כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
כבר כמה חודשים שאני מנסה לשים ת'יד על כרטיס hauppauge pvr-250/350 כזה ולא מצליח, בארץ הכרטיסים הללו בעצם לא קיימים, ומנגד החנויות בחו"ל אינן עושות משלוחים לארץ, שלא לדבר על כל המיסים שצריך לספוג. סרקתי את כל ההודעות בפורום הזה, כמו גם פורומים אחרים ולא מצאתי מידע רלוונטי נכון להיום. האם מישהו יכול לתת לי כיוון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני טס עוד יומיים לארה"ב והיה לי את המפרט בראש אבל בnewegg היו תוכניות אחרות. רציתי x1800xt ב184$ אך הוא נעלם(נראה נגמר במלאי או משהו) אני רוצה כרטיס מסך למשחקים בעיקר, אני לא גיימר כבד וגם לא משחק על רזולוציות מטורפות אלא רק על 1024*768 האם כדאי לעבור ל7600GT או שיש אפשרות טובה יותר מATI תודה רבה זה קצת דחוף...
-
- 8 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקנות מסך למחשב עד 770 ש"ח אשמח אם תייעצו לי מה לקנות, תודה.
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את כל אוסף קלטות ה VHS שלי ל DVD. אני משער שבשביל זה אני אקנה כרטיס וידאו/טלווזיה (אין לי מושג מה ההבדל בין השניים...) ואקליט בעזרתו מהוידאו למחשב. אין לי מושג אפילו איפה להתחיל לחפש המלצות וטווחי מחירים. חשבתי לקנות משהו טוב באיביי בסביבות ה-300 שקל. למישהו יש המלצה בשבילי?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
Geforce 5500 256mb נחשב לכרטיס מסך טוב?
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אז ככה חברים יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6800GT של ELSA GLADIAC הטמפרטורה במנוחה עומדת על 60 מעלות....(טמפרטורה של הליבה) והטמפרטורה מקיפה עומדת על 38-40 מעלות... אז רציתי לשאול האם זה נורמלי? הוא שהוא צריך להיות יותר קר במנוחה?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
השגתי את Company of Heroes היום, ופשוט נדהמתי מאוד. לא רק שהרצתי בפעם הראשונה בחיים שלי משחק שנחשב כבד עם כל האופציות המקסימליות (אולטרה/גבוה מכל מה שאפשר!), המשחק גם רץ עם... 100FPS! נדהמתי לראות את התוצאה של ה Performance Test. אפילו שהרזולוציה נחשבת נמוכה, "רק" 1024X768, המשחק תמיד תופס את כל שדה הראיה שלי (מסך 15 אינץ) ואי אפשר לתאר את התענוג הזה במילים... הייתי חייב לתאר את השמחה שלי ולשתף אותה עם אחרים... זו באמת הפעם הראשונה שלי והמשחק הראשון שלי. ועדיין לא הגעתי לסצנות הקרב האינטנסיביות, ראיתי רק כמה פגזים של טנקים והפיצוץ נראה ... פצצה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
ואם זה עיניין של מזל לאיזה חברה יש את הכי הרבה סיכוי שזה יצא ככה ולאיזה חברה הכרטיס הממומלץ ביותר לOC? ועוד שאלה מה יותר חזק OC של 6800GT או OC של X800 PRO? *עכשיו עם נגיד כרטיס Y לוקח אבל בקצת אז מבחינת המחיר כמה עדיף להשקיע נגיד בY יותר?
-
- 9 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך של asus דגם n7600gs silent/htd/256m/a קניתי כבל hd to hd (משני הצדדים hd) ויש לי מפצל dvi ל- hd חיברתי מהמחשב את הכבל לטלויזיה(lcd samsung). המחשב מזהה את הטלויזיה, ניסיתי את כל האפשרויות האפשריות ששתי המסכים יהיו אותו הדבר בדיוק או מצב פריסה אנכי או מצב פריסה אופקי הכל ניסיתי שום דבר לא עובד ניסיתי גם את כל הרזולוציות מ- 420p עד 1080i בטלויזיה רשום לי NO SIGNAL. וכאשר אני מנתק את הכבל רשום check signal cable זאת אומרת שהקבל תקין והוא מעביר את האות אני ממש צריך עזרה כי אין לי מושג מה לעשות תודה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני בשוק כל העבודה שלי אני חודשים יושב על האתר ולבסוף אני מגלה שלא משנה מה אני עושה הוא שומר לי אותו ב-256 צבעים מוזר מאודדדד אני לא מוצא פיתרון...מה לעשות אני נועש!!!!! :bash:
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD ההתלבטות שלי כרגע היא בין סמסונג 730B ל- 930B מן הסתם אני כמובן מעדיף את ה19" אבל מה שמפריע לי זה ששניהם זה אותה רזולוציה ועקב כך הבנתי שב19 פשוט הגדילו את גודל הפיקסלים. השאלה שלי היא עד כמה זה משפיע על איכות התמונה והטקסט האם ב19 הכל יראה יותר מפוקסל? אני יודע במשחקים/סרטים זה פחות משנה כי זה כל הזמן מתחלף, אבל אותי יותר מעניין לדעת איך יראו התמונות שאני מצלם או הגלישה באינטרנט בנוסף אשמח אם תמליצו גם על צגים אחרים (חוץ מה710T שקראתי עליו רבות פה..)
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש כרטיס טלויזיה להמרת סרטי וידאו לפורמט שכמו MPEG II / IV או אחר שיתאים ל DVD PLAYER נתקלתי בפינקל שנראים לי ייקרים מדי בארץ באופן מוגזם בAVER שלא ברור לי אם הם קומפטיביליים ל כרטסי VGA LEADTECK הבנתי שיש איתם קושי בעבודה והתקנה וASUS שיש לו טיונר פיליפס שנחשב לטוב אבל לא ברור אם הוא סטריאו ומה רמת האיכות שלו. אז אני אשמח לשמוע על כל המלצה שהיא. אם אתם משתמשים בכרטיס למטרה דומה מבסוטים ממנו או להיפך , תספרו.... תודה
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מה עדיף מבין כרטיסי מסך הבאים? האם הפרשי המחירים כדאיים? http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_186&products_id=4388 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_186&products_id=4386 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_296&products_id=3540 רצוי שיעזרו גם למעבד בסרטי HD בבקשה לא להציע לי 1950 PRO אלא רק אחד מהם אני קונה מTMS כי זה החנות הכי קרובה אליי הביתה... מפרט נכון לעכשיו: מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe BOX E4400B ¤ 673 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 407 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 299 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II W…
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
זה עדיין בBETA, עדיין אין לי BIOSHOCK, אני כרגע עם 162.18. כדאי להוריד את הדריוורים החדשים http://www.nvidia.com/object/winxp64_163.44.html ?
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ערב טוב יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסך nvidia geforce fx 5500 עם יציאה של S-VIDEO. רכשתי כבל מתאם בין S-VIDEO לכניסה VIDEO בטלויזיה אבל איכות התמונה מאוד ירודה, כמו גם הסרטים/משחקים שאני רואה דרך הטלויזיה.... האם למישהו יש עצה/פתרון לבעיה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd image quest q17 יענו חח q17 של היונדאי,וכרטיס מסך 9600xt 256mb .. אני כרגע על היציאה האנלוגית... את המסך קניתי השנה באפריל והוא 12ms ...יש דרך לבדוק זאת בכל מקרה? בקיצור במשחקים אני רואה מן (לפעמים) חתיכה כזאת של התמונה קצת ככה בכאילו הוא לא מרענן מספיק מהר,לא ממש חתיכה אלא נראה בכאילו יש מן חוסר התאמה כזה בקיצור זה נראה בכאילו הוא צריך לרענן מהר יותר. זה אמור להיות ככה או שזו בעיה,ואם כן איך פותרים אותה?אני כרגע בקצב רענון של 60hz ברזולוציה של 1024x768 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 752 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 615 1 קירור למארז THERMALTAKE 120mm THUNDERBLADE BLUE LED A1926 ¤ 49 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 8MB Sata WD3200AAJS ¤ 441 1 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤ 36 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 180 …
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כמו שרשום שם למעלה ואם אין לכם המלצה מסויימת תתנו לי את הפרטים הכי חשובים שצריכים להיות במסך טוב כמו: זמן תגובה,רזולוציה וכולי... תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לציין שהרגע הדלקתי את המחשב אחרי שהוא היה כבוי בערך 10 שעות. וזאת תמונה שלקחתי בזמן שאני בשולחן עבודה. האם הטמפרטורה בסדר? וכמה הבדל יש בין הכרטיס שבתמונה (250 GTS) לבין GTX 650 TI 2GB? נגיד כרגע, אני בקושי מצליח להריץ Black Ops 2 Multiplayer בלי קרטועים כשכל ההגדרות על LOW.. זאת אומרת, המשחק עובד חלק פחות או יותר, אבל יש מלא נפילות FPS כשאני מסתכל על השמיים לדוגמא. תודה. נ.ב, כמה הבדל יש בין GTX 650, GTX 650 TI, GTX 650 TI 2 GB?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני לא יודע אם כאן זה הפורום המתאים אך יש לי בעיה מוזרה שאני לא מצליח לפתור אותה כשאני מנסה לראות סירטון למשל ב אתר YNET או קשת ואני רוצה להגדיל את החלון של הסירטון לגודל כל המסך אז קורה הדבר הבא: או שהמסך גדל ואחרי שניה הוא חוזר להיות קטן או שהמסך גדל ושומעים רק קול (ואז לפעמים המשב נתקע) ולא ניתן להקטין את החלון אין לי מושג למה זה קורה? ואני לא יכול לראות סירטונים על כל המסך (אין בעיה לראות ולשמוע את הסירטון אם הוא על הגודל הראשוני שלו- הגודל הקטן) כל פיתרון התקבל בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E האם הוא יעבוד לי במחשב? לוח אם: ASUSTeK P5KPL-CM מעבד ספק כוח: p4-500w power supply ג'נרי http://i903.photobucket.com/albums/ac239/_The_PunisheR_/323565d0.jpg 2GB :RAM חברה אני צריך תשובה מהירה, אני כבר הרבה זמן בלי כרטיס מסך תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כמה CONTARAST יש למסך CRT? כי אני יודע שיש לרוב מסכי-LCD 500:1 . ועוד שאלה מה זה בדיוק GAMMA? אני לפעמים רואה את זה במשחקים זה כמו בהירות? ???
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
:s05:חבריה שלום אני צריך המלצה חליפי לכרטיס שיש לי מסוג GFORCE WINFAST PX 7600 GT אשמח להמלצה דחופה בברכה :s05:
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
השאלה שלי היא מה הקריטריונים החשובים ביותר למסך LCD שאמור להציג משחקים דיי כבדים ? הזמן תגובה ? הבהירות? הניגודיות? הזויות צפיה?מה ? אחרי שתענו על השאלה הראשונה תמליצו על מסך הכי טוב למשחקים במחיר של עד 1700 שקל תוווווודה
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ה- 1950 שלי החליט להשתגע, מתחמם בטירוף פתאום וקורס אחרי הרבה ארטיפקטים.. מחר אני לוקח אותו לחנות ואני אבקש לעשות טרייד, ויש לי 1500 שקלים כרגע ביד אז לדעתי אני אוכל לקחת משהו ב- 2000 שקל לפחות.. קחו בחשבון שאני אצטרך ספק כוח חדש, אז תנו המלצה גם לספק בתוך התקציב הזה.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-