כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה. עד עכשיו היה קונצנזוס במפרטים השונים ששקלתי למחשב החדש שלי שהכרטיס מסך יהיה - Albatron Geforce FX6800 DDR 128Mb 256Bit שמחירו כמעט 1,800 ש"ח. אבל עכשיו נוצרה בעיה, משום שאני כנראה קונה מחנות אחרת שבה יש מעט מאוד כרטיסי Geforce בכלל ו-6800 בפרט. המבחר של Radeon מעט טוב יותר ומצאתי כמה כרטיסים שעשויים להיות מתאימים גם: Club3d RADEON 9800PRO 265MB DDR2 TV-OUT +DVI 2Y Sapphire RADEON 9800PRO 128MB TV-OUT +DVI +CRT כל הכרטיסים הם 256BIT. כאמור ה-Gefroce הוא 1,800 ש"ח ואילו השניים האחרים בערך 1,500 ש"ח. שתי שאלות - קודם כל האם ה-Geforce יותר טוב באמת? האם אני מפסיד הרבה אם אני לוקח את ה-Radeon9800PRO במקום? וגם, למה המחיר של ה-Club3d נמוך כ"כ אם הוא 265MB לעומת ה…
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה עם כניסה אחת! גם של אודיו וגם של וידאו וזה לא דרך rca או svideo זה כזה כבל שיוצא מהשקע של הקיר עכשיו אין לי מושג איך לחבר את המחשב לטלויזיה יש לי nvidia geforce 2 mx 32mb עם יציאת rca ו s video חשבתי על חיבור מכשיר וידאו לטלויזיה כדלקמן: כניסת scart ל מכשיר(אין בו rca וכניסת אודיאו) ומהמכשיר יציאת out אל הטלויזיה - In ולחבר בעזרת ה מעביר סקארט 21 פינים אל המחשב עכשיו חשבתי על יציאת ה svideo או ה rca כי אני אוכל להשתמש בשניהם אבל אני לא יודע אם הטלויזיה תומכת ב אס וידאו היא במרח של 6 מטר אז תנו עצות בקשר להיתרונות וחיסרונות תוווווודה!!
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע האם הכרטיסים של SPARKEL טובים?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=102733&highlight=RV570 ATI הולכת בדרך של NV ... אין יותר כרטיסי מסטר אבל יש גשר שמחבר בין הכרטיסים כמו ב SLI . והינה תמונה של הכרטיס - http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106274&highlight=RV570 אתם יכולים ליראות את אותם חיבורים כמו ב SLI ...
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ראיתי את MAG FD 2 זה מסך מאד טוב יש לו צבעים יפים מאד. אבל שמעתי פה שיש ל אחד שקוראים לו MOTAR משהו כזה שאומר שזה מסך גרוע עם בעיות. אז השאלה אם זה נכון,ואם F700P יהיה יותר טוב.?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
ראיתי אותו וזה מסך בןזונה ובכלל התנתונים שלו טובים! אני מקווה שאני יהנה ממנו... הנה לינק אליו- http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375661 מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אשמח לתגובות...
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
איזה מסך הכי מומלץ לקנות 17" CRT מבחינת קרינה נמוכה וביצועים גבוהים..
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב לפי דעתכם ולמה .. תפרטו..!! Geforce7800GTX או Readon x1800xt ?? האם הם מחזיקים את FEAR על המקסימום חלק ..? ומה יותר כדאי לקנות..!
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
קניתי נייד עם הכרטיס מסך הזה Intel 910GML Integrated Up to 64MB הוא טוב? יעבדו בו משחקים חדשים למשל GTA החדש שאמור לצאת בקרוב
-
היי הלך לי המסך CRT שלי ואני מעוניין לקנות אחד דק LCD 19 אינץ' מסך שטוב למשחקים וסרטים ושיהיה מסך אמין ראיתי את המסכים המומלצים אבל בזאפ משום מה הביקורות לא כל כך טובות במיוחד לגבי המשחקים אז מי שיכול שיתן בבקשה דגם שמריץ טוב משחקים סרטים ושיהיה בכלל אמין ושמחירו יהיה בסביבות 2500 תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, אני עורך וידאו עם פרמייר CS3 ולאחרונה התחלתי לעבוד גם עם אפטר אפקטס. הכל יופי טופי. נכנס לי ג'וק ללמוד AVID. התוכנה מחייבת את אחד מכרטיסי המסך של NVIDIA מסדרת ה-FX. בבדיקות שערכתי אני מעוניין לקנות את הדגם המומלץ שלהם QUADRO FX 1500 אבל יצא דגם אחד משופר יותר(FX 1700) עם כמה תוספות מתקדמות שאני לא יודע אם הן רלוונטיות לצרכים שלי אבל, אני לא יודע לקחת החלטה. ב- 1700 יש: 1. יותר זכרון (512) 2. פחות מרחב גישה לזיכרון (128) 3. SHADER גרסה 4 4. DX 10 5. OPEN GL 2.1 ב- 1500 יש: 1. פחות זיכרון (256) 2. יותר מרחב גישה (256) 3. SHADER גרסה 3 4. DX 9C 5. OPEN GL 2 לכאורה נראה שה-1700 הוא מצויין ומבטיח רק טוב. אבל את תכנסו ללינק ששמתי למטה יותר ותקראו את ההשוואה בין 1500 ל 170…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
1.יש לי כרגע כרטיס מסך מסוג geforce fx5200 אני רוצה לשחק בדום 3,swat 4 ובמשחקים עם גרפיקה ברמה הזו איזה כרטיס מהרשימה החדשה שיש בפורום אני צריך לקנות כדי שהמשחקים האלה יעבדו חלק וטוב?, התקציב שלי הוא 400-800 ש"ח 2.האם יש אפשרות לשחק בפלייסטיישן 2 על המסך מחשב? תודה לעונים ולעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
האם יש הבדל בביצועים ,האם יש הבדל באיכות התמונה? בקיצור מה ההבדלים אם יש? תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש לי פנטיום Core 2 Due 1.83(E6300 לוח אם של אינטל, ISELTON עם 1 ג'יגה זיכרון. כרגע אני משתמש בכרטיס OB. אני רוצה לקנות כרטיס חדש שיהיה טוב. התקציב שלי לא בשמיים, בערך 400-500. גם קניה בארה"ב היא אופציה טובה ואפשרית. אני לא מגדיר את עצמי כגיימר רציני, מדי פעם אוהב לשחק במשחקים כמו NFS וכו'... חשוב שיעבוד טוב עם הוינדוס ויסטה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני לא מעוניין במסך דק.. הייתי רוצה המלצה למסך CRT חזק.. (לדעתי במקום מסך שטוח אפשר להשקיע יותר בשאר המחשב..) אני ישמח לתשובות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הוא רוצה לקנות RADEON 8500 עם 64MB DDR ב- 280 שקל. שווה לו? תודה רבה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
6600GT רשמתי למטה ת'בעיה (לא רציתי לפתוח נושא חדש)
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
רציתי לדעת בבקשה מה הטמפרטורות בHD4870X2: א) במאמץ ב) במנוחה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף יותר לקנות: Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 256MB DDR-II DVI Video Card או Albatron Geforce FX 5900QV Turbo 256MB DDR DVI VIVO Retail Video Card או Gainward Geforce FX 5900 /1300 Ultra "Golden Sample" TV/DVI 256MB DDR Video Card??? מטרה: הדגש על תוכנות גרפיות כמו: Photoshop, 3DMAX, Freehand ואולי גם maya...קצת משחקים. תקציב: עד 2,500 ש"ח. תודה על העצות
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב HTPC עם מארז וספק מקורי של ANTEC 2480. הספק כוח מאוד שקט ומאוד חשוב לי שהמצב ישאר כך. העוצמה שלו היא 380W, לא יודע כמה אמפר. רכשתי מסך טלויזיה חדש אשר הולך לרוץ על 1920*1080. לכן אני מפסיק להשתמש בכרטיס מסך המובנה ומעביר את ה-8800GT מאחד המחשבים בבית ל-HTPC. המחשב הוא AMD4800+, 780G,2GBCL4,500GB. + כרטיס מסך 8800GT. השימושים של המחשב הם לגלישה (IDLE), לסרטים (MIDDLE) ומשחקים (LOAD). האם הספק המקורי יספיק? האם הספק ירעיש יותר במצב IDLE עקב הוספת כרטיס המסך? במצב LOAD לא מעניין אותי אם יהיה רעש, העיקר שהספק לא יהרס והמערכת תשאר יציבה. האם הכרטיס מסך יספיק למשחקים מתקדמים בהגדרות בינוניות ומעלה ברזולוציה הזו? תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס למסך מחשב ולLCD 32 בכבל HDMI. הכתב נורא קטן בטלוייזיה,הקטנתי רזולוציה ונראה בסדר בTV אבל זה מכוער רזולוציה נמוכה במסך מחשב. אין אפשרות לקבוע שרק בTV יראו ברזולוציה נמוכה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שישמש אותי בעיקר למשחק. כמה שאלות לי אליכם: 1) מה היא הפירמה הכי טובה לכרטיסי מסך למטרות משחקים? 2) מה היא הסדרה הכי טובה למטרות אלו? (GT, FX, MX וכו') 3) על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע יש עידכונים שיוצאים ל-OPEN GL מישהו יכול בבקשה לינק ישיר לעידכון כזה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס HD4870 512MB, אני מעוניין לקנות את ה- HD4890, האם יש אפשרות לחבר את שניהם במערך CF ? האם יהיה עדיף מטעמי תאימות לקחת HD4870 זהה לזה הקיים ? (מפרט מימין). תודה
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-