עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DJPOWER,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך מניו אג(newegg) עד משהו כמו 140 דולר ורציתי לדעת האם המשלוח הוא לכל מקום בארה"ב או מה? תודה מראש לעונים יונתן

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  2. אלהן יש לי כרטיס מסך דיי ישן (geforce 6600 agp 256mb) ולו שתי יציאות DVI ו VGA. ל DVI כרגע מחובר המסך שלי, אך היום קיבלתי עוד מסך. רציתי לשאול האם הוספת עוד מסך גורמת הכבדה קריטית על כרטיס המסך? תודה רבה מראש עריכה: המסך השני כמובן יחובר ב VGA, ומבחינת הכבדה על כרטיס המסך אני מתכוון לפגיע בביצועים של כרטיס המסך (ציור איטי יותר גם במשחקים) ועומס ה GPU (המאוור שיושב עליו הוא ג'נרי ככה שאני לא מעוניין לשרוף אותו).

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. ברשותי לוח אם בעל סלוט AGP X4 שפועל ברוחב פס מקסימלי של 32-bit. האם יש אפשרות להתקין עליו כרטיסי מסך שפועלים ברוחב פס גבוה יותר כדוגמת רדיאון 7000? אין לי בעיה שהכרטיס יעבוד ברוחב פס של 32-bit בלבד, השאלה אם דבר כזה יעבוד בכלל. אם כן, האם הדבר יעבוד לכל סוג כרטיס, גם כרטיס שעובד על הנייר ב-256-bit? או שיש גבול מסויים? כמו שכרטיס מסוג X8 לא יעבוד על סלוט של X2? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מישהו לעזור לי למצוא השוואה בביצועים בין שני כרטיסי המסך האלה?: WinFast PX7300GT TD256 Nvidia Gforce 6800 GT אם תמצאו במקרה השוואה גרפית זה יהיה מצויין

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by SyTuN,

אז ככה יצא לי 6748 במארק 05 זאת תוצאה טובה? שאר המפרט זה 3200AMD Venice Core 1GB שני סטיקים של טווינמוס 512 7800GT והיום התקנתי את הליברטי 500W שקניתי :גD סתם רציתי להגיד לכיף ואם אפשר אתר שיראה לי תוצאות של כל כרטיס

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  6. אוקיי, אז ככה, לחבר שלי יש את המפרט הבא: מעבד: intel celeron 400mhz זיכרון: 256mb sdram לוח אם: אין לי מושג בקיצר מחשב ישן מאוד, אז השאלה היא איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב כזה ושייעלה עד 300 שקל ושיינצל אותו עד הסוף

7. האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא שומרי מסך ל2 מסכים המחוברים לכרטיס גרפי אחד ? תודה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  8. Started by MODY69,

שלום, אני רוצה לראות מה ההבדל בין HDR ובלי HDR... דיברתי עם שני אנשים והם אמרו לי שזה לא משהו ושההבדל לא מצדיק הפעלה של HDR בכלל. מישהו מוכן לתת לי screen shot עם HDR ובלי HDR של אותה התמונה מהמשחק? תודה מראש, מודי

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by dorish,

אז ככה יש לי מחשב AMD 2.2 512 זיכרון 80 ג"גה והכי חשוב TI4200 אם יצאית תמונה וכנסת תמונה אז ככה אני רוצה להעביר את הסרטים ולערוך אותם אז אם איזה תוכנה לעשות את זה בשביל גם שזה לא יתפוס הרבה כול כך (אני רוצה שבערך שעה צילום הייה 500 מגה) הבעיה היא שבשבילי האיכות זה הכי חשוב לפני הכול כי זה סרטים שלי בחו"ל ואני רוצה לצרוב את זה בסוף ב VCD ולשמור את זה (כדי שאני יכול לראות את זה בכיף ב DVD) אז בנתיים מה שהצלחתי להעביר לא היה באיכות טובה מדי בשבילי אני רוצה יותר טוב האיים בכלל כדי לי לקנות עוד כרטיס מיוחד שיעביר לי לתוך המחשב (אני מוכן להשקיע כסף כי יש לי יותר מ 50 שעות צילום לערוך) המצלמה שאני משתממש אין לה יצאה USB או משהו דומה רק בננה ואם אני ישיג מצלמה כז…

10. Started by You,

שלום, קניתי היום כרטיס מסך Gigabyte GeForce FX 6600 GT. חיברתי אותו ועידכנתי את הדרייברים, הכל טוב ויפה; אפילו ניסיתי לשחק במשחק שיש לי, ולהעלות את ההגדרות למקסימום והוא הריץ את המשחק יפה מאוד, רק מה, מתי שאני מנסה לראות סירטון בפורמט כלשהו, לא משנה אם זה avi או mkv או כל פורמט ... המחשב פשוט נתקע ברגע שאני פותח את הסירטון. אני משוכנע שזה לא בעיית תוכנה כי זה לא קרה לי עם הכרטיס הקודם, וגם ניסיתי לפחות 3 תוכנות שונות ועדיין המחשב ניתקע. אני סבור שאולי זה בעיה בספק מכיוון שהכרטיס הזה צורך חיבור ישיר לספק. הייתי צריך להוציא חיבור ספק מאחד הסידירומים שלי כדי לחבר אליו. הספק שלי יחסית ישן. יש לו הספק של 300 או 350 וולט אם אני לא טועה. יש לי מעבד 2800 של AMD ה-64 ביט ו-1024 רא…

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  11. ישלי את הכרטיס X800GTO בAGP שפתחתי אותו ל16 צינורות.. אני קונה בימים הקרובים את המסך- DELL 2407WFP והרזולוציה שלו גבוהה מאוד..- 1900X1200 אז רציתי לדעת אם משחק כמו COMAND AND CONQUER 3 (לא בטוח שככה כותבים) ירוץ טוב ברזולוציה כזאת על הגדרות בינוניות??

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by avihneo,

מה יותר טוב ?! והאם יש סתתיסטיקות או משהו כזה המתאר את כל זה לפי משחקים או משהו כזה ?!

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by goory,

בצער רב לאחר ניסיונות החייאה שנמשכו למעלה משעתיים אני נאלץ להרים ידיים ולהכריז על מותו של ה FLYVIDEO 98 שלי. כעת מתחיל מסעי הארוך במציאת כרטיס שיחליף את הזבל שבזבל (FLYVIDEO), אנא המליצו לי על כרטיסי טלויזיה איכותיים וזולים ושיוכלו אפילו לעשות CAPTURE נורמלי אם יתחשק לי במחירים סבירים לכל כיס. אנא מכם, עיזרו לי להגיע להחלטה, אני תקוע ללא טלויזיה ואני עוד אשתגע..... יניב.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by shahaf14,

טוב, חיפשתי בפורום לא מצאתי משהו שמייצג באמת את השאלה הזאת, כרגע הזמנתי את המחשב החדש עם ה6850, שעולה לי 1000 שקל, http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?cPath=67&products_id=10931 השאלה אם עדיף להוסיף כמה עשרות שקלים ל460? במה בא לידי ביטוי ההבדל? המעבד הוא i5 760 אם יש צורך בפרטים נוספים אני יוסיף, אני לא בטוח לגבי זה אם אני רוצה לעשות OC או לא....

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. http://comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGBNX62128&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1822 WTF ??

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by EladBr,

הלכתי לחבר שלי ופתאום אני רואה שיש לו כרטיס מסך TI 4200 (של ג'יפורס) מה זה הכרטיס הזה?????

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by guyby,

שלום, נשרף לי כרטיס המסך, GT 8500. אני רוצה לקנות את GT 630 ויש לי שתי שאלות: 1. האם מבחינת החיבור זה מתאים? כי הישן הוא PCI E והחדש הוא PCI E 2 2. האם הכרטיס נחשב טוב/סביר/מצויין למשחקים יחסית למחיר? (רוצה שיהיה גם לעתיד, לאחר שדרוג מארז)

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  18. המשיח כבר כאן ! [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי לאחרונה רכשתי מחשב משומש והחלפתי לו את כרטיס המסך , המפרט : (I5 6600 (NON K GIGABYTE b150m-d3h-cf 4X4 DDR3 1600MHZ MSI 1080TI GAMMING X CORSAIR 750W CORSAIR H105 SSD 500GB NZXT S340 SAMSUNG 55 INC 4K HDR TV WIN 10 64BIT המחשב עובד בטמפרטורות נמוכות , המעבד אף פעם לא מגיע ל 40 מעלות , הכרטיס מקסימום 72. סה"כ אני ממש מרוצה , קפיצה גדולה מ 1070 כמעט כל המשחקים רצים מעל ל 60 FPS ב 4K עם הכל על מקסימום ללא MSAA . ניסיתי כמה משחקים כגון GTA 5, GEARS OF WAR 4 , BF1, FORZA HORIZON3 , TF2 ללא כל בעיה אני מריץ את המשחקים עם MSI AFTERBURNER והניצולת מקסימלית(99%), בכרטיס ועד 85% במעבד. בGTA שמתי ל…

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by SleepingSky,

המפרט שלי בצד. קיבלתי תוצאה של 10974 במעבד (אין אוברקלוק) ותוצאה של 4426 בגרפיקה! זה ממש נמוך ואני לא מבין למה!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by amitai124,

יש לי HD 4870 בלי מאמץ הטמפרטורה היא 60 מעלות במאמת הטמפרטורה היא 80 מעלות הכול טוב או שהקירור לא מקרר טוב ?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  22. פרטי הליבות RX Vega Nova יהיה עם 4096 Stream Processors RX Vega Eclipse יהיה עם 3584 Stream Processors שני הכרטיסיסם האלא הם הכי חזקים עם 13TFLOLPS והשני עם 12TFLOLPS והכרטיסי השלישי יהיה 10.5TFLOLPS שלושה הכרטיסים צורכים הרבה חשמל עם 275W...

23. Started by DJPOWER,

חיברתי אותו לטלויזיה ורואים שחור לבן בטלויזיה... בלי דרייבר רואים צבעוני איך אני מסדר את זה? אני רוצה לראות סרטים תודה יונתן

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by Sickp,

אוקי אני יודע שהדריבר של הכרטיס מחזיק אותו בטמפרטורה 80 קבועה אני רוצה שהוא יחזיקו אותה ב 60 -65 אוטומאטי לא עם פרופילים שאני מגדיר יעני איך שהוא מוריד תמיד ל 80 אז אותו דבר אבל נגיד ל65 ...

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by almor12,

צהריים טובים, אני מחפש כרטיס מסך למחשב HTPC עד 200 ש"ח הכרטיס מיועד לעבוד עם טלוויזיה 40'' LCD ברזולוציה של 1950X1080 בלוח אם שלי יש יציאה של PCI-E 8X יש לי התלבטות בין GIGABYTE HD 6450 1GB לבין Gigabyte GT210 1GB שניהם במחיר של 160 ש"ח

• 2 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.