כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
אני מתבלבט בין שלושה כרטיסי מסך : hd 6850 crossfire x2 hd 6950 2gb 1280 gtx 570 מה אתם אומרים כדאי לבחור? דרך אגב המעבד שאני הולך לקנות הוא intel core i5 2400 3.1 וכניראה שאני יעשה לו oc הוא יהיה בסדר איתם? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
??? מה כדאי לי לקנות Leadtek Geforce 4 MX440 64MB DDR + TVOUT או ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI חייב תשובות במהרה כדאי לקנות אני כבר מחקה הרבה זמן לדעות של אנשים ואני רוצה מחר לקנות אחד משניי הכרטיסים האלה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
להלן הידיעה: http://www.digitimes.com/news/a20040930A7056.html וואו, XBOX2 עם R500 שיוצא ברבעון ראשון 2005 וR480 שיוצא בקרוב .... ATI ממש עסוקה טוב הנה *לחיים*, להמשך קרבות מהנים בין ATI, ל-NVIDIA ולעוד כרטיסים מדהימים שיגיעו ויפילו אותנו מהכיסא עכשיו אני אשב בצד ואחכה לכל ה-FANBOYS שיפלטו את השטויות המתלהבות שלהם כתמיד
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ועם הכרטיס מסך שלי יעבוד על משחקים שתומכים ב direx 10 אז אני יוכל לשים רזולוציות גבוהות??
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מחפש משהו טוב אבל לא יקר מידי ואיפה כדי לקנות כרטיסי מסך טובים במחירים סבירים???
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד אינטל פנטיום 4, 2.4. 2GB זכרון פנימי. המחשב הולך לשמש כ-HTPC. אני רוצה לשחק גם ב-Pro Evolution. אני מתלבט בין 2600Pro, HD3650 ו-x1650 מה הכי משתלם לי מביניהם?
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
-
^^^ ואני גם לא רוצה להוריד את ה CATALYST CONTROL CENTER כי זה מכביד ואני לא אוהב אותו יש משהו מקביל ב OMEGADRIVERS? 7.1?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
עד כמה הכרטיס הזה סוחב משחקים חדשים?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני משחק בפאר קריי קורה מן מצב שהתמונה נשברת כאילו לפס שחותך את התמונה , זה קורה שאני מסתכל ימינה ומשאלה מהר , הVSYNC מופעל ויש לי מסך LCD יש למישהו פתרונות? אגב הורדתי את הפאטץ האחרון.
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כ-4 חודשים רכשתי מחשב חדש, רכשתי כרטיס מסך בסיסי שישרת אותי עד שאחליט להתחיל לשחק. הכרטיס שרכשתי הוא של Gecube - RADEON HD3650 http://www.gecube.com/products-02.php?prod_search=GC-RX365XTG3-D3 לאחר כחודש עבודה התחלתי להרגיש שהרעש שבוקע מהמאוורר שלו ממש מפריע לי, פניתי לספק והחלפתי את הכרטיס לכרטיס זהה בתקווה שזה יפתור את הבעיה. גם הכרטיס החדש שקיבלתי מרעיש באותה המידה. ביקשתי להחליף את הכרטיס במוצר אחר והיום קיבלתי אישור לשדרוג (עלי להוסיף רק את הפער) ואני צריך את עזרתכם. מכיוון שאני מעוניין להתחיל לשחק במחשב אני רוצה לקחת כרטיס איכותי התקציב של עד 1200 ש"ח. 1. האם סביר שכל כרטיס מהיר או מתקדם יותר שאקח יעשה יותר רעש ? טיפה על המחשב שלי כדי שתוכלו לעזור ל…
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל מנורה שהיא על אותו קו חשמל של המסך המסך מתחיל לרעוד יש לי מסך mag 770fd
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
עשיתי benchmark ב-3DMARK 2001 SE (לא PRO), על הגדרות Default. יצא לי 8800 נקודות הכי גבוה עד עכשיו.... האם תוצאה זו בסדר בהתחשב במפרט שלי? (ראו 'מפרט מחשב')
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ערב טוב, בבקשותיי למפרט עבור מחשב חדש שישמש עבור משחקים ועבור עריכת 2D (פוטושופ ותוכנות Adobe וכן עריכה מזדמנת של סרטונים) פעם אחר פעם הומלץ לי לשלב במערכת כרטיס מסך מדגם Nvidia GTX570. ממבחנים שרצים ברשת כולל מבחנים שנעשו ע"י האתר הזה עולה כי הכרטיס המתחרה, מדגם ATI HD 6970 2GB, עולה בביצועיו על הכרטיס הנל. האם אני מפספס כאן משהו? הכרטיסים מתומחרים באופן די זהה, לכרטיס של ATI יש יותר זיכרון (2GB מול 1.28GB) וכן ברובם הגדול של המשחקים אף מציג FPS גבוהה יותר. היכן ידו של כרטיס ה-Nvidia על העליונה ומדוע דווקא הוא מומלץ יותר מבין השניים? הוא מציג ביצועים טובים יותר ברזולוציות גבוהות יותר? הוא מציג ביצועים טובים יותר בעת שימוש בפילטרים? הוא רועש/מתחמם פחות? תודה רבה על ה…
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הדרייבר הקודם היה 8.10 ורציתי לעדכן ל-8.11... בהתחלה הסרתי את 8.10 ואז גם השתמשתי ב-driver sweaper. אחרי תהליך ההסרה התקנתי את הדרייבר והכל הלך חלק. בסוף ההתקנה הוא ביקש לעשות REATART וכך עשיתי. המחשב התחיל לעלות ופתאום (אחרי הסמל העגול הזה של ויסטה) אני מקבל בלו סקרין. חשוב לציין שזה קרה לי גם שניסיתי להתקין 8.11 BETA אבל לא עשיתי מזה סיפור כי זה BETA ואז פשוט חזרתי ל-8.10... תודה רבה לכל המגיבים!!!!
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
AMD השיקה את כרטיס המסך התקציבי הטרי שלה לביקורות נוקבות בעקבות שורה של החלטות משונות - והתוצאה היא מוצר שפשוט אי אפשר להמליץ עליו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום היום קניתי את האלברטון 6800 הרגיל לא הגירסה המקוצרת הינה לינק http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1652&catcode=153 ככה כמה שאלות.. 1. קודם כול איך הכרטיס טוב? 2.העם אפשר למצוא אותו בפחות כסף? 3.העם אפשר לפתוח לו את הצינורות כמו שאפשר לפתוח לגירסה היותר נמוכה ה- le?? ועם כן אז העם בגירסה הזאת הפתיחת צינורות תעבוד בטוח או לא?? כי בגירסה היותר נמוכה זה אחד ל-5... 4. יש לי קירור מיים מטורף (מעבד 15 מעלות) וכמובן רכשתי גם בלוק קרור לכרטיס מסך של dd לאיזו רמה נאי יוכל להגיע? העם אני יוכל להגיע לאולטרה?? 5. עם מישהו יכול לתת לי עוד כמה דברים לידע על הכרטיס?? 6.וכמובן העם יש כרטיס יותר טוב מזה בתווך מחירים האלה?? תודהה נ.ב וכמובן העם כדי לי להישאר עם זה או לחכות (…
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
בתור "אחראי" פורום אתה ממש לא אחראי אם היית טורח לחפש בZAP בעצמך היית מגלה שהתשובה שלך לא רק לא נכונה, אלא מטומטמת ZAP מוצא 2 כרטיסים כאלה. הכרטיסים חדשים ועדיין לא נפוצים אם מעצבן אותך שזה נושא חם, תפתח לו דביק, או שתפרוש אבל בתור "אחראי" אתה פה בשביל לעזור - אז אם אתה לא מסוגל, תחרוק שניים ותשתוק אבל אני מניח שאתה איזה ילד קטן, אז בטח כל מה שמשוב יכול לגום לך זה להתעצבן אז תתעצבן חמודי
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
תגידו מזה שיידרים ואיך זה מצטייר על המסך למי שיש תמונה שיעלה.. כי ראיתי שכרטיסי ATI לוקחים ב הלף לייף2 את NVIDIA בגלל שיידרים...רק בגלל זה הם לוקחים או שיש עוד משו?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעניין אותי מאוד לדעת מי יותר טוב,הGeforce 6600 או הRadeon X1300Pro?!
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
התקציב הוא בעקרון עד 1000 שח" , במידה ו-500 שח נוספים יעשו הבדל משמעותי יש גמישות. מפרט המחשב הקיים: intel core i5 cpu750 2.66ghz זכרון 4GB כרטיס מסך קיים - AMD RADEON 5700HD זה בגדול מה שהצלחתי לראות אם צריך עוד פרטים תגידו לי
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש סיבה להמתין עכשיו עם רכישה של כ.מסך?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחר אני קונה מחר עם 6600gt של pov ואני רוצה לראות תמונות מסך ממשחקים שעובדים עם הכרטיס מסך הזה...כמו HL2 DOOM3 ועוד... אני ממש רוצה לראות אם יש לזה איכות ממש טובה... הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי.. אולי אתם תוכלו לעזור לי ! תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
דגם ה-XMG Neo 17 M22 נשמע כמו מפלצת אמיתית, לכל הפחות על הנייר - והמחירים שמתחילים מסכום בן חמש ספרות בשקלים מחזקים את הנקודה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
- 1 follower
-