כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס 7300gt עם יציאת tv-out,עכשיו כאשר יש תמונה בטלויזיה יש מן פס לבן עבה כזה שנע מלמעלה למטה...מה גם שכאשר אני מנסה לשחר במשחקים המסך מרצד. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לפתור אותה יש לציין שהטלויזה שאליה המחשב מחובר היא טלויזיה ישנה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
RV350 של GeCube יש לו פוטנציאל אוברקלוק טוב? עד כמה כדאי לי לנסות ... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
טוב אז הגיעו הHD2900PRO לחנויות מה שגורם לי ליותר בלבול ממקודם המחירים של הכרטיסים זהים ל8800GTS 320MB חיפשתי כמה ביקורות באנטרנט ומצאתי רק ביקורת אחת שלא ממש הייתה חד משמעית, בחלק מהמשחקים ה ATI היה טוב יותר ובחלק ה NVIDIA וההפרשים היו גדולים לכאן או לכאן... מישהו יכול ליעץ???? המחשב יעבוד ברזולוציה של 1920X1200 כל הזמן. ATI ידועים בזה שהדרייברים שלהם לא טובים בהתחלה נראה לכם שזה המקרה? לא יודע מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איזה מסך יותר כדאי? 17" של LG F700B או 19" דגם +9K, אני לא זוכר איזה חברה זאת אבל אחת מ-2 אלה : Samsung/EOC
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להעיף את המסך ולחבר במקומו טלויזיה יש לי את כל מה שצריך רק רציתי לדעת אם אני צריך תוכנה כלשהי כדי לעשות את זה... ואם כן על איזה תוכנה אתם ממליצים? ד"א הכ. מסך הוא GF4MX אם צריך
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אוקיי זה המפרט שלי, amd 64 X2 Dualcore 5000+ 2gb ram 1950pro 512mb readon shapphire מסך syncmaster 931bf של סמסונג 19 אינץ' אם תצטרכו עוד פרטים,בכיף ;]. כל מקרה הבעיה היא כזאת,לא יצא לי אולי שנתיים באמת להשתמש במחשב לאחר שקניתי אותו .. עכשיו שיצא לי פה ושם לשחק בכמה משחקים אחרונים אני מקבל מסך שחור אחרי כמה שניות בכל משחק,עכשיו אני לא סובל בעיות חום לכן דאגתי למעבד ולמארז לפני שקניתי , בדקתי ת'חום של הלוח אם הוא עומד על 30-40 בכיף בפאנן אנטרטיקה . אבל המסך עכשיו אני רואה,בלי שאני מפעיל שום משחק עומד על 74 מעלות חום.. נראה לי גבוה מדי לא?.. כמו כן יש לי אחריות אצל סקיי פי סי,אבל סרט עכשיו לשלוח וזה באלגנים. [כמובן שאם זה הפתרון היחיד אז ... ] תודה רבה. בן
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קניתי כרטיס x800gto חיברתי אותו לטלויזיה, כשהמחשב עולה רואים את העליה של ה-windows. כשה-windows עולה נעלמת התצוגה של המחשב על הטלויזיה... מה עושים כדי לראות את המחשב בטלויזיה כשהמחשב עלה???
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
חברה בדרך כלל אני לא נוהג לשאול שאלות אבל הפעם סתם היום פירמטתי תמחשב התקנתי כל הפאקינשיט שצריך וכאשר באתי לכוון את הגדרות כרטיס המסך בקאטליסט 4.7 שמתי לב לאופצה שלא הייתה או זכורה לי לפני כן אני מדבר איפה שמכוונים את האנטיאלייזינג בין רמות של 4עד 6 אז יש לי כמובן את האפשרות בלבחור בAPPLICATION PREFERENCE שאת זה אני מכיר שזה יענו בחירת העדפות בשליטת הישום אבל מה שלא מוכר לי ושמעתי פעם משהו על זה שזה מתאפשר ומופיע כאופציה בחלק מכרטיסי המסך כיום וזה ניקרא:TEMPORAL-ANTI ALIASING עכשיו שמעתי פעם מזה אבל שחכתי מזה אני אשמח לקבל פרטים על זה ...תודה אגב יש לי 9600אקסטי. :
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
של גייגה בייט או LEADTEK - לאיזה חנות יש את זה במלאי- ברוב החנויות שבדקתי אין ......
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
המשחקים החדשים ביותר היום כבר בדרישות דורשים כרטיס מסך מסדרת 6000 .. החלטתי שכדאי לשדרג, גם בשביל הבאטלפילד 3 שקרב. אז החלטתי שאני מוכן לשדרג למשהו רציני ביותר.. תקציב זה לא בעיה מצידי נגיד 2000 ש"ח השאלה אם כרטיס כמו GTX590 נגיד הוא בסדר עם מעבד Phenom 955 x4 ? כאילו אין צוואק בקבוק וכל זה? ומה אתם הייתם ממליצים? אולי 2 כרטיסים ביחד אחרים או משהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך:GF-5200-128MB של GainWard. בחודש האחרון המסך שלי ( LG - F700B ) מציג את התצוגה עם גוון ורוד בהיר. במקומות שבהן הצבע כהה ישנה מריחה ורודה של הצבע לצד ימין של המסך. חיברתי שני מחשבים אחרים למסך הזה והמסך הציג תצוגה באופן תקין - כלומק המסך עצמו תקין. עשיתי פורמט למחשב שלי - בהנחה שהדריוור של הכרטיס מסך שלי לא תקין אך ללא הועיל. למיטב הבנתי הכרטיס מסך שלי לא תקין. מה אתם אומרים - יש מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כרטיס מסך עד 600 שקל בחיבור של AGP ,אני צריך המלצות לכרטיס מסך טוב... בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום. אם ונגיד אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב כלומר שיראו נגיד סרט שמנוגן על המסך של המחשב על הטלוויזיה. איך אני עושה את זה. (מפרט שלי בצד... אם זה קשור בכלל) איך אני מגדיר את המסך של הטלוויזיה של כמסך ואת המסך של CLONE? (בבקשה זה דחוף :-[)
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני לא יודע לאיפה זה שייך אז אני מצטער עם עברתי על איזה שהוא חוק. אז ככה אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך אחד זה: BFG 8800 GTS Oc2 320Mb והשני זה ה- HD2900Xt אוקי האם שניהם יכנסו במארז הזה: NzXT Trinity אם במידה ותמליצו לי על ה-HD2900xt אז השאלה הזאת! והאם יהיה לי צאוור בקבוק: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים ה-8800gt כמעט כפול מה-7800 שלי... אז חשבתי לקנות 880GT חדש.. עם המפרט הנוכחי שלי ,אתם חושבים שכדאי??
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום ברשותי יש את המסך הזה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378204 ורציתי לשאול מה הכרטיס המקסימלי שהמסך הזה יכול ינצל? אני עוד מעט קונה מחשב חדש ולא רוצה סתם לזרוק כסף על כרטיס מסך שהמסך לא ינצל אותו.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך 6800GT של לידטק ! וגם ספק כוח של אנטק טרו פוואר 380W... והכרטיס מסך שלי מחובר על אותו החוט עם ההארדיסק ( באותו החוט יש שני מולקסים ) השאלה אם עדיף לי לחבר את הכרטיס בנפרד ? או שזה לא ממש משמעותי ? ואם כן למה ומה ההבדלים שאני אמור להרגיש ? שיפור ב OC יורגש ?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות כבל קומפוננט בשביל להעביר תמונה מהמחשב לטלויזה ( SONY LCD 32" ) ורציתי לדעת אם אתם יודעים איך האיכות שלו: http://www.benda.co.il/cs/benda/product.aspx?p_id=3022 לא ממש מצאתי חנות אחרת שנוח לי לקנות ממנה, רק חנויות באינטרנט ובלי משלוח גוביינא, וההורים שלי לא רוצים להשתמש בויזה באינטרנט. תודה מראש, יניב (:
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בחנתי תכרטיס מסך שלי בתוכנה 3dmark ,עשיתי בselect שיבחן רק כרטיס מסך(ת4 בחינות שיש שם) והוא נתן לי ציון של 1806 dmark זה טוב?
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ASUS Radeon HD 5770 1024MB EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 או ASUS GTX260 OC (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E מה נראה לכם יותר סוס? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
איזה מסך כדי לקנות המליצו לי על המסך הזה שווה משהו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_52_242&products_id=746
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום היום נתקלתי בזה לראשונה שאני לא רואה את התמונה של הסרט רק בטלויזיה לא במסך המחשב. אני רואה מסך שחור כזה במקום. ואם זה קשור לדריברים חדשים שיצאו אני אשמח אם תתנו לי אותם פה תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מחפש מסך crt. אני צריך את זה בשביל מישהו שמבלה הרבה זמן מול המחשב וכל הזמן כואבות לו העיניים. התקציב הוא כ-1500 ש"ח. תעזרו לי בבקשה לקנות משהו טוב, עם refresh rate גבוה ואיכות טובה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-