כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך X800XT ומסך LCD של VIEWSONIC '19 דגם VP191B למי שמכיר, בכל אופן הבעיה היא שאם אני משאיר את החלון של הווינאמפ לדוגמא פתוח למשך 20 דקות בערך על רקע בהיר יותר של הווינדווס,ולאחר מכן אני ממזער את אותו החלון של הווינאמפ התצוגה של החלון האחרון שמזערתי כאילו "נצרבה" על גבי הרקע של הווינדווס... חיפשתי על זה באינטרנט ומצאתי שהבעיה אמורה להיות במסך עצמו, לקחתי היום את המסך לחנות שממנה קניתי את המסך והם אמרו שהם בדקו למשך את המסך באותה הדרך שאני ראיתי את הצריבה על המסך וטענו שאין בעיה עם המסך הזה ורוב הסיכויים הם שהצריבה נוצרת בגלל הכרטיס מסך... אז איפה הבעיה ולמי להאמין? הכנתי הדמיה של מה שאני מדבר עליו בשביל להמחיש לכם טוב יותר על מה אני מדבר... [attachment deleted…
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מתכנן להזמין כרטיס מסוג 7600GT עכשיו ישנה התלבטות בין שני חברות הראשון של LEADTEK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=13138 והשני של Gainward http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=13246 הבנתי ששניהם פחות או יותר אותו הדבר אבל בפנדה כתוב שלLEADTEK יש VIVO למרות שלא ראתי את כתוב זה בשום אתר האם יש למשהו מושג אם זה נכון? ואיזה מבין הכרטיסים עדיף לדעתכם?
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שאני משחק נגיד בהאלף לייף הכרטיס פתאום משלים לי פרטים , מה שלא ממש צריך להיות בכרטיס רגיל , ולפעמים גם דברים נמתחים כמו מין באג כזה. השאלה ככה זה צריך להיות? והאם שאני נוגע במארז הוא צריך להיות חם? כי כשאני נוגע בו הוא ממש חם !!!
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים בערך כרטיס מסך x1950Pro הכל סוס במשחקים אבל דבר אחד לא טוב, כל הסירטונים שאני רואה באינטרנט בצבעים מוזרים חבל על הזמן .. אני לא יכול לראות סירטונים באינטרנט.. כל הסירטונים שאני רואה זה בצבעים מוזים מעורבבים עם סגול, צהוב, אדום. זה קורה לי גם בדריבר שקיבלתי עם הכרטיס מסך וגם עם הדריבר שהורדתי מהאתר של ATI הגירסא האחורנה של שיש באתר. אהה שאני מסיר את הדריבר הכל טוב כל הסירטונים באינטרנט עובדים חלק אז מה הבעיה יכול להיות? יכול להיות מקודדים אולי? בבקשה תעזרו לי...!
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת למה כאשר אני מזיז את העכבר לעבר האייקון של הפאנל של ATI זה מראה לי את הטמפ' של הכטיס מסך 0C צלסיוס ולא איזה 59C לדוגמא, מה הבעיה פה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האם שיפור הדרגתי בהיצע כרטיסי המסך שלה בשוק הנייד יאפשר לנו לראות את AMD מספקת אתגר ניכר לא רק עבור אינטל, אלא גם עבור NVIDIA? חברת MSI מתנדבת לקדם את ההזדמנות עם השקת צמד מותגים טרייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
- 1 follower
-
-
http://img242.imageshack.us/img242/8931/79425109il9.jpg יש עיוותים רבים בתמונה פסים קטנים משהו יודע ממה נובע ?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
טוב אז ככה החלטתי לקנות כ.מסך חדש למחשב ראיתי כל כך הרבה דגמים וכרטיסים וראיתי את כל מה שכתוב פה בפורמים ועדיין קשה להגיע להחלטה החלטתי פשוט לשאול אותכם מה הכי טוב בתקציב הזה ואם אפשר להיות גמישים מטה או מעלה במחיר אבל מה שבאמת מעניין אותי בסופו של דבר זה התמורה שהכרטיס ייתן לא משנה nvidia או ati רק תתנו את ההמלצות ובבקשה תנמקו ... טוב אז ככה הצרכים של הכרטיס הם למשחקים הכי חדישים כיום FAR CRY HL2 וכ'ו קצת studio max 7 ו פוטושופ מה אתם ממליצים לקחת בשביל כאלו צרכים קחו בחשבון שהמערכת עליה יישב הכרטיס היא : AMD 2200+ 512DDR 333mhz Abit NF-7 v2 טיפה מגביל אבל מסתדרים בהחלט נראה לי שאפשר להוציא כאן טיפה יותר ללא שיפורים . אגב רציתי לדעת מה מונע מהמחירים לר…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש איזשהם בעיות? זה ששינו את השיטה מagp? או שכל המשחקים תומכים בזה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מחשב בין 3 שנים פנטיום 4 2600 מגה הרץ נשרף לי הכרטיס מסך מחפש משהו נורמלי בסביבות ה500 אולי טיפה יותר או טיפה פחות לא בשביל משחקים או גרפיקה...משהו חמוד כזה..
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
Prolink PixelView GeForce FX5700 256MB Plasma Display Fan 999 ש"ח 256MB DDR, Golden Limited 600Mhz, 3.3ns Memory clock Nvidia GeForce FX 5700 GPU, 450MHz Core Speed DX9 with Vertex Shader 2.0+ and Pixel Shader 2.0+ Max display resolution 2048 x 1536@85Hz 128-bit, studio-precision color VGA , TV-Out , Video-In & Out, DVI מה אתם אומרים שווה או לא ? אתר המוצר http://www.prolink.com.tw/2003/english/products/vga/FX/Geforcefx%205700-256M.htm
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי כרגע 6600GT Pentium 4 3Ghz 1GB זיכרון איזה כרטיס אני יכול לקנות בסביבות 500 שקל שהמעבד לא יהווה לו צוואר בקבוק, ושהכרטיס יהיה טוב (פיפ"א, סימס, משחקים כאלו). עדיפות לכרטיס שגם טוב עם HD(ואולי גם עם יציאת HDMI)
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי כיום (7600GT) למשהו קצת יותר חדיש. עיקר השימוש הוא לצורך משחקים, או בעצם משחק אחד Modern Warfare 2. תקציב: עד 500 ש"ח אשמח לקבל המלצות לכרטיס שיתאים למפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz לוח אם: Intel DQ965GF זכרון: 4GB DDR2
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שמעתי מאיזה מוכר שהכרטיסים שלהם חוזרים בהמוניהם (בעיות בקבלים ובעיות ביצור) מישהו יודע על זה משהו?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
במשחקים כבדים (FARCRY2, CRYSIS) יהיה מורגש הבדל?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מסך LG L1730B ואני מנסה לשנות את זווית ההטיה של יותר אחורה - אין לי מושג איך עושים את זה... משהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לפני שאני קונה רציתי לדעת אילו דגמים נחשבים שקטים ואילו רועשים יחסית בדגמי ה6600GT? אני כנראה הולך על pine xfx 6600GT AGP .
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי לוח Asus P5b dlx ו כרטיס מסך 8800GTS 320mb אפשרי לעשות מערך SLI ?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
טוב יש לי ראדאון 9800 פרו ואני רוצה לחבר את המצלמת וידאו שלי לכרטיס מסך איך אני עשה את זה תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס מסך 6600GT חח כבר מציתי אותו אני רוצה להחליף ויש לי תקציב משו כמו 900 שקל בעיקרון אין לי צרכים מטורפים עם הכרטיס מסך אנלא משחק בקרייסיס ובכל המשחקים הכבדים .. אני משחק בפיפ"א וכאלה ואני רוצה שזה ירוץ לי חלקק ברזולוציה הכי גבוהה (פיפ"א 2009 דיי כבד הייתי אומר) אה כן ויש לי מסך 19" 2MS של AOC אז תעזרו לי חברים תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
השאלה שלי היא, הוא אמור להוציא יותר ? כי יכול להיות המערכת שלי סתם עמוסה... אני יודע שהכרטיס זבל בריבוע אבל כמה FX5200 אמור להוציא ?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה לפני בערך שלוש שנים (אז ב1250 ש"ח) ואני חייב לשדרג ל LCD בגלל העיניים.(ואני גם לא גיימר אז לא אכפת לי) מסך יפה, מסך טוב, מסך סוס - ושמרתי עליו מצויין ועם כל החוברות שבאו איתו[נראה ממש כמו חדש] האם יש למי למכור אותו היום? אני לא מכיר ממש את המפרט הטכני שלו וגם לא מבין בזה ממש הrefresh rate שלו או מה שהגיימרים רוצים, איך הוא מהבחינה הזאת? בכמה אני יכול למכור אותו היום בקיצור? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אילו חברות מאפשרות להפוך 6800GT לאולטרה, ואיזו נחשבת הכי טובה? תודה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס X800XL כמו שאפשר לראות במפרט שלי. הוא לא מזהה את הטלויזיה שלי בשום אופן, כאשר בעבר לא היו בעיות לזהות אותה. אני אתן כל פרט חשוב שאני יכול לחשוב עליו : הבעיה החלה , כששידרגתי את הדרייבר (CCC) מגרסה 5.7 לגרסה 5.11 השידרוג נעשה בצורה הרגילה, כלומר הסרה של הדרייבר באמצעות cat-uninstaller.exe , לאחר מכן RESTART, התקנה של הדרייבר החדש ושוב RESTART. כמה ימים לפני ששידרגתי את הדרייבר - החלפתי את הכבל שמחבר את המפצל VIVO לטלויזיה היה לי כבל מהסוג הזה : דק, ארוך (כ-3 מטרים) ולא הכי איכותי בעולם היה מחובר ל COMP OUT של המפצל, ולטלוויזיה. הוא עשה קצת בעיות, אז החלטתי להחליף אותו, ואכן החלפתי, בכבל יותר איכותי ועבה - שמתחבר ל SVIDEO OUT שיוצא מהמפצל…
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כשאני נכנס לכל משחק, לא משנה איזה משחק זה. כשאני שם את כל הפילטרים וגרפיקה במקסימום הוא עושה לי CPU RECOVER במקרה הטוב ובמקרה הרע הוא עושה לי RESET, מה אני עושה ? כשאני מוריד פילטרים וגרפיקה חלקם עובדים וחלקם ממשיכים עם אותה הבעיה. אנא עיזרו, תודה !
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-