עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי. הכרטיס מסך הנוכחי שלי נהרס (Palit Radeon 9800SE) ולחברה אין במלאי את הכרטיס. הם הציעו לי ללא תוספת כסף לקבל את הכרטיס הזה: Asus GeForce FX5700 V9570 TD. איך הוא? אתם יכולים לתת לי עליו מפרט טכני ואולי ביקורות אם יש?

• 12 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by nore0,

פירמטו לי את המחשב ומאז בשביל להיכנס ל-NVIDIA display אני צריך להיכס שולחן עבודה-לחצן ימני-מאפיינים-הגדרות-מתקדם-GEFORCE 6600GT לפני הפירמוט הייתי פשוט לוחץ על לחצן ימני-NVIDIA display איך אני מחזיר את המצב הזה ? מקווה שהבנתם

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by Roces,

אני מתכנן כנראה לקנות כרטיס מסך חדש, בהנחה שאני מוכר את שלי בכ-300 ש"ח. אני מוכן להוסיף כסף, עד 300 ש"ח למרות שזה ממש על הגבול בשבילי. אני בהחלט אעדיף להוסיף פחות. הדרישה היחידה היא שהכרטיס יהיה AGP מאחר והמערכת שלי די מיושנת. אני לא גיימר כבד בכלל, ובד"כ אני מסתפק בהגדרות בינוניות בלי פילטרים על רזולוציה של 1024/768. עלו לי שלושה רעיונות: 1. 6600LE 2. לקנות 6600 למרות שזה יהיה ממש חניקה מבינת המחיר. 3. לקנות 6200 ולעשות לו פתיחת צינורות. אז מה הדילמה? ישנן כמה במספר: 1. האם ה-6600LE או ה-6200 (במידה ולא אצליח לפתוח צינורות) יהוו הבדל משמעותי מה-Radeon 9550 שבבעלותי כרגע? 2. מה הסיכוי לפתוח צינורות ב-6200, מאיזו חברה הכי כדאי לקנות אותו (בה הסיכוי לפתיחת צינורות גבוה), וה…

4. Started by Mr.positive,

קניתי X1900XT 512 וזה רושם לי שהשם של הכ.מסך שלי הוא x1900 series זה בסדר ? ורושם לי 500 core clock ו 594 memory clock בCatalyst Control Center ?

5. Started by avi909,

מאיפה אני יכול לקנות כרטיס של AGEIA PhysX??? וכמה זה עולה???, יש לי כרטיס מסך של ATI ALL IN WONDER X800 עם 128 מגה זכרון DDR3 האם זה מספיק? או שאם אני יקנה את הכרטיס של AGEIA זה יוסיף שיפור ניכר למראה המשחק?

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  6. שלום, אני מנסה לחבר טלוויזיה במקום מסך למחשב עם כרטיס Radeon 9600XT של Sapphire, בכרטיס יש יציאת S-Video בעלת 7 פינים, כשחיברתי אותו לטלוויזיה עם כבלS-Video לRCA של 4 פינים קיבלתי תמונה רק בשחור לבן, צפוי יש לומר אז הלכתי וקניתי כבל חדש של S-Video לRCA שיש בו 7 פינים, עכשיו כשאני מחבר את הטלוויזה לכרטיס מסך דרכו אני לא מקבל תמונה בכלל מהמחשב בטלוויזיה, מישהו יכול לעזור בבקשה? אני כבר נואש, ניסיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו לבד. חשוב לציין שאין לי בטלוויזיה כניסת S-Video, רק RCA. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by Bingo,

מי לוקח?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by kub,

שלום לכולם, בקרוב אני קונה מחשב, AMD3800X2 לוח אם של אסוס M2N-E ו2GB זכרון DDR2. אני משחק במשחקים יחסית פשוטים כגון: FIFA2006,AOE3,פה ושם איזה NFSMW שגם המחשב שאני משתמש בו עכשיו עם ה6600GT מחזיק בלי בעייה. ראיתי במדור הממולצים 7600GS. אני יכול להשיג כרטיס של אסוס 7300GT עם נתונים זהים(עולה600) ל7600GS של לידטק(שעולה 600) אבל עם קירור סיילנט - וזה מאוד חשוב לי ,הייתי מעדיף שהכרטיס יהיה עם קירור סיילנט. שניהם 400MHZ/800MHZ 256MB DDR2. מה ההבדל בינהם אם הנתונים הם זהים? יש גם 7300GT של גיינוורד אבל עם זכרון 750MHZ ב480!! רצעיתי גם לדעת אם יש מתחרה מבית ATI שזמין לשבוע הקרוב שיכול להתחרות פה. (אין לי זמן לחכות לX1650) תודה רבה קובי.

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by סער_שי,

כלומר? השאלה בעצם - האם יש סטנדרט חדש בכרטיסי מסך שכדאי לי לדעת עליו? אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הכי זול אבל לא רוצה שלא תיהיה לי תמיכה בטכנולוגיה עתידית. המלצות?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש.. הבעיה היא שאני לא יודע ממש איזה לבחור כי יש מבחר גדול מאוד של חברות ודגמים אני צריך מסך בעל איכות התמונה הטובה ביותר היום בשוק.. כמובן שישמש אותי בעיקר למשחקים. אני לא יודע כרגע אם יש לי תקציב לקנות 19 אינצ' אז בבקשה תנו לי 2 המלצות אחד ל19 ואחד ל17 אינצ'.. תודה

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by eitam_simchi,

מישהו מכיר את האתר שעושה השוואה בתוצאות של כרטיסי מסך ב 3DMARK? היה לי אותו והוא נמחק :'(

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  12. שלום לכולם יש ברשותי שני כרטיסי מסך 6800GS, ולוח מדגם GA-K8NXP-SLI קיבלתי איתו את הגשר שמחבר בין שני הכרטיסים ! רק לפני שאני מחבר ועושה טעות רציתי לדעת אם זה משנה אך מחברים את הגשר ? כי הוא יכול להיכנס משני הצדדים... תודה מראש ברק.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  13. תמליצו לי אל מסך טוב למשחקים לראיה חדה שגם לא תפגע בעיניים גם הכי חשוב שאני יהנה ממנו בסרטים 19 אינש דק כמובן שיהיה איכותי תקציב 2000 ש"ח ... תודה מראש לעוזרים .......

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  14. שלום, אני רוכש מחשב חדש. ואני מתלבט . ראיתי בביקורת באתר שה 4850 מציג תוצאות לא פחות טובות מה 9800 ועולה בערך 450 ש"ח פחות. ראיתי גם שאמור לצאת ה 4750 בקרוב והוא אמור להיות הרבה יותר טוב. השאלה אם ידוע מה המחיר שלו? תודה ניר

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  15. רציתי לדעת איזה רטיס מסך טוב יותר.. ATI 7000 AV64S-T RX30S128D 3D1-XL ASUS EAX1300PRO\TD\256MB ASUS EAX550HM512\TD\256MB איך הם בכללי אני פשו משיג אותם בזול.. מה הכי עדיף..

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by 1qaz2wsx,

כותרת. רק עכשיו שמתי לב לזה, באמצע עבודה רגילה במחשב... לא ניסיתי במשחקים כי אין לי זמן. הכרטיס הוא 8800GT עם קירור הסטוק ה"חדש"... מה יכולה להיות הבעיה? מה אני צריך לעשות כדי לבדוק איפה הבעיה\לפתור אותה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  17. מה הוא, נכון לעכשיו, הכרטיס מסך הכי חזק שקיים שאורכו לא מגיע לאורך של מגרש כדורגל? חשבתי על 9800GT של חברות מסויימות שגודלו אינו עולה על 9INCH האם ישנם כרטיסים נוספים יותר חזקים שהאורך שלהם לא מהווה מכשול?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  18. Started by Hotmetal,

איזה יותר טוב: ה 4870HD 1GB או ה 4870HD 512MB OC של CLUB 3D עם הקירור המיוחד הזה

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  19. היה לי הרבה יותר נוח אם זה היה בעיברית, זה אפשרי? תודה.

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by ran8,

שלום רציתי לדעת אילו כרטיסים חדשים ייצאו ב2009 של ATI ו NVIDIA והאם שווה לחכות....??

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  21. שלום רב, אני בתהליכי רכישה של מחשב חדש, כנראה במפרט הבא בערך: Intel core 2 duo e7200 Gigabyte GA-EP43-S3L זכרון 2 סטיקים, 4GB סה"כ ברשותי מסך יחסית ישן 5 שנים, של proview 19", שאני מבסוט עליו.. אני מתלבט מאוד בנוגע לכרטיס המסך, אני רוצה אחד שיריץ טוב את ויסטה, גלישה באינטרנט וסרטים, והייתי מעוניין שיוכל להתמודד עם משחקים, לא כבדים מאוד ולא באיכות הכי גבוה. אשמח לקבל גם התייחסות לעניין של החברה, אם זה משנה את איכות הכרטיס... ומשום מה יש לי העדפה ל Nvidia תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  22. ATI הודיעה אתמול על הורדת מחירים של כרטיסי המסך שלה. מישהו יודע / יכול להעריך מתי הורדת המחירים תגיע לארץ? אני מתכנן לקנות מחשב חדש השבוע אבל אם הורדת המחירים זה עניין של שבוע-שבועיים אז נראה לי שאני אחכה...

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  23. Started by MENASHEHE,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך וחשבתי על זה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion מה אתם אומרים עליו?

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  24. Started by arad gonen,

שלום כולם! יש לי בעיה עם המשחק GTA IV יש לי מחשב AMD GAME עם כרטיס מסך HD3850 המשחק עובד עם עצירות קטנות ומעצבנות והורדתי את רמת הגרפיקה למינימום ועדיין יש תקיעות. האם מדובר בבעיה של כרטיס מסך? ואם כן, אז לאיזה כרטיס להחליף?? תודה מראש, ברק גונן

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  25. אני עובד עם כבל HDMI שמתחבר לLCD בחדר של אח שלי. בדרך כלל לפני כל הפעלה דרכו צריך להגדיר אותו מחדש דרך ה AT Catalyst (אני עובד עם Readon HD 2600 xt) תמול אחרי שאח שלי סיים לראות סרט הוא ניתק את הכבל וכיבה את המחשב ושהיום הפעלתי אותו הוא רושם לי: Not optimum mode Recommended Mode: 1680:1240 60HZ וההגדרות שאנחנו שמים שאנחנו רואים סרטים הם 1920:1024 60HZ ועכשיו אני לא רואה כלום במסך שלי או במסך של אח שלי. יש איזה שהיא דרך לאפס את ההגדרות של הכרטיס מסך?

דיונים חדשים בפורומים