כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
היתי רוצה לדעת איך הביצוים של ה-gfrocefx 5600 256mb משתןןים ל-readon המחיר לא משנה אז תמליצו אל הכרטיס הטוב מביניהם
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הX1950PRO ואני לא יודע על איזו יצרנית ללכלת: 1)POWERCOLOR EXTREME 256 MB מהירות 1400\600 2) GECUBE 256MB מהירות1400\575 3)SAPPHIRE 256MB מהירות 1400\580 4)ASUS 256MB מהירות 1400\581 ויש לי עוד כמה שאלות: 1)אני יודע שלפי הנתונים האלה עדיף את הפווארקולר אבל הבנתי שבעתיד אמורה לצאת גירסת ATITOOL שאמורה לתמוך בכרטיס ולתת אפשרות לאיזה שהוא אוברקלוק והאם הגירסה הזאת (הממומהרת) תיהיה ניתנת להמהרה נוספת או שבגלל שהיא כבר "טופלה" במפעל אז היא לא תוכל להתקדם קדימה? 2)כולם באותו תווך מחירים בסביבות ה-1300. רציתי גם לדעת אם 256 זיכרון זה מספיק או שעדיף לגרד עוד 200-300 שקל ולקחת 512? 3)ובאותה הזדמנות אם משהו יכול להסביר לי מה זה HDCP שחלק מהכרטיס פה כוללים?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה צריך לעשות כדי לחבר ממיר YES לכרטיס הטלוויזיה, איך בדיוק צריך לחבר ולהגדיר אותו וכו' כדי שאיכות התמונה והסאונד יהיו מקסימליים. ניסיתי בינתיים אגב לחבר בין הDVD-וידאו שלי לכרטיס בSVIDEO וזה מופיע באיכות עלובה, איפה משחקים עם ההגדרות כדי שהתמונה תהיה חלקה?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ערב טוב, לא מזמן "מת" לי בשיבה צעירה (כולה שנה) כרטיס מסך מדגם 7300 ויצר רעשים מטורפים מהמאוורר שלו ובכלל הוא היה קצת תקול וכאשר באתי לתקן אותו פגה כבר האחריות. לאחרונה החלטתי שאני מעוניין בכרטיס חדש ובגלל שאני ממש דל וחסר תקציב אני מקנה לכל העסק 200 שקל ואם צריך וזה משהו "מיוחד" אז 250. הכרטיס יתחבר למחשב "הקל" שלי עם מעבד E6550 ו3 גי'גה זכרון ולמסך 22" אינטש' של סאמסונג ב-DVI. אני לא זקוק למשהו מדהים כי אני לא גיימר ואין לי כוונות לשחק קרייסס אלא כולה ליצור פה ושם קצת 3D בסקאצ' אפ, פה משחק מרוצים ושם משחק אחר, סה"כ אין לי יותר מידי דרישות מהכרטיס. כרגע אני שוקל לקנות את הכרטיס בפנדה ואולי באייבורי או באופיס דיפו אם הם מוכרים כרטיסים כי יש לי שם 130 שקל זיכוי.. ויש…
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב מבוסס AMD פנום 965 ו ראדון 5850 הבנתי שבלוח אם שאני רוצה אין תמיכה ב PCIE כפול 16 אלא שניהם ייעבדו ב PCIE כפול 8. אז החלטתי לרדת מלוח האם שתומך בקורס פייר ולשלם 240 שח פחות על לוח שתומך בסאטה 3 וכו MA-770A ללא קרוס פייר בכלל.שאלתי היא ו והיא רלוונטית לכרטיסי מסך,אני במילא תכננתי קרוס פייר רק בעוד שנתיים, אז לבינתיים עדיך להיות עם כרטיס אחד ובעתיד אולי לשדרג כרטיס לגמרי??? אם יהיו טכנולוגיות חדשות כמו דירקט איקס 12 וכו?? או כן ללכת על קרוס פייר לעוד שנתיים?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שיעלה מקסימום 1100 ושיהיה שטוח והכי טוב בטווח המחירים הזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שאני מנסה לשים ת'יד על כרטיס hauppauge pvr-250/350 כזה ולא מצליח, בארץ הכרטיסים הללו בעצם לא קיימים, ומנגד החנויות בחו"ל אינן עושות משלוחים לארץ, שלא לדבר על כל המיסים שצריך לספוג. סרקתי את כל ההודעות בפורום הזה, כמו גם פורומים אחרים ולא מצאתי מידע רלוונטי נכון להיום. האם מישהו יכול לתת לי כיוון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש nVIDIA GeForce 6800GS 512MB Palit או Radeon X1800GTO 256MB Sapphire אבל אין לי מושג איזה מהם מתאים למחשב שלי... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום, שהוא ככל הנראה הפורום המקצועי בארץ. באפשרותי לקנות R9800P במחירי ארה"ב, שהם בערך כ 230$, ולקבלו בייבוא אישי. מחיר מצוין עבור כרטיס מצוין. אך, דבר אחד מעיק על החלטתי לקנותו, והוא הידיעה הזאת: http://www.igames.co.il/v6/news/view_news.php?Design=&News_ID=7700. בידיעה, הפריעה לי במיוחד הקטע הזה: איני רוצה לקנות כרטיס אשר לא יוכל להריץ את המשחקים החדשים שאמורים לצאת, ומהגדולים שבהם הוא ללא ספק DOOM 3. בנוסף, לא השכלתי להבין מדוע חברה מוציאה משחק אשר 90% מהמחשבים הביתיים לא יוכלו להריצו? מבקש את עזרתכם בהתלבטויותיי. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
6600GT רשמתי למטה ת'בעיה (לא רציתי לפתוח נושא חדש)
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
רציתי לדעת בבקשה מה הטמפרטורות בHD4870X2: א) במאמץ ב) במנוחה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שברשותי ואחרי בירור קצר הבנתי שאני צריך לשדרג גם ספק כוח, מפרט המחשב שלי הוא כבן שנתיים וחצי: intel core 2 duo e6300 1.86 3giga ram 667 twinmos nvidia geforce 7300 gt 256mb 128bit ספק כוח של hec 300w שהגיע מובנה עם המארז. עד היום הכרטיס מסך שלי היה נחמד אבל כעת אני לא יכול לשחק בשום משחק חדש שיוצא אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס מסך נחמד וספק כוח מומלץ בתקציב של עד אלף ש"ח לשניהם,ניתן לחרוג במעט. תודה מראש. רועי.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב, ורציתי לדעת איזה כרטיס עדיף, radeon 9800 או radeon9700 pro בביצועים בלבד, המחיר לא משנה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
זה כבר כמה שנים אנו רגילים ש-ATi יוצאת עם גרסה חדשה לדריברים שלה מדי חודש. דריברים אלו המתקנים באגים בגרסאות קודמות ומוסיפים תכונות חשובות, ומשפרים את חווית המחשוב ומשחק. גרסה זו (5.3) כוללת מלבד אינספור תיקוני באגים במשחקים ובתפעול רגיל, גם כמה תכונות חדשות. בראש ובראשונה תכונת ה - OverDrive 4, כידוע תכונה זו מאפשרת OverClock אוטומטי של כרטיס המסך מתוך הדריברים של ATi, הפעם טוענת החברה כי יצרה את הגרסה היציבה ביותר המאפשרת חווית OverClocking מושלמת. תכונה חדשה שנוספה בדריבר הנוכחי היא ה-eRecord התכונה הנ"ל מאפשרת מעקב רציף אחר האירועים העוברים על כרטיס המסך - כמו Event Log. בדריבר הנ"ל נוספה תמיכה ב OpenGL 2.0, הדבר אומר כי הכרטיסים של ATi יוכלו להפעיל משחקים המתוכננים …
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לאיזה כרטיסים של ATI וNVIDIA מקביל ה950 המובנה של אינטל? מבחינת יכולת להריץ משחקים, לאיזה G-FORCE או RADEON הוא מקביל? ברור לי שהוא חלש מכרטיסים כמו 8400GS לדוגמא. אבל למה הוא כן משתוה? לFX5200? לG-FORCE 4?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1727104 יש סיכוי שזה הכרטיס עם הDDR2...? (זה שהיה עליו דיון לא מזמן...)
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום ! יש לי צורב DVD ואני שם שם הופעה חיה - דיסק DVD... השאלה איך אני מקליט חלקים מההופעה למחשב כקובץ שיעבוד בוינאמפ ? תודה על העזרה וסליחה אם זה לא הפורום המיועד לשאלה פשוט אין לי מושג איפה לשאול וזה נראה לי הכי קשור.
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום יש לי בסלון מחשב שמיועד להצגת סרטים עם כ.מסך 9250 (אני חושב של GIGABYTE) שמחובר עם כבל SVIDEO לטלוויזיה 32" (100hz) משום מה אני רואה מאין פסים שנעים לרוחב המסך מלמעלה למטה ונראים רק בתמונה כהה (משהו דומה לפסים שרואים כשמצלמים מסך מחשב במצלמת ווידאו ביתית והפסים מופיעים בתדירות הרבה יותר נמוכה ונעים באיטיות) ניסיתי לשחק ולשנות מלא הגדרות בדרייבר וגם בזמנו עידכנתי את הדרייבר וגם ניסיתי להחליף את הכבל וכלום לא עזר. אם יש עוד משהו שניתן לנסות אשמח לשמוע התחלתי לחשוב שאולי פשוט איכות יציאת הTV מחורבנת, אם כן אשמח לשמוע המלצות(האילוץ היחיד הוא שהכרטיס חייב להיות AGP)
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום אז ככה, יש לי מעבד 2.8 AMD , 1024 RAM ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שהוא יותר טוב מ-9550 PRO ראדיון עד 250 ש"ח.. AGP תודה
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך radeon x1950pro 512mb, וכרגע ההתלבטות שלי היא רק לגבי חברת הייצור... רציתי לדעת אם יש חברה מומלצת שעשתה OC לכרטיס, או שהקירור שלה טוב במיוחד (כי שמעתי שזה אחלה מנגל הכרטיס הזה) עוד שאלה: הכרטיס יחזיק לי טוב משחקים בDX9 על הdell 2007WFP ברזולוציה הטבעית? ובכלל, זה כרטיס משתלם? כי המחיר שלו מצויין מבחינתי.. 1000 שקל +-. יותר מזה אני לא יכול לחרוג לצערי
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות raedon 9800 pro ויצא עכשיו הכרטיס החדש של נדיביה (גיפורס) בגלל זה מחירי כרטיסי המסך ירדו בשבועיים הקרובים?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי לכולם האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות את המסך הבא: http://www.sony.co.uk/PageView.do?section=en_GB_Products&productcategory=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FMultifunction+Displays&productmodel=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FMultifunction+Displays%2FMFM-HT95&productsku=MFMHT95S&site=odw_en_GB&page=ProductHome בישפאר אין להן מושג, לא ולא יודעים אם בכלל יגיע מתישהו גם בלייף לא מביאים אותו. תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני בונה מחשב (כנראה AMD) ורוצה בעיקר למשחקים כבדים כמו FAR CRY, SPLINTER CELL, COUNTER STRIKE וכד'. אחרי מאות ת'רדים שקראתי בנושא ומלא המלצות על כרטיסים ב1000ש"ח ומעלה, עדיין לא ברור לי אם המשחקים הנ"ל (וסוגיהם) יעבדו לי חלק טוב ויפה גם עם GFORCE4 או משהו בסביבות ה400ש"ח. חבר שלי הראה לי היום את SPLINTER CELL על כזה כרטיס מלפני כשנה והמשחק היה ברמה הגרפית הכי גבוהה, ברזולוציה של 1280X720 והכל הלך חלק ויפיפה. בלי קרטועים. בלי תקיעות. בלי שום בעיה. שאלותיי הן (חוץ מהקודמת) : האם בשביל לראות משחק מתקדם ברמה מעולה זה תלוי במרכיבי המחשב האחרים (ברמות רציניות, אני מתכוון. אל תגידו לי את הדרישות של הפנטיום או מהירות וכד'...)? האם- בשביל צרכים אלו- אוכל לקנות כרטיס מסך בסביבות …
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בתהליכי שידרוג למחשב שיחזיק עוד כמה חודשים טובים אני צריך כרטיס מסך שיחזיק מעמד למשחקים (אני גיימר כבד בלי תקציב כמעט) 500 שקל זה כל מה שיש לי כרגע זה מיועד במיוחד למשחקworld of warcraft שאין לו דרישות מי יודע מה
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-