כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
איזה מבין השתיים שווה יותר לקנות ; http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5682 או http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4758 אני יודע שבראשון יש מערכת קירור ושתיהם אותו מחיר ולכן הוא יותר מושך אבל השאלה היא אם עדיף Sapphire על Connect3D (שלא שמעתי עליהם עד עכשיו) תודה.
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי במחשב כרטיס מסך Inno3D 8800GT AC Accelero X1 והמאורר של גוף קירור בקושי מיסתובב, אז טמפרטורה עולה. קצת שימנתי אותו, אבל אני מאמין שהוא יעצור בקרוב. האם יש אפשרות להחליף רק מאוורר שלו? האמת גם צלאות קצת סתומות מבפנים באבק. אם אי אפשר להחליף רק מאוורר, אז איזה גוף קירור עדיף לשים לו? מעדיף משהו עם מאוורר 120 ממ שיהיה קל להוריד ולנקות או להחליף מאוורר. ויש איפהשהו מדריך או וידאו איך לעשות זאת?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי DELL INSPIRON 6400 עם WINDOWS XP PROFFETIONAL ואני רוצה לחבר מסך נוסף על מנת לעבוד עם שניהם במקביל. האם אני צריך לשנות הגדרות בלבד או להתקין תוכנה מיוחדת. אם מדובר בהגדרות ה WIN יש לי מוסג די בסיסי אז אם אפשר לקבל הוראות מפורטות. המון תודה איל
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים דיברו שההכרזה של הכרטיס תיהיה במאי בינתיים אני לא שומע כלום מישהו יכול לחדש לי בנושא?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אם אני לא טועה עברתי על Asus, MSI, XFX, Albatron, Gigabyte, POV, Leadtek ולא מצאתי.. אני יודע שזה טיפשי.. אבל האם קיים כזה יצור? שחרחר ואכזרי? אם אין אז בטח יש ב-6600GT...? למרות שעדיף אם כבר כרטיס חזק יותר.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרטיס מסך ASUS ENGTX260 896M באתר של NVIDIA נדרש 500W עבור הכרטיס לפעמים בעת כניסה למערכת ההפעלה הכרטיס מסך לא מזוהה ואז אני רואה תצוגת ברירת מחדל של כרטיס VGA ברזולוציה נמוכה "CAN NOT FIND ASUS GRAPHIC CARD" ולפעמים בצורה תקינה ואיכותית חשבתי שיש בעייה של תאימות בין כ.מסך ללוח אם בדקתי BIOS - תקין , מוגדר כרטיס גרפי ביציאת PCIE x16-1 ( חריץ הכרטיס בלוח אם ) ניסית מערכות הפעלה שונות - עבד לסרוגין כיביתי את התאורה של המארז - עבד לסירוגין *** מסקנה שלי שספק כח חזק יותר יפתור את הבעייה - מה אתם אומרים ???? יש כיוונים נוספים ? יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE 32BIT מחשב: מעבד INTEL I7-920 2.66Mhz זכרון OCZ 2X2GB 1600Mhz לוח אם GIGABYTE GA-EX58 UD3R ספק כח SPIRE 550W מארז EZ…
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מצ"ב הלינק ל-P1000. מה אתם אומרים. האם מדובר במסך CRT איכותי. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9014753&came=4047
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ל9600XT שלי אין חיישן אז בEVERST לא כתוב אז איך אני בודק?? נעלו לי פעם שעברה את הדיון והביאו לי באן בגלל ששאלתי אותה שאלה בדיון אחר אבל לא הביאו לי תשובה!!! וזה היה בכרטיס אחר....
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
WIN 7 64BIT E6750 2G RAM כרטיס נוכחי - 8800 GTS (הראשון לא ה512MB). אני משחק ברזולוציה 1920 על 1080 (על טלוויזיה 32 אינץ') חשבתי לקנות את ה Radeon HD 5850. הוא בדיוק ממצה את התקציב (בסביבות 1300) ובגלל שאומרים שהוא "טוב לOC" אני מעריך שואכל להסתפק בו בכמה שנים הקרובות. אבל, שמעתי שהסדרה החדה של RADEON תגיע בנובמבר, האם שווה לחכות? כי גם קראתי שההבדלים לא אמורים להיות גדולים מידי, ואני כבר רוצה לשדרג כמה שיותר מהר כדי לשחק בRISEN חלק (בלי צל עובד סבבה, ברגע שיש צל אפילו LOW המשחק כבר לא מספיק חלק). וגם אולי תיהיה ירידת מחירים חודש(יים) לפני או משו? ומה המחירים המוערכים לסידרה החדשה, אולי באמת יהיה כרטיס עדיף? בבקשה עזרה :>
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה: Asus GTX950 2GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 ? הוא יהיה לי טוב למשחקים החדשים? או שעדיף לי לקנות כרטיס מסך עם 4GB?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מדברים עליהם פה בפורום הרבה ולא מצאתי (חיפשתי) מקום שבו כתוב מתי הם אמורים לצאת.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
1.6600GT 128MB 2.RADEON 9600XT 256MB מה יותר כדי לקחת חסרונות יתרונות משו? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה (HD ready 32") דרך הכרטיס מסך שלי 9600gt איזה כבל יספק לי את האיכות הכי טובה בטלויזיה? כבל VGA לVGA (כאשר מחובר על הכרטיס מתאם DVI לVGA) או כבל DVI לHDMI? הכבל השני אמור להראות ככה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3500
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ההפרש בין לוח 945 ל965G הוא בסביבות ה200 שקל. בא נגיד שאני מוכן להוסיף על זה עוד 100 שקל. מה עדיף? המטרה העיקרית היא סרטים, רובם בHR חלקם ב720P, והתמודדות עם ויסטה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
לא לכעוס אני אשאל גם בפורום השכן
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
מכיוון שקטלו לי את הכרטיס מסך שהזמנתי יש לי תקציב של עד 650 ש"ח לכרטיס מסך איזה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
האם כדאי לחבק אותו לספק מאשר שיקבל תמתח מהלוח אם?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
חיפשתי כמה ביקורות אבל לא מצאתי תשובה "סופית" מי מהם יותר חזק ובכמה. ברזולוציה נמוכה בפרט ובכל הרזולוציות בכלל. ושאלה נוספת מה ההבדל בין 9800GTX+ לבין 250GTS למעט השם? יש כזה?
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הזמנתי שני כבלי HDMI חדשים ואתמול קיבלתי אותם ושחיברתי את המחשב לטלוויזיה הבנתי שזה לא עובד שום דבר לא מוצג על הטלוויזיה אבל היא מזוהה בדרייבר של הכרטיס מסך מבדיקת חיפוש בגוגל הבנתי שהבעיה היא בכרטיס איך ניתן לסדר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מסך 17 LG FLATRON שטוח לחלוטין דגם T710BH לצפייה בתמונה גדולה מסך המחשב החדש של LG מסדרת FLATRON ez מסך שטוח עם טכנולוגיה חדשה פרי פיתוח מעבדות LG BRIGHTVIEW המאפשר הבהרת תמונה וחידודה. עכשיו בחשיפה ראשונה ובמחיר אטרקטיבי ביותר. מפרט טכני : שפורפרת: CRT שטוחה גודל נקודה: 0.25mm(V),0.20 (H רזולוציה מקסימלית: 1024X1280 קצב ריענון מקסימלי: 85hz תקן בטיחות: TCO99 כרגע יש לי Proview DX-787 המסך של LG עולה 700 שקל ב walla האם כדי בתודה עמית
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי כבל s-vhs איך אני משתמש איתו?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר על צינורות בכרטיסי מסך? כאילו מה התקפיד שלהם? הכמות שלהם..כל מה שיש לכם תגידו תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
?? אני חיברתי הכול והתקנתי את הדריבים החדשים אבל זה לא עובד.... מישהו יכול להביא לי סקריןשוט של המקום או פשוט להסביר לי? תודה מראש וביי
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-