כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שאלה: יש לי כרטיס מסך Asus Radeon A9600XT/TD, ורציתי לדעת אם הוא טוב ל-OC. מהירות הליבה - 500MHz מהירות הזכרון - 300MHz - 600MHz פעמיים מפני שזהו DDR איזו תוכנה מומלצת לשם כך, ועד כמה ניתן להגיע אם קירור ברירת-המחדל שלו? ועד כמה ניתן להגיע עם קירור חזק? תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי.. תשמעו אני מעוניין לעבוד עם הרזולוציה הכי גבוהה בה תומך המסך שלי על מנת שאוכל להנות יותר ובנוסף ידוע שברזולוציות נמוכות יותר מסכי הLCD נופלים. הבעיה שברזולוציה הזאת הכל נראה הרבה יותר קטן ואני רוצה להשאיר את המסך רחוק ממני שיהיה לי מקום על השולחן ולנצל את זה שהוא דק. לכן הגדלתי את גודל הDPI בהגדרות מאפייני תצוגה מה שפותר את הבעיה באופן חלקי מכיוון שבאינטרנט אקספלורר שום דבר לא משתנה, ובעיקר בפורטלים ראשיים וכתבות רואים ממש קטן הכל וזה לא כיף ככה בכלל אז מה אפשר לעשות כדי שגם התצוגה בדפדפן תיראה יותר בגדול? (חוץ מהגדלת גופן שלא עוזרת) בדף הראשי והכתבות של HWZONE למשל אני רואה מאוד קטן אבל בפורום פה אני רואה גדול הכל
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש למחשב שלי עד 2500 ש"ח. המסך נועד למשחקים אז אני מעוניין במסך המתאים ביותר. (מבחינת קצב ריענון כמובן) תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הכרטיס xfx 6600gt 128mb ורציתי לדעת עח ה-AA ו-AF. איך משתמשים בזה? למה זה עוזר? חיפשתי דיונים בנוגע לזה ולא ממש הצלחתי למצוא...
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, יש לי שאלה: אילו דרייברים להוריד? יש לי Asus Radeon A9600XT/TD ואני מתלבט באיזו גרסת דרייברים להשתמש: Catalyst 5.2 של ATI 8.09 של Asus או אולי בכלל אלה של Omega בפורום אחר אמרו לי שכדאי להתקין יותר את של Asus על-פני זה של ATI, מכיוון שזה של Asus הוא במיוחד לכרטיסי Asus, ואילו זה של ATI הוא לכל שבבי ה-ATI ללא תלות באיזה יצרן - זאת אומרת, יותר כללי. באיזה דרייבר לדעתכם כדאי לי להשתמש? תודה!
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המחשב : P4 2.4 HT ( dual memory או משהו כזה) לוח p4p800 זכרון 2X256 כרטיס מסך כרגע : גיפרוס 4 MX440 מחפש כרטיס מסך למשחקים בעיקר ( doom3 במקסימום סטינגס למשל) אבל שיהיה לו יציאה לTV . האם ישנו כרטיס מסך כזה שגם יכול לקבל סיגנל וידאו, אם לא אז לא קריטי ?( כדי להעביר לדיגיטלי מדיות סרטים אנלוגיות ) תקציב אלפייה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני ממש חייב עזרה פשוט קניתי מחשב ואני די רוצה שמשחקים כבדים כמו דום 3 יעבדו עליו יש לי אפשרות עוד היום לשנות חלקים במחשב ולכן השאלה שלי אם כדאי להשאיר את ה-GF5700 256 או להוסיף כסף ל-6200 256 אני חייב לציין שאני לא מבין גדול בכרטיסי מסך ויש לי יותר ידע ברדאונים אבל כבר הלכתי על הג'י פורס אשמח עם מישהו יוכל לערוך לי את ההגבלה שבין הכרטיסים שכתבתי למעלה ומישהו עם ניסיון שיגיד לי איך משחקים כבדים עובדים עליהם אני פתוח להצעות .... עדיף שזה יהיה מהר כי אוטוטו אני מקבל ת'מחשב.... תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום יש כרטיס מסך geforce4 mx440 +tv out 128 mb ואני לא מצליח לגרום לו לשדר לטלביזיה. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים והוא פשוט לא רוצה לשדר האם למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום התקנתי כרטיס טלוויזיה במחשב הבעיה בהתקנה הייתה בקול כי מכרטיס טלוויזיה יוצא כבל שאמור להתחבר ללוח אם(שיעביר כל) אבל בלוח אם לא מצאתי חיובר אז התקנתי כרטיס קול עכשיו חיברתי עליו והכל עובד יפה אני ראוה טלוויזיה אם קול אבל כאן מתחילות הבעיות אני לא יכול לשמועה סרטים מהמחשב בשביל זה אני צריך להעביר את הרמקולים מחיבור לכרטיס קול לחיבור של לוח אם ואז אני ייכול לשמועה מוזיקה מהמחשב אבל לא יכולך לראות טלוויזה אם קול הבעיה השניה שזה גם מקליט לי מטלוויזיה בלי כל מה לעשות? עריכה|: אני גם לא יכול לכוון את הקול(להגביר להנמיך) דרך התוכנה (חייב לעשות זאת ידנית)
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום אני מעונין לרכוש כרטיס מסך איכותי למשחקים ובעיקר למשחקים כבדים ושאני יוכל לנצל אותו לתקופה ארוכה אני מיתלבט בין 6600 gt או ati x700xt 256m מי משניהם עדיף תודה
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה דעתכם ללכת על הכרטיס הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2580 במחיר 1300 ש"ח ולקנות בזיגזאג ולקבל בנדל מעולה,כרטיס טוב,שנתיים אחריות או לקנות ב-KSP את הכרטיס של XFX ולקבל בנדל טוב,אולי שנה אחריות לא יודע אם שנתיים,מחיר זול יותר במאה ש"ח,100מה"צ יותר במהירות של הזיכרון בכרטיס... מה דעתכם מה לקנות?? אני בדילמה קשה
-
אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לקנות גם מסך... למשחקים... שיהיה לו זמן תגובה טוב 17 אינצ' ועד 2000 שקל תודה.... חחח דרך אגב איזה פרצוף מגניב
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
מהם הכרטיסים הכי טובים בטווח המחירים האלה: עד 800 שח ? עד 1000 שח ? עד 1200 שח ? האם בכלל שווה להגיע עד ל-1200 בשביל כרטיס ?
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הי, מישהו יכול להפנות אותי לכמה benchmarks של America's Army עם כרטיסי מסך שונים? לא הצלחתי למצוא. אני מחפש השוואות עבור חבר שלי, שמכור למשחק וקשה לו לשחק עם הג'יפה 5600 שלו, שלא סוחב. אני מחפש כרטיס בינוני - כשאמרתי לו שלדעתי הכרטיס האידיאלי היום מבחינת עלות\מחיר לגיימרים זה גיפה 6600GT במחיר מציאה של 1300 ש"ח, הוא החוויר... אז אם אני לא אשכנע אותו, צריך לחפש משהו יותר זול, אולי ריידון 9600 פרו או XT. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקבל מידע לגבי הקרינה שהמסך 786PFs MAG פולט. אני יושב בערך 5 שעות במשרד מול המסך הנ"ל וברצוני לשאול האם הוא יכול לגרום לי לנזקים ? האם יש דרכים להתגונן מפני הקרינה שהמסך פולט ? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://www.forumpcs.com.br/viewtopic.php?t=104971&highlight=x950xt
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
שלום!!! המפרטים של השלושה... LG http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1179&main=1 samsung http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1457&scat=220&tcat=24 וישנה גם את האפשרות הזאת אבל אני לא יודע אם החברה הזאת עדיפה... http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1695&scat=220&tcat=24 בבקשה תעזרו לי בבקשה... ואם אתם מכירים משהו שעדיף על שני אלו אז אתם יותר ממוזמנים לשתף... תודה לעוזרים...
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך המסך הזה??? אני שוקל אם לקנות אותו או לא ואני מקבל החלטה בשעה הקרובה ויש מצב שאני יקנה. אז תנו דעות עליו מה דעתכם עליו? איך הוא? חיפוש בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23222&gsid=10-4 המחיר בזאפ הכי זול זה 2150 אני קונה אותו ב1800
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם אפשר/כדאי לשים כרטיס X8 על לוח שתומך X4? מה ההשפעה? שאלה נוספת, מה ההבדל בין R955128D ל- R955128T ? ואם כבר אני בתנופה... יש לי Geforce 4 MX440 ולאחרונה התקלתי במשחקים רבים שלא תומכים בכרטיס (זאת הסיבה שאני מחפש כרטיס אחר), למרות שהם תומכים בכרטיסים ישנים יותר כגון MX400 ואף ב Geforce 3. בדרך כלל אין באתרים פטצ'ים. יש למישהו עצה, פתרון?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה אני יודע שיש סטיקי, פשוט מחר על הבוקר אני קונה מחשב ואין לי זמן לעשות חיפושים ובדיקות, סליחה. שני המסכים באותו מחיר, ואני מוגבל רק להם (KSP), איזה מסך לקנות ??? רזולוציות גבוהות וכו' לא רלוונטי, מיועד לעבוד ב-1024 על 768 ולהריץ אופיס ואנטרנט כל היום. תודה
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי יש לי כאמור GF4 TI4200 וניסיתי כל דרייבר אפשרי ואני לא מצליח להריץ משחקים...ולא ממש חדשים ואפילו משחקים שרצו בקלילות עם הGF3 שהיה לי לפני... ניסיתי לריץ את GTA3,WARCRAFT3 ואת GENERALS וכולם מציגים לי את אותה השגיאה שמשהו לא טוב בדיירקט איקס או בדרייברים של הכרטיס מסך....אז התקנתי דיירקט איקס 9...ועדיין אותה שגיאה, הורדתי דרייברים עדכניים מניבדיה ועדיין אותה בעיה...השתמשתי בדרייברים שבדיסק המצורף לכרטיס מסך...עדיין אותה בעיה... אני כבר אובד עיצות. הכרטיס הוא של גיינווארד אם זה משנה עם 128 MB וAGPX8 למרות שהלוח שלי תומך עד 4. יש לי מחשב פנטיום 4 1.6A עם 256 RDRAM וXP בעברית. אם צריך עוד פרטים אני אשמח לתת. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
קראתי פה את ההשוואה ואני רוצה לדעת האם באמת כדאי לקנות את ה9550 128BIT של GIGABYTE? ועד כמה הוא טוב יותר מה5200 הקודם שלי ואילו אופציות שיפור יש לו
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים : Gigabyte 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E במי לבחור תודה
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני ברוב טיפשותי שרטתי בטעות את מסך הLCD שלי שהוא סמסונג סינקמסטר 151S עם המארז... שריטה לא הכי גדולה אבל בהחלט לא קטנה, חצי סינטימר אורן וכמילי רוחב... עכשיו אני משער ששרטתי רק את שכבת המגן נגד סינוור של מסך הLCD בעיקר בגלל שהריטה היא אפורה כלומר כנראה עדיין הפיקסלים מאחורה הם בסדר האם זה נכון? האם אפשר לתקן את זה?כמה זה אמור לעלות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-