כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
יתרונות חיבור אם מישהו יודע נא פרטו.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אתמול רכשתי תכרטיס מסך הזה הוא טוב,אם איזה תוכנה כדאי לעשות לו אוברקלוקינג כי אם ati tool אני מצליח לעלות ובטיפה(עוד איזה 20-30) ונהיה לי הבהובים כאלו במסך
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה החלטתי לקנות כ.מסך חדש למחשב ראיתי כל כך הרבה דגמים וכרטיסים וראיתי את כל מה שכתוב פה בפורמים ועדיין קשה להגיע להחלטה החלטתי פשוט לשאול אותכם מה הכי טוב בתקציב הזה ואם אפשר להיות גמישים מטה או מעלה במחיר אבל מה שבאמת מעניין אותי בסופו של דבר זה התמורה שהכרטיס ייתן לא משנה nvidia או ati רק תתנו את ההמלצות ובבקשה תנמקו ... טוב אז ככה הצרכים של הכרטיס הם למשחקים הכי חדישים כיום FAR CRY HL2 וכ'ו קצת studio max 7 ו פוטושופ מה אתם ממליצים לקחת בשביל כאלו צרכים קחו בחשבון שהמערכת עליה יישב הכרטיס היא : AMD 2200+ 512DDR 333mhz Abit NF-7 v2 טיפה מגביל אבל מסתדרים בהחלט נראה לי שאפשר להוציא כאן טיפה יותר ללא שיפורים . אגב רציתי לדעת מה מונע מהמחירים לר…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
סוף סוף חסכתי מספיק כסף ובכוונתי להזמין מחר כרטיס מסך חדש ואני רוצה לשמוע מה דעתכם על המסקנות והבחירה הסופית שלי כדלהלן : כאשר בודקים את ה- fps (frame rate per second ) המקסימלי ברזולוציה של 1600x1200 עם כול הפילטרים מופעלים רואים שאכן ה-xt עובר בכמה פריימים בודדים את ה-6800gt. אולם אם ניקח בחשבון שהוא יקר יותר ב-600 שח מ ה-6800gt ובנוסף את העובדה שכאשר מורידים מעט את הרזולוציה ו\או את הפילטרים ה-gt מראה הפרש גדול ב-fps לטובתו (דרך אגב אם מורידים את עומק הצבע מ-32bit ל-16bit הפער לטובת ה-gt גדול הרבה יותר וההבדל מבחינת איכות התמונה בהשוואה ל-32bit הוא לא משמעותי לדעתי). כשלוקחים כול זאת בחשבון מגיעים למסקנה הסופית ש ה-6800gt הוא יותר futureproof ויהיה ניתן להשתמש…
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אספנו לבחינה את כרטיס המסך החדש של NVIDIA, ה-GeForce RTX 4060 Ti 8GB אשר מחליף את GeForce RTX 3060 Ti המזדקןלכתבה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
- 1 follower
-
-
פרמטתי אתמול את המחשב, התקנתי מחדש win 7 unlimited ועדכנתי אותו, נכנסתי לאתר של amd ואמרתי לו לזהות חומרה והוא הוריד והתקין לי את Catalyst 12.10. עדיין חסר לי משהו בגלל שהחלונות בווינדוס לא עברו למצב זכוכית ואם אני מטלטל אחד מהר הוא ינוע בקיטועין ולא בתנועה חלקה. כשאני נכנס לControl Panel\System and Security\System ולוחץ על windows experience index בשורה של graphics: desktop preformance for windows Aero אני מקבל תוצאה של אחד אז אני מניח שזה מה שחסר לי... הבעיה - אין לי מושג מה זה ומה אני צריך לעדכן בשביל זה. בפעמים הקודמות שהתקנתי וינדוס אחרי שהתקנתי Catalyst זה עלה לי אוטומטית
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
מעבד E8400 מארז cm Elite 335 ספק כוח thermaltake tr2 430w אני רוצה לשדרג לhd5850 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2627 אבל אני פוחד מהגודל שלו שהוא לא יכנס לי אז חשבתי גם על זה http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2628 אבל אני יודע שיש בניהם הבדלים משמעותיים ואגב יש GTS450 בפנדה שווה משהו? מה כדי לעשות? השדרוג לצורך Pure gaming
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לצערי כרטיס המסך שרציתי אזל מהמלאי בניתי על HIS Radeon 6950 2GB DDR5 האם אותו כרטיס של GigaByte זה כרטיס זהה/טוב יותר/פחות טוב? אולי יש כרטיס אחר שטוב במחיר זהה או נמוך מזה ממשה שיש באתר של IQPC ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שברשותי ואחרי בירור קצר הבנתי שאני צריך לשדרג גם ספק כוח, מפרט המחשב שלי הוא כבן שנתיים וחצי: intel core 2 duo e6300 1.86 3giga ram 667 twinmos nvidia geforce 7300 gt 256mb 128bit ספק כוח של hec 300w שהגיע מובנה עם המארז. עד היום הכרטיס מסך שלי היה נחמד אבל כעת אני לא יכול לשחק בשום משחק חדש שיוצא אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס מסך נחמד וספק כוח מומלץ בתקציב של עד אלף ש"ח לשניהם,ניתן לחרוג במעט. תודה מראש. רועי.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש לי מסך 19 אינץ' אזי הכ.מסך 4850 של ATI עם 512Mb לא יגרום לצואר בקבוק בהרצת Crysis או משחקים כבדים אחרים? בכל מקרה איך הכרטיס הזה למסך 19 אינץ' והאם כרטיס חזק יותר יתן הפרש ביצועים גדול?? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לפרסם - אז אם לא אני מצטער, ואם תוכלו להעביר את זה למקום המתאים, תודה. בזמן האחרון קרתה לי תקלה שחוזרת על עצמה. כשאני רוצה להכנס לאיזשהו משחק, אני נכנס ומיד אחרי כמה שניות המסך כאילו מתכבה כזה, הוא ניהיה שחור (המנורה שלו דולקת), אבל לא שחור לגמרי, אלא רואים משהו אבל חשוך מאוד מאוד, כאילו המסך שחור. עכשיו כשאני מכבה את המסך ומדליק הוא חוזר לעצמו ל4 שניות בערך, ושוב נכבה. אם אני יוצא מהמשחק ועושה את אותה פעולה - זה ממשיך. אם אני מכבה את המסך לכמה שעות ומדליק, זה מסתדר. בדקתי את המסך שלי על מחשב אחר והכל היה בסדר, אז ככל הנראה הבעיה היא בכרטיס מסך. יש לזה פתרון? אולי כבר בחומרה יצא או שהאבק גורם לזה. אם מישהו יוכל לעזור לי זה יהיה מצוין, ממש ל…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
בלוח MSI-Z77A-G43 ולהפעיל אותם בו זמנית? : תודה מראש. יובל
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
המעבד הוא I5 מסך 47 אינטש צריך להתאים לזה כרטיס מסך ברמת מחיר 700- 1000 ש"ח המחשב לא ישמש למשחקים אלא לצפיה בסרטים תודה (:
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
העניין הוא שאני צריך כרטיס חזק אבל שלא יקרה מצב שהוא לא לא ינוצל במלואו בגלל מפרט המחשב שלי אותו רכשתי לפני 3 שנים. המפרט הוא זה: מעבד amd athlon64 3200 s939 לוח gigabyte dual ddr 400 עם 4 סלוטים, pcie. זיכרון 512x2. כרגע יש לי כרטיס geforce 6600gt 128mb ואני צריך משהו יותר חזק למשחקים ולסרטים. אני מעוניין גם בקידוד סרטים ע"י הgpu כלומר קידוד חומרה בשביל h264. התקציב גמיש ואני חושב לקנות עוד 1-2 gb לשיפור ביצועים כאמור יש לי ddr1. אני מעדיף לשחק במשחקים ברוזולוציה כמה שיותר גבוהה עבור מסך 24 אבל עדיין להשאר עם המחשב הישן. מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי לוח Asus P5b dlx ו כרטיס מסך 8800GTS 320mb אפשרי לעשות מערך SLI ?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי טלויזיה 22" חדשה בעלת חיבור HDMI, וחשבתי שזאת הזדמנות לחבר אותה למחשב(ראו מפרט). אז באמצעות מתאם dvi-hdmi שקיבלתי עם כרטיס המסך (ati hd4850) ושמתי לב שכאשר הטלוויזיה מחוברת לכרטיס המסך (בנוסף למסך 17" הראשי) המחשב נוטה לקרוס לעיתים קרובות אם בכלל עולה. ורק כשהכבל מנותק פיזית מהמחשב הבעיה נפסקת. ניסיתי לעדכן את הדרייברים מספר פעמים אך ללא תועלת. למישהו יש רעיון מה יכול להיות גורם הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לאחד שאוכל להריץ איתו משחקים בסגנון Call of Dudy: world at war, GTA-IV, Far cry 2. המפרט של המחשב שלי הוא: Intel Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz GIGABYTE GA-G31M-S2L Kingstone 2GB DDR2 ATI Radeon X550 256MB W.D. 160GB (SATA II, 7200, 8MB) +80GB (IDE) LG DVD-RAM GSA-4081B SAMSUNG DVD-RAM SH203D (SATA) (נדמה לי שהספק הוא 450W) אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך בסביבות מחיר של 400 ש"ח (כמובן שאם אפשר - אז פחות...) בתודה מראש, רון.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
פרטי המחשב: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz RAM:1022 MB (אני מגדיל בעוד 2 גיגה) NVIDIA GeForce 7600 GT Motherboard:abit ib9 רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתאים למחשב שלי ויתמוך הכי טוב במגבלת התקציב (ניתן להגדיל טיפה) בהרצת משחקים חדשים.. כמו: GTA IV COD 5 חשבתי על הכרטיס מסך הזה אולי: http://www.skypc.co.il/pl_product~44428~8~0.htm תודה על העזרה..
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך nvidia 8400gs והגירסת דריבר היא 163.75... אני מחבר את הטלויזיה למחשב (דרך כבל s-video) וורואה דרכו סדרות וכו', אבל כל פעם שעדכנתי את הגירסה של הדריבר החדש רואים מסך שחור ולא את המחשב בטלויזיה.. ואז אני מוחק את הדריבר החדש ומתקין שוב את הישן (163.75) כי רק איתו אני יכול לראות את המחשב דרך הטלויזיה. אפילו אם אני מתקין דרך הnvidia control panel באשף התקנת החיבור לטלויזיה זה עדיין לא עובד.. תודה למי שיעזור לי למצוא דרך גם לעדכן את הגירסה וגם להמשיך לראות איתו במסך טלויזיה!
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי אני עומד בפני קניה של כרטיס מסך ברמת מחיר של ~400 שקל. המסך הוא ברזולוציה של 1650X1050 ההתרשמות שלי היא שה8600 הוא לא כזה להיט אז הסתכלתי על ATI יש 2600XT עם חצי גיגה זכרון DDR3 ויש 3650 עם חצי גיגה DDR2, בערך באותו מחיר הבנתי שמבחינת ביצועים ה2600XT לוקח בגלל הDDR3 הבעיה היא שהספק של המערכת די ישן (בן 3 או 4 שנים) , זה ספק HEC 400W. ה2600 אמור ליהיות זולל הספק יותר רציני מה 3650, אז יש מצב שהוא לא יעבוד וה3650 כן. מצד שני יש את ה8600 GT למיניהם, כמו כרטיס SUPER של PALIT עם גיגה זכרון DDR2, שגם נכנסים בתקציב אבל שוב הבנתי שהם יותר חלשים. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לאיזה כרטיסים של ATI וNVIDIA מקביל ה950 המובנה של אינטל? מבחינת יכולת להריץ משחקים, לאיזה G-FORCE או RADEON הוא מקביל? ברור לי שהוא חלש מכרטיסים כמו 8400GS לדוגמא. אבל למה הוא כן משתוה? לFX5200? לG-FORCE 4?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הציעו לי GECUBE ב- 940 או GIGABYTE ב- 1020 איזה מהם כדאי והאם יש הבדל מבחינת אמינות המוצר ואיכותו והאם ניתן לסמוך על GECUBE בכלל ... איזה באנדל באה בכל אחד ????.......
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
סופית מה לקנות למחשב 9800GTX או 8800SLI או שביכלל לקחת 9600GSO ולעשות SLI
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני משחק ב Age of empire 3 והגדרתי הכל ל High בגרפיקה אבל ברגע שאני עושה anti aliasing שהוא LOW המשחק איטי ואם אני בוחר HIGH המשחק בצבעים של שחור ולבן וכמובן איטי. במחשב אחר שישנה בערך אותה חומר ב High רואים אבל זה קצת איטי וב LOW הכל זז חלק! האם צריך להוריד איזשהו דרייבר או משהו כמו מקודד? המחשב שלי: Quad 8200 Asus P5QC GigaByte 9800GT OCZ 1066 Corsair 450W תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-