עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני לא מדבר על גרסאות כמו של פאליט, שמגיעה עם OC מהמפעל. אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה רבה לכולכם.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by eiziks,

איזה כרטיס מסך יותר טובSapphire Radeon X1650PRO 512MB AGP המחיר 345 שח אוכרטיס מסך GECUBE RADEON RV2600PRO, DDR2 512MB, AGP 8X, DUAL DVI (2 Dual link,HDCP) Edition דגם: " RADEON X2600PRO Gamer Edition AGP 8X 512MB GDDR2 128-bit/ mem/core 800/600 Dual DVI S/HDTV-out " המחיר 385 שח

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  3. שלום שוב, אני ממשיך עם החיפושים אחר מסך 19" טוב. אז ה DImaond Pro 930 חוזר מחר למוכר לאחר שהיבואן לא מצליח לתת לי תשובות ברורות - בעיות גאומטריה - פשוט אין בו קו ישר אופקי, יש קו קעור הציעו לי את ה- PHILIPS 109P40 , האם מישהו מכיר מנסיון אישי? אני מחפש מסך שיתן קו אופקי ישר !!! מאחר ופליפס יש "תחת" קטן יחסית, אני שוקל גם את ה- 202P40 , האם מישהו יכול לתת לי מידע גם עליו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  4. ואל תגידו לי בנעה יש כי יש הבדל בין יש לבין יש דף למוצר אפילו בNEWEGG אין את הכרטיס ... מישהו יודע מה קורה לX18GTO ?!

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by psxr,

המסך ישמש לישומי אופיס ולצפייה בסרטים בעיקר ולעתים רחוקות למשחקים.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  6. בבקשה אם תוכלו לענות לי זה יהיה מצויין, בתודה מראש peshtol רוצים להרוויח כסף מהמכשיר הסלולארי?! כנסו לאתר www/2060/smser/co/il ותוכלו להרוויח אלפי שקלים בחודש כל מה שצריך לעשות זה להירשם בעלות חד פעמית של שקל אחד, שגם הוא עובר כתרומה לעמותת וראייטי ישראל! אפילו פורסמה על השירות כתבה גדולה בעיתון "the marker" מבית "הארץ"

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  7. שלום אני בזמן הקרוב קונה מחשב חדש ומטלבת בין כרטיס מסך עם vivo או כרטיס מסך בנפרד וכרטיס טלויזה יש לי כמה שאלות עם כרטיס מסך עם vivo יכול להקליט מהטלויזה ובאיזה איכות ועם יש לו טימייר להקלטות

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by N.S,

17" CTX FP705 FLATRON Monitor או sony cpd-E220/E220E

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Parade Launches DisplayPort™ 2.0 -to- HDMI™ 2.1 Protocol Converter Solutions היכולות של DisplayPort™ 2.0 שממיר ל- HDMI 2.1 מדהימות וזה חשוב לאנשים שיש להם מסך 12bit צבע ורוצים את כל הפרוטוקול של HDMI 2.1 רוצים לחבר מכשיר נוסף לרסיבר וכך לבחון מה טוב יותר לשמע או תמונה בין HDMI או DP יש כאן אין ספור אופציות פיענוח והמרה https://www.paradetech.com/products/ps196/ השאלה הגדולה באיזה מוצרים מוגמרים נראה זאת ?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by kokoman,

אוריפ, אני מצטער אבל אני ממש לא מבין למה אי אפשר לשאול שאלה על מסך LCD בלי שאתה תנעל את הדיון ותפנה את כולם ללינק של הדיון על מסכי LCD מומלצים? זה פשוט לא נראה לי הגיוני, לא ברור לי למה כל שאלה לגבי LCD צריכה להתנהל בת'רד אחד בלבד? הגודל שלו כבר יצא מכל פרופורציה ואם מישהו מתעניין ליגבי דגם ספציפי אין מצב שהוא יקבל שם תשובה כי אף אחד הרי לא יטרח לעבור על 20 דפים על נושא ערטילאי שכזה ואז במקרה יגיב על השאלה שנשאלה שם. אולי תפתח גם ת'רד אחד בלבד לשאלות על כרטיסי מסך? או שבמקום פורום על מפרטי מחשב ניצור גם לנושא הזה רק ת'רד אחד? מקווה שתקבל את זה בהבנה (מעניין אם ש עוד אנשים שחושבים כמוני או שאני היחידי??)

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  11. ויש עוד הרבה כאלה כמו: LE GT TDH TD TC GTX SE XT מה כל אחד מהם מסמל? והאם יש עוד כאלה פרט למה שכתבתי?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by hike101,

שלום. לא יכולתי לחבר את כרטיס המסך שלי radeon 9800 pro לטלויזיה בעזרת כבל s-vhs רגיל אזי חיברתי בעזרת כבל s-vhs ל rca . כידוע, איכות התמונה בטלויזיה די ירודה. קשה מאד לקרוא טקסט וכמובן שהתמונה די מטושטשת ואפילו זוועתית. קראתי על כל הדרכים שאפשר כדי לשפר את איכות התמונה אך שום דרך לא שיפרה את המצב באופן משמעותי. האם יש מישהו שיודע כיצד לשפר את איכות התמונה בטלויזיה כדי שאוכל לקרוא טקסט מבלי להרוס את העיינים וגם להראות משחקים וסרטים. תודה על היחס.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  13. Started by moshiko211,

איך ה6600gt של msi?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  14. ערב טוב, לא מזמן "מת" לי בשיבה צעירה (כולה שנה) כרטיס מסך מדגם 7300 ויצר רעשים מטורפים מהמאוורר שלו ובכלל הוא היה קצת תקול וכאשר באתי לתקן אותו פגה כבר האחריות. לאחרונה החלטתי שאני מעוניין בכרטיס חדש ובגלל שאני ממש דל וחסר תקציב אני מקנה לכל העסק 200 שקל ואם צריך וזה משהו "מיוחד" אז 250. הכרטיס יתחבר למחשב "הקל" שלי עם מעבד E6550 ו3 גי'גה זכרון ולמסך 22" אינטש' של סאמסונג ב-DVI. אני לא זקוק למשהו מדהים כי אני לא גיימר ואין לי כוונות לשחק קרייסס אלא כולה ליצור פה ושם קצת 3D בסקאצ' אפ, פה משחק מרוצים ושם משחק אחר, סה"כ אין לי יותר מידי דרישות מהכרטיס. כרגע אני שוקל לקנות את הכרטיס בפנדה ואולי באייבורי או באופיס דיפו אם הם מוכרים כרטיסים כי יש לי שם 130 שקל זיכוי.. ויש…

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  15. שלום לכולם, האם מישהו יודע אם קיים כרטיס מסך PCI התומך בחיבור שני מסכים כך שניתן יהיה למתוח את התצוגה על שניהם? תודה וחג שמח,

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  16. אני לא יכל לשחק זה עובד כל כך איטי לא משנה על מה אני עושה אבל אם זה בוא נגיד כל משחק אחר לא משנה איזה ממש לא משנה הכי חדש עובד על הכי גובה אני לא יודע אך קוראים לזה אבל בעברית קוראים לזה סינון סטרופי .. עכשיו אך שאני מפעיל את זה המשחק מגמגם אני מבטל את זה הוא עובד חלק לא משנה איזה רזלוציה לא משנה אמרו שיתקנו את זה בדרבירים החדשים של ati אני מזכיר זה עושה את רק בה ספלינטר סל למה ?! אני לא מבין Antialiasing אני חושב קוראים לזה ככה עכשיו אים אני מפעיל נמשל את ה Antialiasing ב ויס סיטי עובד חלק חבלז על רזלוציה 1600 1200 על כל רזלוציה על ריבן שילד עובד חלק גם שאני מפעיל את ה Antialiasing הכל הכל חוץ מספלינר מפרט 2.53 אניטל ראידון 9700 פרו ספייר Gigabyte G…

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  17. היי, ראיתי את הכרטיס הזה ב KSP ב 490 ש"ח (AGP). שווה משהו? האם זה שדרוג למערכת שלי? (מפרט בצד) תודה, אופיר

18. Started by Chura,

אז בדקתי טמפ' במנוחה : 50C בדקתי ארטאפקטים עם ATI Tool 0.25 Beta 15 : במשך 6 דק' - No Errors תוצאה ב3DMARK03 : בערך 16450, לא זוכר בע"פ :-) מה עוד צריך לבדוק כדי לדעת שהוא תקין בוודאות ?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by MemoreXx,

שלום, נאי מעוניין בכרטיס מסך AGP חזק, לכן ראיתי ב- eBay את הכרטיס למכירה. http://cgi.ebay.com/XFX-Geforce-6800XT-256-MB-DDR3-AGP-New-6800-GT_W0QQitemZ140054985244QQihZ004QQcategoryZ67864QQrdZ1QQcmdZViewItem זה הכרטיס, במחיר כזה אני חשוב שזה מחיר מצחיק מאוד לא? אז אני שואל האם כדאי לי לקנות את הכרטיס הספציפי הזה משם? (כן אני מאוד רציני) תודה לעזרה והדעה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by postup,

יצא לי להיכנס לטומ'ס הרדוור, וראיתי את הפוסט הזה:http://www.tomshardware.com/2008/01/05/exclusive_nvidia_geforce_9800gx2/. הכרטיס הזה יהיה בנוי כמו ה7900GX2 משני כרטיסים ויהיה לו זיכרון של1GB (שני כרטיסים עם 512 מגה). כתוב שם גם שהוא אמור להיות מהיר ב30% מה8800 ULTRA! מה אתם אומרים? נראה לי כרטיס פצצה... ;D

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  21. Started by jonathan_l,

שלום, החלטתי לקנות כרטיס מסך 7900GT ורציתי לדעת אם הספק שלי (CD-GAL 500W), שאני יודע שהוא מאעפן, יכול להחזיק את הכרטיס? תודה מראש, יונתן ל

• 9 תגובות
    • 639 צפיות
  22. Started by rony1880,

היי הכרטיס נימכר כבר ברוב החניות , גם בKSP , יש כבר תגובות לביצועים של הכרטיס? רוני

23. Started by KingAlpaca,

שלום לכולם, הלכתי היום לחנות אלקטרוניקה בשביל לבחור מסך, והמוכר המליץ לי על שני מסכים: 1.IBM L171. האם מישהו מכיר אותו? 2.סאמסונג 730BF. שהבנתי פה שיש איתו בעיות, רק אני לא מבין איזה בדיוק. ואיך שניהם עומדים יחסית לסאמסונג 730B, שמישהו אחר המליץ לי עליו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by crazydiamond,

שלום לכולם החלפתי את הכרטיס מסך שלי מ רדאון 8500 LE ל רדאון 9550 256 מגה זיכרון 128 ביט של פוור קולור - אז קודם כל על פניו נראה שה 8500 יותר חזק מה 9550 - ב 3DMARK 2001 SE ה 8500 מקבל תוצאה גבוהה יותר ב 900 נקודות בערך מוזר מאוד (הזכרונות של ה 8500 מהירים יותר) בכל מקרה על ה 8500 היה צ'יפ rage theater אשר מטפל ביכולות הוידאו הנפלאות של הכרטיס - לראות עליו DVD היה תענוג לעומת זאת על ה 9550 אין את ה צ'יפ הזה אבל רואים בסדר - לא כמו ה 8500 - האם ATI הפסיקו לייצר אותו או שהיכולות שלו נכללות עכשיו בליבה?

25. איזה דרייברים כדי כרגע אני עם אומגה 4.12 והכרטיס שברשותי הוא ראידון 9700 פרו ספייר .... , ועשיתי סוף מוד לה 9800 רציתי לדעת עם זה משפיע או שכדי להבטל הכל . ולהתקין את הרגילים ואני יקבל אותם ביצועים .. זה באמת מטריד אותי בגלל זה אני שואל .

• 1 תגובה
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים