עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ש לי כרטיס sapphire radeon 7950 boost ובזמן האחרון משהו מוזר קורה איתו. פתאום כשאני במחשב בזמן מנוחה עם המחשב המאווררים מחליטים להסתובב על 100%. אני נכנס לתוכנות speed fan, msi burnning ומופיע שם שהם במצב רגיל של 33% סיבוב ושאני משנה שם מהירות כלום לא משתנה. שאני בודק rpm זה מראה שהם על 3100 rpm שזה הרבה מאוד ולא רגיל. והכי מוזר זה שבשעת משחק נגיד הם לא מסתובבים ככה. מישהו יודע מה הבעיה פה? אוליי זה קשור לדרייבר איכשהו? כי התקנתי את הדרייבר האחרון שהוא בטא בשביל gta v ואני חושב שמאז זה קרה.. השאלה היא האם יש קשר בכלל לדרייבר והוא משפיע על עוצמת הסיבוב שלהם. ד.א: שמתי לה עכשיו שזה קורה תמיד אחרי שאני יוצא מgta v .. הם עכשיו על 100 אחוז איך אני עוצר אותם??? דחוף!! תודה רב…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by RoNeR,

כרגע יש לי 7300Gs של nvidia שעולה טוב עם ספק ג'נרי 400W עם אני יעבור לכרטיס 2900pro זה יצריך ממני גם החלפת ספק?? ועם כן על איזה ספק זול אתם ממליצים תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  3. שלום, קניתי לפני 2.5 8800GT של ASUS והיו גם אז ארטיפקטים, החלפתי לאחד אחר כעבור חודש מהקנייה+-. היום, זה חזר. יש היבהובים בBC2, טקסטורות שנראות כמו לוח שחמט\דמקה בGTA IV וכדומה. השאלה שלי היא, איזה כרטיסי מסך שווים לכוח של 8800GT כדי שלא יחליפו לי למשהו פחות חזק אם בכלל יחליפו לי. יש איזו דרך לסדר את הבעיה? תודה עריכה, אני יודע שתשאלו לגבי הטמפ' של הכרטיס: בIDLE: GPU=65-70 AMBIENT=50-55 DIODE=65-70 במאמץ עדיין לא בדקתי

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by TvGuide,

היי חבר'ה. אני מחפש כרטיס וידיאו מקצועי באיכות טובה מאוד להקלטה מהטלויזיה למחשב ועריכה בפורמט HDTV למי שמכיר את הפורמט הזה, דומה לסדרות של מכושפות וסומלוויל . תודה מראה Tvguide

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  5. שלום לכולם. אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש כיוון ששלי כבר מת.. זה המפרט שלי: מעבד:Intel Core2 Duo Processor E6600 לוח אם: GIGABYTE-965P-DS3 rev.3.3 ספק:ENERMAX LIBERTY 400W קירור למעבד: Freezer 7 Pro התקציב הוא 400+- והוא יהיה מחובר למסך 32" והדבר העיקרי שחשוב לי שהוא יריץ סרטים HD ומשחקים אבל לא משחקים מטורפים מידיי.. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הרכבתי מפרט למחשב ביתי פשוט עבור משפחת חברים לשימושים כלליים של אינטרנט/אופיס ומשחקים קלים. כיוון שכך התבססתי על מעבד I3 עם 4 גיגה זכרון וללא כרטיס מסך. עכשיו מתברר שיהיה שימוש בתוכנת ARC GIS. נכנסתי לאתר לדרישות מערכת והעתקתי משם את החלק של תצוגה: [table] [tr] [td]Video/Graphics Adapter[/td] [td] 64 MB RAM minimum, 256 MB RAM or higher recommended. NVIDIA, ATI and INTEL chipsets supported 24 bit capable graphics accelerator OpenGL version 2.0 runtime or higher is required, and Shader Model 3.0 or higher is recommended. Be sure to use the latest available driver[/td][/tr][/table] אני מבין שלא תהיה ברירה אלא להוסיף כ. מסך. שאלתי: מה המינימום הנדרש. האם משהו פשוט כמו 210 ע…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  7. שלום, יש לי ספק כח חלש. לא מעוניין להחליפו כעת. יש לי כרטיס מסך 7600GS (שמשרת אותו נאמנה, תומך OC מכובד). הבנתי שללא OC בשיא הוא צורך 75WATT אני מחפש כרטיס עד 200 שח אולי 250 שח שיעבוד כראוי ושיהיה חזק יחסית. חיבור נדרש PCIE. אני יודע שבמחירים האלו, אין מצב למצוא משהו חזק, אבל אפשר גם ביד 2. תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Mortar,

http://mirror.ati.com/shopati/pricespcusa.html איך זה יכול להיות שכרטיס Radeon9700 Pro עולה בארץ כמו הכרטיס הכי טוב בשוק ? איך זה יכול להיות שהמחיר שATI מוכרת את הכרטיסים שלה הופך בארץ למחיר מפלצתי ? אל תגידו לי שהחנויות צריכות להרוויח משהו כי גם ATI צריכה והחנות שלה וחנויות אחרות מוכרות את הכרטיסים האלה באותם מחירים ואפילו פחות (חברות צד שלישי), מכס על חומרה אין. אז יש מע"מ ו400$ בשקלים + 18% יוצא 2070 שקל, משלוח לארץ לא עולה 500 שקל חס ושלום (ובטח ובטח שלא משלוח בכמויות מסחריות !) אז איך כרטיס שאמור לעלות 2200 שקל לכל היותר (ואני מדגיש זה RETAIL וRETAIL של ATI) עולה יותר מ2550 שקל ועוד מחברות צד שלישי !

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  9. Started by stingeR-,

האנגלית שלי לא הכי טובה , תקשיבו ותקראו באנגלית what Video Card of InnoVision Should i take : GeForce4 Ti4200 128mb DDRAM Cost : 800nis in israel or GeForce FX 5200 128MB DDR 600nis in israel what should i take! its hard becuase i didnt try to FX but i know the Ti4200 Prefomance...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Shlompy,

אני קונה בקרוב מאוד לוח-אם עם צ'יפסט 890GX, שבו כרטיס מסך מובנה HD4290. הבנתי שהצ'יפסט תומך ב HYBRID CROSSFIRE. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך HD5750. איך אני עושה HYBRID CROSSFIRE? בכלל אפשרי לעשות עם ה ONBOARD ו 5750? או רק עם 5450? (הלוח לא נקנה למטרה הזאת, אבל אם אפשר למה לא... אני גם ככה קונה כרטיס מסך)

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  11. Started by a-gold,

שלום אני צריך בבקשה חוות דעת לכרטיס הנ"ל : http://skypc.co.il/pl_product~XFXHD5750~8~0.htm הכרטיס אמור לשמש לגרפיקה ( כל תוכנות Adobe CS ) ולמשחקים כבדים של היום. כמובן צריך שיהיה מספייק טוב לטווח הכמה שיותר ארוך. אשמח לאופציות אחרות - לגבי מחיר אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מהכרטיס שהצעתי לכן אשמח למשהו במחיר סביר יותר. תודה מראש.

12. שלום שמעתי כול מיני שמועות, ושיקראו לו GT200 (לפחות בנתיים זה שם הקוד של הליבה שלו או משהו כזה), וגם שכנראה יתן כמה עשרות אחוזים יותר בביצועים, יהיה כרטיס חד ליבתי (בשונה מ9800GX2), ואם זאת מהיר ממנו. כמובן שהכול שמועות וכו'. מישהו יודע יותר ומוכן לשתף בבקשה ?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  13. Started by moshee13,

שלום קניתי nvidia gtx465 asus והמשחקיםםם פשוט לא זזים ברמה מפחידה כל משחק פשוט נתקעע חייב עזרהה תודה

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by avilan,

שלום לכל חברי הפורום היום שוטטתי באינטרנט ומצאתי מודעה של מישהו שמוכר את הכרטיס מסך הבא: Gigabyte GeForce GTX480 1536MB GDDR5 הסכום שהוא ביקש עבורו היה 2450 השאלה שלי האם שווה לקנות את הכרטיס מסך הזה בסכום הזה או להוסיף עוד כסף ולקנות מחנות? כמובן שלפי מה שהוא אמר זה כרטיס מסך חדש בקופסא שלא שומש.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by 54321,

אני רוצה להפעיל את הפילטרים ואני לא מצליח להכנס לccc , אני לוחץ על הסמל של הccc ולא קורא כלום. יש אולי עוד דרך להפעיל את הפילטרים ודרך אגב יש לי radeon 9600xt.

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by T-Flash,

כמו שבוודאי חלקכם יודעים, ATi מתכננת להוציא ליבה גראפית מחודשת בשם R580+. מה שמיוחד בה ומה שמבדיל אותה מהליבה הקודמת (R580) זה שהיא תשתמש בזיכרון GDDR4 שאמור להביא איתו מהירויות זיכרון גבוהות מן הרגיל. כמו כן, הליבה תיוצר בליטוגרפיה של 80 ננומטר וכך תקטין את העלויות של הייצור, את צריכת החשמל ופליטת החום. האתר The Inquirer מדווח כי הכרטיסים שיכילו את הליבה החדשה יקראו X1950XT ו X1950XTX. אין עדיין מידע על ביצועי הכרטיסים, אבל עם זיכרון GDDR4 במהירות גבוהה אמור להיות הבדל לא קטן. תאריך ההשקה של הכרטיסים הוא בספטמבר/אוקטובר של השנה. כמו שאפשר לנחש, הכרטיסים מיועדים למעטים מאוד - ליתר דיוק לא לבעלי קשיים כלכליים. היציאה של הכרטיסים מבוססי הליבה R600 צפויה בסוף השנה, לכן לא מש…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. שלום, אני מתלבט בין 3 סוגי כרטיסי מסך שאני רוצה לרכוש במסגרת מחשב חדש הראשון הוא GIGABYTE 250GTS 1024MB השני אותו כרטיס רק 240GTS השלישי הוא להמתין שייצא כרטיס 450GTX - האם כדאי בכלל להמתין? מתי הוא אמור לצאת? השימוש של הכרטיס הוא למשחקים פה ושם כגון GTA FIFA NBA NFS וכד' , ממש לא גיימר אלא מדי פעם לשחק וחשוב שהכרטיס יהיה סביר לשימוש במשך ה 3 שנים הקרובות. תודה.

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by BONO,

יש לי כרטיס מסך gigabye radeon 9700 pro וכשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה לא רואים חלק יש קווים כאלה שיורדים כל הזמן והתמונה טיפה בהירה ומטושטשת קצת איך איפשר לסדר את זה???

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by Or-L123,

שלום. יש לי תחושה שהודות לחברת החשמל, כרטיס המסך שלי עומד למות. היום אחרי הפסקת חשמל מי-יודע-כמה בזמן האחרון, התחלתי לראות ארטיפקטים - פס ירוק שבא והולך בכל מיני איזורים במסך. הדבר קורה בפעילויות גרפיות סטנדרטיות. יש לי GTX460. יכול להיות שזה הסוף שלו? כיביתי את המחשב בתקווה לא להרוס את הכרטיס לגמרי. ניתן לעשות משהו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by -Tal-,

היי, פירמטתי את המחשב היום וחיפשתי את הדרייבר שהיה לי בעבר לכרטיס מסך שברשותי - ATI HD5770 , מצאתי את זה: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx הורדתי והתקנתי. השאלה למה ב TASKBAR אין לי מרכז שליטה כמו שהיה לי בעבר. שם יכלתי לשנות את מהירות המאוורים, לראות טמפ' וכן הלאה... תודה!

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by DesperadoS,

שלום כולם אני רוצה לקנות מסך למחשב חזק .... אני מעוניין בדעות והמלצות שונות לגבי מסכים שונים ומשתלמים כלכלית .... וגם הייתי רוצה להבין מה זה בעצם מסך שטוח מה זה נותן בעצם .... תודה ...... הסכום הוא 1500- 1000 תודה רבה ....

22. Started by Seadoo,

אי ריכוז של שניה היום ככל הנראה עלתה לי בכרטיס מסך. התקנתי בלוק על כרטיס 980ti g1 ובלי לשים לב ☹️ פיספסתי פד שמכסה 2-3 vrm's קטנים בגודל 6x6mm הדלקתי את המחשב הכרטיס עבד מעלות נמוכות. איך שהתחלתי בדיקת סטרס לכרטיס בשביל לבדוק מעלות נכבה המחשב. אחרי בדיקה הבנתי שפספסתי פד טרמי שמכסה כמה ראשי VRM כרגע הכרטיס מקצר את הספק. שאר הכרטיסים עובדים כרגיל, כשמחברים את הרביעי הוא מקצר את הספק. הכרטיס הספציפי נרכש איך לא [emoji29] באמזון. עם אמזון אין מה לדבר אחרי 30 יום. לא יודע עד כמה יעזרו לי ב RMA של ג׳יגהבייט. האפשרות האחרונה שנותרה היא אולי לנסות לתקן את הכרטיס, מישהו אי פעם שמע על כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by Oprapc,

יש לי את המפרט הבא: PIII 800MHZ 256 SDRAM PC PARTNER MOTHERBOARD שתומך ב-AGP 4X GEFORCE 4 MX 440 8X שתומך כמובן גם ב-4X WINDOWS XP PRO יש לי לוח אם שתמוך ב-4X AGP וכרטיס שתומך ב-4X AGP. דרך ה-BIOS שלי זה מודלק. כשאני נכנס למאפיינים של הכרטיס שלי אני רואה שאני פועל ב-2X. ניסיתי לעשות קצת TWEAKING אבל זה לא הולך הגבוה ביותר זה 2X ואין לי מושג למה. עזרו לי! זה דחוף! תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  24. שלום האם בעזרת כרטיס מסך 6600GT עם VIVO אני יכול להקליט ווידיאו והאם יש גם כרטיס 7600GT שאפשר להקליט איתו

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  25. איזה כרטיס ייתן את הביצועים טובים ביותר? http://tms.co.il/product/5522 http://tms.co.il/product/5234 http://tms.co.il/product/4885 אני מתכנן לרכוש אותם עם המפרט הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤945 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤459 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 - מחיר: ¤188 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤286 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤314 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: …

• 2 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.