כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום היום נתקלתי בזה לראשונה שאני לא רואה את התמונה של הסרט רק בטלויזיה לא במסך המחשב. אני רואה מסך שחור כזה במקום. ואם זה קשור לדריברים חדשים שיצאו אני אשמח אם תתנו לי אותם פה תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מבחני ביצועים, הערות והארות ? בתודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
לקנות את ה1900XT מKSP ב2170 ולקנות קירור בנפרד (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=12920) שזה יוצא ביחד 2300. או לקנות את ה1900XT מנועה עם קירור האקסלרו ב2400. כי נגיד אם אני מרכיב את המאוורר שקניתי בנפרד וקורה לאחר מכן משהו לא יעשו לי בעיות בביטוח של הכרטיס? האם עדיף להוסיף עוד 100 שקל ולהיות עם ראש שקט? מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן חברים, מצאתי לקנות אותו ב 160 שקל. מה המשמעות של הכרטיס הזה ? האם יותר טוב למשחקים או יותר טוב לסרטים או לא לשניהם ? שווה ?
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה ההבדל ביןאחוזים) pci-express pci-express [glow=red,2,300]2[/glow] ודרך אגב, רציתי לדעת אם עשיתי בשכל... קניתי 8800GT pci-e2 בעוד לי יש פיסיאיי אחד.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אהלן חברה, התקנתי אתמול את GEARS OF WAR, ויש לי בו בעייה מוזרה.. ב-CRYSIS, שמתי לב פעם בכמה זמן (בעיקר בסרטוני מעבר - כמעט ולא במשחק עצמו), מה שנקרא TEARING - כאילו יש איזה פס על המסך שחותך את התמונה ל-2. זה פחות הפריע לי. הפעם, בGEARS OF WAR - יש לי משהו אחר, שאין לי מושג איך קוראים לו. התמונה לא נקרעת באמצע, אין פס באמצע, אלא פס שעולה מתחתית המסך למעלה וכאילו מעדכן את התמונה. כמו שאתם רואים בטלויזיה שמצלמים מסך מחשב אז רואים כאלה פסים עולים מלמטה למעלה - אז ככה, אבל יותר קטן. זה כאילו הREFRESH RATE נמוך מדי ולא מספיק לעדכן את התמונה. זה ממש מפריע למשחקיות כי זה קורה כל הזמן - גם בזמן המשחק. אני לא יודע מה לעשות נגד זה - המפרט שלי הוא Q6600 עם 8800GT SUPERCLOCKED ו-2GB R…
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/Update+NVIDIA+to+Acquire+AGEIA/article10573.htm קצת קשה לדעת לאן זה ילך אבל אני מניח שישב איזה שבב physx על כרטיסי המסך בעתיד. לפחות בזמן הקרוב קשה להאמין שהם ישנו את כל הארכיטקטורה של המעבדים. כולי תקווה שלא נדרש לקנות מעבד נוסף למחשבים שלנו בשביל חישבוי פיסיקה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אהלן חברים יש ברשותי כ. מסך 8660GTS מסך samsung 930B וטלוויזיה LG 26lc2r-tj המסך מחובר DVI לטלויזיה אין כניסת DVI יש רק כניסת D-SUB רגילה... (כניסת מסך אנאלוגי) חיברתי ממיר DVI 2 D-SUB, ומשם כבל D-SUB רגיל השאלה שלי היא כזאת לכ. מסך שלי יש 2 יציאות DVI ויציאה מתפצלת מוזרה שמתפצלת לשטויות ובינהם יציאת קומפוננט איך החיבור יהיה יותר איכותי, dvi 2 hdmi כבל קומפוננט או להשאיר כמו שזה עכשיו? תודה חברים!
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אומרים פה שאין לי יציאת DVI במסך שלי אבל לא מבין קיבלתי עם הכרטיס מסך שלי יצאת DVI אז אני יכול לחבר את היציאה של המסך שלי ליצאה של ה DVI נכון? ויש פה מישהו שחושב ש DVI משפר את האיכות של המסך?
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי חשבתי להוסיף כרטיס נוסף של NV לPhysX בנוסף ל8800 GTS שיש לי כבר (מפרט 1) כמו לדוגמה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2477 ואני בטוח שאפשר למצוא גם ביותר זול.. העניין אם זה יתן שיפור כי זה רק 8500? ועוד בחריץ PCI הרגיל והמיושן! מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם! מבקש את עזרתכם בדיעה לגבי הכרטיס מסך הבא: 1. SAPPHIRE 100284L Radeon HD 5750 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card יש עליו מבצע ב- NEWEGG 124$. האם מתאים לעריכת וידאו חובבנית? 2. מה ההבדל בין DDR3 ל DDR5 והאם זה קשור לזיכרון הפנימי של המחשב? תודה,
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הציעו לחבר שלי יד שניה, את הכרטיס הזה, ב500 שקל. בפלונטר זה עולה 3000 שקל. אני לא יודע אם זה כזה אמין, זה כרטיס חזק? הוא יותר חזק מX1950 PRO? מתי הוא יצא בכלל?
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את הכרטיס מסך ביחד עם ספק חדש והכל כמו שצריך, המחשב עולה אבל אני לא רואה. אני מחבר דרך כבל DVI לבן כזה וככה עד היום חיברתי לכרטיס מסך קודם ועבד פיקס. ניסיתי לחבר VGA וגם לא נשלחו אותות למסך. מה הבעיה ? הכרטיס מסך עובד, נגעתי בו והמאוורר מסתובב לו והכרטיס מורגש כעובד. ניסיתי לחפש את הכרטיס מסך המובנה בלוח אם (ASUS P5WDH) אבל זה חיבור ממש מוזר שאין לי אותו בכלל. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עלי לקנות שיהיה מספיק טוב לתוכנות אנימציה (מאיה) וקומפוזיט (אפשטר אפקט),שיהיה יעיל ולא יקר מדי. תודה, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
-
:s05: עזרה בבקשה קניתי כרטיס מסך חדש sapphire radeon x1550 512mb שהחליף את ה- 5200 הישן ניסיתי להתקין את הדרייבר גם מהדיסק התקנה(גירסא 7.4) וגם מהאתר שלהם(גירסא 7.9) אחרי שאני מפעיל תדרייבר מופיעה שגיאה http://www.siz.co.il/up/3gzmnewykot2.bmp עזרה דחוף =( אני כבר מת לשחק XDDDD
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המקסימום שאני מוכן להשקיע בזה הוא 1000 ש"ח. אני צריך את הכרטיס הזה בעיקר לעבודות גרפיקה כבדות וחשוב גם שיהיה HD בשביל הטלוויזיה. זהו פחות או יותר. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
נשרף לי כרטיס המסך הקיים (נשפך קפה על המחשב) - Sapphire Radeon HD5750 1Gb . הייתי מרוצה ממנו אבל כעת צריך חדש ואני מתלבט. אשמח לעזרתכם בהמלצה על כרטיס חדש. תקציב: 700 ש"ח, אם חריגה של 100 ש"ח +/- לוח אם: Gigabyte GA-MA770-UD3 מעבד: AMD Athlon II X3-435 מסך: Dell 2209WA זיכרון: 2XG.Skill DDR2 2048, 900Mhz C 4-4-4-12L ספק כח: Chieftec A-135 400W
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הרבה פעמים יצא לי לקרוא שקניית 8800 למערכות מיושנות זה בזבוז כסף. האם כדאי לקנות את הכרטיס הנ"ל למפרט הבא: מעבד: Intel Pentium 4 630 3Ghz זכרון: 2X512Mb DDR2 533Mhz לוח אם: Gigabyte GA-8I945P-G תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה כרטיס מסך חדש, התקציב בין 300- 350($) המפרט: Amd 64bit 3200 Epox 8kda3j Agp 1024 Ddr 3400 - 440Mhz חשבתי או על Geforce 6800Gt, Or Radeon x800XL מה מבינהם עדיף? מבחינת אוברקלוק, ביצועים יחסית למחיר וכו.. בבנצ'ים הם די שווים, אבל בכל זאת אני צריך המלצות ממישהו תודה
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש למישו תגובות על המסך הזה... מחירו - $173 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה צריך לעשות כדי לחבר ממיר YES לכרטיס הטלוויזיה, איך בדיוק צריך לחבר ולהגדיר אותו וכו' כדי שאיכות התמונה והסאונד יהיו מקסימליים. ניסיתי בינתיים אגב לחבר בין הDVD-וידאו שלי לכרטיס בSVIDEO וזה מופיע באיכות עלובה, איפה משחקים עם ההגדרות כדי שהתמונה תהיה חלקה?
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם בין שתי מסכי הLCD האלה יש הבדל משמעתי שאני ירגיש בו(מיועדים למשחקים) ?TFT 17'' 710N? ?TFT 17'' 710T? האם יש הבדל גדול ומורגש בין השתיים
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
זה לא מאפשר לי לפתוח את הCCC. שאלה נוספת, אני אף פעם לא אהבתי את הCCC, האם הורדה של הדרייבר בלבד, והWDM זה כמו הקונטרול פאנאל? תודה. עריכה: לגבי הבעיה מצאתי פתרון, פשוט צריך להתקין את הMicrosoft Net Framework 1.1. לגבי השאלה על הCP אשמח לתשובה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-