כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
אז היום בשעה טובה הגיעו ללוג'יק הכרטיס הזה מתוצרת אלבטרון... אבל יימח שימם הם דפקו לו מחיר של 1550 ש"ח... ואני התכוונתי לקנות מחשב שם וחיכיתי רק שתגיעה אליהם גרסאת הAGP... והמחיר של 6600GT PCE-I הוא 1300 ש"ח.. הבדל של 250 ש"ח!!! כששאלתי אותם הם ענו לי שהמחיר יהיה כמעט אותו דבר ולא יותר מ50 ש"ח הבדל... קיצר השאלה שלי היא האם לדעתכם המחיר של הAGP ירד בזמן הקרוב? למה ממש כבר בניתי עליו ואין לי עוד 250 להשקיע
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66256D.htm שימו לב שזה 256MB DDRIII ולא כפי שמצויין... ו...http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66T128VP.htm אז בערך מה ההבדל בביצועים באחוזים או איך שאתם רוצים... והאם זה שווה הבדל של 300 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
קיבלתי לידי שני כרטיסים: matrox millenium g400 agp 16 MB עם ערכה חיצונית ללכידת וידאו ומשמשת גם ככרטיס טלויזיה איכותי מאוד - לכידת הוידאו יוצאת מאוד איכותית אך הבעיה היא ש הכרטיס אינו מבצע כיווץ אלא מעביר את הוידאו ישר אך לא כקובץ רציף אלא מחלק את הוידאו לקבצים בנפח 2 GB - מגבלת FAT 16 הידועה לשמצה כי הכרטיס הוא משנת 1998-9 בערך האם ניתן לעקוף מגבלה זאת ולקבל קובץ אחיד - נפח הוידאו הוא בערך 2 GB ל 10 דקות. * כרטיס זה משתמש ב צ'יפ של חברת צורן הישראלית - ללכידת הוידאו. כרטיס שני הוא matrox millenium pci 2MB עם כניסה להתקן חיצוני ללכידת וידאו כפי המוזכר למעלה האם מישהו יודע האם לכרטיס זה יש את אותן יכולות של הכרטיס הראשון? אני רוצה לחבר אותו במחשב שלי עם כרטיס גיפורס 4 שישמ…
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני צריך לדעת מה יותר טוב 9600XT או 9800SE האם יש ביניהם השוואות באתר כלשהו? האם אפשר לעשות ל9800SE אוברקלוק לפרו? האם יש כרטיס מסך יותר טוב ב-1000 שח ולא אגורה יותר?! האם ה-6600 יותר טוב מהצמד הזה? ומזה 6600Q? כל פיסת מידע תעזור תודה לעוזרים BOSE.
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי intel pentium 4 2200 וזכרון פנימי 512(לא dual ) 2100 ddr ולוח אם giga byte 8irx שתומך ב- agp x4 בלבד השאלה היא האם שווה לקנות כזה כרטיס או שמה הוא יעבוד כמו כרטיס אחר במחיר יותר נמוך כמו 9600 xt ???
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
לדעתכם מה עוד נראה השנה שירד יותר נמוך במסכי LCD? איפה יהיה הגבול שהם יוכלו להגיד זהו חברה 8MS זה המקסימום שאפשר לרדת ? לדוגמא למשל. עד כמה הטכנולוגיה הזאת יכולה להגיע בזמני תגובה...
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.8, ואני מחפשת כרטיס מסך, שתומך במשחקים כמו need for speed, ומשחקים עם גרפיקה ברמה גבוהה. התקציב הוא בסביבות ה500 שקל.. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
-
-
אז ככה... הרבה אנשים כל הזמן שואלים מה עדיף והגעתי למסקנה שגם אם לוקחים 16 או 12 העין לא רואה בזה שום שינוי... לא ככה ? אז הנה: 12MS = 83~ FPS 16MS = 63~FPS לפי מחקרים הוכיחו שהעיין האנושית לא רואה יותר מ 30~ FPS ! מה אתם אומרים האם זה שווה את כל הקשקשת של 12MS, 16MS 22MS ? ? ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
3dmark 03 8600 3dmark 05 3310 מערכת amd 2800 786 ddr זה תוצאות סבירות או שיש פה בעייה כול שהיא תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באתר של TOMS מראים פרוייקט של מקרן ממסך LCD מפורק ששמים אותו על מטול שקפים: תוכלו לעיין לפני הקריאה : לחץ כאן **ראיתי לנכון לכתוב זאת כאן ולא במודינג,כי זה קשור יותר לתצוגה** בקצרה איך זה עובד והרעיון : מטול שקפים- מה שיש לכל בי"ס,ששמים עליו שקף,ישנה מנורה חזקה מתחת+פלסטיק שממקד את האור. למעלה יש עדשה שמפזרת את האור ומראה כדי לשבור את הזווית ל 90 מעלות. בגדול, כל שקף שתשימו תראו אותו מייד על הקיר בגדול, כלומר שאם שמים נגטיב/שיקופית, אז רואים אתה בגדול (כמו מקרן שיקופיות). כלומר, אם אני שם שיקופית שהיא בעצם תמונה סטטית, למה לא לשים מסך LCD (מפורק כמובן), שהוא בעצם בדיוק כמו שיקופית אך דינמית? לקחתי את זה ברצינות... להלן פרוייקט קטן + קישור לתמונות. לא הצלחתי להעל…
-
- 14 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
איזה מהם יותר טוב הם עולים אותו דבר (אני חושב) 796FD זה טרניטרון וFD 2 דיאמדטרון איזה מהם יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום חברה, אז ככה ..נכון לעכשיו יש לי מחשב פנטיום 3 866 מגה הרץ ו512 מיגה בייט זכרון .. בנוסף יש לי כרטיס מסך ג'יפה 5600 FX ולהגיד לכם את האמת אני קצת מאוכזב מהביצועים של הכרטיס .. בדקתי אותו אצל חבר שיש לו A-XP2500 וגם שם הכרטיס מראה ביצועים לא טובים . אבל את זה נעזוב לעכשיו ! עכשיו לעניין: חבר שלי יכול להשיג לי ראדיון 9700P עם 256 ביט ו128 MB זכרון .. וכל זה במחיר של 500 שקל ! אני יודע שזה שווה אבל יש לי שאלה חשובה .. קודם כל אני רוצה לדעת באיזה רמה הכרטיס הזה עומד היום (למשל:האם הכרטיס יותר טוב מX600XT?)?, בנוסף אני לא מבין גדול בתחום אבל אני יודע שלDX9 מתווספים כל הזמן שיידרים חדשים או משהו כזה ואני יודע שהראדיון 9700P הוא2 דורות אחורה מהכרטיסים החדשים( עוד מעט דור 3)…
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי 1000+- ש"ח לקניית כרטיס מסך חדש. המפרט שלי זה: AMD 2500 EPOX8RDA3+ זיכרון 256 מגה 400מה"צ ספק 400W איזה כרטיס אתם ממליצים? חשבתי על ה XfX 6600 256mb אבל ראיתי שהוא רק ב PCI אקספרס. מתי יגיעו לארץ גרסת ה AGP? או שאין בכלל גרסת AGP? איזה כרטיס אתם ממליצים לי ואיפה לקנותו?
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחר אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש, השאלה שלי מה הכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג ב 1000 ש"ח? תודה.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את ה6800 של msi התקנתי דריברים מהדיסק... או מהאתר זה לא משנה.. אחרי זה עשיתי הפעלה מחדש והכול סבבה וכמובן מה עושים אחרי ההתקנה של הדריברים?? פותחים צינוורת חח אז פתחתי צינורות עשית ישוב פעם הפעלה מחדש הכול עובד מצויין שיחקתי לי משחקים וכו וכו עד אתמול ואתמול החלטתי שהמחשב שלי נהייה כבד יותר מדיי בגלל כול הוירוסים שקיבל בעבר אז החלטתי לפרמט אותו כמו שצריך שיהיה כמו חדש אז פירמטתי התקנתי את כול הדריברים וכו כוו ואחרי שאני מתקין את הדריבר של הכרטיס מסך אני עושה ריסט ושהמחשב בא להיכנס לוינדוס עצמו הכרטיס נותן פתאום רזולוצייה מטורפת שהמסך שלי לא עומד בה ואז מופיע איזה שגיאה משהו ואחרי משהו כמו 20 שניות פתאום המחשב עושה ריסט שוב פעם וכך שוב ושוב ורק שאני ניכנס למצ…
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
בשעה טובה אני קונה את הכרטיס הזה ופתאום אני רואה שבאותה החנות לכרטיס יש מחירים שונים קוראים לחנות "פי סי סנטר" אז אחרי שבדקתי ראיתי שליד הכרטיס הזול יותר רשום ADVANTAGE אז רציתי לשאול מה זאת אומרת ??? האם זה פחות טוב ?? (בקיצור ... מה ההבדלביניהם) היקר: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1205 הזול: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1388 ועוד דבר... האם כל הגרסאות של הRADEONPRO 256 MB הם על 128 BIT או.. שיש חלק על 64BIT תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה EVEREST Home Edition נכנסתי לDisplay---> Monitor ואז ראיתי שם ת'פרטים על המסך .. ורשום שם Supported Video Modes 1024*786 105Hz כמובן שיש שם עוד מצבים של תצוגה .. השאלה היא בקשר לרזולוציה הזאת כי בה אני משתמש... וכשנכנסתי לשנות את ה Hz היה אפשר עד 85 ולא יותר מזה.. יש אפשרות כמובן לעשות שהוא יראה לי גם מצבים שהוא לא תומך בהם אבל היה רשום שהמסך שלי תומך עד 85.. השאלה שלי היא אם מישהו באמת יודע מה הוא ה Hz המתאים ברזולוציה הזאת למסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני משחק NFSU2 ויש לי בעיה שיש לי ריבועים על המסך אני הורדתי דריברים מהאתר של ATI וזה לא סידר לי הורדתי של אומגה וגם לא סידר לי ראיתי בפורום של המשחק שמישהו אמר לעשות עדכון למשחק עשיתי את זה וזה לא עזר לי אבל לחבר שלי יש כרטיס מסך של NVIDIA FX 5200 הוא הוריד דריבר וזה עובד טוב מאוד אפילו בלי עדכון למשחק אני יש לי ATI RADEON 9600XT ואני רואה מגעיל אולי יש למשהו דריבר טוב שיסדר לי את הריבועים?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לפני שאני קונה את 9600xt אולי עדיף לקנות את ה6600 הרגיל לא ה gt
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לכרטיסים האלה... מישהו אמר פה שהR520 יוצא בחודש 3-4 וראיתי שהR500 יוצא ב2006 אז משהו פה לא מסתדר לי... אני רוצה לקנות מחשב חדש... אני מוכן לחכות עד חודש 4-5 2005 ורציתי לדעת אם יש למה לחכות? האם יצאו כרטיסי מסך ששווים את הזמן הזה?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
SAMSUNG 710TM הוא מסך 17 עם 12ms ועולה 2350 BENQ FP937 הוא מסך 19 עם 12ms ועולה 3200 אני מעדיף את ה-19 (כמובן) אבל אני מפחד קצת לקנות אותו בגלל החברה. (אין לי כסף ל-19 אינץ ב-4000 שקל) מה אתם אומרים? עריכה - עכשיו גליתי שיש FP937s+ (לא בארץ) עם 8ms. אין לזה גבול
-
- 14 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מת על המשחק נידפורספיד אנדרגראונד 2 והוא לא עובד אצלי בגלל שהכרטיס מסך שלי מאוד דפוק )s3 graphics 32 mb) עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך אחר... אבל הבעיה או יותר נכון הבעיות הן ככה... בעיה א- יש לי סלרון 1.7ghz ו288 ראם... בעיה ב- הלוח אם שלי יש לו agp x2 ... בעיה ג' יש לי תקציב של 700 ש"ח... מישהו יכול לעזור לי בבקשה????? ועוד שאלה איך אני יודע כמה וולט הagp שלי?!?!?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit ואני רואה פיקסלים בסרטים במשחקים זאת בעיה שמאוד מפריעה לי מה אפשר לעשות נגד זה במחשק רואים פשוט פצצה אלב בסרטים רואים פיקסלים
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-