כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
- 

אני מחפש כרטיס TV נתקלתי במוצר הזה בזול מישהו מכיר http://www.grand.com.tw/PRODUCT/TVBOX/DVR.html ואם לא אז זה נראה לכם משהו טוב? כי לפי מה שכתוב הוא נראה ברמה
- 

- 0 תגובות
 - 822 צפיות

- 

- 

עשיתי הרבה חיפושים ולא מצאתי. היה הסבר כ(קצת מצחיק,למען האמת)שמתקן פגמים במסכי crt משהוא עם מגנט,אם אינני טועה,הבעיה נפתרה אז והיא שוב חזרה תודה
- 

- 1 תגובה
 - 585 צפיות

- 

- 

שלום לחברי הפורום יש לי gt7800 של לידטק עד עכשו השתמשתי בדריברים של אנוידיה ושמתי לב שגם לידטק מוציאים דריברים משלהם השאלה שלי מה עדיף מבין שתיהם מישהו ניסה להשוות אם יש הבדל בביצועים ויכול לשפוך קצת אור על הענין בבקשה רק תשובות עניניות תודה לכולכם
- 

- 3 תגובות
 - 575 צפיות

- 

- 

- 

מקווה שאני בטופיק הנכון (אני דיי מאמין שכן), אז ככה חשבתי על לקנות מסך של 22 , ויש לי כרגע מסך של 19, חשבתי להשאיר את ה-19 ולחבר את שניהם לכרטיס מסך (יש לי שתי כניסות לשתי מסכים), ואז בעצם "להאריך" את שולחן העבודה שלי שיהיה לי יותר מרחב וכו, השאלה שלי, האם זה פוגע בביצועים של משחקים? האם הכרטיס מסך תמיד מוציא מידע לשני היציאות אפילו אם מחובר רק מסך אחד., או רק שאני מחבר אל היציאה הוא מוציא אלייה, אני מתכוון האם הכרטיס מסך בעצם אני מעמיס עליו, וזה יקח לי מהביצועים של המשחקים, או שזה לא יפגע בביצועים, ואם כן, האם זה יוריד את הביצועים בהרבה? אחרי הכול הוא צריך להוציא מידע לשני מסכים... מקווה שהבנתם את השאלה , אשמח לתשובה! תודה!
- 

- 5 תגובות
 - 536 צפיות

- 

- 

השאלה בכותרת, אם אפשר הסבר איך ומה. אם אי אפשר, אז איזו תוכנה תהייה עדיפה (מפרט בצד). אם זה קשור לתוכנה תעבירו (לא כל כך הבנתי לאיפה זה יתאים).
- 

- 2 תגובות
 - 935 צפיות

- 

- 

לאחרונה קיבלתי הצעה לרכישת מחשב ניידת שכולל בתוכו את כרטיס המסך NV 13-GL DDR3 1G. מעולם לא נתקלתי בכרטיס מסך כזה... ורציתי לברר איך הוא? של איזו חברה הוא? (חיפשתי בפורומים ולא מצאתי) תודה.
- 

- 2 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

שלום, קניתי טלוויזיית LCD של Samsung שתומכת HD ובנוסף קניתי כבל בין DVI ל- HDMI איך שהבנתי זה כבל מאוד טוב לשידור של מחשב על המסך של הטלוויזיה, והשאלה שלי היא כזאת האם אפשר להגדיר על המסך של המחשב רזולוציה אחת ועל הטלוויזיה רזולוציה שונה, כלומר שישדרו באותו הרגע אותו דבר אך ברזולוציה שונה כי במסך של המחשב שלי שזה LCD 17 אינץ' זה תומך רק עד 1280*1024. תודה
- 

- 3 תגובות
 - 519 צפיות

- 

- 

אז אז התקציב שלי הוא עד 450-500 ש"ח משהו כזה, אל תתנו לי לחרוג יותר מידי בשביל לא להתפתות... יש לי כרגע את כרטיס הטלויזיה של AverMedia שקניתי ב-420 ש"ח ב-K.S.P לפני כמה חודשים.חצי שנה והוא בסדר אבל הייתי רוצה איכות יותר טובה בצפייה ובזאפ ראיתי שני כרטיסי טלויזיה במחיר טוב ויש תגובות טובות של אנשים אז הנה שני הכרטיסים שחשבתי עליהם: http://zap.co.il/model.asp?model_id=402365 http://zap.co.il/model.asp?model_id=402260 תודה מראש.
- 

- 4 תגובות
 - 968 צפיות

- 

- 

ראשית כל אם זה לא המקום לעלות את נושא אבקש להעביר אותי לפורום הנכון. לאחר שקראתי שתקן הpci-express 3.0 קרוב מתמיד , רציתי לדעת: אם יש לי לוח אם שיש בו חריצי תקן pci-express 2.1 ובעתיד הקרוב יצאו כרטיסי מסך עם תקן pci-express 3.0 האם הלוח אם יתמוך בזה או שאני יצטרך להחליף לוח אם שבו יש חריצי pci-express 3.0 כי אני יודע שאם זה הפוך כלומר בלוח אם יש pci-express 3.0 והכרטיס מסך עם pci-express 2.1 זה אפשרי, כי התקן יכול לתמוך אחורה.
- 

- 3 תגובות
 - 805 צפיות

- 

- 

אם כן אז הרי חבל על ה 500 שקל הבדל . כי אוברקלוק קטן והכל מסודר.
- 

- 29 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

הזמנתי היום את הכרטיס מסך הזה ויש לי בבית ספק כוח hec400trt ורק עכשיו שמתי לב באתר לדרישות ל 450w או יותר :kopfpatsch: מה לעשות ??? לבטל או שזה יחזיק ??? יש לי לוח gigabyte ds3l תשובה דוחפה תודה . http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9600gt_oc.htm 2. Minimum 450W or greater system power supply (with 12V current rating of 30A)
- 

- 5 תגובות
 - 700 צפיות

- 

- 

האם ספק Enermax 525W יחזיק כרטיס כזה ? ראיתי בזמן מאמץ הוא דורש ממש הרבה(בסקר החדש באתר gigabyte OC), מתי זה מצב מאמץ? בעבר הוא החזיק 7950X2 שני כרטיסים מחוברים ,ומעבד AMD 4200+ באתר של gigabyte רשום דרישה 550w אז נראה לי שזה בסדר, קצת חשש שהספק לא חדש בכלל אבל אני מאמין שיהיה טוב. דעות אנשים....?
- 

- 1 תגובה
 - 808 צפיות

- 

- 

שמתי לב שנהלי הפורום מבקשים לא לפרסם הודעות שקשורות בתמיכה טכנית, אבל בפורום תמיכה טכנית קיבלתי עצה כן לפרסם את ההודעה כאן. אם ההודעה לא מתאימה אני מתנצל. לפני שבוע החלפתי את הכרטיס מסך שלי מ- GeForce2MX ל- Radeon9100, ומאז הבחנתי בירידה בביצועים של משחקים. במצבים בהם ה- polycount נמוך, ה- fps גבוה והמשחק חלק מאד, אבל ברגע שנכנסים יותר פוליגונים לפריים, ה- fps צונח באופן בלתי נסבל. עם הכרטיס מסך הקודם אני מצליח במצבים כאלה להגיע ל- fps גדול עד פי 2. שמתי לב שההבדל בין שני הכרטיסים הוא התוספת של מאוורר ב- Radeon (ב- GeForce ישנו רק heatsink) שמחובר בחיבור 2 פינים לכרטיס עצמו. אני מאמין שהבעיה היא שה- AGP לא מקבל מספיק זרם כדי לתמוך גם במעבד וגם במאוורר כשיש צורך בהרבה חישו…
- 

- 2 תגובות
 - 688 צפיות

- 

- 

אני קונה מחשב חדש שיהיה מבוסס ככל הנראה על מעבד E6420 בקשר לכרטיס מסך אני חשבתי ללכת על ATI RADEON X1950PRO או NVIDIA 7900GS/GT השאלה אם זה יספיק לי לרזולוציות של 1024x768 עם פילטרים וכו' או שאני בכל זאת יצטרך להשקיע בשביל 8800GTS ?
- 

- 2 תגובות
 - 519 צפיות

- 

- 

אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיאפשר לי חיבור של 3 מסכים שונים (רזולוציות שונות - רסיבר ושני מסכים). חשבתי על ה-Sapphire R7 250 eyefinity ורציתי לשאול: 1. האם אכן הכרטיס יתמוך בשלושה מסכים שונים? אני מבין שה-eyefinity מאפשר את זה אבל לפי מה שאני מבין אני חייב לחבר איזה מפצל ל-displayport ואני לא מעוניין בזה. 2. האם יש הבדל בין הגרסת eyefinity לגרסת ultimate חוץ מהקירור? האם גם בגרסת ה-ultimate אפשר לחבר שלושה מסכים? תודה לעונים.
- 

- 2 תגובות
 - 1.5k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

כפי שראיתי פירסמו פה כמה הודעות שגויות על ה R 600 אז ככה שנהיה יותר ברורים xbitlabs אחד האתרים הטובים לבדיקת ביצועים אז זה מה שקיבלתי משם http://www.xbitlabs.com/images/news/2007-01/ati_r600_benchmarks_1.png] http://www.xbitlabs.com/images/news/2007-01/ati_r600_benchmarks_2.png] שלא יטעו אותכם !!!! יום טוב לכולם
- 

- 13 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

היי יש לי 6800 גי טי ל agp הייתה לי בעייה עם היציאה לטולויזיה אז שיחקתי עם הכרטיסהיום נגנד באתי להפעיל את המחשב היו קווים ונקודות...סגרתי את המחשב שיחקתי קצת עם הכרטיס בסלוט הפעלתי ועבד מצויין. אחכ הוצאתי את הכרטיס רעננתי משחה רמית..באתי להחזיר ויש כל הזמן קווים ונקודות והווינדוס טוען ואז לא עולה.ניסייתי מלא פעמים אותם קווים ונקודות.האם הכרטיס מסך הלך לעולמו? או שאפשר לעשות עדיין משהו?
- 

- 10 תגובות
 - 928 צפיות

- 

- 

הייתי באתר הזה http://www.p1000.co.il/hot_sale_cat.asp?cat_id=148&d_link=Cat_%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99%20%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91 ראיתי שיש פה מוצרים לא רעים בכלל במחירים לא רעים בכלל! אני צריך עזרה לבחירת מסך של 19!! אינ'ץ בין 1000 ל 1500 ש"ח (עדיף כמה שפחות). לא LCD אלא מסך רגיל. אפשר להביא לי מסך טוב מכל מקום אחר.... רק לא לחרוג מהמחיר כי כבר חרגתי ממנו ..... הנה המפרט למחשב החדש (תציעו מסכים טובים למשחקים בשבילו שאני אהנה מהמשחקים): Athlon 64 3200+ (S-939) 1 1060 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 680 זכרונות? DDR 400 512MB A-DATA /VT X2 520 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E 2280 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 120GB SATA 1 470 Teac/SONY 1.44 …
- 

- 16 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

אני צריך להרכיב מערכת זולה אבל המשתמש רוצה גם משחקים תנו המלצות
- 

- 8 תגובות
 - 952 צפיות

- 

- 

שלום רב רציתי לדעת איזה כרטיס מסך טוב אני יכול לקנות בתקציב של עד 700 שח יש לי מחשב 17. md atholn MB GIGABYTE 768 DDR איזה כרטיס מסך יעבוד במערכת זו הכי טוב ובתקציב של עד 700 שח?? המלצות בבקשה
- 

- 13 תגובות
 - 724 צפיות

- 

- 

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך CRT 17 בסכום של עד 1300 שח, ולאחר סקר שעשיתי ואחרי שלמדתי קצת על מסכים הגעתי לשתי אופציות נבחרות שקשה לי לבחור ביניהם, אבקש ממי שקצת מבין יותר ממני או ממי שכבר יש לו את אחד המסכים המלצות לכאן או לכאן. המסכים הם: LG F700P VIEWSONIC G75F בהמון תודה על העזרה - ירון.
- 

- 9 תגובות
 - 728 צפיות

- 

- 

מה אתם אומרים? ההתלבטית שלי היא בין רדאון 9500 פרו של ATI לבין רדאון 9700 של הרקולס. מי יתן ביצועים יותר טובים? איך הכרטיסים של הרקולס? והאם הפרו נותן הבדל של ממש?
- 

- 3 תגובות
 - 625 צפיות

- 

- 

היי חבר'ס! אמא שלי נוסעת לחו"ל השבוע וישנה אפשרות שהיא תקנה לי כ.מסך או משהו כזה בחו"ל. עכשיו השאלה היא איזה כרטיס מסך שווה לי לקנות בסביבות ה-300$ שיהיה מתאים למחשב שלי ושיינוצל כמה שאפשר בגלל המעבד שלי. בנתיים אני חשבתי על ה-9800 GTX אבל רציתי להתייעץ עמכם קודם. אני רוצה כרטיס מסך שיהיה השקעה טובה לטווח ארוך ויספק לי חווית משחק מהנאה ;D בכל מקרה, זה בערך המפרט שלי: Intel core 2 duo E6600 DFI Infinity 975X/G Kingstone 512GB 667mhz Enermax 500\450mhz (דרך-אגב מישהו יודע איך לבדוק את ההספק של הספק? כי אני לא מוצא את זה ב- EVEREST) יאללה חברה תפגיזו בהצעות!!! תודה, thifi
- 

- 1 תגובה
 - 519 צפיות

- 

- 

נתקלתי בפורטל אחד שיחרור של DX10 לXP. אם למישהו יש את 2 הדברים האלו תנסו לראות אם זה עובד: http://rapidshare.com/files/32094902/Dirkt_X_10_Cracked_fuer_windows_XP.rar מישהו בדק ואומר שזה DX9 ,מנהלים תנעלו.
- 

- 16 תגובות
 - 1.6k צפיות

-