עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תראו אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואני דיי חובב NVIDIA לאורך המון שנים. אני מעוניין בכרטיס מסך חזק מאוד שיחזיק לי משחקים כבדים על רזולוצייה מקסימלית אם המסך 24 שלי T240. ראיתי ביקורות מצויינות לגביי ה HD4870 1GB, ואני פשוט חובב של NVIDIA... האם יש כרטיס שלא נופל ממנו? שיריץ לי משחקים על המסך בלי בעיות זה נורא חשוב האם לזכרון של הכרטיס יש משמעות גדולה במקרים אלו? תודה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by raiman1,

נגיד יצא כרטיס מסך חדש איפה אני יכול לראות מה הביצועים שלו???

3. ברשותי כרטיס מסך ASUS EAX600XT - פתאום התחיל לעשות בעיות- באמצע עבודה המסך פשוט מחשיך והמחשב נעצר - חייבים לבצע איתחול. בזמן שנפתחים חלונות מופיעים קווים לאורך המסך - קוים עם נקודות שמתזזים כלהזמן - לא ניתן לעבוד בצורה תקינה - לפעמים גם נשארים קויןם לבנים על המסך שלא נעלמים בזמו עבודה. יש לי מערכת הפעלה XP פנטיום 4 512MB זכרון פנטיום 3.0 GB האם למשהו יש מושג מה קורה לכרטיס ואיך אפשר לפתור זאת

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by xgamer,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך 9700 עדכנתי את הדריברים האחרונים בלי ה קונטרול פאנל. עכשיו אני רוצה לעשות את מה שאני רואה במסך אני אראה ב TV. יש כל מני אפש' אבל הצלחתי לעשות רק שה TV יהיה המשך של ה DESKTOP. כמו כן בהתחלה (אחרי הפורמט הרוזלוציה שהייתה מוגדרת ל TV הייתה 640*480 וראו ב TV פצצה. ניסיתי לראות איך רואים ב 800*600 ורואים פחות לכן, באתי להחזיר למצב הקודם אבל אין יותר את הרזולציה של ה 640*480. אז לסיכום, איך אני עושה שה TV לא יהיה המשך של השולחן עבודה. איך אני מגדיר שה TV תעבוד ב 640*480? בנוסף אם אני נכנס למשחק ואני שם בו רזולוציה נמוכה ממה שאני משמתש בשולחן עבודה (1024*768) אני רואה חלקים שחורים ואני צריך לכוון תמסך בגלל זה, מה אפשר לעשות? מצטער על האורך …

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  5. Started by finish,

אני לא גיימר מטורף אבל אני נהנה מאיכות חשבתי על 6800GS לחבר שלי יש 5900XT ואני ראיתי איך הכל רץ חלק אפילו שהכרטיס ישן ועדיין מריץ הכל על מדיום וחלק אז ככה אנירוצה שהכרטיס יחזיק גם עוד שנה וחצי על מדיום וירוץ חלק אני ראיתי באתר אחד גורו 3D אם אתם מכירים וה6800GS הוציא FPS ממש טוב מעל 60 שזה חלק ברוב המשחקים ואני עכשיו םע 9550 עם 64 ביט ככה ההבדל יהיה ממש גדול

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by bennnn,

שלום לכולם שאלתי בעבר אך לא קיבלתי תשובה וכבר לא יודע מה לעשות.... יש לי כרטיס מסך של pny 6800gt לagp מעבד פנטיום 4 3 גיגהרץ 1024 ראם הבעייה שלי היא שבמשחקים כמו פיר,פריי וזה קורה בכל המשחקים שאני משחק והולך נגיד לקיר או סתם מסתכל ימינה שמאלה ומזיז מהר את העכבר או באיטיות זז אז התמונה נגיד של הקיר או הדלת כאילו נקטעת לא נשארת שלמה כזו עכשיו אמרו לי פה להפעיל v-sync דרך משחק או דרייבר וכשהפעלתי אכן התופעה נעלמה...... וכל היה בסדר, אבל נאמר לי שזה לא תקין ופוגע בביצועים.... העניין שלפני שהתקנתי ווינדוס מחדש לא הייתה לי את התופעה... והתקנתי את כל הדרייברים הכי עדכניים אפילו ניסיתי ישנים את הדיירקט איקס של אוקטובר... הכל עשיתי כמו שצריך ואני ממש משתגע מזה.....יש …

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  7. Started by ITZIKAMSA,

יש לי כרטיס מסך:GF-5200-128MB של GainWard. בחודש האחרון המסך שלי ( LG - F700B ) מציג את התצוגה עם גוון ורוד בהיר. במקומות שבהן הצבע כהה ישנה מריחה ורודה של הצבע לצד ימין של המסך. חיברתי שני מחשבים אחרים למסך הזה והמסך הציג תצוגה באופן תקין - כלומק המסך עצמו תקין. עשיתי פורמט למחשב שלי - בהנחה שהדריוור של הכרטיס מסך שלי לא תקין אך ללא הועיל. למיטב הבנתי הכרטיס מסך שלי לא תקין. מה אתם אומרים - יש מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  8. יש לי מחשב שקיבלתי (HTPC חינמי) שיש לו הרבה יציאות וידאו.. אחד מהיציאות הוא DVI.. עכשיוהבעיה היא כזאת : כשהמחשב עולה והוא מחובר לכבל DVI, מוצגת במחשב אפשרות לרזולוציה 640 על 480 (רזולוציה מאד נמוכה) ואין יותר רזולוציות אחרות זמינות. אך כשמפעילים את המחשב עם הכבל מנותק.. ורק אחרי שהמחשב עלה, מחברים את הכבל DVI - ניתן לבחור גם רזולוציות גבוההות יותר מה640X480.. להשיג driver-ים חדשים זה דיי בעיה.. השאלה אם קיימת תוכנה שיכולה לסייע בעניין... תודה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  9. Started by doker,

שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה ישנה יש לי גם טלוויזיה דיי חדשה שאלייה אני מצליח לחבר ורואים הכל טוב ואין שום בעיה אבל עם הטלוויזיה היותר ישנה יש בעיה כי חיבור הrca שלה לא טוב יש שם בעיה ואז נשאר רק החיבור הרגיל של הטלוויזיה הזה העגול שמתחבר לקיר רציתי לדעת אם יש מתאם בין s-video לחיבור הזה כי זה הפתרון האחרון שלי לדבר הזה לא יודע אם יש לי עוד פתרון תודה רבה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך X800XT ומסך LCD של VIEWSONIC '19 דגם VP191B למי שמכיר, בכל אופן הבעיה היא שאם אני משאיר את החלון של הווינאמפ לדוגמא פתוח למשך 20 דקות בערך על רקע בהיר יותר של הווינדווס,ולאחר מכן אני ממזער את אותו החלון של הווינאמפ התצוגה של החלון האחרון שמזערתי כאילו "נצרבה" על גבי הרקע של הווינדווס... חיפשתי על זה באינטרנט ומצאתי שהבעיה אמורה להיות במסך עצמו, לקחתי היום את המסך לחנות שממנה קניתי את המסך והם אמרו שהם בדקו למשך את המסך באותה הדרך שאני ראיתי את הצריבה על המסך וטענו שאין בעיה עם המסך הזה ורוב הסיכויים הם שהצריבה נוצרת בגלל הכרטיס מסך... אז איפה הבעיה ולמי להאמין? הכנתי הדמיה של מה שאני מדבר עליו בשביל להמחיש לכם טוב יותר על מה אני מדבר... [attachment deleted…

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by mistaarvim,

למה אני יותר לא רואה שכותבים עליו\ממליצים עליו? מה בסכום של 1800 ש"ח הוא לא הכרטיס מסך הכי משתלם? אני מחפש כרטיס מסך למפרט שלי בערך בסכום הזה ולא ב2000 ש"ח(1900XT) פיספסתי משהו? האם יש משהו יותר משתלם בסכום הזה מה1800XT 512MB?!

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by yehob,

של sapphir רציתי לדעת על שיפורים גרפים משמעותיים לכרטיס (חוץ מOC ) משהו בסיגנון שינוי תדרים או צריבת ביוס ל9600PRO אוXT אפילו איך עושים את הדברים האלה?? אם אפשר בבקשה להציע איזה רעיון ולפרט כמה שיותר

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by yotam360,

התקציב הוא 1500.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by qpalzm,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88830 הכרטיסים האלה פשוט מדהימים.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  15. אוקי, ישבתי וחיפשתי מסכי CRT אפשריים שלא תגידו שאני עצלן וצמצמתי את הרשימה ל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=12132 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2215&products_id=9432 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_52_1880_242&products_id=11613 בעיקרון יש לי כ. מסך X1900XTX שיכול להתמודד עם כל מה שאני זורק עליו ב1280 על 1024, אבל לא נראה לי שאני אצטרך \אשתמש ב1600 על 1200 למרות שיהיה נחמד לדעת שזאת אופציה. בס"כ אני אשמח להוציא כמה שפחות בסופו של דבר, כמו כולנו הגג הוא 1100 ש"ח בערך, מקסימום 1200. אשמח לעצה לגבי איזה מסך עדיף לבחור, וגם לפירוט מדוע. -ג'ו

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by lior46,

האם בלוח הזה 775Dual-VSTA של אסרוק יתמוך בכרטיס מסך הזהWinFast PX6600 GT TDH באפיק של PCIEX

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  17. שלום לכולם, דרושה המלצה לכרטיס מסך AGP לעבודות תיכנות עם Windows Vista (בעיקר לשם התאמת תוכנות קיימות שכתבתי למערכת ההפעלה החדשה). התקציב הוא עד 800 ש"ח. אני מעוניין, כמובן, בכרטיס שיוכל לעבוד עם הממשק הגרפי החדש Aero (כלומר תומך ב-DirectX9, ב-Pixel Shader 2.0 ובעל 128MB לפחות). הכרטיס לא מיועד למשחקים (אולי משחקים מזדמנים). המפרט הנוכחי שלי: [table] [tr] [td]מעבד:[/td] [td] Pentium 4 2.4c [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון:[/td] [td] 1GB (Kingston 4x256MB) [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם:[/td] [td] Abit IS7 [/td] [/tr] [tr] [td]כוננים קשיחים:[/td] [td]WD 80GB, WD200GB (שניהם בממשק IDE)[/td] [/tr] [tr] [td]כונן DVD:[/td] [td] Toshiba DVD SDM-1712 [/td] [/tr] [tr] [td]צורב DVD:[/…

18. Started by arm123,

השאלה היא האם כידי לקנות אותו ב 1000 שקל זה דחוף מכיוון שאני צריך להחליט בחצי שעה הקרובה. תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  19. איך עושים את זה? חחח יש לי כרטיס מסך Geforce 5200FX מה עושים בשביל לראות את המסך בטלויזיה?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by moskitos,

ההרקולס 9700 בא באדום למרות שראיתי שבאתר הוא בכחול והשאלה שלי היא האם גם ה-9700 פרו בא באדום או בכחול?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by gshhar,

17 אינטש שטוח. על איזה דגמים אתם ממלצים.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by elad-k1,

שלום חיברתי את כל היציאות של tv out עכשיו אני רואה הכול טוב אבל אם אני מחשק פיפא אז במחשב אני רואה טוב אבל במקביל בטלוויזה זה יותר גדול וזה לא תופס את כל התמונה כלומר לא רואים הכול מה עושים שינתי רוזולוציה במחשב נ.ב זה באמצע שאני משחק בפיפא ..

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by Kernel,

שלום כרגע יש לי מחשב P3 עם כרטיס מסך מסוג : NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro האם זה מספיק למחשב חדש (P4/AMD 64) שימוש עיקרי של המחשב החדש הוא לעבודה מעט גרפיקה PHOTOSHOP ולפעמים משחקים , כרגע אם 128 זכרון אני די מוגבל במשחקים אז אני לא יודע מה המהירות האמתית של הכרטיס ?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by anti_fashist,

שלום לפני חצי שנה עשיתי טעות.קניתי מחשב חדש (XP 2500.512 ram )- עם כרטיס מסך redon9000-כי חשבתי שאולי המחירים ירדו -ואז אני אוכל לקנות כרטיס ממש חדש. אבל הזמן עובר,ומשחקים חדשים בקושי רצים אצלי-על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי? אני מעוניין בכרטיס שעולה עד 1500 ש"ח תודה שי

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by srami,

תאור הבעיה: מסך ראשי של WINDOWS בצבע כחול. כאשר אני פותח חלון (נניח MY COMPUTER) ומגדיל ומקטין אותו, גודל הרקע (גבולות המסך) משתה עד כדי מילימטר או שניים. ככל שהחלון הלבן במרכז גדול יותר, הרקע "מתכווץ" וגם הבהירות משתנה קצת. הבעיה קיימת בלי תלות ברזולוציה או קצב עידכון. כרטיס TI4200. אני מתלבט אם להחליף לאותו דגם (אולי הבעיה כללית?) או לעלות כתה ל- F700P. האם מישהו נתקל בבעיה ? האם זה יכול לבוא מהכרטיס ?

דיונים חדשים בפורומים