עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ewingum,

אז ככה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ויש לי כמה אופציות שאני חושב עליהם: Radeon 8500 Geforce 4 TI4200 עכשיו, אני לא סגור על איזה FIGHT ה8500 נותן עם GEFORCE 4... ההכרזה של קארמק כמובן הטתה אותי לצד האדום, אבל בכל זאת... לא כל העולם DOOM3. מ8500 כרגע יש: Hercules 3D Prophet FDX 8500LE בטווח מחירים של 160-170 דולר Gigabyte ATI RADEON 8500LE DDR PRO DH TV-Ou בטווח של 180-190 דולר לשני יש מערכת קירור הרבה יותר טובה. שניהם עם 64 מגה זיכרון. ואפרופו זה: מה אתם אומרים, לכחות לגרסאות עם ה128? כי תוספת של 10-20 דולר לשיפור כזה בהחלט שווה לדעתי, אבל השאלה היא תוך כמה זמן זה יגיע (לא בוער לי כל כך...) ומה יהיה תג המחיר בארץ... עוד משהו לגבי הרדאונים: מתי יוצא הדור הבא של A…

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by GREED,

שלום יש לי כרטיס מסך דגם SAPPHIRE X800GTO ואם תוכלו בבקשה לענות לי על כמה שאלות 1.עם הקירור המקורי שלו איך הוא באובר בקלוק? 2.בערך על איזה מעלות הוא נמצא במנוחה\מאמץ ועד כמה מעלות אפשר להגיע איתו? 3.האם אפשר לפתוח לו צינורות כמו לGTO2? תודה.

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  3. שלום רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי במאמץ?

• 31 תגובות
    • 5.3k צפיות
  4. שלום ברשותי מסך ה-DELL 24 ואני מעוניין לשחק ברזולוציות גבוהות משחקים ( 1600X1200 או אף 1920X1200) אני בעיקר מתלבט האם להשקיע עכשיו כ-3700 שח ולקנות את ה- 8800ULTRA או להשקיע בכרטיס ביניים עד אשר הדור החדש של ה- HIGH END CARDS יצא. הכרטיס הנוכחי שלי (ATI X1900XT 512MB) עושה לי טונות של בעיות החל מארטיפקטים ועד תקיעה של המחשב , ניסיתי להתקין מחדש את המחשב וגם 3 וורסיות של דרייברים.. מה אתם ממליצים לעשות ? מפרט נוכחי E6600| 4 GIGS OF RAM | asus p5wdh | x-fi xtreme music | 2 500 gigs HDD בכללי אין תקציב, אך אעדיף כרטיס של NVIDIA או 8800GTS או ה-GT החדש בתודה, שלמה

5. שלום יש לי לוח עם 2 חריצי PCI-E מדגם MA790X-UD4P שתומך בCF אבל יש לי GTX260 ועוד סתם כרטיס שזרוק אצלי בצד 9500GT DDR3 האם אפשר לעשות איתם ככה שה9500GT יעבוד רק ככרטיס פיסיקס? והאם שווה בכלל לשים את ה9500GT ככרטיס כזה?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by shloosh,

מה זה היציאה הזאת ???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by RenTex,

שווה לקנות את הכרטיס מסך Gecube 2600XT ? הוא יריץ לי קריסיס ? ואיך ה 1950PRO יריץ אותו ?

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by Roger,

what does it mean? ???

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by pyaniv,

שלום, קניתי GeForce FX 5900 XTV, אני רוצה לבדוק אותו כראוי. לדעת אם הביצועים שלו תואמים את המצופה והסטנדרטי לכרטיס ברמתו. משום מה, אני מרגיש שהוא אולי מגמגם. הוא נתקע (לפרקים) ב NFS Underground ברזולוציות נמוכות (800 על 600). ובנוסף, הורדתי דמו של Nvidia שאמור להציג את היכולת שלו, זה נקרא Dusk, אבל זה ממש ממש זוחל !!! למרות שספלינטר סל - פנדורה רץ מעולה ב 1280 על 1024, פירוט מקסימלי... כנ"ל גם Thief 3... עדיין, משהו נראה לי לא תקין. שמעתי שמות כמו 3dMark וכל מיני. מישהו יכול לעשות לי סדר בעניינים וללמד אותי איך עושים בנצ'מרק מכובד ? תודה מראש !

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by lmlm,

אחריי שX1950PRO מצליח לעמוד מול 7900GS של אנוידיה, עם ביצועים מצויינים ויחס מחיר טוב. AMD מתכוונת להמשיך בהצלחה של X1950PRO ומכריזה על X1950GT הליבה של X1950GT תהיה RV570LE (במקום RV570 של 1950PRO ) המפרט: וגם תמיכה טבעית בCROSSFIRE התדר של הליבה יהיה 500MHz (במקום 570Mhz לX1950PRO) ותדר הזיכרון יהיה 1.2GHz (במקום 1.38GHz לX1950PRO) מחיר לא ידוע . ויושק בתחילת פברואר. מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=722699&starttime=0&endtime=0 למה AMD (ATI) משחררת כרטיס DX9 בתקופה של DX10? (חודש אחריי יוצאים המיד רנגים של אנוידיה ובDX10)

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by irav,

אני צריך את הדריבר הכי חדש וגם את התוכנה של בכרטיס מסך (של NVIDIA)

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by F430,

אם יש שני כבלים של שישה פינים בשביל מה עשהו כניסה של 8 פינים בכרטיס?!

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by chen1234,

לפי ATI TOOLS מתי שאני מפעיל הSHOW 3D הטמפרטורה עולה ומגיעה עד ל65 מעלות..... יש לי X1950PRO של ASUS זה בסדר??

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by SloOmPer,

מה ההבדלים בין כרטיסי המסך 1950PRO ל 1950GT? מחיר, ביצועים, קירור?.. אפשר פירוט? אגב, מה דעתכם על הכרטיס X1950XT 512MB ב 999 שקל?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  15. לא רוצים להתפשר על ליבה גראפית מובנית חלשה אבל גם לא מעוניינים במוצריה של NVIDIA ששולטים בקטגוריה? הכירו את ה-Swift 3X של אייסר, עם הופעה ראשונה לכרטיס ה-Iris Xe הדיסקרטי מתוצרת אינטללכתבה

16. Started by Adielion,

מזה הכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4708 6800LE?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  17. אני מעוניין בכרטיס מסך שיחזיק משחקים על ההגדרות הכי גבוהות לדוגמת קרייסיס ושלל המשחקים החדשים.. יש לי מסך 26 אינץ שהוא FHD אני גם מעוניין שהוא יתמוך במשחקים עתידיים על רזולוציה גבוהה.. מה אתם ממליצים?

• 13 תגובות
    • 895 צפיות
  18. Started by DsDs,

מדובר בכרטיס מסך למחשב נייד: NVIDIA GeForece GT 130M (With 1 GB Dedicated) שימו לב - למחשב נייד.. רציתי לדעת עם כרטיס מסך כזה יריץ לי באופן חלק את PES2010 ומשחקים כמו NFS? לי כיום יש מחשב נייך(לא נייד) שלו כרטיס מסך 8600 GT, שמריץ את המשחקים האלה על גרפיקה ממוצעת.. האם מחשב נייד עם כרטיס מסך כזה יריץ את המשחקים שתיארתי למעלה? אגב, לינק למפרט הנייד: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=9221 תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  19. יש לי ספק של 400 וואט ואני מתכנן לקנות את כרטיס המסך:x700xt ורציתי לדעת עם הספק שלי יוכל לעבוד איתו??? לינק לכרטיס מסך-http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6913&CatCode=123

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by grove,

האם הדגם הזה טוב? TOXIC אומר משהו? הוא שקט? והאם ספק של 520 יחזיק אותו? http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7743 Sapphire ATI Radeon HD 4870, TOXIC, 1024Mb DDR5, 256Bit, HDMI, PCI Express 2.0, תודה מראש

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by X-BLADE,

ראיתי את הבנצ'ים ובשביל הבדל של2-5 fps אני לא מוכן לשלם יותר מ200 שקל וכמבון שלא לחכות עוד זמן כי אני רוצה שהמחשב שלי יהיה מוכן לכבוד בחנוכה. מפרט: q6600@3.0ghz gskill 2048gb liberty 500. עכשיו כנראה אני אקנה את הgt ולכן יש לי שתי שאלות: 1) האם המחשב הנ"ל יוכל להריץ קרייסיס על ההגדרות הגבוהות ביותר כולל כל הפילטרים והפיזיקה וכו' ברזולוציה של 1280X1024? [זוהי בעצם מטרת המחשב העיקרית.....] 2)אני לא יודע מאיזה חברה הכי שווה לי לקנות את הכרטיס הנ"ל.[אני מתכנן לחבר את המחשב גם לטלוויזיה...ככה שאני צריך מתאמים בבאנדל]. מצאתי את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=843 הוא נראה לי הכי שווב וגם יש לו OC. אם יש כרטיס יותר זול או שהOC לא מצדיק את הבדל המחרים let…

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  22. שלום, לאחרונה אני מתעניין במעבר למסכי 2-4K כרגע יש לי זוג 760GTX 2GB גרסה WF OC וממה שהבנתי ב 4K במשחקים הם לא יתמודדו כמו שצריך ואצטרך להוריד בהגדרות פרטים ב 2K הבנתי שגם כן לא אצליח להריץ עם כל הפילטרים במשחקים כמו FAR CRY 3 וכל השאר החדשים. חשבתי למכור את הכרטיסים ולקנות זוג 760 אותה גרסה רק עם 4GB זיכרון. האם בגרסה הזאת לא אצטרך להתפשר על הגדרות ? ב 4K? ב 2K אני די בטוח שלא אצטרך להתפשר

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by darkman,

אני לא חובב יותר מידי משחקים אני משחק רק משחקתי אסטרטגיה וגם מירוצי מכוניות לקראת C&C החדש נתקלתי בבעיה רצינית יש לי R9250 ואני בטוח שאני יסבול איתו... אבל מצד שני אני חייל תפרן וגם אני לא רוצה להשקיע יותר מידי במחשב שלי (דרך אגב היה לי GF3 TI 200 שהסתדרתי איתו כ 5 שנים...) מה שווה לקנות בערך 500 שקל... סטיה של 200 מקסימום.

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by roeiw,

יש לי בעיה כל פעם שאני רוצה לשחק או לראות קבצי וידאו אני צריך לשנות בהגדרות תיקוני צבע של הכרטיס מסך את הבהירות לקצת יותר מהרגיל אחרת הכל ניראה חשוך ולא מובן במסך זה על הבהירות הכי גבוהה יש לכם מושג למה זה קורה?? ויש לי עוד שאלה בהגדרות שבמסך יש Color Control ויש אפשרות של 9300K או 6550K או בחירה עצמית על מה זה צריך להיות??

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by lordgrim,

אני מתכנן קנייה של מסך LCD 15 . לאילו דברים אני צריך לשים לב? לדוגמא : CONTRAST או זמן תגובה או בהירות. האם המסכים האלו טובים למשחקים? איזו חברות הן טובות וכדאי להשקיע בהם?

• 4 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.