כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
יש איזה מתאם? אפשר לבקש כשקונים את המפרט? נערך, מצטער פשוט לא ישנתי הרבה זמן
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני עובר בעוד כמה ימים לבית חדש, ומתכנן להשתמש במחשב שלי בתור הטלויזיה. מותקן אצלי כבר כרטיס הטלויזיה (הטיונר), אך יש לי מסך 17" בלבד. ראיתי פעם התקן אופטי שנועד להגדיל את שטח המסך הנצפה, על חשבון איכות התמונה (מעיין זכוכית מגדלת). מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לי את ה X800GTO2 ורציתי לדעת האם אוכל להעלות לו את המתח באמצעות הדרייבר של ATI או תוכנה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראיתי את הסיקור החדש באתר ל 7900GS של לידיטק, גם לי יש אחד כזה. בבדיקה ב 3DMARK05 כמו שרשום בביקורת הכרטיס מקבל 7500+-, שלי משום מה מקבל רק 6300+- ( גם שלי של לידיטק ) האם לדעתכם הכרטיס עצמו תקול או משהו? את כל המשחקים הוא מריץ סבבה, עוד לא ניקלתי בביות. אבל התוצאה ב 3DMARK דיי ביאסה אותי, זה לא איזה 200-300 נקודות פחות ממה שכולם מקבלים, זה פחות מ 1000 ממה שכולם מקבלים וזה דיי מעצבן. גם ב OC הכרטיס רק מגרד את ה 6800 עם 530 ליבה ו 800 זכרונות ( יש לי עליו VF900 ). מה עושים? אגב, האם לדעתכם זה המעבד שעושה כאן את ההבדל הגדול? ( ראו מפרט )
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האם אפשר להמיר אות בצורה פסיבית מ-RGB Component ל-RGB D-SUB (חיבור VGA)?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
מכרתי XFX 6800 XT 256MB PCIE עכשיו, הכרטיס עם שנתיים אחריות ממרדנית, וקניתי 8800GTS 640MB, ככה שהוא היה תקוע לי איזה חודשיים בארון בלי שימוש, ומכרתי אותו ב 250 שקל.. עכשיו, בכל מקרה אם לא הייתי מוכר אותו אתמול ב250 שקל אז עד שהייתי מוצא קונה אחר הוא כבר היה שווה 50 שקל! מה אתם אומרים על העיסקה?
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמרוחק מהמסך בערך כ-3 מ'. אני חייב לקנות כבל DVI כדי שאוכל לחבר ביניהם. בלי הכבל אני לא יכול לעבוד עם המחשב. 1. מה עליי לדעת לפני שאני קונה כבל DVI. 2. ראיתי שיש מחירים שונים לכבל (בין 70 ל-140 ש"ח לכבל 3 מ') - מה ההבדל בין המחירים. 3. האם יש סוגים של כבלים. אם כן - איך אני יודע מה הסוג שלי? 4. אשמח לקבל המלצה על חנות או מקום שכדאי לקנות בו. אציין כי אני מעוניין שתהיה לי תצוגה איכותית במחשב. תודה!
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מאז 4 חודשים ומעלה שקניתי תכרטיס מסך רדאון 9600xt חלו בעיות אצלי במחשב למשל דרייברים רשמית מחברת ati לא נראה לי מתאימים כי הכרטיס מסך כל פעם נתקע שאני מפעיל משחק כמו bia או פרו אבולשיין בגללו החשב קורס לי ואף הוא עושה נקודות אדומות על המסך ..... לא יודע יש לו שגעונות תגידו אתם ממליצים לי דרייבירם אחרים משהו שיפתור תבעיה?נראה לי הכרטיס מסך הזה פגום...(קניתי אותו מקיסאפי עם השירות ה"""המצוין"") תגידו מה אני אמור לקבל בבאנגל אם קנית של חברת שפיר?קיבלתי רק דרייבר וכמה כבלים בקופסא שנראית ישנה (קניתי לפני איזה 4 וחצי חודשים תכרטיס מסך) help me
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
XFX GeForce 6800 XTreme 256MB DDR3 XXX edition האם שווה לקנות את הכטיס הנל ב 1088שח האם הקרור סטוק יספיק לאובקלוק או שכדי להשקיע ב זלמן VF900CU LED? והאם הזלמן יצדיק את המחיר שלו? תודה :yelclap: ---EDIT--- והאם הכרטיס יספק את המשחק STARSHIP TROOPERS ?
-
- 11 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לפני כשבוע שאלתי איזה כרטיס מסך עדיף X1800GTO או 7600GT.... בפירוש נאמר לי כי X1800GTO טוב הרבה יותר מה7600GT...לא רק זה אלא שגם בביקורת שפירסמתם על הX1800GTO רשמתם ש1800 עדיף על ה7600.... אבל עברו כמה ימים.....והנה ביקורת חדשה פה באתר (אחלה של ביקורת אגב, שבחים לכותב! כן ירבו ביקורות נוספות ;D) שאומרת בדיוק ההפך..שלמרות ש7600GT בעל 128BIT הוא עוקף את הX1800GTO בעל ה256BIT בהרבה יותר..... בדקתי פה בפורום...וגם בפורום רשום שX1800GTO טוב הרבה יותר מה7600GT... אז מה נסגר? למה החוסר תאימות הזאת? מתי תחליטו מה עדיף? נא לעדכן בהתאם את הכרטיסים לחודש יולי...תודה..!
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
תראו איזה תוצאה קיבלתי איך???? בלי אובר קלוק ובלי כלום http://img523.imageshack.us/img523/7739/dddd8jk.jpg הגיוני ???
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום רב אני בדיוק לפני קניה של 8600GT של חברת LEADTEK רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה דורש הספק כוח נוסף בנוסף לחריץ PCI-EXPRESS שהוא מחובר אליו כמו 8600GTS וכמו 1950XT הנה דוגמא למה שאני מתכוון http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/g84/Picture_060.jpg אפשר לראות בתמונה את החריץ של הכבל שצריך לחבר את זה אליו אז לפי מה שאתם יודעים יש אותו ? אני שואל למה אין לי את הכבל הזה בספק כוח שלי ככה שנראה לי שאני יצטרך מתאם כלשהו אז תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי לוח Asus P5b dlx ו כרטיס מסך 8800GTS 320mb אפשרי לעשות מערך SLI ?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
פשוט מדהים ביצועים חבל על הזמן שלכם כל משחק רץ כ"כ חלק שזה פשוט תאווה לעיניים.. אז כשאתם מתסבכים עם כרטיסי ה- LOW END כגון 6200 6600 וחבריהם אני מריץ משחקים בצורה מושלמת אהאהאהאהאה ואתם יצאתם כ"כ קטנים טיפשים ולא חשובים איזה מצחיק זה לקרוא תגובות של חבורה של מוגבלים בני פחות מ- 15... אתם פתטים (אם אתם בכלל יודעים מה פירושה של המילה)
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס מסך 6600GT חח כבר מציתי אותו אני רוצה להחליף ויש לי תקציב משו כמו 900 שקל בעיקרון אין לי צרכים מטורפים עם הכרטיס מסך אנלא משחק בקרייסיס ובכל המשחקים הכבדים .. אני משחק בפיפ"א וכאלה ואני רוצה שזה ירוץ לי חלקק ברזולוציה הכי גבוהה (פיפ"א 2009 דיי כבד הייתי אומר) אה כן ויש לי מסך 19" 2MS של AOC אז תעזרו לי חברים תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרושה המלצה לכרטיס מסך AGP לעבודות תיכנות עם Windows Vista (בעיקר לשם התאמת תוכנות קיימות שכתבתי למערכת ההפעלה החדשה). התקציב הוא עד 800 ש"ח. אני מעוניין, כמובן, בכרטיס שיוכל לעבוד עם הממשק הגרפי החדש Aero (כלומר תומך ב-DirectX9, ב-Pixel Shader 2.0 ובעל 128MB לפחות). הכרטיס לא מיועד למשחקים (אולי משחקים מזדמנים). המפרט הנוכחי שלי: [table] [tr] [td]מעבד:[/td] [td] Pentium 4 2.4c [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון:[/td] [td] 1GB (Kingston 4x256MB) [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם:[/td] [td] Abit IS7 [/td] [/tr] [tr] [td]כוננים קשיחים:[/td] [td]WD 80GB, WD200GB (שניהם בממשק IDE)[/td] [/tr] [tr] [td]כונן DVD:[/td] [td] Toshiba DVD SDM-1712 [/td] [/tr] [tr] [td]צורב DVD:[/…
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך לAPG ב700 שקל גג הכרטיס למישחקים
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם radeon 9800 se וקיבלתי איתו חיבור מוזר מאוד של TVOUT שיש את אותו ראש בשני הצדדים של החיבור מהכבל לכרטיס מסך בשני הצדדים. ושאלחתי את החנהות שממנה קניתי והם אמרו לי שזה המודרני מה שהולך עכשיו. מילא נניח שקניתי. עכשיו יש לי עוד מחשב שיש בו רדאון 9000 גם עם TVOUT ולקחתי תכבל מהמחשב שם לנסות וזה לא מראה לי תצוגה בטלויזיה זה לא מזהה לי תטלויזיה בכלל. אם מישהו יודע מה הבעיה תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה ההבדל ביןאחוזים) pci-express pci-express [glow=red,2,300]2[/glow] ודרך אגב, רציתי לדעת אם עשיתי בשכל... קניתי 8800GT pci-e2 בעוד לי יש פיסיאיי אחד.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום . המפרט שלי נמצא בצד . אני לא כזה גיימר ומשחק בדרך כלל רק בכמה משחקי רשת . שיחקתי עם המחשב הזה הזה בCOD4 בהגדרות נמוכות-בינוניות די חלק אבל COD5 בקושי זחל עליו . אז אני בכלל לא מצפה שהCOD החדש יעבוד על המחשב . יש טעם לשדרג כרטיס מסך ? אם אני ישדר לאיזה כרטיס אז המחשב יצליח להריץ את המשחקים החדשים במדיום ? ואני יוכל לשחק נורמלי בCOD החדש ובBF החדש שאמור לצאת ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום חברים. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני צריך להחליף לו את הכרטיס מסך. כאשר אני מתבלט בין 2 כרטיסים עיקריים: 1. GTX460(במחיר 600 שח) 2. quadro 600(באיזור ה900 שח) (הכרטיס הנוכחי שלי הוא NVIDIA GeForce 250GTS 1G-3 P.O.VIEW) הייעוד של הכרטיס הוא גרפיקה כולל תלת מימד ווידאו.( ADOBE חבילת , 3ds max, zbrush) כאשר יש לי מעבד CORE I5 1156 QUAD 750 ולוח אם של ג'יגהבייט GA-P55-US3L. 4G זיכרון ראם שלהם אני הולך להוסיף עוד שתי יחידות של 4 (Hyper X KHX1600C9D3/4G). אני מתכוון להתפתח לכיוונים של סצנות אדריכליות, מערכות חלקיקים, אנימציה.reelflow. מה אתם ממליצים/חושבים?...אשמח לכל המלצה, תודה רבה לעונים וסליחה על החפירה.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, מה משתלם יותר מבחינת יחס ביצועים/מחיר ? האם ה-GT חלש משמעותית מהPro, או שברזולוציות של 1280x1024 לא ניתן לשים לב לכך כל כך ? האם ה-7900GT וה-7950GT של nVidia חזקים משמעותית ? תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ראיתי שרבים המליצו על הכרטיס הזה פה ובפורום מפרטים (CLUB3D ATI Radeon X1950PRO 256MB GDDR3 Passive Heatpipe), וכמו רבים נוספים,השתכנעתי והזמנתי את הכרטיס הנ"ל, אבל כאשר הסתבר לי שהכרטיס לא במלאי ולא יהיה גם בעשור הקרוב, (שוב תודה,IQPC הנפלאים) אני נאלץ למצוא אלטרנטיבה. בנוסף,כבר ידועה לי האופציה של ה3850 ב900 ש"ח, ואני יודע שהיא הרבה יותר משתלמת מכל אופציה אחרת, אבל זה כנראה לא אפשרי מבחינה תקציבית. חשוב לציין שלא יהיה צוואר בקבוק וזה לא פקטור בהחלטה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי , יש לי PINE - XFX GT6600 , התקנתי את הדרייברים הכי חדשים nvidia forceware 81.87 (כרטיס חדש , לא נוסה עם דרייברים אחרים) וכל פעם שאני מעלה את ה properties של הכרטיס מסך הכל נהיה כהה מאוד , ואז מספיק שאשנה refresh rate לדוגמא מ 75 ל 72 וחזרה ל 75 והמסך חוזר לבהירות שהיתה מכוונת. מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 4850 לGF9800GTX+XT של XFX http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1135 איזה מבין השניים עדיף מבחינת ביצועים? (אין לי בעיה להוסיף את ה100 שקל הנוספים) המפרט שלי בצד מתוכנן OC למעבד והספק יהיה 500W של סיסוניק
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-