עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avi2014,

יש למישהו מושג מתי יצאו דרייברים רשמיים לויסטה?? כיום יש גרסאות בטא שלא תומכות בopengl יש כבר גרסאות עם תמיכה?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  2. Started by shai2009,

מה ההבדל בי PCIe ל-PCI-E? אם רשום לי שבלוח אם שלי יש 3PCI ו-1 AGP במה זה יתמוך? ועוד משהו, ה-3 PCI זה אלה שהכי שמאלה-למטה במחשב נכון? איפה שמחברים את הקבלים? אז איפה ה-AGP? ולשאלה המרכזית: יש לי לוח אם Asus p4r800-vm, הוא יתמוך ב-8500GT? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  3. משהו יכול להגיד לי אם הכרטיס ati radeon 9600pro יספק אותי טוב עם דום3?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  4. איזה מבין שני כרטיסי המסך יד שניה האלה ייתנו לי מענה במשך שנה עד שאני ישדרג לכרטיסי מסך DX 10 שהמחיר שלהם יתייצב קצת וגם שיותר משחקים ייתמכו בהם אני רוצה שהכרטיס הזמני יוכל להפעיל משחקים בסיסיים כמו פיפא ג'יטיאיי סן אנדרס קומנד&קונקר 3 וכו' http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/593/cat/34 http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/604/cat/34 או שאם למישהו יש הצעה אחרת בסבבות ה 280-300 שקל כרטיס PCI-E אולי זה http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=080311&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=25&aff=Zap〈=he ? או זה http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV131&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by perry01,

תוכנית הטלוויזיה ראש בקיר בהנחיית שי ודרור, המשודרת בערוץ 10, חוזרת בעונה נוספת. אנו מנסים לאתר קבוצה של שלושה גיימרים או האקרים (מעל גיל 18) אשר מעוניינים להשתתף בתוכנית להבדיל מתוכניות טלוויזיה אחרות, בתוכנית זו תהליך המיון קצר ומהיר. מתמודדים, אשר יבחרו להשתתף בתוכנית, יצטרכו להגיע לפגישה בת עד כחצי שעה במשרדינו בר"ג. התוכנית תצולם במהלך חודש ספטמבר, צילום התוכנית אורך כ4 שעות. על מנת לצפות בקטעים מהתוכנית, בקרו באתר: http://j.nana10.co.il/Article/?ArticleID=562044&TypeID=1&sid=128&pid=48 בכל שאלה נוספת ניתן לפנות: לפרי - תחקירן ראש בקיר סלולר : 054-3010991 או במייל : perryt@jasmine.tv

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  6. Started by tombcatz,

אינני מתמצא במסכים אולם לפני כמעט 3 שנים,קניתי מסך של SAMSUNG בשם SyncMaster 753DF 3 שנים שאני משתמש בו,ו-3 שנים שאני ממש ממש מרוצה ממנו,קל לכיוונון,צבעים חדים ויפים,ברורים,ומאוד נוח. המסך עצמו הוא 17אינצ' בגודל. בעוד שאין לי מושג במסכים,תמיד תהיתי איך המסך הזה ביחס לאחרים מישהו מכיר את המסך,ויש לו דעה לגביו? תודה.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by matanelm,

התקנתי את הדרייברים הכי חדשים ומידי פעם הדרייבר פשוט קורס, איך זה מתבטא? נגיד הרזולוציה של המסך שלי 1680*1050 אז פתאום הוא קופץ לי ל 600*800 ולא נותן לי להחזיר בחזרה לרזולוציה הגדולה? מה עושים?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  8. Started by maorakrish,

השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ויש לי 2 חיבורי PCI-E השאלה שלי מה יותר עדיף. כרגע יש לי G210 512MB שאלה שלי היא אם עדיף לי לקנות כרטיס מסך ממש חדש ויותר טוב למשל G250 או 240 או לקנות G210 נוסף ולחבר אותו בנוסף למה שיש לי עכשיו. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  9. טוב, בפורום תמיכה לא כ"כ עונים ואני די מעדיף להפנות את השאלה לכאן.. יש לי בעיה ואני אעתיק משם: לאחרונה קניתי כרטיס מסך Albatron Geforce 6600GT AGP אחרי שלא יכולתי להשתמש במחשב שלי לאחר שהכרטיס הישן מת. בדרך קניתי גם ספק 360W של thermaltake אחרי שגיליתי שהיה לי ספק ג'נרי.. הכל טוב ויפה, התקנתי את הכרטיס, הדרייברים והספק.. עכשיו, כשאני מנסה לשחק במשחקים משום מה באמצע המסך פתאום לא מראה תמונה (יש מסך שחור :\) ויש עליו הודעת no signal (מסך דק benq). אני נאלץ לאתחל את המחשב.. הבעיה לא נפתרת וחוזרת כל פעם מחדש.. לא נראים סימנים לבעיה בעת עבודה בשולחן העבודה. הלוח אם שלי תומך AGPx4.. יש קשר? כפי שהבנתי הכרטיס לא אמור לעשות בעיות.. ניסיתי להתקין גם את הדרייברים שבאים עם הכרטיס וג…

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by David_Beckham,

אני לא מבין כבר איזה כרטיס מסך של ריידון יותר טוב .. הסדרה החדשה אמורה להיות יותר טובה לא ? אז תסבירו לי פה כי אני כבר הסתבכתי עם עצמי .. תנו לי דירוג או הסבר קצר וקולע ..

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by Lanzar,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_78.01.html אתם מוזמנים לעלות תוצאות בנטשמרקים... עריכה: ForceWare 78.01 adds support for GeForce 6500 only. There are no additional driver updates in 78.01 since 77.77. :'(

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by Micahell bet.,

יש לי 9800 פרו+3.10 , ברירת המחדל אצלי במחשב היא על 85. בכל מקרה, כשאני מריץ משחקים כמו, הנסיך הפרסי, UT2003 ,ET וכו' האם התדר נשאר על 85 או שהוא מה? אודה לכם אם תחזירו אותי לענינים.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by Keman,

פרטים על הכרטיס : ASUS Exclusive Innovations * Exclusive Dual HD3850 GPU Solution * Exclusively Designed Dual Fansinks Solution * 1GB DDR3 Memory on board * ASUS Splendid: Watching movies on PC is as good as on Top-of-the-line consumer television * ASUS Gamer OSD: Real-time overclocking, benchmarking and video capturing in any PC game! * ASUS Video Security Online: Keep an eye on your home at all times no matter where you are * ASUS Smart Doctor: Your intelligent hardware protection and overclocking tool Graphics GPU Feature * ATI® Radeon® HD 3850X2 * PCI Express support * HDMI Output: multi-channel 5.1 surround audio over * DVI-HDMI Adaptor * Micr…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by ccc,

יש כרטיסי טלווזיה של החברה? אם כן, אפשר את כל הדגמים שלהם ?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  15. האם כדי לקנות את הכרטיס הנ"ל או שבסכום כזה אפשר לקנות משהו יותר טוב ???

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  16. היום קניתי 3850 של גי'גהבייט אני מת להרכיב אותו ואני מגלה שאין לי חיבור חשמל בשבילו מהספק.. זה חיבור מוזר כזה של 6 פינים - 3 על גבי 3. מה אני עושה עכשיו??? זאת טרגדיה!

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  17. שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה Radeon X1250 ומסך Samsung SyncMaster 22". חלק מהסרטים מוצגים ברזולוציה גבוהה, אך חלק מוצגים ב-16 צבעים. לדוגמא, כאן http://survivor.nana10.co.il/. מה ניסיתי: 1. להתקין את הדרייבר המעודכן ביותר של כרטיס המסך. 2. להחליף את ה-Codec Pack מ-K-Lite ל-All in One. 3. להוריד את הרזולוציה ואת ה-color quality בקמבינציות שונות. 4. להסיר ולהתקין את ה-flash player (באתר הנ"ל מדובר בסרט שמוצג ע"י flash - אך זה קרה גם בסרט אחר שלא קשור). נגמרו לי הרעיונות, עכשיו תורכם... :s05:

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  18. פשוט ראיתי באחד הפורומים כאן שמשהו רצה לקנות את ה-Dell UltraSharp ואמרו לו שהוא מסך לא טוב ושיקנה את ה-Dell 2007WFP. מה ההבדלים? @@@עריכה@@@ אופס, עכשיו ראיתי שפירסמתי את השאלה ב"תצוגה וגרפיקה" ולא ב"מסכי LCD". אין לי מושג איך מעבירים ממקום למקום. כנראה שאני צריך ללכת לישון.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by OR007,

לאחרונה אני משתמש בדואל סקרין (Mag 786FD X2), ויש 2 דברים שמטרידים אותי - 1.איך אני פורש Wallpaper אחד על 2 המסכים ? 2.שאלה שנייה, שבאה בעקבות הראשונה - כיצד נקבעת הרזולציה של 2 המסכים ביחד (כלומר אם היו משמשים כמסך אחד, מה הייתה סה"כ הרזולוציה שלו) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  20. אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך וגם מסך חשוב שהכרטיס מסך יתמוך ברוזלוציה של המסך המסך צריך להיות 20 אינץ רחב תקציב של עד 3K הכרטיס מיועד למשחקים שיהיה עם תמיכה של DVI+HDMI תודה לעוזרים והעיקר שיהיו מתיאמים ל- מעבד- Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box לוח אם- GIGABYTE GAP35CDS3R

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by pazer005,

קניתי כרטיס מסך HD4890. חיברתי אותו והוא עובד טוב והמסך שלי הוא TCL 24. בכל מקרה, כשאני על רזולוציה 1600 על 900 אין לי בעיה. כשאני מעלה ל-1920 על 1080, חלק מהחלון יוצא מגבולות המסך (ואני מדבר על חלק גדול). זאת בעיה שהייתה לי בעבר וסידרתי אותו עם CCC אבל עכשיו גם לאחר שהתקנתי את הדרייברים האחרונים של הכרטיס, אני מנסה לשחק ב-CCC ולא מצליח בכלל. הוא לא מאפשר לי לצמצם את המסך? רעיונות לפתרון?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  22. או האם הוא ישפר את ביצועי הכרטיס של אנוידיה האם הוא ישפר גם את ביצועי כרטיס ATI ??

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  23. כותרת

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  24. תסתכלו על המפרט שלי שאני משחק במשחק פיפא 2006 יש לי תקיעות מעצבנות אולי זה ארטיפקטים אני לא בטוח בכל מקרה הכרטיס מסך שלי חזק והוא אני מדגיש שלא נעשה עליו שום OC ויש לי גם זכרון גדול איך זה הגיוני וגם איך אני יכול לדעת אם זה ארטיפקטים ?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים