עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800 gtx512 רציתי לדעת מה הטמפרטורה הסבירה שלו ואם אפשר גם לדעת את הטמפרטורות הסבירות של הלוח אם שלי מעבד דיסקים קשיחים אני רוצה לדעת האם הטמפרטורות שלי עוברות את המינימום אני רוצה לבדוק כדי שלא יהיה התחממות בשום רכיב יש לוח אסוס p5k p35 מעבד e6750 שני ליבות כרטיס מסך 9800 gtx512 שני דיסקים קשיחים 250 ide 160sata 2 16 mb 7200 rpm תודה לכל מי שעוזר למרות שחיפשתי ולא מצאתי מידע על זה

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by soldier,

ספק של 400W לא גנרי יסחוב את הכרטיס מסך Galaxy7900GT ?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  3. שלום, רציתי לשאול לפני שאני קונה את כרטיס המסך הנ"ל אם יכולה להיות בעיית תאימות ללוח האם. באתר של ATI כתוב שלכרטיס יש יצאה מסוג: PCI Express 2.0 x 16 http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-4000/hd-4770/Pages/hd-4770.aspx בלוח האם שלי Gigabyte GA-945G-S3 :

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by spitfire3,

קניתי את הכרטיס אתמול של MSI והוא כרטיס מעולה התקנתי אותו התקנתי גם CCC 8.10 הכל מעולה ועובד חלק רק יש בעיה אחת: באתר Can You Run It? שבודק דרישות לפי משחקים האתר כותב לי שיש לי Pixal Shader 3 במקום 4.1 וגם במשחק PES09 בהגדרות כתוב את הדרישות ואת המפרט הנוכחי של המחשב שלי וכתוב לי עדיין PS3.0 מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by כפיר צח,

ציון 9523 ב 3DMARK06 AMD 5600 2.8 OCZ 2 ג'יגה 8800GTS 320 MB 320 BIT האם הציון טוב?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  6. Started by QQQ,

כן, אני יודע שראשי התיבות של זה זה DIGITAL VIDEO INTERFACE, אבל למה צריך את זה? מה ההבדל בין זה לאנלוגי? לאיפה מחברים אותו(ראיתי בהרבה כרטיסי מסך כתוב DVI(I) - זה זה?)

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by MATOK,

אני מחליף את הכרטיס מסך שלי(gforce fx5200) ל-9800 pro,השאלה אם הספק הג'נרי יספיק לו (400w) ?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by wais ass,

שלום רציתי לשאול עם יש לי שני כרטיסי 6600 GT בחיבור SLI עם לוח אסוס תומך ו512 MB זיכרון לאיזה כרטיס HIGH-END הם משתווים מבחינת ביצועים תודה:-)!

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  9. איזה כרטיס הייתם ממליץ לי לקנות?? ??? X1950PRO / X1950XT / PX8600GTS TDH / 8600GTS / PX8800GTS TDH / 8800GTS אנא נמקו בחירתכם וציינו את החברה שכדאי לרכוש ממנה את הכרטיס.. בנוסף, חשוב לי לציין שאני עומד לקנות מחשב חדש. היות ששוק כרטיסי המסך קצת רותח ואני לא רוצה להשקיע יותר מידי בכרטיס מסך היות שסביר להניח שאצטרך להחליף אותו בשנתיים הקרובות (לא משנה גם אם הוא תומך בדיירקט 10 - הבנתי שהכרטיסים של היום לא שווים לעתיד), לכן, אני לא מעוניין להשקיע יותר מידי, אבל, אני רוצה כרטיס טוב שישרת אותי נאמנה. אני לא מעוניין להשקיע יותר מ-1100-1200 ש"ח, 1300 ש"ח גג בכרטיס. אציין רק שלא משנה לי,כרגע , אם הוא תומך בדיירקט 10 או לא.

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by חננב,

השאלה מיועדת בשביל קניה קטנה (כחלק ממחשב חדש). הבנתי שהכרטיסים שלהם מאוד חלשים עכשיו, אז מה אפשר לקחת בתקציב בסיס - גובל-כ.מובנה במקום ה 8600GT? משהו בין ה 300 ל 400 שקל מהמתחרה שלה, ועד כמה ההבדל בינהם גדול? תודה!

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  11. שלום ה-2600XT SUPER הוא בעל זיכרון 512MB כמו שאתם בטח יודעים אבל עכשיו שמתי לב שבאתר שבודק אם משחק יכול לעלות על המחשב שהוא מזהה לי 1G זיכרון בכרטיס מסך(זה היה בעוד כמה אתרים כולל בדרייבים) ואז שמתי לב שעל הקופסה רשום UP TO 1G עכשיו לי מה שאני יודע זה אומר שהוא לוקח לי מהRAM 512MB לזיכרון של הכרטיס מסך במידה והוא צריך. עכשיו השאלה אך אני מבטל את זה כי גם ככה יש לי 1G ולהיות במשחק עם 512MB זה ניראה לי קצת מדי או שזה לא משנה כי זה מתחלק עם הכרטיס מסך? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by toste,

הייתי שמח לקבל עצה בבעיה קטנה... קניתי מחשב של אייסר 5633 והייתי אמור לקבל איתו את הכרטיס מסך של הראדון עד 128 משותף... במקום זה קיבלתי את הכרטיס של אינטל עד 224 משותף... ניופאן אמרו לי שהמפרט מלכתחילה היה שגוי וקיבלתי את מה שהייתי אמור לקבל וזאת טעות שלהם בפירסום... השאלה איזה כרטיס מסך יותר טוב ואם סשניהם יעלו לי משחקים בסיסיים...?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by אוריפ,

שלום! לצורך מפרט שאני בונה לידידה אני צריך מסך CRT 19". בגלל שאין הרבה עם מה לשחק חשבתי על המסך הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3189 אני יודע שבתקציב הזה כדאי ואף מומלץ 17", אך האם המסך הנ"ל סביר או שיש משהו קצת יותר טוב בעד 1300 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by Time_Is_Money,

באילו משחקים אני יכול לשחק עם 3 מסכים VP191b ? האם שווה להשקיע בקנייה של 2 כרטיסי X1950PRO בשביל לשחק במשחקים האלו? (בהנחה שיש לי כבר 3 מסכים כאלו). תודה

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by sirexrv,

כן אני יודע שהוא של ניידים רציתי לדעת אם 512MB NVIDIA® Quadro NVS 120M TurboCache™ יוכל להחזיק לי משחקים כמו America's Army או Heroes 5? אני לא גיימר רציני ולא צריך את ההגדרות הכי גבוהות אבל רוצה הגדרות סבירות ולא נמוכות. או שעדיף x1400 בכלל (לניידים)?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  16. http://www.amd-insight.de/main.php?cat=grafik&test=catalyst_comparison&page=1

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  17. Started by dor962,

אני חושב לקנות את ה5850 ATI. ואני לא בטוח שזה יתאים למחשב שלי. מפרט: Q6600 P5n-e sli 520W crosair 2GB 667HZ יש לי מסך של 19 אינץ'... Flatron L1932TQ

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  18. מתלבט בין 3 כרטיסי מסך בתקציב בינוני... http://tms.co.il/product/4882 HD3850 http://tms.co.il/product/5176 8800GS http://tms.co.il/product/5235 9600GT כמה שאלות.. האם ההבדל בין HD3850 ל9600GT שווה 80 שקל? אני צריך לומר שאני די מתוח בתקציב..[תכננתי את הX1950PRO ] איך 8800GS ? איפה הוא נמצא ביניהם? כרגע ההתלבטות שלי זה בין 9600GT וHD3850 ...מצד אחד אני יודע ש9600GT יותר חזק אבל: 1) אני מתכנן לראות HD ולחבר לLCD שלי 2) GIGABYTE חברה הרבה יותר אמינה מPLAIT [לפחות ככה אני חושב...] ונותנת 3 שנות אחריות במקום שנתיים בPLAIT .. אז מה הייתם לוקחים במקומי? תודה מראש עמית

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by מר מקלדת,

האם הוא יודע לעבד וידיאו באבחנה גבוהה כמו HD2X00PRO/XT של ATI. או כמו 8500GT?

20. Started by r1sk,

ברשותי מסך 19 אינץ' רגיל של Samsung בעל רזולוציה מקסימלית של 1280x1024. אני בוחן כרגע הצעת מפרט שכלול בה כרטיס המסך החדש של nVidia - GTX260. אני מודע לזה שלרזולוציה כזאת בכלל לא דרוש כ.מסך כזה וגם ה9800GTX+ יראה בדיוק אותו הדבר. עם זאת, אני מעוניין בכרטיס מסך כזה על מנת שבעתיד אם ואקנה מסך יותר גדול (22"-24") לא תהיה לי שום בעיה עם איכות התמונה, משחקים וכו'. אבל השאלה שלי היא כזו; האם זה נכון שה-GTX260 יראה אף פחות טוב מה-9800GTX+ במסך 19 אינץ', כלומר ברזלוציות נמוכות כאלו ? ואם כן באיזה אופן זה יתבטא ? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  21. דבר ראשון תודה למי שעוזר.. הקצב רענון של המחשב שלי הוא 85הרץ ורוב המשחקים עובדים ככה אבל יש כמה משחקים כמו וארקפת3,האלו,ועוד כמה שבלי ששיניתי את ההגדרות הקצב רענון במשחק יורד ואין שום אפשרות בהגדרות של המשחק לשנות את זה.עכשיו בעיקרון לא רשום לי בשום מקום שהקצב יורד אבל אני פשוט מרגיש את זה כי אחרי קצת זמן העניים שלי מתעיפות רצח ונהיות אדום מאוד...בדיוק מה שקורה אם משתמשים עם מחשב בקצב רענון נמוך. אז אם אפשר עזרה בבקשה?כי אני מת לשחק כבר אבל זה פשוט הורג אותי הדבר הזה ואני לא יכול לשחק יותר מ10 ד'ק ברצף..וזה בטח גם לא בריא.. אז פלייז עזרה!?!?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  22. אני לא מדבר על גרסאות כמו של פאליט, שמגיעה עם OC מהמפעל. אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה רבה לכולכם.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  23. ראיתי שקיימות גרסאות שונות של כ. מסך מכל אחת מהסדרות הנ"ל בחברות השונות. מהם ההבדלים? לדוגמא: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail במחיר 995 ש"ח CLUB3D Radeon 4850 512MB PCIe במחיר 919 ש"ח

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  24. Started by i.k,

מעניין אותי לדעת איך המסך הזה והאם למשהו פו בפורום יש אחד כזה שיוכל להגיד לי,האם איכות התמונה של המסך הזה טובה והאם הוא שווה קנייה? אני לא מוצא עליו שום מידע ברשת לא ביקורות ולא חוות דעת מיקצועיות ולא מצליח להחליט למרות ששמעתי לא פעם שויוסוניק חברה שנחשבת לאיכותית. אבל לא מצאתי על המסך הזה ספציפית שום דבר אז תעזרו לי למצוא מידע.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  25. שלום לכולם, קניתי צג SAMSUNG 930B LCD ואני מעוניין לחברו למחשב ( מתנצל מראש על הבורות)... אני לא מתעניין כלכך במשחקים, אבל אני עובד בתוכנות גרפיקה (בעיקר אוטוקד) ורואה סרטים פה ושם. חיבור DVI עקרוני עבורי או שזה סתם? המחשב שלי מרוחק מן הצג בערך 3 מטר, מצאתי כבל מאריך של DVI - האם יש כבל מאריך גם לחיבור אנלוגי? האם זה פוגע באיכות? פרטי לוח האם שלי מצורפים בתמונה (המחשב ישן יחסית) - כרגע אין לי כרטיס מסך. האם אני אני צריך כרטיס מסך לשם חיבור DVI? האם אני צריך כרטיס מסך לצורך עבודה בתוכנות גרפיקה? האם החיבור שלי בלוח האם הוא AGP או PCI-E? (אגב, מכל מה שקראתי כאן לא הבנתי כלום חוץ מזה שPCI-E זה חיבור חדש יותר ומהיר יותר - מה ההבדל ביניהם?) איזה כרטיס מסך מינימלי יחסית מתאים …

• 3 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.