כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
קניתי את ה - leadtek geforce 6600gt TDH Extreme edition 128 MB DDR 3... ולאחר התקנה שלו ( כולל ה - forceware שהגיע איתו 75.10 ), הוא זוהה ב- everest כבדיוק הדגם שכתוב למעלה. מאז שהתקנתי את ה - forceware האחרון ( 77.77 ) הוא מזוהה כ - leadtek 6600gt רגיל. האם זה אומר שהוא ירד בביצועיו ? למה הזיהוי שלו נדפק ?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הכרטיס הזה יוצא? Gainward Bliss 7800 GS וכמה הוא אמור לעלות? ה78GS שאני רוצה לקנות (של EVGA) עולה 300 דולר אתם חושבים שהוא יעלה הרבה יותר מ300?
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מכיוון שעתידו של הסמסונג 959NF לוט בערפל, אני רוצה לקבל המלצה על מסך "19 ברמה דומה ובאותו טווח מחירים, 1800~ שקל. אולי מישהוא יודע איזה מסך חדש תייבא חיון במקומו, כי אני לא הצלחתי לקבל תשובה.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מאיפה להוריד דריבר 3.7 של ATI? הדריבר החדש 3.9 הזה עשה לי הרבה בעיות בET תמיד זה יורד ל40-50FPS תמיד!! בבקשה תנו לי קישור! עשיתי חיפוש בפורם לא מצאתי כלום:< אבל תתנו לי קישור ישיר יש לי WIN XP PRO בעברית R9800P
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
וגם איזה מסך הכי כדאי לקנות? ומה אני עושה נגד הופעת פיסקלים שרופים האם זה קשור לחברה?לדגם? יש אחריות נגד הפיקסלים???
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
משחקים וכל דבר שאני שם על מסך מלא לא ממלא את כל המסף ותמיד יש מסביב "עודפים שחורים" (נראה כאילו זה רץ על 640X480)... איך מסדרים את זה?(יש לי X800XL על מסך CRT איכותי ורזולוציה 800X600)
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן, קראתי את הדיונים הקודמים פה בפורום לגבי 9800GTX+ VS HD4850 ונראה לי שאלך על ה-9800. המעבד שלי הוא E6400 והספק הוא Enermax Noisetaker2 420W. המסך שלי כרגע הוא 19", אבל יש מצב לשדרוג עתידי ל-22" או 24". הסיבה לשדרוג היא שאני כבר מרגיש שהכרטיס הנוכחי שלי כבר לא סוחב כמו שצריך (X1950PRO). מספר שאלות לפני שאני קונה: 1. האם הספק שלי יחזיק את הכרטיסים הנ"ל? 2. האם יווצר צוואר בקבוק ע"י המעבד? 3. כבר הבנתי מדיונים קודמים שהביצועים יהיו סבבה במסך 22", אבל האם הכרטיסים יעבדו טוב גם עם מסך 24"? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
המטרה כמובן משחקים חדשים. האם המחיר שווה? או שעדיף לחכות להתפתחויות אחרות??
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד AMD Athlon 64 Processor 3000+ 2 ghz ולוח של ביוסטאר C51MCP51 אני מתכנן לקנות כרטיס מסך ati 1950 pro 512 האם הכרטיס מסך יוגבל ע"י הלוח \ המעבד? אם כן, מה המקסימום האפשרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
היי. יש לי כרטיס מסך 4850 ואני מנסה לחבר אותו לטלויזיה. לפני זה היה לי את ה1800XT ולא הייתהשום בעיה, פשוט חיברתי את המתאם שקיבלתי איתו ואליו כבל RCA רגיל לטלויזיה. פה קיבלתי מתאם עם שלושה חיבורי RCA (אדום,כחול וירוק) אין לי מוסג לאן לחבר מה... יש לי טלויזיה רגילה CRT. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהוא מעולה לדרישות שלי. האמנם לא הכי חדש אך מספק בזמן האחרון עלה צורך בחיבור 3 מסכים במקביל ולא 2 ולכן אני נדרש להחליף את הכרטיס מסך הדרישה היא שיהיה יותר טוב מהקודם, ולפחות 3-4 יציאות של HDMI/DVI עדיף 2 DVI ו2 HDMI. המחשב: E8400 עם OC ל4GHZ ASUS P5Q (צ'יפס P45) זיכרון 4G במהירות 1000MHZ ספק SEASONIC 500W כרטיס מסך+9800GTX+ הארדיסקים משנה? אחד של 1TB והשני 640GB. אני עדיין שוקל אם אני באמת רוצה לקנות או להחליף כל פעם את החיבור אתם מוזמנים להביע את דעתכם בנושא. שלושת המסכים הם, הטלוויזיה שבא אני רואה סדרות וסרטים לפחות פעם ביום, מסך ראשי למחשב ומשני למחשב. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איך הכרטיס הזה? חשבתי לקנות ת4870 אבל אני מפחד בגלל הספק כוח שלי האם הספק יתמודד עם ה9600 סבבה? המפרט- Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSu FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS מה אתם אומרים? יש המצלצות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הנגן DVD שלי בסלון מתחיל לעשות בעיות אחרי שניגן הרבה מאוד סרטים. אני חושב על HTPC לסלון אבל קראתי באיזה מקום שנגני DVD עושים איזשהוא סוג של OVERLAY המשפר את התמונה ושאת זה כרטיסי מסך של מחשב לא עושים. מצד שני אני שומע מאנשים מסויימים שיש להם HTPC שרואים סבבה, ומאחרים שלא. אז ממש אשמח לקבל חוות דעתו של כל מי שיש לו HTPC והשווה מול נגן DVD עריכה: נורמלי (לא הסינים ב 200 שקל). אשמח גם להערותיכם לגבי נסיון עם כרטיסי מסך שונים, מה קורה כשעולים למסכי פלסמה גדולים יותר או LCD למי שיש וכל אינפורמציה שאתם רואים כחשובה
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי, חבר שלי הולך לקנות מחשב שעיקר תפקידו יהיה סרטים ועבודה שותפת, וגם משחקים בינונים, וכל זה במסך 19 אינץ' וטלוויזיה 32 אינץ'. בעיקרון בטלוויזיה הוא משתמש הרבה פעמים למטרות סרטים ומשחקים במסך ענק כשחברים באים לבקר, אז חשבתי להציע לו את ה4770 אבל אני לא יודע אם הוא יכול לסחוב מסך ענק ברצף. המטרה של הנושא היא שרציתי לשאול האם אפשר לחבר את הטלוויזיה והמסך לכרטיס המסך ביחד וכשמתחשק לו הוא במחשב מגדיר שהטלוויזיה תעבוד והמחשב יעבור אליה לבדו? אין לו הרבה סבלנות כל פעם לכבות את המחשב וישר להעביר את החוטים לטלוויזיה.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
בראיון שאלו את גים סווני המיסד של epic היוצרים של unreal מה יותר טוב In a video interview, a chap asked Tim "I have to ask you: R520 or G70?" Tim smiled and said, "Oh, G70 for sure." בקישור יש גם קישור לראיון http://www.theinquirer.net/?article=23471
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
"הכרטיסים לא יספקו תמיכה ב HDMI" זתומרת, יש כ.מסך שקיימים עם שקע כזה של HDMI? ??? "תמיכה ב HDTV, HDCP" מה זה HDCP וHDTV זה לא הכוונה לHDMI? מבקש להתחשב קצת בבורות שלי, תודה
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ואיך הוא ב-CROSSFIRE. לרמה של מה הוא יגיע מה הוא יוכל להריץ לאיזה רזולוציה הוא מתאים..... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שמתי עין על 2 מסכים שמאוד אהבתי וההם של סמסונג!! אופציה 1. http://hardware.multiplayer.it/immagini/news/0/18180/img1.jpg אופציה 2. http://www.pcolive.com/pic1/200602211048551559595546.jpg עכשיו כמה שאלות.. האם שווה לי לקנות אחד מהם? מה ההבדל ביניהם ? איזה מסך כדאי לי יותר מבין השתיים? ומה החסרונות\יתרונות? אני אודה למי שיענה לי ! כי זה מאוד חשוב לי.. תו=דה מראשש
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך מספק לעיבוד תמונת 3D (עם משקפיים דיגיטליות וטלויזיית 3D) שיהיה מחובר ל HTPC. המעבד של ה HTPC הוא E6300 2.8GHZ ויש לו 3GB DDR2 667MHZ. אני מחפש גם כרטיס קול שיודע לעבוד עם כל הפורמטי האודיו המתקדמים שיש כיום (אני יודע שיש דגמים שתומכים ב 3D, אבל לא בחלק מפורמטי האודיו). אני גר בארה"ב ואין לי LIMIT של תקציב (עד לרמה הגיונית). אני חושב גם על לקנות כרטיס שיתאים גם למשחקי מחשב (האחרונים) אבל מפחד שזה לא יהיה ישים כי המעבד שלי יחסית חלש (וגם הזיכרונות) ואז אקבל צוואר בקבוק. אשמח לדעתכם, תודה. ד"א איך כל הקטע של המשחקים בתלת מימד עובד? האם צריך מסכים מיוחדים בשביל זה או שכל מסך (לדוגמה הטלויזיה שיש ברשותי) יתאים לכך?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת האם קיים כרטיס טלויזיה שתומך מלא בויסטה וגם יושב על PCI-X ! תודה
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
נכון אחרי שאני מכבה את המחשב אז מה עדיף לכבות את המסך דרך הכפתור או להשאיר אותו בSTAND BY(או משהו כזה)? ובכלל זה בריא לכבות אותו דרך הכפתור? אם אתם שואלים את עצמכם למה השאלה הדפוקה הזאת אז זה בגלל איזה תכנאי שז**ן לי תשכל עם ההסבר שלו שלא צריך לכבות את המסך עם הכפתור ולהשאיר אותו בSTAND BY כל הזמן... אז מה אתם אומרים? ד"א אני לא ממש בטוח שזה הפורום הנכון אבל חפיף מקסימום המנהלים יעבירו
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מסתמן שאולי יצא 8970 והנה המפרט שלו http://www.guru3d.com/news_story/possible_amd_radeon_8970_xt_photo.html AMD Radeon 8970 XT Die/Core 28nm Curacao XT Stream Processors 2304 Raster Operators 48 TMUS 144 Memory 3 GB GDDR5 Memory Bus 384-bit Price At Launch $549 AMD Radeon 7970 Die/Core 28nm Tahiti XT Stream Processors 2048 Raster Operators 32 TMUS 128 Memory 3 GB GDDR5 Memory Bus 384-bit Price At Launch $549 תמונה http://www.guru3d.com/index.php?ct=news&action=file&id=2764
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכל יודעי דבר מראש אומר שיכל להיות שהנושא נדוש ומוכר , אם קיים כבר דיון בסוגיה אנא הפנו אותי בלינק , תודה. קניתי לאחרונה מערכת שידור אלחוטית ( ictv ) המשדרת את תמונת הצג למסך הטלביזיה . בעבר הייתי עושה את זה בעזרת חוטים (משתדרגים...) והיתה לי בעיה , אותה בעיה שמופיעה כעת. אני לא מצליח לשכפל במדויק את הצג לטלביזיה. משמע - כשאני מגדיר בתצוגה מסך נוסף ואומר לו extend my windows desktop onto this monitor מה שבעצם קורה זה שאני רואה בטלביזיה רק את ה wallpaper הנחמד שלי ותו לא (ללא אייקונים , תמונה בלבד). אני יכל להגדיר את הטלביזיה כמסך עיקרי ובעצם להפוך בניהם ואז אני יכל לראות את הכל הטלביזיה אבל בצג המחשב שלי רק את ה wallpaper .... המחשב והטלביזיה אינם באותו חדר…
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
למען ההגינות אני חושב שכדי להביא לציטוט מפרי ע?טו של רן מילשטיין?(כתב שלכם ) : "אם זאת למרות הביצועים הגבוהים, יש לזכור שאם ברשותכם מסך LCD דק עם רזולציית 1280x1024 (כמו שיש ברוב המסכים), אין טעם להשקיע כרגע ביותר מ-7800GT (ורצוי אחד זול), שכן הגענו לשלב בו המסך מהווה את המגבלה העיקרית בהנאה שלנו מרזולוציות מטורפות" אני חושב שזה מסכם הכל: בסיכום הכללי CRT מוביל באיכות התמונה .... LCD זאת הטכנולוגיה של המחר זה בטוח , אבל די עם השכנוע העצמי שלכם שהיום איכות התמונה שלו עדיפה על CRT טוב. עדיין לא ....
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-