כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הבא: http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=2902 אני מעוניין בכרטיס בגלל שהתקציב שלי מאוד מאוד מצומצם,וגם בגלל שהמחשב שלי (pentium 4 1700 mhz 256 sdram agp 4 ) קצת מזדקן. האם הכרטיס יתאים למחשב? מה זה אומר שהכרטיס הוא 128 ביט? והאם הוא שווה את הכסף? דעות תקיפות יתקבלו בברכה.
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב שנקנה עכשיו ואני רוצה להתקין עליו וינדוז כרטיס המסך שלו הוא: Nvidia GeForce 9400GT 512MB P.O.VIEW יש לי מסך CRT כשאני מחבר את הכבל של המסך לחיבור המתאים לו - המסך לא מזהה בכלל ראיתי שיש עוד חיבור של LCD האם אפשר לחבר למחשב הזה רק LCD??? תודה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה עם חיבור VIVO, אבל אין לי את המפצל. איך איכות ההקלטה של החיבור הזה? כי אני שוקל להשתמש בו ולרכוש מפצל, השאלה היא האם זה משתלם? האם אני אוכל לקבל איכות טובה, אני רוצה להקליט ישירות על פורמט AVI לא מכווץ או MPEG2 בגודל 576*720 - פריים מלא. היכן ניתן להשיג את המתאם VIVO? הכרטיס הספציפי הזה צריך חיבור שמורכב בתצורה של 2 פינים 4 פינים 3 פינים.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה כרטיס הטלויזיה שלי הפך לבעייתי... כניסת הקומפוזיט לא נותנת תמונה כלל ואילו כניסת ה SVIDEO נותנת תמונה בשחור לבן + טשטוש... למישהו יש רעיון למה זה קרה? גם המדיה סנטר בויסטה מתנהג מוזר... חלק מהפונטים בעיברית הפכו לריבועים... אודה לעזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי לכולם האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות את המסך הבא: http://www.sony.co.uk/PageView.do?section=en_GB_Products&productcategory=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FMultifunction+Displays&productmodel=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FMultifunction+Displays%2FMFM-HT95&productsku=MFMHT95S&site=odw_en_GB&page=ProductHome בישפאר אין להן מושג, לא ולא יודעים אם בכלל יגיע מתישהו גם בלייף לא מביאים אותו. תודה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני בונה מחשב (כנראה AMD) ורוצה בעיקר למשחקים כבדים כמו FAR CRY, SPLINTER CELL, COUNTER STRIKE וכד'. אחרי מאות ת'רדים שקראתי בנושא ומלא המלצות על כרטיסים ב1000ש"ח ומעלה, עדיין לא ברור לי אם המשחקים הנ"ל (וסוגיהם) יעבדו לי חלק טוב ויפה גם עם GFORCE4 או משהו בסביבות ה400ש"ח. חבר שלי הראה לי היום את SPLINTER CELL על כזה כרטיס מלפני כשנה והמשחק היה ברמה הגרפית הכי גבוהה, ברזולוציה של 1280X720 והכל הלך חלק ויפיפה. בלי קרטועים. בלי תקיעות. בלי שום בעיה. שאלותיי הן (חוץ מהקודמת) : האם בשביל לראות משחק מתקדם ברמה מעולה זה תלוי במרכיבי המחשב האחרים (ברמות רציניות, אני מתכוון. אל תגידו לי את הדרישות של הפנטיום או מהירות וכד'...)? האם- בשביל צרכים אלו- אוכל לקנות כרטיס מסך בסביבות …
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
זקוק למישהו שיש לו כרטיס טלויזיה MSI TV @ nywhere series. הנה,אפילו ב KSP יש אפילו את הכרטיס: http://www.ksp.co.il/hnavright.htm הכרטיס האמצעי. אני זקוק נואשות למישהו שמחזיק בכרטיס
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
שלום אנשים למישהו יש נסיון עם חיבור מחשב לטלויזיה רגילה ופשוטה 29 אינצ'? האם ניתן במצב כזה לוותר על צג ולראות בבירור כיתוב, כגון מסמכי וורד אקסל, קריאת דפי אינטרנט, או שזה לא אפשרי עם ציוד כזה. יש לי בטלויזיה כניסת S-VIDEO אני שוקל לוותר על הצג ולהחליף כרטיס מסך הכולל יציאת טלויזיה ולהעביר הכל לסלון, הענין שאין כרגע בידי כרטיס שתומך ביציאת טלויזיה ולא אכול לבחון זאת אז לפני שאני משקיע... מדובר בפנטיום 3 עם כרטיס מסך ישן אם למישהו יש נסיון כזה אשמח מאד אחרת איאלץ פשוט להסתבך עם נסיונות תודה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מישהו פעם אמר לי שיש דרך לשפר את האיכות תמונה של הרדאון משהו בחידוד של התמונה, אני לא בדיוק בטוח מה, אולי מישהו מכם יודע מזה ואיך לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי אני עומד בפני קניה של כרטיס מסך ברמת מחיר של ~400 שקל. המסך הוא ברזולוציה של 1650X1050 ההתרשמות שלי היא שה8600 הוא לא כזה להיט אז הסתכלתי על ATI יש 2600XT עם חצי גיגה זכרון DDR3 ויש 3650 עם חצי גיגה DDR2, בערך באותו מחיר הבנתי שמבחינת ביצועים ה2600XT לוקח בגלל הDDR3 הבעיה היא שהספק של המערכת די ישן (בן 3 או 4 שנים) , זה ספק HEC 400W. ה2600 אמור ליהיות זולל הספק יותר רציני מה 3650, אז יש מצב שהוא לא יעבוד וה3650 כן. מצד שני יש את ה8600 GT למיניהם, כמו כרטיס SUPER של PALIT עם גיגה זכרון DDR2, שגם נכנסים בתקציב אבל שוב הבנתי שהם יותר חלשים. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מישהו שמע על דריברים חדשים של NVIDIA שצריכים לצאת שישפרו משמעותית את סדרת ה FX
-
בדקתי באתר של ATI אבל אין שם ברשימת הכרטיסים את הMOBILITY RADEON 4000 ואים לי מאיפה להשיג דרייברים חדשים מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כתבתי את ההודעה הזו גם בפורום תמיכה טכנית אבל אולי פה יוכלו יותר לעזור לי: קניתי כרטיס מסך משומש 9800 AGP ולאחר שחיברתי אותו והפעלתי את המחשב, המסך לא עבד, והלוח אם השמיע במקום צפצוף אחד קצר שהוא בדר"כ משמיע, צפצוף ארוך ומיד אחריו עוד צפצוף קצר. הלוח אם שלי זה ABIT VT7 שאמור לתמוך בAGPx8. האם אני צריך לקנפג משהו קודם בביוס כדי שזה יעבוד? מה עושים? עזרו לי בבקשה כי אחרת אני אחזיר את הכרטיס לבעליו הקודמים וחבל...
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
במקרה נכנסתי לאתר והפרסומת של המבצע עם המסך LCD עיניינה אותי מאוד. זה המפרט של המסך: http://80.179.136.53/HOT.aspx?docID=778&FolderID=125〈=he מה אתם אומרים עליו? האם הוא שווה את זה? האם הוא טוב לשימוש במחשב? אם אני לא טועה, זה אותו מסך: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37772
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב,לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלוויזיה. אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה חיצוני. מה צריך לבדוק שקונים כרטיס טלוויזיה? איזה חברות מובילות בתחום הזה? ואפשר גם להמליץ ספציפית על כרטיסים. ושתהיה אפשרות גם להקליט... תקציב:500 שקל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום! נסדדק לי הכ.מסך הקודם ואני מעוניין לקנות חדש. הצרכים העיקריים שלי הם למשחקים ממש פשוטים כמו FIFA, NBA,PES וכו'.. ולסרטים. אני רוצה להשקיע גג 700 שקל . תודה
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800GTX לפני כמה ימים הכול היה בסדר, עכשיו התחילו לקפוץ המשחקים ולא משנה אל איזה רזולוציה אני משחק מה זה יכול להיות? בדקתי את החום של הרכיבים והכול תקין, עדכנתי את הדרייברים וגם כן לא עוזר יש למישהו פתרון?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מתאר לעצמי שיש עדיין שוק לכרטיסים כאלה למי בונה מחשבי יד2?
-
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לצערי כרטיס המסך שרציתי אזל מהמלאי בניתי על HIS Radeon 6950 2GB DDR5 האם אותו כרטיס של GigaByte זה כרטיס זהה/טוב יותר/פחות טוב? אולי יש כרטיס אחר שטוב במחיר זהה או נמוך מזה ממשה שיש באתר של IQPC ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
hd3650 vs. hd2600 pro איזה כרטיס יותר טוב.. יש בניהם הפרש גדול? אני רוצה להריץ משחקים כמו pro street/grid/cod 4/crysis שיהיה על הגדרות טובות... מפרט: intel P4 3 ghz 160 gb 1gb ram לוח אם חיבור AGP צורב.. עוד שאלה... יש לי ספק של חברת fsp group 300W דגם: f350-a אני רוצה לדעת אם תהיה לי בעיה כלשהי אם אני אקח את הכרטיס hd3650 זה דחוף לי, תודה ערוך/הסר הודעה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חברה תקשיבו טוב אני על סף התאבדות !!!!! התקשרו נגמר ה msi (((( רק בעוד חודשיים הוא יהיה זמין . אין מה לעשות חייבים חלופה טובה (((( הוצע לי ה gigacube הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2106 באותו מחיר כפיצוי אז מה אתם אומרים זה או משהו אחר שכדאי תודה לעונים זה דחוף לי . אמרו לי זה xt מוחלש זה נכון ?
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
עזרה דחופה ...קניתי כרטיס מסך קניתי כרטיס מסך 9600 ממישהו פה בשכונה .. והוא לא מוצא את הכבל עם ה-6 פינים שמגיע מהכרטיס מסך לספק.. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות כזה ?? דחוףף
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-