כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שימו לב! הבעיה הזו נפוצה אך ורק(!) במערך CF של שני 4850. יש לציין שלי יש מערך כזה. אז ככה... כל הדרייברים(חוץ מ-8.6) שניסיתי לא פועלים וכל פעם שמנסים לעקוף בלוסקרין\שגיאה בהתקנה\CCC לא עולה וכו'... יש בעיה חדשה! אני יודע שחלק מכם חושבים שאני פשוט לא התקנתי את זה כמו שצריך\לא עשיתי הסרה מתאימה... אבל לא! כל דרייבר שיצא מ-8.6 אני חוזר להאבק בבעיה והיא כל פעם שוברת אותי.... אני אהיה כל כך שמח אם יהיה פה מישהו עם מערך CF 4850 ושיודיע לי אין\יש לו את הבעיה. נ.ב - הבעיה הזו נפוצה בכל פורום שראיתי... לאף אחד אין שום פתרון.... לא יודע מה איתכם אבל זילזול כזה מצד AMD פשוט מעליב! AMD בושה! כבר חשבתי שחזרתם לימים הטובים... אפשר לחשוב שרק לפני כמה חודשים אמרתי שהדרייברים שלהם דוו…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום רב כנראה נדפק לי הכרטיס מסך LEADTEK 8800 GTS TDH 640MB יש לי ארטפקטים אפילו ב DOS ועליית המחשב בביוס אפילו. כנראה שזה לא נובע מחום. האם זה יכול לקרות עקב ספק כוח חלש ? או עבודה עם ספק כוח שלא סיפק מתח יציב כל הזמן ? בכל מקרה לגופו של עיניין כנראה שאין כבר בשוק את הכרטיס שיש לי ויש לי אחריות של 3 שנים עליו כנראה שיחליפו לי לכרטיס מדגם אחר השאלה איזה כרטיס שווה ערך בביצועיו לכרטיס שלי וחייב להיות של חברת LEADTEK ?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האם ישנו הבדל קריטי עד כדי כך שעדיף לקחת את הגרסה עם גיגה? אגב המסך שלי הוא 22 אינץ .
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
טוב אז חיפשתי פה בפורומים ולא מצאתי נושא אז אני פותח . טוב אז לאחר התבלטויות רבות עדיין לא הצלחתי להגיע להחלטה אז אני רוצה לשאולם אתכם . איזה כרטיס מסך לקנות ? 8800 GT או 8800 GTS , בבקשה תתחשבו במשחקים , מי מבין בכרטיסים מריץ יותר טוב וכל מה שקשור לזה . והאם קיים 8800 GTS עם 570 MB ?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4687 מכאן אפשר להוריד, אני הורדתי עד עכשיוו את הSMOKE BOX עובד מצויין על ה7800GT הזקן שלי.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש.. הבעיה היא שאני לא יודע ממש איזה לבחור כי יש מבחר גדול מאוד של חברות ודגמים אני צריך מסך בעל איכות התמונה הטובה ביותר היום בשוק.. כמובן שישמש אותי בעיקר למשחקים. אני לא יודע כרגע אם יש לי תקציב לקנות 19 אינצ' אז בבקשה תנו לי 2 המלצות אחד ל19 ואחד ל17 אינצ'.. תודה
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, יש לי מסף 24" (1920X1200) אני מתלבט בין הכרטיס nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIeוLeadtek לכרטיס nVIDIA GeForce EN8800GT 512MB PCIeוAsus מה אומר ה-EN ולמה הוא כ"כ זול בהתחשב בזה שהוא כרטיס של ASUS? ואם בכלל אתם יכולים להמליץ על משהו אחר בסביבות ה-700-800 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס של ATI רדאון 9250 , הבעיה היא כאשר אני מחבר טלויזיה למחשב הוא קודם כול נתקע ואז לאחר RESET ידני הוא עולה ואז בזמן העליה אני רואה גם בצג וגם במסך הטלויזיה את שלב ה-POST והלוגו של ווינדוס ומשם ועלה המסך של המחשב מתעוות מחליף גוונים ונראה כאילו הנורה נשרפת בצג ובזמן הזה הטלויזיה מציגה את הווינדוס טוב, ברגע שאני מנתק את הטלויזיה ועושה שוב הפעלה מחדש המצב מסתדר, הורדתי את הדרייבר הכי עדכני שיש באתר שלי ATI ולא עזר. אנא עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס פשוט fx5500 128mb ואני חושב שהוא מסוגל לתת יותר ואני לא יודע איך להוציא את זה ממנו אז תעזרו לי בבקשה. תודה נתי!!!!
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אולי תוכלו לעזור לי לגבי מחשב לפוסט פרוקשיין(עבודה עם maya ,3dmax וכו') וכבר הישתגעתי אני צריך עזרה עם הכרטיס מסך אני רוצה להשקיע עד 3000 ש"ח בכרטיס הגרפי אני מיתלבט בין ati לnavidia אבל אני לא יודע איזה כרטיס ודגם יכולים להתאים המיפרט הטכני של המחשב הוא: p-4 3.6 ghz (bus:800mhz'h-t,1mb s775) 1 לוח אם asus p4p800se ,sata ,lan זכרון ddr2 533 512mb a-data *2 ד.קשיח 200gb sata בבקשה אם תוכל לעזור לי אודה היתי בחניות מחשבים והם לא בדיוק "עזרו" לגבי הכרטיס הגרפי ???
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
הורדתי ת'דרייבר של כל הכרטיס עצמו מהאתר של החברה PowerColor וזה לא מתקין לי רשום לי זוהה חומרה חדשה USB Recciver והוא לא מתקין למישהו יש פיתרון ?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
הייתי שמח לקבל עצה בבעיה קטנה... קניתי מחשב של אייסר 5633 והייתי אמור לקבל איתו את הכרטיס מסך של הראדון עד 128 משותף... במקום זה קיבלתי את הכרטיס של אינטל עד 224 משותף... ניופאן אמרו לי שהמפרט מלכתחילה היה שגוי וקיבלתי את מה שהייתי אמור לקבל וזאת טעות שלהם בפירסום... השאלה איזה כרטיס מסך יותר טוב ואם סשניהם יעלו לי משחקים בסיסיים...?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, ובאחד הת'רדים פה ראיתי שכרטיס 8800 הוציא ביקורות טובות יותר כאשר עבד ב-DX10, מאשר התוצאה שלו ב- DX9. השאלה שלי היא כזאת, במידה ואני קונה עכשיו X1950Pro, הביצועים שלו יהיו פחות טובים במידה ויעבוד עם DX10 ? או שעדיף לחכות עם המחשב (אני לא מתכוון לקנות כ"מ זול ואז לשדרג) או לקנות עכשיו X1950PRO ? בנוסף, במידה ואני קונה את ה-1950pro, האם אפשר להסתפק ב-256MB או ללכת על 512MB, כמה אחוזי שיפור יש בניהם ?
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מכיוון שהכרטיס שלי חלש מידי בישביל משחקים מסויימים, אבל עדיין אני לא רוצה לקבל מריחה, רציתי לדעת איך אני מכריח משחקים לעבוד ב LB, אני מתכוון כמו למשל במשחק AC, שיש פסים שחורים למעלה ולמטה. עריכה : הצלחתי ! לפרוטוקול : בדרייברים של ATI לכו : DIGITAL PANEL DVI, אחרי זה ל ATTRIBUTES ואז ב IMAGE SCALING תסמנו "USE CNTERED TIMINIG". אל תחשבו שסתם שאלתי בלי לנסות, סתם במקרה דווקא עכשיו הצלחתי...
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שישמש אותי בעיקר למשחקים, ME3 skyrim וכל המשחקים הטובים שיצאו בקרוב, וסרטי FHD, המפרט שלי: ספק כח: a.pfc 550w fan12 Ci-power cwt האם זה ספק כח גנרי שצריך להחליפו או שהוא בסדר? מעבד: i5 2500 3.3Ghz 6MB מסך: כרגע 1360*768, או 1600*1200. לוח אם (אם זה משנה): GA- Z68A- D3-B3 GIGABYTE אני מתלבט כרגע אם לקנות כ. מסך יד שנייה 1GB hd6870 ב-600 ש"ח והאם הוא יספיק על מנת לשחק את המשחקים שהוזכרו למעלה על הרזולוציות שהזכרתי בהגדרות הכי גבוהות עם פילטרים מלאים, או שהכרטיס הזה הוא יותר מדי חזק לרזולוציות שהזכרתי ועדיף כרטיס חדש וקצת פחות חזק כי הוא יספיק. אשמח לעזרה עצות ותשובות. תודה ויום טוב, מתן.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
היי ריציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון עם קניית כרטיס מסך בארה"ב. (לא הזמנה מהאינטרנט לישראל - אלה קנייה ממשית שם) אני יודע שיש את החיסרון של האחריות אבל השאלה עד כמה זה קריטי....אני לא מתכנן אוברקלוקינג... כמובן שלא צריך להזכיר את המחיר הנמוך לעומת הארץ... רציתי לשמוע דעות בעיקר מאנשים בעלי נ יסיון שעשו זאת. תודה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
האם יש כרטיס 9800gt שנמכר שהקירור שלו ללא מאוורר הכוונה קירור פסיבי
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת האם הכרטיס זה הכי משתלם במחיר שלו http://www.tms.co.il/product/11434 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
תאור הבעיה: מסך ראשי של WINDOWS בצבע כחול. כאשר אני פותח חלון (נניח MY COMPUTER) ומגדיל ומקטין אותו, גודל הרקע (גבולות המסך) משתה עד כדי מילימטר או שניים. ככל שהחלון הלבן במרכז גדול יותר, הרקע "מתכווץ" וגם הבהירות משתנה קצת. הבעיה קיימת בלי תלות ברזולוציה או קצב עידכון. כרטיס TI4200. אני מתלבט אם להחליף לאותו דגם (אולי הבעיה כללית?) או לעלות כתה ל- F700P. האם מישהו נתקל בבעיה ? האם זה יכול לבוא מהכרטיס ?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
בכל משחק שלא יהיה יש לי מספר מצומצם של רזולוציות שאני יכול לעבוד איתן - שבינהן רזולוציה רחבה אחת בלבד. יש לי מסך רחב (226bw) ואני יכול לבחור רק ברזולוציה הטבעית של המסך.. יש משהו שאני יכול לעשות? (אני מצרף תמונה מcrysis אבל זה ככה בכל משחק) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ראיתי אותו וזה מסך בןזונה ובכלל התנתונים שלו טובים! אני מקווה שאני יהנה ממנו... הנה לינק אליו- http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375661 מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני קצת פחות משנה, במחשבה שאין טעם להפציץ בכרטיס מסך, ואני אשדרג אותו בהמשך. עכשיו זה בהמשך, ולכבוד נובמבר הבא עלינו לטובה (בעיקר) עם BF3 אני רוצה לשדרג את הכרטיס. המפרט.. Intel i5 320 GHZ, 4GB RAM, Geforce GT220 הGT220 לא היה משהו גם כשהוא יצא ובגלל זה אני מחליף אותו, בשאיפה למשהו באמת רציני. בכל מקרה- אני לא באמת מבין, אז אם חסר מידע או משהו- אני אשלים. תודה מראש על כל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-