כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
ובנוסף לכך מה ההבדל הביצועי ביניהם (הפער ביניהם המחיר הוא רק בערך 50-100 שקל אבל פי 2 זיכרון-איך זה יכול להיות?)
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
אני צריך לדעת רק לידע כללי. אפשר גם נגיד 4850 ו 4870?
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כרגע אני משחק רק Battlefield 2142 ולא יודע אם זה יקרה במשחקים אחרים. אבל לא תמיד זה קורה. אבל למה יש את ההודעה הזאת? זה התחיל לפני שבועיים משהו כזה. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD שמתחבר למחשב, להלן הדרשיות שאני צריך לפי סדר החשיבות: עלות זולה. לא ציבועני עדיף שחור-לבן או מונוכורמטי גודל 14' ומטה. אופצינאלי יחידת עיבוד. WI-FI כל הצעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הי מה יותר חזק מבין שניהם ה330 gt 256mb או HD 4670 1GB הגרסאות הניידות? וגם האם ה320gt יותר חזק מה 9600GT שניהם ניידים ו256 MB ? תודה מראש חשוב לי מאוד
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום חברים חבר שלי מעונין לקנות כרטיס עריכת וידאו שניתן יהיה אפשר לראות טלויזיה ווידאו במחשב ואולי גם לשמוע רדיו איזה כרטיס אתם ממליצים לקנות ולמה? (המחיר פחות חשוב) ומאיזה חנות באיזור המרכז ועוד שאלה בקשר לטלויזיה מאיפה כדאי לקנות (שוב באיזור המרכז) כבל איכותי שיחבר בין המחשב (כרטיס עם TV OUT) לטלויזיה ושיראו בו הכי טוב (לפחות כמו שרואים במחשב) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש השבוע, והגעתי למסקנה שאני אקח את ה-710 של סמסונג. עכשיו, ב-KSP יש את ה-710N ב-1590 ואת ה-710T ב-1930. מה ההבדל בין השניים? איזה מסך יותר משתלם? האם כדי להוסיף עוד 240 ש"ח בשביל לקנות את גירסת ה-T במקום ה-N, או שזה לא משתלם? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשחק דום 3 אבל אני לא רואה כמו שאני מצפה לראות עם ה radeon 9800xt 256mb שלי... אז איך אני מתעסק עם התוכנה הזאת כדי שאני אוכל לנצל כמו שצריך את הכרטיס מסך שלי ?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מצאתי לינק שעושה השוואות מול כרטיסי nVIDIA אל מול כרטיסי ATi וכולל באנצ'ים הכרטיסים המדוברים הם מסידרה 6\7 של nVidia אל מול כרטיסי הx5\6\7\8 וכרטיסי הx13\6\8\9 http://www23.tomshardware.com/graphics.html
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי כרטיס HD5770, ובעקבת כניסת סדרת ה- 6000 לשוק תהיתי: האם סביר שתהיה ירידת מחירים שלו שתציג הזדמנות משתלמת לשדרוג (CF), או שהכרטיס צפוי פשוט להעלם מהמדפים?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי הרבה זמן שאני מפנטז על הכרטיס, רכשתי את ה Haupauge pvr150. אני סובל מקצת קשיי הסתגלות והייתי רוצה לשאול כמה שאלות את בעלי הניסיון: 1. האם הצלחתם לקלוט שידורים דרך הטיונר? לי יש כבלים ודרך כניסת הוידאו אין לי כל בעיה, אך בחיבור הטיונר אני מצליח לקלוט את התחנות רק בתמונה בלי סאונד. 2. הבלסטר לא מתפקד אצלי. נראה לי שזו לא בעיה של קוד אלא שהוא פשוט לא משדר כלום (בדקתי את השידור שלו עם מצלמה דיגיטלית שרגישה לאינפרא אדום). כמו כן, יש שתי תוכניות לקינפוג הבלסטר ורק אחת עובדת אצלי, השניה נותנת שגיאה כשאני מנסה להריץ אותה. אולי שם הבעיה. ניתקלתם במצבים דומים? תודה על זמנכם. נועם.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קניתי לפני כחצי שנה מחשב חדש: core i7 920 2.67GHz ATI Radeon hd 4850 512 MB asus p6t motherboard 500gb WD hard drive samsung syncmaster 226bw בכל מקרה, מאז שקניתי אותו לכל המשחקים שלי יש בעיה אחת... כאשר אני מסתובב עם הדמות במשחק במהירות ימינה שמאלה או סתם סיבובים, המסך נקטע בחלק העליון, ואחרי שניה הוא מתאזן שוב. זה נראה כאילו המסך יוצא מסינכרון ואז חוזר. זה כאילו הכרטיס גרפי לא עומד בקצב של המחשק או מחשב. חשבתי שזה הכרטיס מסך, אז שלחתי אותו לתיקון, והחדש עושה בדיוק את אותו הדבר. זה עדיין יכול להיות בעיה בגרפיקה, או שאולי משהו אחר גורם לזה??? אגב, אני מריץ את כל המשחקים עם רזולוציה 1680X1050... תודה על העזרה....
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X800XT ומסך LCD של VIEWSONIC '19 דגם VP191B למי שמכיר, בכל אופן הבעיה היא שאם אני משאיר את החלון של הווינאמפ לדוגמא פתוח למשך 20 דקות בערך על רקע בהיר יותר של הווינדווס,ולאחר מכן אני ממזער את אותו החלון של הווינאמפ התצוגה של החלון האחרון שמזערתי כאילו "נצרבה" על גבי הרקע של הווינדווס... חיפשתי על זה באינטרנט ומצאתי שהבעיה אמורה להיות במסך עצמו, לקחתי היום את המסך לחנות שממנה קניתי את המסך והם אמרו שהם בדקו למשך את המסך באותה הדרך שאני ראיתי את הצריבה על המסך וטענו שאין בעיה עם המסך הזה ורוב הסיכויים הם שהצריבה נוצרת בגלל הכרטיס מסך... אז איפה הבעיה ולמי להאמין? הכנתי הדמיה של מה שאני מדבר עליו בשביל להמחיש לכם טוב יותר על מה אני מדבר... [attachment deleted…
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום התקנתי WIN XP על מערכת מבוססת p4c800e deluxe dothan 1.83 533mhz 2x256 x800xt pe וככה זה נראה http://img396.imageshack.us/my.php?image=11ec.jpg ניסיתי לשים geforce 2 במקום ה x800- לא פתר את הבעיה מה שאומר שהכרטיס לא הבעיה הצעות לפתרון הבעיה- מישההו?!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לחבר את כרטיס המסך לטלויזיה ללא הצלחה. אני משתמש ביציאת S Video עם כבל איכותי. כשאני מנסה להגדיר את הטלויזיה רואים את הדסקטופ בטלויזיה קופץ לכמה שברירי שניה ובסוף חוזר למסך שחור. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות של כרטיס המסך, להחליף בין כל שיטות השידור וכו'... שום דבר לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שדרגתי במזל טוב את ה TV שלי וכהמשך אני מעוניין לשדרג את הכ.מסך של ה HTPC שלי . הפרמטרים שחשובים לי: * ציפסט של nvidia . אין לי סבלנות לשטויות של ATI על לינוקס * קריר *לא קרור פאסיבי * יכולת להוצאת HD * הורדת העומס מהמעבד בעיבוד וידאו ככל האפשר *יציאת HDMI * תקציב 300-450 ש"ח חשבתי ללכת על 220GT או על 9500GT . אשמח להצעות נוספות או דעות באופן כללי על הנושא .בנוסף האם לצרכים שהזכרתי מעלה משנה כמות הזכרון ו/או סוגו ( DDR2,DDR3 ) ? אילו פרמטרים נוספים אני צריך לקחת בחשבון ?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ... יש לי r9800p ..... וינדוס me... ואני תקוע עם דרייוורים של גירסא 3.6 ...(הדרייוורים שבאו הכ.מסך)..... באתי להתקין גירסא אחרת של דרייורים וזה ניתקע באמצע של ההתקנה.....(כול גירסא ניתקעת).... נותן לי הודעת שגיאה ..."INF error Vidoe driver not found" .... חיפשתי קצת באתר של א.ט.י אבל זה לא ממש עזר לי... מישהו יודע מה הבעיה ויכול לגאול אותי מיסוריי ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המשחקים החדשים ביותר היום כבר בדרישות דורשים כרטיס מסך מסדרת 6000 .. החלטתי שכדאי לשדרג, גם בשביל הבאטלפילד 3 שקרב. אז החלטתי שאני מוכן לשדרג למשהו רציני ביותר.. תקציב זה לא בעיה מצידי נגיד 2000 ש"ח השאלה אם כרטיס כמו GTX590 נגיד הוא בסדר עם מעבד Phenom 955 x4 ? כאילו אין צוואק בקבוק וכל זה? ומה אתם הייתם ממליצים? אולי 2 כרטיסים ביחד אחרים או משהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הוא יהיה מתאים מאוד לשוק המידריינג': Series: Radeon HD 2k GPU: R600 Release Date: 2007-10-31 Interface: PCI-E x16 Core Clock: 600 MHz Shader Clock: 600 MHz Memory Clock: 800 MHz (1600 DDR) Memory Bandwidth: 51.2 GB/sec Shader Operations: 144000 Operations/sec Pixel Fill Rate: 9600 MPixels/sec Texture Fill Rate: 9600 MTexels/sec Max Power Draw: 150 W Noise Level: Moderate Framebuffer: 256 MB Memory Type: GDDR3 Memory Bus Type: 64x4 (256 bit) DirectX Compliance: 10.0 OpenGL Compliance: 2.1 PS/VS Version: 4.0/4.0 Process: 80 nm Shader Processors: 240 (320) Pipeline Layout: Super-scalar MADDx5 Texture Units: 16 Raster Operators 16 כמו שאתם רואים יש לו …
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי לפני כמה ימים את הדמו של SILENT HILL 3 והתקנתי אותו למחשב ואיך שאני מעלה אותו מופיע לי המסך שיש במשחק קטעים קשים לצפייה ואז המשחק נתקע הוא מוכן לעלות ולא מוכן לצאת איפלו לוינדוס אז אני חייב לעשות ריסט אם תצתרכו אז המפרט שלי מופיע בצד
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש איזשהם בעיות? זה ששינו את השיטה מagp? או שכל המשחקים תומכים בזה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות לי radeon 9800 ורבים אמרו לי שאני לא יהנה מספיק מהכרטיס (צריך להוסיף דברים) דברים שיש לי: מעבד: אינטל1.7 פנטיום 4 זכרון: 512 ddr לוח אם :ddr אינטל * מה אני צריך לעשות בישביל שהמחשב ינצל את הכרטיס המסך ואני יוכל להנות ממנו עד הסוף? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם אפשר להמיר אות בצורה פסיבית מ-RGB Component ל-RGB D-SUB (חיבור VGA)?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-