עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by בן בליעל,

למה משמש כרטיס טלוויזיה ומה השימושים הנפוצים שלו? ???

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by raiman1,

נגיד יצא כרטיס מסך חדש איפה אני יכול לראות מה הביצועים שלו???

3. חיברתי עם כבל לטלויזיה. ורואים הכל אבל רק בשחור לבן. במה יכולה להיות הבעיה? מה לעשות?..

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by finish,

אני לא גיימר מטורף אבל אני נהנה מאיכות חשבתי על 6800GS לחבר שלי יש 5900XT ואני ראיתי איך הכל רץ חלק אפילו שהכרטיס ישן ועדיין מריץ הכל על מדיום וחלק אז ככה אנירוצה שהכרטיס יחזיק גם עוד שנה וחצי על מדיום וירוץ חלק אני ראיתי באתר אחד גורו 3D אם אתם מכירים וה6800GS הוציא FPS ממש טוב מעל 60 שזה חלק ברוב המשחקים ואני עכשיו םע 9550 עם 64 ביט ככה ההבדל יהיה ממש גדול

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by wta,

19 או 17 אינץ' עד תקציב של 700 ש"ח. שלא יהיה גדול מדי, ושיהיה שטוח כמובן...

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by SUBX2,

אני לא יודע מה לבחור מה ההצעות שלכם אני ישחק על רזולוציה של 1024X768 משחקים ברמה בינונית מה כיי משתלם תודה למגיבים...

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  7. אני רוצה לחבר את המחשב למסך ולהנות מסרטי HD כמו שצריך.. הבעיה שאין לי מושג איזה סוג חיבור צריך בשביל זה ולפי מה שהבנתי כשמחברים מסך כזה למחשב האיכות יורדת.. אני רוצה לחבר ת'מחשב ברזולציה הזאת (1920X1080) ולהינות כמו שצריך.. ואגב, אם זה משנה יש לי מחשב חזק (מעבד q6600 וכרטיס מסך 8800 GTX..) אז בבקשה תפרטו לי איזה סוג חיבור וכל מה שצריך..כי אני בור בנושא..

8. Started by GoSpAl,

איך ה NVIDIA GeForce 6150 SE לדעתכם הוא טוב מספיק כדי להפעיל טסט דריב או למשחקים טובים איך הוא? ???

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by oDot,

בשביל ליישם את כל הפוטנציאל שלו - איזה גודל מסך צריך? 19" לא יספיק, נכון?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  10. נדבק למסך בגלל החום שהוא פולט איך אני ינקה את זה מבלי לגרום נזק? אני חושב שזה דבוק למסך חזק כבר..זה כבר בערך שנה ככה אני פשוט פחדתי לגעת בו בגלל שזה עדין וכל החרטא הזה אבל אני חייב לנקות אותו איכשהוא ראיתי חומר ניקוי מיוחד אבל בקבוקון קטן עולה איזה 40 שקל יש דרך בטוחה ומומלצת לנקות אותו מבלי לגרום נזק? (אם החומר ניקוי הזה מומלץ והוא באמת מנקה בלי לעשות נזק אז אני יקנה) תודה רבה מראש

11. ערב טוב חברים !! אני צריך כרטיס מסך חדש, מאחר שה7800GT הלך לעולמו... (עשיתי לו OC וקרה מה שקרה.. מאוורר לא עובד ובמשחקים אני רואה חרבושים וכל מיני חייזרים על המסך) מזה למדתי לקח, שאני לא עושה OC יותר אז ככה יש לי ברשותי 650 שקל בדיוק חחח ואני רוצה לשים אותך על כרטיס מסך.. ראיתי שאתם מבקשים גם את המפרט המלא אז הנה : INTEL CORE 2 E6300 1.8MHZ 2GB זכרון 667 MHZ לוח אם של ג'גהבייט מסך 19 אינץ' ספק 500 ג'נרי... (יש מצב להחלפה בעתיד הקרוב) וזהו נראה לי, תגידו לי אם צריכים עוד נתונים ואני מתכוון לשחק על הגדרות גבוהות.. לגבי הרזלוציה אין לי מושג לא יודע בכמה המסך שלי תומך (לא מתכוון לקנות אחד בקרוב...) עדיפות לחנויות קרובות לבית KSP TMS ו PANDAS תודה לעונים !!! …

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  12. אוקי הנה תגובה ראשונה We have responded to your issue. Solution: Dear customer, Thank you for contacting AMD-ATI. Please follow the instructions available at the link below and send us the requested reports about your equipment: http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=1696 We'll wait for your reply. Regards, Pier Bottero AMD-ATI Product Support Center

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by kknd,

טוב, אני חייב לבחור באחד מבין שני כרטיסי המסך הבאים: http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a6200_td_2.html או http://www.sapphiretech.com/vga/9600-xt.asp יש למישהו דעות לכאן או לכאן? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by cybertoon,

אני צריך שדרוג מהכרטיס גרוטאה ONBOARD שכרגע יש לי למשהו אחר הצורך היחידי שלי הוא שיהיה PCI E DVI רצוי יציאה לTV שיתמוך ברזולוציה המסך שלי 1680x1050 שזו הבעיה העיקרית של הגרוטאה שיש לי עכשיו שעושה את זה כשבא לה. ושירץ סרטים HD בלי תלונות בלי משחקים בלי בלאגנים התקציב כמה שפחות, למרות עד 300 זה סביר. תודה!

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by segev22,

שלוש שאלות לגבי הכרטיס: א.מה ההבדל בין הליבה שלו G92-420 לבין ליבת הG92 הרגילה? ב.מה ההבדל בין הזיכרונות של ה9800GTX לבין הזיכרונות של ה8800GTS 512MB כי הבנתי שקיים הבדל מלבד המהירות כמו למשל הזיכרונות שיש על האולטרה מיוחדים ביחס לכל שאר הזיכרונות בסידרה 8. ג.למה הוא דורש שתי חיבורי מתח של 6 פינים, 1לא תספיק? ואולי זה מה שבעצם הופך אותו לחזק בהרבה מה88GTS כמות גדולה יותר של זרם ומתח שנכנסת לליבה?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by ccc,

יש כרטיסי טלווזיה של החברה? אם כן, אפשר את כל הדגמים שלהם ?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. למישחקים כמו סאן אנדרס,קול אוף דיוטי 2,קרבון,פיפא 2007 בסגנון הזה או קצת יותא טובים המחשב שיש לי: מעבד של אינטל 2 ליבות 1.8 דגם E6320 זכרון ראם 1GB לוח אם של אינטל דגם D946GZIS עכשיו יש לי כרטיס מסך דפוק של אינטל-מובנה איזה מיחשקים יעבדו בו? תודה

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by xgamer,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך 9700 עדכנתי את הדריברים האחרונים בלי ה קונטרול פאנל. עכשיו אני רוצה לעשות את מה שאני רואה במסך אני אראה ב TV. יש כל מני אפש' אבל הצלחתי לעשות רק שה TV יהיה המשך של ה DESKTOP. כמו כן בהתחלה (אחרי הפורמט הרוזלוציה שהייתה מוגדרת ל TV הייתה 640*480 וראו ב TV פצצה. ניסיתי לראות איך רואים ב 800*600 ורואים פחות לכן, באתי להחזיר למצב הקודם אבל אין יותר את הרזולציה של ה 640*480. אז לסיכום, איך אני עושה שה TV לא יהיה המשך של השולחן עבודה. איך אני מגדיר שה TV תעבוד ב 640*480? בנוסף אם אני נכנס למשחק ואני שם בו רזולוציה נמוכה ממה שאני משמתש בשולחן עבודה (1024*768) אני רואה חלקים שחורים ואני צריך לכוון תמסך בגלל זה, מה אפשר לעשות? מצטער על האורך …

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by elib,

הרכבתי מחשב במפרט הבא: HEC Compucase CI-6A21 400W? ?MSI 915P-combo (915) DDR1+2, PCI-E? ?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? ?512MB A-DATA? ??80GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9? ?ABIT X600-XT 128 MB PCI-E? יש בלי בעיות עם כרטיס המסך אני לא יודע אם זה קשור לדרייבר או לכרטיס עצמו התקנתי את הגרסה האחרונה של דרייבר של ATI Catalyst 5.11 והמחשב נתקע משהו נתקל בתופעה הזו ויש לו פיתרון בשבילי יעזור לי מאוד

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by Aviv Shemesh,

החלפתי את הכבל של הDVI בכבל HDMI מחובר מהכרטיס 6950HD למסך LG IPS236V . לאחר חיבור הכבל התמונה קטנה ויש רווחים שחורים של 3 ס''מ בצדדים למרות שהרזולוציה מסומנת על 1920X1080.. יש לציין שמותקן הדרייבר 11.9 של AMD.. תודה לעוזרים

21. שלום רב, כרגע אני מריץ את ה-670 שלי די טוב, כלומר עשיתי לו OC קצת gpu boost = 1228mhz : memory clock 3445(x2) mhz (ומשחקים כגון BF3 עובדים על 1900X1020 באולטרה על 60fps ׁ(בגלל Vsync) יש לי 3770K שרץ על 4.7, 16 גיגה זכרון 2400MHZ של Kingston beast וספק 750W... רציתי לדעת האם יהיה הבדל משמותי ב-FPS בהנחה שלא אהיה במצב VSYNC ON ? האם -750W של croasir tx הם מספיק למערך SLI של שני 670 (של אסוס ) ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by SendaRider,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ לו משחקים לזמן הרחוק, לא משנה אם זה GeForce או ATI העיקר שיהיה עד 600 ש''ח והכי טוב במחיר הזה. הוא חשב על ה9600GT אבל יש הרבה אופציות וצריך להתייעץ :] מפרט : מעבד intel Core2Duo E6600 2.4 זיכרון ראם : 2 ג'יג'ה 800 Mhz סה''כ מחשב ממש טוב שהיה עם כרטיס מסך 7600GT גרוע... אה ועוד שאלה, הוא רוצה לדעת אם כדאי לו לעשות SLI עם ה7600.... תודה לעוזרים :]

23. Started by n1r,

לפני שבוע קניתי כרטיס מסך R7 250, מסתבר שהכרטיס מסך הזה לא תומך ב120HZ. לפני זה היה לי HD4890 והוא תמך ב120HZ. עכשיו הוצאתי את הכרטיס מסך שקניתי (R7) והחזרתי את ה-HD4890 וגם איתו אין אפשרות ל120HZ (פירמטתי תמחשב,ניסיתי להחליף כבלים). במסך שלי יש 120HZ, יש לי אותו בערך שנתיים ותמיד היה (Samsung 2233rz). מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  24. שלום אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך הזה יכול להכיל שני מכים כאילו לחבר עליו שני מסכים בבת אחת

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by charm,

שלום חברים חבר שלי מעונין לקנות כרטיס עריכת וידאו שניתן יהיה אפשר לראות טלויזיה ווידאו במחשב ואולי גם לשמוע רדיו איזה כרטיס אתם ממליצים לקנות ולמה? (המחיר פחות חשוב) ומאיזה חנות באיזור המרכז ועוד שאלה בקשר לטלויזיה מאיפה כדאי לקנות (שוב באיזור המרכז) כבל איכותי שיחבר בין המחשב (כרטיס עם TV OUT) לטלויזיה ושיראו בו הכי טוב (לפחות כמו שרואים במחשב) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.