כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שאני מנסה להוריד מאתר של AMD לכרטיס המסך HD5770 הוא מביא לי שגיאה בדפדפן Unauthorized Download
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי אני רוכש מחשב ב 2000 עם הכרטיס מסך הזה: Nvidia GeForce 8500GT 512MB (תומך DX10) בעל צלע קירור לקירור מרבי (לא מאוורר) רציתי לדעת איזה כרטיס זול יכול לתת ביצועים טובים יותר ... באותו סדר גודל של מחיר הכרטיס תודה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה GeForce FX 6800 GT prolink המלצות על כרטיס אחר חוות דעות יעזרו מאוד תודה
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני קונה מחשב, AMD3800X2 לוח אם של אסוס M2N-E ו2GB זכרון DDR2. אני משחק במשחקים יחסית פשוטים כגון: FIFA2006,AOE3,פה ושם איזה NFSMW שגם המחשב שאני משתמש בו עכשיו עם ה6600GT מחזיק בלי בעייה. ראיתי במדור הממולצים 7600GS. אני יכול להשיג כרטיס של אסוס 7300GT עם נתונים זהים(עולה600) ל7600GS של לידטק(שעולה 600) אבל עם קירור סיילנט - וזה מאוד חשוב לי ,הייתי מעדיף שהכרטיס יהיה עם קירור סיילנט. שניהם 400MHZ/800MHZ 256MB DDR2. מה ההבדל בינהם אם הנתונים הם זהים? יש גם 7300GT של גיינוורד אבל עם זכרון 750MHZ ב480!! רצעיתי גם לדעת אם יש מתחרה מבית ATI שזמין לשבוע הקרוב שיכול להתחרות פה. (אין לי זמן לחכות לX1650) תודה רבה קובי.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ה-93.71 מתאים או שכדאי להישאר עם ה-91.47 ?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
מישהו כאן יכול לתת לי אתרים שמוכרים 1900XT בזול? אני יודע שאיפה שהו הוא עולה 2500 ש"ח... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
פשוט כל 5 דקות מופיעים לי קווים כאלו ואני לא יודע מה לעשות זה כבר התחיל לי מזמן עוד מהדריברים של ה- 5.3 זה היה נגיד ל5 דקות והיה חוזר פעם בכמה ימים עכשיו יש לי דריברים 5.5 ואי אפשר לראות טלוויזיה ככה.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר ביציאה לטלויזיה מ- Radeon 9600 Pro . ברצוני להיפתר מהפסים השחורים למטה ולמעלה על מסך ה-TV. לשם כך אני מחפש תוכנה דומה ל-TVTool של Nvidia , שתתאים לכרטיסי ATI. באחד הדיונים במהלך החיפוש דובר על כך , שאפשרות כזו משולבת בדרייברים של Omega. התקנתי את האחרונים , אך לא מצאתי שם אפשרות כזו :-\... אודה על כל תגובה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה כרטיס הטלויזיה שלי הפך לבעייתי... כניסת הקומפוזיט לא נותנת תמונה כלל ואילו כניסת ה SVIDEO נותנת תמונה בשחור לבן + טשטוש... למישהו יש רעיון למה זה קרה? גם המדיה סנטר בויסטה מתנהג מוזר... חלק מהפונטים בעיברית הפכו לריבועים... אודה לעזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום , מפרט - 2G זיכרון מעבד dualcore אני משחק מעט FIFA 09 וזהו ... מעוניין בכרטיס מסך שאוכל לחברו ל - media center htpc ושיתמוך HD לצורך חיבור לפלזמה. התקציב - 350 ש"ח. מי מבין שני הכרטיסים עדיף ? האם יש חברות יצרניות מומלצות ? או דגמים ספציפיים מומלצים לכרטיסים הנ"ל? HD4350 VS GT9500 ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מתלבט בין 7600GT ל8600GT ? לא מעוניין כ"כ בDX10, מעוניין בביצועים נטו, ללא OC ועד 700 ש"ח. וגם המלצה של איזה חברה תודה!
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: אחת כמה זמן 7600 gs לא יהיה בדרישות המינמום של משחקי מחשב וכמה זמן 7600 gt ? שתיים אם אני קונה amd 3800 ,1 giga ddr2 667mhz, 7600 gs האם יהיה יותר טוב מ amd 3500 , 512 ddr2 667mhz ,7600 gt בשביל מחשב שבועד למשחקי מחשב?
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, רציתי לעשות השוואה בין כרטיסי המסך הבאים: 8800GTS G92 512MB לבין 9800GT 1GB - מי טוב יותר ? (ידוע לי שה8800GTS ישן). HD4870 1GB לבין GTX260 896MB - כנ"ל תודה.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 1900XTX512 קניתי אותו שיצא טעות שלא חיכיתי אבל אין מה לעשות איך אני יכול להקליט מהטלויזה למחשב תוכניות וכל מיני שטויות?
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
השאלה בכותרת...ואם אפשר להסביר מה ההבדל בכלל ? אני פשוט צריך כרטיס בטווח של 200-250 ש"ח ל-PCIE ולא יודע מה לקחת .. תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן, שתי שאלות בנוגע לכרטיס הנ"ל: 1. בעבר ראיתי שיש שתי גרסאות לכרטיס הנ"ל: אחת MCE והשניה לא. מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים בניהם? 2. רוב החנויות מוכרות היום את גירסת ה-MCE. האם כרטיס זה יתאים לי ל: א) צפיה בטלוויזיה במחשב (דרך ממיר יס/הוט), ב) הקלטה מהטלווייזה למחשב, ג) ביצוע קידוד סביר (זמן/איכות) של ההקלטות? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך עד בסביבות 600 ש"ח ש: 1. כרטיס שקט 2. מתאים ללוח אם מבוסס I5 3. בלי OC או דברים מתוחכמים 4. מספיק טוב למשחק המזדמן 5. מסך 24" 5. יאפשר לראות סרטים גם ב FULL HD כמו שצריך (אם זה רלוונטי) תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רב, הכרטיס מסך הקודם שלי (GF6800GT) התקלקל בנסיבות מצערות. מאפייני המחשב: * חיבור מסוג AGP. * מעבד AMD 3500 השאלה: האם אפשר לחבר כרטיס מסוג Pci-e? אני יודע שהמעבד שלי תומך בזה, אבל האם אני יוכל לחבר? אם לא, איזה חלקים צריך להחליף כדי שהוא יתמוך. שאלה 2: אני צריך כרטיס מסך חדש, תקציב: בלי מוגבל. אני רוצה את הכרטיס הטוב ביותר שאפשר לקנות. תמליצו על כרטיסים. תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה חיצונית שיכולה להעלות את ה ברייטנס באופן ידני למסך שלי באופן קבוע כוון שבכרטיס מסך אין לי אפשרות ובמסך אני כמעט בסוף של בסקאלה!
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס GEFORCE 2500 (ידוע גם בתור ASUS V8200 T-5 DELUXE) עקרונית, אני כן יודע שאפשר ללכוד איתו וידאו ממצלמת וידאו רגילה (לא דיגיטלית) השאלה שלי היא - איך ? האם צריך לחבר אותם דרך חיבור ה S-VIDEO ? מה צריך לעשות ? לאיזה חיבור ? כמו כן - בעזרת איזה תוכנות אוכל ללכוד את הוידאו ? ושאלה אחרונה - אמרו לי גם שיש כמה סוגי PAL... באיזה מהם אני אמור להשתמש ? אודה מאוד אם תעזרו לי. בתודה מראש, שפיץ (אח של אנדרוסין)
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אהלן, יש לי תקציב של 500 שקל, ואני לא גיימר רציני, מדי פעם אני מתקין איזה משחק חדש וטוב, ולא משנה לי שזה לא הגדרות הכי גבוהות מספיק לי הגדרות בינוניות. בכל מקרה מצאתי כרטיס בתקציב שלי, מדובר על ה-NVIDIA GeForce 7300GT רציתי לדעת אם המחשב שלי בכלל "יקבל" אותו. המפרט של המחשב הוא כזה: Intel P4 2.0 512ddr עכשיו בקשר ללוח אם אני לא הכי סגור כי זה מחשב מובנה של compaq דגם presario 6027US. אבל נראה לי שזה Intel Brookdale-G i845G בכל מקרה אם יש מישהו שיכול לברר לפי הדגם של המחשב שהבאתי איזה לוח אם יש לי ולפי זה לתת לי תשובה אני אודה לו מאוד. דבר נוסף, ליד החריץ של הכרטיס מסך רשום 1.5V אם זה אומר משהו בקשר לתאימות שלו לכרטיסי מסך. תודה רבה לעוזרים וחג שמח.
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היום נשרף לי הכרטיס מסך במחשב HD4870 .. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיפעיל את על המשחקים חדשים על הגדרות גבוהות אבל שלא יהיה מצב שהלוח אם והמעבד יהוו צוואר בקבוק המעבד שיש לי : Q9550 ספק : superb 720w gigabyte רצוי אחריות לשלוש שנים ולא שנתיים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
למישחקים כמו סאן אנדרס,קול אוף דיוטי 2,קרבון,פיפא 2007 בסגנון הזה או קצת יותא טובים המחשב שיש לי: מעבד של אינטל 2 ליבות 1.8 דגם E6320 זכרון ראם 1GB לוח אם של אינטל דגם D946GZIS עכשיו יש לי כרטיס מסך דפוק של אינטל-מובנה איזה מיחשקים יעבדו בו? תודה
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
עזרה דחופה ...קניתי כרטיס מסך קניתי כרטיס מסך 9600 ממישהו פה בשכונה .. והוא לא מוצא את הכבל עם ה-6 פינים שמגיע מהכרטיס מסך לספק.. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות כזה ?? דחוףף
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס הנ"ל לפני שמונה חודשים. התקלקל, החנות(לוג'יק) הסכימה להחליף בחדש אך טוען שהפסיקו את הייצור של הכרטיס ואין יבואן שמספק אותו לארץ. נכון? לא נכון? מכירים חנות שכן מוכרת בארץ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-