עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by weissby,

אני מסתכל לי בKSP על כ.מסך של nVidia וחלק מהדגמים שלהם כאילו חוזרים על עצמם כמה פעמים יש שם כאילו חלוקה לקבוצות (asus שחשבתי שהיא חברה שבעיקר עוסקת בלוחות אם, ועוד כל מיני חברות שאנלא מכיר, כשאני ציפיתי שהחלוקה לקבוצות תהיה בין nVidia לATI..) יש לדוגמה: את ה7600GT למשל יש תחת הקטגוריות של ג'יגהבייט, point of view, eVGA, ASUS ואולי עוד כמה ששכחתי מה ההבדל בין כולם?(אם יש..) בשביל מה זה טוב? וד"א, מה זה אומר הנתון הזה: כשלמשל אומרים לי 96 pixel pipelines? תודה

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  2. יש לי מסך 17" ואני יודע לא תעזור לי כל כך אבל שאני אמכור אותו אולי אני אמכור אותו ביותר ואני אחזיראת ה 50 שקל האלא לא ?

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by DXM,

התקנתי את נידפורספיד קרבון וקרס לי המחשב עכשיו זה בטח בגלל הכרטיס מסך כי SAFE MODE פועל וגם כי היו לי הרבה תקלות איתו קודם, אני צריך את הדרייבר של כרטיס מסך FX5500 , אני מחפש באתר של נויידיה אבל לא מוצא מישו יכול לשלוח לי בבקשה קישור זה דחוף

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  4. Started by Azmodan,

יש לי כרטיס radeon 9200se של gigabyte שמראה כבר סימני עצלנות אני מעוניין בהצעה לכרטיס מסך AGP, עד 600 ש"ח - אם אפשר שכולל VIVO תרגישו חופשי

5. Started by orentz,

הכרטיס מסך שלי sapphire hd 5850 המעבד core i3 530 האם יהיה צוואר בקבוק

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  6. Started by tomer861,

שלום לכולם אני מעונין לשדרג את המחשב שלי למשחקים כי הוא מתחיל לקרטע למעשה את האנריל החדש מסיבה לא ברורה אני רואה כמו משחק מלפני עשור רואים ממש גרוע עכשיו זה המפרט שלי amd athlon 3000+ 64 2 גיגה זכרון 400 כרטיס מסך x800 gto לוח אם של אביט an8 ultra עכשיו השאלה שלי אם זה יספיק לשדרג את הכרטיס מסך בלבד לכרטיס חדש וסביר ככה בסביבות ה1000 פלוס או שאין ברירה והגיע הזמן לשדרג הכל

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  7. אני צריך מסך 17 אינטש LCD טוב שמיועד למסמכים, כתיבת קוד ואינטרנט. בלי סרטים, בלי משחקים. עדיפות למסך עם PIVOT. יש משהו מתאים ? תודה, שחר.

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by shaul,

העניין הוא שמאז שהתקנתי את הדריברים החדשים של ATI אין למסך שלי סוף למה אני מתכוון כשאני אומר אין סוף, פשוט מאוד, בזמן שלצד הימני של המסך שלי יש סוף, כלומר אם אני מזיז את העכבר ימינה בשלב מסוים אני לא יכול להזיז אותו יותר(יענו איפה שנגמר קו התצוגה של המסך) בזמן שבצד השמאלי אני יכול להמשיך להזיז את העכבר כמה שארצה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  9. שלום ! יש לי כרטיס מסך 6200 NVIDIA של LEADTEK. התקנתי את התוכנה RIVA TUNER במחשב. שמעתי שאפשר להגדיר את הNVIDIA 6200 בכך שיתפקד בידיוק כמו 6600. מישהו יודע איך אני עושה את זה והאם יש בזה סיכונים?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by AdidasEA,

שאלה קטנה, מדוע GeForce6600GT AGP עולה יותר ב-200¤ מ- GeForce6600GT PCIX ??? (המידע שלהם זהה רק ההבדל הוא AGP ו-PCIX) ??????????????????

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  11. האם מישהו יודע איפה ניתן לקנות בארץ זרוע למסכי LCD תואם תקן VESA? תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by TNTx2,

זה באמת משפר את הביצועים ב 50% או שזה רק חירטוט של nVdia

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  13. כמעט חצי שנה אחרי שדגמים אלו הוכרזו - צרכנים סוף כל סוף יכולים ליהנות הלכה למעשה משמונה ליבות Zen 3 מתקדמות במעטפת הספק מצומצמת עבור מערכות ניידות קומפקטיות, כאשר אייסר היא זו שמבצעת את הצעד הראשון לזמינות רחבה עם דגם ה-Swift X המסקרן שלהלכתבה

14. Started by kobibo,

האם יכול ליווצר מצב שבו אני לא אראה כל כך טוב (במסך LCD )בגלל כרטיס מסך שנמצא ברשותי ? נתקלתי בכמה מקרים שבו לא ראו טוב במסך כגון : ריצודים, עיוותים ,מסתבר שבגלל כרטיס מסך ( טוב יחסית ) ורק לאחר החלפתו לדגם אחר באותה רמה הבעיה הסתדרה. שוב שאלתי מתיחסת רק למסכי LCD והאם אני צריכה להיות לי בעיה כשברשותי כרטיס מדגם Radeon 9800 pro ?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  15. Started by dorratz,

שלום יש לי כרטיס AGP 8X ולוח עם PCI EXPRESS. יש סיכוי שהם איכשהו יכולים לעבוד ביחד? יש איזה כרטיס שמתאם או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  16. טוב כמו שאמרתי בכותרת אני מחפש את המסך הכי טוב שאפשר עד 7500 למשחקים, סרטים, תמונות וגלישה באתרים. עכשיו הטכנאי שלי המליץ לי על המסכים של eizo L767 ה19' אינצ' ורציתי ליבדוק מה אתם אומרים

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  17. האם העדכון של NVIDIA 81.98 עושה בעיות? יש עדויות של מישהו שהשתמש, שהכל בסדר? תודה מראש. .swg

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  18. שלום, כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ati radeon 9550 / x 1050 series (כמות זיכרון 256MB, חיבור מסוג AGP). אני מעוניין לשדרג לכרטיס קצת יותר טוב, כאשר המטרה היא הפעלה (סבירה) של משחקים. במפרטים המומלצים שבאתר מומלץ הכרטיס geforce 9500GT 512MB עבור מחשב משחקים בתקציב נמוך. השאלות שלי הן: 1. האם הכרטיס הזה יספק שיפור משמעותי ביחס לכרטיס הישן שלי? ואם לא, איזה כרטיס אחר מומלץ (פחות או יותר באותו תקציב)? 2. כשחיפשתי את הכרטיס באתר של חנות מסויימת נתקלתי במס' סוגים: א. BLISS 9500GT של חברת Gainward ב. FX 9500GT של חברת Gygabyte ג. 9500GT של חברת Axle האם יש הבדל בין BLISS ל-FX ולכאשר לא מופיע אף אחד מהם, או שרק מדובר בשם שהיצרן הוסיף והכרטיס עצמו הוא זהה? במידה שאכן אין הב…

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  19. אני רוצה לקנות כרטיס מסך (RADEON 9700 NON PRO) בחו"ל והיטסינקים קטנים לזכרונות שלו. בכל התמונות של כרטיסי רדאון רואים אותם רק מהצד של המאוורר ורואים שם 4 צ'יפים של זכרון. האם זה הכל או שבצד השני של ה PCB יש עוד 4 צ'יפים (מצטער, אף פעם עוד לא ראיתי כזה כרטיס במציאות) ?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by lipa,

שניהם עם DDR3 ראיתי באביט את הכרטיס הזה http://www.abit-usa.com/products/graphics/techspec.php?categories=2&model=223

21. שלום, אני עורך וידאו עם פרמייר CS3 ולאחרונה התחלתי לעבוד גם עם אפטר אפקטס. הכל יופי טופי. נכנס לי ג'וק ללמוד AVID. התוכנה מחייבת את אחד מכרטיסי המסך של NVIDIA מסדרת ה-FX. בבדיקות שערכתי אני מעוניין לקנות את הדגם המומלץ שלהם QUADRO FX 1500 אבל יצא דגם אחד משופר יותר(FX 1700) עם כמה תוספות מתקדמות שאני לא יודע אם הן רלוונטיות לצרכים שלי אבל, אני לא יודע לקחת החלטה. ב- 1700 יש: 1. יותר זכרון (512) 2. פחות מרחב גישה לזיכרון (128) 3. SHADER גרסה 4 4. DX 10 5. OPEN GL 2.1 ב- 1500 יש: 1. פחות זיכרון (256) 2. יותר מרחב גישה (256) 3. SHADER גרסה 3 4. DX 9C 5. OPEN GL 2 לכאורה נראה שה-1700 הוא מצויין ומבטיח רק טוב. אבל את תכנסו ללינק ששמתי למטה יותר ותקראו את ההשוואה בין 1500 ל 170…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by ROI5001,

איזה כרטיס יותר חזק ועדיף מבינהם למשחקים?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. Started by Track,

אני מחפש גשר SLi גמיש משום שהגשר הקשיח שהגיע עם לוח האם 680i שלי לא יכול להתחבר מעל לקירור HR-03 GT שהתקנתי. הנה מה שאני מדבר עליו: איפה ניתן למצוא דבר כזה בארץ? בלי זה לא אוכל להשתמש בשני הכרטיסים שלי! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by GoldenAxe4000,

שלום רב יש לי מספר מחשבים עם כרטיס GEFORCE6100 מובנה לאחר RESTART ולא משנה מה אני עושה הכרטיס חוזר ל 800X600 בלבד ! למרות שאני מעוניין ב 1024X768 ! שיניתי את ה DRIVER פעמיים . האם יש למישהו פתרון ? [attachment deleted by admin]

25. שלום לכולם אני חדש פה כפי שבטח שמתם לב ויש לי בעיה בהתקנת דרייבר לכרטיס מסך שלי :-\ יש לי כרטיס מסך ATI rage 128 pro והיום נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שיש דרייברים אחרים יותר 'חדשים' ממה שמותקנים אצלי אז הסרתי את הקודמים והורדתי את ה'חדשים' http://mirror.ati.com/support/drivers/winxp/winxpr1286133279.html הנה לינק לדרייבר שהורדתי http://ati.com/support/products/pc/rage128pro/winxp/rage128prowinxpdrivers.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=6&submit.y=10 וזה הדף הראשי של הדרייברים והכלים לכרטיס מסך שלי התקנתי ואז יש עוד התקנה כזאת (יעני כמו בזיפ שעושים אקסטראקט ואז מתקינים את מה שחילצתם) ואז בהתקנה השניה אני נכנס וזה עושה לי Error ורושם את זה…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים