כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך מאוד ספציפי, של VIEWSONIC שיש לו DVI, ובלי רמקולים, וכמובן 8MS יש חיה כזו ?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כשאני נכנס לכל משחק, לא משנה איזה משחק זה. כשאני שם את כל הפילטרים וגרפיקה במקסימום הוא עושה לי CPU RECOVER במקרה הטוב ובמקרה הרע הוא עושה לי RESET, מה אני עושה ? כשאני מוריד פילטרים וגרפיקה חלקם עובדים וחלקם ממשיכים עם אותה הבעיה. אנא עיזרו, תודה !
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
http://rivatv.sourceforge.net/status.html מידע שימושי מאוד
-
?amd phenom 2 x2 550 3.0ghz will be enough for ati hd 5850 and cooler master 500w will be enough for ati hd 5850 monitor 26inch
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ראיתי שקיימות גרסאות שונות של כ. מסך מכל אחת מהסדרות הנ"ל בחברות השונות. מהם ההבדלים? לדוגמא: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail במחיר 995 ש"ח CLUB3D Radeon 4850 512MB PCIe במחיר 919 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
ה 1950XTX שלהם מיוצר ב 90NM או שהם לא כתבו נכון? http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=161&grp=3 וה 1650P הוא גם ב 80NM או שהוא 90?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי צג SAMSUNG 930B LCD ואני מעוניין לחברו למחשב ( מתנצל מראש על הבורות)... אני לא מתעניין כלכך במשחקים, אבל אני עובד בתוכנות גרפיקה (בעיקר אוטוקד) ורואה סרטים פה ושם. חיבור DVI עקרוני עבורי או שזה סתם? המחשב שלי מרוחק מן הצג בערך 3 מטר, מצאתי כבל מאריך של DVI - האם יש כבל מאריך גם לחיבור אנלוגי? האם זה פוגע באיכות? פרטי לוח האם שלי מצורפים בתמונה (המחשב ישן יחסית) - כרגע אין לי כרטיס מסך. האם אני אני צריך כרטיס מסך לשם חיבור DVI? האם אני צריך כרטיס מסך לצורך עבודה בתוכנות גרפיקה? האם החיבור שלי בלוח האם הוא AGP או PCI-E? (אגב, מכל מה שקראתי כאן לא הבנתי כלום חוץ מזה שPCI-E זה חיבור חדש יותר ומהיר יותר - מה ההבדל ביניהם?) איזה כרטיס מסך מינימלי יחסית מתאים …
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני גר ברחובות ואני רוצה לקנות ראדון 9500 לא פרו(!) אין לי בעיה להגיע לנס ציונה או לראשון אבל המחיר צריך להיות בערך 950 שקל...
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
נשרף לי כרטיס המסך הקיים (נשפך קפה על המחשב) - Sapphire Radeon HD5750 1Gb . הייתי מרוצה ממנו אבל כעת צריך חדש ואני מתלבט. אשמח לעזרתכם בהמלצה על כרטיס חדש. תקציב: 700 ש"ח, אם חריגה של 100 ש"ח +/- לוח אם: Gigabyte GA-MA770-UD3 מעבד: AMD Athlon II X3-435 מסך: Dell 2209WA זיכרון: 2XG.Skill DDR2 2048, 900Mhz C 4-4-4-12L ספק כח: Chieftec A-135 400W
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום חזרתי עכשיו מחנות מחשבים והמוכר אמר לי שאם יש לך מסך CRT שהוא בן 3 שנים ויותר אז רמת הקרינה במסכים בני 3 שנים ומעלה מתחילה לקפוץ בצורה דרסטית. משהו במה שהוא אמר נכון או שהוא סתם בילבל לי את המוח?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
השאלה הראשונה: נכנסתי לדף מוצר באתר של חברה מסויימת, חיפשתי כרטיס מסויים והיה כתוב שהזכרונות שלו פועלים ב400הרץ נכנסתי לדף מוצר באתר של חברה אחרת, כרטיס מקביל, והיה כתוב שם שהזכרונות שלו פועלים ב200הרץ האם הם התכוונו לאותו דבר (כי DDR זה מוכפל) ופשוט ניסחו את זה אחרת או שבאמת באחד מהחברות (שמייצרות אותו כרטיס) מהירות הזכרונות כפולה משל השניה. אני צריך לציין שהכרטיסים הם לא גירסאות SE או כל גירסא מוחלשת אחרת השאלה השניה, האם אותו כרטיס, שבאחד יש 128ביט ובשני 64ביט (לא בייט, ביט!) יפעלו אחרת? ובמה יתבטא ההבדל אם יש בכלל תודה
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לאחרונה מת לי כרטיס המסך הנוכחי -128mb fx5200 בן 4-5 שנים. שימושים - בעיקר תוכנות גרפיות כגון פוטושופ וכו', לא 3D, ניגון סרטים וסטרימינג מהאינטרנט. אפס משחקים או וידיאו, לפחות כרגע ובטווח הנראה לעין. כרגע מחובר למסך CRT, אם יציאת DVI היא לא תוספת רצינית מדי אולי שווה לשקול, ייתכן ויגיע מסך LCD בעתיד הבינוני. המעבד - פנטיום 4 3GHZ, זיכרון 2GB. צריך עוד נתונים? המסך - מאג 996PF גם הוא בן 4-5, 19". יש לציין שמהכרטיס הנוכחי הייתי מבסוט מספיק - לא בטוח שאני צריך יותר. כן חשוב לי - אמינות, קירור, הצגת צבעים מדוייקת. מעוניין להוציא עד 200 ש"ח אם אפשר, אבל יכול לשקול יותר במידה ויורגש הבדל משמעותי בביצועים. *עריכה - לוח האם 865PERL, אני חושב שהתושבת של כרטיס המסך AGP. תודה,
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה היא כזו רכשתי מחשב חדש AMD3200+ 64bit לוח אם GIGABYTE K8NS ultra939 זכרון 512MB הכרטיס מסך 9600PRO התקנתי משחק NBA2005 כשרציתי להפעיל קיבלתי הודעה שחסר D3D9.DLL הורדתי את הקובץ הנ"ל והוספתי אותו עכשיו אני מקבל הודעה אחרת : The procedure entry point DdEntry10 could not be located in thr dynamic link library DDRAW.Dll בדקתי את ה-directx מותקן 9C אך בבדיקה שלו הואכותב שהדריברים לא מתאמים ביצעתי עידכון של הדריברים אך כנראה שזה לא היה נכון כי עדיין יש אותה בעיה מה עושים אני מתרפן ????????
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היתי רוצה לדעת איך הביצוים של ה-gfrocefx 5600 256mb משתןןים ל-readon המחיר לא משנה אז תמליצו אל הכרטיס הטוב מביניהם
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני זוכר באחד הפורומים שבנאדם אחד שאל על זה והביאו לו סרטון שזה עובד ומריץ משחקים והכול.. כאילו מחברים לכרטיס מסך ספק של מחשב רגיל ומחברים את הכרטיס מסך למחשב הנייד לא יודע דרך איזה חיבור נראה לי דרך VGA / HDMI רציתי לשאול, אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה את הכרטיס הכי משתלם מבחינת ביצועים עד 1500 שקלים או פחות ולהוסיף משהו אחר כרגע יש לחבר שלי את המערכת הזאת (בשבילו הכרטיס מסך) P4 3.0 Ghz Presscot Asus P4 800 SE 1024 DDR 400 RAM אני חשבתי בשביל על ביג טייפון וכרטיס טוב ברגיל הצורך הוא ביצועים מקסמלים בסכום הנ"ל עריכה: שכחתי לציין X850XT שהוא יכול להביא אותו ב1500 שקל
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רטיס מסך ati x1800 או ati x1900 הבעיה היא (ורק עכשיו שמתי לב אליה) שאין לאף אחד מהכטיסים הללו יציאת vga (יש לי מסך crt( האם יש מתאם מdvi לvga ןאם אין אז אני אצתרך לקנות מסך LCD?? זה די דחוף אז תגובות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מחשב HTPC ולכן אני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי סרטים באיכות HD אני מחפש כרטיס מסך עד 350 שקל שהוא תומך HDTV Output YPbPr תודה לכל העונים..
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש nVIDIA GeForce 6800GS 512MB Palit או Radeon X1800GTO 256MB Sapphire אבל אין לי מושג איזה מהם מתאים למחשב שלי... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
רציתי לדעת בבקשה מה הטמפרטורות בHD4870X2: א) במאמץ ב) במנוחה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
יש לי את המערכת הבאה: P4 2.8Ghz 512 Ram M.board- MSI 865p הכרטיס הוא AGP המערכת הזאת תגביל את הX800XL? אם כן עדיף לי לקחת 6600GT יותר זול
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
Radeon X1900XT 512MB Sapphire nVIDIA GeForce PX7800GTX 256MB Leadtek האם הפער בין הכרטיסי המסך האלה הוא גדול? פער המחירים ביניהם הוא 1000 שקל.
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי... קודם כל, אנ'לא בטוח שזה המקום הכי נכון להודעה כזאת, אבל שיהיה... ככה... יש לי כרטיס מסך Matrox G550 millenium, והוא פועל נהדר, כל הדרייברים מותקנים, ישירות מהאתר שלהם, כך שהם מעודכנים ביותר... אבל בכל זאת, כשאני מנסה להעלות משחקים, וזה קורה לי רק במשחקים!!!, הוא כמעט אף-פעם לא מצליח לעלות אותם... בהרבה מהמקרים הוא תוקע את כל המחשב עוד לפני שהמשחק עולה (מסך שחור), ולפעמים הוא זורק איזו הודעה מסויימת לגבי OpenGL (אם זכור לי נכון), ולפעמים הוא חוזר ל-Windows ברזולוציות נמוכות, ושאר תופעות למיניהן... אז לפני שאני מחליף את הכרטיס הזה, במקרה והוא לא מתאים למשחקי-מחשב, יש למישהו פתרון מסויים? תודה, ניב.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-