כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת מה ייתן ביצועים טובים ויתר SLI של 8800 640 או GTX ULTRA לא מתכוון לקנות כמובן אלה שאלה מתוך סקרנות
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
איך הוא לעומת סדרת הTI של GF? האם יש בו VIVO ? TV-OUT ? ממה כדאי להזהר שקונים אותו ? יש לו גרסאות שונות או שכולם אותו דבר? והאם הוא יריץ לי משחקים ברמה סבירה אני מדבר על אנדרגאונד 2 בעיקר... תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני לא יודע אם מדובר בפריט קלוקל או שככזה, אבל תוכנת GPU-Z מראה לי במשחקים תובעניים, כגון CALL OF DUTY 5, טמפרטורה של למעלה מ-100 מעלות! לדעתי זה מוגזם, אבל אני יכול להסביר את זה במאוורר של ARCTIC COOLER שהוא אמנם בלתי-נשמע אבל כנראה גם לא ממש אפקטיבי... כנראה שזה המחיר שצריך לשלם על שקט במארז, השאלה אם זה לא מסוכן לכרטיס, אולי צריך להחליף?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני חשבתי על שתי מסכים של lg שראיתי בtradezone יש אחד ב450 שקל שנשמע לי סביר תבינו אני חייב מסך חדש בגלל שיש לי מחשב נורמלי אבל המסך 15 אינץ ולא lcd כך שאני חייב 800 על 600 שזה ממש לא שימושי במלא תוכנות גלישה ומשחק מה אתם מציעים
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לאיזה כרטיס מסך אתם משווים את : INTEL 4500 ?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי את הדריבר 191.07 כמובן לאחר שהסרתי את הדריבר הקודם וגם השתמשתי ב DC (דריבר קלינר). לאחר ההתקנה עשיתי ריסטרט ובמסך ה LOG ON בידיוק לפני הסיסמא המסך הפך לשחור וזהו אין תגובה . הייתי צריך להכנס ל Safe Mode בשביל למחוק את הדריבר ולהתקין את הדריבר הישן שלי.... המחשב שלי : i7 920 Geforce 9800 GTX 1GB 6gb ram
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
1.eVGA Geforce 7600GT 256-P2-N553-AX Video Card - Retail עולה כרגע 150.00$ 2.eVGA Geforce 7900GT CO 256-P2-N563-AX Video Card - Retail עולה כרגע 260.00$ כמו כן איזה הבדל אני ירגיש כרגע אני משתמש ב 6600gt
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
א.מה יותר טוב FX5500 או Radeon 9550 ב. מה יותר טוב fx5900 או ה-6600 הרגיל ואם לא הרגיל אז האם ה-gt יותר טוב ואם כן אז למה הם עולים פחות... ג. האם מחירי סרת ה-6xxx של נוידה הולכים לרדת ושווה לחכות בגלל ההכרזה על סדרת ה-7xxx
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
ראיתי ג'יקיוב 1150 ספיר 1200 אסוס 1250 יש הבדלים בכלל ביניהם? על מה ללכת?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לפני המערכת הזאת, הייתה לי מערכת דומה וכל פעם שרציתי ללכוד וידאו (דרך כרטיס טלויזיה) המחשב היה מבצע רסטרט, בגלל שידעתי שאני כבר מחליף מערכת לא ממש "ישבתי על זה" היום עם המערכת שלי כשאני בא לבצע לכידת וידאו המחשב שוב מצבע רסטרט, המחשב מבצע גם דרך כרטיס טלויזיה וגם דרך הכרטיס מסך.. דברים שבוצעו: הוחלפו דרייברים, הותקנה מערכת חדשה (הוחלפה מערכת, לא במיוחד.) נסיון ללכידה דרך אין ספור תוכנות... לפני שאני מפרק כרטיס (כי ממש לא נראה לי הגיוני - למרות שבשני המערכות היה לי SLI), רציתי לשמוע את דעתכם.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לפני שבוע התקנתי WIN7 הכל עבד תקין עד שהתקנתי דריברים לכרטיס מסך. אתרים מסוימים בעיקר אתרי וידיאו [יוטיוב וכו'] פשוט נתקעים יש סאונד ומסך ירוק ואחרי כמה שניות זה קופא. לאחר שהסרתי את הדריבר הכל עבד כשורה בלי בעיות אני לא מצליח למצוא מה הבעיה גם כשאני מתקין רק את הדריבר בלי האופציות של האצת חומרה זה עדיין עושה בעיות... מישהו יודע מה הבעיה?????????
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
לא חייב DVI איכות תמונה הכי חשובה. התקציב מקסימום עד 2500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי את מהירות השעון של הזכרונות בכרטיס ה Radeon 9600Pro של Gigacube ואת המהירות בכרטיס ה9600 הרגיל שלהם. תודה. חיפשתי בגוגל, אך לא מצאתי מידע ממוקד ויעיל.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
למי שענין אותו.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
איך אני יודע איזה גירסת דריברים מותקנים אצלי(של הכרטיס מסך) ובכללי ואיך אני מוחק אותם? יש לי nvidia drivers בהוספה והסרה, זה הדריברים האלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של NVidia 6800gs ושי לו יציאהל טלוזיה אבל אני יכול לראות רק באחד מהם ולא בשניהם ביחד... משהו יכול להסביר לי איך אני עושה שיראו בשניהם במקביל את אותו הדבר ?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
טוב אז כך,המשקפיים מגעים עם מתאם מיוחד שמתחבר דרך כבל vga in לכרטיס מסך,ואז המסך מתחבר לvga out של המתאם,הורדתי דריוורים חדשים דרך האתר של nvidia והפעלית כמה משחקים להתרשמות ראשונית: בכמה משחקים\סרטים\תוכנות שבנויות עבור המשקפיים,יש הרגשה שאפשר לגעת בחפצים,רואים את כול המשחק ב3d פשוט אין מילים,כמובן שיש משחקים שלא כול כך מתאמים לזה אבל יש הגדרות בדריוור שמאפשרות להתאים את המשקפיים לכול משחק. אני יעלה תמונות בהמשך היום!!!!! לצערי בגלל מעבר למסך lcd אני שוקל אולי למכור את המשקפיים
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני צריך עזרה שלכם. אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך שהם: 1.ATI HD4850 2. nVIDIA GeForce 8800GT איזה אתם ממליצים בין השניים? נתונים אולי לעזרה-מעבד Q6600 ולוח אם ep45ds3 .
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם - רציתי לדעת מבין שניי עלה איזה כרטיס יותר חזק - ועדיף ATI SAPPHIRE PCI-E X800GTO 256MB DVI TV 256Bit או ATI SAPPHIRE PCI-E X1600 PRO 256MB GDDR2+DVI ...... תודה לעונים (:
-
- 9 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קניתי מחשב נוסף יד שניה בהזדמנות לשימושים פשוטים - סלרון 2.53, 750 DDR1 MB לוח אסוס P4S8X-MX צ'יפסט SiS 661GX SiS 964 עם כרטיס מסך מובנה AGP ,SiS Real 256E Graphics .סרטים נראים באיכות גרועה ויש מריחות בתזוזה. במחשב היותר טוב - פנטיום 4 3.0 זכרון דואל 256*2 DDR1 וכרטיס מסך X600PRO, אותם סרטים נראים באיכות הרבה יותר טובה ובלי מריחות. רציתי לדעת מה אני אמור לשפר במחשב הראשון - יכול להיות שכל הבעיה זה החולשה של הכרטיס המובנה? במידה שכן על איזה כרטיס AGP הייתם ממליצים, זול וטוב שיפתור את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות כרטיס מסך עכשיו או לחכות עוד חודש? התקציב שלי הוא 1500+- ש"ח. האם בחודש הזה או הקרוב עומדים לצאת כרטיסי מסך שיותר טובים מה-8800GT או HD2900XT
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
במקרה נכנסתי לאתר והפרסומת של המבצע עם המסך LCD עיניינה אותי מאוד. זה המפרט של המסך: http://80.179.136.53/HOT.aspx?docID=778&FolderID=125〈=he מה אתם אומרים עליו? האם הוא שווה את זה? האם הוא טוב לשימוש במחשב? אם אני לא טועה, זה אותו מסך: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37772
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני נכנס לכל מיני משחקים ואחרי כמה דקות בערך זה עושה לי מסך שחור ונתקע והאפשרות היחידה שאני יכול לעשות זה ריסט. מישהו יודע מדוע זה קורה? זה קרה לי כבר מלא פעמים.. ניסיתי את זה על המשחק DMC4 ו-crysis. יש לי וינדווס XP 32BIT והתקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך (גירסא 8.7). בבקשה תעזרו לי. אני כבר לא יודע מה לעשות עוד :-\. וזה לא בעיה במשחקים כי ב-GRID זה לא קרה לי ושיחקתי יותר משעה רצוף. עריכה: שכחתי להזכיר שסקיי פי סי עשו לי אוברקלוק למעבד, אם זה קשור... והם הגיעו ל-3.6GHZ
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שהיגיעו כרטיסי ATI החדשים מסדרת AIW. לי יש את אותו הכרטיס אבל שנקנה מארה"ב ולכן הוא בשיטת NTSC ולכן אין לי יכולת לצפות בטלוויזיה בו. אודה לאחד מכם שקונה את הכרטיס הזה מכאן אם יוכל לשלוח אלי את הביוס של הכרטיס שלו כדי שאוכל לצרוב אותו על הכרטיס שלי ולקוות שזה יעבוד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
האם יתרונו של כרטיס ה-QUAD הוא בתחום ה-3D בלבד - והוא פחות משמעותי בגרפיקה וקטורית 2D ?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-