עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB TV-OUT DVI חבר שלח שלח לי סרט שהוא הכין ואני רוצה לצפות בו בטלוויזיה שיש לי בחדר. חיברתי את יציאת ה-TV OUT של הכרטיס מסך לטלוויזיה בעזרת הכבל שקיבלתי עם כרטיס המסך (צירפתי תמונה של הכבל פה). מה עכשיו אני עושה? יש תוכנות שבהם אני אמור לעבוד עם זה? איך אני משתמש בהם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by Vladgi,

יש לי מסך lcd image quest q17 יענו חח q17 של היונדאי,וכרטיס מסך 9600xt 256mb .. אני כרגע על היציאה האנלוגית... את המסך קניתי השנה באפריל והוא 12ms ...יש דרך לבדוק זאת בכל מקרה? בקיצור במשחקים אני רואה מן (לפעמים) חתיכה כזאת של התמונה קצת ככה בכאילו הוא לא מרענן מספיק מהר,לא ממש חתיכה אלא נראה בכאילו יש מן חוסר התאמה כזה בקיצור זה נראה בכאילו הוא צריך לרענן מהר יותר. זה אמור להיות ככה או שזו בעיה,ואם כן איך פותרים אותה?אני כרגע בקצב רענון של 60hz ברזולוציה של 1024x768 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by jacobra,

אם אפשר לתת קישור מכאן http://www.hisdigital.com/html/vga.php תודה!

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  4. שלום! יש לי שתי שאלות: 1) יש לי מחשב עם לוח אם משנת 2006 שנבנה במקור עבור PCI-X 1.0 (אין כרטיס מסך ONBOARD). לאחרונה הלך לי כרטיס המסך, ואני רוצה לקנות חדש. למישהו יש מושג האם ניתן לשים על לוח האם כרטיס מסך עם חיבור PCI-X 2.0, ללא עדכון של ה-BIOS. הדגם של לוח האם: GA-81945P-G של GIGABYTE. 2) לגבי כרטיס מסך שניתן לחבר אליו שני מסכים: כמה שאלות: א) האם זו תכונה שקיימת בכל כרטיס מסך מודרני? ב) הבנתי שהכרטיס הבא תומך בזה (ראיתי כאן בפורום): http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=917&pid=315&psn&lid=1&leg=0 מה ב-SPECS בעצם מצביע על זה? העובדה שכתוב DUAL-LINK DVI? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by TalLitman,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1214 איך החברה? כדאי לקנות? ואם לא-על איזה חברה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by Toxin II,

אהלן, לפני חודשיים-חודשיים וחצי קניתי מחשב חדש עם GF9800GTX [עוד כשהוא היה חדש דנדש] סתם רציתי לדעת, מתוך סקרנות, מה ההבדל בין הכרטיס שלי ל-9800GTX+ ? כרטיס מומהר? זכרונות מהירים יותר? יותר נפח BIT? יותר זיכרון?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  7. חיברתי עם כבל לטלויזיה. ורואים הכל אבל רק בשחור לבן. במה יכולה להיות הבעיה? מה לעשות?..

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by -CosmicFire-,

אנשים אני מתקשה להחליט בין הכרטיסים... מישהו יכול להביא לי מפקט טכני של הכרטיסים האלה?? איזה כרטיס עדיף?

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by comix_dude,

יש לכם הצעות אני רוצה לשדרג לא ראיתי משהו טוב ב סביבות 500 שח שאני יוכל לשחק איתו במשחקים כבדים ויעמוד

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by din707b,

שלום אנשים למישהו יש נסיון עם חיבור מחשב לטלויזיה רגילה ופשוטה 29 אינצ'? האם ניתן במצב כזה לוותר על צג ולראות בבירור כיתוב, כגון מסמכי וורד אקסל, קריאת דפי אינטרנט, או שזה לא אפשרי עם ציוד כזה. יש לי בטלויזיה כניסת S-VIDEO אני שוקל לוותר על הצג ולהחליף כרטיס מסך הכולל יציאת טלויזיה ולהעביר הכל לסלון, הענין שאין כרגע בידי כרטיס שתומך ביציאת טלויזיה ולא אכול לבחון זאת אז לפני שאני משקיע... מדובר בפנטיום 3 עם כרטיס מסך ישן אם למישהו יש נסיון כזה אשמח מאד אחרת איאלץ פשוט להסתבך עם נסיונות תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by wta,

19 או 17 אינץ' עד תקציב של 700 ש"ח. שלא יהיה גדול מדי, ושיהיה שטוח כמובן...

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  12. יש מישהו שרוצה שאני ימכור לו את הכרטיס שלי הישן.. קיצר אני הולך להרכיב לו.. ויש אפשרות שאם אני ירכיב לו תכרטיס אז המחשב ישרף או משהו כי זה לא תואם.. או שהחרצים מתאימים רק לסוג אחד ואז אינמצב שישרף..?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  13. היי, בצידי מסך ה-LG 795FT Plus שברשותי ישנן חריטות כאלו בצידי המסך שבתחילתן הן ישרות ובסופן מעוגלות (חצי עיגול), כאילו בשביל לשבור אותן, חשבתי שזה אולי בשביל לתפוס עם הידיים את המסך, אך זה נראה לי צר מדי... מישהו יודע מלה משמשות חריטות אלו?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by com555,

geforce fx 5950u בביקורת אצל tweak town: http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=599 ומהצד השני sapphire 9800xt אצל hothardware: http://www.hothardware.com/hh_files/S&V/sapphire_9800xt.shtml

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  15. שלום, לפני הכל אני חדש כאן,הרבה זמן אני קורא הפורום,משום מה לא חשבתי להרשם כעת אני צריך את עזרתכם לגבי רכישת כרטיס מסך,אשמח לכיוון. נתחיל.... לאחר שימוש לא מוצלח ומעצבן במיוחד בכרטיס מסך מובנה בלוח,החלטתי לקנות כרטיס מסך,ואם כבר לקנות אז משהו טוב. במחשב הנ"ל השימושים שלי הם 40% עבודה משרדית,אינטרנט וכו... 30% משחקים(GTA IV,nfs shift.....ועוד כמה בסגנון) 30% המחשב מוריד לו בנחת קבצים. דרישות שלי מכרטיס מסך: חיבור PCIE זיכרון-ddr2/ddr3 מה ההבדלים? שימושים-כמו שציינתי למעלה,חשוב לי מהירות שיריץ משחקים על HIGE (נכון להיום). יציאות-חשוב מאוד שיהיה DVI ,ועל הדרך גם s-video (לא חשוב כל כך אבל מומלץ) רזולוציה-שיריץ משחקים ותוכנות על 1680x1050 ללא תקיעות והאטה(מסך S…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  16. כפי שרשום בנושא: כמה נקודות ה" PINE xfx 6800 128MB DVI,TV" צריך לקבל ב 3DMark05 ? תגידו לי פחות או יותר... תודה.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by YAYA24,

ברשותי נייח חדש e5400 לוח אם אסרוק גי 31.אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך מהמשחב הישן(9600) לצפות בסרטים וכו בטלויזיה (מכיוון שבמחשב החדש אין יציאות מלבד vga).משום מה כשאני מחבר את הכרטיס מסך (יש לו יציאת אס וידאו)ומחבר את המסך לא קורה כלום.ניסיתי בביוס לשנות ולא עוזר.פליז תעזרו לי!

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  18. בלוח MSI-Z77A-G43 ולהפעיל אותם בו זמנית? : תודה מראש. יובל

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by johnwoo,

אני מתכנן לקנות מסך דל 2407 . הרזולוציה הטבעית שלו 1920X1200. כרגע יש לי 7600 GT. איזה כרטיס צריך לרזולוציות האלו, על מנת להנות (גרפיקה על HIGH בכול הפרמטרים ) ממשחקים חדשים? לדוגמה: COD4, JERICHO, ומשחקים שעתידיים לצאת בזמן הקרוב. נ.ב. לא להכליל את CRYSIS בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by אוריפ,

רציתי לקבל תשובות על השאלות הבאות לגבי ה-FLYVIDEO 3000 מתוצרת LIFEVIEW: 1. האם התמונה שיוצאת נקייה מרעשים וקפיצות (כמובן אם אין כאלה במקור...)? 2. האם מהירות ההקלטה היא מעל 24 FPS (יעני שהקובץ ירוץ חלק לגמרי)? 3. האם התוכנה ידידותית לשימוש? אם יש לכם הערות לגבי האיכות ונוחות השימוש אשמח לדעת! אם יש לכם הצעות לשיפור עד 300 ש"ח, אשמח לשמוע! תודה!

21. טוב אז כמו שהבנתם מהכותרת עכשיו חיברתי את המחשב לטלויזיה ואני מחפש תוכנה טובה שתתאים לכרטיס שלי (GF6800GT) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by TAsraf,

אני צריך כרטיס מסך הכי חדש שיש עם ההגדרות הכי טובות שקיים היום בגירסא של AGP x8 שיחליף את הnVIDIA Geforce MX440 64MB הקשיש במחשב הישן אני צריך שהוא יהיה מתאים למשחקים של היום על ההגדרות הכי נמוכות או מה שיתאים כל הקטע שיש שם רק 1.87GHZ 256MB DDR ולא נראה לי זה יספיק אבל בכל זאת תביאו הצעה תקציב 400-500 ש"ח תודה רבה

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  23. ריציתי לבדוק כמה אני יוכל להוציא מהכרטיס מסך , ומה שהצלחתי לעשות עד עכשיו זה רק OC : 3D:400@504 2D:400@504 MEM:400@456 1)הטמפ' במנוחה 45 במעמץ 70 ,הטמפ' מאפשר לי להוציא יותר ? (אני יודע שזה יותר קשור לכרטיס מסך )או שהטמפ' מסוכנת כבר פה ? 2)יש אפשרות לפתוח עוד צינורות ? אני עדיין לא יודע מה זה נותן ??? אשמח אם משהו יסביר או יביא קישור המערכת היא : P4 2.8 GIGABYTE P865i Gforce 7600gs AGP של Gainward תודה מראש ;D קצת תמונות

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  24. היום נשרף לי הכרטיס מסך במחשב HD4870 .. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיפעיל את על המשחקים חדשים על הגדרות גבוהות אבל שלא יהיה מצב שהלוח אם והמעבד יהוו צוואר בקבוק המעבד שיש לי : Q9550 ספק : superb 720w gigabyte רצוי אחריות לשלוש שנים ולא שנתיים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים