עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חבר'ה אני מחפש כרטיס מסך איכותי וזל שיתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף.התקציב נמוך עד 300 שקל אבל חשוב כרטיס HD. איזה כרטיס הכי טוב אנ אוכל לקנות במחירים של 250-300 שקל... הנה המפרט: [ Processors / Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz ] Processor Properties: Manufacturer Intel® Corp. Version Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz Serial Number To Be Filled By O.E.M. Asset Tag To Be Filled By O.E.M. Part Number To Be Filled By O.E.M. External Clock 266 MHz Maximum Clock 4000 MHz Current Clock 2798 MHz Type Central Processor Voltage 1.2 V Status Enabled Socket Designation LGA775 [ DIMM1: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) ]…

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  2. שלום חברים, חבר קנה מחשב חדש שקט וחמוד הנקרא DELL VOSTRO 200 ורציתי את עזרתכם בהתאמת כרטיס מסך. יש למחשב ספק 300W ואני רוצה כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח ושאינו מצריך מתח חשמלי. עוד דבר חשוב הוא שתיהיה אפשרות במידה והוא לא נכנס במארז מכל סיבה שהיא שאוכל להחליפו באחר. אני מצרף לינק לפנים המחשב: http://www.fubarjohnnyr.com/images/v200_int.jpg תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  3. שלום אז אחריי ההמלצות כאן קניתי nVidia 6600 GT 128MB AGPx8 עכשיו אני רוצה הגדרות בשבילו מהצד הטוב ביותר. ההגדרות משמשות אותי בעיקר לקאנטר סטרייק שיהיה FPS גבוה במיוחד, עשיתי שלא תהיה הגבלה אני מגיע בקלות ל-250 שוב אבל לא ביציבות המוחלטת. חבר שלי קנה את אותו כרטיס מאותו יצרן ויש לו חבר ששינה לו כל מיני הגדרות שאין לו ולי מושג מה הם והוא הוציא לו 850 אפיאס יציב !!!!!!!! לאותו בנאדם יש ge force 5200 והוא הוציא מימנו 600 אפפיאס הכל מתועד בתמונות שכרגע לא אצלי.. אז רציתי לדעת קודם אם מישהו מכיר את ה"סודות" האלו ובכלל איזה הגדרות אתם ממליצים לי להגדיר בשביל משיקח ברמה הטובה ביותר וביעקר אפפיאס. (הדרייבר אצלי בעברית וזה דרייבר הכי מעודכן בשוק). תודה רבה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  4. אני לא יכל לשחק זה עובד כל כך איטי לא משנה על מה אני עושה אבל אם זה בוא נגיד כל משחק אחר לא משנה איזה ממש לא משנה הכי חדש עובד על הכי גובה אני לא יודע אך קוראים לזה אבל בעברית קוראים לזה סינון סטרופי .. עכשיו אך שאני מפעיל את זה המשחק מגמגם אני מבטל את זה הוא עובד חלק לא משנה איזה רזלוציה לא משנה אמרו שיתקנו את זה בדרבירים החדשים של ati אני מזכיר זה עושה את רק בה ספלינטר סל למה ?! אני לא מבין Antialiasing אני חושב קוראים לזה ככה עכשיו אים אני מפעיל נמשל את ה Antialiasing ב ויס סיטי עובד חלק חבלז על רזלוציה 1600 1200 על כל רזלוציה על ריבן שילד עובד חלק גם שאני מפעיל את ה Antialiasing הכל הכל חוץ מספלינר מפרט 2.53 אניטל ראידון 9700 פרו ספייר Gigabyte G…

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  5. אני רוצה כרטיס מסך שיריץ לי את כל המשחקים על הפילטרים הכי גבוהים את כל המשחקים ללא בעיות מלבד CRYSIS כי בישבילו צריך כרטיס חזק יותר. אז אני לא רוצה שתביאו לי בכוונה את ה8800GTS אני רוצה כרטיס שיריץ את כל המשחקים אם זה ה9600GT זה גם טוב או הHD3870 פשוט מאוד רק שיריץ את הכל על מסך 19" רזולוציה של 1280X1024 ____________________________ עד 1100

• 9 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by yarin153,

יש לי הצעה לכרטיס מסך 8800GT באתר יד 2 זה יותר טוב כנראה מהכ' שרציתי HD5450 חחחחח רציתי לשאול אם זה מתאים בשבילי לרזולוציה גבוהה (לסרטים במסך 42 FULLHD) על משחקים אני לא שואל כי זה מובן מאליו שהוא חזק מספיק אם הוא מתאים אז איך אני יכול לדעת שהכרטיס שהוא מוכר לי לא מקולקל (עם באגים או כל מיני אפשרויות)?

7. Leadtek WinFast TV2000 XP Leadtek WinFast TV2000 XP Delux Leadtek WinFast TV2000 XP Expert ??? לפי האתר הזה: http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=94 (יש שם שתי טבלאות שמשוות בין 3 הכרטיסים..) ראיתי שההבדלים הם: בין הרגיל לדלוקס: , ברגיל אין FM (אין לי צורך בזה) ואין שם תכנה לעריכת וידאו.. מה עושה התוכנה לעריכת וידאו?? הבדלים בין הדלוקס לאקספרט : ההבדל המשמעותי היחיד הוא שהקידוד באקספ' הוא 10 ביט, ובדלוקס הוא 8 ביט... עד כמה זה משמעותי??? מה ההבדל?? בבקשה ענו כל כ-ל שאלותיי.. צודההההה רבה!! ד.א ... יש עוד המלצות? שמעתי משו על MSI נראה לי? מה אומרים?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. רוצה לקנות כרטיס לעריכת וידיאו צריך את העזרה שלכם...אני לא יודע אך הכרטיס הזה נקרא בעיקרון אני רוצה לחבר מצלמת וידיאו פשוטה לא דיגיטלית עם חיבור של פינים אחד צהוב (וידיאו) ולבן (קול) ומחשב ואז להמיר את הקלטת לקובץ דיגיטלי אך הכטיס הזה נקרא וכמה הוא עולה ואיפה ניתן לקנות אותו

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by NEUROMA,

לאיזה כרטיס מסך אתם משווים את : INTEL 4500 ?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  10. 1.eVGA Geforce 7600GT 256-P2-N553-AX Video Card - Retail עולה כרגע 150.00$ 2.eVGA Geforce 7900GT CO 256-P2-N563-AX Video Card - Retail עולה כרגע 260.00$ כמו כן איזה הבדל אני ירגיש כרגע אני משתמש ב 6600gt

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  11. אני עובד עם שני מסכים שמחוברים בDVI לכ.מ ואני רוצה לחבר גם את הטלוויזיה ביציאה השלישית שיש לכ.מ האם אפשר את שלושתם ביחד ואיך (על ויסטה 64 BIT) תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  12. ככה זה צריך להיות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 625 צפיות
  13. היי, אני רוצה לעדכן את הביוס של הכרטיס מסך שלי X1600 pro של sapphire גודל זכרון 256MB. עדכון הביוס מכיל שני קבצים, אחד לזכרונות מסוג אינפיניון ואחד להייניקס. הנה קובץ ה read me. 3C8403SA.006 - bios for card with Infineon memory 3C8403SA.007 - bios for card with Hynix memory איזה עדכון לקחת? אופיר

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by ELDAN RENT A CAR,

חבר שלי קנה כרטיס מסך ויש שם כבל מוזר חיבור כמו חשמל של מאורר קטן ובקצה השני שני לדים +- מה זה ? לאן זה מתחבר ? כבל שחור דק ...

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by Bypass,

שלום אני מעוניין לקנות את המסך הזה שקראתי עליו ביקורות מצוינות. העובדה שהמודל החדש (8MS, ניגודיות 1:800) לא מזוהה בבירור ע"י שם דגם שונה מהמודלים הישנים יוצרת בעיית מסוימת. לפי מה שהבנתי, VS עכשיו הפסיקו בכלל להדביק סטיקר 8MS על האריזות, והדרך היחידה להבדיל היא המס' הסידורי (כל מה שיוצר מהשבוע הרביעי ב 2005, למשל A1W050420001 ). על כן שאלת אמינות החנויות היא פה קריטית. האם מישהו מכם כבר קנה את המסך הזה, באיזו חנות, איזה מחיר...? התרשמויות מהשירות יהיו מבורכות... כמו כן, מה בדבר פיקסלים שרופים? והאם קיימת בארץ אפשרות של בדיקת המסך לגבי הפיקסלים לפני קנייתו? דרך אגב, המחיר בארץ הוא כרגע כ 30,40% יותר מאשר בחול ! קראתי באיזה מקום שמתארגנת קבוצה לקניית המסך ישירות מהיבואן. י…

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by etaiso,

אז ככה.. הכרטיס הישן שלי (Radeon 9800 Pro) די נהרס אפשר להגיד.. אני שוקל על אחד חדש.. יש לי AMD 64 2800 512 DDR ולוח אם: Epox 8KDA3J אני מחפש כרטיס מסך לא יקר ושיפעיל חלק על גבוה (לא מקסימום אבל שיהיה יותר מ-Medium) משחקים כמו BF2, CoD2, HL2 וכו'. שיהיה בוא נגיד בתקציב של סביבות ה-1000.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by gshhar,

17 אינטש שטוח. על איזה דגמים אתם ממלצים.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by lmlm,

האתר Digital Report בדק את ההבדל בין DX9 ל DX10 בביושוק (יש תמונות) וגם מבחנים של 8800GTX כנגד HD2900XT http://www.digitalreport.net/content/view/52/29/

19. Started by ofir_19,

היום קבלתי אותו והתקנתי אותו עם דריבר 7.12 ובמשחקים הוא ממש מעולה הבעיה שרציתי לבדוק אותו ב3dmark05\06 ובטעינה של התוכנה הוא ניתקע ולא עולה ורושם לא מגיב והתקנתי מחדש את התוכנה ועדיין לא עובד ובכרטיס הקודם לא היה שום בעיה בתוכנה יש רעיונות למישהוא?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by CyberSpider,

אני שוקל לקנות את LG L1720P, נראה לי מסך מצויין המחיר טוב. כמה שאלות: האם יש הבדל בין 16ms ו-12ms בסרטים\משחקים וכו (קראתי מלא בנושא, לא קיבלתי תשובה חד משמעית) (אני עדיין חי עם הסיוט הזה ממסכים צבאיים שטקסט היה נמרח כשמדפדפים עם גלגלת ) DVI או 15פין - לקחת DVI רק בגלל יש לי יציאה כזאת בכרטיס מסך?? תוספת ביצועים (איזה ביצועים, קיבנימט)? מה, מה זה נותן חוץ מתוספת במחיר?? שמישהו יגיד לי! refreshment rate - אני הולך לשבור ת'עיניים ב-60Hz או לא? כי ראיתי שרוב המסכים לא מגיעים בכלל ל85! שורה תחתונה - רואים טוב או שאני אשאר עם ה-F700B שלי ואמשיך לקבל קרינה לעיניים?? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by omriko_cohen,

אהלן קניתי אתמול את כרטיס המסך Gigabyte GeForce Gtx 650ti והכנסתי אותו לחריץ המתאים בלוח אם (PCIE 16) הקטע שעכשיו הוא לא עובד בכלל.. הבנתי שצריך לחבר לו גם חשמל אבל אין לי כבל כזה בכלל שיוצא מהספק (500w) עם שש פינים מתאימים לכרטיס הנ״ל. מה אני עושה ??

22. Started by BeN-T,

אני צריך עזרה שלכם. אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך שהם: 1.ATI HD4850 2. nVIDIA GeForce 8800GT איזה אתם ממליצים בין השניים? נתונים אולי לעזרה-מעבד Q6600 ולוח אם ep45ds3 .

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by Harel007,

שלום לכולם - רציתי לדעת מבין שניי עלה איזה כרטיס יותר חזק - ועדיף ATI SAPPHIRE PCI-E X800GTO 256MB DVI TV 256Bit או ATI SAPPHIRE PCI-E X1600 PRO 256MB GDDR2+DVI ...... תודה לעונים (:

• 9 תגובות
    • 625 צפיות
  24. אנשים קניתי את הכרטיס הזה לפני חודש ואני לא מצליח לראות צבע בטלוויזיה הכל מחובר כמו שצריך אבל אין הפכתי עולמות לא מצליח לראות צבע אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  25. אני קונה: X800 XT PLATINUM EDITION ו ARCTIC COOLING ATI 4 מה החברה הכי מומלצת? מתלבט בין ספיר ,קלאב3די, פאוור כולור,גיגהביט .. מה הכי מומלץ? תודה.. (ואם אני שם מאוורר במרחק 5 ס"מ מההיטסינק.. בנוסף למקרר ארטיקים זה יתן הבדלים או לא שווה?) תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים