עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by KOBrA,

שלום לכולם... אז ככה.... יש לי כרטיס מסך Geforce 2 GTS שתומך ב AGP 4X אך במחשב(בדריורים) הוא מראה לי שהכרטיס מכוון על מהירות AGP 2X נכנסתי ל bios וראיתי ששם הוא מככון על AGP 4X אז אני לא יודע באיזה מהירות הכרטיס שלי פועל ואם בהנחה שהכרטיס אכן מכוון על AGP 2X אז איך אני משנה אותו ל AGP 4X ? מקווה שתעזרו לי ותודה מראש לוח אם : TUV 4X ASUS (תומך ב AGP4X) כרטיס מסך: ASUS V7700 DELUX G- F 2 GTS(תומך ב AGP4X) :AR15:

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  2. Started by X - DreaM,

שלום לכולם יש לי במחשב AGP 2x...... אני רוצה להחליף לג'יפורס 4 או רדאון 8500 אבל כתוב באתר שלהם שהם תומכים ב-AGP 4x הלוח אם יכול לתמוך בהם(יש לי pc partner)? אם זה יתאים איזה כדאי ג'יפורס או רדאון ואם לא אז איזה כרטיס טוב יתאים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Hasamba,

יש לי כרטיס geforce 4 ti4200 שהוא כמובן AGP8 לוח gb 7vaxp שכמובן תומך ב-AGP8 אבל משום מה בהגדרות של NVIEW כתוב שהאפיק הוא AGP4 למה זה? והאם זה אמור לשנות? תודה יניב

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. יתאים ללוח אם שלי?????.. יש לי זכרון sdram האם זה יתאים למחשב שלי וללוח אם שלי? הכרטיס הוא 6600GT Trinity...

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by ashkenazone,

יש לי שאלה חברים, מה קורה אם מחברים כרטיס AGP 8X לחיבור AGP 4X הוא פשוט עובד פי 2 יותר לאט? אילו בעיות עשויות לצוץ?

6. Started by hagai-,

מה זו ההגדרה הזו? היא אצלי כרגע על 64MB, ולכרטיס המסך שלי יש 128mb של זכרון. יש קשר?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by FatherBoard,

יש בביוס דבר כזה. מה זה? (זה מוגדר אצלי על 64MB. יש לי ג'יפורס 4 טי4200 128MB). ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by shai265,

1.יש לי geforce 6600gt ובביוס תחת הגדרה AGP Aperture Size הוא מכוון ל 64 MB ולכרטיס ה"נל יש 128. האם אני צריך לשנות ל 128 או ליותר גדול או שזה לא משנה? 2.לפי התמונה הבאה: [color=blue] הוא מראה שהGPU עובד על 299 MHZ והזכרון על 400 MHZ. כרטיס מסך מסוג זה אמור לעבוד על 500GPU ו 900 זכרון.

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by redti,

שלום, יש לי כרטיס מסך עם 128 מגה בייט ושמתי לב רק לפני יום לאחר שנה וחצי שהagp aperture size היה על 64 .. שיניתי ל128 ואני לא חושב שזה שינה משהו.. רציתי לדעת קצת יותר מהזה.. והאם השתמשתי עד עכשיו רק בחצי מהזיכרון של הכרטיס ??

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  10. Started by computer_freak,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין AGP Aperture Size לטורבו קאש כי לפי מה שהבנתי ה-AGP Aperture Size זה בעצם הזיכרון RAM של המחשב עצמו שיוקצה לכרטיס המסך במידת הצורך וטורבו קאש זה בעצם שימוש בזיכרון של המחשב בתור זיכרון של כרטיס המסך אז מה ההבדל? תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  11. Started by Impreza,

כמו שאתם רואים יש לי את המפרט בחתימה ה AGP APERTURE SIZE בביוס מוגדר כ 512M האם לשנות? למה לשנות? איזה הבדל יהיה?

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by Leonidex,

Heya. אוקיי, יש לפטופ עם כרטיס מסך של אינטל, 965 אקספרס. אני מנסה להפעיל את המשחק LineAge 2 והוא מביא לי שגיאה "The game may not be consistant because AGP is deactivated. Please activate AGP for consistancy" ו... אין לי מושג מה לעשות ואיך להפעיל את הAGP. אשמח לעזרה, תודה ;D . זה פרטי השגיאה- 2008.8.24 02:04:01 OS : Windows Vista 6.0 (Build: 6000) CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1829 MHz with 2037MB RAM Video : Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (1537) Assertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [line: 185] History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- TLazyArray<< <- FMipmap<< <- …

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by Garm,

ה9800 ששירת אותי נאמנה קרוב ל3 שנים מראה סימני גסיסה מתקדמים. לכן זה נראה כמו זמן מתאים לקנות כ. מסך חדש. מפרט: nforce3 amd64 2800 512mb ddr 400mgh בעיקרון אני צריך כ. מסך בחיבור AGP שמתאים למפרט שלי, לא משהו מפוצץ שהמחשב לא ינצל. התקציב גמיש.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by xb,

יש לי radeon 9600 pro. ה-mobo supporting x8 ו-fast write אבל שאני מפעיל אותם דרך ה-SMARTGART זה מבקש לעשות reboot ושהמחשב עולה זה חוזר להיות x4 ו-fast write off יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by Bah_gots_pIII_450,

אם יש לי על הלוח אם חיבור AGP Pro (סלוט בתוספת חיבור מולקס בצד) זה אומר שאני יכול לחבר כרטיסי מסך (כמו radeon9800SE שדורש חיבור לספק) אליו במקום לספק?

16. Started by Royz,

שלום. לפני כמה ימים גיליתי שהAGP שלי היה על x4 שמקום x8, שיניתי בbios לx8 האם אני צריך לשנות עוד משהו? בעמוד גם היה רשום: AGP Aperture size 64MB - אפשר עד 512 FSB spear spectrem 0.50% Cpu thermal-thotting 50.0% Enhance pci perofmance disabled האם אני צריך לשנות פה עוד משהו? תודה מראש לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  17. שלום לכם יש לי לוח אם של ABIT NF7-SL וכרטיס מסך ATI 9700 NPבבדיקה בתוכנת CPU-Z או בכל תוכנה אחרת מופיעה השורה הבאה: AGP Side Band Addressing supported-, not enabled איך אני מפעיל את התכונה הזאת?בביוס של הלוח לא מופיעה שום התייחסות לכך אודה על עזרתכם ;D

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  18. Started by A_MuMu,

שלום, התקנתי משחק ולפתע הוא דיווח לי שהוא בדק וראה ש- AGP Texture Acceleration אצלי נמצא במצב לא פעיל וזה ממש ממש חבל, כי אחרת הייתי רואה שיפור מדהים ונפלא בביצועים. הוא לא הסתפק בכך (המשחק) ואמר לי שאין לי מה לדאוג. אם אני אגש ל- dxdiag אני אוכל לשנות את זה שם ומייד הכל יהיה נפלא. כדאי!! ובכן, מייד הפעלתי את התוכנה המדוברת וחשכו עיני.. לא רק שהאפשרות AGP Texture Acceleration לא מופעלת אלא שהיא נמצאת במצב אפור לגמרי והתוכנה דיווחה עליה כ- Not Available בכלל.. לא אמרתי נואש והפעלתי את המשחק בכל זאת והנה, הכל רץ נהדר כאילו אין בכלל בעולם דבר כזה שנקרא AGP Texture Acceleration וכאילו הוא בכלל לא משפר את הביצועים. ככה שהכל בסדר, אבל נשאלת השאלה: מה זה בעצם AGP Texture Accel…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by firemebad,

יש לחבר שלי כרטיס מסך x800 xt על תושבת AGP הוא רוצה לרכוש מחשב חדש אבל עם pci-express אבל ממש חבל למכור את הכרטיס שהוא ממש חזק וטוב. האם יש איזה מתאם שיכול לגשר בין הכרטיס הזה לבין הסלוט של pci -express ? שמעתי משהו על זה , אבל אני לא בטוח...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by THE_LORD,

יש דבר כזה שמחברים ללוח ב AGP והוא מוציא יציאה לכרטיס מסך ל PCI ???? או כל דרך אפשרית להפעיל כרטיס מסך PCI בלי להחליף לוח אם

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  21. Started by maazg,

שלום.... אני מעוניין לקנות מחשב חדש . ואני מתלבט בין AGP ל- PCI-E. המליצו לי לקנות את ה PCI-E . האם לעשות כבקשתם?????? מה עדיף. מה כדאי.. מה היתרון של כל אחד ... ומה חסרון כל אחד? אם אפשר לענות מהר כי אני צריך לקנות כבר... תודה...

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by Ashand,

מה ההבדל בין כרטיסי מסך AGP לבין PCI ? האם צריך סלוט מיוחד ל-PCI ? נראה לי שעליתי על הבעייה של ההנגאפ במחשב שלי...כנראה סלוט ה-AGP דפוק וגורם לכרטיס מסך לקרטע...וזה גורפ להנגאפ...

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יש לי בעייה מאז הקטליסט 6.4 נראה לי הagp write נשאר תמיד על off ולא משנה כמה פעמים אינ משנה לon זה תמיד חוזר לoff אחרי רסטרט מוזר שרק בדרייברים של אומגה זה בסדר ובמקוריים ובשל ngo זה תמיד על אופ....למה זה ככה? בשביל מה הagp write נועד בכלל? זה מוריד לי בביצועים\איכות תמונה? הכרטיס שלי הוא r9500 pro לוח אם gigabyte GA-8SQ800

24. Started by crazydiamond,

האם יש איזהשהוא סיכוי שלוח אם עם צ'יפסט VIA 694 X אפולו, יוכל לעבוד עם כרטס ג'יפורס ב AGP X 4 ולא ב X2 למרות ההגדרות בביוס והתקנת הדרייברים המעודכנים של VIA - חבילת 4in1 - אני עובד עצות לא משנה מה שאני מנסה לעשת ה AGP לא עובר את ה X2 , יש לציין שעם כרטיסים מחברה אחרת - ATI למשל הבעיה הזאת לא קיימת, הבעייה עם כרטיסי ג'יפורס ידועה אך האם בסופו של דבר ישנו פיתרון אבסולוטי? בברכה.

25. Started by MoMo-P,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, אבל לוח האם שלי תומך עד AGPX4, התקשרתי לKSP והם אמרו לי שאין להם כרטיסי שתומכים AGPX4 ויותר מזה ששום כרטיס מסך של AGPX8 לא יעבוד לי על המחשב, אז רציתי לברר אם זה נכון ושאין אפשרות ש6600 או X700 או 9550 יעבדו אצלי על המחשב. תודה.

• 10 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.