כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
בחנות קרובה אלי יש אחד ב90 שח המליצו לי פה בפורום על כבלים במחירים של 300 שח ומעלה, האם יש באמת הבדל מהותי באיכות תמונה בין כבל שעולה 100 לבין כבךל שעולה 300-400 שח? (לחבר מחשב ל LCD 32)
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול... אם אפשר לקבל השוואות בין כרטיסים ברמות דומות, השוואות במחירים אני אשמח מאוד... בנוסף יהיה נחמד לדעת איזה חברה מציעה את ה-GT הטוב ביותר. בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הכרטיס שלי. משחקים כמו UT3 וBIOSHOCK מקרטעים לי על ההגדרות הכי גבוהות למרות שלא מזמן הם היו עובדים בקלות על MAX. גם שאני מוריד את הרזולוציה הם עדיין מקרטעים. עשיתי בדיקה ב3DMARK 06 וקיבלתי 3800. שקיבלתי את הכרטיס בפעם הראשונה ועשיתי בדיקה קיבלתי 8000+ מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם המסך הזה: http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=977&CategoryID=326&Page=2 ? תומך ב-?Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? זאת אומרת אם אני אוכל לשים את הכרטיס מסך הזה אני צריך לדעת כי אם לא אני קונה מסך אחר ומביא את זה לאחיות שלי תודה מראש לעוזרים פשוט אמרו לי שזה מסך שלא תומך בהרבה כרטיסים חדשים אז אני צריך לדעת כדי שאני לא יקנה כרטיס שלא יתמוך
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני רואה כל הזמן אנשים מדברים על כרטיסים של ATI נגיד אבל כתוב למשל חברות אחרות כמו innovision 6660gt או alberton או gigabyte אז מה זה אומר?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
תראו, ראיתי לאחרונה שהמסך שלי עושה בעיות הוא מתחמם בטירוףףף ולא הבנתי למה. אז שמתי אותו במחשב השני שלי והוא לא התחמם בכלל. החלפתי מסך שהיה לי מהמחשב השני עם שלי שלו היה לו כלום, ויום אחד אני בודק אם היו לו פיקסלים שרופים ואני מגלה שיש לו אחד. השאלה שלי אם הספק כוח\לוח אם אוו כרטיס מסך יכולים לגרום לשריפה של פיקסלים בגלל סיפוק מתח\ גרימה לחימום יתר של המסך?? דבר נוסף, יש לי 6600GT בטמפ' של איזה 40 מעלות מנוחה +-.. זה משפיע על איכות התמונה? שאלה נוספת שמתרידה אותי זה אם מותר לשטוף תמסך בסמרטוט מים לח? אוו שצריך חומר מיוחד?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם זיפזפתי בזאפ והיום מצאתי מסך LCD בגודל "19 תוצרת חברה בשם AG NEOVO במחיר מדהים של 2500 ש"ח ראיתי אותו גם באתרים בחו"ל במחירים שבין 550 ל600 דולר . האם מישהו מכיר את המסך הזה? החברה הזו? מישהו מכיר את החנות הזו ?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אממ שאני מתקין תדרייבר של הכרטיס מסך זה אומר שזה לא עבר בדיקת לוגו של ווינדוס וזה יכול לגרום לבעיות אז עשיתי המשך למרות זאת ועכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק עם קצת גרפיקה או קצת מאמץ את הכרטיס מסך הוא תוקע לגמרי ת'מחשב, כלום לא זז בכלל וחייבים לעשות ריסט ואחרי שעולה המחשב שוב זה אומר מערכת ווינדוס שוחזרה לאחר פגיעה חמורה... מה אני אמור לעשות? אולי בעיה בדרייבר ? אם כן אני צריך דרייבר מתאים לאקס פי הום אדישן!! תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי קניתי כרטיס מסך חדש HD 2600PRO יאני מנסה להתקין לו דרייבר של ATI ניסיתי להוריד מ אתר החברה את הדרייבר החדש ביותר וכשמתחילה ההתקנה הוא אומר לי שהדרייבר לא תואם למחשב שלי אבל אני בטוח 100% שהוא כן מתאים ניסיתי את הדרייבר שמגיע עם הכרטיס וכשמתחילה ההתקנה יש הודעה שצריך קודם לעשות ריסט ואחר כך להתקין אני עושה ריסט מתקין ואותה הודעה חוזרת!!!1 למישהו יש פתרון בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום קניתי מסך דק 19 אינצ של hp לפני איזה שבוע והוא מציג את התמונות לשולחן עבודה , משחקים ואייקונים ארוכים יותר, מתוחים יותר כלפי אורך ופחות כלפי רוחב כלומר נוצרת תמונה ללא איזון של רוחב ואורך..לדוגמא תמונות שאני פותח בתוכנת צייר כלשהי התמונה מוצגת כמו שצריכה להיות אבל שאני שם אותה לדוגמא כרקע אז היא מתוחה יותר כלפי מטה..וגם במשחקים אותו הדבר. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שמעתי שיש לnvidia דריבר חדש גרסה 75.90 אולם בבדיקה באתר שלהם מופיע גרסה 71.84 האם זאת סתם שמועה ?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני מוכר את הכרטיס שלי 9600PR0 ואני מחפש כרטיס מקסימום 1200 שקל...ל AGP...מפרט בחתימה ! תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מחפש המלצה, USB חיצוני לעבודה עם ממיר YES תודה אם יש בפחות, עדיף.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום חברים, אני בונה מחשב בימים אלה בשביל שאוכל לעבוד בתלת מימד בנוחות ויעילות [ללימודים] הבעיה היא תקציבית, מכיוון שהכרטיס הזה עולה כ"כ הרבה כסף רציתי לדעת אם יש פתרונות יותר זולים שעומדים באותם דרישות של רינדורים בסוליד וורקס? המחשב הולך להבנות על סמך הכרטיס מסך ככה שמעבד וכ'ו זה לא הנושא כרגע.. שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת מזה כל מושג ומה הוא עושה, ואם יש עוד כמה ואני בטוח שיש שלא ציינתי אשמח אם תגידו לי מה פלוס הסבר. Vsnyc? AA? Triliner\Bliner או משהו כזה ויש עוד אחד לא זוכר איך מבטאים תשם שלו. בעיקרון אני רוצה לדעת מזה כל מושג שמוצאים אותו בהגדרות של הגרפיקה במשחקים. תודה רבה לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי GTX 460 עם 2000 MEMORY CLOCK ו800 CORE CLOCK ובmsi afterburner עשיתי 2 פרופילים, פרופיל אחד רגיל ופרופיל שני עם core clock של 700 וmemory clock של 1700, עכשיו לדעתי בתיאוריה אם אני מפעיל את הפרופיל הרגיל רק כשאני משחק, וכשאני בשימוש רגיל להפעיל את האנדרקלוק לדעתי זה יכול מאוד להקטין בבלאי, פחות טמפרטורות, פחות מאוורר, פחות צריכה. האמנם? או שיש סיבה כלשהי שלשמה זה לא יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
נגיד יש לי ערכת השבבים של NVIDIA אני יכול לשים איזה כרטיס מסך שאני רוצה נגיד 6XXX או 5XXX או 7XXX ? ואם אפשר לשים כרטיס של ATI ?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את אחד מהכרטיסים האלה שניהם עולים בערך כ 500 שקל שניהם עם 256 זיכרון וגם שניהם של אותה חברה (LEADTEK) ???
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני כבר בא לקנות וזה פתאום אני רואה שהורידו אותו אי אפשר להשיג יותר?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס Geforce 6600GT של Albatron וראיתי שיש שני סוגים: pci-e ו -AGP השאלה היא למה ה- pci-e הוא יותר זול? (הוא לא אמור להיות יותר חדש ומהיר?)
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כתוב כאן R600 של AMD - כבר החודש! http://hwzone.co.il/news/1167692562/25017/ יש תאריך אחר משו?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך שמסוגל להריץ משחקים כמו carbon וכו.. תקציב דיי מוגבל,רק 500 ש"ח עם התגמשות ל-550 (אוליי טיפה יותר) תודה רבה מראש :]
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את המחשב של לטלויזיה (LCD אם זה משנה) יש לה יציאת S-VIDEO ואני מחשב אותה למחשב דרך הכרטיס מסך ואני מפעיל את מחשב והטלוויזה כאילו לא מזהה שהמחשב דלוק היא כאילו מזהה שיש חיבור כלשהו מהמקום אבל רושמת NO SINGLE OUTPUT מה לעשות חברה אני כבר ממש מעוצבן על החרא הזה
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה, ברשותי כרטיס מסך 3D PROPHET 9700 וטלויזיה ישנה ללא חיבור S-VIDEO. קניתי כבל SVCD כדי לחבר בין הכרטיס מסך לטלויזיה ובנוסף קניתי מתאם 21 פינים עם כניסת SVCD כדי שאוכל לחבר לטלויזיה. הבעיה היא שכאשר אני מחבר בין הכרטיס מסך לטלויזיה כפי שתיארתי התצוגה על גבי הטלויזיה מופיעה בשחור לבן וללא צבע, ועל גבי צג המחשב התצוגה נשארת כרגיל עם צבע, ניסיתי הכל, שיניתי את כל שיטות השידור, הורדתי דריברים הכי חדשים, הורדתי רזולוציה, את קצב הריענון קיצר מה לא... ועדיין התצוגה שנראית על גבי הטלויזיה היא בשחור לבן, מה עוד יכולה להיות הבעיה ? ומה אפשר לעשות ? אפילו ניסיתי לחבר לעוד טלויזיות בבית, ובכולם רואים בשחור לבן... תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך בסביבות ה700 ש"ח +- כרטיס כמובן למשחקים רצוי שיהיה מKSP או LOGICPC תודה.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-