עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lmlm,

אני חישפתי שעות בגוגל ולא מצאתי זכר ל CF. לפי מה שאני יודע, כל הכרטיסים יכולים לעשות CF X1XXX ? אם יש אפשר קישור למכירה? כנ"ל לX1800XT 256MB תודה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  2. Started by Big_Guy7,

למשחקים קלים, גלישה באינטרנט ואולי קצת סרטים, איזה כרטיס יהיה עדיף? Leadtek 7600GS 256MB או GigaByte 7300GT 256MB תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  3. התקציב בלתי מוגבל.. הכרטיס יקנה בארה"ב.. טיפה למשחקים יותר לוידאו.. אני מדגיש הכי טוב.. ועוד שאלה, איזה ספק כוח אני יצטרך בשביל EGVA 9800 GX2 והאם הוא נכנס בכל מארז?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by Salwaby,

שמעתי פה בפורום שהדרייברים החדשים של nvidia לא משהו , לא יודע למה קיצר אני רק רוצה לדעת איזה דרייברים כדאי לי להתקין , איזה גירסה אם לא ה 91

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  5. שלום לכולם, יש ברשותי מסך 22" רחב ברזולוציה 1680X1050 וכרטיס מסך 8800GT 512MB. שימושיי במחשב הם למשחקים ברמה הכי גבוהה. אך בגלל הרזולוציה הגבוהה לפעמים משחקים עובדים לאט מהרגיל. לכן אני רוצה לדעת האם משתלם לקנות כרטיס מסך נוסף מאותו הדגם, והאם יהיו שיפורים בביצועים? בתודה מראש, שניר =]

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  6. GTX 660 OC או 7870 GHZ EDITION? האם ההבדלים ביניהם זניחים או שה-7870 עולה על ה660 באחוזים ניכרים ששווים את תוספת המחיר?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  7. *כותרת* כדאי לי לקנות עכשיו את הHD5770 או לחכות לסדרה 6? שמי יודע מתי היא תצא... =\ המחשב שלי הוא: AMD Phenom 9850 2.5GHZ BLACK EDITION 4GB RAM הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא HD3870 512MB ויש לי עוד שאלה: יהיה לי צוואר בקבוק? והאם HD6770\6750 צורך יותר חשמל מסדרה 3? תודה רבה לעוזרים!

8. Started by Dragongk,

יש לי כרגע את המסך הזה... (הגיע מאייבורי - ימח שמם) ואני קונה מפרט עם X800XL (יש דיון על הקנייה) ובכלל מחשב חזק.. AMD 3200 זכרון לOC לוח DFI וHD של SEAGATE... לדעתכם המסך שווה משהו ? או שהוא דורש החלפה מיידית... אם כן אז לאיזה מסך להחליף ? בכמה שיותר זול כי המחשב כבר לוקח את כל התקציב ואפילו 100-200 ש"ח יותר :\

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by bar2133,

שלום לכולם לאחר שנעלו לי את האשכול הקודם בגלל ריבים מיותרים לא יצאתי עם תושבה ... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=545770.0 זה האשכול הקודם האם משהו יכול להמליץ לי על ספק וכרטיס מסך .... ד"א : איך זה לקחת את : http://www.tms.co.il/product/10569 עם ספק : http://www.tms.co.il/product/6846 אשמח לתשובה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ccc,

שמתי 3DMARK הרגע, יצא 10 אלף במהירויות סטוק של המעבד והכרטיס מסך. שהיה לי את הלוח הקודם NF7-SL הייתי מקבל 13K בסטוק עם מעבד יותר חלש, ניסיתי לפרמט, להתקין 2 גרסאות שונות של דרייבירים. אבל עדיין.... אני לא מבין למה, GF4MX מקבל ככה... איפה 3 אלף.. יש איזה רעיון? למרות שנראה לי שניתי הכל.. הפילטרים מכובים..

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by mystikal,

שלום לכולם כתבתי בעבר הודעה בקשר לזה שאני מחפש מסך משחב מקצועי ואיכותי לצרכי וידאו ותלת. קיבלתי המלצה על samsung 997mb האם יש למישהו מושג איך המסך הזה ? ואם הוא יספק את דרישותי תודה

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by stas12,

יש ברשותי כרטיס gigacube 9200se 128mb 128bit האם יש איזה ספוטמוד ל 9200SE? איך אני עושה לו OC ובכמה? תודה.

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  13. שלום , באיזה מעבד הצוואר בקבור יורגש יותר עם הHD5970 ?? AMD PHENOM 965 BE או CORE I5 760

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  14. טוב יש לי 5750 1GB עם דואל DVI דיספלי פורט ו HDMI ומחוברים אליו שלושה מסכים והדרייבר מותקן והוא מציג רק לשניי מסכים למה ? צריך להוריד עוד משהו חוץ מהדרייבר ? חיפשתי בהגדרות ואין שום אזכור יש לו ארבע יציאות אז הוא אמור להציג משלושה לא ? או מארבעתם ? מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  15. Started by X7-007,

Hercules 3D Prophet 9800SE All-In-Wonder 128MB Retail Video/TV card + Remote אנשים שעשו לזה SOFTMOD קיבלו ביצועים יותר טובים מאשר ה 9800 , בערך 6000 ב 3DMARK3 אני יודע זה תלוי במחשב וכו', אבל בקרוב אני אקנה חדש, אבל יש לכרטיס את הפונציאל\ הוא עולה 1,529

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by ofirterev,

שלום לכולם איזה כרטיס כדי לי לקנות 8800 gt 512 או 9600 gt 512 הרוב אני משחק משחקים במחשב תודה

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  17. היי, כפי שכתוב בכותרת הנושא, האם 4850 עדיין נחשב ככרטיס חזק שייתן ביצועים טובים ברזולוציה של 1680X1050? מה המקביל שלו פחות או יותר מכרטיסי הדור החדש?

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by compman112,

שלום.. יש לי כרטיx Radeon 9600XT ATI SAPPHIRE הורדתי את העדכון עם CCC סיים להתקין ועשיתי ריסט למחשב.. שאני פותח את המשחשב השולחן עבודה עולה ואז אני מקבל שגיאה: והמחשב מתחיל לזוז לאט ומקרטע (התצוגה, נגיד אני גורר משוו או לוחץ על התחל זה פותח לאט מה עליי לעשות? ושהשולחן עבודה עלה, המסך נכבה נפתח נכבה נפתח

• 12 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by Dr@gon,

אני מחפש מסך LCD טוב ויפה לא חשוב לי הצבע מומלץ למשחקים

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אחים שלי אני יודע שלרוב בילדים כאן שיש להם את הכרטיסים של ati יש את הבעיה של ה vpu recover שבינתים לא ראיתי שאף אחד הצליח לפתור אותה. כמו שכולכם יודעים הבעיה נוצרת כאשר הכרטיס נכבה או מפסקי להגיב ובמחשב הנחמד שלנו המחליט או להתכבות או לסגור את כל התוכניות שמשתמשות בכרטיס =. אז אני מרוב צער כאב וסבל החלטתי לעשות ניסוים כדי להגיע למצב שהזין הזה יעבוד...והופה זה הצליח לי ...=] אז אני פה כדי שאתם תוכלו לשחק איתי =[ חחח עכשיו אני משחק unreal 2004 כבר שעתיים וחצי ככה וזה לא עשה לי את הבעיה ב Radeon 9600 שלי (זה היה עושה לי את זה אחרי 5 דקות!!!) האחריות בשינוים אלה הם על המשתמש בלבד ואינינו אחראים על שום תקלה או נזק פיזי שיגרם לחומרה (אבל לי לא נגרם נזק =]) אז ככה... …

• 51 תגובות
    • 6.2k צפיות
  21. היי יש לי 3 מחשבים בעלי כרטיסי מסך עם פענוח לHD: הכרטיס הראשון הוא 8800GTS G92 NVIDIA http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=138&Itemid=266 הכרטיס השני הוא 8600GT NVIDIA http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=63&sub_id=110 והכרטיס השלישי הוא AH2600PRO ATI http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 (המפרטים בצד ימין של כל מחשב ומחשב) והשאלה שלי היא כזו איך אני יכל לצפות בסרטי HD מבלי לאמץ את המעבד המרכזי בכלל! כך שהכרטיס מסך יעבוד במקומו.. או במילים פשוטות איך אני מפעיל את היכולת המובנת שקיימת בכרטיסים? נ.ב אני משתמש בנגן הMCE\VMC או בנגן הVLC תודה...

• 39 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. איזה חברה יותר טובה מבחינת מחיר וביצועים לירשום את דגם הכרטיס עם אתם מרוצים ,עם לא למה הייתם מחליפים, ומדוע לכרטיס הזה ? ובלי לשקר !!! :lol: הסקר יעזור לאנשים להחליט מה כדיי ליקנות

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  23. רגע לפני אירוע חשיפת מעבדי ה-Zen הגדול, אנחנו מקבלים אישור לכך שליבת ה-Vega מבית מפתחת השבבים כבר מוכנה לשעה הגדולה שלה, עם ביצועים מרשימים מאוד ב-Doom בסביבת תקן ה-Vulkan לכתבה

24. Started by אלון_סיאני,

טוב, רציתי לדעת מי מבנהים נותן ביצועים טובים יותר? ב3DMARK ומשחקים כבדים. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.