עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by etaiso,

מישהו יודע אם הדגם VGA Silencer, Rev.3 של Arctic Cooling מתאים בדיוק ל-Radeon 9800 Pro? רשום שתומך אבל השאלה שלי אם אפשר להרכיב אותו במקום הגוף הקיים ושזה יתאים בדיוק לחורים שיש כבר על הכרטיס... ד"א זה הדגם: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=41 ומישהו ממליץ עליו?? פשוט הלך לי המאוורר אז אני כבר כנראה יחליף אותו..

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by AppleJack,

קניתי Leadtek PX7800 GT Extreme (מגיע לי מזל טוב ) כמובן שהוא בא עם מתקן הקירור של ה-reference, רק עם כיתוב שונה (כמו כל הכרטיסים האלה). עכשיו, יש לי כבר את הקירור של Zalman: VF700-AlCu שהוא דיי טוב לדעתי. רציתי לדעת אם כדאי לי לשים אותו במקום גוף הקירור הרגיל (שנראה מבטיח גם הוא) מבחינת ביצועים\קירור, ולא מבחינת רעש (ברור שהזלמן שקט יותר). כרגע הכרטיס על 48 מעלות ב-Idle. (לילה קריר)

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  3. שלום רב, הכרטיס מסך הקודם שלי (GF6800GT) התקלקל בנסיבות מצערות. מאפייני המחשב: * חיבור מסוג AGP. * מעבד AMD 3500 השאלה: האם אפשר לחבר כרטיס מסוג Pci-e? אני יודע שהמעבד שלי תומך בזה, אבל האם אני יוכל לחבר? אם לא, איזה חלקים צריך להחליף כדי שהוא יתמוך. שאלה 2: אני צריך כרטיס מסך חדש, תקציב: בלי מוגבל. אני רוצה את הכרטיס הטוב ביותר שאפשר לקנות. תמליצו על כרטיסים. תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by Revolver,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך עד בסביבות 600 ש"ח ש: 1. כרטיס שקט 2. מתאים ללוח אם מבוסס I5 3. בלי OC או דברים מתוחכמים 4. מספיק טוב למשחק המזדמן 5. מסך 24" 5. יאפשר לראות סרטים גם ב FULL HD כמו שצריך (אם זה רלוונטי) תודה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by generalA,

לא עובד לי הסאונד בו.... התקנתי דרייברים והכל ולא עובד לי הסאונד המזו*ין. אגב פעם לא עבד בכלל האות וידאו והטכנאי הטמבל בצ'יפ מחשבים בראשל"צ, קניון ערי החוף, אמר לי כי הכרטיס לא עובד

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  6. טוב אז כמו שהבנתם מהכותרת עכשיו חיברתי את המחשב לטלויזיה ואני מחפש תוכנה טובה שתתאים לכרטיס שלי (GF6800GT) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by havivt,

לפי מה שקראתי וחיפשתי בפורום , ראיתי כי ניתן להשיג ti4200 ב550 שח? ואף פחות... חיפשתי וחיפשתי והכי זול שמצאתי היה 650 ש"ח... איפה ניתן להשיג כזה כרטיס מסך בפחות מ600 שח? והאם הוא באמת טוב כמו שאומרים עליו - האם יעבוד כמו שצריך על המחשב שלי : P4 1.5GHZ לוח אם 850GB 256RDRAM

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by MonoMan,

אהלן חברים אני מחפש כרטיס TV זול וטוב שישמש להקלטות מממיר דיגיטלי, חשבתי על FLYVIDEO 2000 (שאותו לא יצא לי לראות אלא קיקיוניים אחרים..) איך הוא מבחינת איכות הקלטה? איזה פורמט אפשרי? יש לכם בכלל המלצות עדיפות יותר? אשמח גם לקבל המלצה לתוכנות שיכולות לשמש כמקליט אוטמטי תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  9. Started by shikamaru,

שלום, האם אפשר לראות בשני מסכים אך שלכל מסך תיהיה רזולוציה שונה? אני יודע בוודאות שיש את זה לx800 XT AIW ורציתי לדעת האם זה אפשרי חומרתית בלבד..

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by dood,

הכרטיס הקודם שלי R9800פרו נהרס ואני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט שלי הוא : AMD 64 3000+ 1gigs ram AGP 8x ראיתי את ה 7600GT בכרטיסים המומלצים והשאלה שלי היא האם זה משנה איזה חברה והאם החברה הזאת טובה : http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9263 עוד שאלה היא האם שווה להשקיע כסף ב ATi Radeon X1950Pro או שהמחשב שלי לא ינצל את הכרטיס ? (אני מריץ את המשחקים ב 1024 על 768 לרוב לפעמים גם על 1280 על 1024) עריכה : שכחתי לשאול אם יצאו כרטיסים של DX10 לAGP והאם בכלל שווה לחכות לכרטיסים חדשים שיצאו ל AGP תודה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  11. אני מדגיש. AGP. לא PCIE

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by miky,

אני לא יודע למה אבל נראה לי שזה סופם למה א יודע נראה שהם הגיעו למקסימום אני לא חושב שיופיע משהוא כמו geforce 7 serias או radeon x1000 או משהוא כזה זה פשוט לא הולך נראה ששני החברות האלו יצתרחו להתחיל מחדש

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  13. שלום רב, כרגע אני מריץ את ה-670 שלי די טוב, כלומר עשיתי לו OC קצת gpu boost = 1228mhz : memory clock 3445(x2) mhz (ומשחקים כגון BF3 עובדים על 1900X1020 באולטרה על 60fps ׁ(בגלל Vsync) יש לי 3770K שרץ על 4.7, 16 גיגה זכרון 2400MHZ של Kingston beast וספק 750W... רציתי לדעת האם יהיה הבדל משמותי ב-FPS בהנחה שלא אהיה במצב VSYNC ON ? האם -750W של croasir tx הם מספיק למערך SLI של שני 670 (של אסוס ) ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by dwking3,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, ואני לא יודע איזה כרטיס מסך הכי טוב והכי משתלם ביחס למחיר לטווח הרחוק. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by elior021,

‎Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100‎

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by TRYS22,

יש לי HD5770 ואני שוקל להוסיף עו אחד למערך CF השאלה שלי היא האים אני יקבל שיפור מספיק יחסית להשקעה או שעדיף לשדרג לכרטיס יחיד חזק יותר הלאה בסדרת 5XXX , אני עובד על לוח אם P6T SE ומעבד I7 920 אז בהתחשב בלוח אם מה יהיה יותר עדיף? ועוד שאלה בננושא במידה ואני מוסיף עוד HD5770 אני יודע שרק כרטיס זהה ייתמך אך האם הגרסא שלו חייבת להיות זהה למשל לי יש של SAPHIRE HEATPIPE FAN אני יכול להביא 5770 של אסוס HIS או כל גרסא אחרת?

17. Started by אביוס,

מה יותר טוב: 9600XT VS FX-5700?? פשוט אני רוצה לדעת עם יש לי כ. מסך יותר חזק מחבר שלי ומה ההפרש ביניהם..

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by ras81,

שלום אני לפני קניית מחשב ואני מתקשה להבין את כל הדקויות. האם יש הבדל משמעותי בין 7300GT לבין 7600GS ו7600GT? והאם במחיר שלהם (סביב 900-1000 שח) כדאי לקנות משהו אחר? תודה

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by DaniDin,

הבנתי שאפשר לשנות את מהירות המאוור ב-ASUS 8800GTS ע"י RivaTuner v2.06 מישהו יכול להדריך אותי איך לעשות את זה? (משום מה חיפשתי ולא הסתדרתי עם זה)

20. שלום חברים, אני בונה מחשב בימים אלה בשביל שאוכל לעבוד בתלת מימד בנוחות ויעילות [ללימודים] הבעיה היא תקציבית, מכיוון שהכרטיס הזה עולה כ"כ הרבה כסף רציתי לדעת אם יש פתרונות יותר זולים שעומדים באותם דרישות של רינדורים בסוליד וורקס? המחשב הולך להבנות על סמך הכרטיס מסך ככה שמעבד וכ'ו זה לא הנושא כרגע.. שבת שלום

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by RGod,

קיצר אני רוצה לעשות VMOD ל 9500PRO שיש לי ,צריך עזרה ,כיוונים וכו ,קירור יש לי . עם מישהו עשה פעם לכרטיס ויכול להביא עצות יותר ממוזמן . תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by Dalmedigos,

הזמנתי מחשב לפני שבוע והוא הגיע היום. הכרטיס מסך שהזמנתי היה 9600GT של ג'יגהבייט עם קירור אקטיבי (עולה 850 שקל) ובמקומו קיבלתי את אותו כרטיס עם קירור פאסיבי (עולה 950 שקל) הבנתי שהקירור של זלמן.. אני מתלבט אם להחליף לאקטיבי או לא.. מה אתם ממליצים? תודה.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by itaybar,

התקלקל לי הכרטיס הישן שלי היה לי geforce 7600.... מחפש כרטיס מסך חדש עד 700 שקל. מפרט שלי: intel conroe e 6300 2giga memory

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by shloosh,

מחפש מסך LCD חדש 17 אינץ' עד 2000 ככה 19 אינץ' יכול לחרוג מהתקציב עד סביבות 2600. אני לא יודע בדיוק מה כדאי ראיתי גם מסך 8ms של polyview 19 אינץ' רחב ב-1850 שקל וזה נשמע די מפתה! מה דעתכם ועל מה אתם ממליצים?? אישית לא אוהב את ה-730B בגלל העיצוב... תודה!! אגב המסך לא למשחקים כל כך אלא לסרטים ועבודה בווינדוס

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by nesber,

יש לי כרטיס GF4MX וכשאני מנסה להתקין דרייבר מעודכן מהאתר של נבידיה, בזמן ההתקנה אני מקבל הועדת הזהרה שהדרייבר לא עבר בדיקות תאימות עם ווינדוס אקס פי ויכול לגרום לאי יציבות של המערכת או משהו בסגנון........ מה זה לעזאזל השטויות האלה, ומה אני אמור לעשות כדי להתקין דרייבר כמה שיותר מעודכן?(חוץ מלקנות כרטיס אחר כמובן)

• 1 תגובה
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים