עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by potpockey,

התקציב שלי הוא 600 ש"ח . איזה כרטיס מסך יתן לי את מלוא הביצועים תמורת הכסף?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by Micahell bet.,

יש לי 9800 פרו+3.10 , ברירת המחדל אצלי במחשב היא על 85. בכל מקרה, כשאני מריץ משחקים כמו, הנסיך הפרסי, UT2003 ,ET וכו' האם התדר נשאר על 85 או שהוא מה? אודה לכם אם תחזירו אותי לענינים.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by TheBest,

כשאני נכנס לכל משחק, לא משנה איזה משחק זה. כשאני שם את כל הפילטרים וגרפיקה במקסימום הוא עושה לי CPU RECOVER במקרה הטוב ובמקרה הרע הוא עושה לי RESET, מה אני עושה ? כשאני מוריד פילטרים וגרפיקה חלקם עובדים וחלקם ממשיכים עם אותה הבעיה. אנא עיזרו, תודה !

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  4. Intel Pentium 4 2.4 Ghz HT FSB 800 Intel BONNANZA (i875P) +SB +Lan +S-ATA HT FSB800 Kingston DDR 512MB PC3200 400Mhz אני הזמנתי R9800 PRO

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  5. אני בונה מחשב (כנראה AMD) ורוצה בעיקר למשחקים כבדים כמו FAR CRY, SPLINTER CELL, COUNTER STRIKE וכד'. אחרי מאות ת'רדים שקראתי בנושא ומלא המלצות על כרטיסים ב1000ש"ח ומעלה, עדיין לא ברור לי אם המשחקים הנ"ל (וסוגיהם) יעבדו לי חלק טוב ויפה גם עם GFORCE4 או משהו בסביבות ה400ש"ח. חבר שלי הראה לי היום את SPLINTER CELL על כזה כרטיס מלפני כשנה והמשחק היה ברמה הגרפית הכי גבוהה, ברזולוציה של 1280X720 והכל הלך חלק ויפיפה. בלי קרטועים. בלי תקיעות. בלי שום בעיה. שאלותיי הן (חוץ מהקודמת) : האם בשביל לראות משחק מתקדם ברמה מעולה זה תלוי במרכיבי המחשב האחרים (ברמות רציניות, אני מתכוון. אל תגידו לי את הדרישות של הפנטיום או מהירות וכד'...)? האם- בשביל צרכים אלו- אוכל לקנות כרטיס מסך בסביבות …

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by computer_freak,

מה ההבדל בין vivo ל svideo ו vivo זה יציאה או כניסה?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. טוב אז מכיוון שאני מתחיל להתייאש מהחיפוש אחרי CRT 19" איכותי נראה לי שאני ישנה כיוון ל-LCD 17. חשוב לי שיהיה נוח למשחקים בנוסף לאיכות התמונה חדות וצבעים. מבחינת מחיר נראה לי סדר גודל של +/-3000ש"ח .

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  8. !

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by amirn,

היי אני רוצה לקנות מסך LCD, האם אתם מכירים חנויות באיזור ת"א שבהן אפשר לראות מספר דגמים של מסכים (וגם לבדוק אותם קצת) ? תודה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  10. קניתי חיבור (קבלתי עם הכרטיס מסך רק שהייתי צריך משהו מסוים.) עכשיו נשאר לי עוד 3 חיבורים עם צבעים צהוב,לבן ואדום.... ואני חושב שאני צריך לקנות עוד חיבור שמעביר את הצבעים הכוונה היא שבקצה האחד יהיה חיבור שמתחבר למחשב. USB או משהו. ובקצה השני פיצול של שלוש חיבורים אבל הבעיה היא שאני לא יודע היכן להשיג כזה דבר או אם קיים כזה דבר. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by ShayMagen,

בשבועיים הקרובים אני צריך לקנות כרטיס מהונג קונג. ואני לא יודע מה לקנות מצד אחד אני יודע שהX800 XT הוא יותר חזק וצריך פחות כוח ומצד שני הGEFORCE 6800 בעל PS3 שכרגע אין לATI עכשיו השאלה שלי אם באמת ויש כבר משחקים שתומכים או מתוכננים לתמוך בPS3 הבנתי ששניהם אותו המחיר. אז על מה עדיף על קצת יותר כוח או על טכנולוגיה חדשה?(שעדיין לא בטוח שתכנס לשימוש רחב במשחקים העתדיים) עיזרו לי כמה שיותר מהר!!! תודה :-)

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB TV-OUT DVI חבר שלח שלח לי סרט שהוא הכין ואני רוצה לצפות בו בטלוויזיה שיש לי בחדר. חיברתי את יציאת ה-TV OUT של הכרטיס מסך לטלוויזיה בעזרת הכבל שקיבלתי עם כרטיס המסך (צירפתי תמונה של הכבל פה). מה עכשיו אני עושה? יש תוכנות שבהם אני אמור לעבוד עם זה? איך אני משתמש בהם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  13. נערך הדיון. אני מעוניין לדעת אם מישהו שמע או קרא איפושהו על אנשים שהצליחו לעשות SOFTMOD 9800SE->9800NP/P על לוח אם מבוסס צ'יפסט של VIA? עוד משהו, מישהו יודע מה הסיבה לכל שכל SUFTMOD שנעשה על מערכת מבוססת VIA נכשל? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by nesber,

הזמנתי מחשב AMD 64 3000, ג'יגה זיכרון- על לוח אם K8N neo platinum של MSI. העניין הוא שאני לוקח מהמחשב הישן את כרטיס המסך שלי: RADEON 9600 PRO. האם הוא יהווה צוואר בקבוק? אם כן, עד כמה זה משמעותי במשחקים?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by NIR-T,

היי כולם.... אחרי שהקטליסט המקורייים לא עבדו על המחשב שלי החלטתי לנסות את האומגהה... עכשיו הכל עובד מצוין אבל הבנתי שבמקרים מסוימים האומגה יכול לשפר את הביצועים של הכטיס מסך עד מאוד... למשל להפוך אותו ל9700 וכד'... אז אם אני יכול, איך אני עושה את זה... דבר שני, מה מטרת כל התוכנות הקטנות שהבאות עם הדרייברים (MULTIRES, RADCLOCK, ואיזה בנצ'מר קמוזר כזה...) ודבר אחרון, למה ההרייברים של אומגה תופשים ג'יגה מהדיסק הקשיחחח??? (בADD\REMOVE PROGRAM כתוב שזה תופש 1018 מגה בייט....!!!!) תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by nottheguy,

הזמנתי MSI TI4200X8 64MB, ואני שוקל להחליף ל- Sparkle TI4200-8X Platinium 128MB. ההבדל הוא 230 ש"ח. כדאי? יש למישהו הצעה יותר טובה באזור ה-700-800 ש"ח? תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by devil2052,

שלום אז ככה אני צריך עזרה בבחירת מסך בגודל 17 שיהיה רגיל, לא lcd בתקציב של עד 750 שקל... תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  18. קראתי על הבעיה בxp ו2k שלאחר שמשחקים במשחקים הrefresh rate יורד ל60 , ואני יודע שקיימת תוכנה שמתקנת את זה או שמפקחת על הrefresh rate בנפרד . אפשר את השם שלה או לינק ? תודה .

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  19. Started by ORANGEJUICED,

יש לי 6800 GT של LEADTEK ובזמן האחרון אני צריך לפתוח את המארז בערך כול איזה שבועיים וחצי בשביל לנקות תאבק מהמאורר של הכרטיס בגלל שהטמפ' מתחילות לעלות לי דרסטית אחרי שמצטבר כמות אבק נכבדת על המאורר של הכרטיס... מישהו נתקל בבעיה הזאתי?!? יש משהו לעשות?!?! ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  20. ראיתי השוואות של הכרטיסים 6600GT ב-AGP ל-PCI-E והביצועים זהים למה זה לא בא לביטוי ,היתרונות של ה-PCI-E , (או שזה , כמו שהיה בין AGPX4 ל-AGPX8 ,שלא היה הבדל בביצועים )

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  21. Started by weamir,

המחיר 1575 ש"ח

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by dorratz,

שלום יש לי כרטיס AGP 8X ולוח עם PCI EXPRESS. יש סיכוי שהם איכשהו יכולים לעבוד ביחד? יש איזה כרטיס שמתאם או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by 54321,

http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=2064&osCsid=1db0cf05e3d24c9dd4587d80f22d8b89 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=11661 אני מחכה לX800GTO2

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  24. Started by udir,

שלום, אני עומד בפני קניית מחשב חדש.בפורום "מפרטים" המליצו לי על מפרט מבוסס על AMD . כיוון שאני עומד לקנות ב KSP ,ולהם אין כרטיסי מסך איכותיים ברמות מחיר של 350-400 שקל, המליצו לי לקנות בפורום בחנות LOGICPC כרטיס מסך של GYGABYTE סוג gygabyte radeon 9550. בחנות שם יש שני דגמים , D ו T . באיזה לבחור? כדי לחסוך את הריצה, האם אתם תוכלו כן להמליץ לי על כרטיס מסך טוב ברמות מחיר הנ"ל ב KSP ? אחת הסיבות שהפנו אותי ל LOGIC PC היתה שלהם יש 128 ביט ול KSP יש 64 ביט בלבד. המפרט שאני בונה: "אני רוצה מחשב בעיקר להורדות וקצת משחקים. המפרט שהצלחתי להרכיב עד בערך 3200 הוא הבא: מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 זכרונות DDR 400 512MB A…

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  25. אז ככה, אני יודע שהסיכוי נמוך אבל אני ינסה בכל זאת. אני צריך להחזיר את הכרטיס Radeon 9800 PRO שלי על מנת לממש את האחריות, הוא דפוק... הבעיה שאני לא יכול לנטרל את המחשב - אבא שלי צריך אותו. אין לי שום כרטיס חילופי... בדקתי כבר אצל חברים, אחים וכו'... לכן אני צריך להשאיל ממישהו כרטיס ישן... אם שידרגתם כרטיס מסך ויש לכם עדיין את הישן (או לחילופין יש לכם כרטיס מסך PCI) שאתם לא צריכים כמובן, אז אשמח להשאיל אותו ממכם (תקופה קצרה). אני כמובן יגיע עד אליכם ויאסוף אותו, ואחר כך יחזיר אותו. לא ממש משנה לי איזה כרטיס, יכול להיות הכי מעפן בעולם, אני יחיה בלי משחקים או משהו, רק צריך את המחשב לאבא שלי... דרך אגב - אין לי מושג אם זה המקום לפרסם את ההודעה, תריגשו חופשי להעביר אותה למקום …

• 0 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים