כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אנשים אני מתקשה להחליט בין הכרטיסים... מישהו יכול להביא לי מפקט טכני של הכרטיסים האלה?? איזה כרטיס עדיף?
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לבחור מה ההצעות שלכם אני ישחק על רזולוציה של 1024X768 משחקים ברמה בינונית מה כיי משתלם תודה למגיבים...
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני קונה שבוע הבא כרטיס מסך, ואני רוצה להיות בטוח שאני קונה את הדבר הנכון. אוקיי, תגידו רק אם אתם בטוחים! מה לקחת: Gigabyte GeForce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card או Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card אני רוצה שתגידו לי אם אתם בטוחים במאה אחוז מה יותר טוב :> ורציתי לדעת מה יותר טוב GeForce FX5900SE או GeForce FX5900XT? זה מאוד חשוב לי. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ברצוני להקליט תוכניות טלוויזיה על המחשב ו לצפות בהן מאוחר יותר בטלוויזיה .אז מה עדיף לקנות כרטיס מסך +כרטיס טלוויזיה או כרטיס מסך עם VIVO FEATURE יספיק לפעולה זו . אודה לכל הסבר בנושא
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בדקתי באתר של ATI אבל אין שם ברשימת הכרטיסים את הMOBILITY RADEON 4000 ואים לי מאיפה להשיג דרייברים חדשים מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי, רכשתי GTX 260. הכרטיס מחובר גם למסך טלוויזיה 32 אינץ'. רזולוצית הטלוויזיה 1360X768, אך אני לא מצליח להגדיר את הרזולוציה הזו (היא פשוט לא קיימת). יש לציין שבכרטיס המסך הקודם שלי של ATI הגדרתי את הרזולוציה בלי שום בעיה. הדרייברים גרסה 182.50 (הכי חדשים)
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
אני יודע ששתיהם כרטיסים די חלשים אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת את מה לחבר... או את הכרטיס מסך המובנה שאני אקבל עם הלוח אם שהוא: Geforce 6100 256MB או הנוכחי שלי: Geforce4 MX440 64MB
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי חברה אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך http://www.tms.co.il/search/?q=GTX950 מהסוגים שכאן לא הבנתי מה ההבדל בינהם חוץ מחברה וכמה זה משנה תודה לעוזרים אם זה חשוב זה המפרט שאני רוצה לרכוש http://www.tms.co.il/preview/spec/8xj17qpf
-
שלום רב.. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עם חיבור DVI (כרגע יש כרטיס מסך פנימי בלי חיבור זה) בעיקר למטרות צפייה חלקה ויפה בסרטים במחשב (לא לצורך משחקים..), אשמח לשמוע הצעות לכרטיס מסך מתאים וזול. יש לי מחשב Intel Dual-Core E5800 3.2Ghz, ולוח אם G41TM-P31 (בעל סלוט PCI-E ו-4 ג'יגה זכרון DDR2). תודה.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
עשיתי לו OC והגעתי עם CORE ל600 וMEMORY ל1000 עם קירור סטוק ושיחקתי גריד והגעתי ל84 מעלות....לא קיבלתי ארטיפקטים(קיבלתי רק כשהCORE היה ב610) אז האם הטמפרטורה בסדר ומה המקסימלית?ולמה קיבלתי ארטיפקטים?בגלל הCORE או הMEMORY? והאם כדאי להפריד את הSHADER CLOCK מהCORE CLOCK ולהגביהה אותו או שזה מסוכן ולהשאיר אותם מחוברים? אני לא יודע אם זה לפה או ל אוברקלוקינג אז סליחה מראש... ותודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו ומאיפה שאני ורצה לקנות זה עולה 540 שקל האם שווה לקנות אותט הוא טוב למשחקים? שווה אותו או לא?
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך נורמלי שמריץ את המישחקי של היום ברזולוציה של 1280*1024 בהגדרות בינוניות;גבוהות + קצת פילטרים המחשב של החבר הןא עם AMD ניראה לי דגם אטלון 3200 ויש ללוח חיבור PCIE V1 מה אתם ממליצים בישביולו? ראיתי שיש 3 אפשרויות סביב ה400 ש"ח - 4670 HD סביב ה600 ש"ח - 9600GT סביב ה700 ש"ח 9800GT אז רציתי לדעת מה אתם ממליצים? מה הכי מישתלם מבחינת ביצועים/עלות ואיזה ספק צריך ליהיות לו בישביל הכרטיסים הנ"ל? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ויש לי 2 חיבורי PCI-E השאלה שלי מה יותר עדיף. כרגע יש לי G210 512MB שאלה שלי היא אם עדיף לי לקנות כרטיס מסך ממש חדש ויותר טוב למשל G250 או 240 או לקנות G210 נוסף ולחבר אותו בנוסף למה שיש לי עכשיו. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב ניידLG X120 עם כרטיס מסך mobile intel 945 express. הדרך היחידה לחבר את המחשב לטלויזיה היא דרך חיבור VGA. השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל VGA-RCA? צריך ממיר מיוחד או משהו כזה או שמספיק הכבל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה Radeon X1250 ומסך Samsung SyncMaster 22". חלק מהסרטים מוצגים ברזולוציה גבוהה, אך חלק מוצגים ב-16 צבעים. לדוגמא, כאן http://survivor.nana10.co.il/. מה ניסיתי: 1. להתקין את הדרייבר המעודכן ביותר של כרטיס המסך. 2. להחליף את ה-Codec Pack מ-K-Lite ל-All in One. 3. להוריד את הרזולוציה ואת ה-color quality בקמבינציות שונות. 4. להסיר ולהתקין את ה-flash player (באתר הנ"ל מדובר בסרט שמוצג ע"י flash - אך זה קרה גם בסרט אחר שלא קשור). נגמרו לי הרעיונות, עכשיו תורכם... :s05:
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לאחרונה אני משתמש בדואל סקרין (Mag 786FD X2), ויש 2 דברים שמטרידים אותי - 1.איך אני פורש Wallpaper אחד על 2 המסכים ? 2.שאלה שנייה, שבאה בעקבות הראשונה - כיצד נקבעת הרזולציה של 2 המסכים ביחד (כלומר אם היו משמשים כמסך אחד, מה הייתה סה"כ הרזולוציה שלו) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
החברה הקטנה, שאחראית על סדרת כרטיסי Volari (למי שזוכר) נרכשה לאחרונה תמורת 8-12 מליון דולר. העסקה משתלמת מאוד לATI, מכיוון שבכך השיגה בעלות על מפעל XGI בסין שמנהל קשרים ענפים עם הממשלה המקומית - או במלים אחרות, שופע כוח אדם זול שמצמצם את עלות הייצור. יתרון נוסף, הוא שXGI מעסיקה חטיבת תכנתי דרייברים שמתמקדת בעבודה תחת לינוקס (מה שיועיל מאוד לATI במלחמה על פלח השוק הקטן). למקור: http://www.hexus.net/content/item.php?item=4828
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אממ לחבר שלי כרטיס מסך FX5200 128MB DDR ומישהו רוצה להביא לו FX5200 128MB DVI מה ההבדל בין DVI ל - DDR....? תודה מראש, אלכס.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מה המהירות של הזכרונות ב-NS בכרטיס מסך GEFORCE 2 MX 200?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
חשבתי על הרעיון הבא: לקונת לוח עם 975 ולקנות כרטיס X1900 crossfire בלי הכרטיס הנוסף. הרעוין הוא, שכשהמחשב יצתרך שידרוג עוד שנתיים, אוכל לקנות 1900 (non crossfire) מעפאן ב-200$ וכך להאריך את חיי המחשב. אפשרי? מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם יש כבר ניידים אם כרטיסי מסך שתומכים בdx10 ואם יש אז אפשר קישור...
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לפני כחודש לערך החליפו לי לוח אם(שכולל את הכרטיס מסך) לאחר שקיבלתי אותו עשיתי ריענון לתוצאה והיא נשארה כמו שהיא,לאחר מכן שהגעתי לביתי עדכנתי את הכרטיס מסך מWINDOWS UPDATE והתחלתי את המחשב,ואז הלכתי לדירוג תוצאות והוא כתב לי למעלה שזוהתה שינוי במערכת וצריך לעדכן את התוצאה האם זה בכלל עדכון הכרטיס מסך או יכול להיות שהמחשב בדילי והחליפו לי במעבדה למשהו אחד? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
(רזולוציה-גבוהה) כותרת. ראיתי בפורום שיש קצת בעיות עם ה-320MB של ה-8800GTS בקשר לקרייסיס
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי , יש לי כרטיס מסך של 9200 SE 128MB של חברת sapphire רציתי לדעת אם הוא תומך באפשרות הזאת : " 3) AGP Fast Write Control- זהו, עד כה, הפיצ'ר(: והמבין יבין)השימושי ביותר שניתן לשנות. הוא מאפשר למערכת ל"דבר" ישירות עם הזיכרון של כרטיס המסך במקום לעבור דרך מערכת הזיכרון הראשית של המחשב ומעניק שיפור של בין 5-1%. למרות זאת, עליכם לוודא שכרטיס המסך שלכם תומך באפשרות זו(רוב הכרטיסים החדשים תומכים), מכיוון שאם לא יתכנו בעיות ביצועים או בעיות בפעולת הכרטיס. " ציטט מהFAQ תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-