כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה להעיף את המסך ולחבר במקומו טלויזיה יש לי את כל מה שצריך רק רציתי לדעת אם אני צריך תוכנה כלשהי כדי לעשות את זה... ואם כן על איזה תוכנה אתם ממליצים? ד"א הכ. מסך הוא GF4MX אם צריך
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
כתוב כאן R600 של AMD - כבר החודש! http://hwzone.co.il/news/1167692562/25017/ יש תאריך אחר משו?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש כרטיס מסך למחשב מעולה! אבל אין לו ובדקתי יציאת טלויזיה. עכשיו איזה כרטיס טלויזיה טוב ברמה איכותי כדאי לקנות כדי שאפשר יהיה לשמור סרטונים מהטלויזיה בתור DIVX מקומפרס ? דרך אגב כרטיס המסך שלי ATI RADEON PRO 128MB 9800NP ואין לו יצאית טלויזיה בדוק. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי, חיפשתי בחיפוש הפורום ולא מצאתי, יש פרטים על הסדרה הזאת של הכרטיס ובעקר על ה9600? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לפני שאתחיל אני חייב לציין שביצעתי חיפוש בפורום אבל לא נתקלתי בבעיה הספציפית שלי ולא עם אותם נתונים חומריים לכן פתחתי אשכול חדש. אני רוצה ליצור מצב שבו בשולחן עבודה שלי חצוי ל 2 על גבי שני מסכים בעיקר לצורך עבודה בתלת מימד (וגם מטוח אופקית) . חיברתי מסך שני ליציאת DVI עם מתאם ל VGA על כרטיס מסך שלי שהו PALIT Radeon 8500le וניתקלתי בבעיה הבאה: שני המסכים מראים את אותו דסקטופ ולמעשה אין זיהוי (שלוחצים identify) למסך מספר 2, לפני שאכתוב מה הגדרתי ואיך אני אציג את המפרט: AMD Barton 2500,512RAM. PALIT RADEON 8500le,HGSF2de Gigabyte GA-7N400E-L (nforce 2 400)d במנהל התקנים הוא מזהה 2 plug and play monitors הגדרתי בשולחן עבודה במאפייני תצוגה של המסך השני (שלכאורה אולי לא …
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום למי שעיין בת'ארד הקודם שלי, מכיר פחות או יותר את הסיפור בכל אופן, יש לי 2 גרסאות של 4850, מתוצרת SAPPHIRE כאשר גרסה אחת היא עם הPCB של ATI, כלומר כרטיס אדום והגרסה השניה, היא מסתבר, PCB "בעיצוב מיוחד " של SAPPHIRE, כרטיס כחול, עם קירור התופס 2 סלוטים, ומגיע ללא קירור לזכרונות עכשיו, בעייתי היא כזאת אני מתכנן קירור מים לכרטיסים הנ"ל, ומסתבר שהבלוקים הייעודים לסדרה הנ"ל לא יתאים לגרסה המיוחדת של ספיר לצערי, אני לא מצליח להשיג יותר את הכרטיס של ספיר מהדגם הישן, (הבסיסי ביותר, לא סוניק\טוקסיק) עכשיו האם הכרטיסים מתוצרת חברות אחרות כמו אסוס\גיגהבייט, זהים לכרטיס שאני צריך? נכון לעכשיו, אין לי בעיות עם מערך הCF, ולדעתי, לא צריכה להיות שום בעיה בעתיד, כאשר יהיו לי 2 כרטיסים…
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שמעתי ש-radeon 9800 128 mb בעל ביצועים חזקים יותר מ-radeon 9800 256mb!האם זה נכון? לפי דעתי זה לא הגיוני שזיכרון יותר גדול יפיק ביצועים נמוכים יותר לא? ועוד שאלה: האם יש הבדל מהותי הין הביצועים של שניהם?ואיזה? תודה למראש
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
או-קי אז הבעיה היא כזו ... אני התקנתי את הדריברים החדשים של ATI 4.10 והיה נראה לי שהם די טובים ! הציון שלי 3DMark05 עלה וחשבתי שעשיתי בשכל שהתקנתי אותם ...המשחקים רצים טוב ולא ראיתי שום בעיה עד שהורדתי סרטים קצרים מהאינטרנט {שערים של כדורגל} ואני לא יכול לראות אותם יש לי את הצללית של הסרט אבל הוא מתושתש בכל מני צבעים זוהרים .... בתחילה חשבתי שזו בעיה של קודק אבל התקנתי את כל הקודקים שאני מכיר וזה לא עזר . אז החלטתי לנסות להסיר את הדריברים של הכרטיס מסך {מפני שזה הדבר האחרון שהתקנתי } וזה אכן פתר את הבעיה ! לאחר שקראתי בפורום שהדריברים האלו עשו עוד בעיות אני מגיע למסקנה שהם פשוט דפוקים מהיסוד ! טוב אז הינה השאלות שלי ... משהו נתקל בבעיה שאני מדבר עליה ? יש…
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מכנן לקנות כרטיס מסך חדש .............. הקטע הוא כזה: אם יש לי AGP X 4 אני יכול לקנות כרטיס של X8 וזה יהיה טוב ? ומה ההבדל בין RADEON9800 128 RAM with 128 bit ל RADEON9800 128 RAM with 256 bit ואם יש לכם חנויות שהם גם זולות וגם אמינות אז בבקשה להמליץ ...................
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הצרכים שלי עכשיו הם נטו להריץ את BF 3 ב-ULRTA ובהגדרות הכי גבוהות, 1080P. התקציב שלי מגיע עד 2200-2300(בעצם רציתי את ה-670 WINDFORCE OC של ג'יגהבייט). האם יש סיבות טובות לקחת כרטיס אחר? פשוט חשובים לי הביצועים העכשווים וגם העתידיים ואני לא יודע מה הנוסחא הטובה לכרטיס מסך.,
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
דף המוצר: http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL17&globalCode=L1730SM&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=28 נתונים: Size : 17" Resolution : 1280 x 1024 Pixel Pitch : 0.264(H) × 0.264(V) mm Brightness : 250 cd/m2 Contrast Ratio : 550:1 Viewing Angle : 160/140 (H/V) Response Time : 12 ms Display Colors : 16.2M תראו חוץ מזה שאין לו DVI הוא נראה לי מסך מעולה, ז"א כל הנתונים שלו טובים יותר מהדגם הקודם של LG ה1710S, וגם ה1710B, זה עם הDVI. כנראה הירידת מחירים של הLCD באמת מתחילה להגיע כי המחיר שלו ממש טוב, בנועה אפשר להש…
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לWINDOWS 7 , ואני מנסה לשחק במשחק שעבד לי לפני הפירמוט, ואז המשחק מראה הודעה שעלי להתקין דיירקטס חדש יותר ולעדכן את הכרטיס מסך שלי. עכשיו שאני נכנס למנהל התקנים לא מופיע לי הכרטיס מסך, אלא מופיע לי VGA. האם WINDOWS 7 לא תומך בכרטיס מסך זה?...
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מיקרופון שמתחבר לכרטיס קול חיצוני וגם למחשב שישמש אותי להקלטות. התווך הוא עד 300 שקלים. אשמח להמלצות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
של איזה חברה הכי מומלצת? והכי טובה?! (לא יותר מ 1000 ש''ח)
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך אני יכול להבדיל בין 9700NP ל 9700PRO ? לפי מה שאני יודע שניהם מזוהים כ PRO, אז רציתי לדעת מה המהירויות שעון של NP ושל ה PRO, והאם הליבות שלהם זהות ? יש לכרטיס SOFT MODים ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 1000 שקל איזה כרטיס מסך של NVIDIA כדאי לקחת? אני מתכוון לקחת את ה 2407 DELL HC כמסך חשוב לי שהוא יתמוך טוב ברזולוציה שיהיו לו חיבורים לHD וHDTV וגם שיהיה טוב למשחקים. מה אתם מציאים?
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ראיתי כאן: http://www.hisdigital.com/un/product2-357.shtml שזה 1080P שזה FULL HD השאלה שלי היא האם כל כרטיסי המסך מסוג זה (כולל AGP) הם גם 1080P?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
איזה מהם יותר טוב למשחקים, אני רוצה להתקין את אחד הכרטיסים על המחשב של אחותי.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
אני מפחד שהתחמם לי יותר מידי אני לא יודע להגביר את המהירות של הכרטיס מסך אני לא יודע מה לעשותתתת אם מישו יכול להסביר לי
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות טלוויזיה סמסונג (ראה המפרט TV http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?ArticleID=403&CategoryID=129&Page=2 ) ואני רוצה שמחשב יעביר שידורי HD לטלוויזיה למטרות יצירת סרטים עצמאיים באיכות 1080. אני מציג את מפרט המחשב שלי, כדי לדעת האם מחשב יעמוד לדרישות לשידורי HD. אם לא מה עליי לקנות כדי שיעמוד על דרישה. לוח האם: INTEL ISLETON 946GZ- D946GZIS מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 זיכרון: Symmetric DD2 1G Dual הארדיסק: WDC WD160GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce 7600 GS (אם חסרים עוד מפרט אשמח לרשום בשבילכם) אם תמליצו לקנות כרטיס מסך, אני רוצה לשמש בה לסרטים בלבד ולא למשחקים... תודה!
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, עזרתכם בבחירת כרטיס מסך: הראשון מדגם: SAPPHIRE VAPOR-X HD 7970 GHz EDITION 3GB GDDR5 השני מדגם : ASUS GTX 670 DirectCU II: coolest and quietest 28nm card אשמח אם תתייחסו לנושא ה- 3D . מי עובד יותר טוב עם משחקים? איזו רזולוציה מומלץ לשחק בכל אחד ( ומה גודל מסך ) ? האם הכרטיס תומך ישר ב- 3D או שצריך להוסיף עוד חומרה/תוכנה ? ועל איזה מסך ממליצים בשביל להנות מה - 3D גם במשחקים וגם בסרטים ? אז האם הדגם הנ״ל של ספירייה עלה על אסוס בקטגוריה זו ? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני יכול למכור אותו , כמה אני יכול לבקש עליו ?
-
אני מעוניין לקנות בשבוע הבא מסך 19 דק... יש תקציב מלא... איזה מסך אתם יכולים להמליץ לי עד 2500 ש"ח... תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן, איזה כרטיס עדיף בתקציב של עד 500 ש"ח ? 8600GT או HD2600 pro או אולי כרטיס אחר ?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-