כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! חבר שלי רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלו (radeon 9600 ) לlcd "samsung la32r51b (גם לtv וגם לכרטיס מסך יש יציאה של dvi ) לצפייה בסרטים איזה כבל אתם ממליצים לי לרכוש ? ומה המחיר שלו ל 3-4 מטרים ואיפה אפשר לרכושו? תודה רבה מחכה לתגובות
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הכרטיס הוא GFORCE 7600 ויש לי אותו כבר שנתיים מאייבורי ולאחרונה(חצי שנה בקרוב) יש לי בכל משחק תלת מימדי ארטיפקט ובכמויות אדירות וזה לא משנה כמה נמוכה הגראפיקה שאני שם ויש לי הוכחה שזה בכרטיס ולא משהו אחר בגלל שכאני מחליף את הכרטיס שלי בכרטיס אחר אז זה עובד בסדר(REDEON X300) ואני הכל מקרה רוצה בקרוב להקנות את HD 4670 של MSI אבל אני מעדיף שאם אני יכול עוד להשתמש בכרטיס שלי אז לפחות שיעבוד כי כרגע אני השגתי את BURNOUT החדש למחשב ואני כל כך אוהב ואני לא יכול לגעת בו רק בגלל זה אז בבקשה תעזרו לי ותודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במחיר של 1500 ש"ח גג. מה אתם ממליצים?, אני צריך שיתמוך ב AGP ולא ב PCI אני חשבתי על :radeon 9800 pro/xt 128 mb או 6600gt 256B ? ואם לא אחד מהם מה אתם ממליצים לקנות? אני מעדיף 256 זיכרון. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב שאמור להתחבר למסך סמסונג T260 ברזולוציה 1920X1200. השימוש העיקרי הוא משרדי/אינטרנט/סרטים/אימיול/ ולפעמים סימולטור מסוקים ריל פלייט G4 השאלה שלי האם לפי המפרט של המחשב, אני יצטרך גם כרטיס מסך או שמספיק הכרטיס של לוח האם? אם כן, איזה כרטיס מומלץ לי לקנות לקבלת ביצועים טובים? האם רצוי לשנות את המפרט, למפרט אחר עם ספק כח יותר חזק? (ואם כן- אז לאיזה אתם ממליצים)? המפרט של המחשב הוא: מעבד AMD ATHLON II X3 440 AM3 (3.0GHz) - BOX לוח אם GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ מארז כולל ספק Antec NSK3480 380W http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK3480 קרור למעבד Arctic…
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=145&CatCode=1 כמה דברים שונים שם , עכשיו השאלה שלי אם שווה לקנות את ה7950 , ב1300 שקלים. אני יודע שזה כרטיס חזק, אבל הוא לא מוכן להתפשר, הוא רוצה מחשב מעולה , כנראה למשחקים, הוא לוקח בנוסף לזה ג'יגה זיכרון DDR, הצעתי לו אפילו להרחיב ל2 ג'יגה והכרטיס 7950 איך נראה לכם ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן כמעט חודשיים Quad 6600 עם לוח אינטל G31. יש לי כרטיס מסך Zodiac Geforce 9400GT וכאשר אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה למצב של dual view, הוא לא מתחבר... התקנתי בערך 10-15 פעמים דרייברים מקוריים וגם הורדתי מהאתר של Nvidia ומאתרים אחרים, אך הכל לשווא... אני מחבר את הכרטיס עם כבל S-video שמחובר לטלוויזיה בבננה צהובה (כמו RCA או RGB איך שלא קוראים לזה..) רציתי להוסיף שבעבר במחשב הישן שלי כאשר הייתי מחבר את הכרטיס FX5300 לטלוויזיה זה היה עובד מצויין... האם הבעיה בדרייבר? בכרטיס? או אולי בכלל בטלוויזיה שלא תומכת(לא נשמע הגיוני...)?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
היי. הכרטיס מסך הנוכחי שלי נהרס (Palit Radeon 9800SE) ולחברה אין במלאי את הכרטיס. הם הציעו לי ללא תוספת כסף לקבל את הכרטיס הזה: Asus GeForce FX5700 V9570 TD. איך הוא? אתם יכולים לתת לי עליו מפרט טכני ואולי ביקורות אם יש?
-
- 12 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מעוניין לברר איזה ספק כח מתאים לכרטיס המסך הזה: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5570H2 המחשב שאני מתכוון לקנות מגיע עם מארז וספק 380W זה המארז : מארז כולל ספק Antec NSK3480 380W http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK3480 תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את המחשב של לטלויזיה (LCD אם זה משנה) יש לה יציאת S-VIDEO ואני מחשב אותה למחשב דרך הכרטיס מסך ואני מפעיל את מחשב והטלוויזה כאילו לא מזהה שהמחשב דלוק היא כאילו מזהה שיש חיבור כלשהו מהמקום אבל רושמת NO SINGLE OUTPUT מה לעשות חברה אני כבר ממש מעוצבן על החרא הזה
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה, ברשותי כרטיס מסך 3D PROPHET 9700 וטלויזיה ישנה ללא חיבור S-VIDEO. קניתי כבל SVCD כדי לחבר בין הכרטיס מסך לטלויזיה ובנוסף קניתי מתאם 21 פינים עם כניסת SVCD כדי שאוכל לחבר לטלויזיה. הבעיה היא שכאשר אני מחבר בין הכרטיס מסך לטלויזיה כפי שתיארתי התצוגה על גבי הטלויזיה מופיעה בשחור לבן וללא צבע, ועל גבי צג המחשב התצוגה נשארת כרגיל עם צבע, ניסיתי הכל, שיניתי את כל שיטות השידור, הורדתי דריברים הכי חדשים, הורדתי רזולוציה, את קצב הריענון קיצר מה לא... ועדיין התצוגה שנראית על גבי הטלויזיה היא בשחור לבן, מה עוד יכולה להיות הבעיה ? ומה אפשר לעשות ? אפילו ניסיתי לחבר לעוד טלויזיות בבית, ובכולם רואים בשחור לבן... תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
צריך עזרה בבקשה....יש לי כרטיס מסך gforce fx 5600 שיחקתי במחשב פתאום התכבה לי המסך ולא נדלק שמתי כרטיס מסך של אחותי fx 5200 הכל פועל....והכרטיס שלי fx 5600 פועל אצל אחותי במחשב בהתחלה חשבתי שהכרטיס נשרף אבל התברר שלא... מישהוא יודע מה לעשות ?תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לחדר טלוויזיה חדשה HD 32 אינצ', ואני רוצה לקנות כרטיס מסך HD למחשב כדי לראות סרטים ישירות על הטלוויזיה כרטיס המסך שלי היום הוא ati x1950 512mb, אני מחפש משהו שיהיה שדרוג כמובן, אבל לא חובה שדרוג משמעותי באמת, כי אני סה"כ לא משחק משחקים עם גרפיקה יותר מדי כבדה, לכן גם טווח המחירים היחסית נמוך. הכי חשוב שתהיה יציאת HDMI כמובן. בעיקרון אפשר לתת המלצות עד 600 ש"ח ככה, אבל כמובן שעדיף עד 450 כמו שתבתי בכותרת תודה מראש! ---עריכה--- משהו חשוב נוסף ששכחתי, המארז שלי יחסית קטן, ולכן אין מקום לכרטיס מסך גדול כזה שתופס 2 סלוטים, אלא רק לכזה שתופס סלוט אחד
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב amd 6400x2 3.2ghz am2 3 גיגה זכרון 800 mhz כרטיס מסך 8800GS ASUS TOP EN ספק כוח של hec 400w לוח אם m2a-mvp שני סלוטים של pci expres x16 מסך 19' ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך ל 4870 האם יהיה לי צוואר בקבוק עקב המעבד ? האם יש צורך לשדרג את הספק ? ןשאלה אחרונה האם יש הבדלים משמעותים בין הכרטיסי מסך ?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני קונה מחשב למישחקים ב5000 אלף ומיתלבט איזה מסך ליקנות..בקשה עזרה! מסך ב850 שקל לא יותר עדיף םחות!
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ה8800 שלי עומד ללכת לעולמו בקרוב, מה הכרטיס המומלץ עד התקציב הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, אני עומד בפני קניית מחשב חדש.בפורום "מפרטים" המליצו לי על מפרט מבוסס על AMD . כיוון שאני עומד לקנות ב KSP ,ולהם אין כרטיסי מסך איכותיים ברמות מחיר של 350-400 שקל, המליצו לי לקנות בפורום בחנות LOGICPC כרטיס מסך של GYGABYTE סוג gygabyte radeon 9550. בחנות שם יש שני דגמים , D ו T . באיזה לבחור? כדי לחסוך את הריצה, האם אתם תוכלו כן להמליץ לי על כרטיס מסך טוב ברמות מחיר הנ"ל ב KSP ? אחת הסיבות שהפנו אותי ל LOGIC PC היתה שלהם יש 128 ביט ול KSP יש 64 ביט בלבד. המפרט שאני בונה: "אני רוצה מחשב בעיקר להורדות וקצת משחקים. המפרט שהצלחתי להרכיב עד בערך 3200 הוא הבא: מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 זכרונות DDR 400 512MB A…
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני פשוט מוכר את כל המחשב שלי ואני מסתפק בכרטיס מסך יש לי 6800xt ב500 כמו שיש לי עכשיו וחדש .ויש גם 7600gs חדש ב600 .ההפרש בניהם הוא גדול? {אל תציעו לי את ה7600 gt אני יודע ששווא להוסיף 300 ש"ח בשבילו אבל זה לא לתקציב שלי כי אם כבר אני ישקיע עוד מה gt 150 ל 7900gs }
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
geforce 9500 gt 512 gddr3 או geforce 9600 gt 512 gddr3 האם יש הבדל משמעותי בינהם?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב צצה לי ההודעה הבאה: http://pics.sendit.co.il/0706/ea7b8f4525.jpg לא ממש הבנתי מה זה אומר, ומה אני צריך לעשות על מנת שהיא לא תופיע כל הזמן? יש לי כרטיס 6600GT עם הדרייברים הכי מעודכנים (91.31).
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
????.......
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
Ati Radeon 9800 pro האם הוא כולל בתוכו גם כרטיס טלוויזיה?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כ.מסך SAPPHIRE RADEON 6870, חדש דנדש. כאשר התחלתי להריץ משחקים, זיהיתי איטיות וקצב פריימים נמוך במיוחד, לצד גרפיקה ואפקטים מאוד מרשימים. העלתי את ה-DXDIAG ולמרבה הפתעתי, גיליתי שעל פיו יש לי רק 240.5 ראם.. הרצתי עוד כמה תוכנות ובכולן התוצאה היתה זהה. הורדתי ועידכנתי את כל הדרייבים הרלוונטיים אבל הבעיה נשארה! אשמח לעזרה תודה מראש. עריכה: צירפתי תמונה להמחשה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
נראה לי שיש לי מחסום FPS במשחקים.. לפעמים אני משחק על ההגדרות הכי הכי גבוהות, ומקבל 30 FPS במשחקים מסויימים ואם נגיד אני משנה להגדרות הכי נמוכות הFPS נשאר אותו דבר... חשבתי אולי יש מחסום FPS בדרייברים או משהו כזה? עזרה ???
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
השקע של הכבל המחבר בין המסך למחשב שלי שבור (חלק מהפינים שבורים וחלקם חסרים) מדובר בשקע 15 פינים והכבל מתחבר אל תוך המסך. מדובר במסך 17 אינצ' של LG בן שנתיים וכתוצאה מהתקלה בשקע הוא מראה כרגע רק גוונים של כחול וירוק. הבנתי שצריך לרכוש כבל מתאים בעל שקע תקין, להסיר את השקע שלו ולחברו במקום השקע בכבל הקיים ואני מעדיפה לתת למישהו בעל ידע ונסיון לעשות זאת כדי שלא אגרום נזק... אם יש מישהו מאזור אשדוד או רחובות שמעוניין לעשות זאת תמורת תשלום נא ליצור עימי קשר. כמובן שאביא אליו את המסך וארכוש בעצמי את הכבל המתאים. נא לפנות אלי במייל: fox_23@walla.co.il
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
פתחתי פה לפני כמה ימים נושא ולא כל כך התעניינתם בו , אז עכשיו אני ישאל שוב. אחרי שראיתי היום את ה 4870x2 והבנתי שהוא כל כך מטורף שבשביל השימושים שלי ( משחקים בסיסיים , צפייה בסרטים ) אין בו צורך. יש לי מסך 22אינץ עם רזולוציה של 1680*1050 , אני רוצה לקנות כרטיס שכנראה אעביר אותו גם למחשב בחדש שלי שאני יקנה בהמשך , יש המון כרטיסים בשוק , זה מבלבל. מה לעשות ? **יביאו לי את הכרטיס מארה"ב**
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-