עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MOFRA,

http://www.bfgtech.com/6600GT.html מצעים לי אותו ב800 ש"ח האם כדאי ואם משהוא שמכיר אותו באופן אישי שיכתוב פה האם הוא מרוצה ממנו או לא

• 8 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by roes,

איך יודעים באיזה טמפ' הכרטיס מסך??

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by NewRig,

שלום, האם בכ-2,500 ש"ח יש כרטיס אחר שעדיף עליו (בחו"ל או בארץ) כרגע או במהלך ה-3 שבועות הקרובים ? תודה

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  4. שלום! יש לי לוח P5Q-E וכרטיס מסך HD4870 . כמריצים משחקים הכרטטיס מתחמם וזה ידוע. ניסיתי את המדריכים באתר וקישורים שונים וגם את התוכנה ASUS SmartDoctor שקיבלתי עם הדיסק של הלוח וכלום לא עובד. מה לעשות ? :yelclap:תודה לכל מי שיעזור!!!!! :yelclap:

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  5. שלום, יש לי עידכון 185 האחרון ואני רוצה להגדיר את הכרטיס מסך שלך 9600GT 512 DDR3 . מה אני משנה בלוח בקרה של NVIDIA כדי לקבל יותר ביצועים ויותר איכות ??? ועוד דבר במשחק PES9 יש עיוותים כאלה בשלטי פרסום יש שקיפות כזאת אני מעלה תמונה.... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  6. Started by mikibo,

איזה ומה התנאים שצריך עלמנת לחבר 2 מסכים לכרטיס מסך אחד? תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  7. Started by foxil821,

אני מתכנן לקנות טלוויזיה סמסונג (ראה המפרט TV http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?ArticleID=403&CategoryID=129&Page=2 ) ואני רוצה שמחשב יעביר שידורי HD לטלוויזיה למטרות יצירת סרטים עצמאיים באיכות 1080. אני מציג את מפרט המחשב שלי, כדי לדעת האם מחשב יעמוד לדרישות לשידורי HD. אם לא מה עליי לקנות כדי שיעמוד על דרישה. לוח האם: INTEL ISLETON 946GZ- D946GZIS מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 זיכרון: Symmetric DD2 1G Dual הארדיסק: WDC WD160GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce 7600 GS (אם חסרים עוד מפרט אשמח לרשום בשבילכם) אם תמליצו לקנות כרטיס מסך, אני רוצה לשמש בה לסרטים בלבד ולא למשחקים... תודה!

8. כרטיס חדש קיבלתי אתמול התקנתי אותו על הלוח חיברתי גם לחשמל (PCIE). אני מפעיל הכל עובד בסדר התקנתי דריבר אני נכנס למשחק CRYSIS (הורדתי עליו פאצ'ים) עובד על HIGH ב XP רזולוציה 1280*1024 וAA4 רץ על 30 FPS כעבור איזה חצי דקה אניע משחק נתקע אני לא יכול לעשות כלום. לפעמים אני יכול להכנס למנהל משימות ולצאת . אותו דבר גם ב FAR CRY 2. הכרטיס: TWINTECH 9800GT OC EDITION 512MB נקנה מ FOXPC

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  9. שלום לכולם.. לא יודע אם כולם קראו את הפוסט הקודם שפרסמתי שמתאר את חששותיי לגבי הכרטיס הנ"ל.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375399.0 לגבי הכרטיס: חברת BFG עדכנה את האתר שלהם שלשום והוסיפה אותו, לכן חששותיי התבדו. http://www.bfgtech.com/bfge98512gtxpocbe.aspx שלחתי מייל לחברה לגביו ביום שהביאו לי אותו וזו תשובתם: There might be a slight difference in the PCB color due to different PCB manufacturers, but as far as I know there is no performance difference. The only difference in the fan/heatsink is that instead of blowing air out the back of the case it dissipates heat into the case and the power LED on the bracket has been removed. This should not aff…

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by giladr,

יש לי מחשב עם מעבד AMD Athlon 64 Processor 3000+ 2 ghz ולוח של ביוסטאר C51MCP51 אני מתכנן לקנות כרטיס מסך ati 1950 pro 512 האם הכרטיס מסך יוגבל ע"י הלוח \ המעבד? אם כן, מה המקסימום האפשרי? תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  11. Started by SendaRider,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ לו משחקים לזמן הרחוק, לא משנה אם זה GeForce או ATI העיקר שיהיה עד 600 ש''ח והכי טוב במחיר הזה. הוא חשב על ה9600GT אבל יש הרבה אופציות וצריך להתייעץ :] מפרט : מעבד intel Core2Duo E6600 2.4 זיכרון ראם : 2 ג'יג'ה 800 Mhz סה''כ מחשב ממש טוב שהיה עם כרטיס מסך 7600GT גרוע... אה ועוד שאלה, הוא רוצה לדעת אם כדאי לו לעשות SLI עם ה7600.... תודה לעוזרים :]

12. Started by Tal-T,

קודם כל מצטער שאני פותח הרבה אשכולות סביב דבר אחד פשוט כל פעם קופץ לי משהו אחר או שאני מגלה משהו וזה המקום לשאול.. עד עכשיו רציתי לקנות אתהמפרט בחתימה, והכרטיס מסך עולה 396 ש"ח בסקייפיסי לעומת זאת עכשיו מצאתי 9600GT 512MB DDR3 של Gigabyte ב-400 ש"ח אבל יד שנייה וחשבתי לקחת אותו והנה הבעיה: 1. לא בטוח אם הספק יחזיק, זה המערכת בחתימה והספק הוא 500W ג'נרי ומוכר בסקייפיסי אמר לי שאותו ספק יחזיק לי HD2900GT שהוא בעל צריכת חשמל גבוהה ליד הHD4670 לדוגמא , האם הספק יחזיק גם 9600GT? 2. הקירור נראה קירור סטוק, טיפה שונה משל Sapphire , האם הוא טוב או לפחות בסדר? זה הקירור: עד כמה הוא מרעיש?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by Nirco,

חבר שלי מעוניין להריץhd ומעט משחקים קלים על גבי מחשב p 4 במהירות 3ghלשם כך הוא מחפש כרטיס מסך חדש agp. אשמח לעזרה בנושא.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  14. שלום רב. יש לי מחשב עם מעבד AMD4800X2, כרטיס מסך 8600gt extreme ומארז אנטק סונטה 3 עם הספק הנלווה לו (500 וואט). המשחקים מקרטעים לי והייתי רוצה לשדרג לכרטיס מסך כגון ה gtx260, הבעיה שאני חושש שאין מקום במארז כי בידיוק מול הסלוט של הכרטיס מסך יש מאוורר 120 מילימטר וגם ככה המארז דיי קטן. האם באמת יש בעיה ככה שעדיף ללכת על 4850 למשל ? המסך שלי הוא 22 אינצ' ואני מעוניין לשחק ברזולוציה המקסימאלית שמתאפשרת עם המעבד הדיי חלש. תודה רבה.

15. קניתי נייד עם הכרטיס מסך הזה Intel 910GML Integrated Up to 64MB הוא טוב? יעבדו בו משחקים חדשים למשל GTA החדש שאמור לצאת בקרוב

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  16. Started by sh_idan,

שלום ! המוכר בחנות מחשבים הציע לי את הכרטיס ב1300 שקל . אני מעוניין לדעת מספר דברים: קודם כל למה הכרטיס של גיגה בייט זול יחסית לאותו כרטיס של חברות אחרות? (יש 3 שנות אחריות). האם זה רק עניין של באנדל ? איך הקירורים שבאים איתו? ומזה הVIVO שיש לו ? בכמה הוא מיקר את העסק ? תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  17. Started by yuval_e,

אהלן, אני מתלבט בין: ViewSonic VX912 לבין: SAMSUNG SyncMaster 930B או אם מישהו מכיר מסך אחר (19", 8ms) שהוא ממליץ עליו לצפיה בסרטים זה הזמן.. תודה! יובל.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  18. בתקציב של 1500 ש"ח ללא oc ABIT AN8-Fatality nForce 4 Socket 939 Motherboard כדי להריץ משחקים. תודה.

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by Danny_Malis,

יש לכרטיסים את הקירור כמו של LEADTEK ל-7800GTX EXTREME שלהם. http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=190348 http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=190492

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  20. אני מכנן לקנות כרטיס מסך חדש .............. הקטע הוא כזה: אם יש לי AGP X 4 אני יכול לקנות כרטיס של X8 וזה יהיה טוב ? ומה ההבדל בין RADEON9800 128 RAM with 128 bit ל RADEON9800 128 RAM with 256 bit ואם יש לכם חנויות שהם גם זולות וגם אמינות אז בבקשה להמליץ ...................

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  21. וגם איזה מסך הכי כדאי לקנות? ומה אני עושה נגד הופעת פיסקלים שרופים האם זה קשור לחברה?לדגם? יש אחריות נגד הפיקסלים???

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by redti,

שלום חברי פורום גרפיקה. פתחתי את הדיון הזה עקב המקרה שהיה לי לא ניקיתי את המחשב לעיתים קרובות והמאורר של הכרטיס מסך היה סתום והוא נשרף לי. gainward GF4 TI 4200 128 mb vivo אז אנשים נקו את מחשבכם לעיתים קרובות שלא יקרה לכם מקרה כזה מצער...

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by TheShadow,

ואם זה עיניין של מזל לאיזה חברה יש את הכי הרבה סיכוי שזה יצא ככה ולאיזה חברה הכרטיס הממומלץ ביותר לOC? ועוד שאלה מה יותר חזק OC של 6800GT או OC של X800 PRO? *עכשיו עם נגיד כרטיס Y לוקח אבל בקצת אז מבחינת המחיר כמה עדיף להשקיע נגיד בY יותר?

• 9 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by eli20,

איזה כרטיס מסך מציג ביצועים טובים יותר- 5700u או 5900xt? האם הכרטיס 5900 מקביל בביצועים שלו ל9800P? בתודה, אלי

25. היי מה המצב רציתי לדעת אם אפשר עוד להשיג מאיפהשהוא כרטיס מסך geforce 4 4600 ti חדש ?? אני יודע שזה כרטיס ישן אבל היה לי אחד כזה פעם והיה לא יכולות אובר קלוק מדהימות ואני מחפש עוד כרטיס כזה כי אני יכול להשיג מערכת קירור מים רק לכרטיס הזה ובגלל זה אני מחפש כרטיס כזה תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים