עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. 1. איך בוחרים בדרייבר 9.9 מערכת צבעים RGB 4:4:4 בדרייבר 9.4 עד 9.6 היה ניתן לבחור מערכת צבעים למסך , היום אין בחירה 2. איך מכוונים מסך עם כרטיס מסך שהתמונה תהיה על כל המסך 9:16 בדרייברים הישנים היה ניתן היום לא ניתן לסדר תמונה על כל המסך , למה שאלות לאנשים שיודעים להסביר

2. Started by 301289,

תקציב: 250 חריגה מקסימלית: 300 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג חנות:KSP מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+ לוח אם: Gigabyte GA-MA69GM-S2H כרטיס מסך נוכחי: 7600GS ספק: 300וואט איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): LG FLATRON W2042T תודה לעוזרים!

3. היי, בזמן האחרון הייתי בטיול בחו"ל, ובזמן שנעדרתי אחי הקטן החליט לקנות לעצמו HD4890 Asus במקום ה- 8800GT שהיה לו בלי להתייעץ איתי, ובלי לעשות בדיקות מעמיקות. בכל מקרה, הוא הרכיב אותו על מחשב Intel Core2Quad 6600 עם ספק 430Watt של Antec ו- 2GB זיכרון. (שכחתי את כל הפרטים המדויקים, אם זה יהיה קלוונטי אני אבדוק אותם שוב) בכל מקרה, הוא טוען שמשחקים עכשיו עובדים לו קצת קטוע, ובמאמץ המחשב עושה Restart. התחלתי לחשוד בצריכת החשמל של הכרטיס ובבדיקה קצרה באינטרנט מצאתי שבעבור הכרטיס הנ"ל דרוש מינימום ספק של 550 Watts. אז אני רק רוצה לאשש את החשש שלי. האם ספק איכותי של 430Watt הוא באמת לא מספיק בעבור הכרטיס? האם זה מסוכן למערכת? אם כן מה הספק הכי זול שמומלץ לקנות על מנת להחזיק את המ…

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by ProEvolution,

HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E האם הוא יעבוד לי במחשב? לוח אם: ASUSTeK P5KPL-CM מעבד ספק כוח: p4-500w power supply ג'נרי http://i903.photobucket.com/albums/ac239/_The_PunisheR_/323565d0.jpg 2GB :RAM חברה אני צריך תשובה מהירה, אני כבר הרבה זמן בלי כרטיס מסך תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by XCG120,

מעוניין להמלצה לכרטיס מסך טוב שיריץ משחקים בצורה טובה בסביבות 500-600 שקל שיריץ כרגע משחקים על מסך 17 אינץ.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  6. יש לי Crossfire HD4850, ויש לי בשני הכרטיסים כאילו בכל אחד 2 חיבורי DVI, ובאמצע חיבור שנראה כמו PS2, אפשר לדעת מזה החיבור הזה ולמה הוא משמש? תודה.

7. מותקן וויסטה 32 ביט SP1 והוא לא נותן לי לזהות בRIVATUNER או בSPEEDFAN או בATITOOL מהירות מאוורר של כרטיס מסך או טמ' שלו לא מצליח לכוון את המהירות מאוורר שלו (שהיא איטית מאוד והוא מתחמם בטירוף) הכרטיס של טווינטק הלוח של ABIT (IP35) nTune לא נותן לי להתקין כי אומר שאין לי לוח NFORCE

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by איתמר,

או לא יודע איזה מביניהם לקנות ואני דרך אגב משחק על רזולוציה של 1680X1050

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  9. יש לי 8800GTS בClub3D אם אני יקנה עוד אחד של Leadtek אמור להיות בעיות? (אותו כרטיס אותו קירור לא גרסאת OC או משהו) ואיך זה ישפיע אם ישפיע על OC?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by ormi2008,

אפשר הורדה? מי שום מה אני לא מוצא את זה באתר של מיקרוסופט 0ם

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  11. Started by tulip42,

אני מעוניין להפעיל את המחשב עם מסך "42 האם הכרטיס מסך יחזיק, או שלא תהיה תמונה מפני שהוא לא תומך בגודל כזה ? אם לא, אז איך אפשר להתחבר למסך כזה עם מחשב כך שיהיה אפשר לשחק לראות סרטים וכדומה?

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  12. שלום יש לי כרטיס מסך 7950 gt וטלויזיה סמסונג a 451 32 אינטש הבעייה שלי היא אני מחבר את הלוטיזיה עם כבל dvi- hdmi ואני רואה את המסך מחשב אבל לא את כולו לומר ההתחל קצת למעלה והחלון למעלה קצת עולה,כאילו לא כל התמונה נכנסת לפריים של הטלויזיה,שיחקתי עם כל הרזולוציות זה לא עוזר....איך מסדרים את זה שאני אראה את כל המסך???

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  13. Started by MATANEL,

שניהם באותו המחיר בערך האם ידוע לכם מי מבינהם מומלץ יותר למשחקים??

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by azaz,

למה קוראים לכרטיסי המסך של HD ATI???

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by E-R-P,

אני לא יודע אם כאן זה הפורום המתאים אך יש לי בעיה מוזרה שאני לא מצליח לפתור אותה כשאני מנסה לראות סירטון למשל ב אתר YNET או קשת ואני רוצה להגדיל את החלון של הסירטון לגודל כל המסך אז קורה הדבר הבא: או שהמסך גדל ואחרי שניה הוא חוזר להיות קטן או שהמסך גדל ושומעים רק קול (ואז לפעמים המשב נתקע) ולא ניתן להקטין את החלון אין לי מושג למה זה קורה? ואני לא יכול לראות סירטונים על כל המסך (אין בעיה לראות ולשמוע את הסירטון אם הוא על הגודל הראשוני שלו- הגודל הקטן) כל פיתרון התקבל בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  16. אם קיימים בכלל הבדלים ידועים מראש, איזה חברה הכי טובה מבחינת שקט וקירור ובלליות אם יש הבדלים? תודה

17. שלום למי שעיין בת'ארד הקודם שלי, מכיר פחות או יותר את הסיפור בכל אופן, יש לי 2 גרסאות של 4850, מתוצרת SAPPHIRE כאשר גרסה אחת היא עם הPCB של ATI, כלומר כרטיס אדום והגרסה השניה, היא מסתבר, PCB "בעיצוב מיוחד " של SAPPHIRE, כרטיס כחול, עם קירור התופס 2 סלוטים, ומגיע ללא קירור לזכרונות עכשיו, בעייתי היא כזאת אני מתכנן קירור מים לכרטיסים הנ"ל, ומסתבר שהבלוקים הייעודים לסדרה הנ"ל לא יתאים לגרסה המיוחדת של ספיר לצערי, אני לא מצליח להשיג יותר את הכרטיס של ספיר מהדגם הישן, (הבסיסי ביותר, לא סוניק\טוקסיק) עכשיו האם הכרטיסים מתוצרת חברות אחרות כמו אסוס\גיגהבייט, זהים לכרטיס שאני צריך? נכון לעכשיו, אין לי בעיות עם מערך הCF, ולדעתי, לא צריכה להיות שום בעיה בעתיד, כאשר יהיו לי 2 כרטיסים…

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by Eden 6600,

מהו כרטיס המסך המקסימלי שלא יהווה over kill לרזולוצית 1280x1024? בשביל הפרוטוקול - תקציב עד 1000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  19. כרגע יש לי HD2900. לא צופה שדרוג של רכיבים אחרים בזמן הקרוב. מיועד למשחקים כבדים וסרטי HD (לא כ"כ רלוונטי עם המעבד שלי). עדיפות לאחד עם VIVO. חשוב שיהיה שקט וקריר מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  20. היי אני מעוניין למכור כרטיס מסך ישן שלי, Radeon 9800Pro של MSI עם 128 מגה זכרון (אפילו יש לי את הקופסא שלו עדיין איפשהו) יש עליו קירור Zalman די עצבני שעלה לי לא כל כך מזמן משהו כמו 160 שקל. (לא עבר אוברקלוק, פשוט המאוורר המקורי הפסיק לעבוד)

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  21. אוקיי אחרי ימים של שיגעון חושים בחיפוש אחרי הביוס הזה, מצאתי אחד בסין שיש לו את הכרטיס (Median 9800XT),ולמי שלא מעודכן, לכרטיס הזה יש אותו PCB כמו לMSI( אני מדבר על ה MSI RADEON 9800 PRO) וMSI מספקת לMEDIAN את החלקים ככה שזה דומה. חבר שלי מיוון ניסה את הביוס על הכרטיס שלו(של MSI) והכל עובד טוב אצלו, למי שמעוניין לדעת אחרי הצריבה לא נפתח חיישן טמפרטורה כי אין כזה (אני אישית לא צרבתי את הביוס ואני גם לא יצרוב כי אני לא רוצה לבטל אחריות)... בכל מקרה זה הביוס היחיד!!! שעובד עם הכרטיס של MSI, ולא תמצאו אותו בשום מקום אחר... אוקיי הנה לכם הביוס : http://www.freewebs.com/blingt/ORIG.BIN הועלה על שרת חינמי על ידי אז יכול להיות שזה לא יעבוד פתאום או משהו, תודיעו במקרה כזה... תהנו…

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by Pitzinyelo,

לפי הביקורות שקראתי הכרטיס הזה דווקא מצוין, ופחות או יותר משתווה ל9600XT(הבנתי שבדרך כלל יותר). הבעיה היא שבביקורות האלה הכרטיס נבדק בדרך כלל עם משחקים כמו UT2003, כלומר לא המשחקים הרציניים כמו HL2. אני זוכר שלפני שנה היו עושים המון בדיקות של סדרת FX עם HL2 והתוצאות היו פשוט מחרידות: 9600 עוקף לעיתים את 5900. האם מישהו יודע אם הנושא שופר באופן משמעותי ב5700? למישהו יש לינק לBENCHMARK של הכרטיס הזה עם HL2?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by wiz,

יש פשוט המון דגמים וקצת התבלבלתי. אני מעוניין ב- FX 5900 השאלה היא, מה ההבדל בין ה- VTD ל - TD? בנוסף, איזה כרטיס זה: "MSI Geforce FX 5900 128MB DDR VIVO DVI Retail Video Card" כםי שמצוין ב-PCH בחנות שאסור לציין את שמו רשום בפירוש VTD והוא עולה 1477 מול 1656 שבPCH. עוד שאלה, איך זה שבPCH הכרטיס הזה - בפנדה - MSI Fx 5900 Ultra 256MB DDR DVI VIVO בחנות הראשונה עולה 3222 וב-PCH עולה 2371? זאת נראת לי סתם טעות אבל בכל מקרה.. סתם שאלה, השאלה העיקרתי זאת השאלה הראשונה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  24. לאחר הרבה תראדים שפתחתי ואף אחד לא ענה לי גיליתי את התשובה לבעיה שלי לבד אך הפתרון הוא יקר מאוד, השאלה שלי איך בנוי ממיר ממחשב לטלויזה (http://solo.starwebz.com/product-1.html) ואיך אפשר לבנות אותו ??. והאם אני יכול להעלות את הHZ של המסך ל100??

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by RoyShefy,

אתם עדיין ממליצים על הP75F+ של VIEWSONIC www.mardanit.co.il/categ.phtml...mp;prodid=17350 אתם יכולים להגיד לי מה טוב בו ומה רע יעני עד הפרט האחרון כי אני לא מבין כלום....אבל בבקשה אני מחפש תשובה מאוד מפורט אני רוצה להרגיש שבע רצון בקניית המסך הזה אני רוצה לדעת על מה אני מבזב תכסף יש לי בעיקרון 1500 שקל זה יותר ממה שהמסך עולה ואני חושב על מסך 19" ואני לא בטוח שאני רוצה אחד כזה כי לפי מה שאני יודע ה17" הרבה יותר איכותיים בהשוואה למחיר. אולי אתם מכירים מסך 17" שמגיע למחיר של 1500 והוא יותר טוב ושווה מP75F+ ואם אפשר פירוטים למה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים