כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המערכת הבאה: P4 2.8Ghz 512 Ram M.board- MSI 865p הכרטיס הוא AGP המערכת הזאת תגביל את הX800XL? אם כן עדיף לי לקחת 6600GT יותר זול
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי HD5850 של ספיר עם ביוס צרוב של ASUS,הביוס הצרוב העלה את הקלוקים בכ50MHZ גם לליבה וגם לזיכרון. זה יכול לגרום נזק לכרטיס בצורה כזה או אחרת?(אם חשוב לציין,הכרטיס יציב בOC גבוהה יותר)
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה לינק לחנות שאפשר לקנות ממנה את הכרטיס הזה תודה
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני משחק במשחקים NFS CARBON CALL OF JUARES בקרוב... ועוד משחקים חדשים שאני לא זוכר את שמם... יש לי כרגע כרטיס 7600GS חשבתי ללכת על כרטיס DX9 כמו 1950XT אבל זה לא ישתלם לי לטווח הרחוק עם משחקים DX10 מה כדאי לעשות? או שעדיף להישאר עם 7600GS בנתיים עד שהמחירים ירדו וייצאו דברים חדשים.
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האם בדרך כלל מאוורר מרעיש מוקרטע הם עילה להפעלת האחריות? אם לא, אז מישהו יכול להמליץ לי על מאורר שקט לכרטיס המסך הזה? (powercolor) ואיזו דרך יותר טובה להסיר את הheatsink? הקפאה או חימום? תודה.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
היי, כמה נתונים לפתיחה: כ.מסך Gforce 3 TI200 64MB מסך ViewSonic Professional Series PF775 (trinitron רזולוציה 1024*768 היום חזרתי הביתה וגיליתי שהקצוות של המסך מעוותים. מזתומרת? יש כאילו 2 פסים דקים, בצד שמאל וימין לאורך המסך שכל מה שנמצא בהם נהייה קטן כזה. כאילו אם אני לוקח חלון ומזיז אותו לצד ימין של המסך, הטקסט מתכווץ בהדרגה. ניסיתי לשחק עם הגדרות מסך וכ.מסך לא עובד. ברצולוציות מסויימות זה לא קורה (800 *600). עד עכשיו עבדתי עם קצב רענון 85Hz אם אני מוריד ל 75 זה מסתדר אבל אני לא רוצה לעבוד ככה.. יש למישהו רעיון מה זה? המסך נדפק?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, מישהו במקרה התנסה ב powercolor X800GT/X800GTO ???? האם המאוורר שלהם רועש? (אני בונה מערכת שקטה...) תודה!
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס חמוד ATI Radeon HD 3870 X2 עם 1GB זיכרון יושב מובטל (נקנה לצורך פרוייקט בעבודה) מישהו יכול להמליץ על איזה DEMO או משחק חינמי שידגדג את היכולות שלו ? משהו לשטוף את העיניים ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האם להוריד דרייבר חדש מאתר Nvidia או להסתפק בדיסק המצורף? (הכרטיס של גי'גה בייט אגב).
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קניתי מחשב נוסף יד שניה בהזדמנות לשימושים פשוטים - סלרון 2.53, 750 DDR1 MB לוח אסוס P4S8X-MX צ'יפסט SiS 661GX SiS 964 עם כרטיס מסך מובנה AGP ,SiS Real 256E Graphics .סרטים נראים באיכות גרועה ויש מריחות בתזוזה. במחשב היותר טוב - פנטיום 4 3.0 זכרון דואל 256*2 DDR1 וכרטיס מסך X600PRO, אותם סרטים נראים באיכות הרבה יותר טובה ובלי מריחות. רציתי לדעת מה אני אמור לשפר במחשב הראשון - יכול להיות שכל הבעיה זה החולשה של הכרטיס המובנה? במידה שכן על איזה כרטיס AGP הייתם ממליצים, זול וטוב שיפתור את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב nerovision Express 3 , אני מנסה "ללכוד" - capture עם התוכנה הזאת אך היא לא מצליחה לתקשר עם כרטיס הטלווזיה שלי , כרטיס הטלוויזיה שלי הוא תקין לחלוטין , עם WINDVR הכל עובד חלק. (הסיבה שאני רוצה להשתמש דווקא nerovision Express 3 היא לא סתם בשביל ללכוד וידאו אלא לצרוב אותו בזמן אמת ל DVD .) אין לי מושג מדוע התוכנה לא מצליחה לתקשר עם כרטיס הטלווזייה . עניין חשוב הוא שהאופצייה של video device properties לא אקטיבית הבעייה הזאת מופיעה בתמונה כאשר האיזור הבעייתי מוקף בעיגול ,אם מישהו יודע מה הבעייה ? למה זה קורה או איך להופך את video device properties לאקטיבי ..... ,אנא שייתן עזרה , לדעתי אם החלק של video device properties יהיה אקטיבי אני כבר יסדר את ההגדרות כמ…
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך דל 2407 . הרזולוציה הטבעית שלו 1920X1200. כרגע יש לי 7600 GT. איזה כרטיס צריך לרזולוציות האלו, על מנת להנות (גרפיקה על HIGH בכול הפרמטרים ) ממשחקים חדשים? לדוגמה: COD4, JERICHO, ומשחקים שעתידיים לצאת בזמן הקרוב. נ.ב. לא להכליל את CRYSIS בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
תוכנית הטלוויזיה ראש בקיר בהנחיית שי ודרור, המשודרת בערוץ 10, חוזרת בעונה נוספת. אנו מנסים לאתר קבוצה של שלושה גיימרים או האקרים (מעל גיל 18) אשר מעוניינים להשתתף בתוכנית להבדיל מתוכניות טלוויזיה אחרות, בתוכנית זו תהליך המיון קצר ומהיר. מתמודדים, אשר יבחרו להשתתף בתוכנית, יצטרכו להגיע לפגישה בת עד כחצי שעה במשרדינו בר"ג. התוכנית תצולם במהלך חודש ספטמבר, צילום התוכנית אורך כ4 שעות. על מנת לצפות בקטעים מהתוכנית, בקרו באתר: http://j.nana10.co.il/Article/?ArticleID=562044&TypeID=1&sid=128&pid=48 בכל שאלה נוספת ניתן לפנות: לפרי - תחקירן ראש בקיר סלולר : 054-3010991 או במייל : perryt@jasmine.tv
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
כמה בערך הם יעלו? ומתי יהיה אותם בארץ. תודה!
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי. בקרוב אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש. שמתי עין על שלושה - 8800GT. 4870HD 4850HD. על איזה מהם אתם מציעים לי? ומה יריץ לי הכי טוב את קרייסיס (חובב של המשחק). אם אפשר בבקשה גם בנצ'ים. את הסיסטם שלי תוכלו לראות הפרופיל. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הממ אני רוצה לקנות את אחד הכרטיסים אבל יש הבדל של 60 ש''ח מחיר והחברה אחרת לשנהם אז אתם יכולים להגיד לי עם יש הבדל בינהם?זאת אומרת עם הזול יותר הוא טוב לשימוש או לא.. זה הזול בינהם: 9500GT 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E של ZOTAC http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=9708 והיקר בינהם: 9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 של גיג'הבית http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=8399 שמתי לב שרשום בזה של הZOTAC PCI Express 2.0 x16 (Compatible with 1.1 מזאת אומרת הCOMPATIBLE WITH 1.1? זה יעני לא 2.0?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם בגלל הבאג האחרון של NVIDIA על ההתחממות של הכרטיסים למישהו ידוע על דרייבר מתקן שיש להם באתר??אני לא מצאתי אז יכול להיות שמישהו נתקל בדרייבר חדש או עדכונים לכרטיס GTS8800?? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
האם כדי לקנות את הכרטיס הנ"ל או שבסכום כזה אפשר לקנות משהו יותר טוב ???
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר של NVIDIA מתוך האתר הרשמי בגרסא 110.48 שלדעתי המעודכנת ביותר, ו"בהגדרת תצוגות" אין באפשרותי לעבור למצב של שכפול תצוגות, (בהתקנה קודמת על מחשב אחר האופציה הזו הייתה פעילה). מדובר במערכת השליטה על כיוון הצבעים מסכים וכו' הנקראת בשם NVIDIA nView Desktop Manager. מה עושים??? האם יש אפשרות לעשות "אפדייט" או כל אפשרות אחרת על מנת שאוכל לראות בתצוגה כפולה ולהעביר את התצוגה ממסך אחד לשני??? תודה רבה מראש לעונים. אשמח באם תצרפו לינק להורדה.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88830 הכרטיסים האלה פשוט מדהימים.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה הן יכולות הכרטיס הזה ? מלבד מחירו המצויין. 9600 GSO של חברת INNOVISIO 384 מגה זיכרון DDR3 DUAL DVI HDTV
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מצטער מראש אם השאלה טיפשית אבל לא הצלחתי למצוא תשובה בחיפוש. בדרך כלל מבחני הביצועים מראים כמה פריימים לשניה מתקבלים מהכרטיס ברזולוציה נמוכה וברזולוציה גבוהה עם פילטרים ואנטיאלייזינג עבור כמה משחקים ועבור תוכנות בנצ'מארק. השאלה שלי היא האם אין משמעות לשאר ההגדרות במשחק? ז"א לדוגמא GEOMETRIC, TEXTURE DETAIL, TEXTURE QUALITY, LIGHTING וכו. איך אפשר לדעת באילו הגדרות ביצעו את המבחן? וכיצד שינוי ההגדרות משפיע על מספר הפריימים לשניה?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בדיון שיש פה על תוכנת SOLIDWORKS 2009 צויין שאפשר לעשות מוד (שינוי בתוכנה ) לכרטיס HD2600 למעין FIERGL בסיסי.שאלתי היא האם שינוי זה ניתן באופן גורף לכל כרטיסי ATI או רק ל"יחידי סגולה" ???. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
המטרה: משחקים עכשיו לכל החכמים שיגידו שלא כדאי לי לקנות מסך LCD ובכן אני יודע, אבל ההורים שלי...ובכן, הם רוצים מסך דק....התקציב לא ממש חשוב, יותר חשוב לי שהוא יהיה טוב למשחקים ושיהיה 15 אינץ נ.ב איך המסך הזה למטות האלו? BenQ LCD 15 FP581SB
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כן כן עכשיו לפי האתר זה אפשר בהחלט וחוסך את המאמץ והפחד למות הכרטיס אם זה לא יוצא נכון ב-hardmod הינה האתר המקורי שזה אתר צרפתי אז הכל בצרפתית http://www.3dchips-fr.com/forum/showthread.php?threadid=69771 הינה התירגום של גוגל http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.3dchips-fr.com%2Fforum%2Fshowthread.php%3Fthreadid%3D69771&langpair=fr%7Cen&hl=en&ie=UTF-8&safe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-