עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lmlm,

Inq מדווחים שהקירור שיהיה כלול בGF9800 יהיה שקט "כמו עכבר" זה אומר שהכרטיס יכלול יותר קירור פסיבי מאשר קירור אקטיבי (מאורר) TechConnectMagazine מדווחים שאנוידיה כבר יש ליבות מוכנות של G92 ומתכוונים להשגיע בהשקה גדולה בנובמבר (יחד עם השקה של ציפסטים) ויחליף את 8800ULTRA ו 8800GTX. מקורות: http://www.theinquirer.net/?article=41740 http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=15755&catid=2 יש לנו כבר מידע ש GF9800: שקט מאוד, צורך פחות חשמל מ 8800GTX, וכפול ביצועים מ8800GTX , צי'פ Audio הדומה מה שיש ל HD2900XT, תממיכה ב PCIE 2 ,65NM וגם תומך ב DX10.1 האם אנוידיה תצליח לעמוד בזה?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  2. שלום כאילו חנות שיהיה לה בתוצגה המסך הנ"ל וגם במלאיי.. תודה רבה רבה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by ROI5001,

איזה כרטיס יותר חזק ועדיף מבינהם למשחקים?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  4. Started by guyezra,

שלום לכולם, התקנתי לילד שלי את המשחק SONIC HEROES. הבעיה שהמשחק רץ רק במצב של חלון ולא משנה איזו רזולציה אני בוחר, כשאני מנסה לשים מסך מלא אני מקבל מסך שחור. הבעיה בהגדרות בכרטיס? מחשב P4 1.8GHZ 768 MB RDRAM. כרטיס מסך GEFORCE 2 64MB. אני זוכר שפעם כבר התקנתי את המשחק הזה על המחשב הזה והוא עבד ללא בעיות, המצב הנוכחי הוא אחרי פירמוט. תודה רבה גיא

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Geforce 5500 256mb נחשב לכרטיס מסך טוב?

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  6. אני רוצה לשלוח תמונות איזה אתר צריך או שלא משנה?

7. Started by sh_idan,

פשוט המוכר בחנות מחשבים שאני קונה ממנה הביא לי כרטיס של איזה חברה שאני לא יודע מאיפה הוא המציא אותה ואני לא זוכר תשם...

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  8. Started by rabbit,

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2398 מה אתם אומרים עליו? יריץ לי משחקים ברמה סבירה? ואיך הקירור שלו? ואם למישהו יש מושג איך החנות זיגזג שירשום פה גם תודה לכל העוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by haimon_v,

חברה שאלה - האם הכרטיס הזה 7800GTX מבית LEADTEK שמפורסם כאן במבצעים שווה את מחירו - 1299 ש"ח איך הכרטיס נחשב? והאם יש כאן איזה מלכוד?

10. Started by wiz,

יש פשוט המון דגמים וקצת התבלבלתי. אני מעוניין ב- FX 5900 השאלה היא, מה ההבדל בין ה- VTD ל - TD? בנוסף, איזה כרטיס זה: "MSI Geforce FX 5900 128MB DDR VIVO DVI Retail Video Card" כםי שמצוין ב-PCH בחנות שאסור לציין את שמו רשום בפירוש VTD והוא עולה 1477 מול 1656 שבPCH. עוד שאלה, איך זה שבPCH הכרטיס הזה - בפנדה - MSI Fx 5900 Ultra 256MB DDR DVI VIVO בחנות הראשונה עולה 3222 וב-PCH עולה 2371? זאת נראת לי סתם טעות אבל בכל מקרה.. סתם שאלה, השאלה העיקרתי זאת השאלה הראשונה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by eitanb3,

שלום חברים! התוכלו לעזור לי, אני מעוניין לרכוש LCD 19 כסף זה לא הבעיה, אם מישהו יכול לתת לינקים לכתבות כי אין לי מושג איפה אני מוצא כאלה... על השוואת מסכים. גם דיעה אישית תבוא בברכה. תודה איתן.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  12. Started by DXM,

מה עדיף מבין כרטיסי מסך הבאים? האם הפרשי המחירים כדאיים? http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_186&products_id=4388 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_186&products_id=4386 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_296&products_id=3540 רצוי שיעזרו גם למעבד בסרטי HD בבקשה לא להציע לי 1950 PRO אלא רק אחד מהם אני קונה מTMS כי זה החנות הכי קרובה אליי הביתה... מפרט נכון לעכשיו: מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe BOX E4400B ¤ 673 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 407 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 299 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II W…

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by et_gershon,

אוקיי התקנו על מחשב את הכרטיס הזה: nvidia geforce 2 mx400 עכשיו הבעייה שלמחשב חסר את הצבע אדום זאת אומרת איפה שצריך להיות אדום זה כמעט שחור ואני לא מבין את זה ניסיתי לשחק בתיקוני צבע לא עוזר מה הבעייה?

• 10 תגובות
    • 614 צפיות
  14. מה הדרך ה-כ-י טובה לחבר ממיר יס לכ. TV ? שתהיה האיכות הכי טובה... ומה הכי מתאים? הממיר מהדור הקודם או החדשים הסקסיים ? צודההה

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  15. חשבתי על ה7300GT SONIC ועל ה7600GS SONIC (של PALIT) עד כמה הבדל יש בינהם? הוא שווה את התוספת של הכסף? וגם ראיתי שני דגמים של 7600GS SONIC שהם אפילו יותר מומהרים http://www.pointpc.co.il/products/64212?ref=zap http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6483 הם באמת יותר מומהרים מהדגם הSONIC של PALIT? לפי דעתכם שווה להוסיף כסף גם בשבילם או כבר דגמים אחרים? קיצר על מה אתם ממליצים ביחס של כסף/תועלת, אני מעוניין להשקיע כמה שפחות, אבל שהכרטיס יהיה שווה משהו... מישהו???

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  16. שלום, ראיתי במבצע את המסך הנ"ל במחיר של כ-1850 ש"ח, ממה שאני רואה המחירים בארץ למסכים כאלה לא יורדים מ-2100 ש"ח. ראיתי את המסך בעיניים והוא נראה לי דיי טוב הוא מתקרב ל-SAMSUNG 710N שהיה שם.......מתקרב מאוד! ה-Lite-on שחשבתי לקנות אחז בנתונים של 8ms ויחס קונטרסט של 1:700 אבל התמונה בו הייתה מטושטשת וכהה.... התלהבתי מאוד מהמסך של פיליפס ובמיוחד לאור המבצע, רציתי לדעת מה אתם אומרים ואם יש דברים מסוימים שאני לא יודע...... תודה!

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  17. מישהו כבר הצליח לפתוח צינורות ל6800GS AGP?? אם כן: אז של איזו חברה?(XFX;EVGA) היו בעיות? (ארטיפקטים;צינורות קצת פגומים) היה שיפור משמעותי? הוא עשה את זה עם rivatuner? אפשר קישור לאיזה כתבה או מאמר או משהו או מישהו שהצליח לעשות את זה? אם לא: זה סתם כרטיס = לת*ת

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by jambo7,

אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה או לפורום תצוגה. כפי שקראתי בפורום. אין טעם לרכוש מעבד שהוא גדול יותר מ amd 3200 עבור מחשב עם כרטים מסך 6600gt . בגלל צוואר הבקבוק , [ גם אם המעבד יהיה sd 3700 נקבל אותה תוצאה ] השאלה שלי . אם אני רוצה ללכת על 2 כרטיסי מסך 6600gt [ שיתנו תצוגות נפרדות ] האם עדיין אין טעם לרכוש מעבד חזק ? תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  19. לפני כמה זמן השגתי 9800Gx2 כרטיס מסך של TwinTech עכשו הבעיה שאני רואה במאפיינים שיש לו רק 512מגה?!$!$! ועל הקופסא רשום 1גיגה.... תמונה: היה לי 4870 ואני מרגיש שכאילו ה9800Gx2 ממש חלש..... + דריברים.... אני אמור לעשות משיהו? זה הדבר היחידי שראיתי במאפיינים: הערה: יש לי את הדריבר הכי עדכני 180.48 תודה רבה לעוזרים!!!!

20. יש לי מחשב AMD Athlon xp 2600+ 1.9 GH ו512 ראם (שני סטיקים). זה די כל מה שאני יודע... עכשיו, אני רוצה לקנות את ה 6600GT... אני בדוק קונה את זה אז אל תנסו להמליץ לי מה יותר משתלם מבחינת מחיר וכו... רק רציתי לדעת אם זה בטוח יעבוד לי כמו שצריך על המחשב... זה די חשוב כי אני מזמין היום... תודה... אגב, יש איזו תוכנה או דרך לבדוק אם יש לי agp או pce i?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by oren13,

תציעו לי כרטיס מסך pci - express במחיר של 1500 בערך ו... שיהיה רק של חברת nvidia הצ'יפים לא ati ושהחברה של הכרטיס עצמו תהיה asus

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by orlupo,

פתחתי את ההוראות של GIGABYTE לכרטיס GEFORCE FX 6800 GT אך לא מצאתי כמה V הוא צורך מ-APG. בכל מקרה אני רוצה לדעת גם של 5900XT ו-9600PRO של GIGABYTE. בתודה מראש orlupo

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by צפיד,

שלום לכולם, אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה אלו. יש לי את הכרטיס הזה(SAPPHIR) על ה HTPC שלי והוא משמש בעיקר לצפייה בתוכן HD ומשחקים. ברשותכם שתי שאלות: 1.למה אני רואה שכולם מדברים על DRIVER של CATALYST עבור כרטיסי מסך של ATI? האם הוא עדיף על הדרייבר הרשמי שמגיע מ SAPPHIRE? 2.יש לי אפשרות להחליף את הכרטיס לכרטיס חזק יותר,אך הלוח שלי הוא MICRO ATX של ASUS P5KVM יחד עם מעבד Q6600 ו 4 GB זכרון של GSKILL. -האם כדאי להחליף לכרטיס אחר ,המחשב הוא HTPC שרוב ייעודו הוא סרטי HD ומשחקים בערך 20%- המחשב מחובר ל LCD בקביעות. השאלה אם כרטיס חזק יותר בכלל נכנס בלוח כזה באורך?האם יש כאלה חזקים שהם קטנים יותר ולא גוזלים שני סלוטים? אודה להמלצות. אודה לתשובתכם. תודה

24. Started by siddhartha,

מישהו אולי יודע מתי אמור להגיע משלוח חדש של ה 8800GT לארץ? אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה, אבל חבל לי סתם לזרוק 200 ש"ח שהיבואן העלה תוך שבוע היה ניתן ללהשיג את הכרטיס עדלפני שבועיים ומשהו בסביבות ה 1400+ והיום הכי זול שמצאתי זה ב 1580 ש"ח. הכרטיס עדיין שווה את הכסף במחיר הזה, אבל אני מאד אשמח לדעת אם יש לי טעם לחכות למשלוח הבא שבו אולי המחיר ירד חזרה קצת קרוב יותר למחיר שהוא אמור להיות בחו"ל 250$ כמו שהוא תומכר בהתחלה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by eladbu,

האם קיימת תוכנה חיצונית שיכולה להעלות את ה ברייטנס באופן ידני למסך שלי באופן קבוע כוון שבכרטיס מסך אין לי אפשרות ובמסך אני כמעט בסוף של בסקאלה!

• 4 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים