עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מחפש כרטיס למחשב חדש. שימושים: גרפיקה, עריכת וידאו, אנימציית פלאש. ללא משחקי 3D, ללא OC. מפרט מחשב: מעבד E6600 לוח: לא סגור, כנראה ‏965P-DS4 של ג'יגב בייט. זכרון 667MHZ 2G מסך: כנראה DELL 2007WFP על מה אתם ממליצים? 7900GS, או 8600GTS, או X1950PRO או משהו אחר? תודה.

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by or99999,

שלום, המשחק שברשותי Enemy Territory Quake Wars לא עובד לי.שאני מעלה את המשחק הוא מראה לי הודעת error ובה כתוב כי הכרטיס וידאו/דרייבר קומביניישן שלי לא תומך במאפיין הבא:GL?_ARB_occlusion_query רציתי לדעת האם משהו לא טוב בכרטיס המסך שלי (radeon hd 2600 pro) והאם הוא באמת לא תומך במאפיין זה.איך זה יכול להיות שהכרטיס לא קולט מאפיין שכזה שזהו מחשב חדש שקניתי אותו לפני פחות מחודש. בבקשה עזרו לי כדי שאוכל לפתור את הבעיה(אם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך..), בתודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  3. קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש LEADTEK Winfast PX6600TD Geforce 6600 חיברתי אותו הכל טוב ויפה. קיבלתי כבל שאני מכניס שחור לכרטיס מסך עגול כזה דומה לשל מקלדת וזה יוצא אדום ירוק וכחול חיברתי את הבננות מהטלויזיה לכבל הזה הכבל הצהוב לירוק את האדום לאדום ואת הלבן לכחול הדלקתי את המחשב המסך של הטלויזיה רעד כזה ורואים את המחשב בטלויזיה אבל בלי צבעים וכל המסך רועד לגמריי וגם עולה ויורד בבקשה תעזרו לי מה אני צריך לעשות בשביל לראות את המחשב בטלויזיה כמו שצריך???????

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by jacobra,

אם אפשר לתת קישור מכאן http://www.hisdigital.com/html/vga.php תודה!

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by kingpin,

קניתי את המסך לא מיזמן אחלה מסך וזה שאני עובד איתו אין בעיות אבל אם אני משאיר אותו דלוק נגיד שעה שעתיים או יותר שאני חוזר והוא נידלק מחדש או שאני מדליק אותו בכפתור עוד פעם לא משנה הוא מיתכווץ לי קצת בצדדים ואני כול פעם צריך לכוון מחדש אני עובד על 1024 על 748 75 הרץ והדריייבר מותקן תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  6. שלום! אני חדש כאן בפורום ורוצה להתייעץ אתכם בקשר לשדרוג כרטיס מסך..כרגע יש ברשותי כרטיס מסך מסוג sapphire 6870 hd (שעובד חלק ומעולה בלי צווארי בקבוק וכאלה) ורציתי לשדרג ל sapphire 7870xt with boost הקאץ' היחיד שבלוח אם שלי יש חיבור pci-e 1.1 מהדור הישן אני יודע שיש הבדלים בין דור אחד לדור השני במהירויות כתיבה, השאלה שלי אם השדרוג יגרום לצוואר בקבוק עצבני או אולי יוריד מביצועי הכרטיס החדש?... לוח אם: asus p5g41c mlx תודה מראש!

7. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, אני מבקש המלצה לכרטיס מסך עבור עריכת וידאו. תודה מראש טל.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by ormi2008,

אפשר הורדה? מי שום מה אני לא מוצא את זה באתר של מיקרוסופט 0ם

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  9. חיברתי עם כבל לטלויזיה. ורואים הכל אבל רק בשחור לבן. במה יכולה להיות הבעיה? מה לעשות?..

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by maccabeast,

דבר ראשון, לא ידעתי באיזה פורום לרשום את זה ,אז סליחה. אז ככה, יש לי לוח אם D850GB וכרטיס מסך GEFORCE2 64MB אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך. מה אתם ממליצים לי ? לא משהויקר מדי ואיך אני ידע מה מתאים לי למחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  11. יש לי ג'פורס 2 400MX... אני לא משחק שום משחק במחשב (פשוט כלום כי הכל במחשב השני החדש בבית)... רציתי לדעת אם העובדה שהוא כזה ישן משפיעה על מהירות המערכת למרות שאני ל משחק כלום?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by bluemail,

הטלויזיה שלי נשרפה (במזל טוב רציתי להיפטר ממנה) . מחפש טלויזיה עם תמיכה ב HD אם אפשר עד 24/27 אינץ LCD

13. יש מישהו שרוצה שאני ימכור לו את הכרטיס שלי הישן.. קיצר אני הולך להרכיב לו.. ויש אפשרות שאם אני ירכיב לו תכרטיס אז המחשב ישרף או משהו כי זה לא תואם.. או שהחרצים מתאימים רק לסוג אחד ואז אינמצב שישרף..?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  14. עדיפות: NVIDIA. תקציב: בלשב זה לא ככ מוגבל, אבל אין לי צורך ביותר מסביר פלוס לינדור וידאו. תודה רבה לעוזרים!

15. Started by dkrjvi,

שלום אנשים, התבקשתי ע"י חבר לברר על אופציות למסך LCD איכותי 19" (אפשרי גם גדול יותר) לשימוש גיימר. המגבלה היא עד 2000 ש"ח. ממתין להמלצות ותודה מראש! DKRJVI

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  16. כפי שרשום בנושא: כמה נקודות ה" PINE xfx 6800 128MB DVI,TV" צריך לקבל ב 3DMark05 ? תגידו לי פחות או יותר... תודה.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by GoSpAl,

איך ה NVIDIA GeForce 6150 SE לדעתכם הוא טוב מספיק כדי להפעיל טסט דריב או למשחקים טובים איך הוא? ???

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by strife217,

חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך חיבור S-VIDEO על מנת לצפות בסרטים רואים את הסרט בסדר גמור אבל את כל הטקסט במחשב אין אפשרות לקרוא, רואים ממש לא ברור (הכתוביות של הסרט בסדר) יש לי RADEON 9500 PRO יש אפשרות לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  19. Started by shai2009,

ראיתי כמה בנצים ברשת על הכרטיס והוא בהפרש של FPS בודדים מהגירסא של ה-512MB עד שעוברים את הרזולוצייה של 1280*1024. הוא עולה 450ש"ח, לאומת ה-512MB שעולה 650ש"ח(לא כולל את הגירסא של הפליט), אז עדיף את זה ולחסוך 200ש"ח, לא?

20. Started by שמשו,

שלום רב,קיבלתי 2 מפרטים מחברות שונות עבור מחשב לעבודת רינדורים ב3ds max .תקציב של 4000 ש"ח מה אומרים המומחים? הצעה א':מעבד intel core 2 quad q6600 + זיכרון supertalent ddr2 4096 mb+ כרטיס מסך leadtek qurdro fx 570 הצעה ב':מעבד intel core 2 quad q6600 + זיכרון סמסונג ddr2 4 gb+כרטיס מסך geforce 8600gt 512 mb dvi pcix

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  21. ערב טוב חברים !! אני צריך כרטיס מסך חדש, מאחר שה7800GT הלך לעולמו... (עשיתי לו OC וקרה מה שקרה.. מאוורר לא עובד ובמשחקים אני רואה חרבושים וכל מיני חייזרים על המסך) מזה למדתי לקח, שאני לא עושה OC יותר אז ככה יש לי ברשותי 650 שקל בדיוק חחח ואני רוצה לשים אותך על כרטיס מסך.. ראיתי שאתם מבקשים גם את המפרט המלא אז הנה : INTEL CORE 2 E6300 1.8MHZ 2GB זכרון 667 MHZ לוח אם של ג'גהבייט מסך 19 אינץ' ספק 500 ג'נרי... (יש מצב להחלפה בעתיד הקרוב) וזהו נראה לי, תגידו לי אם צריכים עוד נתונים ואני מתכוון לשחק על הגדרות גבוהות.. לגבי הרזלוציה אין לי מושג לא יודע בכמה המסך שלי תומך (לא מתכוון לקנות אחד בקרוב...) עדיפות לחנויות קרובות לבית KSP TMS ו PANDAS תודה לעונים !!! …

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by Zambar,

מת כרטיס המסך שלי, ה Innovision Nvidia GeForce 6200 ז"ל, ומכיוון שהמחשב הזה עדיין בשימוש, הוא זקוק לכ.מסך חדש, עדיף ש"ישתווה" בביצועיו לביצועים ה"פנומנליים" של הנפטר. אה כן, ושיתחבר ל AGPx8, לוח האם "קצת" ישן. תקציב 400 ש"ח עם אפשרות לחריגות.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  23. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיית LCD בעלת חיבור VGA. ניסיתי לחבר ישירות את הכבל שבאופן רגיל מתחבר למסך המחשב, אבל קיבלתי NO SIGNAL. האם יש משהו נוסף שצריך לעשות ולא עשיתי? כרטיס המסך שבמחשב הוא Radeon 9800. תודה.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני מתלבט בין שני כ.מסך ,השימושים הם לאינטרנט ומשחקים לא כבדים הכרטיסים הם : 1. ATI READON X1300 2. GEFORCE 7300 GS תודה מראש

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by krembo0o,

איך אני מבטל REFRESH LOCK??? יש לי RADEON 9600 PRO והדרייבר CATALIYST 5.10

• 0 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים