כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אממ שאני מתקין תדרייבר של הכרטיס מסך זה אומר שזה לא עבר בדיקת לוגו של ווינדוס וזה יכול לגרום לבעיות אז עשיתי המשך למרות זאת ועכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק עם קצת גרפיקה או קצת מאמץ את הכרטיס מסך הוא תוקע לגמרי ת'מחשב, כלום לא זז בכלל וחייבים לעשות ריסט ואחרי שעולה המחשב שוב זה אומר מערכת ווינדוס שוחזרה לאחר פגיעה חמורה... מה אני אמור לעשות? אולי בעיה בדרייבר ? אם כן אני צריך דרייבר מתאים לאקס פי הום אדישן!! תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
איך הכרטיס שכותרת? כמה הוא עולה לAGP ? תודה רבה אפשר לכמה סיקורים עליו תוצאות של 3DMARK כמה טמפרטורה צריך להיות לכרטיס מסך? בזמן משחקים ומתי שלא?< 5900 זה תוצאה טובה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 9600xt ורציתי לשאול של איזה חברה כדי לקנות
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי הכ.מסך המדובר ואני דיי רוצה לראות איזה סרט אבל הוא באיכות HDTVRip. עכשיו כשמזמן (לפני שנה בערך) ניסיתי להריץ איזה קטע ממטריקס שהיה בHD זה נתקע לי כמו לא יודע מה. אז הייתי רוצה לדעת אם יש לי טעם להוריד וזה יעבוד או שאני יכול לוותר מראש? נ.ב. בפעם הקודמת שניסיתי היה לי הרדיסק דפוק, יכול להיות שזה מה שהפריע?
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כרטיס מסך-יציאת טיוי...או בקיצור s-video טלוויזיה-RCA איך אני יכול לחבר אותם? יש כבל שבצד אחד הוא RCA ובצידו השני הוא s-video?
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום הרצתי 3dmark03 על המפרט הנ"ל (2.6C, 9600 PRO). התוצאה היתה 3493, מה שאיכזב אותי מעט (יחסית לאחרים שראיתי ב ORB). יש לכם רעיונות איך לשפר את זה בלי לשנות את תדר הפעולה?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה שקשורה בעיית כרטיס מסך ??? יש לי כרטיס מסך AGP 32MB שבמחשב אחד הוא עובד ובשני לא עובד. עכשיו במחשב שהכרטיס לא עובד עליו אין בעיה כי זה מחשב חדש וכרטיס AGP אחר שאני שם עליו כן עובד, מישהוא יכול לפתור לי את התעלומה המוזרה הזו ?? אני יודה לו.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לחבר את כרטיס המסך לטלויזיה ללא הצלחה. אני משתמש ביציאת S Video עם כבל איכותי. כשאני מנסה להגדיר את הטלויזיה רואים את הדסקטופ בטלויזיה קופץ לכמה שברירי שניה ובסוף חוזר למסך שחור. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות של כרטיס המסך, להחליף בין כל שיטות השידור וכו'... שום דבר לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
טוב אני קונה בתחילת חודש הבא את הLG L1720P. ממה שאני יודע כל רזולוציה נמוכה מ1024*1280 נראת מרוחה על LCD. ככה זה גם במשחקים ממה שאני מבין, נכון? אין לי ממש תקציב לכרטיס מסך, אני מחליף בעיקר בגלל שאין יציאת DVI בכרטיס שלי. חשבתי על הR9550 128BIT, ואולי לעשות לו קצת OC. ואולי גם למעבד ל3.0 וניצול מלוא רוחב הפס של הזכרון. האם אני אוכל לשחק משחקים כמו NFS U או FIFA 2005 ברזולוציה של 1280 בצורה סבירה בכרטיס הזה? אם לא נראה לי שאני אאלץ להמשיך לשחק ב-AOC 7F שלי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי, אני תוהה לגבי הדבר הבא: מה משני הכרטיסים הנ"ל יותר חזק? http://www.skypc.co.il/pl_product~LV389~8~0.htm - Geforce 8800GT 512MB 256Bit מהירויות: GPU 680\900MHZ Memory 1800MHZ או Geforce 8800GTS http://www.skypc.co.il/pl_product~LV381~8~0.htm 640MB 320Bit מהירויות: GPU 500\800 MHZ Memory 1600MHZ בקיצור, מה יותר חזק? ה8800GT מכיל מהירויות גבוהות יותר, אבל מצד שני ה8800GTS מכיל 320BIT וזיכרון בנפח גדול יותר
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן כמעט חודשיים Quad 6600 עם לוח אינטל G31. יש לי כרטיס מסך Zodiac Geforce 9400GT וכאשר אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה למצב של dual view, הוא לא מתחבר... התקנתי בערך 10-15 פעמים דרייברים מקוריים וגם הורדתי מהאתר של Nvidia ומאתרים אחרים, אך הכל לשווא... אני מחבר את הכרטיס עם כבל S-video שמחובר לטלוויזיה בבננה צהובה (כמו RCA או RGB איך שלא קוראים לזה..) רציתי להוסיף שבעבר במחשב הישן שלי כאשר הייתי מחבר את הכרטיס FX5300 לטלוויזיה זה היה עובד מצויין... האם הבעיה בדרייבר? בכרטיס? או אולי בכלל בטלוויזיה שלא תומכת(לא נשמע הגיוני...)?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
נכון כשמחברים את המחשב לטלויזיה נגיד כדי לראות סרט אז הסרט הוא כמו שרואים אותו על המסך הרגיל כאילו לא על כל המסך אז השאלה שלי היא האם יש דרך לראות את הסרטים בטלויזיה על כל המסך?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
רציתי לדעת, איזה יצרנים הכי זולים מומלצים לradeon 9600? כמו כן, איזה לgeforce 5600? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
של גייגה בייט או LEADTEK - לאיזה חנות יש את זה במלאי- ברוב החנויות שבדקתי אין ......
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
האם בלוח הזה 775Dual-VSTA של אסרוק יתמוך בכרטיס מסך הזהWinFast PX6600 GT TDH באפיק של PCIEX
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מנוי של הוט, משהו שיראה איכות טלוויזיה ברמה טובה.. ד"א אני עם כרטיס מסך של RADEON X1800, אפשר לראות איתו טלוויזיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש לי innovision 9600gso 768MB, אין לו חיישן טמפ',אבל אני מרגיש שהוא חם אם שמים יד, וגם ניסיתי ATI TOOLS ואין שם צג של מאוורר, אותו הדבר גם בזה של הNVIDIA... מה לעשות? איך לשנות?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך רדיון X300 ואני רוצה לדעת עם הפיפא 2008 איזה משחקים ירוצו עם הכרטיס מסך הזה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך בפחות מ-300 שקל, כאשר השימוש העיקרי הוא סרטי HD ומשחקים לא כבדים מדי. מה דעתכם על GeForce 7600GS 256MB? האם יש כרטיס אחר מומלץ בטווח המחירים הזה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כידוע amd רכשה את ati. האם לדעתכם יכול לקרות מצב שבעתיד לא ייצאו דרייברים חדשים? (אני מניח שלא אבל רוצה לשמוע את דעתכם ;D). לפי מה שידוע וזכור לי, מי שקנה בזמנו את כרטיסי הvoodo האחרונים של 3DFX טיפה נדפק.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מי יותר חזק ה GEFORCE 9800GT ======= NVIDIA HD4870 ===== ATI מי מביניהם יותר חזק ומי מביניהם לא מקרטע במשחקים כבדים במסך 22 אינצ
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
האם GTX560 Ti של gygabyte מגיע עם מתאם mini hdmi - hdmi ? אם לא, אז אפשר בבקשה לינק למתאם שכזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
א. האם זה אפשרי באמצעות כרטיס מסך אחד ? ב. האם מישהו ניסה בהצלחה? ג. האם ניתן לעשות Span על שני המסכים ותצוגת מוניטור לטלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
הסרתי את הדרייוור הקודם שלי, שהיה 77.77, ואחרי זה וידאתי הסרה עם Driver Cleaner. התקנתי את הדרייוור החדש 81.85 ל Windows XP x64. קודם כל שמתי לב שנוספו לשוניות עם אפשרויות שליטה חדשות למסך, אבל משום מה, הן היו מלאות בבאגים. יש לי מסך LG 900P, וכאשר רק נכנסתי לאחת הלשוניות, התצוגה התכווצה, לחצתי על לשונית אחרת, ואז היא התעוותה. כל מיני שטויות. אפילו לא שיניתי כלום. החזרתי את התצוגה חזרה בזה ששיניתי את הרזולוציה לאחרת, ואחר כך לרזולוציה הרגילה. אחרי זה הרצתי את 3DMark 2005. הכרטיס מסך שלי הוא Gigabyte 6600GT @ 589/1200. התוצאה האחרונה שלי בבדיקה עם הדרייוור הקודם היתה 4070. עם החדש - 3950. ירידה די דראסטית. מחקתי את הדרייוור והתקנתי את הישן, ואז הרצתי שוב 3DMark 2005. התוצא…
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-