עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרגע 1GB זיכרון ואני רוצה לקנות עוד זיכרון שחלק ממנו יתווסף לכרטיס מסך, האם הזה אפשרי? תודה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by who_Cares,

אני צריך כרטיס מסך זול לשימושים משרדיים בעיקר, אך גם לעריכת וידאו, וכן שיריץ את הויסטה. יש המלצות כלשהן?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by garfilld,

ערב טוב לכולם שידרגתי לפני מס' ימים את הHD4870 וישי לי גם HD3870 ורציתי לדעת אם אפשר לבצע CF בין שניהם ואם כן ואם אתם אומרים שךא אז רציתי לדעת אם אני יעשה CF בין שניהם אז אם זה יעשה בעיות ועוד מס' שאלות: הוא די מרעיש וגם לפעמים הוא הוא מפעיל את המעברר על מהירות מקסימלית ורציתי לדעת אם זה בסדר תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  4. הכוונה ל H W D? תודה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by or2077,

בגרסא ה1GB... איך הוא, הוא ממש ישן איך הוא מריץ קריסיס נגיד... לאיזה כרטיס שנמכר הוא שווה ערך היום?

6. Started by STRENGTH,

אני רוצה לקנות מסך CRT עד 2000 ש''ח איזה מסך כדאי לי לקנות בכסף הזה? ;D

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by ran8,

שלום רציתי לדעת אילו כרטיסים חדשים ייצאו ב2009 של ATI ו NVIDIA והאם שווה לחכות....??

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by cold fire,

אני טס עוד יומיים לארה"ב והיה לי את המפרט בראש אבל בnewegg היו תוכניות אחרות. רציתי x1800xt ב184$ אך הוא נעלם(נראה נגמר במלאי או משהו) אני רוצה כרטיס מסך למשחקים בעיקר, אני לא גיימר כבד וגם לא משחק על רזולוציות מטורפות אלא רק על 1024*768 האם כדאי לעבור ל7600GT או שיש אפשרות טובה יותר מATI תודה רבה זה קצת דחוף...

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  9. בס"ד שלום יש לי כרטיס מגה בייט 512 geforce 8600 gt אני רוצה להחליף לכרטיס יותר טוב לא בהרבה יותר טוב אבל יש כמה מגבלות , המעבד שלי , או עוד כמה דברים שאני לא מבין בהם...(כל מיני חפירות שחבר שלי חפר לי).. אז ככה , זה המעבד : intel core 2 duo E7200 2.53 GHZ 4.00 GB RAM אם צריך לפרט עוד משו תגידו לי ואני יפרט (גם תסבירו לי איך להגיע למידע הז וכ'ו)... אני לא רוצה לשלם יותר מ300 שקל.. שמעתי למשל על ה 8800 gts ?? 9500?? תודה לכל מי שעוזר... ואגב אל תציעו לי מהכרטיסים החדשים כי המחירים שלהם מטורפים בשבילי..

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  10. השגתי את Company of Heroes היום, ופשוט נדהמתי מאוד. לא רק שהרצתי בפעם הראשונה בחיים שלי משחק שנחשב כבד עם כל האופציות המקסימליות (אולטרה/גבוה מכל מה שאפשר!), המשחק גם רץ עם... 100FPS! נדהמתי לראות את התוצאה של ה Performance Test. אפילו שהרזולוציה נחשבת נמוכה, "רק" 1024X768, המשחק תמיד תופס את כל שדה הראיה שלי (מסך 15 אינץ) ואי אפשר לתאר את התענוג הזה במילים... הייתי חייב לתאר את השמחה שלי ולשתף אותה עם אחרים... זו באמת הפעם הראשונה שלי והמשחק הראשון שלי. ועדיין לא הגעתי לסצנות הקרב האינטנסיביות, ראיתי רק כמה פגזים של טנקים והפיצוץ נראה ... פצצה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  11. Started by UFO,

אני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור את ה-Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail או את ה- gigacube radeon 9600 pro 128mb game buster אבדלי מחירים: gigabyte-1120 gigacube-1038 מה לקחת מי שבאמת מבין בזה שיכתבו לי ואני מבקש אל תכתבו סתם כי זה בחירה לא קלה וכל דעה פה משפיע בבחירה הסופית. ומי שחושב שזה יעזור יש לי ביקורות על שני הכרטיסים: http://www.extremeoverclocking.com/reviews/video/GigaCube_9600Pro_1.html http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/gigabyte_r96p/index.html

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by rabbit,

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2398 מה אתם אומרים עליו? יריץ לי משחקים ברמה סבירה? ואיך הקירור שלו? ואם למישהו יש מושג איך החנות זיגזג שירשום פה גם תודה לכל העוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by SloOmPer,

יש לי מסך CRT 17 של MAG. קצת רענון המסך הוא על 60HERZ , ואני יכול לשנות ולהעלות את זה עד 85HERZ. אז עכשיו השאלה: כמה שהקצב רענון (HERZ) יותר גבוה ככה רואים יותר טוב/ מזיק פחות לעיניים וכו'?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by computer_freak,

רציתי לדעת למה אומרים שבהגדרות של הביוס צריך להגדיר את ה agp aperature size לחצי מהזיכרון ram כי בוא נגיד שלמישהו יש כרטיס x-800 עם 256 מב ראם הוא בכלל לא צריך להשתמש בזיכרון של המחשב (גם כרטיסי מסך עם 128 מב) לא?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  15. ההתלבטות היא בעצם בין שני דגמים הx800 או x800gt x800gt http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3958&catcode= x800 http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1616&osCsid=48e6265d793f1c9d2bd06e701e32ca8d האם שווה לי ללכת על ה x800 ולשלם קצת יותר או לא? מה לדעתכם יחסי הכוחות בין הכרטיסים הללו?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by Jack_g,

חברה אני ממש לא מנסה לגנוב את התרד אבל בחיית תעזור אני מנסה לקבל תשובה כבר איזה כמה ימים . אני לא יודע אם המסכים האלו טובים למשחקים ולסרטים הם היחדים שזמינים בארץ שבגודל 19 ו 16MS או 12 MS ואני לא מצליח למצוא שום ביקורת אליהם. 190P5ES/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 16MS ו יציאת DVI 190S5CB/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 12MS אבל ללא יציאת DVI. אני חושב אל הדגם של ה DVI.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  17. אני רוצה לקנות כרטיס טלויזה למחשב הציעו לי את הכרטיס הזה: Leadtek Winfast TV2000XP Retail TV Card ב-190 ש"ח. השאלה היא האם בסכום הזה יש כרטיס טלויזיה יותר טוב או שזה הכרטיס הטלויזיה הטוב ביותר בסכום הזה?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  18. שלום רב. יש לי מחשב עם מעבד AMD4800X2, כרטיס מסך 8600gt extreme ומארז אנטק סונטה 3 עם הספק הנלווה לו (500 וואט). המשחקים מקרטעים לי והייתי רוצה לשדרג לכרטיס מסך כגון ה gtx260, הבעיה שאני חושש שאין מקום במארז כי בידיוק מול הסלוט של הכרטיס מסך יש מאוורר 120 מילימטר וגם ככה המארז דיי קטן. האם באמת יש בעיה ככה שעדיף ללכת על 4850 למשל ? המסך שלי הוא 22 אינצ' ואני מעוניין לשחק ברזולוציה המקסימאלית שמתאפשרת עם המעבד הדיי חלש. תודה רבה.

19. ההורים שלי החליטו לשדרג למחשב של אחותי את הכרטיס מסך (אפיק AGP ). השאלה איזה כרטיס מסך יותר טוב?, GeForce 6800XT 256MB DDR3 256-bit או GFORCE 6800GT 256MB DDR3 256BIT?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by yoni920,

בכמה כדי ליקנות כרטיס מסך radeon 9800?

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  21. אני רוצה לדעת האם זה ישפר את הביצועים של הכרטיס מסך (במשחקים), איפה שלוחצים מאפיינים ואז הגדרות ומשם לאיכות הצבע אני יוריד מ-32 ביט ל-16 ביט, האם זה באמת ישפר לי את הביצועים (יש לי GF FX5200)?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  22. השאלה בכותרת.

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by elad76,

כשאני מפעיל את BIOSHOCK יש כל מיני משולשים ומרובעים בכל מיני צבעים שמופעיל לי על המסך בהבזקים. באמצע המשחק המחשב עושה לי את הBLUE SCRREN של ויסטה ולאורך המשחק אני רואה מלא באגים,אזורים עם קווים שחורים עליהם,בלי תמונה וכאלה. עשיתי חיפוש Artifacts וראיתי בחלון שנפתח מלא נקודות צהובות כאלה,אחרי זה המסך נהיה שחור ואני עשיתי ריסטארט למחשב כשהדלקתי אותו כל התהליך של ההדלקה(הביוס,טעינה של מערכת ההפעלה וכו') היה עם נקודות קטנות מהבהבות מכל מיני צבעים. ברגע שנכנסתי לויסטה הכל נהיה רגיל. נ.ב:יש רעש ממש חזק של מאורר בזמן האחרון כאשר אני מפעיל ישומים כבדים כמו משחקים ואת 3DMARK.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by wta,

19 או 17 אינץ' עד תקציב של 700 ש"ח. שלא יהיה גדול מדי, ושיהיה שטוח כמובן...

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  25. על מה ללכת? LEADTEK 8800GTS 640 או GIGABYTE 8800GTS 640 מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים