כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי את המחשב הנ"ל לפי המלצתכם (המלצת הפורום) כיום אני מחפש לשדרג את כרטיס המסך שלי בכדי לשחק ברזולוציות גבוהות יותר (לדוגמא במשחק Ghost Recon Advanced Warfighter 2 אני משחק ברזולוציה בינונית ואני רוצה לשחק ברזולוציה הגבוהה ביותר). מפרט המחשב שלי הינו: מעבד: intel pentium D 805 dual core 2.66GHZ 533MHZ 2X1MB LGA775 לוח אם: ASROCK ConeRoeXFire-eSATA2 (775, 945P, DDR2 667, 2XPCI-E CROSSFIRE, HDAudio SATA2,1394, GBL) זכרון: TWINMOS DDR2 533 MHZ 512 MB X2 כרטיס מסך: Asus EN7600GT 256MB HDTV DVI PCI-E retail והשאר - זה השאר. בכל אופן כרטיס המסך עלה בזמנו 1030 ש"ח (בKSP), ואני מחפש משהו טוב בהרבה בתקציב דומה (אם אפשר בפחות אז מה טוב), אני מחפש משהו שאי…
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום ! יש לי צורב DVD ואני שם שם הופעה חיה - דיסק DVD... השאלה איך אני מקליט חלקים מההופעה למחשב כקובץ שיעבוד בוינאמפ ? תודה על העזרה וסליחה אם זה לא הפורום המיועד לשאלה פשוט אין לי מושג איפה לשאול וזה נראה לי הכי קשור.
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום!! אני מתחיל קורס לאנימציה ותלת מימד כולל עבודה עם תוכנות : PREMIER ,PHOTOSHOP ,3D STUDIO MAX, FLASH, AFTER EFFECTS אני רוצה לקנות מחשב לצרכי עבודה ומתלבט :s05:... אני כנראה הולך על שילוב של מעבד INTEL CORE 2 QUAD Q6600 עם לוח אם GIGABYTE GA P3;-S3L זכרון : 2GB או 4GB? והאם 667 מגהרץ או 800 ? כרטיס מסך עד 1000 ש"ח: קבלתי המלצות על הבאים: PALIT PCI-EX GE FORCE 8600GT SUPER 512MB DDR3 או: GECUBE 2600 256 MB DDR2 או: ASUS ATI READON 2600XT 256MB האם יש הצדקה לשמות כמו ASUS בכרטיסים או שאפשר ללכת על תחליף זול יותר.. אשמח להערות הארות והצעות. לילה טוב ותודה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
זקוק למישהו שיש לו כרטיס טלויזיה MSI TV @ nywhere series. הנה,אפילו ב KSP יש אפילו את הכרטיס: http://www.ksp.co.il/hnavright.htm הכרטיס האמצעי. אני זקוק נואשות למישהו שמחזיק בכרטיס
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בתהליכי שידרוג למחשב שיחזיק עוד כמה חודשים טובים אני צריך כרטיס מסך שיחזיק מעמד למשחקים (אני גיימר כבד בלי תקציב כמעט) 500 שקל זה כל מה שיש לי כרגע זה מיועד במיוחד למשחקworld of warcraft שאין לו דרישות מי יודע מה
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מישהו פעם אמר לי שיש דרך לשפר את האיכות תמונה של הרדאון משהו בחידוד של התמונה, אני לא בדיוק בטוח מה, אולי מישהו מכם יודע מזה ואיך לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
טוב אז כך,המשקפיים מגעים עם מתאם מיוחד שמתחבר דרך כבל vga in לכרטיס מסך,ואז המסך מתחבר לvga out של המתאם,הורדתי דריוורים חדשים דרך האתר של nvidia והפעלית כמה משחקים להתרשמות ראשונית: בכמה משחקים\סרטים\תוכנות שבנויות עבור המשקפיים,יש הרגשה שאפשר לגעת בחפצים,רואים את כול המשחק ב3d פשוט אין מילים,כמובן שיש משחקים שלא כול כך מתאמים לזה אבל יש הגדרות בדריוור שמאפשרות להתאים את המשקפיים לכול משחק. אני יעלה תמונות בהמשך היום!!!!! לצערי בגלל מעבר למסך lcd אני שוקל אולי למכור את המשקפיים
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם מישו מבעלי הכרטיסים האלה פה הצליח לשנות את מראה ההגדרות של הדרייבר למראה הישן אם כן אשמח לישמוע איך פשוט המראה החדש מעצבן אותי לא מיסתדר איתו
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
:s05: :s05: :s05: מה יהיה כרטיס המסך שינצל את המחשב שלי (פלוס קצת) - אין הגבלה תקציבית (PCIE) ??? מפרט המחשב: לוח אם- ASUS P4GPL-X - תומך בדואל צ'אנל, 800 אפ.אס.בי זכרון- DUAL CAHNNEL GEIL 2 GB מעבד- P4 (SOCKET 478( 2.6 - ניתן להאצה - ביג טייפון הארדיסק - WD 160 GB 8MB BUFFER SATA ספק ENERMAX LIBERTY 500W POWER STREAM :yelclap:
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 1900XTX512 קניתי אותו שיצא טעות שלא חיכיתי אבל אין מה לעשות איך אני יכול להקליט מהטלויזה למחשב תוכניות וכל מיני שטויות?
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום היום קניתי את האלברטון 6800 הרגיל לא הגירסה המקוצרת הינה לינק http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1652&catcode=153 ככה כמה שאלות.. 1. קודם כול איך הכרטיס טוב? 2.העם אפשר למצוא אותו בפחות כסף? 3.העם אפשר לפתוח לו את הצינורות כמו שאפשר לפתוח לגירסה היותר נמוכה ה- le?? ועם כן אז העם בגירסה הזאת הפתיחת צינורות תעבוד בטוח או לא?? כי בגירסה היותר נמוכה זה אחד ל-5... 4. יש לי קירור מיים מטורף (מעבד 15 מעלות) וכמובן רכשתי גם בלוק קרור לכרטיס מסך של dd לאיזו רמה נאי יוכל להגיע? העם אני יוכל להגיע לאולטרה?? 5. עם מישהו יכול לתת לי עוד כמה דברים לידע על הכרטיס?? 6.וכמובן העם יש כרטיס יותר טוב מזה בתווך מחירים האלה?? תודהה נ.ב וכמובן העם כדי לי להישאר עם זה או לחכות (…
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך נורמלי שמריץ את המישחקי של היום ברזולוציה של 1280*1024 בהגדרות בינוניות;גבוהות + קצת פילטרים המחשב של החבר הןא עם AMD ניראה לי דגם אטלון 3200 ויש ללוח חיבור PCIE V1 מה אתם ממליצים בישביולו? ראיתי שיש 3 אפשרויות סביב ה400 ש"ח - 4670 HD סביב ה600 ש"ח - 9600GT סביב ה700 ש"ח 9800GT אז רציתי לדעת מה אתם ממליצים? מה הכי מישתלם מבחינת ביצועים/עלות ואיזה ספק צריך ליהיות לו בישביל הכרטיסים הנ"ל? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך עם צ'יפסט של ATI עד 1500 שקל המחשב עליו יורכב הכרטיס: Intel D920 ASUS P5WD2-E Premium 975X PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL הכרטיס פחות מיועד למשחקים אלא יותר לעבודה שוטפת תודה שחר
-
- 10 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, קניתי LCD ואני רוצה לחבר אליה את המחשב. יש לי בכרטיס מסך גיפורס 9600 , יציאה אחת פנוייהחוץ מזאת שהמסך מחובר אליה) http://up27.siz.co.il/up2/zjy1zn1gzumn.jpg מישהו יודע איזה יציאה זאת? אני פשוט רוצה לקנות כאבל מהיציאה הזאת לRGB. תודה!
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
שלום לכולם בגלל הבאג האחרון של NVIDIA על ההתחממות של הכרטיסים למישהו ידוע על דרייבר מתקן שיש להם באתר??אני לא מצאתי אז יכול להיות שמישהו נתקל בדרייבר חדש או עדכונים לכרטיס GTS8800?? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
מה הפרש המחירים בין שלושלת הכרטיסים הללו: Geforce 6600 Geforce 6600GT Geroce 6800 של חברת Leadtek? מישהו אולי יודע?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מתלבט בין לוח שתומך PCI-E לבין לוח שתומך AGP עיקר ההתלבטות הוא על כרטיס המסך מה כדאי יותר למשחקים? SEPPHIR 9800 AGP או GEFORCE 6600 PCI-E תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על 8800GTS 320MB Extreme Overclocked של point of view הוא ניראה יותר חזק והוא עולה ממש זול יחסית (ש"ח1665) ??
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה יותר טוב 7600GS או 8600GT? (שניהם 256MB)יש לי עכשיו את ה7600 שווה לשדרג? התמיכה ב10.1 של הסידרה 8 לא מעניניית אותי אין לי ויסטה וגם לא תיהיה לי אבל במשחקים כמו Age of Mythology שאני עמוק במשחק הוא נתקע
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD שמתחבר למחשב, להלן הדרשיות שאני צריך לפי סדר החשיבות: עלות זולה. לא ציבועני עדיף שחור-לבן או מונוכורמטי גודל 14' ומטה. אופצינאלי יחידת עיבוד. WI-FI כל הצעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום חברים חבר שלי מעונין לקנות כרטיס עריכת וידאו שניתן יהיה אפשר לראות טלויזיה ווידאו במחשב ואולי גם לשמוע רדיו איזה כרטיס אתם ממליצים לקנות ולמה? (המחיר פחות חשוב) ומאיזה חנות באיזור המרכז ועוד שאלה בקשר לטלויזיה מאיפה כדאי לקנות (שוב באיזור המרכז) כבל איכותי שיחבר בין המחשב (כרטיס עם TV OUT) לטלויזיה ושיראו בו הכי טוב (לפחות כמו שרואים במחשב) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
190P5ES/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 16MS ו יציאת DVI 190S5CB/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 12MS אבל ללא יציאת DVI. חיפשתי באינטרנט ביקורות על שניי המסכים הנ"ל ולא מצאתי כלום. מה אתם אומרים על המסכים הנ"ל האם הם טובים לסרטים ומשחקים? נ.ב אני מעדיף יותר את הדגם של 16MS מכיוון שיש לו יציאת DVI. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אצלי בביוס אין את האפשרות הזאת אבל בכרטיס מסך בהגדרות הדריבא יש את זה radeon 9800 אז מה זה אומר שאם אין בביוס אז זה לא משנה בוינדוס בדריבר ...?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אתם עדיין ממליצים על הP75F+ של VIEWSONIC www.mardanit.co.il/categ.phtml...mp;prodid=17350 אתם יכולים להגיד לי מה טוב בו ומה רע יעני עד הפרט האחרון כי אני לא מבין כלום....אבל בבקשה אני מחפש תשובה מאוד מפורט אני רוצה להרגיש שבע רצון בקניית המסך הזה אני רוצה לדעת על מה אני מבזב תכסף יש לי בעיקרון 1500 שקל זה יותר ממה שהמסך עולה ואני חושב על מסך 19" ואני לא בטוח שאני רוצה אחד כזה כי לפי מה שאני יודע ה17" הרבה יותר איכותיים בהשוואה למחיר. אולי אתם מכירים מסך 17" שמגיע למחיר של 1500 והוא יותר טוב ושווה מP75F+ ואם אפשר פירוטים למה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-