כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי שלום לכולם, יש לי את הכרטיס מסך 8800GTS הורדתי את הדרייבר האחרון מישהו בקשה יכול להנחות אותי בלכייל את ההגדרות על המקסימום איכות בלי להתפשר בביצועים רק איכות מקסמלית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
התקנתי את חבילת הקודקים CCCP, ועכשיו יש דיליי של כחצי שניה באודיו בניגון קבצי Xvid. כיצד ניתן לפתור את הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב בלי של החשמל של הכרטיס מסך (9800GTX) מחובר.. מזה אומר צריך לחבר 6 פינים פעמיים ולא חיברתי אותם ישר כיבתי תמחשב חיברתי והדלקתי ופתאום אני לא רואה כלום המנורה של המסך מהבהבת כאילו שהוא מכובה וזהו. יכול להיות שקרה משהו לכרטיס ? :s05:
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום! יום הלדתו של אחי חל בעוד כשבוע ואני והאח השני רוצים להפתיע אותו במסך LCD. למישהו יש המלצה על LDC בגודל 15" עד 2000 ש"ח? (אם אפשר משהו בפנדה כי זה הכי נגיש) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מפרט : celeron 2500@3000 256ddr asus p4sgx-mx חשבתי על איזה ריידאון 9600 אבל יש כלכך הרבה סוגים וחברות תודה!
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שניהם עולים 2000 ש"ח: philips 190s5fs lcd למה המסכי סוני כל כך מכוערים?? הצעות למסכי 19 בלבד בבקשה ---------------------
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן חברים יש ברשותי כ. מסך 8660GTS מסך samsung 930B וטלוויזיה LG 26lc2r-tj המסך מחובר DVI לטלויזיה אין כניסת DVI יש רק כניסת D-SUB רגילה... (כניסת מסך אנאלוגי) חיברתי ממיר DVI 2 D-SUB, ומשם כבל D-SUB רגיל השאלה שלי היא כזאת לכ. מסך שלי יש 2 יציאות DVI ויציאה מתפצלת מוזרה שמתפצלת לשטויות ובינהם יציאת קומפוננט איך החיבור יהיה יותר איכותי, dvi 2 hdmi כבל קומפוננט או להשאיר כמו שזה עכשיו? תודה חברים!
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
GTS 8600 משהו לא מובן תמשחקים החדשים הוא מריץ יותר טוב מהישנים יש הסבר call of duty 4 הוא מריץ חלק ושאר כל המשחקים החדשים בצורה מצוינת company of heroes battlefield 2 פחות טוב היה לי 6600 AGP שהריץ battlefield 2 יותר מהר יש למישהו הסבר
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי את כל ההמלצות על ה GTX460 למיניהם, כנראה בגלל כל ההמלצות(הטובות) יקרו אותם - פעם עלו באזור ה650 וכיום אזור ה800! ראיתי את:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798825 ה-550 GTX במחיר קצת שפוי יותר. המפרט הוא AMD X4 +ANTEC NSK 2480 האם הספק יעמוד בזה? כמה שקט הדגם בשימוש רגיל ללא משחקים? יש המלצות אחרות? לעצותיכם אודה.. ;D
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
על מנת לקנות כרטיס כמה שיותר חזק בתקציב הזעום הזה אני מבקש לקנות מיד שנייה, אולי מהלוחות של האתר (הטרייד זון) ו\או מאתר YAD2 . לא איכפת לי אם זה ATI או Nvidia אבל הכי חשוב שיתמוך ב-AGP (החריץ הגרפי בלוח האם תומך ב-AGP 8X). מצאתי באיביי גיפורס 7600GT תומך ב-AGP ב-90 דולר, שווה? מפרט המחשב: לוח אם של אסרוק (תמיכה ב-AGP 8X) מעבד פנטיום 4 3 גיגהרץ זיכרון 512 מגה תודה.
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם! מבקש את עזרתכם בדיעה לגבי הכרטיס מסך הבא: 1. SAPPHIRE 100284L Radeon HD 5750 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card יש עליו מבצע ב- NEWEGG 124$. האם מתאים לעריכת וידאו חובבנית? 2. מה ההבדל בין DDR3 ל DDR5 והאם זה קשור לזיכרון הפנימי של המחשב? תודה,
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה דעתכם על GeForce FX 5900 XT 128 MB של Leadtek ? יש חלופות יותר טובות בקטגורית המחיר שלו ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כל דרייבר שאני מנסה להתקין ל GTO2 שלי אם זה של OMEGA או CATALIST של ATI ...(ניסיתי גרסאות שונות גם מ 6.5 עד 6.12 החדש ....ניסיתי גם כמובן להסיק רגיל דרך הוספה הסרה ולאחר מכן...דרך SAFE MOD עם DRIVER CLEANER PRO ו CABCLEANER כלום לא עוזר !!! זה מה שקורה שמריצים SETUP http://img365.imageshack.us/img365/457/1gt5.jpg http://img215.imageshack.us/img215/2238/2yj1.jpg
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
המסך הזה הכי טוב שייש ב850 שקל Samsung 753DFX 17? יש מסך יותר טוב מי זה?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על כרטיס מסך ב 2000 שח שיהיה להרבה זמן ו טוב! תודה רבה רבה לעוזרים זה בשביל חבר שיל ו הוא עומד לקנות את המחשב רק בעיה ב כרטיס מסך..
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי חבר שיש לו את אותו כרטיס מסך והוא הצליח לעשות עדכון שפתח לו עוד 4 צינורות עיבוד כשאני מנסה לעשות את העידכון הזה הוא רק משנה לי כמה דברים אבל הוא רושם לי שיש לי עדיין 12 צינורות עיבוד ולא 16 האם מישהו יודע משהו לגבי זה ומה אפשר לעשות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב של חברה שלי מותקן כרטיס מסך RADEON 9700PRO, ודרייבר CCC, עברתי שם על כל האפשרויות ואני לא מצליח לעביר את התצוגה למסך של הטלוויזיה :-\ מישהו יכול לתת לי תמונה של המקום שאני צריך לגשת אליו כדי לשנות את ההגדרה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
משהו מכיר מסך 15" LCD עם רזולוציה מקסימלית של 1024*1280 חוץ מהמסך הזה: FP567 של benq?? ???
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום... יש לי כרטיס מסך radeon x800rx (לפי מה שהבנתי RX=GT) ויש לו יציאה של high definition output לטלוויזיה (בין השאר) רציתי לדעת איך אני מחבר מהיציאה הזאת לטלוויזיה רגילה (שהחיבור בה הוא AV צהוב לבן אדום לפי מה שהבנתי מן RCA רק עם צבע נוסף...) קיבלתי עם הכרטיס חיבור של אדום ירוק כחול ניסיתי לחבר לטלויזיה דרך האדום ירוק כחול והתמונה הייתה בשחור לבן... ואז כשהווינדוס עלה כבר לא הייתה תמונה בכלל בנוסף כשמחברים את הטלוויזיה ומסך רגיל ביחד המסך שלי כותב out of range תודה...
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ר8500 מ128 sp2 xp הבעיה היא שיש לי את המשחק ריצארד בארנס החדש ההתקנה עברה ללא תקלות וגם המשחק עולה תקין העניין הוא שבמשחק עצמו נעלמים כל הגדרות של המסלול העצים מסביב ניסיתי בכל רמות פירוט אך ללא הצלחה וגם התקנת דרייבר 4.8 וגם 7 לא עוזר!!!!!כולל חיפוש עדכונים לדירקט x רק לשם השוואה אני משחק דום 3 ברמה בינונית ללא תקלות ועצירות! המשחק כשלעצמו כלומר המכונית והמסלול נראים ברמה טובה אני מריץ אותו על פ4 512דדר מעבד 3ג מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש למישו תגובות על המסך הזה... מחירו - $173 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ראיתי השוואות של הכרטיסים 6600GT ב-AGP ל-PCI-E והביצועים זהים למה זה לא בא לביטוי ,היתרונות של ה-PCI-E , (או שזה , כמו שהיה בין AGPX4 ל-AGPX8 ,שלא היה הבדל בביצועים )
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואת הישן נותן לילד בגיל 8 אני רוצה לדעת איזה מסך כדאי לקנות המחשב משמש לוורד וללמשחקים שאינם דורשים איכיות גרפיות גדולות האם כדאי להשקיע ב LCD או מספיק CRT 17
-
המעבד הוא I5 מסך 47 אינטש צריך להתאים לזה כרטיס מסך ברמת מחיר 700- 1000 ש"ח המחשב לא ישמש למשחקים אלא לצפיה בסרטים תודה (:
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי מחשב חדש עם הכ.מסך LEADTEK 8800GTS 640MB ורציתי לדעת אם הוא יכול לשמש גם ככ.טלוויזיה?? יש בו חיבור מסוים שאני יכול לחבר את הממיר אליו?? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-