עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by The Un4givN,

כרגע יש לי HD4870 ואני רוצה למכור אותו ולקנות 2 כרטיסים שיעבדו בקרוס פייר של HD4870X2 השאלה שלי היא האם הספק שלי שלי יוכל לעמוד בזה לפי המפרט מחשב שלי? תודה מראש ניצן

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  2. שלום חברים בגלל שביטלתי את המשלוח מפנדס של ה-x800xl שהזמנתי אל תשאלו למה אז עכשיו אני נוסע לפולין יש לי שאלה האים המחירים בפולין זולים עים כן אני יקנה לוח אם מעבד וכרטיס מסך תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by BlackDiablo,

http://3dv.co.il/content.php?do=View&id=359 מתוך האתר 3Dv.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  4. תגובות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  5. שלום, אני רוצה לשחק דום 3 אבל אני לא רואה כמו שאני מצפה לראות עם ה radeon 9800xt 256mb שלי... אז איך אני מתעסק עם התוכנה הזאת כדי שאני אוכל לנצל כמו שצריך את הכרטיס מסך שלי ?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by tombcatz,

לנעול,כבר לא רלוונטי,קיבלתי מידע,תודה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by gbox,

שלום רב קניתי מחשב חדש ואני רוצה להפעיל את הפילטרים (זה משפר את האיכות?,האם הכפילטרים עובדים כל הזמן?) ואיני י'ודע איך לעשות את זה (יש לי את הדריבר 71 משהו) תודה רבה לעוזרים ושבת שלום נ.ב הכרטיס מסך זה 6600gt

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  8. Started by tiger18,

האם ASUS P5N-D מתאים לכרטיס? אם לא איזה לוח הכי טוב לכרטיס?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  9. אני משחק ב-half life 2 ב-1280X1024 ואתמול שמתי פילטרים :antialiasin mode X6 ו filtering mode X16 לא הרגשתי שום הבדל בתמונה וגם המשחק רץ באותה מהירות, האם זה הגיוני ? חשבתי שזה יאט את המשחק.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  10. שלום, אני מנסה לחבר טלוויזיה במקום מסך למחשב עם כרטיס Radeon 9600XT של Sapphire, בכרטיס יש יציאת S-Video בעלת 7 פינים, כשחיברתי אותו לטלוויזיה עם כבלS-Video לRCA של 4 פינים קיבלתי תמונה רק בשחור לבן, צפוי יש לומר אז הלכתי וקניתי כבל חדש של S-Video לRCA שיש בו 7 פינים, עכשיו כשאני מחבר את הטלוויזה לכרטיס מסך דרכו אני לא מקבל תמונה בכלל מהמחשב בטלוויזיה, מישהו יכול לעזור בבקשה? אני כבר נואש, ניסיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו לבד. חשוב לציין שאין לי בטלוויזיה כניסת S-Video, רק RCA. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by clintojpz,

אז ככה תראו אני מתלבט בין 9800GX2 או 8800GT עם SLI או HD4870 עם 1024M אני לא מתכוון לעשות לא OC מה מבינהם הכי חזק לפי דעתכם? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  12. שלום התקנתי WIN XP על מערכת מבוססת p4c800e deluxe dothan 1.83 533mhz 2x256 x800xt pe וככה זה נראה http://img396.imageshack.us/my.php?image=11ec.jpg ניסיתי לשים geforce 2 במקום ה x800- לא פתר את הבעיה מה שאומר שהכרטיס לא הבעיה הצעות לפתרון הבעיה- מישההו?!

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by NIR-T,

היי כולם.... אחרי שהקטליסט המקורייים לא עבדו על המחשב שלי החלטתי לנסות את האומגהה... עכשיו הכל עובד מצוין אבל הבנתי שבמקרים מסוימים האומגה יכול לשפר את הביצועים של הכטיס מסך עד מאוד... למשל להפוך אותו ל9700 וכד'... אז אם אני יכול, איך אני עושה את זה... דבר שני, מה מטרת כל התוכנות הקטנות שהבאות עם הדרייברים (MULTIRES, RADCLOCK, ואיזה בנצ'מר קמוזר כזה...) ודבר אחרון, למה ההרייברים של אומגה תופשים ג'יגה מהדיסק הקשיחחח??? (בADD\REMOVE PROGRAM כתוב שזה תופש 1018 מגה בייט....!!!!) תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by shisho8,

אהלן אנשים , אני עוזר לחבר שרוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלו למשהו טוב . זה המפרטמחשב שלו pentium 4 cpu 3.00 ghz 0,99 gb of ram לא נראה לי שהוא ישדרג לויסטה אז ככה שאין צורך בכרטיס מסך תומך דיירקס 10 נכון ?? אם לא , אז איזה כרטיס מסך טוב כן אפשר לשים לו ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  15. Started by FatallChill,

נכון כשמחברים את המחשב לטלויזיה נגיד כדי לראות סרט אז הסרט הוא כמו שרואים אותו על המסך הרגיל כאילו לא על כל המסך אז השאלה שלי היא האם יש דרך לראות את הסרטים בטלויזיה על כל המסך?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by hashafanhakatan,

שדרגתי במזל טוב את ה TV שלי וכהמשך אני מעוניין לשדרג את הכ.מסך של ה HTPC שלי . הפרמטרים שחשובים לי: * ציפסט של nvidia . אין לי סבלנות לשטויות של ATI על לינוקס * קריר *לא קרור פאסיבי * יכולת להוצאת HD * הורדת העומס מהמעבד בעיבוד וידאו ככל האפשר *יציאת HDMI * תקציב 300-450 ש"ח חשבתי ללכת על 220GT או על 9500GT . אשמח להצעות נוספות או דעות באופן כללי על הנושא .בנוסף האם לצרכים שהזכרתי מעלה משנה כמות הזכרון ו/או סוגו ( DDR2,DDR3 ) ? אילו פרמטרים נוספים אני צריך לקחת בחשבון ?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  17. Started by Bone-Breaker,

שלום יש לי מסך CTX PR705F ויש לי בעיה שלפעמים שאני מפעיל את המחשב המסך עובד רק על 60HZ למרות שהוא מכוון על 85HZ. חשבתי שאולי זאת בעייה בדריברים של הכרטיס מסך אז החלפתי אבל זה לא עוזר ואין לי מושג איך לתקן את זה למרות שבדרך כלל אני משחק עם ההגדרות קצת ובסוף זה עוזר אני רוצה לפתור את זה פעם אחת.

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by No-Limits,

שלום לכולם. בשבועיים הקרובים אני הולך לקנות מחשב חדש לגמרי, כולל ציוד היקפי. המסך שעליו אני בטוח הולך הוא L1970HR של LG שהבנתי שהוא בין הטובים ביותר בקטגורית 19 אינץ'. עכשיו אני צריך גם כרטיס מסך. חשוב לי לציין כי מטרת המחשב היא תיכנות ובין היתר גם משחקים. המחשב לא הולך להיות מכונת משחקים אבל אני כן רוצה שהכרטיס יוכל להריץ משחקים כדי שאני אוכל להינות מהם. כרגע לדוגמא אני משחק ב PES 5 ו WOW, והייתי ויש לי RADEON 9800 PRO. אני רוצה כרטיס מסך שיריץ משחקים שיצאו בצורה נורמאלית אני לא גיימר מטורף ואני לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך המון. אם כן התקציב שלי לכרטיס מסך הוא לא יותר מ 900 שקלים עם חריגה קטנה אבל עדיף שלא. כמובן שהכרטיס מסך יתמוך במסך החדש ואם תוכלו להסביר לי איך יכ…

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by nVIDIA70,

שלום. אם ונגיד אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב כלומר שיראו נגיד סרט שמנוגן על המסך של המחשב על הטלוויזיה. איך אני עושה את זה. (מפרט שלי בצד... אם זה קשור בכלל) איך אני מגדיר את המסך של הטלוויזיה של כמסך ואת המסך של CLONE? (בבקשה זה דחוף :-[)

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  20. 9800GTX 1GB/512MB+ HD4870 1GB/512MB HD4850 1GB/512MB ושל איזה חברה כדאי עם הקירור הכי טוב שיש לא משנה על המחיר רק שלא יתחמם ויהיה הכי טוב מבניהם למשחקים??? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  21. Started by idani1983,

המערכת שלי E8400 2GB 8800GT נכון לעכשיו במשחקים FAR CRY 2 ,COD5 CRYSIS EARHEAD שחקתי על 1280X1024 ועל הגדרות הכי גבוהות והמשחקים רצו טוב מאוד. אני שוקל להחליף ל 22' האם הכרטיס מסך שלי יחזיק ברזולציות של המסך החדש או שאני אצטרך להחליף כרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by Crash5,

שלום רב, ברצוני לחבר טלוויזית LCD בעלת רזולוציה של 1366X768 לכרטיס מסך ATi Radeon 9700. האם כרטיס המסך יוכל לשדר לטלוויזיה ברזולוציה המקסימלית שלה או שיש הגבלה מסוימת?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by shuy,

האם אפשר להמיר אות בצורה פסיבית מ-RGB Component ל-RGB D-SUB (חיבור VGA)?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  24. Started by psycho killer,

יש לי לוח אם של ASUS דגם p4s800 אני רוצה להחליף כרטיס מסך ל7300 GT ואמרו לי שתהיה לי בעיה בגלל DDR 1 או 2 אני לא ממש מבין בזה איזה כרטיס מסך יכול להתאים לי והאם אני יכול לשים את ה7300 אם אפשר גם המלצה לכרטיס עד 400 שקל (אני חייב לשחק כבר בפיפא 2008 :'( ) תודה .

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  25. יש לי 9500np והתקנתי softmod ויש לי ארטיפקטס... והכרטיס הוא הכרטיס הטוב power color 9500np 256bit והוא פותח הכל טוב אין ב 2d שום דבר הכל פועל טוב אבל במשחקים יש ... הנה תמונה רציתי לדעת אולי יש איזה משהו שיכול לסדר את זה...או שזה אבוד? יש הרבה מאוד גם ב 3dmark 2003 במיוחד ב nature דווקה ב 2001 לא היו וזה מאוד מוזר... זה מ sof 2

• 6 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים