עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by stookza,

שלום רציתי לשאול למה חברת ati לא מאפשרת הוספת צבע בדרייבר שלה כמו שאפשרי בNVIDIA בקליק ימני מאפיינים על שולחן העבודה :\geforce...:\תיקוני צבע:\חדות דיגיטלית {אצלי כמעט על מקסימום ;o} כי אין כמו הרבה צבע {אנימה משחקים ותמונות}ואם ניתן לעשות זאת יכול להיות שאני לא מעודכן לדרייבר של ATI כיום מפני שרציתי לקנות כרטיס ATI לפני כשנה ולא רכשתי רק מהסיבה הזאת . אודה לתגובה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by t0x87,

שלום לכולם! ברשותי כ.מסך SAPPHIRE RADEON 6870, חדש דנדש. כאשר התחלתי להריץ משחקים, זיהיתי איטיות וקצב פריימים נמוך במיוחד, לצד גרפיקה ואפקטים מאוד מרשימים. העלתי את ה-DXDIAG ולמרבה הפתעתי, גיליתי שעל פיו יש לי רק 240.5 ראם.. הרצתי עוד כמה תוכנות ובכולן התוצאה היתה זהה. הורדתי ועידכנתי את כל הדרייבים הרלוונטיים אבל הבעיה נשארה! אשמח לעזרה תודה מראש. עריכה: צירפתי תמונה להמחשה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  3. Started by djdodo,

שלום בימים אלו אני מתכונן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך אני צריך כרטיס מסך שירוץ חלק עם ויסטה (עם כל האפקטים) וכמובן שיהיה טוב לסרטים. אני כמעט ולא משחק במשחקים מחיפושי באינטרנט הבנתי שהלוחות אם עם שבב 690G הם בעלי כרטיס מסך מובנה הכי טוב שיש היום, השאלה האם הוא טוב לויסטה? או ללכת על כרטיס מסך חיצוני ופה אני צריך המלצה מבין 3 כרטיסי מסך שראיתי בתקציב של 300 ש"ח 8400GS X1550 ‏HD 2400 Pro ברור לי שכרטיס מסך חיצוני טוב יותר ממובנה השאלה עד כמה הוא יותר טוב? תודה

4. שלום לכולם ביום ו הקרוב יגיע המסך אני די נעול עליו אבל רציתי לדעת אם למישהו יש הצעות \ הסתייגויות\המלצות

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by De_Lu_xE,

אני רוצה לקנות בזמן הקרוב כרטיס מסך חדש בסביבות ה-900ש"ח, שיהיה חזק ושיתמוך ב-DX9.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by lion03,

איך הכרטיסים של CLUB3D?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by PT,

כל פעם הXP עולה יש 2 ריצודים מעצבנים כאלה גם כשאני לוחץ ADVANCED כדי לשחק עם הדרייבר יש ריצוד למישהו זה גם קורה? יש פיתרון? אני בטוח שזה הדרייבר כי בלעדיו זה לא עושה את זה

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by arsenic,

יש לי כרטיס רדון 9600XT256ddr ורציתי לעשות לו Overclocking ... מישהו יכול לעזור לי לעשות את זה תודה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  9. אני צריך מסך 17 אינטש LCD טוב שמיועד למסמכים, כתיבת קוד ואינטרנט. בלי סרטים, בלי משחקים. עדיפות למסך עם PIVOT. יש משהו מתאים ? תודה, שחר.

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by blueman1,

איזה כרטיס יותר מומלץ זה של ATI X1900 XT 256MB או זה של NVIDIA GeForce 7900GT 256MB

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  11. כרגע יש לי 2600PRO של SAPPHIRE עם 256MB GDDR2. כמה אני ארגיש את השדרוג ל4670 החדש גם של SAPPHIRE עם 512MB GDDR3? שאר המפרט נמצא ב"מפרט" זה (המחשב העליון). המסך שלי הוא X95F של SONY גודל: 19" רזולוציה 1024X1280, והוא לא צפוי להתחלף. כלומר זו הרזולוציה שאני משחק עליה. השאיפה לשדרוג היא בגלל שה2600 לא סוחב. גם בC&C הנוכחי ברגע שיש יותר מדי יחידות על המסך המשחק מקרטע בהגדרות גבוהות, אני לא חושב שאפשר להאשים משהו אחר במפרט שלי מלבד הכרטיס. אני ארצה לשחק RED ALERT 3 כשיצא את DIABLO 3 ואת CRYSIS בצורה חלקה (ה2600 מריץ אותו די חלק ב1024X768 כשהכל על מדיום אבל אני שואף ליותר מזה). אני לא רוצה להשקיע את ה200 ש"ח הנוספים ל9600GT. אגב, אני מתכנן לשים לכרטיס תוך כמה חודשים קירור …

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by EliranB,

קיבלתי היום את המסך הזה לא חדש אבל במצב טוב איך הוא ? דעות תלונות תקלות הכל בבקשה אני צריך פרטים עליו יש לו חיבור DVI האם לחבר דרכו או דרך הVGA ? אין לי כבל בשבילו אז אני רוצה לדעת מה לקנות ... ואם לקחת DVI אז איזה 18 או 24 פינים ? 18 פינים . http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_1757&products_id=10832 24 פינים . http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_1757&products_id=10835 ואם VGA אז זה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_1757&products_id=10843 יש פה רשימה תגידו מה הכי מתאים ... http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=39_1757

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  13. אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש, המחשב מיועד בעיקר לסאונד, אבל כרטיס שיכול לשמש אותי אם אני ירצה לשחק מדי פעם משחק עדיפות לכרטיס עם TV Out.

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by ar2r,

קניתי 1GB sapphire hd4870 הקירור עובד אבל למעלה שנוגעים זה ממש חם האם גם לכם הכרטיס הזה מתחמם ככה? אני מודאג מההתחממות הזאת אני לא יודע עם זה בסדר או לא

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  15. מה אני צריך (חומרה/תוכנה) בכדי לחתוך קטעים מתוך סרט די.וי.ד. שאני יכול לראות במחשב על מנת לשלב אותם במצגת פאור פוינט? ואותה שאלה עם המקור אינו סרט די.ו.די. אלא קובץ avi?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  16. Started by shauli,

שלום לכולם. מה אתם אומרים על המסך mag 786fd ועל המסך mag 786pf2? מי יותר טוב? והאם בכלל כדאי לקנות אחד מהם? (התקציב הוא בערך באיזור המחיר שלהם)

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  17. חבר'ה אני מחפש כרטיס מסך איכותי וזל שיתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף.התקציב נמוך עד 300 שקל אבל חשוב כרטיס HD. איזה כרטיס הכי טוב אנ אוכל לקנות במחירים של 250-300 שקל... הנה המפרט: [ Processors / Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz ] Processor Properties: Manufacturer Intel® Corp. Version Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz Serial Number To Be Filled By O.E.M. Asset Tag To Be Filled By O.E.M. Part Number To Be Filled By O.E.M. External Clock 266 MHz Maximum Clock 4000 MHz Current Clock 2798 MHz Type Central Processor Voltage 1.2 V Status Enabled Socket Designation LGA775 [ DIMM1: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) ]…

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  18. קניתי את הכרטיס הזה http://hwzone.co.il/news/1165195484/23415/ והתקנתי אותו והכל עובד כשאני מפעיל את המחשב אבל כשאני מריץ משחק המסך נכבה לי וכתוב NO SIGNAL INPUT לשניה ואז חושך, חיברתי את המסך לספק הכוח (6 פינים) ויש לי ספק די חזק 480W של חברת TAGAN אז אני לא חושב שפה הבעיה, בכתבה על הכרטיס בלינק שנתתי כתוב: "חשוב לציין כי הכרטיס ידרוש שני חיבורי מולקס רגילים מספק הכוח שלכם (במקום חיבור שישה פינים אחד)" לא ממש הבנתי את זה? חיברתי את הכרטיס לספק, האם אני צריך לחבר עוד כבל שישה פינים מהספק לכרטיס ואם כן איך אני עושה את זה, מישהו יכול להסביר לי בבקשה. תודה. דרך אגב המפרט שלי הוא: לוח אם MSI NEO2 AMD 64 3500 ג'יגה זיכרון והכרטיס החדש.

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by nahum8,

^השאלה למעלה...אשמח לתשובה מקורית ואמיתית :]

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by dvirko,

כבר כמה חודשים שאני מנסה לשים ת'יד על כרטיס hauppauge pvr-250/350 כזה ולא מצליח, בארץ הכרטיסים הללו בעצם לא קיימים, ומנגד החנויות בחו"ל אינן עושות משלוחים לארץ, שלא לדבר על כל המיסים שצריך לספוג. סרקתי את כל ההודעות בפורום הזה, כמו גם פורומים אחרים ולא מצאתי מידע רלוונטי נכון להיום. האם מישהו יכול לתת לי כיוון? תודה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  21. Started by oz12,

האם שווה ההשקעה של עוד 500 שקל בכרטיס ה 9800GTX הוא שווה תביצועים בשביל עוד 500 שקלים ?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  22. Started by overload,

:-\ R9800 PRO 128MB 256BIT מהאתר של MSI.מה הם רוצים?.. שאני ינתק את הכרטיס מהחשמל כל פעם שאני מכבה את המחשב ??? :-\

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by Do As Infinity,

כותרת.

24. Started by xb,

שלום. חבר שלי מתכוון לקנות כרטיס מסך: ATI RADEON 9600 PRO 128mb DDR. הוא רוצה לדעת איזה יצרן יותר טוב: Gigabit או Sapphire? והאם יש ליצרן חשיבות \ השפעה גדולה על המוצר?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  25. Started by Parallel,

אחרי שנפטר לי ה-9800 פרו,אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש..לאחר חיפוש בפורום הגעתי למסקנה שאני הולך ה-6600GT או ה-6600 אני לא כזה פריק של משחקים,אבל אני רוצה משהו שיחזיק להרבה זמן מבחינת העדכניות למשחקים..ולא יעשה בעיות. הסיבה העיקרית שאני פותח את התרד היא בגלל הניסיון הכושל והנורא שהיה לי עם הרדאון של ספיר..שנשרף אחרי שנה וקצת,בלי שנעשה לו כלום,נורא עיצבן אותי כי הוא עלה לי המון כסף בזמנו,וכעת אני רוצה לבחור את החברה הכי אמינה שיכולה להיות כדי שמה שקרה לי לא יקרה שוב(או לפחות שהסיכוי יהיה קטן מאוד) אני מבקש המלצה על היצרניות שהן הכי אמינות..כי אני נורא היסטרי עכשיו בגלל הניסיון המר. וכמובן גם תגובות בקשר לכרטיס. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים