עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני יכול לנצל את ההזדמנות שיש לי משהו בחו"ל... ואני משנה את הדעה שלי כל 4 דק' בערך.. התקציב שלי הוא 1500 בעקרון.. אבל לא אכפת לי לחרוג ב 100 150 שקל אם קיים כזה כרטיס...

• 14 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by creative,

אני יודע שAGP הוא X8 וPCIE X16 מזה אומר ה סימן כפול הזה?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by guy94,

שלום, במחשב של אחי מותקן הכרטיס מסך הנ"ל, הכרטיס באתר של MSI הכרטיס הוא 128Bit ו 256MB. מהירות ליבה של 225 וזיכרון של 400Mhz. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לאחד איכותי יותר, מכיוון שמשחקים חדשים מתקשים לעבוד על רזולוציה גבוהה ורמת גרפיקה גבוהה. למשל ה - NFS החדש עובד על רמת של Meduim Details ברזולציה של 1024X768. הבנתי שכרטיס מסוג LE הוא כרטיס מסורס ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס ל Readon 9600Pro או 9600Xt מכיוון שאחי לא מתכוון להשקיע מעבר ל 1000 ש"ח. האם יהיה איזשהו סוג של שיפור ? או האם יש כרטיסי מסך יותר ממולצים בתחום התקציב של 1000 ש"ח. בנוסף חיפשתי כל מיני ביקורות פה באתר וגם אצל TomHardware, ראיתי שם את הביקורת ענק שעשו על הכרטיסי מסך אבל לא היה שם את ה 5700LE אלא ר…

4. ניראה לכם הגיוני שהסוני החדש יציג משחקים יותר טוב ממחשב אם ככה למה להשקיע על מחשב ביכלל

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by ea666,

שלום אני רוצה לקנות את הלוח הזה GigaByte GA-K8NS ULTRA-939 וכתוב במפרט של הלוח אם 1x AGP slot (8x/4x-AGP 3.0 compliant), supports 1.5v display card only ובאתר של ATI רשום Intel® Pentium® 4, AMD® Athlon® or higher with AGP 8X (0.8v), 4X (1.5V) or Universal AGP 3.0 bus configuration (8X/4X) זה אומר שאני לא אוכל להשתמש ב AGPX8? בלוח הזה? והאם הכרטיס יעבוד לי כמו שצריך?

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  6. Started by X_Dror,

http://www.megagames.com/news/html/hardware/samsung512gddr3ships.shtml בהחלט מעניין מתי נראה כרטיסים עם זכרונות כאלה... טוב כנראה שבדור הבא.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  7. Started by musari,

כרטיס תותח מומלץ קמ"ש0-100 ב 5.4 שנ'... ..(כרטיס לערסים) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Dano,

שלום! אני כמעט סגור על קניית 6600GT בKSP... עכשיו אני ראיתי שיש שם גם 6800 ב300 בערך ש"ח יותר.. עכשיו האם במקרה שלי כדאי לי לשדרג ל6800? הביצועים ישתפרו פלאים? עכשיו צריך גם לקחת בחשבון שאם אני משדרג ל6800 אני צריך ספק כוח יותר חזק ממה שישלי במארז CI6A19.. שזה אומר עוד 380 ש"ח... מה דעתכם? נ.ב. אני דיי קצר במזומנים...( )

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  9. נא למחוק את האשכול החדש..למה הסתדרתי לבד תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  10. יש מישהו שמשתמש כבל SVIDEO לחיבור לטלויזיה, איך האיכות ? יש לי רדיאון 9500 פרו עם יציאת וידאו מעולה ואני מעוניין לשדרג

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות דחוף את הכרטיס הנל אבל מחפש לקנות אותו כמה שיותר זול ובעוד שהמחירים נעים בטווחים של כ 1000 שח זה קצת בעיה.. ראיתי אותו בפנדה מתוצרת PNY ב 2250 שח אבל לא ברור אם יש להם במלאי... למישהי יש רעיון איפה עוד יש 6800GT במחירים באזור הזה? (ולא 2500 זה לא באזור הזה...) פחות קריטי לי של איזה יצרן אלא יותר קריטי שיהיה 256MB ושיהיה 6800GT ולא רגיל... אשמח לשמוע מכל מי שיש לו רעיון כלשהו

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by YOU123,

החלטתי שאני קונה אותו כי הוא הכרטיס הכי משתלם הוא יותר משאר 6600GT הרגילים ואפשר להגיע לOC גובה מישהו יודע לכמה אני יכול להגיע קחו קישור תראו תזכרונות המהירים שלו 1.6!!!!

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  13. http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2295&p=1 השוואה בין כל החברות וכל הדגמים לגבי מראה, פתרונות קירור, אוברקלוק ורעש. http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_6600_gt_overclocked/ השוואה בין 6600 לשאר הכרטיסים באותו קטגורית מחירים קרובה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. עיבוד קראתי באתר והם אמרו שהוא יותר מהיר משהו יכול לפנות למקור מידע שמראה שיש לגרסה הזאת רק ש12 צינורות עיבוד במקום 16 תודה ותראו מכתוב עליו V9999GE Over 25% faster than other competitors with 6800GPU ASUS V9999 Gamer Edition is specially designed to meet hardcore gamers desires of seeing the most spectacular visual effects in the latest game titles. The best visual effects comes not only from the most powerful GPU, but also from the ultra high performance circuit board specially designed by ASUS that is 25% faster than other competitors in the market. When graphics card heavyweight ASUS meets the world fastest and most powerful GPU, the result is a solution deli…

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by Troubled_Martyr,

לפני כשנה קניתי ATI Radeon 9200 VIVO. התקנתי את הדרייבר של ATI גירסה 7.94 שבא בחבילה של הכרטיס (יש לי Win 2000 Prof). בערך חודשיים מאוחר יותר עדכנתי את הדרייבר לגירסה החדשה שיצאה אז. כמה שבועות לאחר מכן התחילו לקרות לי נפילות של כרטיס המסך בזמן משחקים או סתם באמצע עבודה בווינדוס, והיתה מתקבלת הודעה שקשורה ל- VPU Recover. הנפילות נעשו תכופות כל כך עד שקרו מיד עם עליית הווינדוס. לאחר חיפושים רבים באינטרנט גיליתי שהמקור הסביר לבעיה הוא הדרייבר. הסרתי את הדרייבר של ATI והתקנתי במקומו Omega Driver (מהאתר www.omegadrivers.net). זה פתר לי את הבעיה לחלוטין באותו זמן. לפני חודש התחילו שוב נפילות באמצע משחקים. עדכנתי לגירסה החדשה של ה- Omega Driver, אבל זה לא עזר. המצב עכשיו הוא שכ…

16. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת מאיפה אני מוריד את כל התוכנות הללו שבודקות את הביצועיים תודה

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  17. Started by ezx,

יש לי לידטק 6800 amd 2800 786 ram 80 giga וקיבלתי 10036 והטמפרטורה אחרי מאמץ של 3 לופים 48 הלידטק הזה מפתיע אותי מיום ליום ;D מישהו אם תוצאות דומות ?

• 16 תגובות
    • 916 צפיות
  18. מה השיפור בזה והאם זה תמיד יותר טוב מPRO?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by eliXir,

עוד נושא בקשר למשחק COUNTER STRIKE. לחבר שלי יש את הבעיה הכי מוזרה בעולם: ה-Hz שלו עומד על 85, הוא השתמש בתוכנה של ה REFRESH FIX וה-VSYNC שלו מכובה, ובכל זאת כשהוא משחק קאונטר ה-FPS שלו לא עובר את ה-70, זה לא כאילו יש לו 100 וצונח ל-70, ה-FPS פשוט לא עובר את ה-70. ואם הוא משתמש בפקודה: DEVELOPER 1 שזה בעצם מראה את ה-FPS האמיתי, יש לו 300 FPS. עכשיו, מה שעוד יותר מוזר שבמשך שלושה ימים היה לו 100 FPS פתאום אין לו מושג איך, ובדיוק היום עוד פעם זה חזר ל-70. מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by elad-k1,

שלום יש לחבר שלי מסך של aoc אם אני לא טועה אנחנו מדלקים את המחשב הוינדוס נטען ופתאום זה עושה בעיה כזאת ATTENTION OUT OF RANGE H:75.0KHz V:60.0 HZ בבבקשה עזרה דחופה אחים שלי

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  21. Started by Guy King,

אני מעוניין לקנות מסך LCD 17 ואחרי כמה בדיקות הגעתי לשני המסכים האלו. איזה מסך משניהם עדיף? האם יש מסך יותר טוב ומשתלם משניהם? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by Chaos,

בלעדי באולסייל - מלאי מוגבל !!! מסך HYUNDAI דגם L70S מסדרת ImageQuest - דגם 2004 מסך יפהפה ומרשים עם טכנולוגיית ה-LCD החדישה ביותר. קונטרסט גבוה של 1:500 , חדות ומהירות תגובה גבוהה במיוחד של 12MS מביאים למסך צבעים חיים ואמיתיים המאפשרים הצגת תמונה חדה ומושלמת ללא פשרות. זמן התגובה המהיר במיוחד של 12MS משפר את חווית הצפייה ומייצר תמונה איכותית ובהירה, מעולה לצפייה בדמויות נעות. במסך שני רמקולים מובנים לחסכון במקום על שולחן העבודה ובאיכות שמע מעולה. המסך מגיע בגימור מהודר ויוקרתי ובעיצוב חדשני, צבע שחור-אפור. 3 שנים אחריות! הלינק: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?product=1&auction_id=7047231&type=2&= מה אתם אומרים על זה?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  23. Started by BlackSheep,

לפני כמה חודשים קניתי את כרטיס המסך - MSI Radeon 9800 Pro. למרות שעכשיו אני מתלהב יותר מ-X800, גיליתי שבזיגזג אפשר לקנות את כרטיס המסך Radeon X700 Pro (!) במחיר של רק 1236.99 ¤ ואת ה-9800 פרו קניתי ב-1230.99 ¤ ז"א תוספת של רק 6 שקלים. אז מה שווה יותר? בבקשה הצביעו בסקר והוסיפו תגובה.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by pk1,

אני מחפש כבר שבוע חנות שמוכרת 6600 gt agp באזור ראשלצ אבל כנראה ששם אני לא ימצא (חנות אחת התעקשה שאין כזה דבר 6600 gt agp ויש רק pcie) אז מישהו מכיר חנויות בת"א שמוכרות את הכרטיס מחברה טובה ועם 3 שנים אחריות?

• 7 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.