עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RoyShefy,

לא יודע מה זה... אתם יודעים?? אולי בדקתם את זה כבר?? עזרה! ולמה זה לא נימצא בדיון דרייברים??

2. 6200 בעל 4 צינורות עיבור יכול לעבור סופטמוד ולעבוד עם 8 צינורות עיבוד.. ועם עוד אוברקלוק קבלו את התוצאה... השאלה היא מה יהיה המחיר... ואם הוא יהיה נמוך בהרבה מה 6600 [url=]http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hardwareluxx.de%2Fstory.php%3Fid%3D1225&langpair=de%7Cen&hl=en&safe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools לא הולך לי עם הלינק מנהלים תתקנו בבקשה... :>

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  3. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיית LCD בעלת חיבור VGA. ניסיתי לחבר ישירות את הכבל שבאופן רגיל מתחבר למסך המחשב, אבל קיבלתי NO SIGNAL. האם יש משהו נוסף שצריך לעשות ולא עשיתי? כרטיס המסך שבמחשב הוא Radeon 9800. תודה.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by Loui1410,

אני חושב לקנות לי מסך LCD חדש. אהבתי את המסך הזה, והוא זול יחסית לנתונים שלו. LG L1732TQ גודל: 17 אינץ' (שטוח) זמן תגובה: 4 מילי שניה רזולוציה מקסימלית: 1280x1024 יחס ניגודיות: 1400:1 בהירות: 300cd/m² כניסת DVI-D זווית צפייה 160/160 מגוון צבעים 16.2M גודל נקודה 0.264 מ"מ מצאתי אותו בבאג ב1799 ש"ח וגם בLamir ב1562 ש"ח. רק בחוניות האלו יש את המסך הזה (ע"פ ZAP). הנה קישור מאתר החברה: http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_17%20inch_L1732TQ.jhtml יש הצעות אחרות באותו טווח מחירים או שזה מצויין?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by computer_freak,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין AGP Aperture Size לטורבו קאש כי לפי מה שהבנתי ה-AGP Aperture Size זה בעצם הזיכרון RAM של המחשב עצמו שיוקצה לכרטיס המסך במידת הצורך וטורבו קאש זה בעצם שימוש בזיכרון של המחשב בתור זיכרון של כרטיס המסך אז מה ההבדל? תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  6. Started by gggilad13,

אני צריך המלצה למסך LCD. אחד בגודל של 17" ואחד בגודל של 19". תודה!

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  7. שלום לכולם.. לא יודע אם כולם קראו את הפוסט הקודם שפרסמתי שמתאר את חששותיי לגבי הכרטיס הנ"ל.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375399.0 לגבי הכרטיס: חברת BFG עדכנה את האתר שלהם שלשום והוסיפה אותו, לכן חששותיי התבדו. http://www.bfgtech.com/bfge98512gtxpocbe.aspx שלחתי מייל לחברה לגביו ביום שהביאו לי אותו וזו תשובתם: There might be a slight difference in the PCB color due to different PCB manufacturers, but as far as I know there is no performance difference. The only difference in the fan/heatsink is that instead of blowing air out the back of the case it dissipates heat into the case and the power LED on the bracket has been removed. This should not aff…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by Tony_Almeida,

שלום קניתי לפני חודש 4890 של sapphire והוא דיי מרעיש. רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או פי'צר שיכולה להוריד לי ביצועים/מהירות מאורר מהכרטיס מסך ובכך לעשות אותו יותר שקט.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by N N C,

אוקיי הסכום סה"כ אמור להיות כ-2000 שקל... אפשר לעלות באיזה 200 שקל אני מאמין... חשבתי ללכת בכיוון רדאון 9600XT ב-590 שקל ומסך LCD nu 8ms ב-1400 שקל... מה אתם אומרים ? יש המלצות ? משהו לשנות ?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  10. א - אפשר לדעת\להבין\ושתסבירו לי - מה כל דבר ב- 3D וב- AVIVO שנמצא בדריבר של הכרטיס מסך (x1600xt אבל זה לא משנה איזה כרטיס מסך זה ) עושים ? ב -אפשר תמונות של הבדלים בין משחק עם פילטרים לבין משחק ( עם הגדרות בדריבר הכווונה.) בלי פילטרים ? (americas army - counter strike 1.6 ) ג - איך ייתכן שכשאשר הפעלתי כמה הגדרות כגון AA - HQAF + 16X וכו ... קיבלתי 60 FPS ב- קאונטר סטרייק וזה היה על מקסימום, לעומת זה שאחרי זה הפעלתי את כל האפשרויות לאיכויות הכי טובות (בדריבר ) וקיבלתי 100 FPS ?? ד - יש מצב הפילטרים בכלל לא מופעלים וובכלל אין שום שינוי ?(בגלל זה ביקשתי תמונות למעלה .. ) תודה . ובבקשה תנסו לענות לי .. אייל . נתחשב בזאת שבשני המשחקים במשחק עצמו הגרפיקה על האיכות הכי גבוהה…

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  11. http://www.legionhardware.com/document.php?id=761&p=0

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  12. Started by orentz,

שלום ראיתי שיש לוחות אם p55 שתומכים ב crossfire אבל כש pcie אחד עובד על x16 והשני x4 ויש לוחות שעובדים אחד x16 והשני x8 רציתי לדעת מה ההבדל בינהם והאם זה משפיע על הביצועים תודה.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by shlomiu,

איזה כרטיסי(ים) הכי משתלמים בשוק ה- MEDIUM או HIGH END? תנו בבקשה דגמים של ATI ומתחרים שקולים של NVIDIA נ.ב.: איך המסך SAMSUNG 731BF בתקציב של כ-1500 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  14. משחקים וכל דבר שאני שם על מסך מלא לא ממלא את כל המסף ותמיד יש מסביב "עודפים שחורים" (נראה כאילו זה רץ על 640X480)... איך מסדרים את זה?(יש לי X800XL על מסך CRT איכותי ורזולוציה 800X600)

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by magic1,

שלום. יש לי לוח GIGABYTE DQ6 965. באתר החברה כתוב שהוא CROSSFIRE READY לא כתוב כלום על SLI לי יש 8800GT ואני רוצה עוד אחד. מצד אחד יש לו 2 PCI-E מצד שני לא כתוב שהוא תומך SLI. האם יעבוד לי ? אגב ראיתי משתמש באיזה פורום שהמפרט שלו מראה את אותו לוח עם 2 כרטיסי GFORCE 7300 אבל לא היתי רוצה להסתמך על זה בלבד. תודה , יניב

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  16. אני מתכונן לקנות מחשב חדש שיכלול מסך 22 אינץ' (רזולוציה של 1680*1050) ואני מתלבט איזה מערך כרטיס מסך לשים... מה עדיף: 2 של HD4850+לוח P45 יעלה 1800+700, סה"כ 2500 ש"ח. או 1 של HD4870+לוח X48 (כדי שבעתיד אני אוסיף עוד HD4870 אחד) יעלה 1400+1000, סה"כ 2400 ש"ח. או האופציה המטורפת ביותר, ורק אם זה יהיה ממש שווה את התוספת: 2 של HD4870+לוח X48 יעלה 2600+1000, סה"כ 3600 ש"ח. אשמח לתשובה בהקדם, אני מת לקנות מחשב... נ"ב יש איזשהו מצב שאני אריץ CF של HD4870 על לוח זול יותר מה-X48? (ואני לא אפסיד ביצועים כמובן...)

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by yoram1,

מעונין לקבל המלצה למסך lcd למשחקים וסרטים ( אני יודע crt יותר טוב) עד 2500 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by PrefaceAlumni,

לפי הנסיון שלכם משנים קודמות, תוך כמה זמן מפרסום הדגמים החדשים בתערוכת קומפיוטקס , המחירים של הדגמים ה"ישנים" מתחילים לרדת? פשוט אני ממש על סף קניית מחשב עם 8800GT , ואם המחירים לא ירדו בשבועיים-שלושה הקרובים נראה לי אני כבר אלך על ה8800GT . תודה אורי

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  19. Started by eLado,

היי יש לי כרגע מחשב חדש (כ-3 חודשים) בתצורה הבאה: E6600, 2GB RAM, 965P DS3-3.3 עם מסך Dell 2407 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא 8600GT של Gigabyte, קניתי אותו כי לא חשבתי שאשחק יותר מדי, והתבדתי. יש משחקים שרצים אחלה (C&C3) אבל קצת יותר כבדים (FEAR, Bioshock) מקרטעים אם אני על הרזולוציה הכי גבוהה. אם אחליף כרטיס מסך לדגם high end, זה יעזור, או שיהיה הבדל זניח? ואם כן - לאיזה דגם? מבחינת תקציב - עד 2000 ש"ח (את הנוכחי שלי אמכור בסביבות 600 למכר). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  20. הכרטיס מסך הישן שלי הרדאון 8500LE שבזמנו התאמצתי כדי להשיג אותו ועוד משומש, עשה לי בעיות הרבה ארטיפקטים והוא היה ללא OC. לפני שבועיים קיבלתי כרטיס FX5200 שהיה שרוף אך היה לו גוף קירור ומאוורר נחמדים. הוצאתי אותם והתקנתי אותם במקום ערכת הקירור המצחיקה שהיתה על ה 8500 שמתי כמובן גריז תרמי בין הליבה לגוף הקירור ועכשיו הכרטיס עובד טוב מאוד לא היו שום ארטיפקטים לפחות לפי מה שאני בדקתי. השאלה היא האם יכול להיות שהליבה לא נפגמה בגלל הקירור הבעיייתי היתה גם תקופה שהכרטיס עבד ללא קירור (ניסיתי להתקין קירור אחר שנפל ולקח זמן עד ששמתי לב).

21. שלום יש לי 2 שאלות.. 1. גודל הנקודות במסכי LCD הוא יותר גדול - זה משפיע איכשהו על האיכות? (ואם זה לא משפיע - איך בדיוק? למה במסכי CRT זה כן משפיע?) 2. האם VP930B (של ViewSonic) עדיין נחשב הטוב ביותר במסכי ה "19? ואם כן, שווה לי לקנות מחנות אמריקאית ב416 דולר? (416x4.6=1913 ש"ח) או שאולי אפשר להשיג בארה"ב ביותר זול? (אה, וזה לא שונה מה VP930B שמוכרים בארץ, נכון?) אה ועוד משהו.. ב- VP930B רואים טקסט בסדר? פשוט קראתי איזה כתבה בYNET על מסכי LCD (כתבה קצת דפוקה שהכותב מנסה להראות כמה CRT יותר טוב מLCD שזה לא נכון בכלל) והייתה תגובה של מישהו שכתב שהוא קנה מסך LCD והוא מתחרט על זה כל יום כי הכתב נראה לא טוב ולא נוח לעין או משהו כזה... (חשוב לי שהמסך יהיה טוב בהכל במשחקים ב…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  22. חיברתי לכ.מסך שלי (במפרט בצד) את ה-TV דרך חיבור S-Video. יש תצוגה, אבל הצבע שחור לבן. ניסיתי לשנות ל-PAL אבל עדיין שחור לבן. למישהו יש הצעה איך להפוך אותו לצבעוני?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  23. Started by HeroesCut,

שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש I5,DP55WB,8GB,GTS250,1T,SeaSonic650. עכשיו הורדתי כבר את כל המשחקים שאיי פעם רציתי לשחק, ורק רציתי לשאול שאלה קטנה, בשביל מה באמת אנשים קונים כרטיסי מסך יותר משכוללים מGTS250 או 4850??? crysis רץ אצלי על הגדרות הכי גבוהות יותר מגיימר ב50+FPS,שני המשחקים, וגם GTA על משהו דומה. יש לי מסך 24' 1900*1200, ואני מריץ את כל המשחקים שהורדתי על האיכות הכי גבוהה בFPS גבוהה ואני ממש נהנה מכל דקה של משחק, אז במאת שאני לא מבין למה לקנות כרטיסי מסך כל כך יקרים שייתנו בדיוק אותם ערכים של כרטיסי מסך כמו 4870 או GTS250.. לדעתי זה רק כדי להגיד יש לי את הכרטיס מסך הכי טוב בשוק, אבל ה"להגיד" הזה עולה הרבה יותר כסף.. אולי זה לא ככה במסכים אחרים ובמחשבים אחרים אבל כ…

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  24. הוא טוב?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  25. שלום, חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה והתצוגה מופיעה בשחור לבן. ניסיתי לחפש פה בפורום ומידע באינטרנט ומצאתי המון אנשים שנתקלים בבעיה אך ללא פיתרון ממשי. הפרטים של המחשב מופיעים במפרט, יש לי Windows XP וגרסת דרייברים: 93.71 ניסיתי לשנות את שיטת השידור: B-PAL NTSC ועוד וכלום לא עזר... יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים