כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אך אני יכול להבדיל בין ב 64 ל 128ביט בכרטיס מסך FX5200 אבל רק לפי צורה חיצונית ??
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שמעו, לפני חודש קניתי מחשב חדש.. כל המשחקים שאני העלתי (Black&White - FEAR - NEEDFORSPEED MOST WANTED ועוד..) עובדים עם בעיות גראפיקה. יש "הימרחויות"במשחקים וכל מני דברים שלא אמורים לקרות.. גם אמרתי לטכנאי שלי פעם קודמת שיחליף לי את הכרטיס מסך וזה לא עזר. הדגם שלי - GeForce 6600 NX LE 256MB. עדכנתי את הכרטיס מסך לפני חודש בערך.. את הבעיה תוכלו לראות כאן: http://loading.co.il/uploads/1378171953.gif אם צריך עוד אני יכול לתת.. (אם צריך מפרט של המחשב..: 1024 MB RAM כרטיס מסך ידוע מעבד Pentium 4 3.0 GHZ 2mb דיסק קשיח 120 GB מסך ישן של 17 אינץ' אולי זה קשור O_O. ) מקווה שתעזרו לי לפתור, אייל D:
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה 9800X2 וכל יצרן יש לו חיבורים שונים אז רציתי הסבר מזה כל אחד HDMI DVI HDCP HDTV מה עדיף ומה מיתחבר למי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום! יש לי מסך MAG 17'796FD2 ומשום מה אני לא מקבל מעל ל60 FPS בשום משחק...למרות המערכת החזקה שלי... אני יודע שכיעקרון אין משמעות למספר הFPS מעל ל25-30 אבל זה מדד לחוזק של המערכת...ואצלי הוא משום מה לא עולה על 60...גם במקומות שהוא צריך להיות מעל 500(כמו למשל בתפריט הראשי של AAO) מה לעשות? שאר המפרט: AMD Athlon 64 3000 ?EPOX 8HDA5J S-754 ?512MB A-DATA? 400 DDR X2 MSI Radeon 9800 Pro 128MB
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להתאים כרטיס מסך, בתקציב של עד 700 שקלים, ללוח אם של אפוקס EPOX EP-9NPA+ AMD Socket-939. הכרטיס ייקנה בLamir ולכן צריך לבחור אך ורק מהמחבר הקיים אצלם כיום.. האם ללכת על כרטיס PCI-E? AGP? אשמח להמלצות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, עזרתכם בבחירת כרטיס מסך: הראשון מדגם: SAPPHIRE VAPOR-X HD 7970 GHz EDITION 3GB GDDR5 השני מדגם : ASUS GTX 670 DirectCU II: coolest and quietest 28nm card אשמח אם תתייחסו לנושא ה- 3D . מי עובד יותר טוב עם משחקים? איזו רזולוציה מומלץ לשחק בכל אחד ( ומה גודל מסך ) ? האם הכרטיס תומך ישר ב- 3D או שצריך להוסיף עוד חומרה/תוכנה ? ועל איזה מסך ממליצים בשביל להנות מה - 3D גם במשחקים וגם בסרטים ? אז האם הדגם הנ״ל של ספירייה עלה על אסוס בקטגוריה זו ? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי אני יודע עד כמה השאלה הזאת מוזרה ותמוהה כאילו WTF הבאת לנו כרטיסים משנת תרפפו בתכלס שניהם Ti4200 אבל הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בניהם
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי ti 4200 עד היום היתי עם הדריברים שבאו עם הכרטיס... היום התקנתי את החדשים 52.16 שהם הוציאו... ומה נאי רואה! פחות 1000 נקודות ב- 3dmark2001 עד עשכיו היתי עושה 11,500 ועשכיו זה עושה 10,500 אני ציפיתי לשיפור.. וזה רק הוריד ביצועים! למשהו יש תשובה לזה?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני קורא ביקורות ועושה רושם שזה כרטיס חז'ק ביותר. מנצח גם את ה-8800GT בכמה מקרים. אני מדבר על גירסת ה-DDR3 256BIT. העניין הוא שאני מתלבט בין 256 ל-512. את ה-256 אפשר להסיג גם ב-500 צ'קלז. אז אני מתלבט. גם המחשב שלי לא כזה פצצה. די מיושן. AMD 3000+ MSI K8N NF4 ULTRA קראתי פה שעדיף לי לקחת כרטיס חלש יותר כי ממילא אני מוגבל. זה נכון? אבל אני חושב לטווח רחוק, נגיד אני מחליף לוח ומעמד. עוד כמה שנים הכרטיס הזה יריץ משחקים ברזולוציה סבירה (1024*768), כשהאנשים לא נראים קרטונים מעוכים? תודה על התושובת.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אוקי, אני גם סקפטי וגם אין לי כרטיס כזה... אבל בכל זאת מעניין: Mod your ATI Radeon X800 PRO vivo to a ATI Radeon X800 XT Platinum http://www.i-hacked.com/Computer-Components/Video-Cards/Mod-your-ATI-Radeon-X800-PRO-vivo-to-a-ATI-Radeon-X800-XT-Platinum.h ומכיוון שאני מביא את זה רק בתור ידיעה ולא מעבר לכך, הימנעו מ BASH כלפי, תודה. If you have followed the instructions carefully you should have a fully fledged ATI Radeon X800 XT 520mhz core / 560mhz memory. Due to the heat generated by the additional 4 pipelines your maximum core over clock is likely to be reduced by on average 20mhz.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
למה בתוכנה everest זה כותב לי ככה (מסומן בכחול זה של הדריברים) : מה זות אומרת nv4_disp ? וגם מה זה המספרים האלו?
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי, חבר שלי מתעניין בקניית מסך LCD 19". כן, זה מטורף ומאוד יקר, אבל בעינו עדיף לקנות מסך שיהיה גם טלוויזיה ואז הסכום המצטער של מסך וטלוויזיה הוא גובה מלקנות מסך 19" של LCD. המלצה שהוא קיבל היא SONY SDM HS94PS . המחיר מטורף בעיניי, אבל בעיניו זה מקובל. לעומתו יש בפנדה את ה-913N של SAMASUNG. אני מכיר את הסדרה של SYNCMASTER כסדרה איכותית, ואני מניח שגם המסך הזה הוא חלק מהסדרה. הנתונים שהוא מציע הם מטורפים (8mS למשל). אני לא בטוח שהם נכונים. אבל בכל מקרה המחיר שלו נמוך ב-1300 ש"ח מ SONY. השאלות הן כאלה, אןם תוכלו לענות על כולן... 1. מישהו מכיר מסכי LCD 19" אחרים שהם מומלצים (גם מבחינת מוניטין החברה, האחריות, מספר הנקודות השרופות, וכמובן, זמן התגובה ושאר הנתנונים הרגילים למס…
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אתם יודעים אם גם המחירים של הכרטיסי מסך יורדים?....ואם כן אז מתי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
LG 19 FLATRON T910BU http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4847 את התקציב אי אפשר למתוח יותר, ואני סגור על 19" השאלה אם הוא הטוב ביותר שהמחיר הזה יכול להציע?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8034&PHPSESSID=e27c6b64b69f5b00a1df462a71bcd683
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, למשחקים ועריכת סרטים. אני לא יודע מה כדי לקנות רדאון, גי פורס.... התקציב 700-1200 ש"ח(יותר זול יותר טוב..) אפשר לקבל הצעות? תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
מה יהיה ההבדל בביצועי כרטיס ati radeon 9550 256m אם הוא משתמש בסלוט של 4 או 8 (AGP)?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
הכרטיס מסך שלי sapphire hd 5850 המעבד core i3 530 האם יהיה צוואר בקבוק
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
בסוף חודש יולי קניתי את הכרטיס GEFORCE 7600GT לחריץ PCI-EXPRESS, דגם NX7600GT-VT2D256E HD של MSI. דף מידע באתר היצרן: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX7600GT-VT2D256E_HD&class=vga. התכוונתי לקנות מחשב, אבל בגלל בעיות כלכליות שצצו פתאום אני דוחה את קניית המחשב ומוכר את כרטיס המסך שקניתי מבעוד מועד. הכרטיס מסך חדש לגמרי, כולל: דיסק דריברים, דיסק תוכנות עריכה למיניהן, משחק SERIUOS SAM II מלא. כבלים של HDTV+VIVO, מתאמים מ-DVI-I ל-VGA ואפילו מדבקה של MSI - הכל בניילונים. תכונות הכרטיס עצמו: VIVO. 2 יציאות DVI-I. בעל קירור אימתני שתופס סלוט נוסף, גוף הקירור מוציא את האויר ישירות החוצה מהמארז. 580MHZ ליבה 1500MHZ זיכרונות 128-BIT 256MB זיכרון. המחיר 970 …
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לדעת איך הכרטיס מסך הזה ? הוא חזק עם ביצועים טובים? איך הוא בהשוואה לסדרה של 7000 ? תודה רבה לפרטים .
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין אחד או להביא מחול... רציתי לדעת לאיזה כרטיס יש אחריות בינלאומית שאם יקרה משהו חס וחלילה.... תודה מראש חברייה..
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שאלתי לפני מספר ימים וזכיתי ל 0 תשובות. האם באמת אף אחד לא מתמצא בתחום מי שהוא יודע, בין שני כרטיסי הטלויזיה הבאים איזה עדיף? Leadtek TV PVR2000 Hauppauge WinTV-PVR-150 שני הכרטיסים עולים בסביבות ה 550 שקל ויכולים להקליט מהטלויזיה. Leadtek כולל גם רדיו אבל נראה לי שאיכויות ההקלטה ושידור טלויזיה שלו נמוכות יותר האם מי שהוא מתמצא בתחום תודה
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בגלל שאוטוטו עומדת לצאת הגירסה החדשה של אדובי - CS4 - אז החלטתי קצת לחכות עם שדרוג המחשב כדי לראות מה הדרישות והיכולות החדשות של פרמייר ואפטר, אבל במקביל זה גם גרם לי לתהות מה בעצם עליי לחפש בשדרוג, במיוחד מכרטיס המסך. בלי קשר לחברה או סוג מסויים, אני פשוט מתלבט מה יותר נכון לגבי עריכה בתוכנות כגון פרמייר או אביד? זיכרון או עוצמה? אני לא מתכוון לתכנן מודלים תלת-ממדיים או אנימציות מורכבות, אבל לעתים אפקטים של פרמייר שמתבססים על OPENGL רצים לי לאט על המחשב הנוכחי. אני לא בטוח אם זה בגלל שכרטיס המסך (7600gs 512MB DDR2) הוא ישן, או שבגלל הזיכרון שלו איטי. עכשיו אני מתלבט בין 9800GT (עם ג'יגה זיכרון DDR3) או 9800GTX+ (שאמנם יש לו "רק" 512MB DDR3, אבל הוא מהיר משמעותית מהדגם הש…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-