עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איך אני יכול לחבר את זה לממיר ואז למחשב? ד"א הכרטיס מסך שיש לי זה Radeon X1800 GTO איך קבלים אני צריך לקנות כדי לחבר אותו לממיר ואז למחשב בבקשה אני חייב עזרה :\ תודה מראש

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by urielka,

איפה אפשר (אם אפשר) לקנותדבר כזה בישראל? ד"א:הביצועים שלו עד כדי כך טובים בoc?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  3. עשיתי שאני אוכל לראות גם בטלויזיה וגם במחשב את אותו הדבר אותו הדבר היה לי ממזמן כבר פעיל אבל לאחר פורמט ההגדרות או משהו השתנה ועכשיו הטלויזיה מרצדת כאילו התדר נמוך מידיי יש פסים שרצים על המסך של הטלוייזה וזה ממש מעצב ולא נוח לראות ככה סרטים הכרטיס מסך זה Gforce mmx 440 והטלויזיה היא toshiba bomba אני לא משתמש ב TV TOOL , אלא הגדרתי בהדרות תצוגה על תצוגת CLONE ואז זה מראה בטלויזיה מישהו אולי יכול לעזור לי לפתור את הבעיה ? תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  4. שלום, הזמנתי בחברה מחשב חדש שכלל את הכרטיס: 7600GT sonic ועל הקופסא לא כתוב סוניק ובתוכנות שבדקתי( cpu-z, EVERST) לא כתוב את המהירות של הכרטיס אל רק את השם 7600GT ,ללא sonic *ההבדל בין הסוניק לרגיל הוא שברגיל זה 500/1.4 ובסוניק זה 575/1.5 האם יש איזה דרך לבדוק את העיניין ללא פתיחת המארז?תוכנה כלשהיא? עריכה: אם זה עוזר הכרטיס של palit

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by 3gh,

איך אני בוחר דרך האפשרויות של הכרטיס מסך את הOPENGL בכרטיס מסך של נבידיה?

6. כשיצאו כרטיסים התומכים ב DX10 הכרטיסים התומכים ב DX9 ירדו במחיר?

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by yoel14,

אני כמעט סגור על:" מסך שטוח LG FLATRON 17" T710BH" ופתאום נתקלתי במסך הנ"ל - "19 FST DAEWOO - דגם: 907D-(שנה אחריות) במחיר דומה לשל מסך 17"- מאוד מוזר... אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר אישית את המסך/ראה אותו אצל חבר/שמע ממקור אמין אם המסך הזה שווה משהו או שבעצם זה מסך די דפוק ובגלל זה גם מוכרים אותו בזול? תודה, לילה טוב

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by asaf_army,

אני מתכוון לקנות לסלון ביתי טלוויזיה 46''. מבחינה גרפית ,האם אוכל לשחק במשחקי PC על טלוויזיה כזו ? אם כן מהי החומרה הדרושה ? (כרטיס מסך בעיקר). תודה

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  9. ראיתי השוואות של הכרטיסים 6600GT ב-AGP ל-PCI-E והביצועים זהים למה זה לא בא לביטוי ,היתרונות של ה-PCI-E , (או שזה , כמו שהיה בין AGPX4 ל-AGPX8 ,שלא היה הבדל בביצועים )

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  10. Started by Idan-h,

מי יותר חזק? כי שמעתי שהR9550 כרטיס מוצלח. האם זה נכון שהוא מבוסס על אותו בסיס של R9500-9700? מה ההבדל בין הכרטיסים? תודה!

11. Started by שמעון 17,

אחים שלי דוד שלי הביא לי מחשב ולא הביא לי את התקנה לכרטיס מסך . יש לי כרטיס מסך של MAG XJ500T ON INTEL® 82945G. משהו יכול להביא לי את הדריוור שלו ? והעים הכרטיס טוב ? ( הוא יסחוב לי את המשחקים החדשים ?)

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  12. Started by itay-s,

RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E הוא יותר טוב מה6800??? חשוב לי מאד לדעת! תודה אנשים!

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by cold fire,

אני טס עוד יומיים לארה"ב והיה לי את המפרט בראש אבל בnewegg היו תוכניות אחרות. רציתי x1800xt ב184$ אך הוא נעלם(נראה נגמר במלאי או משהו) אני רוצה כרטיס מסך למשחקים בעיקר, אני לא גיימר כבד וגם לא משחק על רזולוציות מטורפות אלא רק על 1024*768 האם כדאי לעבור ל7600GT או שיש אפשרות טובה יותר מATI תודה רבה זה קצת דחוף...

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  14. זה המפרט של המחשב שאני מעוניין בו, חסר לי רק כרטיס מסך... Intel Core 2 Duo E4400 Box OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ספק HEC 400W אז אני מעוניין בכרטיס מסך בסכום של עד 900 שקל. הבנתי שיש את X1950Pro והבנתי שהוא טוב יחסית ויש גם את X1950XT שהוא אפילו טוב יותר אבל הוא מעבר לתקציב שלי. חשבתי אולי כבר לקחת כרטיס שיתמוך ב- DX10 כי אני לא מתכוון להחליף את הכרטיס שאני יקנה בשנתיים הקרובות. הבנתי שכרגע רק הכרטיסים של nVidia תומכים ב- DX10 אבל ממש אין לי מושג מה הם שווים ביחס ל- X1950. חשבתי אולי גם לקנות כרטיס טיפ טיפה יותר זול ולקנות לו יחידת קירור על מנת לעשות לו OC. ראיתי שה- 8600 עומד בתקציב שלי. איך הוא? טוב ל- OC? תעזרו לי אני משתגע!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  15. אתמול רכשתי תכרטיס מסך הזה הוא טוב,אם איזה תוכנה כדאי לעשות לו אוברקלוקינג כי אם ati tool אני מצליח לעלות ובטיפה(עוד איזה 20-30) ונהיה לי הבהובים כאלו במסך

16. השגתי את Company of Heroes היום, ופשוט נדהמתי מאוד. לא רק שהרצתי בפעם הראשונה בחיים שלי משחק שנחשב כבד עם כל האופציות המקסימליות (אולטרה/גבוה מכל מה שאפשר!), המשחק גם רץ עם... 100FPS! נדהמתי לראות את התוצאה של ה Performance Test. אפילו שהרזולוציה נחשבת נמוכה, "רק" 1024X768, המשחק תמיד תופס את כל שדה הראיה שלי (מסך 15 אינץ) ואי אפשר לתאר את התענוג הזה במילים... הייתי חייב לתאר את השמחה שלי ולשתף אותה עם אחרים... זו באמת הפעם הראשונה שלי והמשחק הראשון שלי. ועדיין לא הגעתי לסצנות הקרב האינטנסיביות, ראיתי רק כמה פגזים של טנקים והפיצוץ נראה ... פצצה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  17. Started by moshe44100,

שלום. התקנתי היום את הכרטיס מסך ואני משתמש בפרמייר פרו CS5 WIN 7 PRO 64BIT וזה לא נותן לי לשנות למרקורי GPU כאילו הכרטיס לא נתמך תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  18. Started by idan3072,

?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by Lost Oath,

שלום! ברשותי כרטיס GeForce FX 5600 שרכשתי לא מזמן. הורדתי את הדמו של NVIDIA - DUSK (http://www.nvidia.com/object/demo_dusk.html) אולם כאשר אני מפעיל אותו הוא רץ לאט ביותר - התמונה קופצת (חוץ מכאשר אני בוחר באפשרות ה-WIREFRAME או ה-DOTS). ברשותי הדרירים העדכניים וכנ"ל גם ה-DIRECTX. האם הבעיה היא בחומרה או בתוכנה? נ.ב כל המשחקים עובדים כמו שצריך... בתודה מראש, רומי

20. Started by DragonEx,

שמעתי שיש כרטיס מסך כזה בשם GTO3 איזה טכנאי אמר לי האם זה נכון?

21. Started by swisaman,

שלום לכולם! ברשותי HD5850 של ספיר עם ביוס צרוב של ASUS,הביוס הצרוב העלה את הקלוקים בכ50MHZ גם לליבה וגם לזיכרון. זה יכול לגרום נזק לכרטיס בצורה כזה או אחרת?(אם חשוב לציין,הכרטיס יציב בOC גבוהה יותר)

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  22. תראו אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואני דיי חובב NVIDIA לאורך המון שנים. אני מעוניין בכרטיס מסך חזק מאוד שיחזיק לי משחקים כבדים על רזולוצייה מקסימלית אם המסך 24 שלי T240. ראיתי ביקורות מצויינות לגביי ה HD4870 1GB, ואני פשוט חובב של NVIDIA... האם יש כרטיס שלא נופל ממנו? שיריץ לי משחקים על המסך בלי בעיות זה נורא חשוב האם לזכרון של הכרטיס יש משמעות גדולה במקרים אלו? תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by ofer_shm,

מה עדיף מבין שני הכרטיסים הנ"ל, ואיזה כרטיס יותר שקט????? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 או זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3619 או שיש לכם משהו ממולץ אחר בתחום המחירים האלה... תודה

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  24. שלום רב. יש לי מחשב עם מעבד AMD4800X2, כרטיס מסך 8600gt extreme ומארז אנטק סונטה 3 עם הספק הנלווה לו (500 וואט). המשחקים מקרטעים לי והייתי רוצה לשדרג לכרטיס מסך כגון ה gtx260, הבעיה שאני חושש שאין מקום במארז כי בידיוק מול הסלוט של הכרטיס מסך יש מאוורר 120 מילימטר וגם ככה המארז דיי קטן. האם באמת יש בעיה ככה שעדיף ללכת על 4850 למשל ? המסך שלי הוא 22 אינצ' ואני מעוניין לשחק ברזולוציה המקסימאלית שמתאפשרת עם המעבד הדיי חלש. תודה רבה.

25. Started by Toxin II,

אהלן, לפני חודשיים-חודשיים וחצי קניתי מחשב חדש עם GF9800GTX [עוד כשהוא היה חדש דנדש] סתם רציתי לדעת, מתוך סקרנות, מה ההבדל בין הכרטיס שלי ל-9800GTX+ ? כרטיס מומהר? זכרונות מהירים יותר? יותר נפח BIT? יותר זיכרון?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים