עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TAMIRRR013,

תיראו נגיד אני סתם משחק crysis אז מצדד ימין מופיעים אבנים או כל צעד פיתאום יוצאאים לי מהצדדים או מיקדימה מלא עצים יש לי VIEW DISTANCE ממש נמוךך יש לי כרטיס 9800gtx+ אני משחק על רזולוציה הכי גבוהה והגדרות הכי גבוהות איך פותרים את הבעיה של VIEW DISTANCE נמוך?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by adirnasri,

אני שאלתי בפורום לפני כמה זמן העם שווה לקנות את 8600GT ואמרו לי שעדיף לקחת את X1900GT ואני רואה בפורום שאומרים שהוא חם מידי ולא טוב... אנא עזרו לי .... תקציב עד 800 תודה מראש אדיר

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by Or_s2006,

חבר שלי שואל אם כדאי לשדר לכרטיס מסך HD2900XT המפרט הנוכחי שלו הוא.. am2 5600+ 2gb ram s3(mother board) gforce 7800gt 256mb בתודה אור

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  4. מותקן וויסטה 32 ביט SP1 והוא לא נותן לי לזהות בRIVATUNER או בSPEEDFAN או בATITOOL מהירות מאוורר של כרטיס מסך או טמ' שלו לא מצליח לכוון את המהירות מאוורר שלו (שהיא איטית מאוד והוא מתחמם בטירוף) הכרטיס של טווינטק הלוח של ABIT (IP35) nTune לא נותן לי להתקין כי אומר שאין לי לוח NFORCE

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  5. תמיכה ב - Pixel Shader 2.0. עדיף עם קירור פסיבי.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by ShDorLq,

הכרטיס מסך GTX260 יותר טוב מהכרטיס מסך HD4870 1GB? תודה מעוזרים

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by sgsg,

אני חייב לגלות של איזו חברה הכ. מסך שלי. הדגם אמור להיות 9500 פרו, גם לפי AIDA וגם לפי dxdiag, אבל לפי האתר של ATI: http://www.ati.com/support/identify/graphicschart.html הוא מתאים לנתונים של Hercules 3D Prophet 9700 Pro. אם באמת הייתי מקבל 9700 במקום 9500 אז הייתי שמח (או שלא???), אבל בדקתי את האריזה של ההרקולס והיא לא נראית כמו האריזה שהייתה לי לכרטיס. לפי איזה עוד נתונים אני יכול לזהות את הכרטיס? הוא עושה לי בעיות ואני רוצה לבדוק עם החברה בנוגע לאחריות (המוכר אומר שנה, באתר של ATI כתוב שעל כרטיסים שלהם 3) ותמיכה טכנית. אני לא זוכר אם כשקניתי הזמנתי של חברה מסוימת או של ATI, זה משנה בנוגע לאחריות?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by doreiny,

שלום לכולם היום הבאתי את הכרטיס החדש שלי giga byte nvidia 5900xt 128mb 256bit עכשיו הבעיה היא שהתקנתי אותו הכל טוב ויפה אבל שה win xp עולה הוא רושם לי מחוון מתח: מדווח כי כרטיס הגרפיקה המופעל nvidia זקיף המערכת של אינו מקבל כמות עוצמה מספקת nvidia ידי. (ככה זה רשום) ואז רשום: כדי להגן על החומרה שלך מפני נזק אפשרי או מצב שעשוי לגרום לנעילת המערכת, מעבד הגרפיקה הנמיך את ביצועיו לרמה שתאפשר המשך פעולה בטוחה. wtf is that?!

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by raiman1,

נגיד יצא כרטיס מסך חדש איפה אני יכול לראות מה הביצועים שלו???

10. Started by elad-k1,

שלום חיברתי את כל היציאות של tv out עכשיו אני רואה הכול טוב אבל אם אני מחשק פיפא אז במחשב אני רואה טוב אבל במקביל בטלוויזה זה יותר גדול וזה לא תופס את כל התמונה כלומר לא רואים הכול מה עושים שינתי רוזולוציה במחשב נ.ב זה באמצע שאני משחק בפיפא ..

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by OmerDude,

שלום לכולם, אני אשמח לשמוע הצעות לכרטיס מסך עד 250 שח AGP עם יציאת DVI אם אפשר אז גם עם VGA ו S-VIDEO. (בכל אופן הדגש הוא על DVI) בתודה מראש, עמר

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  12. שלום לכולם אני בתהליכי שידרוג למחשב שיחזיק עוד כמה חודשים טובים אני צריך כרטיס מסך שיחזיק מעמד למשחקים (אני גיימר כבד בלי תקציב כמעט) 500 שקל זה כל מה שיש לי כרגע זה מיועד במיוחד למשחקworld of warcraft שאין לו דרישות מי יודע מה

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  13. לפני כמה זמן השגתי 9800Gx2 כרטיס מסך של TwinTech עכשו הבעיה שאני רואה במאפיינים שיש לו רק 512מגה?!$!$! ועל הקופסא רשום 1גיגה.... תמונה: היה לי 4870 ואני מרגיש שכאילו ה9800Gx2 ממש חלש..... + דריברים.... אני אמור לעשות משיהו? זה הדבר היחידי שראיתי במאפיינים: הערה: יש לי את הדריבר הכי עדכני 180.48 תודה רבה לעוזרים!!!!

14. Started by adir89,

ניסיתי לחפש ולא מצאתי.יש ביצועים של הכרטיס באתר או במקום אחר?ראיתי שיש ביקורת לגבי ה HD4850 תודה.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by pc student,

על פי מה שאתם רואים יש לי את הכרטיס הזה חשבתי בשביל מה הוא טוב ואיך ניתן לשפר אותו?

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  16. בעזרת ה' אני הולך לקנות בקרוב את המפרט הבא: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE ASUS M2A-VM HDMI OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO כמו שאפשר לראות אין ספק ומארז במפרט, מכיוון שאני הולך להשתמש בספק והמארז הנוכחיים שלי. גם הספק וגם המארז ג'נריים... לקחתי בכוונה כרטיס מסך מובנה מכיוון שאין לי כסף לכרטיס מסך נורמלי... השאיפה בעתיד הקרוב להשקיע בכרטיס מסך חזק וביחד איתו גם ספק.... השאלה שלי האם המפרט יהיה צוואר בקבוק? לדוג' אקנה כרטיס מסך ממש חזק ובמשחק מסוים הוא יקרטע לי בהגדרות גבוהות לא בגלל הכרטיס אלא בגלל המעבד לדוג'... חחח השאיפה שלי אחרי קניית הכר…

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by a007fan,

שלום לכולם, ראיתי שהיגיעו כרטיסי ATI החדשים מסדרת AIW. לי יש את אותו הכרטיס אבל שנקנה מארה"ב ולכן הוא בשיטת NTSC ולכן אין לי יכולת לצפות בטלוויזיה בו. אודה לאחד מכם שקונה את הכרטיס הזה מכאן אם יוכל לשלוח אלי את הביוס של הכרטיס שלו כדי שאוכל לצרוב אותו על הכרטיס שלי ולקוות שזה יעבוד. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  18. שלום רב, הכרטיס מסך הקודם שלי (GF6800GT) התקלקל בנסיבות מצערות. מאפייני המחשב: * חיבור מסוג AGP. * מעבד AMD 3500 השאלה: האם אפשר לחבר כרטיס מסוג Pci-e? אני יודע שהמעבד שלי תומך בזה, אבל האם אני יוכל לחבר? אם לא, איזה חלקים צריך להחליף כדי שהוא יתמוך. שאלה 2: אני צריך כרטיס מסך חדש, תקציב: בלי מוגבל. אני רוצה את הכרטיס הטוב ביותר שאפשר לקנות. תמליצו על כרטיסים. תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by kknd,

טוב, אני חייב לבחור באחד מבין שני כרטיסי המסך הבאים: http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a6200_td_2.html או http://www.sapphiretech.com/vga/9600-xt.asp יש למישהו דעות לכאן או לכאן? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by Lanzar,

שלום לכולם סמתי לב שהדרייברים באתר של אומגה לא מעודכנים... הגירסה של הדרייבר היא 57 משהו ובאתר של NVIDIA זה 60 ומשהו לא זוכר בדיוק... עכשיו השאלה שלי אם מישהו ניסה לבדק איזה עדיפים...?

21. כמו בכותרת, אתם יכולים להמליץ לי על משהו שעבר Tweak. הייתי מרוצה מהאומגה, אבל הם עושים לי בעיות ה- Windows לא אוהב אותם, ובגלל זה הוא לא נותן לי איתם Refresh Rates מלאים. אני לא מעוניין להתקין את הדרייבר המקורי של Nvidia.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by hairpiss,

Tr+Tf ב 8 מילי שניות או GTG ב 2 מילי שניות?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  23. Started by havivt,

לפי מה שקראתי וחיפשתי בפורום , ראיתי כי ניתן להשיג ti4200 ב550 שח? ואף פחות... חיפשתי וחיפשתי והכי זול שמצאתי היה 650 ש"ח... איפה ניתן להשיג כזה כרטיס מסך בפחות מ600 שח? והאם הוא באמת טוב כמו שאומרים עליו - האם יעבוד כמו שצריך על המחשב שלי : P4 1.5GHZ לוח אם 850GB 256RDRAM

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by Arile,

חברה תקשיבו טוב אני על סף התאבדות !!!!! התקשרו נגמר ה msi (((( רק בעוד חודשיים הוא יהיה זמין . אין מה לעשות חייבים חלופה טובה (((( הוצע לי ה gigacube הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2106 באותו מחיר כפיצוי אז מה אתם אומרים זה או משהו אחר שכדאי תודה לעונים זה דחוף לי . אמרו לי זה xt מוחלש זה נכון ?

• 7 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים