כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת בבקשה מה הטמפרטורות בHD4870X2: א) במאמץ ב) במנוחה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
המחשב הוא ibm thinkpad 570 (ישן) אני לא מצליח למצוא לו דרייברים! כל מי שעזור יבורך
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שברשותי ואחרי בירור קצר הבנתי שאני צריך לשדרג גם ספק כוח, מפרט המחשב שלי הוא כבן שנתיים וחצי: intel core 2 duo e6300 1.86 3giga ram 667 twinmos nvidia geforce 7300 gt 256mb 128bit ספק כוח של hec 300w שהגיע מובנה עם המארז. עד היום הכרטיס מסך שלי היה נחמד אבל כעת אני לא יכול לשחק בשום משחק חדש שיוצא אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס מסך נחמד וספק כוח מומלץ בתקציב של עד אלף ש"ח לשניהם,ניתן לחרוג במעט. תודה מראש. רועי.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
זה נכון של ל8800GTX ו 8800GTS יש רק יציאת DVI י?? אם למשל יש לי גם מסך CRT שאין לו יציאת DVI אז מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר טלויזיה למחשב ורציתי לדעת אם אני צריך תוכנה מסוימת בשביל לגרום לזה לעבוד וגם רציתי לדעת איך אני עובד עם זה.... תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
חיפשתי בחצי רשת ולא מצאתי אם מישו יודע שיש ויוכל לתת לי לינק אני אשמח ;D
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס למסך מחשב ולLCD 32 בכבל HDMI. הכתב נורא קטן בטלוייזיה,הקטנתי רזולוציה ונראה בסדר בTV אבל זה מכוער רזולוציה נמוכה במסך מחשב. אין אפשרות לקבוע שרק בTV יראו ברזולוציה נמוכה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי... קודם כל, אנ'לא בטוח שזה המקום הכי נכון להודעה כזאת, אבל שיהיה... ככה... יש לי כרטיס מסך Matrox G550 millenium, והוא פועל נהדר, כל הדרייברים מותקנים, ישירות מהאתר שלהם, כך שהם מעודכנים ביותר... אבל בכל זאת, כשאני מנסה להעלות משחקים, וזה קורה לי רק במשחקים!!!, הוא כמעט אף-פעם לא מצליח לעלות אותם... בהרבה מהמקרים הוא תוקע את כל המחשב עוד לפני שהמשחק עולה (מסך שחור), ולפעמים הוא זורק איזו הודעה מסויימת לגבי OpenGL (אם זכור לי נכון), ולפעמים הוא חוזר ל-Windows ברזולוציות נמוכות, ושאר תופעות למיניהן... אז לפני שאני מחליף את הכרטיס הזה, במקרה והוא לא מתאים למשחקי-מחשב, יש למישהו פתרון מסויים? תודה, ניב.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus P4P800 עם סוקט AGP והכרטיס מסך שלי זה x800XT PE עשיתי אובק קלוק לפני כמה ימים והכל עבד סבבה עד שפתאום היום בבוקר המחשב נתקע עשיתי ריסט ואז הוא אמר לי על המסך את ההודעה: "X800XT Platinum Edition Bios Checksum Faild" "Please Recover Bios" לא יכולתי לעשות את זה אז עשיתי ריסט שוב פעם ואז הכל עלה סבבה עד שפתאום שוב פעם המחשב נתקע ומאז אין לי תצוגה בכלל המסך מראה no signal מה שמוזר הוא שהחלפתי כרגע לכרטיס מסך אחר ה1950XT וגם אין תצוגה אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה מפרט המחשב: מעבד אינטל פנטיום 4 2.66@3.0 בoc לוח אם ASUS P4P800 זכרונות 2X256 של nanya 2X512 של ocz כוננים קשיחים: maxtor 80GB WD 350GB ספק של ocz 650W
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ועוד שאלה : כמה שזה יראה לכם מצחיק כיום אני מסתדר יפה מאד עם כרטיס מסך 3100 OB האם כדי לרכוש כרטיס מסך בנפרד , ואם כן במחיר של עד 300 ש"ח איזה כרטיס הכי מומלץ ?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס טלויזה למחשב הציעו לי את הכרטיס הזה: Leadtek Winfast TV2000XP Retail TV Card ב-190 ש"ח. השאלה היא האם בסכום הזה יש כרטיס טלויזיה יותר טוב או שזה הכרטיס הטלויזיה הטוב ביותר בסכום הזה?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מסך דק לאחותי...שימושייה העיקריים הם אינטרנט ועבודה משרדית. אני מחפש מסך "17 כמה שיותר זול שיתן את יחס המחיר\איכות הכי טוב . ראיתי את המסך הבא : http://zap.co.il/model.asp?model_id=34484 הוא מאוד זול וגם נשמע טוב...הייתי שמח אם תוכלו לתת את דעתכם עליו, או לתת הצעות אחרות עד סכום של 2000 שקלים. כפי שכבר אמרתי המסך לא צריך להיות טוב במיוחד. אין צורך ב DVI ובטכנולוגיות מתקדמות. פשוט שיהיה טוב ואיכותי. בתודה ניר.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כנסו לכאן http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=597513 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
לחבר שלי יש Radeon x600PRO 128mb ולי יש Radeon 9800Pro 128mb ואני מקבל ב3Dmark2005 2412 נקודות, והוא 1717. איך זה הגיוני?? וזה מפרט שלו: Intel P4 3.0ghz 64bit 256x2 geil cooled ddr
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אוקי... אז בזמן האחרון יש תקיעות נוראיות במחשב... לפעמים זה תקיעות קצרות, והמחשב חוזר לעצמו, ולפעמים מצבים שמצריכים ריסטרט... עכשיו אני חושד בכרטיס מסך, מפני שסוג התקיעות מוכר לי מתקיעות אחרות שהיו לי בעבר במהלך משחקים שהגורם להם היה כרטיס המסך. בפעם ההיא, הבעיה הייתה ניקוי הכרטיס, אז ניקיתי אותו, והמצב לא השתפר. לפעמים מופיעות לי הודעות של VPU RECOVER, סתם בפעילות שוטפת של המחשב (לא משחקים). הטמפ' במנוחה היא 50 מעלות... (כרטיס כמו שצייניתי 1950PRO של SAPPHIRE)... בקיצור, מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני בונה מחשב (כנראה AMD) ורוצה בעיקר למשחקים כבדים כמו FAR CRY, SPLINTER CELL, COUNTER STRIKE וכד'. אחרי מאות ת'רדים שקראתי בנושא ומלא המלצות על כרטיסים ב1000ש"ח ומעלה, עדיין לא ברור לי אם המשחקים הנ"ל (וסוגיהם) יעבדו לי חלק טוב ויפה גם עם GFORCE4 או משהו בסביבות ה400ש"ח. חבר שלי הראה לי היום את SPLINTER CELL על כזה כרטיס מלפני כשנה והמשחק היה ברמה הגרפית הכי גבוהה, ברזולוציה של 1280X720 והכל הלך חלק ויפיפה. בלי קרטועים. בלי תקיעות. בלי שום בעיה. שאלותיי הן (חוץ מהקודמת) : האם בשביל לראות משחק מתקדם ברמה מעולה זה תלוי במרכיבי המחשב האחרים (ברמות רציניות, אני מתכוון. אל תגידו לי את הדרישות של הפנטיום או מהירות וכד'...)? האם- בשביל צרכים אלו- אוכל לקנות כרטיס מסך בסביבות …
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המדיה סנטר שלי בכרטיס מסך, שמתי 2 משחקים שרצו על הפנים עם הכרטיס OB מקריאה במפרטים החלטתי ללכת על HD7750, כבר רציתי לצאת לקנות אבל אז התחלתי לחשוב על הספק המארז שלי הוא ANTEC 2480 עם ספק 380W, האם אמורה להיות בעיה כלשהי? התחממות? או שהכל ירוץ בשקט ובשלווה? מצפה לתשובה מהירה שאוכל לרוץ לקנות את הכרטיס עוד היום תודה - - - נערך: - - - לא משנה, כבר מצאתי בפורומים אחרים שלא תהיה בעיה, תודה
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי 8800GTS של EVGA ומערכת הפעלה ויסטה. הוא מוציא לי אך ורק שחור לבן לא משנה כמה אני מעביר בין ה-COMPOSITE ל-S-VIDEO או מחליף שיטות שידור. ב-XP לא הייתה בעיה אחרי שהייתי מעביר ל-COMPOSITE. למישהו יש רעיון? יש אולי תוכנה שמסוגלת להחליף את הדרייבר בהוצאת אות וידאו לטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!!! אני צריך עזרה בנוגע לכרטיס מסך. קניתי מחשב לפני 3 שבועות,ונפלתי עם הכרטיס מסך שקיבלתי סתם משהוא לא רציני ואני מחפש משהו ב1200 ש"ח. אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי ותכוונו אותי לכרטיסים טובים. תודה נתי!!!!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל המלצות עבור מסך CRT 17 בסביבות ה 1000 ש"ח וגם עבור Web Cam בסביבות 200 ש"ח. לגבי המסך חשבתי על ה Samsung 763MB האם זה מסך איכותי ? הוא עולה בסביבות ה 900 ש"ח אך אני לא ממש מכיר אותו, אשמח לקבל המלצות.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם , קראתי ב-FAQ על שני המונחים האלה ולא כל כך הבנתי מה הם אומרים? אלה שמות של רכיבים חומרתיים או תוכנתיים שמוגדרים על הכרטיסים? איפה נכנס הנושא של ה-DIRECTX לתמונה? אני למשל יודע שמתקינים את ה-DIRECT9 במחשב (כאשר מער' ההפעלה מבקשת),אבל אף פעם לא נתקלתי בדרישה להתקין איזה תוכנה שקשורה ל- OPENGL (במידה וזה רכיב חומרתי) או שזה בכלל לא מצריך תוכנה. לא כל כך מסתדר על המושגים האלה. מישהו יכול בבקשה לעזור באיזה הסבר אפילו קצר ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לחבר את שידורי הכבלים בבית למחשב. השאלות שלי הן כאלו: א) יש לי מחשב יחסית חזק (core2duo, 2Gb Ram, Radeon 1950 XTX) האם אוכל להעזר בשאבי מערכת כדי לקודד סרטים מכרטיס הטלויזיה? ב) האם יש תוכנות שמאפשרות לכרטיס טלויזיה שליטה על ממיר כבלים, כדי שאוכל להקליט מערוץ הרצוי בזמן הרצוי (כמו השרות שניתן אצלם בתשלום דרך ממיר מיוחד) ג) איזה דגמיםקיימים היום בשוק שעושים בערך רק את זה (אני לא צריך כרטיס מורכב מדי, רק לצפייה והקלטה של תוכניות) תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בדקתי באתר של ATI אבל אין שם ברשימת הכרטיסים את הMOBILITY RADEON 4000 ואים לי מאיפה להשיג דרייברים חדשים מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, רכשתי GTX 260. הכרטיס מחובר גם למסך טלוויזיה 32 אינץ'. רזולוצית הטלוויזיה 1360X768, אך אני לא מצליח להגדיר את הרזולוציה הזו (היא פשוט לא קיימת). יש לציין שבכרטיס המסך הקודם שלי של ATI הגדרתי את הרזולוציה בלי שום בעיה. הדרייברים גרסה 182.50 (הכי חדשים)
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מתלבט בין 7600GT ל8600GT ? לא מעוניין כ"כ בDX10, מעוניין בביצועים נטו, ללא OC ועד 700 ש"ח. וגם המלצה של איזה חברה תודה!
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-