כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
יש לי 8800GT עכשיו אני משחק ב-HIGH ברזולצויה 1280 - 1024 כמה FPS אמור להיות לי בשטח פתוח וכמה בשטח סגור? (אם זה לא לכאן אז תעבירו )
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
תודה לכל המשיב/ים מה בעצם ההבדל בין שני סוגי הכרטיסים כי אני מעוניין לקנות אחד חדש יש לי GEFORCE 4 440MX ישן שלא תומך במשחק היחיד שאני משחק שהוא SPLINTER CELL השניים האחרונים תיבת פנדורה ותיאוריית הכאוס. הבנתי לבד שאני אמור לשדרג את הזיכרון שלי ל 512 נשאר רק דבר אחד זה הכרטיס איך אני אמור לדעת מה מתאים למחשב שלי שהוא Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz וכמו כן מי יכול להמליץ על אחד שיספיק בסה"כ להריץ את המשחק הזה.
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ומסך LCD רחב (CMV-221D של חברת ?CHIMEI). המסך ברזולוציה של 1050X1680. קראתי קצת על נתונים של כרטיסי מסך כמו לדוגמא X1950PRO, הפרמטרים המצוינים שם הם: ל-3D = 2560X1600ול-TV = 1024X768. כיצד אני יכול לדעת האם כרטיס המסך יתמוך ברזולוציה של המסך? אני מעוניין להשתמש במסך הרחב גם לצורך חיבור לכבלים. לפי מה שראיתי לממירים החדשים של חברות yes ו-hot יש יציאות (S-Video) שמאפשרות חיבור ישיר למסך (ו/או לכרטיס המסך). האם אכן במקרה זה אני יכול לוותר על רכישת כרטיס TV? באחד הטרדים ראיתי המלצה על כרטיס X1950PRO של חברת Power Color נכתב שעקב מערכת קירור טובה יותר יש לו עדיפות על הכרטיס של Sapphire. את הכרטיס של חברת Power Color ניתן לירכוש במחיר של 780 ¤ ואחריו…
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אוקיי אחרי ימים של שיגעון חושים בחיפוש אחרי הביוס הזה, מצאתי אחד בסין שיש לו את הכרטיס (Median 9800XT),ולמי שלא מעודכן, לכרטיס הזה יש אותו PCB כמו לMSI( אני מדבר על ה MSI RADEON 9800 PRO) וMSI מספקת לMEDIAN את החלקים ככה שזה דומה. חבר שלי מיוון ניסה את הביוס על הכרטיס שלו(של MSI) והכל עובד טוב אצלו, למי שמעוניין לדעת אחרי הצריבה לא נפתח חיישן טמפרטורה כי אין כזה (אני אישית לא צרבתי את הביוס ואני גם לא יצרוב כי אני לא רוצה לבטל אחריות)... בכל מקרה זה הביוס היחיד!!! שעובד עם הכרטיס של MSI, ולא תמצאו אותו בשום מקום אחר... אוקיי הנה לכם הביוס : http://www.freewebs.com/blingt/ORIG.BIN הועלה על שרת חינמי על ידי אז יכול להיות שזה לא יעבוד פתאום או משהו, תודיעו במקרה כזה... תהנו…
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אנשים! הרגע התקנתי כרטיס מסך חדש - הXFX 7600GT XXX 256MB, ויש לי בעיה די מרגיזה....כל פעם שאני לוחץ עם הלחצן הימני של העכבר על קובץ של סרט יש לי הבזק כזה במסך... המסך הוא LG LCD 1750SQ.....בבקשה עיזרו...
-
- 9 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה כפי שבטח שמתם לב ויש לי בעיה בהתקנת דרייבר לכרטיס מסך שלי :-\ יש לי כרטיס מסך ATI rage 128 pro והיום נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שיש דרייברים אחרים יותר 'חדשים' ממה שמותקנים אצלי אז הסרתי את הקודמים והורדתי את ה'חדשים' http://mirror.ati.com/support/drivers/winxp/winxpr1286133279.html הנה לינק לדרייבר שהורדתי http://ati.com/support/products/pc/rage128pro/winxp/rage128prowinxpdrivers.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=6&submit.y=10 וזה הדף הראשי של הדרייברים והכלים לכרטיס מסך שלי התקנתי ואז יש עוד התקנה כזאת (יעני כמו בזיפ שעושים אקסטראקט ואז מתקינים את מה שחילצתם) ואז בהתקנה השניה אני נכנס וזה עושה לי Error ורושם את זה…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך LEDTEK 6800GS 256MB ומסך 17 אינץ' אני רוצה לשדרג למסך יותר גדול בלי להחליף את הכרטיס האם זה אפשרי? אם כן לאיזה גודל מסך ואיזה דגם אתם ממליצים עד 2000 שקל? והמחשב מיועד למשחקים... לא כבדים.. תודה רבה מראש אריאל
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
תמיד היה לי את ה RR FIX ל ATI בשביל XP, היה לי דרייבר דיי ישן וכרגע עדכנתי, אני כבר יותר משעה מנסה לסדר את התוכנה המעצבנת הזאת שתחזיק את הRR יציב אבל זה לא עובד ! Radeon 9000Pro Windows XP Pro SP1 MAG 786FD CATALYST 4.5... מה אני עושה ? אני ממש לא הולך לשחק ב1024x768 על 60HZ, רק על 100 ! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס החדש של 8800 GTS 300. מבנצים שראיתי כאן בפורום ובמקומות אחרים רואים כי הוא "מתמודד" סביר + עם רזולוציה 1600X1200. (לדוגמא כאן: http://www.tomshardware.com/2007/02/12/the_amd_squeeze/page6.html). אני מתכוון לקנות גם את ה-DELL 2007 בגירסא הרחבה, בעל הרזולוציה הטבעיות של 1680X1050). ולשאלה: האם רזולוציה זו מאמצת יותר או פחות את כרטיס המסך? האם אני צפוי לתוצאות FPS טובות יותר בגלל שיש פחות פיקסלים ברלוציה של ה-DELL ביחס ל- 1600X1200?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לאשכול שלי .. חיברתי את הטלויזיה למחשב בעזרת מתאם וכל הכבלים שצריך . שאני מעביר את השידור בעזרת TV TOOL השידור עובר יחסית טוב אבל בשחור לבן חח מדי פעם יש קפיצות אבל בוידאו זה פועל חלק אבל שוב בשחור לבן\אפור אני לא יודע באיזה הגדרות לשחק אם בכלל בתוכנה אין לי שמץ מה עושים לסדר את זה אני מאמין שאפשר אבל אשמח לקבל עזרה מכל אחד :} תודה מראש ויום טוב .
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך עם 128 מגה בייט ושמתי לב רק לפני יום לאחר שנה וחצי שהagp aperture size היה על 64 .. שיניתי ל128 ואני לא חושב שזה שינה משהו.. רציתי לדעת קצת יותר מהזה.. והאם השתמשתי עד עכשיו רק בחצי מהזיכרון של הכרטיס ??
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח תמונות איזה אתר צריך או שלא משנה?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום, נאי מעוניין בכרטיס מסך AGP חזק, לכן ראיתי ב- eBay את הכרטיס למכירה. http://cgi.ebay.com/XFX-Geforce-6800XT-256-MB-DDR3-AGP-New-6800-GT_W0QQitemZ140054985244QQihZ004QQcategoryZ67864QQrdZ1QQcmdZViewItem זה הכרטיס, במחיר כזה אני חשוב שזה מחיר מצחיק מאוד לא? אז אני שואל האם כדאי לי לקנות את הכרטיס הספציפי הזה משם? (כן אני מאוד רציני) תודה לעזרה והדעה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20040928/index.html זאת הביקורת החדשה מהיום!!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
הכרטיס הזערורי והיעיל של מפתחת השבבים מסאניוייל זוכה לקיצוץ משמעותי במחיר, שהופך אותו למתאים מאוד עבור כל מערכת גיימינג קומפקטית עדיף מאוחר מאשר אף פעם? כחודשיים אחרי שהושק רשמית, ב-AMD עשו סוף סוף את מה שציפינו וקיווינו שיעשו כבר מההתחלה – והכריזו כי מחירו של כרטיס ה-Radeon R9 Nano הזעיר שמבוסס על ליבת ה-Fiji יעמוד מעכשיו על 500 דולר, במקום 650 דולר עד כה. המחיר החדש הופך את הכרטיס שאורכו כ-17 סנטימטרים בלבד ממתחרה ישירה של ה-Radeon Fury X וה-GeForce GTX 980 Ti שעדיפים עליו כמעט בכל פרמטר, למתחרה ישיר ושקול הרבה יותר של ה-GeForce GTX 980 – במיוחד לכל מי שמעוניינים ליצור מערכת גיימינג עוצמתית ככל הניתן במארז Mini-ITX, ועד כה התרכזו בעיקר ב-GeForce GTX 970 המשתלם…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ברצוני להעביר סרטי וידאו אנלוגיים ודיגיטליים למחשב,לשמירה גם על הדיסק הקשיח וגם ע"י צריבתם(כעת על צורב רגיל וכשתהיה ירידת מחירים אקמבן צורב די וי די ) אני מחפש מספר רב של חיבורים,רזולוציות טובות למצב ההקלטה ויכולות עריכה סבירות. יש לי עד 800 ש"ח לעניין ,עדיף פחות כי גם כך זה גבולי מבחינתי. ראיתי כרטיסי טלויזיה שמתיימרים לעשות חלק מפעולות אלה,אבל נראה לי שהאיכות נמוכה . תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש פשוט המון דגמים וקצת התבלבלתי. אני מעוניין ב- FX 5900 השאלה היא, מה ההבדל בין ה- VTD ל - TD? בנוסף, איזה כרטיס זה: "MSI Geforce FX 5900 128MB DDR VIVO DVI Retail Video Card" כםי שמצוין ב-PCH בחנות שאסור לציין את שמו רשום בפירוש VTD והוא עולה 1477 מול 1656 שבPCH. עוד שאלה, איך זה שבPCH הכרטיס הזה - בפנדה - MSI Fx 5900 Ultra 256MB DDR DVI VIVO בחנות הראשונה עולה 3222 וב-PCH עולה 2371? זאת נראת לי סתם טעות אבל בכל מקרה.. סתם שאלה, השאלה העיקרתי זאת השאלה הראשונה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שמעו יש לי את המשחק Age of Empires 3, עכשיו הגרפיקה בו כזאת מוזרה, חדה כזאת לא יודע... קשה להסביר ! קיצור ניסיתי לצלם תמונה מתוך המשחק ולעשות לה BLUR בפוטושופ, וראו ממש ממש טוב ועשיתי BLUR יחסית קטן ! (0.2 אם אני לא טועה) קיצור איך אני עושה שגם תוך כדי שאני אשחק יהיה לי BLUR תמידי ? יש אולי איזה תוכנה או איזה אפשרות בכרטיס מסך לעשות את זה ? או אולי בכלל איזה מוד למשחק שמשפר תזוועה הזאת ?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
זה עדיין בBETA, עדיין אין לי BIOSHOCK, אני כרגע עם 162.18. כדאי להוריד את הדריוורים החדשים http://www.nvidia.com/object/winxp64_163.44.html ?
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-תקציב עד 1900 -לאיזה ממשק הכרטיס מיועד PCI-E -מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX -זיכרון G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ -ספק Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI יש לי מסך של 19 אינצ' ואני לא יודע איזה כרטיסים כדי לקחת אני רוצה מערך כרטיסים שיוצא לי את המקסימום ברוזולציה של 1280X1024 זאת הרזולציה המקסימלית שלי... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
האם ההפרש של ה-400 שקל האלו שווים את הXT או שהפרו מספיק טוב עבורי? אוקי אז אני יכול להחשיב את עצמי כגיימר השאלה מה הבדל מבחינת ביצועים?וגם מבחינת עבודה שקטנה (שמעתי שהפרו מרעיש\מתחמם) אני לא יודע, מה אתם אומרים??? בבקשה דעות בעד כרטיס מסויים או נגד משו יעזור לי להחליט... אגב יש כרטיס מסך בסכום כסף זה השווה מבחינת ביצועים? לפי מה שביררתי כרטיס זה הוא העדיף.(מבחינת מחיר לביצועים) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אם 400 watt מספיק לכרטיס הזה? איך אתה יודע כמה watt יש לספק כוח שהוא כבר על המחשב(יש לי שני ספקי כוח)?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום! אני כמעט סגור על קניית 6600GT בKSP... עכשיו אני ראיתי שיש שם גם 6800 ב300 בערך ש"ח יותר.. עכשיו האם במקרה שלי כדאי לי לשדרג ל6800? הביצועים ישתפרו פלאים? עכשיו צריך גם לקחת בחשבון שאם אני משדרג ל6800 אני צריך ספק כוח יותר חזק ממה שישלי במארז CI6A19.. שזה אומר עוד 380 ש"ח... מה דעתכם? נ.ב. אני דיי קצר במזומנים...( )
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-