עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mazam,

שלום חבר שלי רוצה לקנות היום כרטיס מסך חדש עכשיו יש לו גיפורס 5200 והוא רוצה לקנות חדש עכשיו הוא לא יודע אם יש לו AGP8 או PCI אקספרס איך בודקים את זה? נ.ב יש לו את התוכנה EVEREST אבל הוא לא יודע איך לבדוק דרך התוכנה אז אם אפשר הסבר או משהו תודה מאור.

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by zerocool15,

מי מהם חזק יותר? שניהם 256 ביט, 256 זיכרון, שניהם ל AGP לא ידוע על סוג DDR, כמות צינורות ומהירות שעון... הפאליט בזאפ עולה 600 שקל.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  3. Started by The_Byter,

האם כיום תמורת 1000ש"ח ניתן לקבל משהו חזק מX1800XT CF ? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by joni69,

איזה כרטיס יותר טוב...ואם יש הבדל משמעותי בינהם ? nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIeוGigabyte nVIDIA GeForce FX7600GT 256MB PCIeוGigabyte

5. Started by PayneBack3251,

שלום רב אני בדיוק לפני קניה של 8600GT של חברת LEADTEK רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה דורש הספק כוח נוסף בנוסף לחריץ PCI-EXPRESS שהוא מחובר אליו כמו 8600GTS וכמו 1950XT הנה דוגמא למה שאני מתכוון http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/g84/Picture_060.jpg אפשר לראות בתמונה את החריץ של הכבל שצריך לחבר את זה אליו אז לפי מה שאתם יודעים יש אותו ? אני שואל למה אין לי את הכבל הזה בספק כוח שלי ככה שנראה לי שאני יצטרך מתאם כלשהו אז תודה מראש לעוזרים

6. מקווה שזה הפורום הנכון לאשכול שלי .. חיברתי את הטלויזיה למחשב בעזרת מתאם וכל הכבלים שצריך . שאני מעביר את השידור בעזרת TV TOOL השידור עובר יחסית טוב אבל בשחור לבן חח מדי פעם יש קפיצות אבל בוידאו זה פועל חלק אבל שוב בשחור לבן\אפור אני לא יודע באיזה הגדרות לשחק אם בכלל בתוכנה אין לי שמץ מה עושים לסדר את זה אני מאמין שאפשר אבל אשמח לקבל עזרה מכל אחד :} תודה מראש ויום טוב .

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by liorn,

שלום!! אני עומד לרכוש כרטיס מסך 8800gts והייתי שמח אם תמליצו לי על חברה מסוימת. אני מתכון לקנות את הכרטיס מסך באחת מהחנויות הבאות: ksp,ivory,tms ונעה מחשבים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  8. שלום, המערכת שלי: Vista Ultimate 8800 GTS (מותקן דרייבר אחרון) מסך Viewsonic VX922 כשאני נכנס ל control panel של Nvidia יש לי 2 אופציות של ה refresh rate: hertz 60 או hertz 75. כרגע, ברירת המחדל היא 60. כשאני מנסה להעביר ל 75 המסך הופך לשחור (כאילו לא תומך ב 75) 1) מדוע זה קורה - הרי אני אמור לראות רק את את refresh rate הנתמכים לא? 2) האם יש מה לעשות? 3) המצב הכי גרוע זה במשחקים - כשדרך תפריט המשחק אני מנסה להעביר ל 75 המסך הופך לשחור ולא חוזר למצב שבו אפשר לראות משהו! (הייתי צריך להשתלט על המחשב מרחוק עך מנת להחזיר את המצב לקדמותו) אודה לעזרה.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by MagnuM_47,

האם יש הבדל משמעותי בין שתי הכרטיסי מסך האלה? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814122018 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814122017 ואם אני קונה את הכרטיס מסך 8800GTS 640MB איזה מסך אני צריך שיהיה לי? ואתו דבר לגבי ה8800GTX 768MB? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by udi,

טוב הכותרת אומרת הכל לאחרונה יוצאים כרטיסים שנקראים HDTV אשר אמורים לעזור למחשב להציג שידור דיגיטלי וכמובן HD אבל למרות הכל כאשר אני מחפש מידע נוסף אני רואה הרבה פעמים אפשרות לחיבור טלויזיה כלומר חיבור של HOT / YES לתוך הכרטיס ולראות שידור דיגיטלי { הרי HOT משדרת חלק דיגיטלי וחלק אנלוגי } האם משהוא מוכן לעשות קצת סדר בבלגאן תודה מראש

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  11. היי יש לי מחשב פנטיום 4 פרסקוט 3.2GHZ- דגם 640 ומארז סונאטה 2 של אנטק עם ספק SMARTPOWER2 450W שאלתי האם אוכל להתקין כרטיס מסך כזה במחשב או שיש צורך להחליף את הספק בהתחשב בצריכת החשמל הגבוהה של הפרסקוט וה 8800 תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by SUBX2,

אני לא יודע מה לבחור מה ההצעות שלכם אני ישחק על רזולוציה של 1024X768 משחקים ברמה בינונית מה כיי משתלם תודה למגיבים...

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  13. כיוון שיש לו יותר אינפורמציה? או שזה פשוט משהו שתלוי בחישובים של הכרטיס מסך? לדוגמא, אם יש משחק שבולע זכרון ואני מפעיל אותו על 1024X768, אז על 1280X960 הוא יזלול יותר זכרון?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by lalush33,

שלום ! תהיתי אם מישהו יוכל להסביר הסבר קצר על הדירקט החדש ומתי יוציאו משחקים שיהיה חייב אותו בשבילם .. תודה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by redead,

כל הזמן מדברים על הגודל שלו. באיזה הוא לא יכנס ואיך אפשר לדעת מראש?

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by Godmoney,

http://m.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1AJT19BAHW

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  17. רציתי לדעת אם יש איזו השוואה גדולה כמו שיש בtom's hardware על מעבדים? http://www23.tomshardware.com/cpu.html

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  18. אני רוצה לקנות כרטיס מסך radeon x1950pro 512mb, וכרגע ההתלבטות שלי היא רק לגבי חברת הייצור... רציתי לדעת אם יש חברה מומלצת שעשתה OC לכרטיס, או שהקירור שלה טוב במיוחד (כי שמעתי שזה אחלה מנגל הכרטיס הזה) עוד שאלה: הכרטיס יחזיק לי טוב משחקים בDX9 על הdell 2007WFP ברזולוציה הטבעית? ובכלל, זה כרטיס משתלם? כי המחיר שלו מצויין מבחינתי.. 1000 שקל +-. יותר מזה אני לא יכול לחרוג לצערי

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by SloOmPer,

רכשתי את הכרטיס HD 3850 256MB , התקנתי דרייברים והכול כשורה. רציתי לשאול שאלה- יש לי עוד כרטיס גרפי על הלוח אם שאפשר לחבר אליו מסך, אבל אני מחבר את המסך לכרטיס מסך החדש והגדרתי אותו ככרטיס מסך. קיצור, שמעתי שאפשר לחבר את הכרטיס מסך 3850 ואת הכרטיס מסך שעל הלוח אם שלי בכדי לקבל ביצועים גבוהים יותר. איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  20. אחרי חיבור של הטלווזית LCD במקביל למסך LCD הרגיל (המסך בDVI, הטלוויזיה בVGA) במצב Clone, כשאני פותח ווידאו הוא מוצג רק במסך אחד (המסך של המחשב), ולא בטלוויזיה. איך אפשר לסדר את זה, ולראות ווידאו בשניהם במקביל? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  21. הכותרת אומרת הכל... יש כרטיס מסך שהוא AGP בסגנון 8600GT?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by 6600GT,

לפורום שלום , היה לי כרטיס 8600gt והיום קניתי עוד אחד וחיברתי בחיבור SLI , חיברתי את הגשר הזה בין הכרטיסים הפעלתי את המחשב הוא קלט עוד כרטיס התקנתי את הדרייבר של nvidia ונסיתי לראות אם יש הבדל... הרצתי 3dmark06 ואני מקבל אותם תוצאות כמו מיקודם... איך אני יכול לראות שהSLI באמת עובד? בכל מקום רשום פשוט שיש לי שני כרטיסי מסך8600gt ולא רשום SLI... תודה...

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by amit16114,

המטרה כמובן משחקים חדשים. האם המחיר שווה? או שעדיף לחכות להתפתחויות אחרות??

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by avidan28,

טוב זה סופי ה 6200 הרס לי את המסך עם הכיבויים התכופיים שלו לפי המצביי רוח..(כן יש תופעה כזו מעצבנת.... :pissed: פשוט מדי פעם היה מכבה ללא שום קשר למערכת הפעלה את המסך ומדליק אותו אחרי כמה דקות)... ואני לא רוצה LCD.כמה שווה להשקיע תיקון??.אני מאד אוהב את ה LG ויש לי אותו כבר כמה שנים טובות.היה ריח שרוף בפעם האחרונה שהוא עבד.. והכפתור הדלקה הבהב בירוק כמו רמזור.ועכשיו שחיברתי אותו למחשב השני שלי הוא לא נדלק בכלל.אני לוקח אותו לבדיקה ותיקון. יותר מאוחר אני חוזר.. מקווה שיהיה לכם דעות.תודה.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  25. שמועות על כך שהמחירים הרשמיים אותם הבטיחה לנו מפתחת השבבים עבור כרטיסי המסך מהדור החדש שלה עומדים להיעלם הלכה למעשה,ולפנות את מקומם לגרסאות בעיצובים ייעודיים שיהיו יקרות משמעותית גרמו לחברה להגיב במהירות - ולהבטיח כי הייצור ימשיך ללא מגבלת זמןלכתבה

דיונים חדשים בפורומים