כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
נכנסתי ל-ORB וראיתי אינספור מערכות עם אוברקלוק פחות קיצוני משלי מקבלות ציונים יותר טובים. הכרטיס שלי גם לא כל-כך גמיש לאוברקלוק ועל יותר מ-410/1158 הוא פשוט נתקע. מה אני עושה?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני חושב שהוא חלש מאוד, אשמח לשמוע דגובות.! תודה -THANKS
-
http://www.firingsquad.com/hardware/gigabyte_3d1/ אחרי קריאה מעמיקה של הכתבה אני ממש מאוכזב. האמת אני לא מבין למה אנשים בכלל יקנו את הכרטיס הזה שחובה לקנות אותו אם הלוח המיוחד הספציפי של גיגבייט.... אין ביצועים מדהימים או פיצרים חדשים. חבל ציפיתי למשהוא נחמד
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה החלטתי לקנות כ.מסך חדש למחשב ראיתי כל כך הרבה דגמים וכרטיסים וראיתי את כל מה שכתוב פה בפורמים ועדיין קשה להגיע להחלטה החלטתי פשוט לשאול אותכם מה הכי טוב בתקציב הזה ואם אפשר להיות גמישים מטה או מעלה במחיר אבל מה שבאמת מעניין אותי בסופו של דבר זה התמורה שהכרטיס ייתן לא משנה nvidia או ati רק תתנו את ההמלצות ובבקשה תנמקו ... טוב אז ככה הצרכים של הכרטיס הם למשחקים הכי חדישים כיום FAR CRY HL2 וכ'ו קצת studio max 7 ו פוטושופ מה אתם ממליצים לקחת בשביל כאלו צרכים קחו בחשבון שהמערכת עליה יישב הכרטיס היא : AMD 2200+ 512DDR 333mhz Abit NF-7 v2 טיפה מגביל אבל מסתדרים בהחלט נראה לי שאפשר להוציא כאן טיפה יותר ללא שיפורים . אגב רציתי לדעת מה מונע מהמחירים לר…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שמציקה לי זמן-מה... אז ככה: מדוע בכרטיס ATI Radeon 9600XT יש 500MHz ב-Engine Clock Speed, וב-ATI Radeon 9800X יש 412MHz? יוצא שב-R9600XT יש יותר Engine Clock Speed ב-88MHz? למה? הלא ה-R9800XT אמור לשאת יותר? ??? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לאחרונה ניסיתי על ידי ההגדרות בכרטיס מסך להגיע לרמה יותר גבוהה בתצוגת סרטים על מסך הטלוויזיה. שלא תבינו לא נכון, כרגע רואים ממש מעולה אך יש הבדלים שמציקים לי לעין לדוגמא בהירות מסויימת ושינוי דק בגוונים. אחרי משחקים רבים בהגדרות הכרטיס (רוויה, ניגודיות וכו') עדיין לא הצלחתי להביא את הטלוויזיה לשכפול של המחשב. ברור לי כל עניין ההרצים, הריצוד ושמסך הטלוויזיה לעולם לא יהיה העתק מדיוק של מסך המחשב (לפחות לא בטלוויזיה הנוכחית) אך זה בכל זאת נראה שיש מקום לשיפור. רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתוכנה או אולי שיטה כלשהי להשוות בין שני הצגים. * מכיר את TVTool, היא לא עוזרת.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מצאתי שילוב משתלם של מחיר זול ואחריות נרחבת. בחנות Comp-IL: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDLTK66GTPPC&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 מה אתם אומרים? בנוסף, אם מישהו קנה מהחנות בעבר, או מכיר מישהו שקנה ממנה בעבר, מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית על טיבה, אם זה מותר על-פי חוקי הפורום. בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שמעתי שבקרוב צריך לצאת בארץ הX800...(אפילו לא ידעתי שיש כזה כרטיס...) אז מתי הוא אמור לצאת? הוא יהיה הכרטיס הכי טוב ברמה שלו? איך הוא בהשוואה ל6600GT ול6800 רגיל? כמה מגה בייט יש לו? ומה אתם אומרים בכלל עליו, שווה לחכות לו?
-
- 14 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מכיוון שאני הבעלים המאושרים של 2 המסכים האלה וצצות המון שאלות בזמן האחרון לגבי מסכי LCD 17 החלטתי לכתוב בשבילכם השוואה. תמונות ראש בראש ראש בראש Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Hyundai ImageQuest Q17+ Hyundai ImageQuest Q17+ Hyundai ImageQuest Q17+ Hyundai ImageQuest Q17+ נתונים יבשים Samsung SyncMaster 710TM גודל - 17 אינץ פנל - Samsung Samsung 170EU-L11 רזולוציה אופטמלית - 1280X1024 זמן תגובה - 12ms בהירות - 300 cd/m2 קונטרס - 1:600 צבעים - 16.2 מליון זוית צפיה - 160° horizont…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהו זמן התגובה הנמוך ביותר למסכים הדקים?
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מדובר פה על x800xt (רגיל לאpe) ועל 6800 גרסת גולדן סימפל אחרי oc מהמפעל לאולטרא מי מבין שניהם יותר טוב???
-
- 12 תגובות
- 932 צפיות
-
-
טוב ככה קיבלתי את המסך ודבר ראשון הוא יפה אטרקטיבי ושונה ממסכים אחרים שראיתי. דבר שני זה מסך 17 אינץ'. דבר שלישי רציתי לדעת איך הוא. האם הוא טוב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מסך - viewsonic VG712s כרטיס מסך - fx5700 win xp pro sp2 הבעיה היא Artifacts או קווים מרצדים לאורך המסך מתרחשת רק בחיבור DVI ורק ברזולוציה 1280x1024@60Hz אין בעיה במסך או בכבל - נבדק במעבדת אומינתק ועבד חלק על FX5200 מה שהביא אותי למסקנה הבלתי נמנעת שהבעיה היא במחשב שלי - כרטיס/ הגדרות/באיוס / ? קרעתי את האם אמא של גוגל בחיפוש אחר פתרון והדבר היחידי שמצאתי היה : http://www.ati.com/support/infobase/3992.html שמתאר בדיוק את הבעיה אבל בכרטיס של ATI הרחקתי רמקולים/טלפונים/ספקי כח/ סדרתי מארז/ ניקתי בספרי לחץ מגעים התקנתי כמה פעמים את הדריוורים האחרונים של נווידיה/המסך כלום לא עוזר :'( הריצודים ממשיכים, פעם כמעט לא נראים ופעם בטרוף, החל משלב הדלקת המחשב ועד…
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הביצועים של ה CCC4.12 לבין הביצועים של הדרייבר הרגיל 4.12 והאם ב CCC יש יותר אופציות? ולמה אני שואל???כי אני פשוט מוצא את הCCC לא אינטואטיבי קשה יותר! וסתם מעיק על קלות התפעול אני עובד עם 9800פרו ועידכנתי ל CCC אפשר לחזור לישן הטוב?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך Radeon - 9800 של Sapphire , אני מנסה להתקין את הדרייברים של Ati , ואחרי התחלת ההתקנה מופיעה לי הודעה ' התקשרות לאתר מרוחק נכשלה' ומפסיקה ההתקנה, איך פותרים את זה? ( זה קורה גם עם דרייברים המקוריים שבאו עם דיסק ההתקנה וגם עם דרייברים שניסיתי להוריד מהאתר שלהם). שאלה נוספת, אני צריך חוות דעת על מסך "19 AOC 9KPLUS . תודה מראש, אסף
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
פתחתי את הצינורות והיה לי ארטיפקטים אז החלטתי לעשות משהו כזה X12 1.6VP וואללה לא היה לי ארטיפקטים השאלה זה נותן משהו ביכלל תודה לכול העונים
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום פורום יקר. רציתי לדעת כמה דברים לפני שאני עוד פעם הורס משהו :> אז ככה היה לי כרטיס בעבר שעוזר vpu recover בלה בלה בלה בסוף החלפתי מKSP לכרטיס חדש וזה לא עושה יותר עכשיוו רציתי לדעת עם אני יעשה לו OC יש סיכוי שהשגיאה תחזור לי? ולאיזה מהירויות בכלל הכרטיס יכול להגיע עם המאורר הסטוק שלו ? יש לי Sapphire Radeon9600XT 128MB הנה תמונה http://www.hwupgrade.it/stampa_articoli/974/sapphire_9600xt_9600pro_s.jpg הוא כרגע נמצא על 500/300 מעלות של 32 ככה... אז השאלה בגדול כדאי לעשות במצב הנוכחי אובר קלוק ? זה יעזור בכלל ? לכמה זה יכול להגיע עם הקירור הזה ? הוא יתחמם בצורה משמעוית עם OC ? הוא יכול להישרף לי ? (אני לא אמשיך כי זה לא יגמר ..) תודה ולילה טוב לכם
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לאחר פריסת הפרוייקט במשך קרוב לחודש, החליט צוות האתר לפתוח בפעולת סינון כנגד כל אלה שמשתמשים בתגים ובשם האתר בצורה צינית ולא רצינית. בזמן הקרוב, יישלחו הודעות פרטיות לחברי פורום שונים שלפי דעת הצוות ודעתי התג שלהם לא מכובד ולא מייצג את הקהילה בצורה רצינית ואיכותית. מטרת הסינון אינה(!) לפגוע באותם משתמשים שייתבקשו להוריד את התג שלהם, אל מתבצעת רק למען הקהילה, שמה בארץ ובעולם. כל נושא התגים יצא מפרופורציה - כנראה הסברנו את עצמנו לא נכון: כנראה מה שחברי הפורום והאתר הבינו, שכל חבר באתר חייב לשאת את התג. לא זאת היתה הכוונה שלנו - הכוונה שלנו היתה שכל חבר באתר, שמעוניין לקדם את שמו של האתר, ואת שמה של הקהילה הישראלית בעולם הצורה רצינית ובכבוד - הוא זה שייצג את הקהילה. מאח…
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
נראה לי שיש פה איזו בעיה הרי המסך הוא 12ms וכאשר אני מזיז דף אינטרנט למעלה ולמטה אני מרגיש מה השהיות כאלו והתמונה מן נחתכת...ולדוגמה כאשר אני מזיז בווינדוס חלון על חלון יש מן בעיה כזו של חוסר רענון המסך...הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מה יותר טוב ואם אפשר לתת השוואות זה יהיה נחמד ;D
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב דיי עגלה.... Intel Pentium 4 2.0 Ghz לוח אם דיי מעפן אני לא יודע בדיוק מהו אבל יש לו AGP 4X 256 MB של זכרונות במהירות 333 Mhz אבל הוא מוסיף עוד 256 עכשיו יש לו כרטיס GeForce 4 mx 440 128MB רציתי לדעת אם כדאי לו לשדרג ל Sapphire 9600 XT 256MB....... ודרך אגב בלי שום קשר באיזה סביבות של מחירים אפשר למצוא את הכרטיס הזה.... ואם אפשר גם קישור לאיזה אתר שממנו אפשר לקנות.... תודה רבה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי MSI 9800P R360. התקנתי את הדרייברים של MSI(הבטיחו שיפור בביצועים וכו' וכו') בקיצור- עשו בעיות בכל מיני משחקים, והחלטתי להתקין את הcatalyst החדש כולל control panel... לאחר ההתקנה, עם הפעלת המחשב מופיעה הודעה http://img53.exs.cx/my.php?loc=img53ℑ=error0ph.jpg מה זה אומר? מה עליי לעשות? נדב
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לפני ימים מספר, עניתי לבחורצ'יק שהשמיץ את INNO3D, וסיפרתי לו כמה איכותי הGE-FORCE 2 MX שלי מתוצרת אותה חברה, שכבר סוחב 4 שנים ללא קילקול תמים אחד, בעוד שפה צצים אשכולות בלי הרף על כשל במאוורים. למרבה האירוניה, הבוקר, הרחתי ריח דיי שרוף מכיוון המחשב (פנטיום 3 1GHZ, AGP X2) והבנתי שהמאורר בג'יפה 2 שלי שבק חיים, וכתוצאה מאוברקלוק קטן (שנועד להבטיח 100 FPS בקאונטר) הליבה נשרפה טוטאלית \: הלכתי שמח וטוב לב, לחנות המחשבים הקרובה, ורכשתי את הכרטיס הנ"ל, ב300 שקלים. שמח וטוב לב, הגעתי הביתה, חיברתי את הכרטיס, וכל פאקניג שניה מופיע לי VPU RECORDER ERROR! הפושטק הקטן לא אוהב את המחשב שלי כנראה, וכל רגע מקפיץ לי הודעה על כך שיש שגיאה, והתצוגה במסך, הפסיקה להגיב לתצוגה מהכרטיס. (משהו…
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לחבר את המחשב בחדר שלי לטלוויזיה בסלון בשביל ליראות סרטים... עכשיו השאלה אם יש כבל מספיק ארוך בשביל החיבור? ואיך אני בכלל יכול לעשות זאת? תודה מראש install
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-