עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mrsph666,

שלום, יש לי שאלה לגבי הרצים של מסך: כאשר הדרייבר של המסך מותקן, אני יכול לשים על עד 100 הרצים, שמרגישים שהוא הרבה יותר טוב מ-60. עכשיו, כאשר התקנתי את ה-Catalyst Control Center בגרסת ה-5.3 לראשונה, התאפשר לי להגדיר את ההרצים אף עד 200. שמתי, העכבר זז יותר מהר, רואים טוב - האם כדאי להשאיר? האם 100 יותר טוב מ-85? אומרים שכל שישנם יותר הרצים, כך זה יותר טוב, מה דעתכם? הסבירו לי בבקשה מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד - מה הכי פחות מזיק לעיניים? אגב, יש לי מסך LG Flatron F900B. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  2. Started by Hr44,

כל מסכי הLCD מגיעים עם חיבור DVI וגם VGA או שרק DVI עם מתאם לVGA?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  3. כל הצבעים נמרחים לי ... . על המסך במשחקי ם ... בwindwos זה עוד בסדר .. אני דיי בפניקה שלא נדבר על משחקים אי אפשר להפעיל בכלל בכלל ! הכל צבע בתוך צבע כמאט ולא רואים מסך או שיש פסים כחולים לכל עובר המסך ... גם בתוכנה ati tool שמפעילים את הקוייה כל המסך מתחרפן לגמריייי ולא עשיתי אוברקלוק.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by Raul,

יש לי מחשב בן חצי שנה בערך עם כרטיס GeForce FX 5600 מבית Gainward.... אתמול פתחתי את המחשב לניקוי ושמתי לב לדבר מוזר.... הכרטיס מסך שלי הוא בצבע כחול, ושונה מאיך שכל הכרטיסים האלה נראים בתמונה, והוא גם הרבה יותר קטן... שמעתם פעם על ג'יפורס 5 מבית גינוורד בצבע כחול?? האם יכול להיות דבר כזה???

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by Ashand,

שלום יש לי לוח אם של גיגהבייט NFORCE עםכרטיס מסך מובנה 7100 ...יש לי מסך LCD 47 FULL HD , החיבור למסך נעשה דרך HDMI וניגון של 720P הוא בסדר ברזולוציות מסוימות,סרטים של 1080 הוא מקרטע ומציג איכות לא משהו בכלל...איזה כרטיס מסך יתאים לי לשידור רציף וגם יתן תמורה טובה של צבעים ואיכות למסך שלי ב-1080P ? למארז שלי לא יכנסו כרטיסי מסך ארוכים אם אפשר להמליץ לי על משהו טוב או מישהו שניסה כרטיס מסויים ברזולציות האלו במסך גדול תודה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  6. Started by כפיר צח,

ציון 9523 ב 3DMARK06 AMD 5600 2.8 OCZ 2 ג'יגה 8800GTS 320 MB 320 BIT האם הציון טוב?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  7. Started by gameplan,

.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by DoR TnT,

יש לי בעיה במחשב הוא לא נותן לי במשחקים להעלות מעל רזולוציה 1024*768 וכשאני מחבר את הטלויזיה שלי דרך DVI TO HDMI ואני עושה רזולוציה של 720P אז המסך מראה לי ירוק ומלא מריחות ואילו במחשב של אחי עם אותו כבל ואותה טלויזיה אין שום מריחות ולא כלום יש לו 9800GTX. אהה ועוד משהו אצלי בדריבר זה מראה כאילו יש יציאה של HDMI ואצל אחי זה מראה כאילו זה מחובר דרך DVI אי אפשר לשנות את ההגדרה הזאת. ניסיתי למחוק דריברים ולהתקין ידני וגם דרך דריבר קלינר. כל הקטע עם הרזולוציות קרה מאז שפירמטתי פעם אחרונה אם אני לא טועה וזה לא ממש הפריע לי אבל עכשיו עם הטלויזיה זה מפריע רצח תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  9. האורגינלי? יהיו שיפורים משמעותיים לכרטיס שלי r9500 pro?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by EpoXi,

שלום. יש לי כרגע CATALYST 10.5 וראיתי שיצא 10.9 אז הורדתי. לפני שאני מתקין יש לי שאלה. זה בסדר להתקין את הCATALYST החדש ישר על הישן ולדרוס אותו? או שעדיף למחוק את הקודם לגמרי? אם עדיף למחוק אשמח להסבר איך למחוק לחלוטין. נ.ב הכרטיס הוא HD4770 תודה רבה =]

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by Ivgi,

הסרתי את הדרייוור הקודם שלי, שהיה 77.77, ואחרי זה וידאתי הסרה עם Driver Cleaner. התקנתי את הדרייוור החדש 81.85 ל Windows XP x64. קודם כל שמתי לב שנוספו לשוניות עם אפשרויות שליטה חדשות למסך, אבל משום מה, הן היו מלאות בבאגים. יש לי מסך LG 900P, וכאשר רק נכנסתי לאחת הלשוניות, התצוגה התכווצה, לחצתי על לשונית אחרת, ואז היא התעוותה. כל מיני שטויות. אפילו לא שיניתי כלום. החזרתי את התצוגה חזרה בזה ששיניתי את הרזולוציה לאחרת, ואחר כך לרזולוציה הרגילה. אחרי זה הרצתי את 3DMark 2005. הכרטיס מסך שלי הוא Gigabyte 6600GT @ 589/1200. התוצאה האחרונה שלי בבדיקה עם הדרייוור הקודם היתה 4070. עם החדש - 3950. ירידה די דראסטית. מחקתי את הדרייוור והתקנתי את הישן, ואז הרצתי שוב 3DMark 2005. התוצא…

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by domuzy,

יש לי SIS 315 שהכל עבד טוב ויפה עם הטלוויזיה וראיתי הכל בלי בעיה, עד שהתקנתי את הSP2 החדש. האם יש קשר? יש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by ben_amitai,

שלום. לפני חצי שנה קניתי את הכרטיס צריך לציין שמההתחלה הוא לא היה קר אבל בחודש האחרון זה שובר שיאים :'( במאמץ הוא מגיע ל90+ ומנוחה זה 70+-] במאמץ: http://www.speedyshare.com/596458234.html במנוחה: http://www.speedyshare.com/510456257.html בהנחה שאני צריך להחליף קירור מה אתם ממליצים או שכבר עדיף לממש אחריות יש לי מארז של COPUCASE 6A19 אחד 120 מקדימה ואחד 120 מאחורה כבלים מסודרים הכרטיס הוא x1800xt 512MB של GIGABYTE

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  14. אני פשוט מוכר את כל המחשב שלי ואני מסתפק בכרטיס מסך יש לי 6800xt ב500 כמו שיש לי עכשיו וחדש .ויש גם 7600gs חדש ב600 .ההפרש בניהם הוא גדול? {אל תציעו לי את ה7600 gt אני יודע ששווא להוסיף 300 ש"ח בשבילו אבל זה לא לתקציב שלי כי אם כבר אני ישקיע עוד מה gt 150 ל 7900gs }

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש.. הבעיה היא שאני לא יודע ממש איזה לבחור כי יש מבחר גדול מאוד של חברות ודגמים אני צריך מסך בעל איכות התמונה הטובה ביותר היום בשוק.. כמובן שישמש אותי בעיקר למשחקים. אני לא יודע כרגע אם יש לי תקציב לקנות 19 אינצ' אז בבקשה תנו לי 2 המלצות אחד ל19 ואחד ל17 אינצ'.. תודה

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  16. שלום, יש לי כרטיס מסך RADEON 9800PRO, והמחשב שלי מחובר לטלויזיה עם כבל S-VIDEO, שיוצא מהכרטיס מסך, ומתחבר לממיר SVIDEO-SCART (כי אין לי כניסת SVIDEO בטלוויזיה). עד לפני כמה זמן הייתי הולך לדרייברים של ATI, ובוחר לעבור לתצוגה מספר 2 או משהו כזה, והוא היה מראה לי את הדסקטופ על הטלוויזיה במקום על מסך המחשב, וכך הייתי יכול לראות סרטים. עכשיו עדכנתי דריוור לגרסא עם Catalyst Control Center, והוא לא נותן לי יותר לראות על גבי הטלוויזיה. יש שם אפשרות של Force detection of my TV, אבל זה לא עשה כלום. אני רואה ב- Display manager שיש 2 תצוגות, אבל השניה מבוטלת (Disabled). אני עושה עליה קליק ימני ולוחץ Enable, וזה לשניה מאפשר את התצוגה השניה, אבל מיד אחרי זה הוא מבטל אותה שוב, והיא שוב…

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  17. מה דעתכם על הצג הזה? האם הוא טוב? תגידו לי בבקשה מה הדברים הטובים\רעים או כל הערה לגביו.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by alone66,

שלום למה כשאני צורב על דיסק של DVD בתוכנת הנרו אין לי את האפשרות האומטית של המרת סרט DVD ל s.video את האופציה יש רק על דיסק צריבה רגיל של 700MB שאני מעביר את האופציה לצריבת DVD אין את האופציה הזו איך אני עושה המרה אוטומטית תוך כדי צריבה לדיסק של DVD מפורמט divax 2. האם יש תוכנה לצרוב svideo על דיסק DVD כמו הnero על דיסק רגיל

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by ran19,

אפשר לעשות oc לכרטיס מסך מובנה?..

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by Bartleby,

לא כ"כ הבנתי מהביקורת שפורסמה כאן באתר... ל-7950 יש שני ליבות של 500MHZ כל אחת? וכל אחת רצה ברוחב פס של 256BIT (סה"כ 512BIT)?

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by eranmor,

כרגע יש לי ספק 300W ג'נרי ובמחשב כבר מותקן לי 9500פרו. יש מצב שהספק לא מעביר מספק כוח ככה שהכרטיס לא יכול לנצל את מלוא הכוח שלו אלא רק חלק?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by NIR36,

הי חברים מה צריכת ההספק של הכרטיס במקסימום? מה הרלוזציה הניתמכת המקסימלית? תודה ניר

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by YINON110,

היי חבר'ה, יש לי את הכרטיס GTX 260 של ZOTAC. הכרטיס עובד מעולה אבל מאחורה ביציאת החום אני ממש מרגיש שהוא רותח. האם כדאי לקנות לו עוד מאוורר או משהו כדי להפחית טיפה מהחום? אני מפחד שיקרה לו משהו בגלל זה.. חשוב לציין שהוא חם רק כאשר אני משחק במשחקים. כשאני עובד רגיל אז הוא לא מתחמם. האם זה תקין? והאם אני צריך לחשוש מזה? נ.ב : יש לי את המארז CM 690

24. משום מה התחילו להיות כל מיני קירטועים ולאגים כאלה במשחקים.. כמו COD2 ו-NFS:MW.. זה לא אמור להיות עם הכרטיס מסך שלי.. בדקתי את הטמפרטורה והיא במנוחה 54 מעלות ובמשחקים מקסימום על 65 מעלות.. אולי 70 בקושי.. הכרטיס לא על OC אלא על סטוק.. האפשרויות במשחקים הם לרוב 1024x768 או טיפה יותר וכל הגרפיקה על כמעט הכי גבוה.. ויש לי את הדרייבר הכי אחרון 81.95 אולי יש לי בעיה עם הכרטיס? או שאולי זה בגלל האנטי וירוס? מקאפי..?

25. Started by TrancEnergY,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800 GTS בשילוב עם מסך DELL2007WFP עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום הבעיה היא שאחרי כמה שניות שהמחשב פועל על המסך מופיע ENTERING POWER SAVE והוא פשוט כבה אם אני עושה ריסטלמחשב אז עדיין אין תמונה רק אם אני מכבה את המחשב ומנתק את הכבל למסך או שמזיז טיפה את הכרטיס מסך עצמו ומפעיל שוב את המחשב יש תמונה ואז..... שוב!!!! המסך נכבה ואותו התהליך שוב ושוב קניתי את המחשב לפני יומיים ועדיין לא השתמשתי בו אני לא מבין מה הבעיה האם יש התנגשויות חומרה או שמשהו שם מתחמם ואז הוא כבה או לא יודע כבר מה לחשוב לעזאזל חייב עזרה דחוף לפני שאני מעיף את ההשקעה של 14000 ש"ח דרך החלון!!!! תודה מראש לכל העוזרים....

• 6 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים