כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
-
http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A00052 טוב אז למישהו יש דעה בקשר לכרטיסים האלה? שווים משו?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
השגתי את Company of Heroes היום, ופשוט נדהמתי מאוד. לא רק שהרצתי בפעם הראשונה בחיים שלי משחק שנחשב כבד עם כל האופציות המקסימליות (אולטרה/גבוה מכל מה שאפשר!), המשחק גם רץ עם... 100FPS! נדהמתי לראות את התוצאה של ה Performance Test. אפילו שהרזולוציה נחשבת נמוכה, "רק" 1024X768, המשחק תמיד תופס את כל שדה הראיה שלי (מסך 15 אינץ) ואי אפשר לתאר את התענוג הזה במילים... הייתי חייב לתאר את השמחה שלי ולשתף אותה עם אחרים... זו באמת הפעם הראשונה שלי והמשחק הראשון שלי. ועדיין לא הגעתי לסצנות הקרב האינטנסיביות, ראיתי רק כמה פגזים של טנקים והפיצוץ נראה ... פצצה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך של asus דגם n7600gs silent/htd/256m/a קניתי כבל hd to hd (משני הצדדים hd) ויש לי מפצל dvi ל- hd חיברתי מהמחשב את הכבל לטלויזיה(lcd samsung). המחשב מזהה את הטלויזיה, ניסיתי את כל האפשרויות האפשריות ששתי המסכים יהיו אותו הדבר בדיוק או מצב פריסה אנכי או מצב פריסה אופקי הכל ניסיתי שום דבר לא עובד ניסיתי גם את כל הרזולוציות מ- 420p עד 1080i בטלויזיה רשום לי NO SIGNAL. וכאשר אני מנתק את הכבל רשום check signal cable זאת אומרת שהקבל תקין והוא מעביר את האות אני ממש צריך עזרה כי אין לי מושג מה לעשות תודה.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אך אני מתקשה למצוא מידע עליו ברשת... dleadtek 8800GTS 320mb 320bit
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כמה W הוא צורך במאמץ ? וכמה HD 4770 צורך במאמץ ? ובכמה ה4770 חזק מה9500 ? ספק של HEC 300W יחזיק HD4770 עם E7300 בלי OC ?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום. אז יש לי שאלה אחת קטנה ועוד שאלה קצת יותר מורכבת והן: 1-מה אומר מספר התושבת של הכרטיס מסך. לדוגמה: geforce7900gtx pci-e x4. כלומר מה נותן ה-4 הזה, ובה הוא שונה מ-8 או 16?. 2-שאלה נוספת שלי היא: מה התפקיד של הכרטיס מסך. כלומר אני יודע שהוא צריך לעבד טקסטורות וכל זה אבל אני לא מצליח לקשר בינו ובין העבודה של הזיכרון הפיסי או המעבד, או הדיסק הקשיח. אז אם מישהוא יוכל לקשר לי קצת בין הדברים אני אודה לו מאד. 3-ושאלתי האחרונה היא למה כרטיסי המסך מגיעעים למחירים כאלו מופקעים?. כלומר 3000 שקל!, אפשר היום לקנות מחשב שלם בסכום הזה (אומנם לא איכותי אך כולל הכל). אז אם מישהוא יוכל לתת לי הסבר מושקע וברור אני יודה לו מאד. בתודה מראש :
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום חברים! התוכלו לעזור לי, אני מעוניין לרכוש LCD 19 כסף זה לא הבעיה, אם מישהו יכול לתת לינקים לכתבות כי אין לי מושג איפה אני מוצא כאלה... על השוואת מסכים. גם דיעה אישית תבוא בברכה. תודה איתן.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
מה עדיף מבין כרטיסי מסך הבאים? האם הפרשי המחירים כדאיים? http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_186&products_id=4388 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_186&products_id=4386 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_296&products_id=3540 רצוי שיעזרו גם למעבד בסרטי HD בבקשה לא להציע לי 1950 PRO אלא רק אחד מהם אני קונה מTMS כי זה החנות הכי קרובה אליי הביתה... מפרט נכון לעכשיו: מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe BOX E4400B ¤ 673 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 407 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 299 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II W…
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אוקיי התקנו על מחשב את הכרטיס הזה: nvidia geforce 2 mx400 עכשיו הבעייה שלמחשב חסר את הצבע אדום זאת אומרת איפה שצריך להיות אדום זה כמעט שחור ואני לא מבין את זה ניסיתי לשחק בתיקוני צבע לא עוזר מה הבעייה?
-
- 10 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הכרטיס GIGABYTE 8600GT 256MB 128bit DDR3 חדש עם אחריות ל-3 שנים לבין 7900GS EXTREME עם אחריות לעוד שנתיים (לא זוכר מה שם החברה). מה הייתם לוקחים ולמה? (אגב שניהם בדיוק אותו מחיר) תודה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
היי! אחי קנה מסך LCD חדש של סמסונג (731B) מחוברת למחשב גם טלויזיית Toshiba הבעיה היא שהוא מנסה לראות משהו בMedia Player ואפשר לראות את הOverlay (התמונה עצמה) רק באחד המסכים: או בLCD או בטלויזיה הוא בוחר ביניהם במסך תצוגות כלשהו (לא ראיתי עדיין, הוא סיפר לי בטלפון) בכולופן, קיוויתי שאולי זו בעיה מוכרת ותוכלו להדריך אותי איך לטפל בה, אם לא אז אני אגיע מחר אליו ואני אתן יותר פרטים תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
נגיד יצא כרטיס מסך חדש איפה אני יכול לראות מה הביצועים שלו???
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי כרטיס חדש של GIGABYTE 4870 512 MB וקראתי בספר הוראות וראיתי שהוא תומך רק ב-1080i ולא 1080p. הסתכלתי גם בתוכנת ניהול של ATI וגם שם רשום אותו הדבר. מה דעתכם? ספציפית של גיגהבייט לא תומך?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אחרי שאני מסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך הווינדוס 7 מעדכן אותו אוטומטית.השאלה היא איך לבטל את האפשרות הזאת בווינדוס. נתקלתם בעיניין הזה?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לפני כמה זמן השגתי 9800Gx2 כרטיס מסך של TwinTech עכשו הבעיה שאני רואה במאפיינים שיש לו רק 512מגה?!$!$! ועל הקופסא רשום 1גיגה.... תמונה: היה לי 4870 ואני מרגיש שכאילו ה9800Gx2 ממש חלש..... + דריברים.... אני אמור לעשות משיהו? זה הדבר היחידי שראיתי במאפיינים: הערה: יש לי את הדריבר הכי עדכני 180.48 תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן אולי בעתיד לקנות מסך רחב 22 אינטץ' כרגע יש לי מסך 19 אינטץ' משחקים כמו Red Alert 3, Mirrors Edge רצים לי על הגדרות גבוהות (או אני חושב לפחות הגבוהות ביותר...) ברזולוציה של 1280X1024 כרטיס המסך שיש ברשותי הוא Leadtek Nvidia 8800 GTS 640MB, השאלה שלי האם הביצועים שלי יפגעו במשחקים, האם המשחקים ירוצו יותר לאט בגלל הרזולוציה הגבוהה יותר? אני לא מבין המון בכרטיסי מסך אבל השאלה היא, האם המשחקים רצים יותר לאט בד"כ בגלל בעיות זיכרון או שזה תלוי בגורמים אחרים? האם אני אצטרך לדאוג בקשר לירידה בביצועים? המשך המפרט של המחשב שלי הוא בצד. תודה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב למסך ולהנות מסרטי HD כמו שצריך.. הבעיה שאין לי מושג איזה סוג חיבור צריך בשביל זה ולפי מה שהבנתי כשמחברים מסך כזה למחשב האיכות יורדת.. אני רוצה לחבר ת'מחשב ברזולציה הזאת (1920X1080) ולהינות כמו שצריך.. ואגב, אם זה משנה יש לי מחשב חזק (מעבד q6600 וכרטיס מסך 8800 GTX..) אז בבקשה תפרטו לי איזה סוג חיבור וכל מה שצריך..כי אני בור בנושא..
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
:s05:חבריה שלום אני צריך המלצה חליפי לכרטיס שיש לי מסוג GFORCE WINFAST PX 7600 GT אשמח להמלצה דחופה בברכה :s05:
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום - יש לי בעיה עם GTA-VC: כל פעם שאני משחק ב-Vice City ו-Max Payne 2, המחשב עושה RESET בעצמו בנקודה אקראית (כל פעם זה שונה)... בדקתי טמפ' - הם בסדר עדכנתי כרטיס מסך, כרטיס קול, לוח אם - את המפרט שלי ניתן לראות למטה. ל-Vice City אין צורך לעשות Patch כי הדבר היחיד שהוא עושה זה פותר בעיות גרפיות - כמו ארטיפקטים. אגב, לפני שקניתי את ה-R9600XT שלי, היה לי GFX5200 ואיתו לא היו לי בעיות של RESET... בבקשה - משעמם לי ואני מת לשחק שוב במחשק ה"קדוש" הזה! ??? :-[ :-\ :'(
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מה יותר חזק CF של שני כרטיסי מסך 4870 או 4870X2, הם בערך באותו מחיר.. תודה D:
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה אפשרי להחליף את המסך מחשב לשי במסך טלויזיה גדול יותר שעולה פחות יחסית למסכי מחשב האם איכות התמונה תיהיה טובה וחדה אף על פי שזה מסך טלויזיה ולא מחשב? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן, עוד מלפני ההתנתקות, ורציתי לשדרג את ה-geforce 5200fx למשהו טיפה יותר נורמלי שיריץ לי כמו שצריך את BF2 למשל. ראיתי את ה 3450 HD ב- KSP ב-270 ש"ח וגם את ה- Geforce 6600 gt 128MB DDR3 - ב-250 ש"ח. אני מוכן להשקיע עד ה-300 שקל ואם יש משהו יותר נורמלי מהשתיים למעלה אז אשמח לדעת המפרט שלי- Pentium 2.8 1gb ram gf5200
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-