עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gggilad13,

קראתי כמה ביקורות והשוואות על כרטיסי מסך, בהשוואה הם מציגים גם משהו שקוראים לו 4xAA, 8xAF מה אלה? אם אני לא טועה זה פילטרים או משהו כזה, אבל מישהו יכול להסביר לי מה זה, ולמה זה תורם?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  2. אני קונה מחשב חדש עם כרטיס מסך : msi geforce fx5200 128 ddr HALF LIFE 2 יצליח לעבוד חלק עם כזה כרטיס? אה יש לי מעבד INTEL P4 3G ו- 512 RAM

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. בבקשה נראה לי שאני לא עושה את זה נכון

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  4. Started by orlupo,

GEEORCE 6200 של GIGABYTE בעל 128 מגבייט זיכרון ו-128 ביט נחת אצל היבואן. הדגמים שנחתו הם: NX62128D-BULK עולה לחנויות המחשבים 550 שקל NX62128D עולה לחנויות המחשבים 660 שקל נראה מה יהיו במחירים בנועה, זיגזג וכ'ו...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ell100,

מה דעתכם על המסך LCD L1720P של LG ? ואם מישהו יכול להסביר לי מה החשיבות הרבה של יציאת DVI במסך ואם זה שווה את ההפרש של מאות שקלים במחיר. השאלה על המסך הספיציפי הזה באה בעקבות מבצע בשקם אלקטריק כשהמחיר הוא 2496 ש"ח + צורב DVD LG , אז אם אפשר תנו דעתכם גם על המחיר - לפי זאפ הוא אטרקטיבי מאוד במיוחד למי שמעוניין גם בצורב DVD.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  6. Started by X-Gamer,

יש לי כרטיס GF4MX עד היום הייתי משחק בפאר קרי על ההגדרות הבאות: 1024x768 AFx2 NoAA Water: High Textura: Very High Pratic(משהו כזה)- Very High Shedow: Low Light: Med עכשיו רק רציתי לראות איך המשחק נראה עם צללים ואורות על Very High שיניתי הגדרות, יצאתי ונכנסתי למשחק ואיך שהמשחק התחיל המחשב עשה ריסט למה?

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  7. אני רוצה לקנות את הכרטיס אבל לא רוצה להדפק. אני זוכר שקראתי בפורום שהכרטיס הזה הוא עם קירור לא טוב, מה נסגר עם זה? חוץ מזה יש עוד משהו שאני צריך לדעת בקשר לכרטיס? תודה.

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. epox-8kda3j amd 64 3200 2xkingston 256 400mh סליחה 6800nu של לידטק

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by -T.G-,

במיוחד למשחקי מחשב אני רוצה שיעבוד לי טוב לעוד שנה-שנתיים http://www.isracomp.com/define.asp?idd=2092 כדאי?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי מסך של מאג שמתחיל להראות סימני גסיסה... אז הגיע הזמן לקנות מסך חדש ! מצאתי משהו מחבר שלי אבל אין לי שום מושג במסכים אני יביא לכם את הדגם ואם תוכלו לעזור לי זה יהיה נחמד מאוד הדגם הוא IBM P260 אני יודע שהוא 21" אבל לא יודע כלום בנוסף... אך הוא למשחקים ? זה הכי חשוב... תודה מראש לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by kobi_af,

אני יודע שיש x800 se x800 pro ו x800xt מה יש גם x800xt tpe משהו כזה? ומה יותר טוב 6800 הרגיל או x800 pro ומה יותר טוב x800 pro או 6800gt

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  12. Started by nim901,

כאשר אני מנסה לחבר את הכרטיס ל TV הוא לא מציג כלום, יש לי את הכרטיס הזה http://www.gameve.com/gve/Products/Images/tn/R9200SE128MB-1.jpg וגם קיבלתי את הכבלים הבאים: http://www.vr-zone.com/reviews/Chaintech/GF4Ti4600/chain2.jpg (השחורים) אז חיברתי את השחור הארוך, השמאלי יותר (זה שליד המחבר הלבן) לכרטיס מסך ואליו חיברתי את החיבור השחור השני, לשם חיברתי את הכבל הזה : http://www.hardware-pacers.com/reviews_images/Radeon%209200se%2064mb/package.jpg (הצהוב) ואני לא מקבל כלום על המסך, מדוע? נ.ב אם התמונות לא מובנות אז יותר מאחור אני אקבל תמצלמה שלי ואז אני אצלם לכם בידיוק מה עשיתי

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  13. אולי אתם מכיר אותו בתור GeForce pcx 5750 אני רוצה לדעת עם זה כרטיס גראפי טוב... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by ben389,

יש לי 9200PROVIVO של GIGACUBE הבעיה איתו היא שהVIVO מוכן לעבוד רק עם סט דריברים 3.6. אם אני מתקין סט יותר חדש הוא לא מוכן לטעון את התוכנה של הVIVO. הוא מודיע בפתיחה של התוכנה שיש איזו בעיה, עושה טסט למערכת, אומר שכל החומרה מתאימה ועדיין לא טוען אותה. למישהו יש מושג איך אפשר לגרום ל VIVO לעבוד עם דרייברים חדשים? בקשר להמלצה לכרטיס חדש. אני מעוניין לקנות כרטיס שיצליח להזיז משחקים חדשים. התקציב הוא בסביבות ¤1500 עם אפשרות חריגה למשהו שבאמת שווה את זה.חייב להיות AGP (לוח ASUS P4P800 DELUX). העדפה אישית היא ATI עם VIVO. אין לי בעיה להזמין מחו"ל ואני אפילו מעדיף כי זה יוצא הרבה יותר כרטיס בפחות כסף. שמתי עין על X800 PRO VIVO (כזה למשל). יש מקומות שאפשר לקנות אותו בתקציב …

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  15. Started by ms,

אני מעוניין לקנות במחיר טוב כרטיס מסך או radeon 9200 לא se או radeon 9600 לא se או geforce fx 5200 או geforce fx 5600 או geforce fx 5700 ואני רוצה למכור geforce 2/mx400 עם 64 מגה בייט תודה מראש

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  16. Started by idanhakia,

היי אני מחפש מסך LCD בגודל 17" שיהיה איכותי למשחקים וסרטים... האם קיים 19" בסביבות ה 3500 ?

• 12 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by X-Gamer,

לא מצאתי שום סקירה שכוללת את שתיהם ביחד אז מי יותר חזק?

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by avi2014,

שני כרטיסי 6800nu בתקן sli או.. x800xtpe???

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by ms,

בוקר טוב לכולם כאשר אני מחבר את כרטיס הקול למגבר הסטראו שלי אני שומע בשני הרמקולים משהו כמו הממממ........ כזה מעצבן, מפריע, ודי חזק גם מבלי שום יציאת סאונד( מבלי אפילו לנגן משהו) דרך הכרטיס. עליי לציין: גם כשחיברתי למחשב השני קיבלתי בדיוק אותה התופעה. כרטיסי הקול הם o.b בשני המחשבים. כאשר חיברתי דיסקמן למגבר עם אותם כבלים ולאותם הכניסות (וכיוונתי את הווליום למקסימום גם בדיסקמן וגם במגבר מבלי לנגן) הכל היה תקין. אגב גם יציאת הוידאו לא משהו. כרטים מסך: ג'יפה 4 עם יציאות s-video וגם rca - תוכנת tvtool . התופעה: תמונה לא משהו (divx) וקוים (גלים) רצים על מסך הטלוויזיה. מבקש ממי שיכול להנחות אותי לסדר את הבעיות להסביר לי בדיוק מה לעשות. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by Gohan,

זה אותו מסך רק לtm יש רמקולים וdvi או שיש עוד שינוים? תודה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  21. קודם כל שלום לכולם, אני קצת חדש פה, ראיתי שיש כאן אחלה פורום, אז הצטרפתי. ועכשיו לשאלה... הכרטיס החדש, תומך ב SLI? אני אוכל לחבר שני כרטיסים כאלה לסך הכל ארבעה מעבדים באמצעות תקן SLI? אם כן, אולי יש בנצ'ים כשזה מחובר ככה? מה בקשר למחיר? כמה יעלה הכרטיס בערך ביחס לכרטיסי high end אחרים? תודה מראש לפותר נכונה

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  22. UP

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Yaron-Cohen,

יהי זכרו ברוך..!..Acer G773...אמן..! אז אחרי הלוויה והשבעה...שזה יגמר בעוד שבוע..!!..אני חייב לקנות מסך חדש...כי אינ עכשיו עם איזה משהו מהמחסן MAG XJ700T...מסך "כדור"..."17... אז מה אתם מציעים לי?...אני רוצה "19...והתקציב הוא 1500 ככה..!...תגידו לי אם זה טוב Samsung 955DF או Mag 996PFS....מה אתם אומרים?...או שיש לכם איזה הצעה אחרת??..

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by Silver Dragon,

יש לי יצאה בכרטיס מסך... אבל לא רואים ברור את הכתוב, למשל השמות של האיקונית בשולחן העבודה.. וכשאני מפעיל סרט מתחילים לשים לב שיש פסים דיי רחבים ששטים במסך... והתמונה לא כל כך טובה. יש לזה פתרון?? דרך אגב ניסיתי לשנות רזולוציות שונות או להדק יותר את הכבל אבל שני אלו לא עזרו. תודה.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  25. מבקש את עזרתכם לשאלות הבאות: 1) מה צריך כדי להמיר קלטות וידאו לתקליטורים, יש לי וידאו טייפ עם יציאת RCA של אודיו ווידאו, יש לי גם צורב דיוידי. השאלה שלי מתייחסת לתוכנה בעזרתה ניתן להמיר וכן לחומרה או מתאם למחשב. ( כרטיס המסך שלי הוא: NVIDA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X) ?2)חוץ מהמחשב השולחני יש לי גם laptop של ibm מסוג t41 האם אתם מכירים דרך לבצע את מה שביקשתי בשאלה הראשונה. 3) האם יש למישהו מתאם למכירה במחיר סמלי?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.