עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Director,

שלום . לאחר מאמר קטן שראיתי האתר Guru3D ראיתי שהכרטיס מסך 9800 GX2 מראה יותר FPS במשחקים . ולעומת זאת הוא גם יותר זול ממנו בהרבה. יש סיבה לכך ? http://guru3d.com/article/geforce-gtx-280-review-test/18 אז לא משתלם כבר לקנות את ה 280GTX אם זה ככה

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by Armageddon26,

שלום לכולם יש לי מסך Dell 2007WFP ואני מחבר אותו לממיר HOT עתיק ביותר (עוד מימי "ערוצי זהב") בחיבור RCA (ואם זה חשוב קניתי מתאם RCA ל3.5mm ואני שומע את הקול מהממיר דרך הרמקולים שלי - Altec Lansing ATP3). שמעתי שממש עוד מעט (יום רביעי הזה אם אני לא טועה) HOT מתחילים לשדר בHD וגם בלי קשר האיכות של החיבור RCA לא משהו. רציתי לשאול איך אתם ממליצים לי לחבר את הממיר למסך. בממיר יש חיבורים: 21 פינים, USB, וכמובן RCA. ראיתי שיש מתאמים של 21פינים לS-VIDEO, עד כמה המעבר הזה ישפר את איכות הוידאו? והאם כדאי להחליף את הממיר הענתיקה בגלל שלממירים אחרים יש יציאות שיותר מתאימות למסך שלי? תודה רבה למגיבים!!

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by שוהם,

אני מחפש ביוס מעודכן לכרטיס מסך שלי המערכת שלי היא כזו WIN 7 32BIT תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  4. יש לי אסוס X800XT אחרי שהיתקנתי הכל היה טוב אחרי כמה זמן הוא אמר לי(תמונה) לא שיניתי הגדרות ולא היתקנתי תוכנות מסוימות זה קרה לבד אחרי שאני מתקין שוב זה מיסתדר אבל חוזר אחרי זמן מה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by ZilkA,

איך הכרטיס מסך 9400GT Nvidia ? הוא יכול להריץ משחקים כמו crysis Call of duty וכאלה? עוד משהו איך הוא בהשוואה ל9600GT והאם ה300 ש''ח האלה ביניהם שווים להשקעה? תודה רבה... עריכה: המפרט הוא מעבד e5500 intel לוח אם: gigabita g31 כרטיס מסך : עכשיו תעזרו לי. זיכרון פנימי: 2gb. אם אני אקח את הHD 4830 או ה9600GT המחשב הזה יוכל להריץ את המשחקים האלו. אם כן איזה מבין כרטיסי המסך האלו יותר טוב? תודה שוב...

6. Started by shloosh,

אל תגידו לי להתחיל לעשות כל מיני מודים כי אני לא בקטע של זה... רציתי לדעת כמה ירדו מהביצועים אם אני אוסיך 7800gt ללוח שכאמור לא תומך ב-SLI. בסה"כ כרגע הכרטיס שלי על x8 ולא יורד בכלל הביצועים,אז אם אני אוסיף עוד כרטיס הוא יפעל ב-8 או 16? בכל אופן גם אם הוא יפעל ב-8 זה לא יוריד בכלל מהביצועים,כי גם עכשיו לא יורד כלום. או שהתמיכה ב-sli לא קשורה בכלל לאפיק שבו הכרטיסים עובדים? *עריכה* הבנתי שבכלל אני לא יכול להוסיף כרטיס בלי שאני עושה את המוד... בשביל מה dfi שמו אופציה של SLI בלוח שאי אפשר לחבר 2 כרטיסים... מה הם עושים צחוק??

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  7. שלום חברים בגלל שביטלתי את המשלוח מפנדס של ה-x800xl שהזמנתי אל תשאלו למה אז עכשיו אני נוסע לפולין יש לי שאלה האים המחירים בפולין זולים עים כן אני יקנה לוח אם מעבד וכרטיס מסך תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  8. שלום, אני רוצה לשחק דום 3 אבל אני לא רואה כמו שאני מצפה לראות עם ה radeon 9800xt 256mb שלי... אז איך אני מתעסק עם התוכנה הזאת כדי שאני אוכל לנצל כמו שצריך את הכרטיס מסך שלי ?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by nottheguy,

הזמנתי MSI TI4200X8 64MB, ואני שוקל להחליף ל- Sparkle TI4200-8X Platinium 128MB. ההבדל הוא 230 ש"ח. כדאי? יש למישהו הצעה יותר טובה באזור ה-700-800 ש"ח? תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך X800XT ומסך LCD של VIEWSONIC '19 דגם VP191B למי שמכיר, בכל אופן הבעיה היא שאם אני משאיר את החלון של הווינאמפ לדוגמא פתוח למשך 20 דקות בערך על רקע בהיר יותר של הווינדווס,ולאחר מכן אני ממזער את אותו החלון של הווינאמפ התצוגה של החלון האחרון שמזערתי כאילו "נצרבה" על גבי הרקע של הווינדווס... חיפשתי על זה באינטרנט ומצאתי שהבעיה אמורה להיות במסך עצמו, לקחתי היום את המסך לחנות שממנה קניתי את המסך והם אמרו שהם בדקו למשך את המסך באותה הדרך שאני ראיתי את הצריבה על המסך וטענו שאין בעיה עם המסך הזה ורוב הסיכויים הם שהצריבה נוצרת בגלל הכרטיס מסך... אז איפה הבעיה ולמי להאמין? הכנתי הדמיה של מה שאני מדבר עליו בשביל להמחיש לכם טוב יותר על מה אני מדבר... [attachment deleted…

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by Moty_p,

כמה תשלם בשביל קצת גראפיקה? 3000 שקל? במחיר כזה אני קונה מחשב חדש הכולל בתוכו כרטיס מסך לא רע בכלל אז למה מוכרים כרטיסים בסכומים כאלה?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  12. שלום. אני רוצה לקנות כ. שבעזרתו אוכל להעביק קלטות וידאו ל-DVD. בשביל זה צריך כרטיס טלוויזיה, נכו? ראיתי ב-SKYPC כל מיני כטיסים מ-160 עד 470 שקלים, מה ההבדל ביניהם. ראיתי שהצ'יפסט שונה אבל זה לא אומר לי כלום. זה משפיע על איכו תההקלטה? אני רוצה להשקיע בזה כמה שפחות.. עדיף עד 400. ושהכריטס יתמוך בויסטה. תודה.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by shisho8,

אהלן אנשים , אני עוזר לחבר שרוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלו למשהו טוב . זה המפרטמחשב שלו pentium 4 cpu 3.00 ghz 0,99 gb of ram לא נראה לי שהוא ישדרג לויסטה אז ככה שאין צורך בכרטיס מסך תומך דיירקס 10 נכון ?? אם לא , אז איזה כרטיס מסך טוב כן אפשר לשים לו ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  14. Started by FatallChill,

נכון כשמחברים את המחשב לטלויזיה נגיד כדי לראות סרט אז הסרט הוא כמו שרואים אותו על המסך הרגיל כאילו לא על כל המסך אז השאלה שלי היא האם יש דרך לראות את הסרטים בטלויזיה על כל המסך?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by Discreet,

הוא עולה 910 שקל עכשיו יש skypc כרטיס מסך 8800gs יותר יקרים ממנו וגם 9600 GT האם שווה לקנות את הclub על ה9600GT?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by Born2Kill,

שלום, רציתי לדעת למה כאשר אני מזיז את העכבר לעבר האייקון של הפאנל של ATI זה מראה לי את הטמפ' של הכטיס מסך 0C צלסיוס ולא איזה 59C לדוגמא, מה הבעיה פה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  17. שלום, אני מחפש כרטיס מסך בהשקעה מינימלית (נניח 200-250 ש"ח), שייתן תנופת ביצועים למחשב מבוסס AMD 939 בן שלוש (3600X2 CPU) שעובד כרגע עם כרטיס מסך OB. שימושים עיקריים: Flash CS4 / Illustrator CS4 / Photoshop CS4 האם יש מודל כזה (סלוט PCI Express X16) ? תודה,

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by idanohh,

מדובר במסך של חברת NU אין לי מושג מיהי אבל הנתונים נראים לי טובים דיים למחיר שהוא בערך 1800 שקל כולל משלוח http://www.netaction.net.il/multi.phtml?item=1991769 הנתונים היותר מפורטים כאן : http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?DEPA=0&description=24-198-001&ATT=Monitors+LCD+Flat+Pa&CMP=OTC-streetprices בקיצור תגידו לי אם שווה ? אני חושב אישית שכן כי אני מכיר שכל מסך אם יחס בהירות של 1:500 ומעלה הוא מסך טוב ואין להתפשר על פחות מזה... וראיתי את המסך הזה של חברה לא מוכרת מה אתם חושבים ?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Gigabyte Radeon 9550 GV-R955128D 128Mb 128 bit Bulk Video Card 381 ש"ח במזומן. (bulk זה ללא קופסה, נכון?) PowerColor Radeon 9550 128 Bit 128 Mb DDR Video Card 391 ש"ח במזומן. ה 10 שקלים לא מפריעים לי, רק רציתי לדעת איזה חברה יותר ממולצת? חשוב לי שהכרטיס יגיע עם מאוורר. האם בשני החברות הוא מגיע עם מאוורר, אם בכלל? וגם אני רוצה לדעת האם יש חסרונות בכך שהכרטיס מגיע bulk ? אם זה חשוב לדעת, אני מתכנן לעשות לו OC, אז במקרה הזה יש חשיבות לחברה? תודה מראש לעוזרים. **עריכה** לפי דפי המידע של הכרטיסים, זה נראה של gigabyte אין מאוורר ולעומת זאת ל powercolor יש. אני צודק? (שאני מתכוון מאוורר אני מתכוון למאוורר שמתחבר לכרטיס עצמו). http://www.tul.com.tw/global/productl…

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  20. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

תגידו למה הוא נועל לי את הפאסט רייט? פעם זה היה פתוח .....

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by blabla600,

המשחקים החדשים ביותר היום כבר בדרישות דורשים כרטיס מסך מסדרת 6000 .. החלטתי שכדאי לשדרג, גם בשביל הבאטלפילד 3 שקרב. אז החלטתי שאני מוכן לשדרג למשהו רציני ביותר.. תקציב זה לא בעיה מצידי נגיד 2000 ש"ח השאלה אם כרטיס כמו GTX590 נגיד הוא בסדר עם מעבד Phenom 955 x4 ? כאילו אין צוואק בקבוק וכל זה? ומה אתם הייתם ממליצים? אולי 2 כרטיסים ביחד אחרים או משהו? תודה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  22. של 4ms התקציב הוא כ2000 ש"ח ושיהיה טוב למשחקים וכו'......

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by nVIDIA70,

שלום. אם ונגיד אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב כלומר שיראו נגיד סרט שמנוגן על המסך של המחשב על הטלוויזיה. איך אני עושה את זה. (מפרט שלי בצד... אם זה קשור בכלל) איך אני מגדיר את המסך של הטלוויזיה של כמסך ואת המסך של CLONE? (בבקשה זה דחוף :-[)

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  24. Started by nir_varon,

מסך LCD "17 מתכוונן עם רמקולים מובנים וכניסת DVI תוצרת HP דגם TFT L1740 מה אתם אומרים על המסך הזה...? לא הצלחתי למצוא עליו הרבה מידע... אם יש לכם המלצות לאתרים שנותנים ביקורת על המסך אני אשמח....

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  25. כי הרי לא ניתן להשתמש ברזולוציות גבוהות מ1280*1024, אז התוספת של ה256MB לא ממש תוסיף, לא?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים