כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מבקש חוות דעת על כרטיס עריכת ווידאו 10 -RTX, לצורך העתקת סרטי ווידאו אנלוגיים ודיגיטליים למחשב. במידה ויש לך להציע דגם של כרטיס ,ידידותי, ויותר טוב, עד למחיר 4000 ש"ח, אשמח לקבל. (אין צורך בכרטיס למקצוענים) בברכה מוטי.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ok so im playing Counter-Strike..and there is somthing there that called "fps" anyway.. i got pentium 4 1.70 mhz 256 mb ..i bought new card --- gforce 4 mx 440 128 mb.. ( gforce Fx 5200 ) and i got 30-60 fps in the game.. its jumping.. :\ vsync - off fps_max 100 all new drivers..bla bla bla ;\ if some 1 think he knows somthing.. please help me..
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, יש לי מכונה ישנה עם חלונות 98, ושני כרטיסי מסך (אחד PCI השני AGP). לשניהם מחוברים מסכים, והצלחתי להגדיר את הצפייה בשני מסכים כאשר כל אחד מציג משהו שונה. אני מעוניין ששניהם יציגו את אותו הדבר. האם זה אפשרי? אם כן, איך אני עושה את זה? תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ... יש לי r9800p ..... וינדוס me... ואני תקוע עם דרייוורים של גירסא 3.6 ...(הדרייוורים שבאו הכ.מסך)..... באתי להתקין גירסא אחרת של דרייורים וזה ניתקע באמצע של ההתקנה.....(כול גירסא ניתקעת).... נותן לי הודעת שגיאה ..."INF error Vidoe driver not found" .... חיפשתי קצת באתר של א.ט.י אבל זה לא ממש עזר לי... מישהו יודע מה הבעיה ויכול לגאול אותי מיסוריי ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלמצוא את כרטיס המסך הכי טוב שאפשר לקנות פה ב 2000 שקל... עד היום חשבתי על MSI NX6800-TD128 GeForce 6800 256-bit 128MB Reviews שעולה 1944 שקל ועל Leadtek WinFast A400 TDH GeForce 6800 256-bit 128MB שעולה 1984 שקל אני לא יודע מי מביניהם יותר טוב שזה עוד משו שאני צריך עזרה בו.... אבל בכל מקרה תגידו פה בבקשה איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקנות ב 2000 שקל... תודה.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
יש כרטיסי טלווזיה של החברה? אם כן, אפשר את כל הדגמים שלהם ?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אם יש דרך לסדר את זה אז בבקשה תגידו ותודה רבה
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס GEFORCE 2500 (ידוע גם בתור ASUS V8200 T-5 DELUXE) עקרונית, אני כן יודע שאפשר ללכוד איתו וידאו ממצלמת וידאו רגילה (לא דיגיטלית) השאלה שלי היא - איך ? האם צריך לחבר אותם דרך חיבור ה S-VIDEO ? מה צריך לעשות ? לאיזה חיבור ? כמו כן - בעזרת איזה תוכנות אוכל ללכוד את הוידאו ? ושאלה אחרונה - אמרו לי גם שיש כמה סוגי PAL... באיזה מהם אני אמור להשתמש ? אודה מאוד אם תעזרו לי. בתודה מראש, שפיץ (אח של אנדרוסין)
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
האם יש הבדל בביצועים ,האם יש הבדל באיכות התמונה? בקיצור מה ההבדלים אם יש? תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש למישו תגובות על המסך הזה... מחירו - $173 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי שאלה שקשורה בעיית כרטיס מסך ??? יש לי כרטיס מסך AGP 32MB שבמחשב אחד הוא עובד ובשני לא עובד. עכשיו במחשב שהכרטיס לא עובד עליו אין בעיה כי זה מחשב חדש וכרטיס AGP אחר שאני שם עליו כן עובד, מישהוא יכול לפתור לי את התעלומה המוזרה הזו ?? אני יודה לו.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אממ שאני מתקין תדרייבר של הכרטיס מסך זה אומר שזה לא עבר בדיקת לוגו של ווינדוס וזה יכול לגרום לבעיות אז עשיתי המשך למרות זאת ועכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק עם קצת גרפיקה או קצת מאמץ את הכרטיס מסך הוא תוקע לגמרי ת'מחשב, כלום לא זז בכלל וחייבים לעשות ריסט ואחרי שעולה המחשב שוב זה אומר מערכת ווינדוס שוחזרה לאחר פגיעה חמורה... מה אני אמור לעשות? אולי בעיה בדרייבר ? אם כן אני צריך דרייבר מתאים לאקס פי הום אדישן!! תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הרצתי על המחשב 3dmark 01 והתוצאה שלי היא ,15787 רציתי לדעת אם היא נמוכה יחסית למפרט שלי ומה אני יכול לעשות כדי להעלות את התוצאה. המפרט שלי: P4 2.8 Ghz 800 fsb Asus p4p800 deluxe 400 \ ddr2*256 Ati Radeon 9800 pro 128 Mb ddr Western Digitial 120 Gb 8 Mb cach
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
אני צריך לקנות מסך חדש וזקוק ממכם להמלצות אני משתמש בו בעיקר לאינטרנט ולמשחקים (עבודה רגילה). הסכום הוא 900-1000 חשבתי על LG F700P שיכול לעבוד על 100הרץ ב 1024, ראיתי אותו אצל חבר שלי והיתה אחלה תמונה והוא גם מרוצה ממנו. ועוד דבר בבקשה שצריך להשים לב אליו הוא שיהיה באתר פנדה כי יש לי אצלם זיכוי ואני רוצה לממש אותו לפני שהם יגנבו לי אותו. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם זיפזפתי בזאפ והיום מצאתי מסך LCD בגודל "19 תוצרת חברה בשם AG NEOVO במחיר מדהים של 2500 ש"ח ראיתי אותו גם באתרים בחו"ל במחירים שבין 550 ל600 דולר . האם מישהו מכיר את המסך הזה? החברה הזו? מישהו מכיר את החנות הזו ?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=255 הזמן תגובה שלו מצוין וגם יש לו חיבור DVI השאלה עם במחיר הזה אפשר להשיג אולי מסך יותר טוב .. לדוגמה אולי של VIEWSONIC ???..
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום! יש לי מסך MAG 17'796FD2 ומשום מה אני לא מקבל מעל ל60 FPS בשום משחק...למרות המערכת החזקה שלי... אני יודע שכיעקרון אין משמעות למספר הFPS מעל ל25-30 אבל זה מדד לחוזק של המערכת...ואצלי הוא משום מה לא עולה על 60...גם במקומות שהוא צריך להיות מעל 500(כמו למשל בתפריט הראשי של AAO) מה לעשות? שאר המפרט: AMD Athlon 64 3000 ?EPOX 8HDA5J S-754 ?512MB A-DATA? 400 DDR X2 MSI Radeon 9800 Pro 128MB
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי, שמתי לב שכשהכל באיזון. אני מקבל 2769 שזה על הפנים ב3DMARK03.... אז העלתי הכל לאיכות הכי גבוהה בCATALYS CONTROL CENTER והתוצאה ירדה ל1300!! עם RADEON 9500PRO.... והוא לא סתום או משהו.. בדקתי.... למה זה? מה לעשות? להעלות הכל לכיוון הביצועים? תגידו לי מה לעשות אני חייב לשפר את היבצועים שלו.... אין סופט מוד ל9500 פרו נכון? תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
חברה אני ממש לא מנסה לגנוב את התרד אבל בחיית תעזור אני מנסה לקבל תשובה כבר איזה כמה ימים . אני לא יודע אם המסכים האלו טובים למשחקים ולסרטים הם היחדים שזמינים בארץ שבגודל 19 ו 16MS או 12 MS ואני לא מצליח למצוא שום ביקורת אליהם. 190P5ES/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 16MS ו יציאת DVI 190S5CB/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 12MS אבל ללא יציאת DVI. אני חושב אל הדגם של ה DVI.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
פתחתי את ההוראות של GIGABYTE לכרטיס GEFORCE FX 6800 GT אך לא מצאתי כמה V הוא צורך מ-APG. בכל מקרה אני רוצה לדעת גם של 5900XT ו-9600PRO של GIGABYTE. בתודה מראש orlupo
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
טוב יש לי 2 שאלות 1.אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב וראיתי את ה5700 של INNOVISION במחיר של 450 ש"ח בזאפ. זה נראה לי קצת מוזר שאותו כרטיס של NNOVISION עולה קצת כשחברות אחרות מוכרות בהרבה יותר. אז השאלה היא האם יש משהו בכרטיס זה שמצדיק את המחיר הזול ואם כדאי לקנות אותו. או שעדיף לי כבר לחפש TI4200 משומש ב-300 ש"ח 2.יש לי מחשב P4 1.4 256RAM ולוח אם INTEL D850GB שתומך עד AGP4X. הכרטיס תומך בAGP8X האם זה יפחית את הביצועים מבחינה משמעותית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שניהם עם DDR3 ראיתי באביט את הכרטיס הזה http://www.abit-usa.com/products/graphics/techspec.php?categories=2&model=223
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
נדבק למסך בגלל החום שהוא פולט איך אני ינקה את זה מבלי לגרום נזק? אני חושב שזה דבוק למסך חזק כבר..זה כבר בערך שנה ככה אני פשוט פחדתי לגעת בו בגלל שזה עדין וכל החרטא הזה אבל אני חייב לנקות אותו איכשהוא ראיתי חומר ניקוי מיוחד אבל בקבוקון קטן עולה איזה 40 שקל יש דרך בטוחה ומומלצת לנקות אותו מבלי לגרום נזק? (אם החומר ניקוי הזה מומלץ והוא באמת מנקה בלי לעשות נזק אז אני יקנה) תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל נראה לי שזה סופם למה א יודע נראה שהם הגיעו למקסימום אני לא חושב שיופיע משהוא כמו geforce 7 serias או radeon x1000 או משהוא כזה זה פשוט לא הולך נראה ששני החברות האלו יצתרחו להתחיל מחדש
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-