עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם.. מסיבות כאלו ואחרות אני נאלץ להיפרד מהכרטיס הנוכחי שלי, ולקנות משהו פשוט בהרבה. את ה8800gts 640 שלי אני מוכר ב1750, מחיר הוגן? ועכשיו אני צריך למצוא את הכרטיס הזול ביותר, לא אכפת לי ביצועים. אני מעדיף משהו של nvidia בגלל הדרייברים. אני מחפש משהו בפחות מ200 שקל עם זה אפשרי.. חייב שהכרטיס יהיה במלאי של חנות כלשהי (חייבת לביות במרכז הארץ) משום שאני ניאלץ להיפרד מהכרטיס עוד השבוע. יש אולי המלצות לכרטיס יד שנייה? תודה מראש Install

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by roiyair,

אהלן, תוך כדי משחק בMass Effect קיבלתי את ההודעה הבאה: http://img404.imageshack.us/my.php?image=82402467by6.jpg מה אני יכול לעשות עם זה? כרטיס המסך שלי הוא HD4850 עם הדרייבר החדש ביותר.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  3. תצביעו ותשפיעו!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. מה קורה? לבנתיים אני משוטט באתר לא מקצועי...מחפש תשובות פה ושם...ומקבל כלום. אז באתי לאתר יותר מקצועי, לפה... יש לי כמה שאלות... היום שיחקתי BF1942 ופתאום אני שומע רעש כזה מוזר כמו רישרוש ואז אחרי כמה זמן המחשב עושה לי ריקונקט... אז או שזה בעיה במאוורר (איך בודקים? אני לא רוצה להסתבך בלפתוח את המחשב וכל זה...אבל אני יכול לנסות...) או שהכרטיס מסך מתחמם יותר מידי... (ומה עושים בקשר לזה?) זה לא רק על באטלפילד, זה גם OFP...אבל כל שאר המשחקים עובדים לי מצויין. (UT2003, AA:O, AVP2) ואיך בודקים את החום של הכרטיס מסך? עוד שאלה: יש לי GeForce FX 5600 וכולם אומרים לי שזה כרטיס גרוע...לבנתיים הוא עובד לי מצויין...אז מה בעצם הקטע של הכרטיס? הוא באמת גרוע? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  6. Started by PrefaceAlumni,

על המערכת שלי?

7. Started by ran19,

אפשר לעשות oc לכרטיס מסך מובנה?..

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by דנדן,

חברה אני הולך לקנות מחשב חדש, והולך להשקיע בכרטיס מסך עד 800 שקל בערך, מה עדיף, לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה, ולחכות קצת עד להוצאה של הכרטיסים שתומכים בDX10 או לקנות משהו נורמלי בתקציב שציינתי?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by nani121,

היי יש לי מחשב בן שנתיים-שלוש, כרטיס מסך geforce 9800GT טמפרטורת כרטיס המסך במנוחה היא 73C מעלות. במאמץ הוא מגיע ל90+ מעלות.. אני משחק CS 1.6 ושאני נכנס לרימון עשן המחשב שלי נתקע (המסך מתמלא בקוביות צבעוניות וחייב ללחוץ על הפעלה מחדש). התקנתי דרייברים והכל.. אבל נראה לי הכרטיס שבק חיים.(זה קורה הרבה גם סתם שאני גולש באנטרנט/משחק משחק/רואה סרט). מה עושים??? קונים חדש?? או שיש פתרון אחר?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by mc_elad,

האם ניקח 9600GT אם 250MB ונחבר אותו למחשב יחד אם מעבד אקסטרים ו6gb זיכרון ולעומת זאת - ניקח את אןתו כרטיס אבל אם 1GB ונחבר אותו למחשב יחד אם מעבד ברמה בינונית(חלשה משמעותית ממעבד האקסטרים) ו2gb זיכרון ****(שאר הרכיבים בשני המחשבים זהים) אילו מהמחשבים יביאו ביצועים גראפים יותר טובים....??(אשמח להסבר קצר בנושא )

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by tomiv,

אני רוצה לרכוש כרטיס טלויזיה, חשבו לי שיהיה לו טיונר כמובן, אני מעריך שבכולם יש את זה כדי שיהיה אפשר לחבר אליו את הכבלים ישירות .. שיתמוך בmedia center .. וכמובן הקלטה באיכות טובה.. חשבתי ללכת על Leadtek WinFastTV2000 XP RM שעולה יחסית זול כ180 ש"ח אבל גיליתי שהאיכויות הקלטה שלו הם לא הכי טובות ואין תמיכה גם בmedia center ולכן אני מחפש כרטיס טוב יותר.. על איזה כרטיס אתם ממליצים {תקציב: עד 420 ש"ח}

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  12. משהו משכיר לי את הכרטיס מסך ל30 יום ב200 ש"ח .מדובר בכרטיס 8800gtx oc 2 עכשיו אני צריך לדעת אם הספק שלי יחזיק לי אותו לפחות נורמלי או לפחות שלא ישרוף אותו ואת שאר מחלקי המחשב מדובר בספק 400W של hec שקיבלתי ביחד עם המארז 6a19 מחשב amd 5600 89w x2 2 גיגה זיכרון לוח albetrone 5619 series שתי דיסקים קשיחים של 320g צורב lg x18

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  13. Started by rafitzur,

האם יש כרטיס 9800gt שנמכר שהקירור שלו ללא מאוורר הכוונה קירור פסיבי

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  14. מחשב E2160 עם 1G RAM - כרטיס גרפי OB הילד בעיקר משחק באינטרנט ומשחקי מחשב רגילים מצד אחד לא גיימר רציני (ילד בין 10) אבל מצד שני רוצה כרטיס שאפשר יהיה להנות ממנו תודה שמוליק

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  15. שלום, ברשותי מסך ViewSonic G75f מזה שנתיים, ואמנם הוא מעולה (תודה לintegral על ההמלצה בזמנו), אבל הוא "17 ועובדה זו התחילה להפריע לי ברגע שיצא לי לשחק מעט במסכי "19 אצל חברים, רפרוף קל באתרים השונים שאני מכיר הראה לי שרוב מסכי הCRT שעדיין זמינים לקנייה הם או מסכי "17 פשוטים או לחלופין מסכי "21 אינץ' יוקרתיים שעולים כמו המחשב שלי ואף יותר. אני משער שמסך 19 איכותי יעלה כ1500+-, אבל התקציב גמיש במקרה ומדובר בהפרש מחירים מוצדק. *"19 CRT *איכות ללא פשרות *תקציב גמיש *עדיף שמסגרת הפלסטיק תהיה כהה, אמנם אפשר לצבוע אבל זה בעייתי. *בשום פנים ואופן לא LCD תודה מראש

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  16. היי, שמתי לב שכשהכל באיזון. אני מקבל 2769 שזה על הפנים ב3DMARK03.... אז העלתי הכל לאיכות הכי גבוהה בCATALYS CONTROL CENTER והתוצאה ירדה ל1300!! עם RADEON 9500PRO.... והוא לא סתום או משהו.. בדקתי.... למה זה? מה לעשות? להעלות הכל לכיוון הביצועים? תגידו לי מה לעשות אני חייב לשפר את היבצועים שלו.... אין סופט מוד ל9500 פרו נכון? תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by TARON,

מה אתם אומרים על ה ציון הזה ב 3DMARK05 1697 טוב או לא ??? http://img492.imageshack.us/img492/810/19cw1.jpg תגידו איך בלי שום אובר קלוק וב ATI TOOLS הוא על 61 FPS איך ?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  18. שלום, הזמנתי בחברה מחשב חדש שכלל את הכרטיס: 7600GT sonic ועל הקופסא לא כתוב סוניק ובתוכנות שבדקתי( cpu-z, EVERST) לא כתוב את המהירות של הכרטיס אל רק את השם 7600GT ,ללא sonic *ההבדל בין הסוניק לרגיל הוא שברגיל זה 500/1.4 ובסוניק זה 575/1.5 האם יש איזה דרך לבדוק את העיניין ללא פתיחת המארז?תוכנה כלשהיא? עריכה: אם זה עוזר הכרטיס של palit

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by 10GaZ,

הכרטיס שלי הוא PowerColor x1950pro Extreme. איך אני יכול לשנות את מהירות המאוורר שלו? רק בעזרת תוכנת צד שלישי? אם כן, אשמח לכזו (ועל הדרך שגם תשלוט על מהירות המאוורר של המעבד) תודה

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by nesber,

אני מעוניין לקנות את ה FX5600ULTRA של אלבטרון, אבל העניין הוא שיש שתי גרסאות לכרטיס הזה: הגרסה הראשונה הרגילה, וגרסת 2.0 באתר של החברה ההבדל היחיד שמצוין הוא בEngine Clock: הגרסה השניה יותר מהירה מבחינת נתון זה. האם ניתן להסיק שלא מדובר בדגם מוחלש, אלא דווקא בדגם מהיר יותר? מישהו מכיר את הדגם הזה אולי?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by yoel14,

אני כמעט סגור על:" מסך שטוח LG FLATRON 17" T710BH" ופתאום נתקלתי במסך הנ"ל - "19 FST DAEWOO - דגם: 907D-(שנה אחריות) במחיר דומה לשל מסך 17"- מאוד מוזר... אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר אישית את המסך/ראה אותו אצל חבר/שמע ממקור אמין אם המסך הזה שווה משהו או שבעצם זה מסך די דפוק ובגלל זה גם מוכרים אותו בזול? תודה, לילה טוב

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  22. האם העדכון של NVIDIA 81.98 עושה בעיות? יש עדויות של מישהו שהשתמש, שהכל בסדר? תודה מראש. .swg

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by Idan-h,

מי יותר חזק? כי שמעתי שהR9550 כרטיס מוצלח. האם זה נכון שהוא מבוסס על אותו בסיס של R9500-9700? מה ההבדל בין הכרטיסים? תודה!

24. Started by TomB,

בתחום המחיר שלו כמובן. כדאי ללכת על WINTV PVR-USB?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by GoldenAxe4000,

שלום רב יש לי מספר מחשבים עם כרטיס GEFORCE6100 מובנה לאחר RESTART ולא משנה מה אני עושה הכרטיס חוזר ל 800X600 בלבד ! למרות שאני מעוניין ב 1024X768 ! שיניתי את ה DRIVER פעמיים . האם יש למישהו פתרון ? [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.