עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איזה מסך בידיוק יש לניידים של IBM ? הייתי אצל חבר שלי וראיתי את המחשב הנייד החדש שלו ושיחקתי עליו WARCRAFT3 ופשוט המסך לא סינוור אותי בכלל ונתן תמונה מצויינת, נכון שהייתה טיפה מריחה אבל לא אכפת לי נהנתי מכל רגע. איך אני אדע איזה מסך היה שם אם הפרט היחידי שכתוב על המסכים הללו שהם 1024X768 והם 15 אינ'ץ . יופי באמת !!!

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by D-Bang,

יש לי פנטיום 4 1.7 עם 512mb Ram וכרטיס מסך RADEON 9000Pro. בזמן האחרון התקנתי משחקים כמו: FAR CRY ו- NFS: UNDERGROUND ושם ברגע שאני מעלה את הגרפיקה מעל הMEDIUM שום דבר לא זז וFAR CRY בכלל מתחיל להתקע וכל שנייה מפעיל מחשד את המאיץ הגרפי אם אני אחליף את הכרטיס ל 9600XT (או אחד החדשים כשיצאו) עד כמה זה יפתור לי את הבעיות?? מצד אחד אין לי כרגע יותר מ1000 ש"ח להשקיע בכרטיס ומצד שאני אני לא רוצה להחליף עכשיו ושבעוד חצי שנה הסיפור יחזור על עצמו השאלה העיקרית שלי האם החלפת הכרטיס מסך בלבד ל9600XT תספיק לי לפחות לשנה הקרובה או שאולי כדאי להמתין ופשוט לשדרג את כל המחשב? אפשר גם כרטיס אחר כמובן לא חייב להיות הדגם שציינתי.. מקווה שתוכלו לעזור לי

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  3. שווה לחכות עד לכרטיסים הבאים? שמין הסתם יהיו טובים יותר ויכללו טכנולוגיות מתקדמות. או לקנות כרטיס מהדור הנוכחי? :s05:

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  4. יש לי בעיה מוזרה מאוד שאין לי AA גם אם מסומן רק מהמשחק או רק מהתוכנה ATI TRAY TOOL ..... יכול להיות שיש כאן התנגשות בין ההגדרות של ה CONTROL PANNEL של הדרייבר לבין שאר הדברים איפה יש דרייבר אחרון נטו ? בלי ה CP ובלי ה CCC ? תודה.

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by vincecarter,

האם ההפרש של ה-400 שקל האלו שווים את הXT או שהפרו מספיק טוב עבורי? אוקי אז אני יכול להחשיב את עצמי כגיימר השאלה מה הבדל מבחינת ביצועים?וגם מבחינת עבודה שקטנה (שמעתי שהפרו מרעיש\מתחמם) אני לא יודע, מה אתם אומרים??? בבקשה דעות בעד כרטיס מסויים או נגד משו יעזור לי להחליט... אגב יש כרטיס מסך בסכום כסף זה השווה מבחינת ביצועים? לפי מה שביררתי כרטיס זה הוא העדיף.(מבחינת מחיר לביצועים) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by et_gershon,

אוקיי התקנו על מחשב את הכרטיס הזה: nvidia geforce 2 mx400 עכשיו הבעייה שלמחשב חסר את הצבע אדום זאת אומרת איפה שצריך להיות אדום זה כמעט שחור ואני לא מבין את זה ניסיתי לשחק בתיקוני צבע לא עוזר מה הבעייה?

• 10 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by shai7654,

אם 400 watt מספיק לכרטיס הזה? איך אתה יודע כמה watt יש לספק כוח שהוא כבר על המחשב(יש לי שני ספקי כוח)?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by Y-T-M,

יש לי כרטיס מסך geforce 440mx 64mb כתוב שהוא לא תומך בfifa 07 בדרישות של המשחק עכשיו אני רוצה לשדרג כרטיס מסך עד 500 ש''ח ושהמשחק יעלה חלק וברוזולוציה הי גבוהה אמרו לי שזה תלוי בלוח אם . משהו עם AGP/PCI-E אז איך אני יודע מה כרטיס מסך טוב בשבילי ומה לא? זה התמונה של הלוח אם: זה מה שמצאתי על הלוח אם: http://www.via.com.tw/en/products/chipsets/p4-series/p4x266/

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by shlomom,

שלום, המחשב מבוסס אינטל, סלוט AGP. מעוניין בכרטיס מסך הכי טוב עד 300 ש"ח. אם ממש ממש כדאי להתאמץ מוכן לחרוג קצת. הבנתי שהאופציות הם 6200 או 9550. אם יש משהו יותר טוב או לינק למקום שאתם יודעים שמוכרים בזול. כרגע יש במחשב MX2 100 וזה לא מריץ משחקים כמו NBA 2005 תודה.

• 11 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by johnwoo,

המפירט של המחשב שלי הוא כדלהלן: AMD 3700 64 BIT זכרון 2GB כרטיס מסך- GEFORCE 7600 GT אני מעוניין להשקיע כ-800 ש"ח (אולי טיפה יותר), בכרטיס מסך. אני אוהב לשחק הרבה במחשב וכמובן מעדיף את הגרפיקה הכי טובה שאני יכול להשיג. כרגע אני משחק ב-JERICHO, על רזולוציה 1024X768 (רוב ההגדרות על HIGH) ונהנה מאד. אני מבין שאם היה לי כרטיס מסך יותר טוב, יכול להיות שהייתי נהנה מכל התוספות, אבל זה מה יש. השאלות שלי: 1)איזה כרטיס מומלץ בטווח המחירים הזה? כרטיס שיחזיק לי לכמה שיותר זמן עד שדרוג המחשב הבא (כמה זמן נראה לכם שהוא יחזיק, כדי להפעיל את המשחקים בצורה חלקה וגבוהה ככל האפשר?) 2)אולי עדיף להישאר עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי ולשדרג בעתיד? (כרגע אני לא משתמש בויסטה אלא ב-XP, וכנראה רק בעוד …

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  11. ל-AMD יש דמו אשר יציג את טכנולוגיות עקיבת הקרניים שלה עבור אלו שיצליחו להשיג לעצמם את ה-Radeon RX 6800 או ה-Radeon RX 6800 XT כבר ביום ההשקהלכתבה

12. האם בדרך כלל מאוורר מרעיש מוקרטע הם עילה להפעלת האחריות? אם לא, אז מישהו יכול להמליץ לי על מאורר שקט לכרטיס המסך הזה? (powercolor) ואיזו דרך יותר טובה להסיר את הheatsink? הקפאה או חימום? תודה.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  13. Started by ratzabi,

יש לי מחשב עגלה וסוף סוף אני קונה מחשב חדש. הבעיה שלי היא: איזה כרטיס מסך לקנות? בבקשה מכל מי שמבין בכרטיסי מסך שימליץ לי על אחד טוב ולא כל כך יקר........גג 1000 שקל. תודה.

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by painkiller,

שלום לכולם. אני מאוד אשמח אם מישהו יכול לענות לי כמה שיותר מהר על השאלה הבאה: אני צריך כרטיס מסך לא חזק עד 500 ש"ח על מה הייתם ממליצים ? 1) ASUS Extreme 6200 TurboCache 64MB 2) GIGABYTE Geforce 6500 128MB 64bit - קירור פאסיבי 3) LEADTEK Geforce 6500 128MB DDR 64bit - עם מאוורר 4) GIgabyte X550 128mb DDR 128 bit 5) GIGABYTE X600 PRO 128mb DDR 128 bit האם קירור פאסיבי מספיק ? האם הוא עדיף ? האם יש חשיבות אם זה 64bit או 128bit ? תודה מראש על תשומת הלב.

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by roeidalm,

שלום אני לא מצליח להתקין את הדרייברים אז אני מחפש חדשים. ואני לא מוצא, מישהו יכול לעזור לי למצוא? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  16. Started by yarindav,

שלום לכולם :] רוצים להביא לי את הכרטיס של msi 8800gtx 768mb השאלה שלי היא האם הוא פחות טוב מאותו כרטיס בידיוק של leadtek הם חברה טובה? מובילה ? תודה =]

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by com555,

geforce fx 5950u בביקורת אצל tweak town: http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=599 ומהצד השני sapphire 9800xt אצל hothardware: http://www.hothardware.com/hh_files/S&V/sapphire_9800xt.shtml

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  18. יש לי מחשב AMD Athlon xp 2600+ 1.9 GH ו512 ראם (שני סטיקים). זה די כל מה שאני יודע... עכשיו, אני רוצה לקנות את ה 6600GT... אני בדוק קונה את זה אז אל תנסו להמליץ לי מה יותר משתלם מבחינת מחיר וכו... רק רציתי לדעת אם זה בטוח יעבוד לי כמו שצריך על המחשב... זה די חשוב כי אני מזמין היום... תודה... אגב, יש איזו תוכנה או דרך לבדוק אם יש לי agp או pce i?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by strife217,

חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך חיבור S-VIDEO על מנת לצפות בסרטים רואים את הסרט בסדר גמור אבל את כל הטקסט במחשב אין אפשרות לקרוא, רואים ממש לא ברור (הכתוביות של הסרט בסדר) יש לי RADEON 9500 PRO יש אפשרות לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  20. Started by Monstalicious,

האם באמת משחקי Lcd לא טובים למשחקים? מהי הסיבה לכך? ומהו המסך המומלץ ביותר בתקציב של 1500-2000 שקל למשחקים? שיהיה איכותי בעל ריפרש טוב, ואיכות תמונה מעולה. תודה

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by שמשו,

שלום רב,קיבלתי 2 מפרטים מחברות שונות עבור מחשב לעבודת רינדורים ב3ds max .תקציב של 4000 ש"ח מה אומרים המומחים? הצעה א':מעבד intel core 2 quad q6600 + זיכרון supertalent ddr2 4096 mb+ כרטיס מסך leadtek qurdro fx 570 הצעה ב':מעבד intel core 2 quad q6600 + זיכרון סמסונג ddr2 4 gb+כרטיס מסך geforce 8600gt 512 mb dvi pcix

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by Toxin II,

אהלן, אני מתכנן ביום-יומיים הקרובים לקנות מסך חדש אני כנראה אקנה את הSAMSUNG 206BW 20INCH שהוא מסך רחב... הבעיה שעלתה היא, שהמוכר ציין את העובדה שכרטיסי מסך יותר ישנים לא תומכים במסך רחב... רציתי לדעת האם GEFORCE 6800 תומך במסך רחב? האם מדובר בתמיכה חומרתית או שמדובר בתמיכה תוכנתית? [כלומר- דרייברים] יש לי את הגירסא הכי אחרונה של הדרייברים, Forceware 163.75,.. בכל מקרה- במידה ואין לכם תשובה חד משמעית בנוגע לעניין, כיצד אוכל לבדוק זאת? [אני לא רוצה לשנות לרזולוציה של מסך רחב דרך הדרייברים, כי אני לא יודע איך המסך שלי, מסך CRT רגיל, יגיב לזה]. תודה.

23. אם אני לא מספיק ברור, בקישור כאן- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291177.msg2562247#msg2562247 יש הסבר שאני מאמין שהוא מספיק... תודה.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  24. שלום אני מעוניינת לקנות מסך 19 אינץ LCD למחשב שישמש אותי גם לצפיה בטלויזיה ווידיו. הבנתי שיש עיניין עם זמן התגובה. איזה זמן תגובה צריך להיות למסך כדי שניתן יהיה לצפות באיכות גם במשחקי ספורט (טניס, כדורסל כדורגל) האם 8 מילישניות זה מספיק? אשמח לשמוע תגובות למי שיש ניסיון בנושא

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  25. Started by eladbu,

האם קיימת תוכנה חיצונית שיכולה להעלות את ה ברייטנס באופן ידני למסך שלי באופן קבוע כוון שבכרטיס מסך אין לי אפשרות ובמסך אני כמעט בסוף של בסקאלה!

• 4 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.