עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eity,

האם כרטיס אחד של Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E או שני כרטיסי מסך של Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  2. הייי יש לי כרטיס מעפן של S3 והוא PROSAVAGEDDR אז יש סיכוי שיש איזה קובץ,תוכנה משהו שתיקח זיכרון מהדיסק קשיח או מהזיכרון עצמו(DDR 768 MB ) לכל האלו שאומרים לקנות כרטיס חדש אז אני לא יכול ביינתיים לקנות...

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  3. הכותרת אמרה את שלה אני מקוה לתשובות זה מאוד חשוב לי אבל אני לא אפרט למה.

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  4. שלום לכולם, קניתי צג SAMSUNG 930B LCD ואני מעוניין לחברו למחשב ( מתנצל מראש על הבורות)... אני לא מתעניין כלכך במשחקים, אבל אני עובד בתוכנות גרפיקה (בעיקר אוטוקד) ורואה סרטים פה ושם. חיבור DVI עקרוני עבורי או שזה סתם? המחשב שלי מרוחק מן הצג בערך 3 מטר, מצאתי כבל מאריך של DVI - האם יש כבל מאריך גם לחיבור אנלוגי? האם זה פוגע באיכות? פרטי לוח האם שלי מצורפים בתמונה (המחשב ישן יחסית) - כרגע אין לי כרטיס מסך. האם אני אני צריך כרטיס מסך לשם חיבור DVI? האם אני צריך כרטיס מסך לצורך עבודה בתוכנות גרפיקה? האם החיבור שלי בלוח האם הוא AGP או PCI-E? (אגב, מכל מה שקראתי כאן לא הבנתי כלום חוץ מזה שPCI-E זה חיבור חדש יותר ומהיר יותר - מה ההבדל ביניהם?) איזה כרטיס מסך מינימלי יחסית מתאים …

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  5. אני עובד עם כבל HDMI שמתחבר לLCD בחדר של אח שלי. בדרך כלל לפני כל הפעלה דרכו צריך להגדיר אותו מחדש דרך ה AT Catalyst (אני עובד עם Readon HD 2600 xt) תמול אחרי שאח שלי סיים לראות סרט הוא ניתק את הכבל וכיבה את המחשב ושהיום הפעלתי אותו הוא רושם לי: Not optimum mode Recommended Mode: 1680:1240 60HZ וההגדרות שאנחנו שמים שאנחנו רואים סרטים הם 1920:1024 60HZ ועכשיו אני לא רואה כלום במסך שלי או במסך של אח שלי. יש איזה שהיא דרך לאפס את ההגדרות של הכרטיס מסך?

6. מפרט המחשב : לוח אם : Gigabyite GA-EP45-DS3 P45 מעבד E8400 כרטיס נוכחי 9800GT זכרונות OCZ 4G ספק OCZ500SXS 500W מה הכרטיס הכי טוב שאפשר להתאים למחשב הזה . תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  7. כמו שכתוב למעלה. קנית אותו אחלה כרטיס במחיר שלו. ואחרי כמה בדיקות במנוחה הכרטיס עומד על 50 מעלות במאמץ מלא 65 מעלות אז אני רוצה ליקנות בשבילו קירור נחושת עם קיים כזה ביכלל ובכללי צריך קירור שמתאים עשוי נחושת עם מאוורר בלי זה לא משנה העיקר שיהיה עשוי נחושת עם אתם שואלים למה אז בשביל לבצע OC ולהוציא מימנו תמקסימום על קירור אוויר בבקשה עם אפשר קירורים עם קישור תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by Kobb,

לאחרונה מת לי כרטיס המסך הנוכחי -128mb fx5200 בן 4-5 שנים. שימושים - בעיקר תוכנות גרפיות כגון פוטושופ וכו', לא 3D, ניגון סרטים וסטרימינג מהאינטרנט. אפס משחקים או וידיאו, לפחות כרגע ובטווח הנראה לעין. כרגע מחובר למסך CRT, אם יציאת DVI היא לא תוספת רצינית מדי אולי שווה לשקול, ייתכן ויגיע מסך LCD בעתיד הבינוני. המעבד - פנטיום 4 3GHZ, זיכרון 2GB. צריך עוד נתונים? המסך - מאג 996PF גם הוא בן 4-5, 19". יש לציין שמהכרטיס הנוכחי הייתי מבסוט מספיק - לא בטוח שאני צריך יותר. כן חשוב לי - אמינות, קירור, הצגת צבעים מדוייקת. מעוניין להוציא עד 200 ש"ח אם אפשר, אבל יכול לשקול יותר במידה ויורגש הבדל משמעותי בביצועים. *עריכה - לוח האם 865PERL, אני חושב שהתושבת של כרטיס המסך AGP. תודה,

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by Monstalicious,

בקרוב אני קונה כרטיס מסך חדש, התקציב בין 300- 350($) המפרט: Amd 64bit 3200 Epox 8kda3j Agp 1024 Ddr 3400 - 440Mhz חשבתי או על Geforce 6800Gt, Or Radeon x800XL מה מבינהם עדיף? מבחינת אוברקלוק, ביצועים יחסית למחיר וכו.. בבנצ'ים הם די שווים, אבל בכל זאת אני צריך המלצות ממישהו תודה

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  10. הדריבר החדש 4.5 פתור את בעית התקיעה של הרדאון 8500 עם מלך פרס ומריץ אותו מעולה את אותה בעיה יש גם עם היטמן 3 משהו ניסה להריץ את זה עם ראדאון 8500?????

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  11. ‎HD 2600 Pro 512MB GDDR2 DX10 HDTV AGP http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 8600GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=63&Itemid=182 ותודה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  12. יש לי TV אנלוגית ואני צריך כרטיס מסך בשביל סרטים בלבד. אני יכול לחבר לTV S-VIDEO או קומפוננט בלבד. אין HDMI או DVI. לרוב הכרטיסים החדשים אין חיבורים אנלוגיים. רצוי כרטיס שיוכל בעתיד להריץ בלו-ריי וHD 1080P מקבצי סרטים, אבל לא חובה. יש לי לוח אם G41 ש אמור לעשות זאת. אל תשאלו, סיפור ארוך. ראיתי של-8400GS, יש יציאות אנלוגיות, אבל האם הוא מספיק לBR ו-HD?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  13. 1)מה ההבדל בין 2 הכרטיסים האלו: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2609 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1702 2)שני הכרטיסים יעבדו טוב עם ממיר של יס ? 3)אפשר להקליט בעזרת הכרטיסים את הוידאו+קול ? אם כן אז האיכות טובה ?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Parade Launches DisplayPort™ 2.0 -to- HDMI™ 2.1 Protocol Converter Solutions היכולות של DisplayPort™ 2.0 שממיר ל- HDMI 2.1 מדהימות וזה חשוב לאנשים שיש להם מסך 12bit צבע ורוצים את כל הפרוטוקול של HDMI 2.1 רוצים לחבר מכשיר נוסף לרסיבר וכך לבחון מה טוב יותר לשמע או תמונה בין HDMI או DP יש כאן אין ספור אופציות פיענוח והמרה https://www.paradetech.com/products/ps196/ השאלה הגדולה באיזה מוצרים מוגמרים נראה זאת ?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by Bakshi1,

שלום, כמו שכתוב בכותרת יש לי בעייה בכרטיס Ati x1950pro של חברת Gigabyte ללא oc. יש לי מאוור של זלמן שאמור להיות משופר. עכשיו הבעייה היא: זה קורה לבינתיים במשחק אחד והוא Call of durty 4. במהלך המחשק (זה תלוי נע בין דקות לשעות) המשחק קורס והמסך הופך לשחור ואחרי כמה שניות חוזר לשולחן העבודה וכתוב שה Vpu recover הופעל. אני יודע שה vpu מאתחל את הליבה של הכרטיס מסיבות של פגם/התחממות/בעיות בדרייור. אני לא יודע מה לעשות זה קורה רק במשחק הזה כנראה בגלל שהוא כבד והכרטיס מתאמץ (ייתכן גם בגלל החום של הקייץ?, המחשב נמצא בחדר ביטחון). יש לי את המחשב כבר שנה, לא פתחתי עדיין תמארז ולא ניקיתי אותו. לדעתי ואני כמעט בטוח שזאת התחממות של הכרטיס מכייון שזה קורה רק במשחק הזה (COD4). אם צריך ל…

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by SpEcToR,

כאילו... הX1800XT מנצל את כל ה-512? או שזה רק בשביל המחיר... שבעצם גם 256 יהיה אותו הדבר..

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  17. בהתחלה שהצלחתי לשכנע את אמא שלי לקנות לי מחשב שמחתי וכבר תיכננתי על ה 295 GTX . היא אמרה לי עד 7500 ש"ח . ואמרו לי ברוב הפורומים שה 295 GTX לא משתלם . למה לא ? מה לא משתלם בו ? הוא לא טוב ? אמרו לי לקחת 260 GTX . ל 260 ול 295 יש את אותם הביצועים ? ומה יותר טוב , SLI של 260 GTX או 295 GTX ? תודה . עריכה : יש לי מסך 22 אינטש

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  18. נדרש כרטיס מסך שיאפשר הרצת המשחקים הדומים לבאים בצורה חלקה יותר: oblivion supreme commander company of heroes enemy terrytory - quake wars empire earth III המחשב לא חדש, מבוסס על לוח אם Asus A8-N VM CSM הכולל מעבד גרפי אינטגרייטד מעבד AMD 3200 1GB זכרון ספק 300W של HEC תודה

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  19. יש לי Radeon 9800 Pro. עכשיו הבעיה היא כזאת. הכרטיס מסך עובד תאחלס.. אבל יש לו כרגע בעיה במאורר וכתוצאה מכך הוא מתחמם. הוא לא מגיע למצב של קריסה אבל מופיעים לי ריובעים כלה מוזרים במסך טעינה של הוינדוס. בעיה נוספת שאני לא מבין איך היא קשורה, זה שהדריברים עושים בעיות. אחרי שאני מתקין את הדריבר, המחשב עושה ריסטרט, ואז הדריבר עושה לעצמו בדיקה כנראה להשלמת ההתקנה, ובבדיקה פשוט נהיה מסך שחור או שהמחשב עושה ריסט עם מסך כחול שמופיע. אחרי זה ב-Device Manager זה מראה לי כאילו יש דריבר אבל שאני גורר חלונות בוינדוס הם נגררים באיטיות כזאת.. קיצור מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה הבעיה ואם זה נובע ישירות מהקטע עם המאוורר?? תודה.

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  20. הכוונה ל H W D? תודה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  21. ברשותי מספר סרטים שהם מסוג HD. כל סרט הוא בסביבות ה-5 גיגה . אני מפעיל אותם במחשב ולא מצליח לראות את ההבדל... ריך שכרטיס המסך יתמוך ב-HD? או שאולי אלו בכלל לא סרטי HD? אני מקבל בשבוע הבא טלויזיית LCD ואני רוצה לראות בה את ההבדלים בין סרטים איכותיים לסרטי DIVX... איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  22. אוקי אז אני דופק את הראש בקיר אני לא יודע מה לקנות בין שני היצרנים של ה6600 gt xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 של קיאספי (החנות ) היצרן PINE עולה לי 1350 ש''ח שנה אחריות ויש לי לקנות מזיגזג של היצרן point of view Pointofview- Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP במחיר של 1,481.09 ש''ח שתי שנות אחריות + דום מלא 3 הערות: המחיר לא משנה כמה רק שלא יעבור 1500 2 . אל תאמרו לי על הכטיסים השונים 3. תאמרו מה יותר כדי לקחת לא משנה איזה אחריות יותר ארוכה כי עם היצרן טוב הכרטיס יותר טוב אז יאלה תאמרו מה יותר שווה לקחת תודה לעוזר

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by blue_wolf,

שלום , אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך במחיר עד 1000 שח , אפיקAGP תודה...

24. Started by The_Byter,

היי אני בקשר עם הבחור מהאתר www.gpureview.com ואני עוזר לו מידי פעם בתיקון טעויות וכרטיסים חסרים. שמתי לב ששני כרטיסי המסך הפופולרים של INTEL לא מופיעים במאגר, פניתי אליו והוא ענה לי שמפאת חוסר זמן הוא לא יודע מתי הוא יוכל להעלות אותם. הצעתי לו עזרה והוא נענה בחיוב. אם תוכלו לעזור לי לארגן את המאפיינים המלאים של הכרטיסים + תמונה זה יהיה טוב לכולנו תודה מראש Manufacturer: Series: GPU: Release Date: Interface: Core Clock: MHz Memory Clock: MHz Memory Bandwidth: GB/sec Shader Operations: Operations/sec Pixel Fill Rate: MPixels/sec Texture Fill Rate: MTexels/sec Vertex Operations: MVertices/sec Noise Level: Framebuffer: MB Memory Type:…

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  25. מותגי ה-Red Dragon וה-Red Devil הוותיקים זוכים להמשכיות מעניינת גם בדור החדש מבית AMD, לשמחתנולכתבה

דיונים חדשים בפורומים