כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
מסתמן שאולי יצא 8970 והנה המפרט שלו http://www.guru3d.com/news_story/possible_amd_radeon_8970_xt_photo.html AMD Radeon 8970 XT Die/Core 28nm Curacao XT Stream Processors 2304 Raster Operators 48 TMUS 144 Memory 3 GB GDDR5 Memory Bus 384-bit Price At Launch $549 AMD Radeon 7970 Die/Core 28nm Tahiti XT Stream Processors 2048 Raster Operators 32 TMUS 128 Memory 3 GB GDDR5 Memory Bus 384-bit Price At Launch $549 תמונה http://www.guru3d.com/index.php?ct=news&action=file&id=2764
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כרטיס מסך עד 600 שקל בחיבור של AGP ,אני צריך המלצות לכרטיס מסך טוב... בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי הרצים של מסך: כאשר הדרייבר של המסך מותקן, אני יכול לשים על עד 100 הרצים, שמרגישים שהוא הרבה יותר טוב מ-60. עכשיו, כאשר התקנתי את ה-Catalyst Control Center בגרסת ה-5.3 לראשונה, התאפשר לי להגדיר את ההרצים אף עד 200. שמתי, העכבר זז יותר מהר, רואים טוב - האם כדאי להשאיר? האם 100 יותר טוב מ-85? אומרים שכל שישנם יותר הרצים, כך זה יותר טוב, מה דעתכם? הסבירו לי בבקשה מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד - מה הכי פחות מזיק לעיניים? אגב, יש לי מסך LG Flatron F900B. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
טיפה חשוד הייתי אומר.. http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=373 אשמח לתגובות,ובמקרה וזה אמיתי,זה חלום שהתגשם
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שמעו, לפני חודש קניתי מחשב חדש.. כל המשחקים שאני העלתי (Black&White - FEAR - NEEDFORSPEED MOST WANTED ועוד..) עובדים עם בעיות גראפיקה. יש "הימרחויות"במשחקים וכל מני דברים שלא אמורים לקרות.. גם אמרתי לטכנאי שלי פעם קודמת שיחליף לי את הכרטיס מסך וזה לא עזר. הדגם שלי - GeForce 6600 NX LE 256MB. עדכנתי את הכרטיס מסך לפני חודש בערך.. את הבעיה תוכלו לראות כאן: http://loading.co.il/uploads/1378171953.gif אם צריך עוד אני יכול לתת.. (אם צריך מפרט של המחשב..: 1024 MB RAM כרטיס מסך ידוע מעבד Pentium 4 3.0 GHZ 2mb דיסק קשיח 120 GB מסך ישן של 17 אינץ' אולי זה קשור O_O. ) מקווה שתעזרו לי לפתור, אייל D:
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך אני יכול להבדיל בין 9700NP ל 9700PRO ? לפי מה שאני יודע שניהם מזוהים כ PRO, אז רציתי לדעת מה המהירויות שעון של NP ושל ה PRO, והאם הליבות שלהם זהות ? יש לכרטיס SOFT MODים ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 8800GTS בזמן הקרוב, אבל אני לא עוקב אחרי חדשות חומרה כבר הרבה זמן השאלה עם מישהו יודע על ירידת מחירים לכרטיסים בכללי או לכרטיס הזה בזמן הקרוב. כרגע הכי משתלם שמצאתי זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7096 תודה
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 1000 שקל איזה כרטיס מסך של NVIDIA כדאי לקחת? אני מתכוון לקחת את ה 2407 DELL HC כמסך חשוב לי שהוא יתמוך טוב ברזולוציה שיהיו לו חיבורים לHD וHDTV וגם שיהיה טוב למשחקים. מה אתם מציאים?
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני בונה מערכת מחשב למשחקים די חזק. כולל מעבד CORE2DUE E6700 זיכרון KINGSTON DDR2 800MHZ 512MB X2 ספק כח 600W ומסך LG1970HR. השאלה - אם לקנות כ. מסך זה שיחזיק כמה שיותר זמן, או כרטיס אחר, כולל התחשבות ב DX10 החדש.. אני לא מתכוון לקנות כרטיס ביותר מ- 800 ש"ח.. אם כרטיס אחר, איזה ולמה.. חשוב לי להבין יתרון אחד על השני.. למה זה הכי חשוב... תודה.
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם ה RR FIX, הבעיה היא שבעצם הוא לא מתקן כלום. עכשיו יש לי את המסך 17'- VISION MASTER PRO 413c של IIYAMA, אבל הוינדאוס מאתר אותו כ PLUG&PLAY , חשבתי שאולי בגלל זה ה RR FIX לא פועל, אז אני אשמח אם מישהו יודע איפה אוכל למצוא דריברים למסך הזה בכדי שהוינדאוס יאתר אותו כמו שצריך. מקווה שתעזרו 8).
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לכם משהו לו ב600 שקל ? הוא קונה מקופיודה משהו כזה.... טוב תביאו בבקשה משהו ב600 שקל
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בן שנתיים-שלוש, כרטיס מסך geforce 9800GT טמפרטורת כרטיס המסך במנוחה היא 73C מעלות. במאמץ הוא מגיע ל90+ מעלות.. אני משחק CS 1.6 ושאני נכנס לרימון עשן המחשב שלי נתקע (המסך מתמלא בקוביות צבעוניות וחייב ללחוץ על הפעלה מחדש). התקנתי דרייברים והכל.. אבל נראה לי הכרטיס שבק חיים.(זה קורה הרבה גם סתם שאני גולש באנטרנט/משחק משחק/רואה סרט). מה עושים??? קונים חדש?? או שיש פתרון אחר?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני ממש לקראת קניית כרטיס מסך עד עכשיו הייתי די בטוח בזה שאני קונה X1800GTO שבא עם האקסלרו ב1250 שקל מנעה מחשבים עכשיו שוטטתי לי באתרים למצא מחירים יותר טובים, ונתקלתי בזה: http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=297 למי שאין כח לפתוח את הלינק אז זה הכרטיס הזה: Gigabyte ATI Radeon X800XL 512MB מה יותר טוב? X1800GTO של C3D או X800XL של גיגהבייט?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא תכרטיס באף מקום..... Sapphire לא מצאתי זמין במלאי.... דיברתי עם החנות של ה"בחורה" אמרו שיש להם את של PowerColor. בדקתי את זה עם נציג "טול" והם אומרים שזה יגיע רק אולי עוד שבועיים לארץ. מישהו שקנה פה בבקשה שישלח הודעה פרטית על איפה שהוא קנה (על מנת למנוע כאם פרסום של חנויות.)
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך 5770, הכל עובד בו יופי טופי. יש לי מסך 17" ישן, שיש לו רק חיבור VGA, אז כל הזמן אני עובד עם VGA. יש לי טלויזיה 32" של טושיביה ויש לה כמה חיבורים של HDMI, VGA וכד'.. אבל אין לי כבלים של HDMI אז אני מחבר את הכרטיס לטלויזיה רק עם VGA. הבעיה ברגע שאני מחבר את הכרטיס לטלויזיה דרך VGA, אני רואה מסך שחור ורק ריסט למחשב מסדר את זה ואז אני יכול לראות את המחשב דרך הטלויזיה. זה אמור להיות ככה? והבעיה השניה היא רזולוציה, שהמחשב כבר מחובר לטלויזיה אין איזון בין מאונך למאוזן, ואני לא מצליח לסדר את זה, כמו לשנות רזולוציה. יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
הכרטיס מסך שלי sapphire hd 5850 המעבד core i3 530 האם יהיה צוואר בקבוק
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי לשים קרוספייר של 4870 המליצו לי ללכת על QUADRO מאחר ולא הולך להיות שום משחק על המחשב פרופר עריכה תוכנות שיהיו הם AVID כל התוכן של ADOBE MAYA 3DMAX וכו איזה מומלץ לקחת בכרטיסי מסך לשימושים האלה ?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 64 +2800 Kingston 512 DDR Motherboard Epox 8KDA3J ATI Radeon 9800 Pro (שדי נהרס לי, אני רוצה להחליף אותו במשהו שיהיה יותר טוב) התקציב הוא 500 ש"ח ואני לא מחפש משהו מקצועי אני לא גיימר רציני.. רק שיפעיל נגיד משחקים כמו BF2 חלק על בינוני+ ב-1024 נגיד.. חשבתי על ה-7300GT (DDR2) .. כדאי?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי LG FLATRON 795FT PLUS, באמת המסך CRT הכי טוב שראיתי בחיים שלי.. ולאחרונה הוא מתחיל להכבות לי בלי התראה מוקדמת ! מה הסיבה ?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 1950pro pci-X ןאני רואה נקודות צבעוניות קטנות באיתחול עצמו וגם בביוס! ניקיתי טוב את הכרטיס מאבק ואפילו החלפתי מישחה אך שום דבר עוזר. עדיין לא התקנתי מערכת הפעלה. מפרט המחשב הוא: P45-DS3R מעבד E5400 dual core זיכרון 4GB של קינגסטון. ספק Termaltake 550. מישהו יודע מה הבעיה והאם ניתן לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם מבוסס P35 עם מעבד E5200 ו 1G זכרון במהירות 667Mhz . כרטיס מסך ATI HD3850 עם 256M זיכרון אני מריץ את המשחק Frontline אבל על הגדרות נמוכות בלבד (1024/768 ) אחרת המשחק ממש מקרטע . מניסיונכם מה צוור-הבקבוק כאן? כרטיס מסך ?מעבד? או הזכרון ? תודה אהרון
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר מומלץ זה של ATI X1900 XT 256MB או זה של NVIDIA GeForce 7900GT 256MB
-
- 9 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האפשרות Overdrive מסירה את האחריות מהכרטיס מסך? בלי זה אני לא יכול ליקבוע תמהירות של המאורר והכרטיס מסך חם.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חברה כיום שוק הכרטיסים הנמוכים מנסה להתפתח אבל אין הרבה ביקורות על ה fx 5200 לכן הכללתתי לבדוק אחד. מדובר ב gainward fx 5200 light edition אין לו dvi אלה tv out. הבדיקות נעשו על התוכנה 3dmark 2001 se הכרטיס קיבל ציון מקסימלי של 5800 נקודות עם קירור פאסיבי. יתרונות: -ביצועים -איכות וסוג שבבים של הזיכרונות(samsung tc 50 מאוד נדיר על כרטיסים כמו שלי) -ביצועי קלוק -tv-out חסרונות: -light edition לא מאפשר לשים גופי קירור חזקים(אני אמור להסתפק בכריסטל אורב בלבד) -באנדל:חוברת עבודה,דיסק דרייברים,וברקט למארזי בייבי -איכות תמונה ציון סופי:8.5
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-