כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
ראיתי השוואות של הכרטיסים 6600GT ב-AGP ל-PCI-E והביצועים זהים למה זה לא בא לביטוי ,היתרונות של ה-PCI-E , (או שזה , כמו שהיה בין AGPX4 ל-AGPX8 ,שלא היה הבדל בביצועים )
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש לי 8800GT עכשיו אני משחק ב-HIGH ברזולצויה 1280 - 1024 כמה FPS אמור להיות לי בשטח פתוח וכמה בשטח סגור? (אם זה לא לכאן אז תעבירו )
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
-
אני הזמנתי במחשב של אחותי 7600 gs sonic של palit עכשיו זה מזוהה לי כ 7600 gs במערכת הפעלה יש איזה דרך שאני אהיה בטוח מה החומרה או שהסוניק מזוהה כ gs רגיל אבל בעצם הוא מומהר.
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום וברכה. כרטיס המסך שלי הוא Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 4890 1GB GDDR5 PCI-E ולאחרונה רכשתי מסך טלויזיה שהוא גם 2MS וגם 100HZ , המסך הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=799188 אני מאמין שעם הכרטיס שברשותי והמסך עצמו לא אמורה להיות בעייה לשדר דרך המחשב על 100HZ הבעייה שהמחשב פשוט מאוד לא נותן לי את האפשרות ליותר מ60HZ http://www.siz.co.il/view/ohhiondbddjm.jpg.htm אשמח מאוד לעזרה בעניין... תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
הרגע סיימתי לקרוא את הכתבה על הכרטיסים החדשים של nVidia ורציתי לדעת מתי אמור להשתחרר הכרטיס 7600GT וגם כמה בערך הוא צפוי לעלות? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את כל אוסף קלטות ה VHS שלי ל DVD. אני משער שבשביל זה אני אקנה כרטיס וידאו/טלווזיה (אין לי מושג מה ההבדל בין השניים...) ואקליט בעזרתו מהוידאו למחשב. אין לי מושג אפילו איפה להתחיל לחפש המלצות וטווחי מחירים. חשבתי לקנות משהו טוב באיביי בסביבות ה-300 שקל. למישהו יש המלצה בשבילי?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אתמול רכשתי תכרטיס מסך הזה הוא טוב,אם איזה תוכנה כדאי לעשות לו אוברקלוקינג כי אם ati tool אני מצליח לעלות ובטיפה(עוד איזה 20-30) ונהיה לי הבהובים כאלו במסך
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי טלוויזית LCD TV שמחוברת לכרטיס מסך X1900XT בכבל DVI2HDMI עם דרייבר מעודכן לחלוטין. הבעייה צצה כאשר אני מגדיר את הרזולוציה של ה LCD TV כ 1280X720. אם היא מוגדרת ברזולויה הזו התמונה גולשת החוצה (ה TASKBAR למטה כמעט ואינו נראה/מחוץ לתמונה המוצגת בטלוויזיה). אם אני מגדיר את הרזולוציה כ 1152X648 צצה לה תופעה הפוכה, התמונה הוצגת קטנה מגודל התצוגה ומופיעים להם שוליים שחוריים. מה אני מפספס?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ברצוני להעביר סרטי וידאו אנלוגיים ודיגיטליים למחשב,לשמירה גם על הדיסק הקשיח וגם ע"י צריבתם(כעת על צורב רגיל וכשתהיה ירידת מחירים אקמבן צורב די וי די ) אני מחפש מספר רב של חיבורים,רזולוציות טובות למצב ההקלטה ויכולות עריכה סבירות. יש לי עד 800 ש"ח לעניין ,עדיף פחות כי גם כך זה גבולי מבחינתי. ראיתי כרטיסי טלויזיה שמתיימרים לעשות חלק מפעולות אלה,אבל נראה לי שהאיכות נמוכה . תודה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. איך אני מחבר אותו לוידאו? איך אני מחבר אותו בכלל לטלויזיה? והאם יש לי אפשרות להקליט משהו ? ואם כן איך.. איזה כבלים אני צריך תוכנות וכו'..
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קניתי עכשיו כרטיס מסך AGP X8 מצאתי כמה מדריכים אבל אני חושב שצריך גם לשנות בהגדרות של המחשב ב-DOS הזה (תקנו אותי אם אני טועה)
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני קונה Radeon X800 GTO.. האפשרות הכי זולה היא של Palit.. מה בעצם ההבדל בינה לבין הגירסא של Sapphire שעולה 300 שקל יותר? (היא לא GTO2). לשתיהן אי אפשר לעשות Flashing.. שזה דיי מבאס כי בהתחלה אמרו לי שאפשר.
-
- 12 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מישהו כאן יכול לתת לי אתרים שמוכרים 1900XT בזול? אני יודע שאיפה שהו הוא עולה 2500 ש"ח... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי, יש לי את המחשב עפ המפרט הבא: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 זכרון: 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GS (256 MB) מסך: LG W2262TQ (2ms, 1920 X 1080) או (2ms, 1680 X 1050 LG W2252TQ המחשב משמש בעיקר עבור משחקים כבדים ברשת. תקציב כללי 1800 ש"ח, עבור קנייה של מסך ושדרוג כרטיס מסך. 2 שאלות: 1. יש לי היום מסך CRT שאני רוצה לשדרג אותו, האם יש הבדל משמעותי בין רזולוציה של 1680X1050 או 1920X1080 ? האם המסך עם הרזולוציה הגבוהה יותר הוא נמוך ורחב יותר ? 2. לאיזה כרטיס מסך כדאי לי לשדרג ? מה דעתכם ? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום! אני חדש כאן בפורום ורוצה להתייעץ אתכם בקשר לשדרוג כרטיס מסך..כרגע יש ברשותי כרטיס מסך מסוג sapphire 6870 hd (שעובד חלק ומעולה בלי צווארי בקבוק וכאלה) ורציתי לשדרג ל sapphire 7870xt with boost הקאץ' היחיד שבלוח אם שלי יש חיבור pci-e 1.1 מהדור הישן אני יודע שיש הבדלים בין דור אחד לדור השני במהירויות כתיבה, השאלה שלי אם השדרוג יגרום לצוואר בקבוק עצבני או אולי יוריד מביצועי הכרטיס החדש?... לוח אם: asus p5g41c mlx תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, לפני חודשיים-חודשיים וחצי קניתי מחשב חדש עם GF9800GTX [עוד כשהוא היה חדש דנדש] סתם רציתי לדעת, מתוך סקרנות, מה ההבדל בין הכרטיס שלי ל-9800GTX+ ? כרטיס מומהר? זכרונות מהירים יותר? יותר נפח BIT? יותר זיכרון?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי מחשב עגלה וסוף סוף אני קונה מחשב חדש. הבעיה שלי היא: איזה כרטיס מסך לקנות? בבקשה מכל מי שמבין בכרטיסי מסך שימליץ לי על אחד טוב ולא כל כך יקר........גג 1000 שקל. תודה.
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כלומר יש לי לוח שתומך ב AGP X4 בלבד. וראיתי שכל הכרטיסים תומכים AGP X8. אני שואל לווא דווקא לכרטיס הזה... האם זה יעבוד אצלי? האם יש לו תמיכה אחורנית..? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כפי שרשום בנושא: כמה נקודות ה" PINE xfx 6800 128MB DVI,TV" צריך לקבל ב 3DMark05 ? תגידו לי פחות או יותר... תודה.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בשביל ליישם את כל הפוטנציאל שלו - איזה גודל מסך צריך? 19" לא יספיק, נכון?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
איך עושים את זה? חחח יש לי כרטיס מסך Geforce 5200FX מה עושים בשביל לראות את המסך בטלויזיה?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך GV-R925128T (Radeon 9250). מידי כמה זמן מתקבלת ההודעת שגיאה הבאה: "VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי. VPU Recover לא הצליח לשקם במלואו את קיפאון החומרה ומיתג לצלימת תוכנה. לשחזור צלימת החומרה יש לאתחל את המחשב." לאחר אתחול המחשב התצוגה מופיע גרוע ולאחר כמה פעמים וכיבוי התצוגה בסוף חוזרת. יש לציין שגם הופיע מסך ברקע כחול שמעיד כי קובץ תוכנת הכרטיס מסך גרם בעיה. האם הכרטיס מסך מקולקל?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס, אין לי שם אפשרות של אוברקלוק, פעם היה לי אבל התקנתי דרייבר חדש... יש אולי משהו נוסף שאני צריך להתקין? תודה..
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-