כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום, קראתי המון מאמרים על 710t ושמעתי שהוא מעולה אבל אני מעדיף 19 אינצ' אז מה שרציתי לדעת היא מה יותר טוב למשחקים ולסרטים 710t או 913b עידו
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הנגן DVD שלי בסלון מתחיל לעשות בעיות אחרי שניגן הרבה מאוד סרטים. אני חושב על HTPC לסלון אבל קראתי באיזה מקום שנגני DVD עושים איזשהוא סוג של OVERLAY המשפר את התמונה ושאת זה כרטיסי מסך של מחשב לא עושים. מצד שני אני שומע מאנשים מסויימים שיש להם HTPC שרואים סבבה, ומאחרים שלא. אז ממש אשמח לקבל חוות דעתו של כל מי שיש לו HTPC והשווה מול נגן DVD עריכה: נורמלי (לא הסינים ב 200 שקל). אשמח גם להערותיכם לגבי נסיון עם כרטיסי מסך שונים, מה קורה כשעולים למסכי פלסמה גדולים יותר או LCD למי שיש וכל אינפורמציה שאתם רואים כחשובה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
טוב,הגיע הזמן לשדרג קצת ומצאתי את ה9800GT במחיר מתאים. השאלה עם הוא יתאים לי: AMD ATHLONG 64 BIT +3000 ולוח אם Motherboard Name Foxconn NF4K8AB/NF4K8AC Series אני יכול לדעת עם זה יתאים או לא?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מחפש מסך 17 איכותי, שנמכר בארץ... חשוב לי במיוחד חדות, בהירות ותדרי רענון גבוהים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית סחבה לא מעט שרתים חדשים מתוצרתה אל הדוכן שהקימה בלאס וגאס, לצד כל טוב של ניידים, לוחות אם וכרטיסי מסךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה מדריך בעברית שיסביר לי על כרטיס המסך על כל חלקיו ומאפיינהם..... יש לי ידע במחשבים אבל על החלקים שלו אין לי שוםםםםםם ידע. כך שאני צריך מדריך למתחילים עד לרמה של מתקדמים מי שיעזור לי אודה לו מאוד אני רוצה להגיע לרמה שאני יוכל פה בפורום להתמצות בהכל ולחוות את דעתי.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
הסתדרה הבעיה שהייתה ב4.1 שבתוכנה שמסדרת את הריפרש רייט המשחקים היו פועלים תמיד על 60 הרצ??
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי, אני תוהה לגבי הדבר הבא: מה משני הכרטיסים הנ"ל יותר חזק? http://www.skypc.co.il/pl_product~LV389~8~0.htm - Geforce 8800GT 512MB 256Bit מהירויות: GPU 680\900MHZ Memory 1800MHZ או Geforce 8800GTS http://www.skypc.co.il/pl_product~LV381~8~0.htm 640MB 320Bit מהירויות: GPU 500\800 MHZ Memory 1600MHZ בקיצור, מה יותר חזק? ה8800GT מכיל מהירויות גבוהות יותר, אבל מצד שני ה8800GTS מכיל 320BIT וזיכרון בנפח גדול יותר
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט יחסית ישן בערך בן 2-3. כרגע אין לי כרטיס מסך ולכן אני לא יכול לשחק בכלל משחקים. המפרט שלי הוא: 2.8GHz, 512MB RAM MotherBoard Asus Phs800-MX chipset sis661FX מה שאני מחפש זה כרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים. עכשיו אני לא גיימר אז אני לא משחק ברזולוציות גבוהות ועם פילטרים. ובנוסף יש לי מסך 17 CRT לכן זה יהיה גם ככה חסר טעם. עכשיו יחסית אני יכול להשקיע בכרטיס. אבל אני רוצה לדעת איזה כרטיס באמת יכול לשמש אותי ולא יהיה סתם בזבוז כסף (כמו למשל אם אני אקנה את 8800GTS).
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שימו לב! הבעיה הזו נפוצה אך ורק(!) במערך CF של שני 4850. יש לציין שלי יש מערך כזה. אז ככה... כל הדרייברים(חוץ מ-8.6) שניסיתי לא פועלים וכל פעם שמנסים לעקוף בלוסקרין\שגיאה בהתקנה\CCC לא עולה וכו'... יש בעיה חדשה! אני יודע שחלק מכם חושבים שאני פשוט לא התקנתי את זה כמו שצריך\לא עשיתי הסרה מתאימה... אבל לא! כל דרייבר שיצא מ-8.6 אני חוזר להאבק בבעיה והיא כל פעם שוברת אותי.... אני אהיה כל כך שמח אם יהיה פה מישהו עם מערך CF 4850 ושיודיע לי אין\יש לו את הבעיה. נ.ב - הבעיה הזו נפוצה בכל פורום שראיתי... לאף אחד אין שום פתרון.... לא יודע מה איתכם אבל זילזול כזה מצד AMD פשוט מעליב! AMD בושה! כבר חשבתי שחזרתם לימים הטובים... אפשר לחשוב שרק לפני כמה חודשים אמרתי שהדרייברים שלהם דוו…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מחפש כרטיס PCIE במחיר עד 400 ש"ח למחשב חזק. אבקש לקבל הצעת מחיר לכרטיס אמין במחיר הנ"ל ורצוי מארה"ב (ושיהיה משלוח עממי נניח 15-20$ גג). תודה אנשים !!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום רבותי, אני מתכנן רכישת מחשב חדש, ובכלל זה כמובן כרטיס מסך. כפי שציינתי בכותרת, אני לא משתמש במחשב למשחקים. מה שכן דרוש הוא- 1) שקט מוחלט 2) התאמה לצפייה בסרטים באיכות טובה 3) חיבורים לטלוויזיה, LCD וכו' 4) התאמה לעבודות Photoshop 5) תמיכה במסך LCD בגודל 24" (כרגע- אולי יותר בעתיד) (אני לא יודע אם סעיפים 4 ו-5 רלוונטיים לבחירת כרטיס מסך) הציעו לי במסגרת מפרט כללי שביקשתי כרטיס GIGABYTE 9600GT 1GB DDR3 256BIT. מהמעט שידוע לי על כרטיסי מסך זה נראה לי מוגזם. מה דעתכם? אשמח לשמוע הצעות לסוג הכרטיס שעלי לבקש או לכרטיסים ספציפיים שיתאימו.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הייתי רוצה בבקשה המלצה למסך CRT לא LCD כי זה לא אותו דבר שמדובר למשחקים ולסרטים. הגודל 19 תקציב עד 1200 אפשר לחרוג באיזה 200ש"ח הייתי מעדיף לא MAG אבל אם אין הרבה אופציות אז אקח גם MAG רק בצבע שחור . או אפור מעורב עם שחור. העיצוב שלו מאוד חשוב לי גם. תודה נתי.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ברור לי שזה לא חוקי השאלה אם אני משתמש בזה באופן פרטי נגיד עושה סטרימינג רק למשפחה או מקליט רק לעצמי יעלו עלי ? ואיזה כרטיס מסך צריך פנימי או חיצוני למחשב ? האם יש מדריך עדכני נכון ל 2022 ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לקנות כרטיס של AGEIA PhysX??? וכמה זה עולה???, יש לי כרטיס מסך של ATI ALL IN WONDER X800 עם 128 מגה זכרון DDR3 האם זה מספיק? או שאם אני יקנה את הכרטיס של AGEIA זה יוסיף שיפור ניכר למראה המשחק?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לראות כמה בערך ההבדל בכוח שלהם..
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני יכול למכור אותו , כמה אני יכול לבקש עליו ?
-
שלום אני רוצה לעדכן את כרטיס המסך שלי רדון 9800 128 מגה ביט לא פרופשיונל אלא הרגיל כמה שזכור לי מהגיפורס 4 שהיה לי הייתי מוריד עידכון בלי בעיה דרך האתר איוודיה היה כל למצוא עידכונים אבל אני מסתבך באתר של ati אז אולי מישהו יכול להביא לי לינק ישירות להורדה שאני צריך? יש לי וינדוס אקס פי אשמח אם מישהו יביא ליי...
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/118864826/__1496___1502___1508___1512___1496___1493___1512___1493___1514_.JPG.html זה הצג טמפרטורות 54 נראה לי גבוה שאני לא משתמש בשום משחק כרגע חוץ מהדפדפן במידה וזה גבוה אתם חושבים שצריך להוסיף קירור? אם כן איזה אתם ממליצים תודה לכול העונים
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול עם יש לי שני כרטיסי 6600 GT בחיבור SLI עם לוח אסוס תומך ו512 MB זיכרון לאיזה כרטיס HIGH-END הם משתווים מבחינת ביצועים תודה:-)!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
איזה יותר טוב ה ATI HD 4850 או NVIDIA 9800GTX?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איזה כרטיס הייתם ממליץ לי לקנות?? ??? X1950PRO / X1950XT / PX8600GTS TDH / 8600GTS / PX8800GTS TDH / 8800GTS אנא נמקו בחירתכם וציינו את החברה שכדאי לרכוש ממנה את הכרטיס.. בנוסף, חשוב לי לציין שאני עומד לקנות מחשב חדש. היות ששוק כרטיסי המסך קצת רותח ואני לא רוצה להשקיע יותר מידי בכרטיס מסך היות שסביר להניח שאצטרך להחליף אותו בשנתיים הקרובות (לא משנה גם אם הוא תומך בדיירקט 10 - הבנתי שהכרטיסים של היום לא שווים לעתיד), לכן, אני לא מעוניין להשקיע יותר מידי, אבל, אני רוצה כרטיס טוב שישרת אותי נאמנה. אני לא מעוניין להשקיע יותר מ-1100-1200 ש"ח, 1300 ש"ח גג בכרטיס. אציין רק שלא משנה לי,כרגע , אם הוא תומך בדיירקט 10 או לא.
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש ברשותי אחד כזה והייתי רוצה לדעת מה תפקידיו ומה הוא יכול לעשות
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני רוצה להשתדרג בכרטיס מסך, תקציב 1000 +- האם המערכת שלי (בפרופיל) תנצל את הפונטציאל של כרטיסים אלו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1143 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1140 ואם כן אז מי מהם יותר טוב בשבילי? הערה: הכוונה היא להשתמש בו עם 2 מסכים 17/19" במקביל ולפעמים לחבר לטלויזיה
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות את הGTX260 עד כמה באמת ההבדלים משמעותיים בין ה216 ליבות ל192 ? הדגם עם ה216 לא זמין כרגע בחנויות מהאיזור שלי אלא רק הדגם עם ה192.. האם כדאי לחכות ל216? תודה
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-