כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
- 

רכשתי מחשב נייד LG S1 החדש והכרטיס מסך שלו הוא ATI® Mobility Radeon® X1600 (up to 512MB *HyperMemory). הכרטיס מסך מוגדר על 512MB האם ניתן להוריד את הזיכרון ממנו כי הזיכרון המובנה בתוך הכרטיס הוא 256MB?
- 

- 4 תגובות
 - 590 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 300 ש"ח, בעקרון הצורך הכי עיקרי הוא חיבור של הכרטיס בHD לLCD (בשביל לראות סרטים), המסך הרגיל שאיתו אני עובד הוא 17". לוח אם- ASUS-M2N-E מעבד amd 4200x2 הספק חזק ככה שאין בעיה מהבחינה הזאת. תודה מראשף
- 

- 1 תגובה
 - 589 צפיות

- 

- 

Radeon 8500XT של גיגה ביט אז כך : דבר ראשון יש לו 128MB והוא עובד על 300\300 !!!!!! הוא גם מגיע עם קירור מזהב אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדגם הזה שיגיד לי אני רוצה לקנות !!!! הנה כל הפרטים ותמונה http://www.giga-byte.com/products/ap128d_h3.htm
- 

- 13 תגובות
 - 2.3k צפיות

- 

- 

אני אציג את הסיפור מתחילתו : אני קונה את המחשב החדש שלי בחנות שכונתית ... שהיא בעיקרון עובדת עם מספר ספקים מצומצם אך היא יכולה גם להזמין מספקים אחרים במידה ואני מבקש... הבעיה היא שהוא לא יודע מי הספקים האחרים . בכל אופן תחילה הייתי אמור להזמין 6800 GT של אלבטרון אבל התברר לי שהכרטיס יגיע רק עוד שבועיים , ולא ממש בא לי להמתין.. כתחלופה הוא הציעה כרטיס של GAINWARD 6800 GT שעולה 200 שקל יותר... זאת אפשרות אחת.. אפשרות אחרת היא להזמין מספק אחר , אך אינני מעונין להמתין לכרטיס אם הוא לא בהספקה מידית ... אולי מישהו פה יודעה על הספקים ואם אפשר לדבר איתם ? אפשרות שלישית .. לקחת SAPPHIRE X800 PRO ... עכשיו.. הנני שחקן קאונטר סטרייק ו HL 2 בעיקרון ... ואני לא יודע \ לא סומך על כרט…
- 

- 3 תגובות
 - 532 צפיות

- 

- 

ליפני כמה ימים קניתי 2 כרטיסי מסך של HD6950 חיברתי את שניהם בכבל CrossFire אבל הבעיה היא שכשאני ניכנס למשחק לדוגמא GTA IV זה מוריד את ההגדרות על הכי נמוך וגם המשחק עובד יותר לאט מאשר כרטיס אחד מישהו בבקשה יכול לעזור לי בזה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פיתרון.
- 

- 8 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

התחדשתי לי במחשב חדש וכ.המסך שלי הוא GF 7900GS הורדתי את הדרייבר מהאתר של Nvidia ושאני פותח את ההתקנה הוא רושם לי את הודעת השגיאה הבאה: http://rotter.name/User_files/nor/459e5a7a5eb14be2.jpg מה אפשר לעשות בנידון? תודה רבה
- 

- 0 תגובות
 - 531 צפיות

- 

- 

שלום החלטתי לשדרג את המסך ולעבור לרזולוציה של 1920X1080 . היום אני משחק על 1280X1024 עם 8800GT מומהר קלות, בעיקר WOW,CIV 5, Crysis 2, הם רצים טוב מאוד לרוב גם עם הגדרות גרפיקה הכי גבוהות. במעבר למסך החדש לדעתי ותקנו אותי אם אני טועה ה8800 כבר לא יסחוב... ואם לא מה שנשמע לי הגיוני אז נראה לי הכיוון של ה570. ובנוסף היום אני עם Enermax Liberty 500 שגם אני לא בטוח שיסחוב את השדרוג ל570 ואז נצטרך כבר לשדרג גם אותו (ניתן לראות מפרט מלא של המחשב בצד). אז... 1.האם מעבר לרזולוציה הגבוהה יגרור שידרוג כרטיס מסך? 2.האם שידרוג כרטיס מסך יגרור שדרוג לספק? 3. האם לא כדאי כבר להחליף מחשב עקב ריבוי השדרוגים??
- 

- 4 תגובות
 - 674 צפיות

- 

- 

אני מבין שה X1600XT הרבה יותר טוב נכון? אבל אני לא מוצא ביקורות שיכולות ממש להראות בכמה הוא יותר טוב מישהו יכול לאמת את הדברים האלו בבקשה.
- 

- 16 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

- 

אני לא רוצה למכור לו ביקר {כי מדובר בחבר טוב} ומצד שני אני לא רוצה להפסיד על הכרטיס . {הכרטיס עלה לי אז 780 ש"ח} מדובר בכרטיס 256mb x1950p של powercolor הגירסה המוחלשת. הכרטיס אצלי בערך שנה .נשאר לו אחריות לעוד שנה .
- 

- 14 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

יש לי כרטיס מסך Shappire Radeon X1900GT 256Mb מסך LCD LG וטלוויזיה קצת ישנה. יש לי חיבור בטלוויזיה רק לצהוב נראה לי בננה שם זה המקום היחיד שהתקינו ממיר לכבלים : הכרטיס מסך יש חיבור כמו S-video רק עם 7 פינים. קיבלתי עם המחשב כזה מתאם שמתחבר לכרטיס מסך ומוציא: 2 חיבורי נקבה צהובים ועוד 2 חיבורים שחורים נקבה ל-S-video נראה לי. בנוסף קיבלתי כבל כ-2 מטר שמשני הצדדים יש לו יציאת Video זכר (ועוד כמה כבלים שאני בכלל לא רואה דרך להשתמש בהם..לא קשורים). חיברתי לכרטיס מסך את המתאם ולצהוב שלו את הצהוב הזכר וצד שני זכר לטלוויזיה. במאפיינים נראה לי קלט מסך אז שמתי אותו במסך שני ועשיתי פעם CLONE ופעם EXTEND ובדקתי לכל אחד אם רואים בטלוויזיה בערוץ AV ומה שיצא זה רק שחור. יכול לה…
- 

- 1 תגובה
 - 519 צפיות

- 

- 

היי אני צריך לרכוש כרטיס מסך בסביבות 600-800 שקל, איזה שני כרטיסי מסך מהכרטיסים הבאים נחשב טוב ונכנס לתקציב? http://www.bug.co.il/productpage.asp?c=191&t=28 והבחירה צריכה להיות אך ורק מהקישור הנ'ל ! (יש לי שם זיכוי...) תודה
- 

- 5 תגובות
 - 3.5k צפיות

- 

- 

שלום. האם כרטיס R9 290 tri-x יחיד, יוכל להחזיק שלושה מסכי FHD תחת הגדרות high במשחקים? יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני מתלבט אם לעשות מערך של שלושה מסכים כדי להנות יותר במשחקים בדגש על FSX ולפעמים משחקי גוף ראשון למיניהם. הבעיה היא ש FSX אינו תומך במערך SLI/CrossFire, ולכן אני לא רוצה להשקיע בעוד כרטיס שכזה. הבנתי שבשתי מסכים לא ניתן לשחק כראוי, אז לא קיים פיתרון ראוי אחר? תודה רבה
- 

- 9 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

- 

שיהיה עם TUNER ואופציות עריכת וידאו לא רעות... העדפה לחנויות מאיזור חיפה (KSP/PANDAS/NOA) תודה מראש
- 

- 12 תגובות
 - 874 צפיות

- 

- 

שם הכרטיס:7300LE שום קוד ליבה: G72 מספר טרנזיסטורים: 112 מליון גירסת DirectX נתמכת: 9.0C אפיק: PCI-Express X 16 תדר ליבה: 450MHz תדר זכרונות: 350MHz באס זכרון: 64BIT נפח זכרון: 64MB צינורות עיבוד: 4x1 Vertex Pipelines (יחידות גאומטריות): 3 Vertex Pipelines version: תמיכה ב3.0 Pixel Shader version: תמיכה ב3.0 תמיכה בSLI: לא תהליך ייצור: 90 ננומטר שם הכרטיס:7300GS שום קוד ליבה: G72 מספר טרנזיסטורים: 112 מליון גירסת DirectX נתמכת: 9.0C אפיק: PCI-Express X 16 תדר ליבה: 550MHz תדר זכרונות: 400MHz באס זכרון: 64BIT נפח זכרון: 64MB צינורות עיבוד: 4x1 Vertex Pipelines (יחידות גאומטריות): 3 Vertex Pipelines version: תמיכה ב3.0 Pixel Shader version: תמיכה ב3.0 תמיכה בSLI: לא תהליך י…
- 

- 2 תגובות
 - 711 צפיות

- 

- 

שבת שלום, אני לא גיימר, אבל יש משחק אחד שיצא לאחרונה שכן הייתי רוצה שירוץ אצלי על המחשב. מבחינת תנאי מינימום המחשב עומד בהכל (מחשב בן כמה שנים) למעט כרטיס מסך - מה שיש לי זה המובנה של הלוח אם. המינימום של המשחק היא Nvidia GTX 770 / AMD Radeon RX 570. המומלץ הוא Nvidia GTX 970 / AMD Radeon RX 590. אין ברצוני להשקיעה הרבה. אשמח להמלצה מה כן האפשרויות שלי (מבין שסדרת 900 לסוגיה כבר לא בנמצא כמעט). אין לי בעיה לקנות גם יד שנייה / עודפים וכו'.
- 

- 11 תגובות
 - 2.7k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

שלום. אני מתכנן לקנות מחשב בסיסי שיהיה רב תכליתי, אך גם למשחקים. כמובן לא גיימינג כבד כי אני לא פה רוב השבוע אבל כן משחקים כגון CRYSIS,FAR CRY 2, COD. וכו' רציתי לדעת האם הכרטיס מסך המובנה מספיק לזה, או שיש צורך ברכישת כרטיס לא מובנה?? נ.ב איך NINJA G210 1G DDR3? (מערכת I3 בסיסית..) תודה!
- 

- 2 תגובות
 - 632 צפיות

- 

- 

אין לי תמיכה בזה, ואני מעוניין לדעת עד כמה אני מפסיד.
- 

- 14 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

שלום אנשים!!! חבר שלי קונה מחשב חדש עם חיבורים PCI-E? הוא רוצה לדעת איזה כרטיס מסך PCI-E לקנות??? מה דעתכם על nVidia PCX5750??? בתודה מראש אלדד...
- 

- 4 תגובות
 - 519 צפיות

- 

- 

- 

כמו שאמרתי בכותרת. אני קצת מתקשה למצוא 5870 בחנויות. מישהו מכיר חנות שעדיין מוכרת אותו?
- 

- 2 תגובות
 - 828 צפיות

- 

- 

שלא במפתיע, מביאים את גישת תכנון ה- chiplets לעולם ההאצה הגראפית. מאד מעניין:
- 

- 48 תגובות
 - 10.6k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

נתונים טכניים: http://www.gpureview.com/Radeon-HD-4860-card-622.html ביקורת - http://en.inpai.com.cn/doc/enshowcont.asp?id=6829&pageid=5501
- 

- 10 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

היי, לאחרונה מעסיקה אותי שאלה והיא האם ראם משפיע על ביצועי כרטיס המסך? אני מבקש שמי שמצביע גם יכתוב תגובה בנושא. תודה, אור.
- 

- 5 תגובות
 - 1.4k צפיות

-