כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אהלן לכולם, יש לי בעיה כזאת: 1.חיברתי את ה כרטיס מסך(GIGABYTE 6600GT) לטלויזיה,כיוונתי הגדרות ואני רואה הכל אבל בשחור לבן... 2.וגם ברזולוציה שלי 854*1152 במחשב, בטלויזיה אני רואה שלא רואים את כל התמונה וכשמזיזים שמאלה או ימינה או למטה או למעלה אז יש המשך תמונה... כשמורידים רזולוציה במחשב זה מסתדר,אך אני לא מעוניין להורידה... אבל נחזור לבעיה מס' אחת,ניסיתי לשנות מ PAL לשיטות אחרות זה לא משנה כלום(הטלויזיה מראה תמונה בכולם)... כשאני שם לצורת S-VIDEO OUT ישנה תמונה שחור לבן, כששם ל COMPOSITE VIDEO OUT התמונה נעלמת(למרות שלפני ההעלמות מספיקים לשיםפ לב שהתמונה קיבלה צבע)... ------------------------------------------ לכן אני שואל איך להגדיר ולכוון את העניין הזה של הצבע.... תודה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהי טמפרטורה סבירה ל6800 gt? לאחר משחק כבד \הרצת בנצ'מרק...
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך למשחקים אני קצת לחוץ בכף כי יש לי 1200 בשביל כרטיס מסך ומסך תודה לכולם על העזרה
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מי שיוכל לעזור נא להביא לי לינק.. תודה...
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש amd 3500 90nm asus a8n-sli deluxe 2x512mb ddr 400mhz adata gigabyte 6600gt psu enermax 425w wd 200gb sata האם לדעתכם התוצאה הזאת הגיונית או שהיא נמוכה ואם היא נמוכה ,מישהו יכול בבקשה להגיד מה צריכה להיות התוצאה תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
תודה רבה לכל המשתתפים, ועוד טובה קטנה, אם תוכלו, אנא פרטו בדיוק עד כמה הגעתם, איזה יצרן יש \ היה לכם, ובאיזו תוכנה ודרייברים השתמשתם - שוב תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
עשיתי את הבדיקה ב- 3D MARK וקיבלתי את התוצאה הזאת 4960 עכשיו אני לא יודע אם היא טובה או לא.... מי שמבין בזה שיגיד לי בבקשה... אהה הכרטיס מסך שלי הוא GEFORCE 6800GT מעבד - AMD3400+
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
6600GT, מה יותר כדאי? (PCI-E) לא חשוב לי המשחקים שמגיעים עם הכרטיס, הכרטיס עצמו הוא זה שחשוב
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני חושב על ה6600gt כי הוא הכי חזק שאני יכול להרשות לעצמי מבחינת תקציב. אם אפשר אז תבדקו את הכרטיס בקישור http://www.pc-spot.co.il/guides/reobusguide1.php והאם זה הגיוני שבagp תהיה מהירות מעבד כזו והאם הוא יתן ביצועים טובים בdoom 3 בגרפיקה גבוהה ברזולוציה 1024*768 וב1280*1024 תודה רבה מראש שמעון
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
סוף סוף לאחר שבוע וחצי אבא חוזר הביתה כשבידוהמסך . עכשיו התפנה לי סוף סוף מקום על השולחן, ואני מתחיל לגלות את היתרונות של ה LCD. ובגלל שאני אוהב לחלוק אתכם את מה שיש לי, הנה כמה תמונות :-*: הקופסא: מה שהיה בפנים: המסך על השולחן, בהשוואה לגריל 80ממ: על השולחן, עם הרמקולים: מבט מהצד: מרחוק: ומקרו נחמד לסוף:
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה. האם כדאי לחבר מחשב לטלויזיה ולעבוד איתו דרכה לאורך כל הזמן?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
האם שווה מבחינת עלות תועלת לשלם עוד 1000 ש"ח כדי לקנות 6800GT? אותה שאלה לגבי 6800 רגיל רק עם 256M במקום 128M
-
- 9 תגובות
- 622 צפיות
-
-
טוב כרגע יש לי שני מחשבים intel 1.6 256 RDARM 5700 256mb לוח של MSi אם המחשב הזה יש לי 60 fps ב counter strike מחשב שני AMD 3000 k8nf 512 mb ללא כרטיס מסך... המחשב שוכב ועדין לא מופעל טוב עכשיו אני צריך כרטיס מסך ב 500 שקל pcie וחשבתי על האפשרות הזאת בשביל 100 fps http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=8835 אני רואה אנשים עם Intel 2.4 geforce 4 אם 100 fps כל הזמן זה מה שאני רוצה ... לא אכפת להוריד הגדרות אם יש לכם הצאה אחרת תגידו ושאלה האם ה 6200 כמו ה 9600 בערך ?!
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב לא כל כך חדש ואני רוצה לשדרג אותו... לפני שנה ו4 חודשים קניתי כרטיס מסך ATI 9800XT 256MB אין לי כסף לכרטיס חדש ואני לא רוצה להשקיע עדיין בכרטיס. אני רוצה לקנות מעבד לוח אם וזכרונות. עכשיו יש לי p4 1800 intel 850GB 512 RDRAM כמו שאתם רואים המעבד הוא צוואר בקבוק מאוד גדול ואני לא יכול לנצל את הכרטיס מסך שלי... (שאגב יש לו silencer 3) הדילמה היא האם כדאי לשדרג את המחשב והכי הרבה מתי שאני ארצה לקנות כרטיס מסך חדש אני אחליף גם לוח אם כדי שיהיה לי PCI E? כי אני לא אצליח להשיג כסף כדי לקנות גם כרטיס וגם לוח מעבד וזכרונות... והכרטיס מסך שלי הוא עוד איכשהו יכול לסחוב טוב... אז... מה אתם אומרים? :s05:
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי לדעתכם כרטיס מסך יותר טוב ?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ראיתי את שניהם באותו מחיר בערך ואני לא יודע מה עדיף (אני מדבר כמובן על גירסת 256) מה אתם ממליצים תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
סוף סוף אחרי הרבה זמן קניתי את המסך שרציתי.. עלה לי 1827 בבאג + נוזל לניקוי מסכי LCD! בסה"כ אני נראה לי מרוצה חוץ מזה שזה בהיר בטירוף!! צריך להתרגל לזה.. עכשיו דבר ראשון, גיליתי שיש פיקסל אחד שרוף בצד ימין למטה(בערך בלמעלה של שורת ההתחל) האם להתקשר ולנסוע להחליף את המסך או שזה דבר זניח??? (בהתחלה נסעתי לרחובות שם חיברנו את המסך ומצאנו פיקסל שרוף, אח"כ נסעתי לרשל"צ לקניון הזהב ושם בדקנו גם את המסך ולא גיליתי פיקסלים שרופים, אבל עכשיו בבית אני מגלה אחד!) בנוסף בהגדרות של המחשב ב: PROPERTIES\SETTING\ADVANCED\MONITOR\SCREEN REFRESH RATE כמה הרץ צריך לשים????[ האפשרויות הן 60,70,72,75,76) זה היה על 60 אבל אולי צריך על הכי גבוה?? אני לא מבין בזה !! בנוסף המסך בהיר מאוד, ככה כל …
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך למצוא שני מסכים במחירים הכי זולים שאפשר: Lg LCd 1730 אחד 17 אינץ' והשני 19 אינץ'. כמה שיותר מהר.... - תודיעו לי איפה אני יכול לקנות... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אוקיי אז קניתי את הכרטיס הנ"ל עדכנתי דרייברים ושיחקתי קצת בדום 3 . באיזה סטינגס המשחק אמור לרוץ בצורה חלקה ואופטימלית ומתי אני אמור לקבל קטיעות? המחשב אגב הוא 2.4 512 דואל ממורי מה ההבדל בין האולטרה סטינגס להיי סטינגס במשחק ?( בשניהם אני יכול להגיע לרזולוציה דומה או שבעצם אין הבדל ...) (ניסיתי ב1280-1024 והמשחק נתקע מדי פעם. ) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי Driver של NVIDIA וזה לא פתר את הבעיה אולי צריך לשנות את ההגדרות. משחקים חדשים עובדים לי חלק ה-iron storm הוא מ-2002 וכתוב על העטיפה minimum cnfiguration p3 600 ram 128 mb hard drive space 1.2 gb /me/2000/xp geforce 2 direct x 8.1 יש לי יותר מהדרישות האלה והמשחק לא עובד והוא בדיסק מקורי אני לא יודע מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך (geforce mx400) עם יציאת RCA לחיבור של טלוויזיה, ואתמול ניסיתי, ושהדלקתי את הטלוויזיה הצלחתי לראות את הדוס בהתחלה אבל זה היה רק בשחור לבן, ואחרי זה שהוא התחיל להעלות את הווינדוס בכלל לא ראיתי כלום בטלוויזיה... מישהוא יודע איך אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה ושאני יוכל לראות גם ווינדוס ובצבע??? תודה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הכרטיס שלי מגיע עם אפשרות vivo ובתוכנה המצורפת אין אפשרות לתכנת הקלטה לשעה מסוימת. מישהוא מכיר תוכנה יותר טובה עם אופצייה לכוון הקלטה לפי שעה?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מה זה FireGL BIOS Updates ולמה זה טוב? יש לי x800 xt pe אני צריך לעדכן ביוס? איך זה נעשה? ולמה זה טוב אם בכלל?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
הכרטיס כולל קירור סטוק ובלי שום וולט מודים במהירות 460/1270... מעבד במהירות סטוק יותר מאוחר אני יפרק את הפלסטיק שמעל הקירור המקורי של ה LEADTEK ויכוון לכרטיס מאוורר מלמטה, אני חושב שאני יכול לגרד עוד קצת... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-