עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כמו שכתוב למעלה. קנית אותו אחלה כרטיס במחיר שלו. ואחרי כמה בדיקות במנוחה הכרטיס עומד על 50 מעלות במאמץ מלא 65 מעלות אז אני רוצה ליקנות בשבילו קירור נחושת עם קיים כזה ביכלל ובכללי צריך קירור שמתאים עשוי נחושת עם מאוורר בלי זה לא משנה העיקר שיהיה עשוי נחושת עם אתם שואלים למה אז בשביל לבצע OC ולהוציא מימנו תמקסימום על קירור אוויר בבקשה עם אפשר קירורים עם קישור תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  2. שלום ! יש לי כרטיס מסך 6200 NVIDIA של LEADTEK. התקנתי את התוכנה RIVA TUNER במחשב. שמעתי שאפשר להגדיר את הNVIDIA 6200 בכך שיתפקד בידיוק כמו 6600. מישהו יודע איך אני עושה את זה והאם יש בזה סיכונים?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by Doctor Robert,

היי, מדובר במחשב בעל כרטיס nVidia GeForce 6600. בעבר ה-TV out עבד. בעבר כדי לחבר ל-TV OUT השתמשתי במתאם ישן מהכרטיס הישן שלי (VIVO) כעקרון יש בו חיבורים של S-Video ו-Compsite, כאשר 2 יציאות של S-Video אחת Video in ואחת Video Out, כנ"ל ביציאות Compsite. הבעיה, כמו שאתם רואים, היציאות של ה-S-Video כורסמו ע"י הארנב של אחי, לכן נאלצתי לחבר דרך היציאה של Compite Out בעזרת כבל RCA, הבעיה שזה פשוט לא עובד! כשאני מחבר בצורה הזאת, התמונה בטלויזיה קצת מרצדת אבל אין תמונה על המסך! ניסיתי להשתמש במתאם המקורי שקיבלתי עם הכרטיס: הבעיה שבעבר הכנסתי את זה בצורה לא טובה לתוך החיבור והפינים התעקמו (זאת הסיבה שהתמשתי במתאם אחר כדי לחבר עד שהוא כורסם ) ולא היה ניתן לחבר את המתאם …

4. Started by Boomerang,

קניתי לא מזמן מחשב חדש (Athlon64 3500 עם 1GB RAM ו- X700Pro עם 128MB של gigabyte. כרגע, עם ה- Catalist החדש ובלי overclocking בכלל הוא נותן באיזור ה- 2300-2400 ב- 3DMark 2005. זה נשמע נורמלי? יש לי על הכרטיס מאוורר של זלמן, אבל לא נראה לי שיש שם חיישן טמפרטורה (או לפחות אין לי שום דבר שמציג את זה). יש דרך "בטוחה" לעשות overclocking לכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  5. נבחן על far cry http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-08.html נבחן על קול אוף דיוטי http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-06.html אנריל טורנמנט 2004 הפתעה!!!!!!!! http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-05.html דום 3 http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-07.html

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי ר8500 מ128 sp2 xp הבעיה היא שיש לי את המשחק ריצארד בארנס החדש ההתקנה עברה ללא תקלות וגם המשחק עולה תקין העניין הוא שבמשחק עצמו נעלמים כל הגדרות של המסלול העצים מסביב ניסיתי בכל רמות פירוט אך ללא הצלחה וגם התקנת דרייבר 4.8 וגם 7 לא עוזר!!!!!כולל חיפוש עדכונים לדירקט x רק לשם השוואה אני משחק דום 3 ברמה בינונית ללא תקלות ועצירות! המשחק כשלעצמו כלומר המכונית והמסלול נראים ברמה טובה אני מריץ אותו על פ4 512דדר מעבד 3ג מה יכולה להיות הבעיה???

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  7. מה אני צריך (חומרה/תוכנה) בכדי לחתוך קטעים מתוך סרט די.וי.ד. שאני יכול לראות במחשב על מנת לשלב אותם במצגת פאור פוינט? ואותה שאלה עם המקור אינו סרט די.ו.די. אלא קובץ avi?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  8. היי מה המצב רציתי לדעת אם אפשר עוד להשיג מאיפהשהוא כרטיס מסך geforce 4 4600 ti חדש ?? אני יודע שזה כרטיס ישן אבל היה לי אחד כזה פעם והיה לא יכולות אובר קלוק מדהימות ואני מחפש עוד כרטיס כזה כי אני יכול להשיג מערכת קירור מים רק לכרטיס הזה ובגלל זה אני מחפש כרטיס כזה תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  9. יש לי מסך q17 hyundai ואני הולך לממש את האחריות שלי בקשר לפירסלים שרופים,השאלה שלי האם זה נורמלי שבמסך יופיעו פיקסלים לאחר 8-9 חודשים של שימוש?האם כאשר באים לממש את האחריות ח.י מחליפים את המסך באחר או שמביאים אחד מתוקן?????? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by AC/DC,

אני הולך ליקנות כרטיס זמני לשנה שנה וחצי עד ליציאת DX10 עכשיו השאלה ששלי היא האם הלוח שאני קונה יתמוך בכרטיס החדש או שזה תלוי רק בכרטיס ? כרטיס 7600GT 256 MB 128BIT GB לוח GB DS4 האם הלוח תומך בכרטיסים העתידים והאם זה קשור גם בכרטיס ? כלומר האם אני יכל להתקין DX10 על ה 76GT או שרק בעתיד יהיה כרטיסים שתומכים ?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by hutorihunzu,

רציתי לשאול אם יש לי מסך 19 אינץ' אזי הכ.מסך 4850 של ATI עם 512Mb לא יגרום לצואר בקבוק בהרצת Crysis או משחקים כבדים אחרים? בכל מקרה איך הכרטיס הזה למסך 19 אינץ' והאם כרטיס חזק יותר יתן הפרש ביצועים גדול?? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by garfilld,

ערב טוב לכולם שידרגתי לפני מס' ימים את הHD4870 וישי לי גם HD3870 ורציתי לדעת אם אפשר לבצע CF בין שניהם ואם כן ואם אתם אומרים שךא אז רציתי לדעת אם אני יעשה CF בין שניהם אז אם זה יעשה בעיות ועוד מס' שאלות: הוא די מרעיש וגם לפעמים הוא הוא מפעיל את המעברר על מהירות מקסימלית ורציתי לדעת אם זה בסדר תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  13. מתלבט אם לקנות עכשיו http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814143045 או לחכות ל- 7800GS ל- AGP. מה אתם אומרים? בנתיים אני תקוע עם 9800PRO.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  14. איך הספק הכוח, xtreme p4 500w atx 12v, יעבוד עם כרטיס מסך כמו x1800 gto ?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by thegame998,

יש כזה כרטיס ? אם כן מי המתחרה שלו (למשל גיפור 7800 6200 סתם דוגמא...) ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by lipa,

שניהם עם DDR3 ראיתי באביט את הכרטיס הזה http://www.abit-usa.com/products/graphics/techspec.php?categories=2&model=223

17. Started by Bartleby,

יש לי כרטיס מסך חדש (FIC ATI RADEON 9600 Pro) אתמול בערב כשהדלקתי את המחשב מהשנייה שהמחשב הודלק עד השנייה שווינדוס עלה היו לי מלא שיבובשים בתצוגה כולל תמונה לא ברורה ופסים לבנים לאורך המסך ששיבשו את התצוגה. לאחר שחיברתי את הכ.מסך הישן הבעיה נפתרה. מישהו מכם נתקל בבעיה? יודע מה הפתרון? תודה. חשוב לציין שאין שום בעיות בסביבת ווינדוס, משחקים וישומים אחרים.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by alex28,

שלום לכולם יש לי שאלה מה הבדיל בין Sapphire ATI Radeon 5850 Toxic 1GB GDDR5 HDMI ל Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI מה לקחת?? והאם הספק THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W יחזק מעמד??

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by itay-s,

RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E הוא יותר טוב מה6800??? חשוב לי מאד לדעת! תודה אנשים!

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by necroblivion,

אני לא מעוניין במסך דק.. הייתי רוצה המלצה למסך CRT חזק.. (לדעתי במקום מסך שטוח אפשר להשקיע יותר בשאר המחשב..) אני ישמח לתשובות, תודה.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  21. שלום לכולם! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עד למחיר 300-350 ש"ח *מה אתם אומרים על nvidia 9500 gt 1gb????? תודה רבה לעוזרים~

22. Started by Xer,

שאלה שעניינה אותי זמן מה האם כרטיסי PCI-E יעבדו על חריצי AGP? כי לפי מה שהבנתי PCI-E זה סה"כ AGP במהירות X16 במקום 4X-8X למרות שזה נשמע לי טיפטיפה מופרח כי יכול להיות שהסטנדרט אחר לגמריי. תודה רבה, ארז.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by pergola,

7600GS 7600GT X1950PRO X1950XT

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  24. רציתי לשאול אם יש כרטיס זול בחיבור AGP למחשב הישן שלי שיריץ את המשחק HALF LIFE 2 בצורה חלקה (80-100FPS) בהגדרות מינימליות על רזולוציות 800X600 או אפילו יותר קטנה...? חשבתי על ה5500 או 5700... מה אתם אומרים איך הם יתמודדו עם HALF LIFE 2? למי שיש באנצ'ים מ2004 שיביא לי... דחוף תודה...!

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by unknown man,

מסך CRT המוכר אני צריך ב 750 שקל מ www.noacomp.co.il לא נראה לי שזה משנה ב CRT אבל למשחקים. ושמעתי שהאחריות של סמסונג על המסכים היא גרועה יחסית, זה נכון? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים