עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש לשדרג את המערכת שלי עם כרטיס מסך לכמה השנים הבאות בעיקר לשימוש של משחקי מחשב אך במגבלות תקציב של 900 ש"ח כאשר הקנייה היא בחו"ל והעדיפות היא לחסוך. יש לי מעבד I5 עם 12 ג'יגה זיכרון וספק אנרמקס 500W. אני נורא מתבלט בין שני הדגמים הנ"ל. בחלק מן האתרים כתוב שה760 לוקח את ה7950 במיוחד ביכולות במשחקים אבל אחרים כותבים שה7950 חזק יותר. בtomshardware מעדיפים את 760 אך בהשוואה של gpuboss.com ה7950 מועדף (http://gpuboss.com/gpus/Sapphire-Radeon-HD-7950-Boost-vs-EVGA-GeForce-GTX-760). בעיקרון הבנתי שזה משנה מאוד מי החברה שמיצרת את הכרטיס ומכאן באות הדעות השונות לגבי מי מהם מועדף. אשמח לקצת עזרה בנושא ובעיקר המלצות, תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by creative,

אני יודע שAGP הוא X8 וPCIE X16 מזה אומר ה סימן כפול הזה?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by the yak,

היי, לידטק הוציאו לאחרונה את ה geforce 4 ti 4200 הוצאה מיוחדת של agp 8X ויש להם גם את ה geforce 4 ti4400 אבל הוא agp4X ואין גירסת 8X של כרטיס זה וההבדל במחיר ממש לא מפריע לי כי זה סך הכל 100 שקל אז רציתי לדעת, איזה לקחת במחשב החדש שלי??????????????????? מה עדיף?? (ושוב אל תכניסו לפה את העניין של המחיר)

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  4. מה זה ננומטר ומה זה צי'פ כי אני רואה שאתם כותבים את זה הרבה (אם אפשר בלי מאמרים באנגלית)?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by avigdo,

מהו לדעתכם כרטיס המסך המומלץ מבחינת יחס עלות- ביצועים. שימושים כלליים: אינטנט, אופיס, משחקים (לא חדשים), נסיונות בעריכת וידאו. המעבד יהיה p4 במהירות 1.8-2.26 טרם הוחלט. התקציב - עד 700 ש"ח.

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by mr.bigglesworth,

צריך המלצה למסך LCD ל 19 אינצ' - 5000 שקל 17 אינצ' - 3000 שקל ותגידו שמע תי שיש מסך בעובי 16mm אפשר לדעת דגם ומחיר ולדעת אם יש פחות

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by TheDiesel,

אני רוצה לשדרג ל-RTX 3070 TI ולהצמיד לו מסך 165Hz QHD. האם הביצועים במשחקים יהיו טובים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כיום לאחר שNVIDIA הוציאו את הליבה הכפולה ל- 6600 אפשר לשאול את השאלה אם יצבצאו את אותו הדבר למעבדים של 6800 או אם אפשר לקחת שניי כרטיבים של ליבה כפולה 6600 ולשים אותם ב- SLI ?? מישהו חשב על זה? עוד יותר לקחת שניים של 6800 ליבה כפולה (אם יצא ואמן שיצא!!) ולשים אותם ב- SLI תודה Amos.G

• 12 תגובות
    • 970 צפיות
  9. Started by laviy,

כרטיס מסך - שקט מה לדעתכם כרטיס מסך שקט ,הכי טוב שניתן להשיג היום עד 2000 שח pcie עם ציפסט של nvidia הכרטיס חייב להיות סיילנט כיוון שהמחשב בסלון . ואני צריך למשחקים .

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  10. לחבר שלי יש 6600GT, יש לו ארטיפקטים מטורפים בכל משחקי התלת מימד,כמו מין קרעים מטורפים ומודלים חצויים.. בדסקטופ ומחוץ למשחקים הכל בסדר...ניסיתי לעדכון לו את הדרייברים ואת הDX..כלום לא עוזר,מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by mrraz,

מסתבר שהכרטיס הזה נותן תמורה טובה למחיר מהירות הסטוק שלו ליבה 500 וזיכרון 800 עשיתי מספר נסיונות לשינוי הערכים והתברר לי שקל מאוד לשפר לו את הביצועים בדקתי עם 3DMark06 ו-RivaTuner העליתי הליבה ל-605 והזיכרון ל-805 יצא ב-3DMark06 ציון של 8534 העליתי הליבה ל-648 והזיכרון ל-864 ציון - 8694 העליתי הליבה ל-676 והזיכרון ל-866 ציון - 8718 ליבה 682 וזיכרון 901 נתקע על תמונה סטאטית ליבה 708 וזיכרון 901 לא הצליח להפעיל את התוכנה הפעלתי במקביל את בקרת הטמפרטורה של RivaTuner, כמעט ולא התחמם לא היו שום ארטיפקטים הכל עבד רגיל

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. השבוע אנו מכריזים על ההשקה הרשמית של NVIDIA App , לצד דרייברGeForce Game Ready חדש ובאנדל של Indiana Jones and the Great Circle עם כרטיסי המסך מסדרת GeForce RTX 40. כמו כן, נוספו כותרים חדשים לרשימה ההולכת וגדלה של משחקים שתומכים בטכנולוגיות RTXלכתבה

13. Started by game kILLer,

יש לי שאלה יש לי P4 לוח שלDFI עים חריץ AGP4X ולכרטיס יש AGP 8X האם זה יעבו ביחד עים כן אז איך תודה

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  14. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

יום רביעי אני אמור להזמין את המסך החדש ואני עדיין מתלבט עליו. הסכום המקסימלי שיש לי הוא 900 ש"ח (לא כולל משלוח) חשוב לי שהוא יגיע לרזולוציה של 1152X864 ועם ריפרש רייט גבוה(היום אני עובד על רזולוציה כזאת, עם ריפרש רייט של 70) גם חשוב לי שיהיה בהיר, המסך שיש לי היום קצת כהה מידי ולפעמים קשה לראות את כל הדברים (גם כשהוא מוגדר למקסימום בהירות, אני צריך עוד להגביר אותה דרך תוכנה) וכמובן, שטוח. המסכים שמציעים לי: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=55 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=116 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=1…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by gabi12345,

אהלן יש ברשותי מחשב e6600 3.1 ghz asus p5g41t-m lx ספק כוח של fsp 500 וואט בעל 2 מסילות 12 וולט 4 gb ddr3 1333mhz וכמו כן כרטיס מסך hd4870 כרטיס מסך די חזק אך כבר עבר זמנו. הייתי רוצה לשדרג אותו. במחיר סביר. זאת אומרת עד 600 שקלים. שיריץ משחקים על איכות סבירה גבוהה גם אפשרות. הכרטיס שיש לי כרגע מריץ את כול החדשים ועל איכות יחסית סבירה אך הוא עשה את שלו כבר. אשמח לתשובות ויעוץ אין בעייה גם של אוברקלוקינג אם אפשר לכרטיס או כול מיני שיפצורים. אין לי בעייה להתנסות אם זה. תודה

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  16. שלום לכולם, שמי חן. אני כבן 17. אני חדש בפורום. (אשמח להכיר את כולם) בכל אופן, השאלה שלי היא כזאת, בדרך-לא-דרך, ייצא לי בקרוב להשיג את הכרטיס: Zotac 8800GTS 320MB המעבד שלי כיום הוא ה Core 2 Duo E6300, (כ -2 גיגה ראם, 667) האם יווצר לי צוור בקבוק? אם כן, האם אוברקלוק יוכל לסדר את זה? ואם זה יחייב קירור? תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  17. אהלן, אז החלטתי ללעוס יותר ממה שאני יכול לבלוע ולקנות שלושה מסכי 1920X1200 כאשר ברשותי "רק" כרטיס 5850 1GB. מיותר לציין שכל המשחקים האחרונים (ספציפית סקיירים וBF3) עובדים אך ורק כאשר הגדרות הטקסטורות על מדיום ומטה במקרה של סקיירים, או כל ההגדרות על מדיום במקרה של BF (על AA אין מה לדבר כמובן) עם הידע הקטן שאספתי במרוצת השנים, אני משייך את הסוגיה (מעבר לעובדה שהכרטיס "מיושן") לכמות הזכרון שיש עליו. עכשו, עם כל הדיבורים על 7970 וחבריו, אני תוהה מה כדאי לקנות.. האם 2GB יספיקו? או ש3GB יהיה המינימום בשביל להריץ טקסטורות גבוהות בצורה חלקה? ספציפית, אני שואל אם כדאי לי לקנות 2 6950 (שיפתחו ל6970) 6990 בודד או 7970 בודד כיוון שכולם באותו האזור מבחינת המחירים. שאלה נוספת היא, האם …

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by wiz,

אני בונה כעט מערכת קולנוע ביתית, כבר רכשתי (ממש עכשיו) את הרמקולים וכל הנלווה להם, וכעט אני רוצה להסגר לגבי מקרן, איזה מקרן הוא הטוב ביותר בתחום המחירים -6,000-8,000? עד כה שמעתי דברים מאוד טובים על ה- Infoucs X1a אשמח לשמוע עוד הצעות! תודה.. נ.ב. - מישהו יודע היכן בארץ ניתן למצוא חנות שמוכרת שלטים למחשבים (או חנות שעושה משלוחים מחול)? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by Sifo Jen,

איך אני בודק את הפריימים במשחקים של ID? תודה. יאיר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז ככה... קניתי את GEFORCE 6200TD חיברתי את זה למחשב בהצלחה, והתקנתי מה שנתנו בדיסק שבא עם התוכנה, לפי ההוראות. אך כמה שניסיתי, התקנתי מחדש, מחקתי, עידכנתי, המשחקים לא עובדים. זה כאילו הכרטיס נקלט בהצלחה ובמאפיינים זה נראה כאילו הכל בסדר והכרטיס מסך מחובר ונקלט והכל, אבל הוא לא. המשחקים לא עובדים. אני לא חושב שזה בגלל שהמחשב שלי עד כדי כך גרוע. שמתי לב שבמקום 6200TD כתוב A6200 לויודע אם זה משנה... אז יש לכם עצות? אני ממש נואש וחסר סבלנות...

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  21. ולא של גייגה בייט - -אממ רק עכשיו נשאר לי למכור את הכרטיס הקודם שלי (SAPPHIRE RADEON X1600 PRO 256MB PCI-E)

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  22. Started by קייזרמן,

שלום לכולם אז יש לי בלפ טופ D630 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-nvidia.htm את כרטיס המסך: NVIDIA Quadro NVS 135M/256MB Trubo Memory שלמרות הוא אמור להיות מבוסס על ה- 8400 GS המפלייט סימולטור 2004 לא עולה עליו בכלל.... מגיע ל- 84 אחוז התקנה ונתקע. יש למישהו מושג מה ניתן להוריד או מה ניתן לעשות על מנת להאיץ את כרטיס המסך הזה על מנת שיתאים למשחקים? במחשב הרגיל שלי המשחק עלה בקלות... תודה לעונים!

23. Started by kobibo,

עכשיו אני עם האומגה שמתבססת על ה 6.3 ורצית לדעת איזה דרייברים עדיפים יותר הקטאליסט של ATI או האומגה? האם ישנו אתר שמשווה ביצועים של משחקים לגבי שני הדרייברים האלו? אודה להתיחסותיכם לגבי הדרייברים בלבד ללא התוספות מכיוון שאני משתמש גם ב ATI TRAY TOOLS .

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by OCer,

ראיתי בחלק מהסיקורים של Fermi מושג שלא ניתקלתי בו עד כה, etail. לפי מה שאני מבין זה סוג של דרך הפצה (כמו retail שאני יודע מה משמעותו), אבל לא מצאתי מידע על באינטרנט על משמעות המילה etail ופירוט. אשמח אם תסבירו לי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי מחשב core2dou עם כרטיס מסך 9600GT. מערכת ההפעלה היא ווינדוס אקספי 32 ביט. התחלתי להשתמש במחשב לאחרונה, ופתאום אני נדהם לראות שכמה סרטי HD שיש לי, מנוגנים עם LAG גדול, ממש כאילו slow motion. העניין הוא, שבמחשב הישן שלי, amd 64 3000 עם כרטיס hd3650, הקבצים האלה מנוגנים כמו שצריך. כיצד זה ייתכן שמערכת ישנה עם כרטיס מסך חלש מאד תנגן את זה ללא בעיות, בעוד שמערכת יחסית חזקה לא יכולה? זה מוביל אותי לחשוב שיש אולי בעיה כלשהי...פסלתי את האפשרות של בעיית codec, מכיוון שמדובר בקבצי WMV, ובשני המחשבים מותקן מדיה פלייר 11. ההבדל היחיד בין המערכות הוא כרטיס המסך...אציין שמותקנים אצלי הדרייברים האחרונים, ושכל ההגדרות בפאנל של נבידיה מכוונות לuse video player settings. למישהו יש ר…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.