כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מה יהיה ההבדל בביצועי כרטיס ati radeon 9550 256m אם הוא משתמש בסלוט של 4 או 8 (AGP)?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא תכרטיס באף מקום..... Sapphire לא מצאתי זמין במלאי.... דיברתי עם החנות של ה"בחורה" אמרו שיש להם את של PowerColor. בדקתי את זה עם נציג "טול" והם אומרים שזה יגיע רק אולי עוד שבועיים לארץ. מישהו שקנה פה בבקשה שישלח הודעה פרטית על איפה שהוא קנה (על מנת למנוע כאם פרסום של חנויות.)
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
ביצעתי בדיקה בנצמרק בתוכנה Perfomance Test עם ה HD5770 וב DX9 קיבלתי 90 FPS ממש טוב ואיך שעברתי ל DX10-11 המעבד צנח ל 20FPS ממש נמוך , איזה משחקים טובים יש ל DX9 ? כל פעם שאני משחק ב DX10-11 אני מרגיש שאני משחק עם כרטיס מסך AGP עדיין קיימים משחקים ל DX9 ?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
- 2 followers
-
-
הכרטיס מסך שלי sapphire hd 5850 המעבד core i3 530 האם יהיה צוואר בקבוק
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
ראיתי את MAG FD 2 זה מסך מאד טוב יש לו צבעים יפים מאד. אבל שמעתי פה שיש ל אחד שקוראים לו MOTAR משהו כזה שאומר שזה מסך גרוע עם בעיות. אז השאלה אם זה נכון,ואם F700P יהיה יותר טוב.?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
תגידו הכרטיס הנ"ל, טוב או לא ב OC ? (קירור סטוק) יש איזה תוצאות אולי ? תביאו בקשה. ולמי מהחברות המייצרות שלו יש את הקירור הכי טוב עליו ? asus / sapphire / connect3D
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
למרות שהבנתי שלא אמור להיות בעית תאימות ביניהם עדיין מעניין אותי אם זאת תאימות ב- 100% הכוונה שאם יש בעית תצוגה במצב כזה האם אפשר להיות בטוח שזאת לא בעית תאימות
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם ביום ו הקרוב יגיע המסך אני די נעול עליו אבל רציתי לדעת אם למישהו יש הצעות \ הסתייגויות\המלצות
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה שאני מנסה לפתור כבר חודשים ללא הצלחה:\ כשאני שם רזולציה1980X1080 יש לי בעיה של צבע מוזר דהוי כזה אני משתמש בWIN7 64BIT ATI4870 וזה פשוט הורג אותי :\ למישהו יש פתרון ? אם אתה רוצים תמונה אני יעלה.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך msi x1900xt 512mb ובפירוט שלו וזה כתוב שיש לי שם VIVO אז אני רוצה בבקשה הסבר קצר מה זה בדיוק ומה זה נותן לי והאם זה מאפשר לו לתפקד כמו כרטיס טלויזיה(לקלוט שידורים על מסך המחשב)? תודה על ההבנה והעזרה (נוב אין מה לעשות)
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס הבא ... http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1312 המוכר קצת הדאיג אותי כששאלתי אותו עם ספק של 400 וואט יספיק הוא אמר כן אבל בהיסוס ... ברצוני לשמוע עוד כמה עמדות , עם הספק FSP400W GLN ... הספק כבר בן שנתיים ומה יכול לקרות למערכת במידה והספק לא יספיק
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי בעייה משונה בכרטיס מסך, בזמן שאני משחק ב GTA:SA (רק בו) לזמן מה כמו חצי שעה בערך המסך שלי קופא לכמה שניות אבל הקול ממשיך ברקע ואז לפתע ומסך הופך שחור, המוזיקה מפסיקה ואז או שהמשחק נשאר ככה עם המסך שחור הזה או שלאחר כמה שניות זה חוזר לעצמו ואני יכול לשחק כרגיל, לאחר שאני יוצא מהמשחק אני רואה את ההודעה הבאה של הכרטיס מסך: יש לי מערכת הפעלה Win XP Pro SP2, כרטיס מסך ATI 9600XT 256MB, והדרייבר החדש ביותר של ATI 5.6. יש לציין שבעייה זו "נוצרה" רק מאותו יום שאני התקנתי את הדרייבר החדש של ATI 5.6 ולפני כן זה לא קרה. תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים בנושא.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 400 ש"ח, ובחרתי לקנות כרטיס מסך מבוסס FX5200, שלא איזה חברה הכי כדאי: Innovision, Gigabyte, Palit, Albatron, HIS, Gainward, Sparkle, Abit או שאולי כרטיס אחר? אני לא משחק הרבה, פשוט יש לי כרגע RIVA TNT 2, אז צריך לשדרג מתישהו...
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הי שלום מה דעתכם על המתאם להכרטיס מסך הנ"ל של מטרוקס בסה"כ עולה 300 דולר השאלה העיקרית האם זה בא בנוסך לכרטיס מסך לאיזה כרטיס הוא מתאים הביצועים שלו מספיק חזקים למשחקים? http://www.matrox.com/mga/workstation/3dws/products/triplehead2go/overview.cfm תודה
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר שלי את המסך SAMSUNG 753S ולדעתי רואים בו פשוט מצוין תמונה מאד חדה אז רציתי לדעת אם המסך הזה זה הדגם המקביל של 793DF. יש להם את אותה שפורפרת?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם מבוסס P35 עם מעבד E5200 ו 1G זכרון במהירות 667Mhz . כרטיס מסך ATI HD3850 עם 256M זיכרון אני מריץ את המשחק Frontline אבל על הגדרות נמוכות בלבד (1024/768 ) אחרת המשחק ממש מקרטע . מניסיונכם מה צוור-הבקבוק כאן? כרטיס מסך ?מעבד? או הזכרון ? תודה אהרון
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
GTX260 896MBvsHD4870 1GB.. מה עדיף ל"22 1920X1080? עד 1300 ש"ח, איזה מבין הכרטיסים לוקח בגיימינג כבד במסך הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כרגע 9800SE והורדתי את הקירור וגילית שהוא בעל ליבת R360 שזה אומר ליבת XT ועכשיו השאלה אם הליבה הזאת נעולה ל 4 צינורות עיבוד כי היא הגיעה על 9800SE ? יש שיטה לבדוק את זה ? הכרטיס של POWER COLOR
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי GeForce FX 5200 שפעל עד עכשיו טוב ... עד שפירמטתי ואז הוא התחיל לעשות בעיות . עכשיו כשאני נכנס למשחק הוא מראה לי מלא סימנים על המסך , וכשאני לוקח סקרין שוט אז הוא לא מראה לי את הסימנים . דוגמא : http://www.cya.co.il/up02/05/10/09/example.JPG (פה הוא מראה במאניו נקודות אבל במשחק הוא מראה קווים וממש אי אפשר לשחק ) אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה ( אם אפשר ) תודה .
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Sapphire X1950XT 256MB עכשיו גם באתר של ATI וגם של Sapphire רשום שיש תמיכה ב HDCP עבור הכרטיס הזה. אבל יש כוכבית קטנה קטנה שאומרת שזה לא בכל הגירסאות או המוצרים. עכשיו אני רוצה לקנות LCD TV ולחבר אותו ב HDCP ( הLCD תומך ) אבל אני לא יודע אם הכרטיס מסך שלי תומך או לא יש איזה דרך לבדוק לפני שאני קונה LCD ב 10K..... תודה, ניר.
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום. הטמפרטורה של ה-geforce 7600GS במאמץ היא 60 מעלות ובמנוחה היא 52 מעלות. זאת טמפרטורה טובה? חשוב גם לציין שהכרטיס לא עבר OC ושאני משחק עם מארז פתוח כדי להוריד את הטמפרטורה שלו.
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
קניתי נייד עם הכרטיס מסך הזה Intel 910GML Integrated Up to 64MB הוא טוב? יעבדו בו משחקים חדשים למשל GTA החדש שאמור לצאת בקרוב
-
איך אני יכול להוציא לכרטיס הנ"ל את המיץ??? כדי שהוא יפעל ביותר מהירות וכוח??? (אינטל 2.80 לוח אם P4S800D זיכרון 256*2 PC3200) אשמח אם תוכלו לענות לי
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-