עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lmlm,

אחריי שX1950PRO מצליח לעמוד מול 7900GS של אנוידיה, עם ביצועים מצויינים ויחס מחיר טוב. AMD מתכוונת להמשיך בהצלחה של X1950PRO ומכריזה על X1950GT הליבה של X1950GT תהיה RV570LE (במקום RV570 של 1950PRO ) המפרט: וגם תמיכה טבעית בCROSSFIRE התדר של הליבה יהיה 500MHz (במקום 570Mhz לX1950PRO) ותדר הזיכרון יהיה 1.2GHz (במקום 1.38GHz לX1950PRO) מחיר לא ידוע . ויושק בתחילת פברואר. מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=722699&starttime=0&endtime=0 למה AMD (ATI) משחררת כרטיס DX9 בתקופה של DX10? (חודש אחריי יוצאים המיד רנגים של אנוידיה ובDX10)

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by irav,

אני צריך את הדריבר הכי חדש וגם את התוכנה של בכרטיס מסך (של NVIDIA)

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by F430,

אם יש שני כבלים של שישה פינים בשביל מה עשהו כניסה של 8 פינים בכרטיס?!

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by chen1234,

לפי ATI TOOLS מתי שאני מפעיל הSHOW 3D הטמפרטורה עולה ומגיעה עד ל65 מעלות..... יש לי X1950PRO של ASUS זה בסדר??

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by SloOmPer,

מה ההבדלים בין כרטיסי המסך 1950PRO ל 1950GT? מחיר, ביצועים, קירור?.. אפשר פירוט? אגב, מה דעתכם על הכרטיס X1950XT 512MB ב 999 שקל?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  6. לא רוצים להתפשר על ליבה גראפית מובנית חלשה אבל גם לא מעוניינים במוצריה של NVIDIA ששולטים בקטגוריה? הכירו את ה-Swift 3X של אייסר, עם הופעה ראשונה לכרטיס ה-Iris Xe הדיסקרטי מתוצרת אינטללכתבה

7. Started by Adielion,

מזה הכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4708 6800LE?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  8. אני מעוניין בכרטיס מסך שיחזיק משחקים על ההגדרות הכי גבוהות לדוגמת קרייסיס ושלל המשחקים החדשים.. יש לי מסך 26 אינץ שהוא FHD אני גם מעוניין שהוא יתמוך במשחקים עתידיים על רזולוציה גבוהה.. מה אתם ממליצים?

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by DsDs,

מדובר בכרטיס מסך למחשב נייד: NVIDIA GeForece GT 130M (With 1 GB Dedicated) שימו לב - למחשב נייד.. רציתי לדעת עם כרטיס מסך כזה יריץ לי באופן חלק את PES2010 ומשחקים כמו NFS? לי כיום יש מחשב נייך(לא נייד) שלו כרטיס מסך 8600 GT, שמריץ את המשחקים האלה על גרפיקה ממוצעת.. האם מחשב נייד עם כרטיס מסך כזה יריץ את המשחקים שתיארתי למעלה? אגב, לינק למפרט הנייד: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=9221 תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  10. יש לי ספק של 400 וואט ואני מתכנן לקנות את כרטיס המסך:x700xt ורציתי לדעת עם הספק שלי יוכל לעבוד איתו??? לינק לכרטיס מסך-http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6913&CatCode=123

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  11. Started by grove,

האם הדגם הזה טוב? TOXIC אומר משהו? הוא שקט? והאם ספק של 520 יחזיק אותו? http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7743 Sapphire ATI Radeon HD 4870, TOXIC, 1024Mb DDR5, 256Bit, HDMI, PCI Express 2.0, תודה מראש

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by X-BLADE,

ראיתי את הבנצ'ים ובשביל הבדל של2-5 fps אני לא מוכן לשלם יותר מ200 שקל וכמבון שלא לחכות עוד זמן כי אני רוצה שהמחשב שלי יהיה מוכן לכבוד בחנוכה. מפרט: q6600@3.0ghz gskill 2048gb liberty 500. עכשיו כנראה אני אקנה את הgt ולכן יש לי שתי שאלות: 1) האם המחשב הנ"ל יוכל להריץ קרייסיס על ההגדרות הגבוהות ביותר כולל כל הפילטרים והפיזיקה וכו' ברזולוציה של 1280X1024? [זוהי בעצם מטרת המחשב העיקרית.....] 2)אני לא יודע מאיזה חברה הכי שווה לי לקנות את הכרטיס הנ"ל.[אני מתכנן לחבר את המחשב גם לטלוויזיה...ככה שאני צריך מתאמים בבאנדל]. מצאתי את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=843 הוא נראה לי הכי שווב וגם יש לו OC. אם יש כרטיס יותר זול או שהOC לא מצדיק את הבדל המחרים let…

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  13. שלום, לאחרונה אני מתעניין במעבר למסכי 2-4K כרגע יש לי זוג 760GTX 2GB גרסה WF OC וממה שהבנתי ב 4K במשחקים הם לא יתמודדו כמו שצריך ואצטרך להוריד בהגדרות פרטים ב 2K הבנתי שגם כן לא אצליח להריץ עם כל הפילטרים במשחקים כמו FAR CRY 3 וכל השאר החדשים. חשבתי למכור את הכרטיסים ולקנות זוג 760 אותה גרסה רק עם 4GB זיכרון. האם בגרסה הזאת לא אצטרך להתפשר על הגדרות ? ב 4K? ב 2K אני די בטוח שלא אצטרך להתפשר

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by darkman,

אני לא חובב יותר מידי משחקים אני משחק רק משחקתי אסטרטגיה וגם מירוצי מכוניות לקראת C&C החדש נתקלתי בבעיה רצינית יש לי R9250 ואני בטוח שאני יסבול איתו... אבל מצד שני אני חייל תפרן וגם אני לא רוצה להשקיע יותר מידי במחשב שלי (דרך אגב היה לי GF3 TI 200 שהסתדרתי איתו כ 5 שנים...) מה שווה לקנות בערך 500 שקל... סטיה של 200 מקסימום.

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by roeiw,

יש לי בעיה כל פעם שאני רוצה לשחק או לראות קבצי וידאו אני צריך לשנות בהגדרות תיקוני צבע של הכרטיס מסך את הבהירות לקצת יותר מהרגיל אחרת הכל ניראה חשוך ולא מובן במסך זה על הבהירות הכי גבוהה יש לכם מושג למה זה קורה?? ויש לי עוד שאלה בהגדרות שבמסך יש Color Control ויש אפשרות של 9300K או 6550K או בחירה עצמית על מה זה צריך להיות??

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by lordgrim,

אני מתכנן קנייה של מסך LCD 15 . לאילו דברים אני צריך לשים לב? לדוגמא : CONTRAST או זמן תגובה או בהירות. האם המסכים האלו טובים למשחקים? איזו חברות הן טובות וכדאי להשקיע בהם?

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  17. כרטיס GIGABYTE GV-R9700 Radeon 9700 Pro 128Mo DDR ב-1800 שקל זה טוב?

18. [glow=red,2,300]כול שני וחמישי נפתח דיון אודות כרטיסי 8800GT ללא שום תועלת החלטתי לפתוח סטיקי שיסגור אחת ולתמיד את הפינה הזו[/glow] דרישות מערכת מינימום בשביל הכרטיס הנ"ל: AMD 4000X2 / INTEL E2160 ספק 400W אמיתי! *כיום כול החברות שוות (כרטיסים בעלי קירור רפירנס שנראה כך) ואין מה לחשוש *כול חברה יכולה לעשות בכרטיסים שלה מה שמתחשק לה אם זה לשנות את מהירות השעון של הכרטיסים או להחלפת הקירור -חברות שעושות C@ לכרטיסים שלה הן: +ASUS +Palit +Twintech +Foxconn +Leadtek +INNO3D +MSI +VVIKOO +BFG +XFX +GAINWARD +eVGA יש עוד חברות אחרות אך הן לא נמצאות בשוק הישראלי ככה שאין מה להוסיפן כמובן שמצורף לכרטיס אם נעשה C@ כולשהו ע"י ציון על האריזה או על הכרטיס עצ…

• 0 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. שלום לכולם! אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש, ואני נורא רוצה לקנות את ה6800GT מפני שאני מאוד רוצה לקנות את המחשב כמעט הכי חזק שאני יכול לקנות אבל לאחר קיראת ביקורות רבות על ה6600GT השתכנעתי שה6800GT הרבה פחות משתלם מה6600GT. אבל בכל זאת אני רוצה מאוד לקנות מחשב מאוד מאוד חזק, אבל כואב לי הלב להוציא סכום של מעל 6K בידיעה שאני יכול להשיג מחשב סבבה לגמרי ב5K השאלה שלי היא כזו (מפני שאני לא ממש יודע פרטים על טכנולוגית הSLI) האם אני יכול לקנות היום לוח אם שתומך בטכנולוגית הSLI ולקנות נגיד את ה6600GT, ואם אני ארגיש שהמחשב יתחיל קצת להתפגר במחשקים לקנות כרטיס מסך נוסף ולחבר אותו לSLI ככה אני לא מפסיד את הכרטיס הקודם. השאלות שלי לייתר דיוק הן: 1) האם ניתן לחבר כל שלי כרטיסים בSLI א…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by amore,

שלום לכולם ותודה מראש התקנתי את הכרטיס המסך המדובר אבל כרגע ישנה בעייה כאשר אני עובר למצב מסך טלויזיה אני רואה רק צבע שחור לבן ניסיתי את כל מצבי ההגדרות התקנתי גירסה חדשה לדרייבר אני חושד במיספר אפשריות תקנו אותי אם אני טועה 1.המחשב שברשותי הוא P3 733MHZ 2.הכרטי אינו תומך בטלויזיה שברשותי 3.משום מה אין באפשורתי להגדיר סוג טלויזיה מה שאני זוכר, זה שכן אפשר להגדיר בכלים מסויימים אולי כאן זה באופן אוטומטי אשמח לקבל רעיונות לפיתרון תודה שוב

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  21. בבעלותי GF8800GTS של ASUS, Corsair 2GB DDR2 677MHZ 6400E 250GB WD MB - ASUS 775 משהו ב800 ש"ח. אין שום בעיות חומרה ידועות, כל החלקים מעודכנים וחדשים. שלשום קיבלתי תוצאות מדהימות (כמצופה) בכל תוכנות הבנצ'מארקינג; AQM-120K 3DM06-8.7K - תוצאות מצופות מהמערכת. היום חזרתי על הבדיקות וקיבלתי תוצאות כמו 5.5K ב3DMARK06 ו-46K בAQM3, התוצאות לא משתנות מבדיקה לבדיקה (כמעט ולא, ביצעתי את הבדיקות יותר מפעם אחת). אין לי מושג מה הבעיה, יש לי את כל הדרייברים האחרונים, וההגדרות בכרטיס מכוונות לביצועים. ביצעתי כל שינוי אפשרי (תוכנתי) מהסרה והתקנה של כל הדרייברים במערכת מחדש, והתוצאות עדיין לא משתנות. לא בוצע שום OC במערכת.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by pc student,

חברה יש לי radeon 9200se והוא לא תומך בפיקסל שיידר איך ניתן לתקן זאת? ועוד משהוא האם אפשר לשדרג אותו ל 9200 רגיל?

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by Polonian,

רציתי לדעת איזה כרטיס 7600GS ל-AGP הכי טוב לאוברקלוקינג? האם זה ה-7600GS Sonic של Palit? פשוט ראיתי גם דגם של Gainward שנראה לא רע בכלל... נ.ב. איזה טכנאי אמר לי שAGP לא מסוגל לנצל זכרונות DDR3 בגלל גודל הפס המוגבל. הוא זיבל בשכל נכון? P:

• 9 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by 1moshiko1,

שלום לכולם! יש לי מסך דק של NESO ורציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לנקות אותו מבלי לגרום לו נזק... תודה ולילה טוב

25. Started by superblader,

שלום(: רציתי לדעת אם יש עדכון ביוס לכרטיס מסך שלי shapphire X1800XT ראיתי כמה דברים כמו ביוס של X1800XT-PE שהליבה היא על 700 במקום 625 והזיכרונות גם מומהרים ב100 מגה הרץ איך אני מעדכן ממש את הביוס? ואיך אני מחזיר לביוס הקודם במקרה של תקלה? תודה![br]פורסם בתאריך: 16.02.2007 בשעה 21:47:38 מישהו עזרה בבקשה :s05:

• 3 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.