כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף קיבלתי תמחשב החדש הנה התוצה ניראה לכם נורמלי הכרטיס מסך זה X800XL http://planet.nana.co.il/idan151/dfgf.bmp
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך 9600XT בחודש חודשיים הקרובים מישהו יודע האם צפויים שינויים בזמן זה במחיר? איזה חברה מומלצת יותר? GIGABYTE ?? CLUB3D ?? POWERCOLOR ?? אחר ??? ההבדל בין המחיר הכי גבוה להכי נמוך הוא 70 שקל הבנתי שהרבה פעמים בחברות פחות טובות מקבלים קירור לא טוב (כמו ה-ג'יפה 4 של CHAINTEC שיש לי, המאוורר הקטן הזה מרעיש כמו מטוס סילון) וזה בא לידי ביטוי בדברים אחרים תודה לעונים
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
בבקשה אני חייב לדעת איפה אני מכוון פוקוס. במסך MAG FD2 . אני עכשיו עם המסך פתוח ואני רואה מלא חלקים ואני לא יודע במה לגעת תעזרו לי אני לא יודע איפה ה בורג של הפוקוס אני מפחד להרוס משהו.. רק תגידו לי אם זה בדרך-כלל הכיוון הבורג של הפוקוס נמצא איפה שהחיבור שמחברים את המסך? כי אני רואה ש ב 786FD זה מאחורה. אבל לי יש FD2 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
LG FLATRON F900 P הוא כלי! קיבלתי אותו לא מזמן והוא פשוט מ-צ-ו-י-ן סוגר 1600*1200 על 85 HZ כמו שצריך והצבעים מצוינים אני אשים תמונות עוד מעט WOOT!!!!
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לינק: http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL17&globalCode=L1730SM&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=28# האם הוא שווה את המחיר? האם הוא טוב למשחקים ולסרטים כי זה יהיה אחד השימושים העיקריים. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה כרטיס לקידת וידיאו, ומה זה כרטיס עריכה. ציפיתי לכרטיס טלויזיה שאיתו אוכל לצפות בטלויזיה דרך המחשב,ולהקליט דברים מהוידיאו,ולצלם תמונות. הסבר בבקשה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
אוקיי שלום לכולם, אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מחפש מסך (כמו שהבנתם כבר) LCD 17". עכשיו אני מחפש את המסך הטוב ביותר שיש למשחקים ובעצם המסך הטוב ביותר. צריך שיהיה גם מחיר סביר נורמלי לא ב4000 ולא מחירים אסטרונומים כלומר המסך שהכי טוב, יעיל ושווה, מבחינת מחיר שיש היום בשוק. תודה על העזרה, אורי.
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
טוב אז היום קיבלתי את ה VP171 (מסך פשוט מדהים!), ושמתי לב שלא מצויין בשום מקום, לא על האריזה, לא בחוברת הוראות, לא במידע בדיסקים, מהו הMS של המסך (אותו דבר היה גם עם ה1720P שאבא שלי קנה, גם שם לא הופיע בשום מקום מהו הMS של המסך אני לא מבין למה לא מציינים את זה על המוצר). בגלל שידוע לי ש VIEWSONIC הוציאו שני דגמים של המסך אחד עם 16 ואחד עם 8 אני רוצה להיות בטוח שקיבלתי את ה8, יש דרך לבדוק? תודה
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
-
-
כל הזמן שאני פותח תאקספלור אז פשוט אני רואה זוועה בעיניים! זה קורה לי גם בלפטופ HP PAVILION שבא עם ATI 64MB וגם במחשב הרגיל עם הג'יפה 4. יש דרך לפתור את זה ? אולי בעזרת פירמוט? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הCatalyst 5.1 או Omega 2.5.9.7a שמבוסס על הCatalyst 4.12? הכרטיס הוא רדאון 9550 128BIT שאני אקבל מחר או מחרתיים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מדובר לא ב6600GT אלא 6600 הרגיל לAGP... של חברת Sparkle ובא ב2 גירסאות: 128mb שמחירה 865 256mb שמחירה 980 אסור לפרסם חנויות....או שמותר...אבל ...זה חנות מוכרת מאוד..אז מי שרוצה לדעת איזה שישלח לי בפרטי... תמליצו עליו הוא טוב... הנה המפרטים שלהם: Chipset : NVIDIA GeForce 6600 Core Clock : 300 MHz Memory Clock : 550 / 500 MHz Memory Type : 128 / 256 MB DDR Memory Interface : 128 bit RAMDAC : 400 MHz Bus Type: AGP 8X Driver Support : WindowsXP, Windows2000, DVI HDTV ( Resolution up to 1920 X 1080i )
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רציתי לדעת 3 כרטיסי מסך הכי טובים מכל החברות עד מחיר של 600 שקל פחות יותר?
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום. רכשתי לאחרונה כרטיס: GIGABYTE Geforce FX6600GT 128 mb bulk לפניו היה לי כרטיס מיושן (440mx) ועקב דרישות חדשות (פרוייקט לא קטן ב 3DMax) החלפתי לכרטיס החדש. ציפיתי לשיפור משמעותי מהכרטיס החדש ואני פשוט לא מקבל אותו. בנוסף, ניסיתי להריץ משחק, לא זוכר את שמו, איזה שהוא ראלי מכוניות תלת מימדי ואני מקבל המון פוליגונים "מרוחים" על כל המסך. אותה תופעה מופיעה בעוד משחק כשבכרטיס הקודם זה לא קרה. כנראה משהו בהתקנת הכרטיס ו/או בהגדרתו לא הלך בסדר. אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעייה. (הכרטיס עלה המון... חברה שלי מתבאסת עלי... יצאתי אפס תודה.
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לברר אם הכרטיס מסך- Leadtek WinFast GeForce FX 6600GT 128MB Retail הוא כרטיס ששוה קניה? **עריכה:איך אני יכול לדעת מאיפה לקנות?? אני צריך חנות שתיהיה אמינה ועם שירות טוב המפרט שלי הוא: AMD 2400 512mb ddr abit nvidia nforce2 nf7
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה של הכ.מסך עם התוכנה AquaMark 3 ואלו התוצאות(בתמונה) איך הם בסדר ??? ומה הם אומרות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב: P2.4 512MB AGP x 4 עד לאחרונה המחשב שלי עבד עם GeForce MMX440 64MB לא רע בכלל . לאחרונה החלטתי שהוא מתחיל להתישן מכיוון שכשהרצתי FarCry הייתי חייב לשים את כל הנתונים על low כדי לשחק חלק, למרות שהייתי תמיד על 1024x756. המשחק רץ ב 40fps אבל רציתי לראות את הטקסטורות ברמה גבוה יותר ולכן קניתי את ה 6600GT AGP. מה רבה היתה האכזבה לאחר שהרצתי את המשחק ה- 6600GT אמנם הריץ את המשחק על high אבל הFPS היו נמוכים מאד (28) והמסך קפץ בקרבות כבדים. רק כאשר הורדתי אותו ל-Medium וביטלתי את ה-AA הוא רץ ב-40FPS כלומר באותה מהירות שהMMX מריץ low. יכול להיות שהכרטיס כל כך איטי? לפי מה שאני רואה הוא בסך הכל רק פי 2 יותר מהיר מהכרטיס הישן? מה שהורג אותי שבביקורות הראו שהכרטיס מהיר …
-
- 51 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש AMD 939 3200 עם לוח NFORCE4 אני צריך כרטיס מסך טוב עד 1000 ש"ח ואם זה לא הגזמה במחיר הזה אז שיהיה גם VIVO תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני חייב לבחור מסך! פשוט אני מתלבט כבר כמה זמן ונורא קשה לי להחליט... המסכים שאני מתלבט הם: samsong 710TM LG 1730s samsong 710n nu QL-711V אני יודע את האיכויות של כל אחד וגם את המחירים.. מה שאני צריך זה כמובן עזרה לבחור מה יהיה לי הכי טוב... המסך ישמש בעיקר למשחקים ולסרטים.. איזה מסך יביא לי את השילוב הכי טוב מבחינתי (מחיר + איכות)?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אתם יכולים להסביר לי מה זה PCI PCI E , AGP..... מה זה הדברים האלה?? ומה הם עושים?
-
- 8 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום שלום, לפני בערך חודשיים קניתי כרטיס xfx geforce 6600 GT. עבד סבבה במשך כמעט חודשיים ואז מת לגמרי. סתם ככה. בקיצור נתתי אותו לחנות, חיכיתי שבוע וחצי ועכשיו קיבלתי כרטיס חדש במקום. עכשיו, ראיתי אותו כביכול מוציא את הכרטיס מתוך קופסא שאכן נראתה כמו הקופסא של ה-XFX שקיבלתי כשקניתי את הכרטיס, רק שהכרטיס עצמו נראה שונה. המאוורר מברזל פשוט בלי שום עיטורים או משהו, ולא כתוב בשום מקום על הכרטיס XFX. עכשיו גם שהגעתי הביתה והתקנתי את הכרטיס גיליתי להפתעתי שגם הכבל של ה-TV OUT של הכרטיס המקורי, לא מתאים לכרטיס החדש. מה אתם אומרים? הביאו לי איזה כרטיס NO-NAME במקום, או שיכול להיות שזה גירסה פשוט שונה במקצת של הכרטיס, משהו כמו "מהדורה אחרת"?
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-