כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין ה 9800pro l fx 5900 כרגע הכיוון הוא ati אבל הדבר היחיד שעוצר אותי הוא השמועות שהדריברים של ati על הפנים והרבה משחקים לא עובדים איתם רק אנשים עם ati יכולים להגיד לי מה באמת קורה שם תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי לאחר בדיקות FPS עם ה7950 ראיתי שהתוצאות שלי בבנצמרקים נמוכים מהתוצאות שאני רואה בתוצאות שאחרים קיבלו ברשת , אני הבנתי בזמנו שאם רזולוצית המסך גבוהה (1920X1200) אז העומס נופל על כרטיס המסך , מדוע אני לא מקבל ניקוד כמו אצל אחרים, ה7950 OC לא חזק מספיק?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כמה תשלם בשביל קצת גראפיקה? 3000 שקל? במחיר כזה אני קונה מחשב חדש הכולל בתוכו כרטיס מסך לא רע בכלל אז למה מוכרים כרטיסים בסכומים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
במידה והתקציב שלי הינו 6,000- 7,000 האם כדאי לי לקנות רק מפרט בכסף הזה ולהשתמש במסך CRT ממש ישן (משהו כמו 7 שנים) שאצלי? ורק לאחר מכן לקנות מסך?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני יודע שכרטיס המסך ישן אבל אני מחפש גירסא טובה של דרייבר שאני יוכל לנצל אותו חיפשתי באתר של nvidia אבל לא ידעתי מה להוריד יש כול כך הרבה גירסאות מישהו יכול אולי להמליץ לי תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך כרטיס מסך ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש שקט. מה אתם אומרים על זה? https://tms.co.il/product/4888
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
כהה יש לי שתי שאלות: 1. מה ההבדל בין גרסת 8800XXX לבין 8800 הרגיל של XFX 2. מתי יוצאים הכרטיסים הבאים של NVIDIA--- 9XXX
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לפני חצי שנה עשיתי טעות.קניתי מחשב חדש (XP 2500.512 ram )- עם כרטיס מסך redon9000-כי חשבתי שאולי המחירים ירדו -ואז אני אוכל לקנות כרטיס ממש חדש. אבל הזמן עובר,ומשחקים חדשים בקושי רצים אצלי-על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי? אני מעוניין בכרטיס שעולה עד 1500 ש"ח תודה שי
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן! לפני כמה זמן כתבתי פה על בעיה בכרטיס מסך, עכשיו זה רק הדרדר>< גיביתי את הכל ופירמטתי, והתקנתי את הווינדוס מחדש על כונן נקי אחרי פירמוט(windows 7 7100) הכל עובד טוב ויפה במחשב שלו, אבל כשאני מחזיר את ההארד דיסק למחשב שלי הוא פשוט קורס ומרסט את עצמו בזמן הטעינה של הווינדוס, בבוט.. ניסיתי לעשות ריפר והוא אומר שהכונן פגום וצריך להחליף אותו, אבל כאמור, אני כרגע כותב מהווינדוס שהתקנתי, זה עובד נפלא.. מה לעזעזעל אפשר לעשות?? כרטיס מסך -X1950, ואני חושב ששוב, הוא המקור של הצרות:[ תודה!
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
השאלה בנושא =] תודה
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI readon 9250 ויש לו תמיכה בלראות טלוויזיה ואני מחבר את הכבל כמו שצריך מהמחשב וזה לא עושה כלום, עכשיו אני לא יכול לשנות בהגדרות כי מאז שהתקנתי דרייברים חדשים אז אין לי את שאר האפשרויות במתקדם ויש לי ממש קצת.. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד איך אני יכול לסדר?
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הוא יהיה מתאים מאוד לשוק המידריינג': Series: Radeon HD 2k GPU: R600 Release Date: 2007-10-31 Interface: PCI-E x16 Core Clock: 600 MHz Shader Clock: 600 MHz Memory Clock: 800 MHz (1600 DDR) Memory Bandwidth: 51.2 GB/sec Shader Operations: 144000 Operations/sec Pixel Fill Rate: 9600 MPixels/sec Texture Fill Rate: 9600 MTexels/sec Max Power Draw: 150 W Noise Level: Moderate Framebuffer: 256 MB Memory Type: GDDR3 Memory Bus Type: 64x4 (256 bit) DirectX Compliance: 10.0 OpenGL Compliance: 2.1 PS/VS Version: 4.0/4.0 Process: 80 nm Shader Processors: 240 (320) Pipeline Layout: Super-scalar MADDx5 Texture Units: 16 Raster Operators 16 כמו שאתם רואים יש לו …
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
איזה כרטיס יש לו יחס תועלת/עלות יותר גבוה? והאם ההבדל ביניהם משמעותי? ההפרש במחירים שלהם הוא 100-120 ש"ח, תלוי איפה מסתכלים, זה באמת שווה את ההפרש? ובבקשה, רק אנשים שמבינים בנושא להגיב, כי זה באמת חשוב לי, חקרתי על המחשב החדש שאני רוצה לקנות כבר שבוע של חפירות אינטנסיביות, אז לא רוצה לקלקל את זה בכרטיס המסך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
סקיי עשו לי כמה שטויות במחשב ובערך 50% ממה שביקשתי הם נתנו לי משהו אחר... אבל זה יוצא בסדר רק שאלה אחת- האם oc בכרטיס מסך (אם זה חשוב, אז 4850 של club3D) ייקצר לו את "תוחלת החיים?" אם כן אז יש מצב שאני אתחיל לדבר איתם על השינויים כי ביינתיים השינויים הם כזה בסדר בשבילי...
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814150073 תגידו כמה עולה משלוח לארץ, איך אני משלם והכל לא הבנתי שם כלום, בבקשה הסבירו את שלבי הקניה תודה מראש אם אפשר ענו מהר, תודה אלי.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס גרפי, עדיף Asus. במחיר שנע באיזור ה - 1000 ש"ח +- תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אני רגיל לעבוד שעות רבות כל יום מול מחשב (9 שעות נטו בערך), ורציתי לדעת מול איזה סוג צג עדיף לי לעבוד ? יש לי אפשרות לבחור בין שני הסוגים, ועל איזה רזולוציה מומלץ לי להפעיל את צג הlcd בגודל 17'. כרגע אני מריץ אותו על 1024*768*75hz .
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
על הכרטיס מסך כתוב: ms 4420 ver:1 3d agphantom מערכת ההפעלה במחשב: Win98 תודה מראש למי שיביא קישור לפושע הנמלט yfbr שריף
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס Leadtek 8800 ultra שבזמן מנוחה הוא תמיד על 70 ובזמן מאמץ הוא מגיע ל 90 ויותר המאורר עם 100 אחוז וזהו הקירור שמגיע איתו רציתי לדעת האם זה נורמלי או שמומלץ להחליף קירור מים או אויר תמליצו לי בבקשה על מה לעשות לגבי תקציב תציעו כול מה שעולה לכם בראש יואב
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולן, האם ניתן ואיך להשתמש בגוסטיק של סוני פליסטיישן בחיבור usb של המחשב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=88 http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=12 אני צריך אותם בתור כרטיס משני שיעבדו במקביל עם הAGP. לוח אם: Gigabyte nForce3 k8nsc
-
- 9 תגובות
- 632 צפיות
-
-
סתם כי אני כבר לא מתעסק בכל העולם הזה של חומרה חדשה ואין לי מושג מה טוב יותר ומה פחות טוב.+ תודות! ;D
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אחת מהגירסאות האחרונות אי פעם של דרייבר ה-Catalyst הושקה בגירסת בטא, עם מטרה לשפר את הביצועים של כותרים מרכזיים חדשים כגון Fallout 4 ו-Star Wars Battlefront לכתבה: http://hwzone.co.il/מנהל-התקנים-חדש-לכרטיסי-amd-הושק-עם-הבטחה/
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש המלצה לכ.מסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 500 שקלים (מגבלה של ישראכרד :-\ ) אשמח גם לקישור לחנות המספקת את המוצר במחיר זה הכרטיס הוא agp תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-