עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Shbd,

פשוט כל 5 דקות מופיעים לי קווים כאלו ואני לא יודע מה לעשות זה כבר התחיל לי מזמן עוד מהדריברים של ה- 5.3 זה היה נגיד ל5 דקות והיה חוזר פעם בכמה ימים עכשיו יש לי דריברים 5.5 ואי אפשר לראות טלוויזיה ככה.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  2. שלום לכולם יש ברשותי שני כרטיסי מסך 6800GS, ולוח מדגם GA-K8NXP-SLI קיבלתי איתו את הגשר שמחבר בין שני הכרטיסים ! רק לפני שאני מחבר ועושה טעות רציתי לדעת אם זה משנה אך מחברים את הגשר ? כי הוא יכול להיכנס משני הצדדים... תודה מראש ברק.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  3. http://img129.imageshack.us/img129/2876/18971288lp0.jpg אני התחלתי לשחק ב-WarRock ופתאום הוקפצה לי ההודעה הזאת. מה צריך לעשות??

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by comix_dude,

יש לכם הצעות אני רוצה לשדרג לא ראיתי משהו טוב ב סביבות 500 שח שאני יוכל לשחק איתו במשחקים כבדים ויעמוד

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  5. יש מישהו שרוצה שאני ימכור לו את הכרטיס שלי הישן.. קיצר אני הולך להרכיב לו.. ויש אפשרות שאם אני ירכיב לו תכרטיס אז המחשב ישרף או משהו כי זה לא תואם.. או שהחרצים מתאימים רק לסוג אחד ואז אינמצב שישרף..?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by parker,

מה ההבדל בין שני הכטיסים האלה ומי יותר טוב ATI Radeon 9800 128MB DH DVI Hercules 3D Prophet 9800 128MB

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by שמשו,

שלום רב,קיבלתי 2 מפרטים מחברות שונות עבור מחשב לעבודת רינדורים ב3ds max .תקציב של 4000 ש"ח מה אומרים המומחים? הצעה א':מעבד intel core 2 quad q6600 + זיכרון supertalent ddr2 4096 mb+ כרטיס מסך leadtek qurdro fx 570 הצעה ב':מעבד intel core 2 quad q6600 + זיכרון סמסונג ddr2 4 gb+כרטיס מסך geforce 8600gt 512 mb dvi pcix

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by PayneBack3251,

שלום, מחר אני קונה מחר עם 6600gt של pov ואני רוצה לראות תמונות מסך ממשחקים שעובדים עם הכרטיס מסך הזה...כמו HL2 DOOM3 ועוד... אני ממש רוצה לראות אם יש לזה איכות ממש טובה... הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי.. אולי אתם תוכלו לעזור לי ! תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by Y-T-M,

לחבר שלי יש את המערכת הבאה.... Intel® Pentium® D Processor 805 (2M Cache, 2.66 GHz, 533 MHz FSB) 1 giga ram יש לו כרטיס מסך 7300xe של ג'יפורס והוא מחפש לשדרג כרטיס מסך..ובנוסף יותר מאוחר הוא ירחיב גם זיכרון.. אז מה ההצעות בתקציב הזה כאשר הוא משחק על הlcd 26 שלו רוזולציה 1024X768

10. Started by cybertoon,

אני צריך שדרוג מהכרטיס גרוטאה ONBOARD שכרגע יש לי למשהו אחר הצורך היחידי שלי הוא שיהיה PCI E DVI רצוי יציאה לTV שיתמוך ברזולוציה המסך שלי 1680x1050 שזו הבעיה העיקרית של הגרוטאה שיש לי עכשיו שעושה את זה כשבא לה. ושירץ סרטים HD בלי תלונות בלי משחקים בלי בלאגנים התקציב כמה שפחות, למרות עד 300 זה סביר. תודה!

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by gbox,

שלום רב אז הנה כמה שקיבלתי במבחן המפרט שלי amd athlon 64 3000 939 512 ddr gigabyte 6600gt התוצאה: 3348 האם זה תוצאה טובה? תודה רבה לעוזרים לינק לתמונה: http://img92.echo.cx/my.php?image=umtv3qr.jpg

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by segev22,

שלוש שאלות לגבי הכרטיס: א.מה ההבדל בין הליבה שלו G92-420 לבין ליבת הG92 הרגילה? ב.מה ההבדל בין הזיכרונות של ה9800GTX לבין הזיכרונות של ה8800GTS 512MB כי הבנתי שקיים הבדל מלבד המהירות כמו למשל הזיכרונות שיש על האולטרה מיוחדים ביחס לכל שאר הזיכרונות בסידרה 8. ג.למה הוא דורש שתי חיבורי מתח של 6 פינים, 1לא תספיק? ואולי זה מה שבעצם הופך אותו לחזק בהרבה מה88GTS כמות גדולה יותר של זרם ומתח שנכנסת לליבה?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  13. עשיתי הרבה חיפושים ולא מצאתי. היה הסבר כ(קצת מצחיק,למען האמת)שמתקן פגמים במסכי crt משהוא עם מגנט,אם אינני טועה,הבעיה נפתרה אז והיא שוב חזרה תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  14. אז ברגע שיוצאים הכרטיסים החדשים אם המחיר שלהם יהיה ריאלי אז אני הולך לקנות אחד או שתיים(תקראו ותבינו) בהתחלה חשבתי על לקנות 8600gt אחד אבל אז חשבתי לקנות כבר לוח תומך SLI ולקנות 2 כרטיסים של 8300GT אז פה השאלה האמיתית זה משתלם ? אני לא יודע אם זה יצא יותר יקר או לא יותר טוב או לא את זה אני שואל אותכם ואני צריך שתענו לי מה עדיף מבחינת הכל(מחיר ביצועים וכו...) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  15. Started by Born2Kill,

האם הכרטיס מסך שלי X1900XT מנצל את ה-Pixel Shader? יש לי 48 Pixel Shader, איך באה ליידי ביטוי הניצול?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  16. אהלן! יש לי מחשב נייד עם GF6150 מובנה עליו. עכשיו, הדרייבר שאני משתמש בו הוא מהאתר של HP, והוא די ישן. אני הלכתי לאתר של נבידיה, בדקתי ברשימת תאימות לכרטיסים של הדרייבר האחרון, ואכן, ה6150 מופיע ככרטיס נתמך. אבל כשאני מנסה להתקין, הודעת שגיאה! setup could not find a driver compatible with your hardware אה? למה? הכרטיס מזוהה בכל מקום בסדר גמור וגם מריץ משחקים...למה אני לא יכול להתקין? מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by shahar2k7,

שלום, הייתי מעוניין לקבל קצת מידע, אבל קודם כל המערכת. QUAD Q8400 Gigabyte GA-EG41MF-US2H 4GB DDR2 SEASONIC 620W GIGABYTE 8500GT 512MB DDR2 LCD 22" LCD 37" אני רוצה לשדרג כרטיס מסך לטובת גיימינג בינוני עד כבד בסכום של עד 550 ש"ח. OC לא חשוב לי. 37" יחובר ב HDMI ו 22" ב DVI. האם צריך 1GB בשביל תצוגה כזאת (37") כדי לראות ב720p בצורה טובה(בלשון המעטה)? ההתלבטות היא בין Sapphire ו GIGABYTE. 4670 GT240 וכו'. הייתי שמח לקבל המלצות גם לכרטיסים אחרים, עם הסברים הגיוניים. תודה לעונים ושבוע טוב. שחר

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  18. Started by elib,

הרכבתי מחשב במפרט הבא: HEC Compucase CI-6A21 400W? ?MSI 915P-combo (915) DDR1+2, PCI-E? ?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? ?512MB A-DATA? ??80GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9? ?ABIT X600-XT 128 MB PCI-E? יש בלי בעיות עם כרטיס המסך אני לא יודע אם זה קשור לדרייבר או לכרטיס עצמו התקנתי את הגרסה האחרונה של דרייבר של ATI Catalyst 5.11 והמחשב נתקע משהו נתקל בתופעה הזו ויש לו פיתרון בשבילי יעזור לי מאוד

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by masterb,

ראיתי פרסום זה בפלונטר- http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-N55256D&affiliate=zap נראה לכם הגיוני, וגם אם לא (טעות) אני מתכוון לתפוס אותם במילה GV-N55256D : wtf ???

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by dorviper,

שאלתי לפני כמה ימים ואף אחד לא ענה לי אז... שיחקתי עם ההגדרות של הכרטיס מסך וזה גרם לזה שכשאני צופה בסרטים בWMP או בBSPLAYER הצבעים השתגעו...זה גם בנגנים באינטרנט (וואלה לדוגמא) בBSPLAYER נכנסתי להגדרות צבעים והצלחתי לסדר את זה אבל זה כל פעם חוזר אחרי שאני סוגר את התוכנה הצבעים האחרים רגילים זה רק בתוכנות וידאו תודה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by slip,

מישהו יודע איזה חברה מוציאה את הדגם של כרטיס המסך 7600 GT לAGP ושיהיה למסך CRT

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  22. כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . לוח האם שלי הוא אסוס M2A-VM , לפני כן היה לי P3 עם כרטיס מסך ATI מאוד ישן ולא היתה לי הבעיה הזו. תודה מראש לכל העוזרים !

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by wwll soldier,

האם כדאי לי? המפרט amd 3200 1gb gigabyte k8n ultra 9 האם שווה במחיר הזה חדש מחברת XFX?? אני אקח את זה לכמה חודשים עד שיצאו משחקי DX10 ואז נקנה מחשב חדש...

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by nesber,

יש לי כרטיס GF4MX וכשאני מנסה להתקין דרייבר מעודכן מהאתר של נבידיה, בזמן ההתקנה אני מקבל הועדת הזהרה שהדרייבר לא עבר בדיקות תאימות עם ווינדוס אקס פי ויכול לגרום לאי יציבות של המערכת או משהו בסגנון........ מה זה לעזאזל השטויות האלה, ומה אני אמור לעשות כדי להתקין דרייבר כמה שיותר מעודכן?(חוץ מלקנות כרטיס אחר כמובן)

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  25. שלום, אני עומד לרכוש מחשב חדש, אשר אמור לשמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ולשימושי Office. אני ממש לא זקוק לכרטיס גרפי "מפלצתי". אבל, הייתי שמח לנצל סוף סוף את כניסת ה DVI שקיימת במסך שלי. אשמח לקבל המלצה לדרך הזולה להשיג זאת: לוח אם הכולל DVI, או כרטיס גרפי זול וטוב הכולל DVI שאוכל להוסיף ללוח אם. בתודה מראש, דוד

• 2 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים