עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום! חיברתי את ה TV OUT בלי התקנות מיוחדות פשוט דחפתי את הבננה לתוך הטלוויזיה ולתוך המחשב. הצלחתי להפעיל את זה אבל אני רואה רק את הרקע של הווינדוס (WIN ME) כשאני נכנס לתוכניות זה לא מופיע על המסך האייקונים לא מופיעים מה אני צריך לעשות? שיחקתי עם הרוזולוציות וזה לא עזר. הכרטיס הוא ג'יפה 2 אמ איקס 400 והטלוויזיה של LG ב-200 דולר מהדיוטי פרי מה לעשות? THX עריכה!!! אני חושב שגיליתי את הבעיה המסך של הטלוויזיה כאילו ממשיך את המסך של המחשב שאני גורר חלון של וינדוס אל מחוץ למסך אני רואה אותו על הטלוויזיה בגלל זה אני לא רואה אייקונים וכאלה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  2. ככל הנראה יש רק הבדל בכמות זכרון, שלא מצדיק הפרש של 500-600 ש"ח. יש אולי הבדל במהירויות bus או הבדלים אחרים? תודה..

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  3. אני הולך לקנות כ.מ בתקציב של 800-1000 שקל , חשבתי ליקנות את ה- 8600 שיייצא אבל הבנתי שהמפרט שלי גם אולי יגביל את הכרטיס וגם לא מספיק בישביל ויסטה, אז אני לא יודע אם לעבוד לויסטה וליהיות במחסור של ראם\מעבד או להישאר עם XP ולקנות 1950PRO.... חשוב מאוד לצייון שאני חייב לעשות קנייה אחת ובסכום כולל של 1400-+ (כולל ליברטי 400) ואני לא הולך להחליף מחשב עד הצבא ( 4 שנים ) וחשוב לי שהוא יהיה בסדר לשנתיים הבאות... ויש לי עוד שאלה אם יהיה 1950PRO ואני אנסה להפעיל משחק שהוא בלי תמיכה ב DX9 על XP, מה יקרה ?

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by ZUMARA1,

לנעול בבקשה דאבל פוסט.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  5. מתלבט בין 3 כרטיסי מסך בתקציב בינוני... http://tms.co.il/product/4882 HD3850 http://tms.co.il/product/5176 8800GS http://tms.co.il/product/5235 9600GT כמה שאלות.. האם ההבדל בין HD3850 ל9600GT שווה 80 שקל? אני צריך לומר שאני די מתוח בתקציב..[תכננתי את הX1950PRO ] איך 8800GS ? איפה הוא נמצא ביניהם? כרגע ההתלבטות שלי זה בין 9600GT וHD3850 ...מצד אחד אני יודע ש9600GT יותר חזק אבל: 1) אני מתכנן לראות HD ולחבר לLCD שלי 2) GIGABYTE חברה הרבה יותר אמינה מPLAIT [לפחות ככה אני חושב...] ונותנת 3 שנות אחריות במקום שנתיים בPLAIT .. אז מה הייתם לוקחים במקומי? תודה מראש עמית

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by mosheva,

שלום, אני מקווה שזה המקום.... אני מחפש כרטיס טלויזיה או כרטיס לכידת וידאו. בגדול אני מידי פעם ממיר קלטות וידאו או ממצלמת וידאו (לא DV) כרגע יש לי כרטיס lifeview flytv prime spo סדרה 3 למי שמכיר... אין כל כך הרבה תוכנות שתומכות בו ואני מחפש כרטיס חדש... אשמח להמלצות (טווח מחירים עד 500 +-) תודה!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by totah,

תודה.

8. Started by rbu99fm,

מה עדיף? X1650XT או 7600G?

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by skp333,

איך הכרטיס הזה נותן תמורה לכסף? ATI RADEON 3850 512 mb DDR3 Retail אם יש המלצות אחרות יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by eranmor,

אני גר ברחובות ואני רוצה לקנות ראדון 9500 לא פרו(!) אין לי בעיה להגיע לנס ציונה או לראשון אבל המחיר צריך להיות בערך 950 שקל...

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  11. Started by MODI,

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  12. הדלפה בטוויטר אודות ניקוד 3DMark ממעבד משולב בדור ה-Ryzen 6000 נותנת לנו טעימה מהשיפור הצפוי עם המעבר מארכיטקטורת Vega וותיקה לארכיטקטורת RDNA 2 עדכנית ויעילה יותר - שיוכל להשאיר מאחור כל ליבה גראפית מובנית אחרת שזמינה כעת ואולי אפילו את כרטיס ה-GTX 1050 Ti הייעודילכתבה

13. אהלן amigos עקב צורך בשידרוג כרטיס מסך ניכנסתי למספר אתרי חומרה על מנת להתעדכן ולהגיע להחלטה הנכונה. אני היתמקדתי ב -farcry היות ולמיטב ידעתי זהו המשחק הכבד ביותר ההמיתקדם ביותר שלא בוצעה בו אופטימיזציה לטובת כרטיס זה או אחר נידהמתי לגלות שתוצאות ה- benchmarks לא רק שהן שונות בין האתרים אלא שלעיתים הן מנוגדות בתכלית ובפערים משמעותיים למרות שמדובר באותם כרטיסי מסך ,אותה גירסת משחק אותה רזולוציה ,אותם פילטרים ,אותה גירסת דריברים ואותה חומרה פחות או יותר בימקום להגיע ביתר קלות להחלטה נעשיתי עוד יותר מבולבל ויש לי תחושה חזקה שחלק ניכר מהאתרים או האנשים שמבצעים את ההשוואות האלה הם לא אוביקטיבים ושרוב ההשוואות הן בעצם פירסומות זולות במסווה של תחקירים רציניים לסיכום אני באמת צר…

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by The Ripper,

אהלן אנשים, על איזה כרטיס למשחקים הייתם ממליצים עבור מחשב פנטיום III מהירות 1000MHz ו- 256MB SDRAM, כך שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק... כרגע הוא עם GF4 (אני יודע שזה מחשב חלש מאד אבל זה מה שיש... אבל לא לי ;D)

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by junkkiller,

שלום יש לי את הX1900XT ורציתי לשאול האם הוא בכלל לא יתמוך ב DX10 ומה תהיה ההשלכה של אי התמיכה?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by Or ei,

כמו שהכותרת אומרת בהתחלה רציתי ללכת על המאג 786 אבל הבנתי שהוא די דפוק תודה

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  17. שמעתי רבות על הויוסוניק vp930b בזמן האחרון שמעתי מאנשים שיש לו מריחות במשחקים האם זה ממש מורגש ז"א גם במשחקים החדשים שיצאו בעתיד כמו crysis האם יהיו מריחות אם כן אני מחפש אלטרנטיבה למסך עם איכות תמונה טובה בלי מריחות למשחקים וסרטים וגרפיקה תודה

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by cold fire,

אני רוצה לקנות רטיס מסך ati x1800 או ati x1900 הבעיה היא (ורק עכשיו שמתי לב אליה) שאין לאף אחד מהכטיסים הללו יציאת vga (יש לי מסך crt( האם יש מתאם מdvi לvga ןאם אין אז אני אצתרך לקנות מסך LCD?? זה די דחוף אז תגובות בבקשה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by PzD,

אוקיי יש לי כרטיס מסך X800xl 512mb ושאני ניכנס למשחקים לפעמים זה עושה לי מלא צבעים כאלה פתאום ואז מסך כחול כזה ואז ריסט .. אין לי חיישן על הכרטיס אז אני לא יכול להגיד לכם מה הטמפ'. אבל עשיתי בדיקת ארטיפקטים ב ATI TOOL ל-10 דק' ולא מצא כלום .. אז... זה יכול להיות אולי משו אחר במחשב ? תעזרו לי אני כבר נואש ולא יודע מה לעשות

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  20. יש לי את הכרטיס 7300 אבל אני מסתבך עם התצוגה של NVIDIA וגם חסר לי כמה תפריטים כמו טמפרטורה ועוד כמה... אולי יש אפשרות להחליף את הסקין לישן יותר או להוסיף את התפריטים הנה תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  21. המחשב הוא ibm thinkpad 570 (ישן) אני לא מצליח למצוא לו דרייברים! כל מי שעזור יבורך

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  22. flytv prime 34... מחובר ליס.. מה אני עושה??

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  23. רציתי לשאול אם יש כרטיס זול בחיבור AGP למחשב הישן שלי שיריץ את המשחק HALF LIFE 2 בצורה חלקה (80-100FPS) בהגדרות מינימליות על רזולוציות 800X600 או אפילו יותר קטנה...? חשבתי על ה5500 או 5700... מה אתם אומרים איך הם יתמודדו עם HALF LIFE 2? למי שיש באנצ'ים מ2004 שיביא לי... דחוף תודה...!

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  24. מעוניין לקנות את ה 570GTX מה אתם אומרים עליו ? אני ארגיש ביצועים בין ה 460GTX לבין ה 570GTX ?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  25. Started by J.Dog-Christ,

מעדיף ATI כי יש צורך בVIVO [יציאת TV כמה שיותר איכותית] משחק מעט מאוד משחקי מחשב, בעיקר משחקים כמו CSS, פילטרים לא מעניינים כמעט את המשתמש, הגדרות גבוהות לא מרגשות את האיש המדובר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים