כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אז אני קונה מחשב חדש ואני חושב עלמשהו כמו: 7600GS SONIC 7600GT או שעדיף איזה X1650-X1600 *יש לציין שאני לא גיימר ואני לא צריך כ. מסך כל כך חזק.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך עד 400 ש"ח שאוכל באמצעותו לראות את הסרטים שבמחשב גם בטלויזיה. יש לי מסך LCD 52" של סמסונג וסלוט PCi-E פנוי במחשב. אשמח שהיציאה תהיה HDMI וכמו כן אם יהיה ניתן גם להעביר את ה Audio על אותו הכבל זה יהיה נפלא. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי כבל צהוב שמעביר וידאו באורך 15 מטר ומשהו פשוט לא מסתדר לי מהכרטיס מסך שלי ראידון X1600 יש מתאם קטן מ S-Video ל Rca(הצהוב בלי הפין). קיצרר בעקבות כך קניתי כבל RCA צהוב באורך 15 מטר שיתחבר לי מהמתאם הזה לטלויזיה שנמצאת בסלון מרחק של 10 מטר בערך. אך כאשר חיברתי את הכבל ראיתי תמונה לא ברורה כל כך של שולחן העבודה ועוד בשחור לבן. אך כאשר חיברתי את אותו אורך כבל(15 מטר) לטלויזיה אצלי בחדר היא נמצאת במרחק של 5 מטר גג, כאשר חיברתי תכבל התפלאתי לגלות שאני רואה תמונה צבעונית ויחסית באיכות טובה. איך זה הגיוני? מה הולך פה? הכבל RCA באורך 15 מטר התחבר בשני המקרים למה בסלון שחור לבן התמונה ואצלי בחדר התמונה בסדר גמור. ? העובי של הכבל יחסית עבה מהרגיל לא צריכה להי…
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקנות מסך למחשב עד 770 ש"ח אשמח אם תייעצו לי מה לקנות, תודה.
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה השגתי כרטיס מסך PCI -E - GEFORCE 6200 אותו אני רוצה לחבר למחשב בנוסף לכרטיס GEFORCE 8600 שכבר מחובר. על הלוח אם יש PCI-E SLOT נוסף המתאים ל SLI, אבל כמובן שאין בכוונתי להשתמש באפשרות ה SLI כי הכרטיסים לא זהים. למחשב כבר מחוברים שני מסכי LCD ואני רוצה לחבר טלוויזיה לכרטיס הנוסף... חיברתי את הכרטיס אבל המחשב לא מזהה אותו. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
המחשב שלי או שמע נומר הכרטיס מסך שלי כבר לא לכבודו של 3DMark 2003 :AR15: לא נתן לי להריץ שום מבחן. ויחסית הכרטיס שלי ישן אך טוב יש לי את ATI Rage Fury Pro 32MB VIVO
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד ואני רוצה שיריץ משחקים לא בגרפיקה מטורפת אלה רק שיהיה אפשר לשחק כמו בן אדם איזה כרטיס מסך יותר טוב 7600 GO או 1600 באיזה רמה הם לאומת 1600 וה 7600 השולחניים ואם הם יכלו להריצ משחקים כמו C&C TW ו oblivion
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
ואם זה עיניין של מזל לאיזה חברה יש את הכי הרבה סיכוי שזה יצא ככה ולאיזה חברה הכרטיס הממומלץ ביותר לOC? ועוד שאלה מה יותר חזק OC של 6800GT או OC של X800 PRO? *עכשיו עם נגיד כרטיס Y לוקח אבל בקצת אז מבחינת המחיר כמה עדיף להשקיע נגיד בY יותר?
-
- 9 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש כרטיס טלויזיה להמרת סרטי וידאו לפורמט שכמו MPEG II / IV או אחר שיתאים ל DVD PLAYER נתקלתי בפינקל שנראים לי ייקרים מדי בארץ באופן מוגזם בAVER שלא ברור לי אם הם קומפטיביליים ל כרטסי VGA LEADTECK הבנתי שיש איתם קושי בעבודה והתקנה וASUS שיש לו טיונר פיליפס שנחשב לטוב אבל לא ברור אם הוא סטריאו ומה רמת האיכות שלו. אז אני אשמח לשמוע על כל המלצה שהיא. אם אתם משתמשים בכרטיס למטרה דומה מבסוטים ממנו או להיפך , תספרו.... תודה
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל ואני מחכה לבואו ביום שלישי הקרוב. רציתי לדעת האם זה משנה איזה דרייברים אני יתקין CATALYST 6.1 או את הדרייברים של OMEGA וכפי שכולנו יודעים הדרייברים האחרונים של ATI הם ללא ה- CONTROL PANEL וזה ממש מעצבן !!! כי הם היו הכי טובים בגלל ה- TVOUT !!! מה ינצל את הכרטיס שלי יותר טוב והאם ה TVOUT ב - OMEGA יותר טוב מה- CATALYST תודה רבה לעוזרים ...
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אם אני קונה מחשב עם לוח אם של ASUS או ג'יגבייט וכרטיס מסך מהסדרה החדשה של G92 GT/GTS, האם עדיף שהכרטיס מסך מסך יהיה מאותו יצרן? למשל, לוח אם וכרטיס של ASUS. יש שיפור בתאום בניהם? או אפילו שיפור בממשק או פיצ'רים כלשהם? או שאין אפילו קמצוץ של יתרון בהתאמה שכזאת?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
תקשיבו אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים כבדים...המחשב שלי יחסית חדש אבל הכרטיס מסך חרא אז אני מחפש משהו עד 350 שקל נגיד אבל עדיף לי יותר נמוך... תרשמו דגמים וחברה תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה הדרך ה-כ-י טובה לחבר ממיר יס לכ. TV ? שתהיה האיכות הכי טובה... ומה הכי מתאים? הממיר מהדור הקודם או החדשים הסקסיים ? צודההה
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ערב טוב יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסך nvidia geforce fx 5500 עם יציאה של S-VIDEO. רכשתי כבל מתאם בין S-VIDEO לכניסה VIDEO בטלויזיה אבל איכות התמונה מאוד ירודה, כמו גם הסרטים/משחקים שאני רואה דרך הטלויזיה.... האם למישהו יש עצה/פתרון לבעיה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לכל המעוניין: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=673569#post673569
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
קניתי את המסך לא מיזמן אחלה מסך וזה שאני עובד איתו אין בעיות אבל אם אני משאיר אותו דלוק נגיד שעה שעתיים או יותר שאני חוזר והוא נידלק מחדש או שאני מדליק אותו בכפתור עוד פעם לא משנה הוא מיתכווץ לי קצת בצדדים ואני כול פעם צריך לכוון מחדש אני עובד על 1024 על 748 75 הרץ והדריייבר מותקן תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הבנתי שיש כל מיני דברים קטנים שאפשר לשפר בשביל לסחוט עוד קצת ביצועים מהכרטיס מסך כמו לבטל כל מיני אפשרויות בדרייבר של הכרטיס.. מי שיודע משהו על זה בבקשה שיתן לי הסבר תודה. *הכרטיס שיש לי בחתימה. שכחתי לשאול ש בהגדרות של הכרטיס בחלק של ביצועים ואיכות יש אפשרות של שליטה ע"י תוכנה או לשנות ל 2X וכו' מה עדיף?
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות כרטיס מסך הנה הדרישות: חיבור:pcie טווח מחירים:250-400 חריגה:50 ש"ח ברצוני להריץ את המשחקים gta iv,call of duty modern warfare 3,Need For Speed: Most Wanted 2012
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אפשר הורדה? מי שום מה אני לא מוצא את זה באתר של מיקרוסופט 0ם
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
חיברתי עם כבל לטלויזיה. ורואים הכל אבל רק בשחור לבן. במה יכולה להיות הבעיה? מה לעשות?..
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר ביציאה לטלויזיה מ- Radeon 9600 Pro . ברצוני להיפתר מהפסים השחורים למטה ולמעלה על מסך ה-TV. לשם כך אני מחפש תוכנה דומה ל-TVTool של Nvidia , שתתאים לכרטיסי ATI. באחד הדיונים במהלך החיפוש דובר על כך , שאפשרות כזו משולבת בדרייברים של Omega. התקנתי את האחרונים , אך לא מצאתי שם אפשרות כזו :-\... אודה על כל תגובה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מישהו כבר הצליח לפתוח צינורות ל6800GS AGP?? אם כן: אז של איזו חברה?(XFX;EVGA) היו בעיות? (ארטיפקטים;צינורות קצת פגומים) היה שיפור משמעותי? הוא עשה את זה עם rivatuner? אפשר קישור לאיזה כתבה או מאמר או משהו או מישהו שהצליח לעשות את זה? אם לא: זה סתם כרטיס = לת*ת
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-