עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה לדעת האם זה ישפר את הביצועים של הכרטיס מסך (במשחקים), איפה שלוחצים מאפיינים ואז הגדרות ומשם לאיכות הצבע אני יוריד מ-32 ביט ל-16 ביט, האם זה באמת ישפר לי את הביצועים (יש לי GF FX5200)?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  2. שלום לכולם, קניתי צג SAMSUNG 930B LCD ואני מעוניין לחברו למחשב ( מתנצל מראש על הבורות)... אני לא מתעניין כלכך במשחקים, אבל אני עובד בתוכנות גרפיקה (בעיקר אוטוקד) ורואה סרטים פה ושם. חיבור DVI עקרוני עבורי או שזה סתם? המחשב שלי מרוחק מן הצג בערך 3 מטר, מצאתי כבל מאריך של DVI - האם יש כבל מאריך גם לחיבור אנלוגי? האם זה פוגע באיכות? פרטי לוח האם שלי מצורפים בתמונה (המחשב ישן יחסית) - כרגע אין לי כרטיס מסך. האם אני אני צריך כרטיס מסך לשם חיבור DVI? האם אני צריך כרטיס מסך לצורך עבודה בתוכנות גרפיקה? האם החיבור שלי בלוח האם הוא AGP או PCI-E? (אגב, מכל מה שקראתי כאן לא הבנתי כלום חוץ מזה שPCI-E זה חיבור חדש יותר ומהיר יותר - מה ההבדל ביניהם?) איזה כרטיס מסך מינימלי יחסית מתאים …

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by qpalzm,

החברה הקטנה, שאחראית על סדרת כרטיסי Volari (למי שזוכר) נרכשה לאחרונה תמורת 8-12 מליון דולר. העסקה משתלמת מאוד לATI, מכיוון שבכך השיגה בעלות על מפעל XGI בסין שמנהל קשרים ענפים עם הממשלה המקומית - או במלים אחרות, שופע כוח אדם זול שמצמצם את עלות הייצור. יתרון נוסף, הוא שXGI מעסיקה חטיבת תכנתי דרייברים שמתמקדת בעבודה תחת לינוקס (מה שיועיל מאוד לATI במלחמה על פלח השוק הקטן). למקור: http://www.hexus.net/content/item.php?item=4828

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  4. יש לי מסך כבר די מיושן של LG...דגם 1730S..בכל מקרה,לפני שהתקנתי את הדרייברים לא היתה אפשרות לכוון את המסך לרזולוציה הנוכחית שלי 1152X864 אחרי שהתקנתי את הדרייברים התווספה האפשרות לרזולוציה הזו ולעוד המון רזולוציות אחרות... השאלה שלי היא כזו.. האם כאשר המסך נמצא ברזולוציה הזו (שאני מבין שהיא לא "טבעית" ..אני צודק?) הכ.מסך נמצא בעצם ב"פעולה" ולא במצב מנוחה.. (אני שואל בגלל טמפ' גבוהות כ-66) שהם יותר הגיוניות אם הכרטיס בפעולה תמידית...

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by ronin,

יש לי כרטיס מסוג 6600GT ללא OC שהוא גם כרטיס עריכת וידיאו וטלויזיה (אין להשיגו בארץ) בכל מקרה הוא תמיד יוצא לי ממשחקים או נתקע או זז ממש לאט גם על רזולוציות נמוכות. הטמפ' שאני רואה דרך מאפייני הכרטיס מראה על 75 מעלות לערך בממוצע . האם זה נורמלי ? אם לא, תוכלו להמליץ לי על קירור טוב וזול יחסית בשבילו ? לא ייתכן שמשחק כמו OUTRUN 06 ייתקע במהלך המשחק כש AA לא פועל והוא על 1024X768 גם ב Rainbow Six Lockdown אותה הבעייה ? מה הכרטיס הזה כ"כ חלש ???

• 11 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by אביוס,

מה יותר טוב: 9600XT VS FX-5700?? פשוט אני רוצה לדעת עם יש לי כ. מסך יותר חזק מחבר שלי ומה ההפרש ביניהם..

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by HuGeMouTh,

ה 1950XTX שלהם מיוצר ב 90NM או שהם לא כתבו נכון? http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=161&grp=3 וה 1650P הוא גם ב 80NM או שהוא 90?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by morgoth,

הציעו למשפחה שלי מהעבודה של אבא שלי לקנות את המסך HP - L1706 8ms מפרט טכני: Size: 17 LCD TFT Resolution: 1280 x 1024 Pixel: 0.264mm Contrast: 500:1 Brightness: 300cd/m2 Viewing Angle: 140o/130o Design Color: Silver TCO-03 אחריות: 3 שנים ב 1,160 ש"ח עכשיו אני לא מכיר את הדגם הזה. תגידו בבקשה אם משתלם לקנות גם מבחינת המחיר וגם מבחינת הביצועים. אני משחק הרבה משחקים כבדים אבל בבקשה לא להגיד שהמסך הזה לא שווה כי יש כאלה ב2ms שמתאימים יותר למשחקים. הכוונה אם הוא מציג את התנועה במשחקים טוב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  9. Started by zaroor,

שלום לכם אחרי כל ההסברים אני מחפש איזה שיטה חוץ מתוכנה שיכולה לעשות נזק , למציאת פיקסל שרוף במהירות בחנות ברגע הבדיקה לפני קנייה ?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  10. Started by itzik00,

שלום, ה 9800PRO שלי החליט להחזיר ציוד מוקדם מהצפוי, אני מבולבל מרוב הדגמים המספרים והסיומות עברתי על כל העצים הרלוונטים בפרום חזרתי מבולבל עוד יותר צריך המלצה לכרטיס מסך AGP לפחות ברמה של ה 9800PRO המחשב שברשותי P4 2400 512 RAM , לוח אינטל 865perlתקציב כמה שפחות כמובן , 800-1000 שח יד שנייה גם בא בחשבון הצעות רלוונטיות אפשר לשלוח לפרטי תודה איציק.

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  11. המחשב החדש שלי סוף סוף עובד. יש לי כרטיס 6600GT עם 128MB זכרון PERSONAL CINEMA בכל מקרה עדכנתי את הדרייבר האחרון ובכל פעם שהמחשב עולה מחדש מופיעה הודעה על כך שאין מספיק מתח לכרטיס מסך (יש לי ספק 400W ג'נרי + HD בודד + INTEL 820 מעבד + מאוורר מקורי + מאוורר סטוק למארז) מוזר לי שכך הדבר, לא חושב שזו בעיית הספק, לא?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  12. נשרף לי הכרטיס מסך עקב נפילת מתח של חברת החשמל. האם יש למישהו מושג איזה מתחים מקבל כרטיס מסך בחיבור AGPX8 ? האם מישהו יכול בבקשה להביא לי פירוט של הפינים השונים? האם שורה עליונה זה A ? ושורה תחתונה זה B ? ואיך הולך המספור (האי זוגיים בצד ה CS ? והזוגיים בצד ה PS ?) תודה מראש לכל העוזרים. פשוט אני כבר מיואש, ביצעתי חיפוש בפורום אבל ללא כל הצלחה, ביצעתי חיפוש בגוגל אבל לא הצלחתי לקבל משהו עם פירוט מספק [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  13. כי הרי לא ניתן להשתמש ברזולוציות גבוהות מ1280*1024, אז התוספת של ה256MB לא ממש תוסיף, לא?

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by cold fire,

האם יש כבר ניידים אם כרטיסי מסך שתומכים בdx10 ואם יש אז אפשר קישור...

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  15. קניתי כרטיס x800gto חיברתי אותו לטלויזיה, כשהמחשב עולה רואים את העליה של ה-windows. כשה-windows עולה נעלמת התצוגה של המחשב על הטלויזיה... מה עושים כדי לראות את המחשב בטלויזיה כשהמחשב עלה???

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  16. Started by o.k,

שלום לכולם !!!! ברצוני לקנות בעוד כמה ימים את הכרטיס מסך x1950pro אני יודע שעם החבילה של הכרטיס מגיע גם דיסק התקנה שלו אבל אני לא הבנתי לשם מה אני צריך בנוסף להתקנה גם להוריד את הדרייבר שלו וגם להתקין אותו ??? במה זה יעזור ????? אשמח לתשובות מפורטות......... תודה......

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  17. אני רוצה לקנות כרטיס טלויזה למחשב הציעו לי את הכרטיס הזה: Leadtek Winfast TV2000XP Retail TV Card ב-190 ש"ח. השאלה היא האם בסכום הזה יש כרטיס טלויזיה יותר טוב או שזה הכרטיס הטלויזיה הטוב ביותר בסכום הזה?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  18. מה אני צריך (חומרה/תוכנה) בכדי לחתוך קטעים מתוך סרט די.וי.ד. שאני יכול לראות במחשב על מנת לשלב אותם במצגת פאור פוינט? ואותה שאלה עם המקור אינו סרט די.ו.די. אלא קובץ avi?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. Started by noy165,

שלום רב אני מעוניין לקנות מסך LCD 17 ולאחר התלבטויות קשות המליץ לי חבר על מסך של EIZO FLEX SCAN L557 , את האמת אני לא שמעתי אף פעם על החברה הזו ואם ההתמחות שלה היא באמת במסכים בקשתי היא לפני שאני קונה סוף סוף את המסך הזה , מידע על החברה, אמינות,וכמה הכדאיות הקניה . החברה נותנת 5 שנות אחרות והמחיר כ- 3200 ש"ח , ואם יש בכלל במחיר הזה מסכים יותר טובים ? ציינו לי כמה מהם אם אפשר. אני מודה לבם מאוד מאוד

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by hike101,

שלום. לא יכולתי לחבר את כרטיס המסך שלי radeon 9800 pro לטלויזיה בעזרת כבל s-vhs רגיל אזי חיברתי בעזרת כבל s-vhs ל rca . כידוע, איכות התמונה בטלויזיה די ירודה. קשה מאד לקרוא טקסט וכמובן שהתמונה די מטושטשת ואפילו זוועתית. קראתי על כל הדרכים שאפשר כדי לשפר את איכות התמונה אך שום דרך לא שיפרה את המצב באופן משמעותי. האם יש מישהו שיודע כיצד לשפר את איכות התמונה בטלויזיה כדי שאוכל לקרוא טקסט מבלי להרוס את העיינים וגם להראות משחקים וסרטים. תודה על היחס.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  21. Started by shimon956,

מה קורה חברה הנה קחו לינק http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-catalyst-7-991-040224m-013831c.exe וזה השינויים בדריור שמה שנראה לי שיש הרבה http://www2.ati.com/drivers/Catalyst_43_Release_Notes.html

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by Oprapc,

אז ככה אני רוצה מסך 19" שיעמוד בדרישות הבאות: 0.25 ומטה דיוק נקודה. 1600*1200 רזולוציה או 1920 מקסימום אבל לא חייב. שטוח אמיתי כמובן. לפחות 100HZ ב-1280*1024 עד 1500+- ש"ח אני מוכן. תודה לכל העוזרים 8)

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by alon_gafni,

שלום לכולם ! אני עובר בעוד כמה ימים לבית חדש, ומתכנן להשתמש במחשב שלי בתור הטלויזיה. מותקן אצלי כבר כרטיס הטלויזיה (הטיונר), אך יש לי מסך 17" בלבד. ראיתי פעם התקן אופטי שנועד להגדיל את שטח המסך הנצפה, על חשבון איכות התמונה (מעיין זכוכית מגדלת). מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב ? תודה !

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  24. Started by Vladgi,

יש לי את המפרט הבא: מעבד amd barton 2600 512 ddr 400 סטיק אחד בגלל שזה לא ממש משנה ב-amd 9600xt 256mb epox 8rad3+ וזה נותן לי את התוצאה הבאה 11127 לחבר שלי יש את אותו המפרט אבל 2500 מהירות והוא מקבל 12000 לפחות זה מה שהוא אומר, עכשיו אני לא עם הדריוורים האחרונים אני משתמש ב-4.2 לא 4.3 וגם לא ניסיתי את הדריוורים של אומגה זה יכל לעזור? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by dbx22,

מה אתם אומרים על המסך LG F700B?

דיונים חדשים בפורומים