עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. במדריך קצר זה נדגים כיצד אנחנו מבצעים אוברקלוקינג ומודדים בצורה נכונה את שיפור הביצועים תוך שמירה על טמפרטורה תקינה - על שולחן הניתוחים יושב GeForce RTX 5070 Ti החדשלכתבה

2. Started by yogev_k,

חברה אני מתעניין בכרטיס x800gto fireblade ושמעתי שהוא עבר סירוס לצינורות שאי אפשר לפתוח אותו ל-16. עכשיו אני רוצה לשאול אם יש כרטיסים כאלה שלא עברו את אותו החיתוך ליזר הזה שדיברו על זה. וגם אמרו לי שיש שתי ליבות שונות. עכשיו איך אפשר לזהות את אותם כרטיסים שעברו את החיתוך או את שתי הליבות השונות. ורציתי לשאול אם זו הגרסה הכי חזקה של ה-x800gto. תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by SOLIDUS SNAKE,

מסך 17 סוני האם כדאי או סתם חתול בשק

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by boolbolon,

שלום. אני ממש חדש פה. בכול מקרה אני הולך לקנות את הכרטיס HD6850 ויש לי מעבד Q6600 ללא OC רציתי לדעת האם יהיה לי צוואר בקבוק משמעותי עם הכרטיס והמעבד. והאם מומלץ לי לקנות את הכרטיס הנ"ל . עם יהיה צוואר בקבוק כמה אחוזים בערך לא יבואו לידי ביטוי מהכרטיס?? בנוסף הייתי רוצה שאם לא מומלץ לי לקחת את הכרטיס מה אתם יכולים להמליץ לי לקחת במקומו באותה ברמה בערך? אני קונה מ KSP. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  5. היי, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד , ולא ידעתי לייעץ לו לגבי כרטיס מסך מכיוון שלא ידעתי האם הכרטיסים של ATI(למשל) בעלי מספור מסוים זהים לכרטיסים בעלי אותו מספור למחשבים נייחים ? מעבר לזה . . . אני אשמח מאוד אם מישהו יזרוק לי איזו עצם על לפטופים מומלצים במחיר של עד 1000$ . . .ומסך לא יותר גדול מ15.6 תודה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by omerha,

מה עדיף RADEON 9700PRO של POWERCOLOR או Geforce FX 5900 של XFX ?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  7. שלום חברה ישנה בעיה מציקה שקיימת בדרייברים של nvidia מסוג forceware (71.84 ומעלה) ישנה אפשרות להצגת סרטים במסך מלא על אחד המסכים (מסך המחשב או הטלויזיה). אני חייב להשתמש באפשרות זו משתי סיבות: אני משתמש ברזולוציות שונות במסך המחשב ובטלויזיה בגלל שיש הגבלה נמוכה על הטלויזיה (1024x768). סיבה שנייה היא שבלי אפשרות זו רואים את הסרט רק על מסך אחד. בעת שימוש באפשרות זו, הסרט מופיע בטלויזיה כשהוא גדול יותר מהמסך וכך התמונה נחתכת בצדדים (overscan) כאשר השתמשתי בדרייברים ישנים יותר מסוג detonator יכולתי לשנות את גודל הסרט על גבי הטלויזיה. כעת כאשר אני משתמש בforceware אני מכוון את גודל הסרט כמו שכיוונתי בdetonator רק שכל פעם כשאני טוען קובץ סרט חדש, התמוה חוזרת להגדרות המקוריות וה…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by GHOST,

מישהו יודע אולי על חנות שיש אצלה במלאי 7800GS?

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by weissby,

אם אני רוצה להריץ משחקי רשת בגרפיקה גבוהה יחסית אז המ עדיף? לקנות לדוגמה מעבד מסדרת הפנטיום D וכרטיס מסך תותחי לדוגמה ה 8800GTX ? או לקנות איזה מעבד תותחי מסדרת הcore 2 duo' ולקנות כרטיס מסך בינוני יותר, לוגמה ה7600 GT? ועוד דבר - מתי הכרטיס מסך עושה את המקסימום מאמץ שלו? הצגת סרטים? עבודה עם פוטושופ? או משחקים? תודה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם לפני איזה שנה פתחתי ת'רד בנושא, יש לי R9000 והוא מציג אך ורק בשחור לבן בTV-OUT. זה לא הTV מפני שזו בערך השלישית שניסיתי עליה, ניסיתי את כל האזורים PAL,B H L I K... וNTSC ניסיתי לשחק שם עם כל ההגדרות וכלום לא עובד!! אני משתגע בבקשה נסו לעזור לי!!!

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני לא גיימר ולא משתמש כבד בסך הכל רוצה לערוך כמה סרטי וידאו שיש לי וקצת עריכת מוזיקה רציתי שתציעו לי איזה חברה עדיפה בנושא הזכרונות וכרטיסי הטלויזיה.(מבלי להכנס לעומק השבבים) כרטיסי טלויזיה : LEADTEC , FLYVIDEO, PINNACLE,AVER (אני קונה את הדגםפ הטוב ביותר של החברה) זכרון : SAMSUNG , ADATA, CORSAIR , KINGSTON : DDR2 256MB 500MHZ

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by XDude,

ששלום... אני יכול להביא את המסך ב1200 שקל וראיתי שהוא עולה בערך 1500 שקל שווה קנייה או שכדאי לוותר ולקנות משהו אחר? הסכום דיי מוגבל עד 1400 ככה אני בעיקר משחק משחקים ורואה סרטים אז מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  13. שלום חברים לא מצאתי תשובה בפורום מסכים.אולי כאן... ראיתי את המסך הזה בתצוגה והוא מדהיםםם יש לו איכות תמונה מטורפת אבל לא יכולתי להריץ עליו משחקים הבנתי שהזמן תגובה האמיתי שלו בערך 16MS בממוצע מישהו יכול להגיד לי מניסיון שזה לא מפריע למשחקים כבדים כמו COD6 BATELFIELD BAD COMPANY ? אין קריעת תמונה?? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  14. Started by IPIP,

אם יהיה לי DirectX 11 אני יוכל לשחק במשחקים שדורשים רק DX9 או רק DX10 ? ועד שאלה יש לי XP ובתוכנה EVEREST שאני לוחץ על COMPUTER ואחרי זה SUMMARY ואני רואה את זה: DirectX - 4.10.0.18000 (DirectX 10) זה אומר שיש לי DX10 ?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  15. Started by waisor,

שלום לכולכם יש לי שתי שאלות ואני אשמח אם תענו לי אליהן. 1)אני כרגע משתמש בכרטיס 7950GT 256MB שיושב על לוח של אסוס שתומך בSLI. האם אני יכול להשתמש בכרטיס נוסף זהה רק שהזיכרון בו הוא 512MB?? האם זה יהיה אפקטיבי יותר או שעדיף לקנות את אותו הכרטיס אבל 256MB?? 2)האם זה קריטי לקנות את אותו הכרטיס אבל מייצרן אחר, (שלי זה LEADTKE)? האם זה ישפיע על הביצועים. אני הודה על התשובה המהירה, תודה. אור.

16. אחרי הרבה חיפושים, עצבים, כבר כמעט והיתי על סף ייאוש . הבעיה- כאשר אני מריץ כל סוג של משחק 3D, המערכת קורסת אחרי אורך זמן לא קבוע, זה יכול להיות אחרי 3 דקות במשחק וזה יכול להיות אחרי שעתיים . כשהמערכת קורסת המסך מפסיק לקבל אות מהמחשב, הסאונד של המשחק חוזר על עצמו "בלופ". הפיתרון היחידי: ריסט דרך הכפתור בהתחלה, היתי כמעט בטוח ב- 99% שהבעיה נובעת מטפ' גבוהות . אחרי בדיקה ראיתי שהטמפ' נורמאליות לחלוטין . אחרי חיפושים באינטרנט הבנתי שאני לא היחיד עם הבעיה הזאת, הגורם לבעיה: הכרטיס מחליף באופן קבוע את מהירות הליבה בין 500Mhz ל- 750Mhz (מהירות סטוק) . החלפות אלו גרמו לכרטיס להפסיק להגיב בשלב מסויים, וביחד איתו הלכה כל המערכת . (קרדיט לליאור טי של אי או). זה קורה לי בדרך כלל בק…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  17. Started by kvodi,

מי שיודע מה מומלץ מהכרטיסי מסך כדי להריץ אותו חלק וטוב.?

18. אני צריך את זה ממש דחוף, אנחנו מצטיידים לקראת המלחמה.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  19. Started by nir1912,

יש לי 2 צגים המחוברים לכרטיס מסך אחד והתצוגה נמצאית במצב CLONE ואני רוצה לראות בצג 1 כבלים במסך קטן ובמסך 2 לראות את הכבלים במסך מלא. הכרטיס מסך הוא של חברת LEADTEC והכרטיס טלווזיה של WINFAST TV הגעתי למצב שאני מסמן את האופציה בפנל של NVIDIA אבל עדין בשני המסכים רואים אותו דבר מה ניתן לעשות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by mj23,

היי יש לי כרטיס מסך ATI4870 ואני חובב של סרטי FHD שהם טוחנים לי תמעבד אז חבר אמר לי שיש לי כרטיס מסך מעולה לסרטי HD רק אין לי מושג איך אני עושה ככה שאני יראה תסרטים האלו דרך כרטיס המסך אם מישו יכול להדריך אותי אני אשמח

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by eliranl,

יש לי מסך 22 אינץ' חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: SPARKLE PCI-EX 2.0 GEFORCE 8800GT 1024MB GDDR3 COOLPIPE 3 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3700 עולה בערך 250 שקל יותר מהרגיל עם ה512MB זה גם השקעה לעתיד לא? איך הקירור הזה בעיקרון היתרון שלו זה שהוא חרישי לא?השאלה אם הוא מקרר! מה אומרים? הכרטיס ישתלב עם מחשב חדש Q6600 4G DS3R וכו' תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by batmanop,

כאשר אני משחק מיינקראפט אחרי כ-3 שעות משחק רצופות זה עושה לי מסכים שחורים ואז זה חוזר וזה כותב אירור קוד 7 וזה סוגר לי את המיינקראפט וזה גם כותב שמנהל התצוגה הפסיק להגיב ועשה שיחזור ואז אני פותח את המיינקראפט מתחיל לשחק ואחרי חצי שעה זה שוב קורה. ואני לא מבין למה זה קורה אז מי שמבין ויכול לעזור אז בבקשה תעזרו לי. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. אהלן, הכרטיס מסך שלי נשרף ואני צריך להחליף אותו. השימוש העיקרי יהיה סתם לאינטרנט אבל כשיצא סטארקרפט 2 אני ארצה לשחק בהגדרות סבירות. למישהו יש מושג איזה כרטיס מספיק? התקציב גמיש אבל לא רוצה לקנות מפלצת ביצועים שאני לא אשתמש בה. תודה, איתי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי חבר'ה, החלפתי את הכרטיס מסך במחשב מ geForce 64 ל MSI geForce 128. עכשיו, כשאני מריץ עכשיו סרטים רואים אותם נורא בהיר ועם ריבועים.. אני צריך לקנפג משו בדרייבר?? כי לא הצלחתי למצוא משו באפשרויות.. תודה על העזרה, אורן

• 9 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.