עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אם יש דרך לסדר את זה אז בבקשה תגידו ותודה רבה

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by גלאון,

יש לי כרטיס 7900 מסוג GT של ניבידיה, ויש לו שתי יציאות דיגיטליות (לבנות). אחת מהן בשימוש והיא מחוברת למסך. בנוסף, יש לי יציאה אנלוגית (כחולה) מלוח האם, אני רוצה לחבר את היציאה האנלוגית הכחולה לטלוויזיה, חיברתי בעזרת כבל מתאים את לוח האם לטלוויזיה בנוסף לחיבור הדיגיטלי הקיים בין כרטיס המסך למסך. בטלוויזיקה הוא מזהה SOURCE בשם PC אך אני לא יודע איך להגדיר למשחב להוציא לשם מידע. ניסיתי דרך הדרייבר של ניבידה, אך הוא מזהה רק מסך אחד כי רק אחד מחובר לכרטיס המסך. איך אני מייצא מידע מלוח אם לטלוויזיה? איך מגדירים? בתודה רבה מראש, גל.

3. Started by clip,

אני שם במחשב שהזמנתי GTX 570 איזה מותג נחשב טוב / אמין יותר מ 2 הדגמים הנ"ל או היתם ממליצים על מותג אחר או אולי זה בכלל לא משנה תודה . PNY GTX570 1280MB GAINWARD GTX570

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by kobi_af,

מאז 4 חודשים ומעלה שקניתי תכרטיס מסך רדאון 9600xt חלו בעיות אצלי במחשב למשל דרייברים רשמית מחברת ati לא נראה לי מתאימים כי הכרטיס מסך כל פעם נתקע שאני מפעיל משחק כמו bia או פרו אבולשיין בגללו החשב קורס לי ואף הוא עושה נקודות אדומות על המסך ..... לא יודע יש לו שגעונות תגידו אתם ממליצים לי דרייבירם אחרים משהו שיפתור תבעיה?נראה לי הכרטיס מסך הזה פגום...(קניתי אותו מקיסאפי עם השירות ה"""המצוין"") תגידו מה אני אמור לקבל בבאנגל אם קנית של חברת שפיר?קיבלתי רק דרייבר וכמה כבלים בקופסא שנראית ישנה (קניתי לפני איזה 4 וחצי חודשים תכרטיס מסך) help me

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  5. היי חבר'ה. המחשב שלי כבר לא סוחב. 2 גיג'ה הרץ עם ג'י פורס 4. אז אמרתי לעצמי שאני אקנה עכשיו איזה ג'י פורס 6600 או משהו כזה..לא מטורף אבל יחזיק לי דיי הרבה זמן. זאת גם השקעה של 500 שח.. לא משהו רציני. אבל כל פעם שנאי מחפש אני רואה שהסטנדרט הוא כבר PCI EXPRESS. אני לא יודע אם שווה לי לקנות עכשיו AGP . אולי כבר שווה לי לקנות לוח אם שיתמוך ב PCI EXPRESS. אבל אז גם את הזיכרון אני אצטרך להחליף מ DDR ל איזה DDR 2 או משהו. בקיצור הבנתם את הבעיה שלי. אני צריך איזה שדרוג אבל משהו שאני אוכל עוד איזה שנה לקחת איתי למחשב חדש. הרי אין היגיון בלקנות כרטיס מסך שיחזיק כולה שנה.. עצות?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by yfbr,

על הכרטיס מסך כתוב: ms 4420 ver:1 3d agphantom מערכת ההפעלה במחשב: Win98 תודה מראש למי שיביא קישור לפושע הנמלט yfbr שריף

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by alone66,

שלום למה כשאני צורב על דיסק של DVD בתוכנת הנרו אין לי את האפשרות האומטית של המרת סרט DVD ל s.video את האופציה יש רק על דיסק צריבה רגיל של 700MB שאני מעביר את האופציה לצריבת DVD אין את האופציה הזו איך אני עושה המרה אוטומטית תוך כדי צריבה לדיסק של DVD מפורמט divax 2. האם יש תוכנה לצרוב svideo על דיסק DVD כמו הnero על דיסק רגיל

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by 114508534,

יש ברשותי אחד כזה והייתי רוצה לדעת מה תפקידיו ומה הוא יכול לעשות

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  9. אז זהו, נשרף לי הQUADRO FX 560 מאוד נהניתי ממנו אבל הגיע הזמן לקנות חדש. אני עוסק בעריכת ןידאו ולכן אני צריך כרטיס חזק יחסית למטרת רינדורים בעיקר מחפש משהו באיזור ה-600 ש"ח תודה מראש. המפרט שלי: לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3P מעבד: Q6600 QUAD 2.4

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by avi112211,

איזה כרטיס עדיף מבין שלושת אלו: http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4360 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4206&catcode=389&AdCat=&parentid= http://www.skypc.co.il/pl_product~37390~8~0.htm והאם יש כרטיס כזה עם 512 זיכרון? ולמה יגרום 256 זיכרון (אני חושב שזה לא מספיק - תקנו אותי אם אני טועה)? יש כמה כמה כרטיסים מסידרת 2600 תגידו לי מה אתם חושבים: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2804 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=991 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2120&category_id=98b33b217d142526e2b52493c7a55075& אני יודע שזה אולי קצת יותר מידי כרטיסים אבל זה חשוב לי. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by RE5,

השאלה שלי היא, הוא אמור להוציא יותר ? כי יכול להיות המערכת שלי סתם עמוסה... אני יודע שהכרטיס זבל בריבוע אבל כמה FX5200 אמור להוציא ?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  12. איזה 6600 gt מבין החברות הנ"ל הכי מומלץ ולמה??? אם אפשר לדרג את הסדר ולפרט אחים!! LEADTEK GIGABYTE ALBATRON PINE XFX

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by yl111,

פרטים על תקציב הקונה : תקציב:500 חריגה מקסימלית:100 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: במרכז(\משלוח זול) עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): יש לציין כי במזומן המחיר יהיה נמוך יותר. באשראי\תשלומים\צ 'קים המחיר יהיה גבוה יותר. מפרט של המחשב: מעבד: Athlon X2 6400 לוח אם: Asus M3A78EMH HDMI כרטיס מסך נוכחי: Club3D ATI HD3650 512MB DDR3 ספק: Recom 450W איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): 22" הערות ובקשות מיוחדות: חשבתי על זה : http://www.zap.co.il/model.aspx?mod…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by asafmor,

אני לא משחק יותר מדיי משחקים במחשב רק ב PES6 ו PES8 שאני משחק במשחק יש לי בעיה מאוד מוזרה של כל מיני ריבועים וקווים מוזרים שמונעים ממני לשחק אם אני לוחץ ALT+ENTER ושוב פעם ALT+ENTER הבעיה מסתדרת לאיזה דקה ושוב פעם חוזרת... אחרי ריסטרט למחשב לפעמים רואים טוב. הנה התמונות: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by vito19,

שלום לכולם! מבקש את עזרתכם בדיעה לגבי הכרטיס מסך הבא: 1. SAPPHIRE 100284L Radeon HD 5750 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card יש עליו מבצע ב- NEWEGG 124$. האם מתאים לעריכת וידאו חובבנית? 2. מה ההבדל בין DDR3 ל DDR5 והאם זה קשור לזיכרון הפנימי של המחשב? תודה,

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by theone89,

הכרטיס מיועד למחשב כזה מעבד-INTEL PENTIUM D 820 S775 לוח אם משהו של דל לא ידוע זיכרון 2GB DDR2 ספק כוח של 500W משהו ג'נרי אבל יספיק לכרטיס מסך הזה עכשיו לשאלות עד כמה הכרטיס הזה טוב ? למה אפשר להשוות אותו מי הכרטיסים של היום או דור 9 ? אבל העיקר לדעת עד כמה הוא שווה באמת הדגם כזה SAPPHIRE HD2600XT GDDR4 256MB 128KB PCI-E עכשיו אני יודע שהוא דיי מיושן אבל המחיר שלו 200 שקל לכן למה לא .

17. Started by lazygecko,

מה דעתכם על GeForce FX 5900 XT 128 MB של Leadtek ? יש חלופות יותר טובות בקטגורית המחיר שלו ? תודה.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  18. הייי יש לי כרטיס מעפן של S3 והוא PROSAVAGEDDR אז יש סיכוי שיש איזה קובץ,תוכנה משהו שתיקח זיכרון מהדיסק קשיח או מהזיכרון עצמו(DDR 768 MB ) לכל האלו שאומרים לקנות כרטיס חדש אז אני לא יכול ביינתיים לקנות...

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  19. Started by fwWW,

המסך הזה הכי טוב שייש ב850 שקל Samsung 753DFX 17? יש מסך יותר טוב מי זה?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by ron11,

הכרטיס הוא-GTX 470 כשאני משחק מישחקים רזולוציה 1920X1200 על גרפיקה גבוהה עם פילטרים יש תקיעות במישחקים וליפעמים גם הם קורסים השאלה שלי זה עם הכרטיס שלי תקול או ש"הצוואר בקבוק" של המערכת שלי תוקע את המישחק או לנסות OC למעבד 3.0ghz ולהוסיף עוד 1GB RAM (אוברקלוק אני מעדיף שלא כי אז המערכת לא תיהיה יציבה ) תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  21. שלום וברכה, בימים אלו אני מתכוון לקנות מחשב חדש כאשר התצורה תהייה: לוח אם: Intel DP67BG כרטיס גרפי: Asus ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5 מארז: CoolerMaster HAF922 הכרטיס הגרפי גדול מימדים בצורה יוצאת דופן והייתי מעוניין לוודא שלא תתעורר שום בעיה עם השילוש הקדוש הזה; בסה"כ גם המארז הזה לא קטן. מעיון בנתונים של החלקים השונים לא הצלחתי להסיק בבירור האם יכולה להתעורר בעייה של מקום במארז או בעיית תאימות אחרת. מישהו יכול לעזור? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by MoRtZkInG,

שמתי לב שלרוב אנחנו (ואני אומר אנחנו כי גם אני ממליץ עליו כששואלים לעצתי) כשמבקשים מאיתנו המלצה לכרטיס מסך בהשקעה נורמאלית, ממליצים להשקיע עוד קצת ולרכוש R9600P/XT בכ1100 שקל. אין לי ספק שהכרטיס הזה מעולה! אבל היום כבר ראיתי כרטיסי TI4200 במתחת ל500 שקל, והפרוש של זה שהמחיר של ה9600 הוא מעל לכפול. זה הצטרף לביקורת שקראתי לא מזמן ששם רואים בבירור שה9600 הרבה יותר טוב בDX9 וכשמפעילים AA&AF, אבל הם מציגים תוצאות דומות ללא האפליקציות האלו. ברור שה9600 יותר טוב, השאלה היא מה עדיף, או מי מנצח ביחס עלות/ביצועים? האם ה9600P עדיין המלך של הקטגוריה הזאת לדעתכם? (ועדיין אני הולך לקנות 9600XT )

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by ShayMagen,

בשבועיים הקרובים אני צריך לקנות כרטיס מהונג קונג. ואני לא יודע מה לקנות מצד אחד אני יודע שהX800 XT הוא יותר חזק וצריך פחות כוח ומצד שני הGEFORCE 6800 בעל PS3 שכרגע אין לATI עכשיו השאלה שלי אם באמת ויש כבר משחקים שתומכים או מתוכננים לתמוך בPS3 הבנתי ששניהם אותו המחיר. אז על מה עדיף על קצת יותר כוח או על טכנולוגיה חדשה?(שעדיין לא בטוח שתכנס לשימוש רחב במשחקים העתדיים) עיזרו לי כמה שיותר מהר!!! תודה :-)

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by dbx22,

שלום חזרתי עכשיו מחנות מחשבים והמוכר אמר לי שאם יש לך מסך CRT שהוא בן 3 שנים ויותר אז רמת הקרינה במסכים בני 3 שנים ומעלה מתחילה לקפוץ בצורה דרסטית. משהו במה שהוא אמר נכון או שהוא סתם בילבל לי את המוח?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  25. שלום לכולם אני צריך עזרה בשביל חבר יש לו מחשב p4 עם כרטיס ati radeon 9600 pro שנהרס החיבור הוא agp הודה לכל מי שיעזור תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.