כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
מה הגירסא הכי חדשה לתוכנה הזאת? אנייכול להוריד אותה מהאתר של מייקרוסופט? והאם מומלץ להשתמש בתוכנה הזאת? או שזה מיותר בגלל הכרטיס מסך? ואם כן מזה משפר במיוחד במשחקים? יש לי כרטיס מסך X1800XT תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי אני משדרג את המחשב הישן יש בו MX440 64 אין לי מושג איזה agp אבל בטוח שזה agp(הוא בן 3 שנים) מושג לגבי הכרטיסים החדשים והמתקדמים יש אבל אין לי בכלל מושג לגבי הזולים יותר אין לי ממש ניסיון עם ati אז זו הזדמנות...אבל לא חובה תקציב גג 450ש"ח פשוט משהו שהוא הכי טוב לנ"ל תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ה1950xt? ניתן להשיג אותו עדיין על המדפים, או שהוא ירד מפס היצור? ואם כן אז יש למישהו מושג מתי מפסיקים את היצור?
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אצלי בביוס אין את האפשרות הזאת אבל בכרטיס מסך בהגדרות הדריבא יש את זה radeon 9800 אז מה זה אומר שאם אין בביוס אז זה לא משנה בוינדוס בדריבר ...?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
האם יש כבר ניידים אם כרטיסי מסך שתומכים בdx10 ואם יש אז אפשר קישור...
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך Dell 2007WFP ואני מחבר אותו לממיר HOT עתיק ביותר (עוד מימי "ערוצי זהב") בחיבור RCA (ואם זה חשוב קניתי מתאם RCA ל3.5mm ואני שומע את הקול מהממיר דרך הרמקולים שלי - Altec Lansing ATP3). שמעתי שממש עוד מעט (יום רביעי הזה אם אני לא טועה) HOT מתחילים לשדר בHD וגם בלי קשר האיכות של החיבור RCA לא משהו. רציתי לשאול איך אתם ממליצים לי לחבר את הממיר למסך. בממיר יש חיבורים: 21 פינים, USB, וכמובן RCA. ראיתי שיש מתאמים של 21פינים לS-VIDEO, עד כמה המעבר הזה ישפר את איכות הוידאו? והאם כדאי להחליף את הממיר הענתיקה בגלל שלממירים אחרים יש יציאות שיותר מתאימות למסך שלי? תודה רבה למגיבים!!
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כותרת, תודה מראש ה L1970HR LG http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=MON&DRID=9205417
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
לפני כחודש לערך החליפו לי לוח אם(שכולל את הכרטיס מסך) לאחר שקיבלתי אותו עשיתי ריענון לתוצאה והיא נשארה כמו שהיא,לאחר מכן שהגעתי לביתי עדכנתי את הכרטיס מסך מWINDOWS UPDATE והתחלתי את המחשב,ואז הלכתי לדירוג תוצאות והוא כתב לי למעלה שזוהתה שינוי במערכת וצריך לעדכן את התוצאה האם זה בכלל עדכון הכרטיס מסך או יכול להיות שהמחשב בדילי והחליפו לי במעבדה למשהו אחד? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
חיפשתי במקומות - KSP, SKYPC, איבורי, פנדה מחשבים ואין להם. לפי מה שהם אומרים גם לא יהיה.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך עזרה בכרטיס מסך עד 400 ש"ח - קונה מחשב חדש בעיקר לאינטרנט וסרטים פה ושם איזה משחק.... עומדות בפני האופציות הבאות במקש את המלצתכם: PowerColor - X1650 256MB DDRII TV, DVI, PCI-E ASUS- 8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E eVGA - 8400GS 256MB, DX10, HDTV, DVI, PCI-E Point Of View - 8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E וקצת חריגה מהתקציב - PowerColor - X1650 Pro 256MB TV, DVI, PCI-E
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
(רזולוציה-גבוהה) כותרת. ראיתי בפורום שיש קצת בעיות עם ה-320MB של ה-8800GTS בקשר לקרייסיס
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יורדים ממש בקרוב או שהם כבר ירדו, אבל משהו יודע כמה הם בערך יעלו אחרי ההוזלה?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום! הרגע חזרתי מצוייד עם 9800פרו, עם חיוך גדול אל הפנים. אך אבוי! יש לי בעיות בהתקנה, הסרתי את כל הדרייבים של הmx 440 , ואז הוצאתי אותו מהמחשב, הפעלתי את המחשב עם המסך מחובר אל הכרטיס המובנה על הלוח אם, והכל עבד. חיברתי את ה9800 ואליו כבל חשמל, יש לו מין כבל מפוצל שיוצא ממנו של חשמל, אחד חורים אחד פינים, אז חיברתי לאחד מהם את הכבל חשמל השני שיוצא מהכבל של ההארד דיסק, כשאני מפעיל את המחשב המסך שחור! נסיתי גם לחבר ישר כבל חשמל בלי המפצל שמגיע איתו, אך לשווא... כשאני מחבר את המסך הוא מזהה את החיבור (הנורה נהיית כתומה) אבל הוא פשוט לא נדלק כשמדליקים את המחשב! אנא עזרו לי, אני משתגע שהרגע הוצאתי 1500 שח וזה עוד לא בשימוש. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
שלום, ביררתי בפורום לפני כשבוע (בנוגע לכרטיס מסך לשימוש כללי) - וכולכם המלצתם על GT240 DDR5 של sparkle. משום מה, הוא אזל מהמלאי של כל החנויות שהחזיקו בו (rsm, noacomp). כעת ניתן להזמין רק כרטיס של חברות Palit או biostar. מה עוד, יש רק את גרסת ה-DDR3. על איזו חברה הייתם ממליצים? האם כדאי לקנות את גרסת ה-DDR3 1GB? או שבמצב זה יש כרטיס אחר מומלץ באותו מחיר (עבור שימוש כללי, HD, משחקים בינוניים כדוגמת SIMS וכו'). תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מכיוון שבניתי את כל המפרט והשקעתי הרבה זמן בדיקות וכסף על מפרט שקט ביותר אני מחפש כ. מסך באותה רמה. המסך שיש ברשותי זה 22" (1680X1050) אני "גיימר" מתחיל והכיוון כרגע הוא GTA4 החדש. תודה
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשחק דום 3 אבל אני לא רואה כמו שאני מצפה לראות עם ה radeon 9800xt 256mb שלי... אז איך אני מתעסק עם התוכנה הזאת כדי שאני אוכל לנצל כמו שצריך את הכרטיס מסך שלי ?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שתיהם חברות פחות מוכרות מהשאר Apollo vs Point Of View ? תודה על תגובות.
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי מסך 32 LG FULLHD כשאני על רזולציות מסוימות כמו 1920 x 1080 אין התאמה .לא בכל המסך מוצג חלק נשאר שחור מסביב ולא רואים כל כך טוב . אם למשהו י ש פתרון אשמח .תודה. התקנתי ווינדוס 7 דרך אגב
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, האם משהו יכול לתת לי חוות דעת על SAPPHIRE ATI READON 9800 pro אשר יש בדעתי לרכוש.? (אמינות, תמורה למחיר) תודה.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אז ככה תראו אני מתלבט בין 9800GX2 או 8800GT עם SLI או HD4870 עם 1024M אני לא מתכוון לעשות לא OC מה מבינהם הכי חזק לפי דעתכם? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת למה כאשר אני מזיז את העכבר לעבר האייקון של הפאנל של ATI זה מראה לי את הטמפ' של הכטיס מסך 0C צלסיוס ולא איזה 59C לדוגמא, מה הבעיה פה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום יש לי כ.מסך ATI X1250 מובנה, לפי מה שזכור לי הכרטיס תומך בOPENGL. אך משום מה בפוטושופ הוא כותב שהכרטיס אינו תומך בהאצת חומרה. מצ"ב תמונה התקנתי את הדרייבר האחרון של ATI , אך רק את הדרייבר עצמו, ללא כל החבילה אשמח לעזרה בעניין אביעד [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
המשחקים החדשים ביותר היום כבר בדרישות דורשים כרטיס מסך מסדרת 6000 .. החלטתי שכדאי לשדרג, גם בשביל הבאטלפילד 3 שקרב. אז החלטתי שאני מוכן לשדרג למשהו רציני ביותר.. תקציב זה לא בעיה מצידי נגיד 2000 ש"ח השאלה אם כרטיס כמו GTX590 נגיד הוא בסדר עם מעבד Phenom 955 x4 ? כאילו אין צוואק בקבוק וכל זה? ומה אתם הייתם ממליצים? אולי 2 כרטיסים ביחד אחרים או משהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-