כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
לא ידעתי לאן להכניס את זה אז שיהיה.... יש לי סרט בפורמט SVCD. אני לא מצליח לראות אותו על המחשב ... למה ? רק DVD יכול לקרוא אותו ? יש דרך להפוך SVCD ל-AVI או כל פורמט אחר שאפשר לפתוח בעזרת מדיה פלייר ? ואם כבר אז: יש סידי בגודל 800 מגה ? אפשר לצרוב עליו עם כל צורב ? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לראות כמה בערך ההבדל בכוח שלהם..
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד בנייד 2.3 -~2.26 P8400 עם הכרטיס 9600M GT הוא עדיין לא הגיע אליי איך הוא יריץ את ה GTA IV על 1024X768 מדיום?? ולאן הוא יכול להגיע?? במחשק הזה בדיוק תודה שלומי
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
חיפשתי ב-Zap כרטיס טלויזה למחשב, והמבחר השאיר אותי די מבולבל ??? מישהו יכול להמליץ על כרטיס פשוט. 90% מהשימוש בכרטיס יהיה עבור צפיה ב-TV ו-10% עבור Encoding של צילומי וידאו (מה שאומר שאני מעוניין שלכרטיס יהיה Video In). תודה.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אתם יודעים אם גם המחירים של הכרטיסי מסך יורדים?....ואם כן אז מתי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מחר אני אמור לרכוש מחשב חדש הציעו לי בחנות את ה MSI NX6800GS מה דעתכם על הכרטיס? כמה הוא אמור לעלות? הציעו לי אותו כחלק מחבילה שלמה... מה החלופות במחירם מעט יותר זולים? תודה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
geforce 9500 gt 512 gddr3 או geforce 9600 gt 512 gddr3 האם יש הבדל משמעותי בינהם?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=255 הזמן תגובה שלו מצוין וגם יש לו חיבור DVI השאלה עם במחיר הזה אפשר להשיג אולי מסך יותר טוב .. לדוגמה אולי של VIEWSONIC ???..
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8034&PHPSESSID=e27c6b64b69f5b00a1df462a71bcd683
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 1000 ש"ח - למשחקים (CoD, Crysis, GTA IV). בנוסף, אני אודה לכם מאוד אם גם תביאו חנות מומלצת לקנות בה באזור ת"א, חנות שאתם מכירים וסומכים על הבעלים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, למשחקים ועריכת סרטים. אני לא יודע מה כדי לקנות רדאון, גי פורס.... התקציב 700-1200 ש"ח(יותר זול יותר טוב..) אפשר לקבל הצעות? תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מה יהיה ההבדל בביצועי כרטיס ati radeon 9550 256m אם הוא משתמש בסלוט של 4 או 8 (AGP)?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
המפרט של המחשב : asus p5kpl-cm כרטיס מסך ASUS 8600GT NVIDIA מעבד E8400 CORE 2 DUE זכרון 4GB KINGSTON HD WD 500GB SATS אני מקבל ב 3DMARK תוצאה של 4135 המעבד והכרטיס מסך לא בטמפרטורות תקינות לא עובר 45 מעלות. הזכרונות תקינים. האם זאת תוצאה נורמאלית ????? מחכה לעזרתכם. המחשב לא מצליח להריץ תוכנת עריכת וידאו של premier ואני רוצה לדעת מה הסיבה כי המחשב עדיין באחריות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לאחר דיון בעזרה לבחור בהרכבת מחשב היה התלבטות בין 660TI לבין gtx570 לפי האתר הזה http://www.hwcompare.com/13162/geforce-gtx-570-vs-geforce-gtx-660-ti/ יש מצבים בהם ה 660 יותר טוב ויש מצבים בהם ה 570 יותר טוב 660 יותר טוב בצריכת חשמל ו Texel Rate לעומת זאת ה570 יותר טוב ברוחב פס זיכרון ו Pixel Rate רציתי לדעת באיזה שימושים(כגון תוכנות גרפיקה,עריכה וידאו,משחקים)/ביצועים בזמן המשחק(פילטרים,טקסטרות,פיזיקס,וכל שאר מרכיבי המשחק) באיזה תפקוד כל חלק נוטל את חלקו ובכך משפר את הביצועים. אשמח לדעת ולהחכים -pixel rate -memory bandwidth ( גם סקרן אותי שבתחום הזה 7970 לוקח את 680 מעניין אותי לדעת למה ואיך זה משפיע) -teture rate
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון הייתי בטיול בחו"ל, ובזמן שנעדרתי אחי הקטן החליט לקנות לעצמו HD4890 Asus במקום ה- 8800GT שהיה לו בלי להתייעץ איתי, ובלי לעשות בדיקות מעמיקות. בכל מקרה, הוא הרכיב אותו על מחשב Intel Core2Quad 6600 עם ספק 430Watt של Antec ו- 2GB זיכרון. (שכחתי את כל הפרטים המדויקים, אם זה יהיה קלוונטי אני אבדוק אותם שוב) בכל מקרה, הוא טוען שמשחקים עכשיו עובדים לו קצת קטוע, ובמאמץ המחשב עושה Restart. התחלתי לחשוד בצריכת החשמל של הכרטיס ובבדיקה קצרה באינטרנט מצאתי שבעבור הכרטיס הנ"ל דרוש מינימום ספק של 550 Watts. אז אני רק רוצה לאשש את החשש שלי. האם ספק איכותי של 430Watt הוא באמת לא מספיק בעבור הכרטיס? האם זה מסוכן למערכת? אם כן מה הספק הכי זול שמומלץ לקנות על מנת להחזיק את המ…
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן לא יודע איזה כרטיס ליקנות למחשב מישו עזר לי פה ואמר שעדיף לי בתקציב שלי למחשב (2500-+) ליקנות את ה4850 לעומת הGTX עכשיו השאלה עם הוא באמת כרטיס טוב? למה אני מכיר רק את הגיפורסים ובקושי שמעתי על דברים אחרים ואני גם לא יודע איזה ספק צריך לזה..... אם תוכלו לעזור לי גם באשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=367018.10 בבחירת מחשב זה יעזור לי מאד! תודה לעוזרים ;D
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן,טוב את השאלה שאלתי בנושא...... ???
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך msi x1900xt 512mb ובפירוט שלו וזה כתוב שיש לי שם VIVO אז אני רוצה בבקשה הסבר קצר מה זה בדיוק ומה זה נותן לי והאם זה מאפשר לו לתפקד כמו כרטיס טלויזיה(לקלוט שידורים על מסך המחשב)? תודה על ההבנה והעזרה (נוב אין מה לעשות)
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיפעיל משחקים כמו HL2 וDOOM 3 בצורה חלקה ברזולוציה קצת יותר גבוה מ640*480 כמו 1024*768 או 800*600 ושאר ההגדרות בינוניות או גבוהות. אני לא מאלה שמיתלהב מכרטיסי מסך וגם לא איזה ילד משועמם שמודד את מספר ה-fps...אני רק לא רוצה שהמשחק יעבוד לאט, שכרטיס יהיה כמה שיותר זול וכמ ובן יענה על הדרישות שלי.אני צריך כרטיס לשנה-שנתיים מקסימום. אפשר גם משומש אבל תביאו לי לינק למשומש. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 1950pro pci-X ןאני רואה נקודות צבעוניות קטנות באיתחול עצמו וגם בביוס! ניקיתי טוב את הכרטיס מאבק ואפילו החלפתי מישחה אך שום דבר עוזר. עדיין לא התקנתי מערכת הפעלה. מפרט המחשב הוא: P45-DS3R מעבד E5400 dual core זיכרון 4GB של קינגסטון. ספק Termaltake 550. מישהו יודע מה הבעיה והאם ניתן לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
הכרטיס שלי הוא PowerColor x1950pro Extreme. איך אני יכול לשנות את מהירות המאוורר שלו? רק בעזרת תוכנת צד שלישי? אם כן, אשמח לכזו (ועל הדרך שגם תשלוט על מהירות המאוורר של המעבד) תודה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש למישהו הצעות ? בנתיים ה 17" LG T710BH EZ Flat Monitor נראה לי די נחמד
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
האם יכול ליווצר מצב שבו אני לא אראה כל כך טוב (במסך LCD )בגלל כרטיס מסך שנמצא ברשותי ? נתקלתי בכמה מקרים שבו לא ראו טוב במסך כגון : ריצודים, עיוותים ,מסתבר שבגלל כרטיס מסך ( טוב יחסית ) ורק לאחר החלפתו לדגם אחר באותה רמה הבעיה הסתדרה. שוב שאלתי מתיחסת רק למסכי LCD והאם אני צריכה להיות לי בעיה כשברשותי כרטיס מדגם Radeon 9800 pro ?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-