עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש דבר כזה כרטיסי טלוויזיה?? ואם כן מה הבדל בין כרטיסי טלוויזיה לכרטיסי מסך עם יציאות לטלוויזיה? אם אפשר אז אתם יכולים להביא תמונות?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by lazygecko,

שלום לכולם. אני בונה מרכז מדיה לסלון ואני רוצה לשלב בו מסך LCD קטן, אם אפשר שיהיה מסך נגיעה. מישהו יודע איפה אפשר למצוע מסכי LCD קטנים ? 10 אינטש או פחות.

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  3. Started by AvigdOr.GT,

התקנתי את התוכנה, הרצתי אותה וקיבלתי 2516, המפרט שלי הוא: p4 2.400 leadtek 6600GT 512ddr אף אחד מהרכיבים לא עבר OC, אני משתמש בדריבר 6.7.6.6. עוד פרטים: http://service.futuremark.com/compare?3dm05=545310 אני עכשיו יתקין את הדריבר 71.80, מה אתם חושבים שהבעיה יכולה להיות?

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  4. Started by RayZ,

רציתי לשאול - האם יש היום כרטיס טלויזיה שרק מאיץ את הוידיאו,ולא מאפשר הקלטה או צילום תמונות? כי אני לפני קניה,ואני רוצה לקנות כרטיס שמסוגל להקליט ולצלם

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by yos11,

הזמנתי היום את הכרטיס ובחשבונית רשום : MSI NX6600GT TD128E האם זה אותו כרטיס? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by NIRAN,

קיבלתי 4494

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  7. מה זה WHQL? כתוב את זה ליד חלק מהדרייברים ואני רוצה לדעת מה זה. תודה לעונים. עריכה: תודה על התשובה. יש לי עוד שאלה, מהו הדרייבר הכי מומלץ כרגע לכרטיסי המסך של אנווידיה? הכרטיס שלי בחתימה, אם זה משנה משהו.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  8. Started by Little_AKA_Or,

רציתי לדעת איך הכרטיס הזה :ס http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5428 הקירור שלו נראה מאסיבי ביותר, נראה לי די טוב :\ למישהו יש אותו? או אולי ביקורת עליו?

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  9. הזמנתיי 6800GT של גיגה ביט..... והרבה פה אמרו שהוא כרטיסס חרא ולא כידי ליקנות אותוו אז איך שהוא הצלחתי לבטל תהזמנה אז עכשיו איזה כרטיס אתם ממליצים לי ליקנות בבקשהה תודה

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by fofo66,

אני יודע שכרטיס המסך ישן אבל אני מחפש גירסא טובה של דרייבר שאני יוכל לנצל אותו חיפשתי באתר של nvidia אבל לא ידעתי מה להוריד יש כול כך הרבה גירסאות מישהו יכול אולי להמליץ לי תודה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  11. Started by gggilad13,

מישהו יכול להביא לי כמה קישורים להשוואות בין הכרטיסים הבאים: X800/X800XL/6600GT/6800NU/6800GT איזה מבינהם הכי מתשתלם המבינת ביצועים/מחיר?

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  12. Started by fluffy,

קניתי לפני שבוע את הכרטיס 6600GT של אלבטרון (AGP) והוא עובד אחלה אבל יש לי 2 בעיות: 1.המאוור עושה רעש ממש חזק והבנתי שיש כרטיסים שעושים פחות רעש ממשפחת ה6600GT ואני לא יודע מה לשעשות עם זה כי אני לא חושב שהחנות תסכים להחליף לי אותו....אם יש למישהו רעיון או עצה בנושא זה? 2.במשחק HL2 וב3DMARK05 יש לי בעיות בתצוגה שנראה לי שזה ארטיפקטים (לא בטוח), לא יודע ממש איך להסביר את זה, אבל יש מעיין באגים בתמונה שיש חלקים של התמונה שחסרים (לדוגמה בדמויות ואז יש בהם "חורים" שרואים דרכם) או טקסטורה שמתלבשת על גופים (כמו לדוגמה על רשת בHL2 ואי אפשר לראות דרכה או "קווים" שנמתחים מדמויות ב3DMARK05 ורואים שזה בעייה בתמונה...), בכל מקרה ניסיתי להסביר את הבעייה הכי טוב שיכולתי ואם יש למישהו …

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by gamer-8,

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=975 נסו ופרסמו תוצאות. ואל תשכחו להשוות טמפרטורות כמובן.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by lipa,

יצרנית כרטיסי המסך Gainward (המצוינת) ,נסגרת http://techreport.com/onearticle.x/7928

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  15. אני משתמש בדרייבר 71.50, ומשום מה יש לי רק את האפשרויות הללו: איך מפעילים את שאר האפשרויות?

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by Lodvig,

היי לאחי יש P4 2.8 עם 512M ו RADEON 9200SE עם המפרט הזה הוא מפעיל יפה מאוד את המשחק NAM67 SHELLSHOCK וגם רואה את המחשב בטלווזיה ( TV OUT) לאחרונה קניתי מחשב ATHLON3000 512M ו 6600GT - אני לא מצליח לראות את המחשב בטלווזיה ולגבי המשחק , אז רק הסרטונים של המשחק והתפריטים עובדים מצויין אבל ברגע שמתחילים לשחק כל המסך נמרח, ניסיתי לשנות רזולוציות והכל, כלום לא עוזר, בבקשה עזרתכם אגב הכרטיס מסך של GIGABYTE

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  17. בקיצור אני מחפש המלצה לדריוור טוב בשביל להביא אובר מקסימלי לכרטיס מסך,ושיציג ביצועים גם במצב סטוק במשחקים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  18. אז ככה...יש לי איזה 1300-1500 שח..(ואי אפשר להתגמש...)... אני צריך מסך...בעיקר לסרטים וגם למשחקים...אבל המשחקים זה לא העיקר...ממש לא העיקר...זה אולי 10% ממה שאני עושה על המחשב במשך השבוע..!!..(משהו כמו 2-4 שעות בשבוע) אני מחפש מסך איכותי...אני לא יכול להוציא יותר מזה כסף...ובגלל זה ירדה האפשרות של הLG F900P... אז ככה הנה רשימת המסכים(קישורים לאתרי יצרן): Samsung 955DF Samsung 997DF Hyundai Q995 ViewSonic E92f+SB עכשיו פירוט על המסכים: Samsung 955DF: שפורפת מסך - Dynaflat רזולוציה מקסימלית - 1600X1200 תדר אופקי - 30Khz עד 85Khz תדר אנכי - 50Hz עד 160Hz רוחב פס - 185Mhz גודל נקודה - 0.2 תמונה - Samsung 997DF: שפורפת מסך - Dynaflat רזולוציה מקסימלית - 1…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מה הולך עם המחירים של ה X800 PRO ? הם לא יורדים.. במקום זה הם אפילו עלו בכמה אחוזים... אני דחיתי קניה של כ.מסך כדי לקנות את ה XL מארה"ב וגם הוא משווק ב 400$ כרגע... 100 דולר יותר ממה שהובטח... וזו גירסתם PCIE כך שלא נראה לי שישתלם בכלל לקנות AGP... מה יהיה איתם ? הם רוצים לשבור את NVIDIA בכך שהם מבלבלים ת'ציבור ? דמיט!

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  20. Started by MoAv,

בצורה מאוד מקרית , הכרטיס שלי ALBATRON 6800GT התחיל לעלות בטמפרטורות במשחקים כבדים ולהראות ארטיפקטים , כנראה בגלל בעיות החום שנוצרו . בהתחלה הנחתי שזה בגלל אבק , אז ניקיתי את כל המארז והמעלות ירדו אבל ממש בקטנה . כרגע במאמץ הם מגיעים ל-70 מעלות 1-+ ובמנוחה 47 . ככה שזה ממש לא נראה הגיוני . יש לי את הכרטיס כבר עוד מעט חצי שנה והוא אף פעם לא הגיע לטמפרטורה כזאת . לפני זה במאמץ הוא לא עבר את ה-56 . תחת ההגדרות בדקתי את ה"איתור תקלות" ושם מופיע : Silent Running : Stress test transition L2->L1 . מזהה אירוע : 106 .והזמנים מופיעים כאשר אני מפעיל משחק והטמפרטורה מגיע למקסימום . איך אני פותר את זה אנשים ? אני ממש מפחד שכרטיס של 2500 שקל ילך לו .

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כפי שרשום בנושא: כמה נקודות ה" PINE xfx 6800 128MB DVI,TV" צריך לקבל ב 3DMark05 ? תגידו לי פחות או יותר... תודה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by BoRiS.K,

תקשיבו יש לי כרטיס XFX GEFORCE 6800GT והתוצאה שלי 4460 משהו כזה מה יכול לגרום לזה הדרייברים שלי הם הכי חדשים..(67.66) תודה על העזרה מראש..

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  23. 128MEGA 128BIT כיום ברשותי כרטיס GFORCE 4 MX 4000 על לוח של- GIGABITE GA-7VM400M 1)האם אני אבחין בשיפור במשחקים? 2)האם הכרטיס טוב?מחירו 430 ש"ח האם יש כרטיס טוב ממנו בסכום זה? 3)האם לוח האם יסכים לקלוט את הכרטיס? (המדובר ב חריץ AGP) 4)הכי חשוב זה תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  24. מחפש מסך "17/ "19 LCD מומלץ. בבקשה תנו מחירים, השוואות\ מפרט. תודה רבה...

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. טוב אז .... LCD עד 1800~ עדיף פחות הוא לא ממש מיועד למשחקים אבל אם יש אחד שאפשר לשחק בו במחיר סביר אז אולי ראיתי שניים שאהבתי אחד של BENQ ואחד של MAG מחירהם (בהתאמה) 1800~ 1600~ תודה מראש

• 10 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.