עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה קורה? לבנתיים אני משוטט באתר לא מקצועי...מחפש תשובות פה ושם...ומקבל כלום. אז באתי לאתר יותר מקצועי, לפה... יש לי כמה שאלות... היום שיחקתי BF1942 ופתאום אני שומע רעש כזה מוזר כמו רישרוש ואז אחרי כמה זמן המחשב עושה לי ריקונקט... אז או שזה בעיה במאוורר (איך בודקים? אני לא רוצה להסתבך בלפתוח את המחשב וכל זה...אבל אני יכול לנסות...) או שהכרטיס מסך מתחמם יותר מידי... (ומה עושים בקשר לזה?) זה לא רק על באטלפילד, זה גם OFP...אבל כל שאר המשחקים עובדים לי מצויין. (UT2003, AA:O, AVP2) ואיך בודקים את החום של הכרטיס מסך? עוד שאלה: יש לי GeForce FX 5600 וכולם אומרים לי שזה כרטיס גרוע...לבנתיים הוא עובד לי מצויין...אז מה בעצם הקטע של הכרטיס? הוא באמת גרוע? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  2. אם אפשר כרטיס לא כולל רמקולים מובנים

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by nesber,

אני מעוניין לקנות את ה FX5600ULTRA של אלבטרון, אבל העניין הוא שיש שתי גרסאות לכרטיס הזה: הגרסה הראשונה הרגילה, וגרסת 2.0 באתר של החברה ההבדל היחיד שמצוין הוא בEngine Clock: הגרסה השניה יותר מהירה מבחינת נתון זה. האם ניתן להסיק שלא מדובר בדגם מוחלש, אלא דווקא בדגם מהיר יותר? מישהו מכיר את הדגם הזה אולי?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  4. שמועות על כך שהמחירים הרשמיים אותם הבטיחה לנו מפתחת השבבים עבור כרטיסי המסך מהדור החדש שלה עומדים להיעלם הלכה למעשה,ולפנות את מקומם לגרסאות בעיצובים ייעודיים שיהיו יקרות משמעותית גרמו לחברה להגיב במהירות - ולהבטיח כי הייצור ימשיך ללא מגבלת זמןלכתבה

5. Started by A-10,

כך על פי ההדלפות ברשת. מדובר בשבעה כרטיסי מסך לנייחים ברמות שונות. https://www.pcgamer.com/uk/intel-could-flood-retailers-with-up-to-eight-different-arc-graphics-cards/ מן הסתם, לתמחור תהיה השפעה לא מעטה ....

6. Started by iveco,

מה עדיף לקחת RTX 3060 עם 12 גיג'ה או 4060 עם 8 ג'יגה ? המחיר שלהם דיי זהה 1430+-

7. שלום! אני חדש כאן בפורום ורוצה להתייעץ אתכם בקשר לשדרוג כרטיס מסך..כרגע יש ברשותי כרטיס מסך מסוג sapphire 6870 hd (שעובד חלק ומעולה בלי צווארי בקבוק וכאלה) ורציתי לשדרג ל sapphire 7870xt with boost הקאץ' היחיד שבלוח אם שלי יש חיבור pci-e 1.1 מהדור הישן אני יודע שיש הבדלים בין דור אחד לדור השני במהירויות כתיבה, השאלה שלי אם השדרוג יגרום לצוואר בקבוק עצבני או אולי יוריד מביצועי הכרטיס החדש?... לוח אם: asus p5g41c mlx תודה מראש!

8. יש לי GTX 460 עם 2000 MEMORY CLOCK ו800 CORE CLOCK ובmsi afterburner עשיתי 2 פרופילים, פרופיל אחד רגיל ופרופיל שני עם core clock של 700 וmemory clock של 1700, עכשיו לדעתי בתיאוריה אם אני מפעיל את הפרופיל הרגיל רק כשאני משחק, וכשאני בשימוש רגיל להפעיל את האנדרקלוק לדעתי זה יכול מאוד להקטין בבלאי, פחות טמפרטורות, פחות מאוורר, פחות צריכה. האמנם? או שיש סיבה כלשהי שלשמה זה לא יעבוד?

9. Started by XxehsomxX,

שלום, קיבלתי מחשב חדש נייד של dell עם כרטיס מסך INTEL HD GRAPHICS 4000. יש לי מחשב נייד נוסף המשמש אותי לעבודה על פוטושופ ותוכנה לעריכת סרטים (פרמייר), סוג כרטיס המסך במחשב זה: Nvidia GEFORCE Gt 130M. שאר המאפיינים של החומרה זהים פחות או יותר למעט סוג המעבד: INTEL CORE I3 – 3120M CPU (במחשב החדש) INTEL CORE 2 DUO CPU (במחשב הישן) אני רוצה למסור את אחד המחשבים לאחי. אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי באיזה מחשב נייד להשתמש.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  10. שלום, הזמנתי מחשב עם הכרטיס הסמך הזה,ורציתי לדעת אם מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה. ראיתי שהוא יותר קטן מרוב הכרטיסים של ה4080 סופר וגם הקירור יותר קטן. השאלה שלי פה היא אם שווה להזמין כרטיס כמו Gigabyte GeForce RTX 4080 SUPER Gaming OC או אפילו Gigabyte Aorus GeForce RTX 4080 SUPER Master בגלל הקירור שלהם לא רוצה לעשות להם OC או משהו בסגנון אבל מעניין אותי לדעת עם הקירור של הWINDFORCE מספיק לשימוש קר ושקט למחשב ליום יום תודה לעוזרים

11. בשקט יחסי וללא התראות מוקדמות הכריזה NVIDIA על כרטיס המסך החדש והזול ביותר עד כה בסדרה - האם שווה יהיה לחסוך 50 דולר בשביל לוותר על כל כך הרבה לעומת RTX 5060?לכתבה

12. שלום לכולם, ראיתי שיש את ה LEADTECH 8800GTS 640MB ב 2020 ש"ח... וה 640MB של SPARKLE עולה 1950. מה ההבדל בין הכרטיסים שהמחירים שלהם שונים?? ולמה האסוס יקר מכולם ב 500 ש"ח???

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by eLado,

היי יש לי כרגע מחשב חדש (כ-3 חודשים) בתצורה הבאה: E6600, 2GB RAM, 965P DS3-3.3 עם מסך Dell 2407 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא 8600GT של Gigabyte, קניתי אותו כי לא חשבתי שאשחק יותר מדי, והתבדתי. יש משחקים שרצים אחלה (C&C3) אבל קצת יותר כבדים (FEAR, Bioshock) מקרטעים אם אני על הרזולוציה הכי גבוהה. אם אחליף כרטיס מסך לדגם high end, זה יעזור, או שיהיה הבדל זניח? ואם כן - לאיזה דגם? מבחינת תקציב - עד 2000 ש"ח (את הנוכחי שלי אמכור בסביבות 600 למכר). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  14. שלום יש לי כרטיס מסך LEDTEK 6800GS 256MB ומסך 17 אינץ' אני רוצה לשדרג למסך יותר גדול בלי להחליף את הכרטיס האם זה אפשרי? אם כן לאיזה גודל מסך ואיזה דגם אתם ממליצים עד 2000 שקל? והמחשב מיועד למשחקים... לא כבדים.. תודה רבה מראש אריאל

15. Started by babalas,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4877 אני צריך כרטיס חזק, הכי חזק שיש... אבל יש מגבלה אחת.... המקום במארז, יש לי מארז HTPC ויש לי מקום לכרטיס 24ס"מ וזה מעולה אבל בגלל החשמל מאחורה של הכרטיסים כמו HD3850 ו8800GT הם לא ייכנסו.... זה מבאס מאוד אבל אני חייב למצוא כרטיס אחר! אז ככה - יש לי E2140 שזה לא מעבד חזק במיוחד אבל הוא בOC של 3.04GHZ ו2GB זיכרון לוח P35 ג'יגה בייט והרד דיסק 500 אולי אני משדרג גם אותו... אז רציתי לדעת איזה כרטיס ייתן לי HD PLAYBACK חלק (כלומר כרטיס חדש) ללא שימוש במעבד כמעט ואני רוצה גם DX10 כי אני לא יודע מתי אני יחליף שוב כרטיס זה יכול להיות עוד שנה וגם עוד שלוש... אז אני רוצה DX10 שיהיה לו לפחות... תוכלו לראות בקישור הנ"ל שהמחיר של הכרטיס הזה הוא 670 וז…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by avivaviram,

תקשיבו אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים כבדים...המחשב שלי יחסית חדש אבל הכרטיס מסך חרא אז אני מחפש משהו עד 350 שקל נגיד אבל עדיף לי יותר נמוך... תרשמו דגמים וחברה תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by mor_shalev,

42 מעלות במנוחה.. ל7800GT זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  18. שמתי לב על הכרטיסים האלה איזה מהם לבחור? MSI GEFORCE 6600 128BIT http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7412 GIGBYTE X550 128BIT http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4470 מצאתי את הכרטיס הזה ב 200 שקל כולל משלוח איך הוא??? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28240&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he#

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by lalush33,

שלום ! תהיתי אם מישהו יוכל להסביר הסבר קצר על הדירקט החדש ומתי יוציאו משחקים שיהיה חייב אותו בשבילם .. תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by redead,

כל הזמן מדברים על הגודל שלו. באיזה הוא לא יכנס ואיך אפשר לדעת מראש?

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  21. חיברתי בין המחשב לטלוויזיה באמצעות חיבור הVIVO שקיבלתי עם כרטיס המסך 7800 והתקנתי את הדרייברים המיועדים לVIVO מ nvidia.com בחרתי באפשרות ה"clone" והכל עובד בסדר גמור. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לראות וידאו. כל קטע וידאו שאני מפעיל על המחשב עם windows media player מוצג על מסך הטלוויזיה ללא כל בעיה, אך כאשר אני מנסה לראות את אותו קטע הוידאו דרך bsplayer על מסך הטלוויזיה נראה רק ריבוע שחור איפה שהוידאו נמצא, בדיוק כפי שקורה כאשר אתה מנסה ללכוד תמונה מוידאו עם המקש print screen. אני חייב להשתמש בBsplayer כי הוא תומך במגוון פורמטים וקידודים לעומת WMP. מה אני יכול לעשות בעניין? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  22. אני רוצה לקנות כרטיס מסך radeon x1950pro 512mb, וכרגע ההתלבטות שלי היא רק לגבי חברת הייצור... רציתי לדעת אם יש חברה מומלצת שעשתה OC לכרטיס, או שהקירור שלה טוב במיוחד (כי שמעתי שזה אחלה מנגל הכרטיס הזה) עוד שאלה: הכרטיס יחזיק לי טוב משחקים בDX9 על הdell 2007WFP ברזולוציה הטבעית? ובכלל, זה כרטיס משתלם? כי המחיר שלו מצויין מבחינתי.. 1000 שקל +-. יותר מזה אני לא יכול לחרוג לצערי

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  23. שלום לכולם, רכשתי את הכרטיס ומאחר שהוא די מקרטע לי במחשקים על רזולוצייה גבוהה החלטתי לקחת אותו עד לאובר של GTS איזה תוכנות מומלצות מאחר וNVIDIA NTUNE אין בה שום אופצייה לאובר כלשהו.. אז איזה תוכנות מומלצות ולאיזה טמפ' אני אמור לצפות?? תודה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by SUBX2,

אני לא יודע מה לבחור מה ההצעות שלכם אני ישחק על רזולוציה של 1024X768 משחקים ברמה בינונית מה כיי משתלם תודה למגיבים...

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  25. כיוון שיש לו יותר אינפורמציה? או שזה פשוט משהו שתלוי בחישובים של הכרטיס מסך? לדוגמא, אם יש משחק שבולע זכרון ואני מפעיל אותו על 1024X768, אז על 1280X960 הוא יזלול יותר זכרון?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים