כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הסתכלתי בתוכנה מסויימת ובדקתי את טמפ' הכרטיס מסך שלי ( GeForce 8800 GTS) הטמפ' בזמן "מנוחה" כלומר בשולחן עבודה וכו' היא 63-65 מעלות. כשנכנסתי ל F.E.A.R לבדוק אותה בשעת מאמץ הטמפ' עלתה ל 72. האם זה נורמלי וניתן לסדר זאת או שיש תקלה באורור הכרטיס?? :nixweiss:
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
למחשב של לקוח יש 9500GT הוא רוצה לחבר לטלביזיה על DUAL יש לו מסך 22 SAMSUNG מחובר DVI טלביזיה CRT 21 אז שאני מחבר ומגדיר רואים שחור לבן
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני צריך לדעת רק לידע כללי. אפשר גם נגיד 4850 ו 4870?
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי כרגע 7600GT ומשחקים כמו SUPREME COMMANDER זזים לאט עליו... האם כדאי לקחת HD3850??
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי, אני חופר באינטרנט כבר שבועיים לקראת קניית מחשב נייד... בסוף מצאתי אחד שמוצא חן בעיניי אבל אני לא כל כך מבין בתחום כרטיסי המסך. אני צריך את המחשב בעקרון למשחקים בינוניים, עריכה גראפית קלה/בינונית, סרטים ואינטרנט. מדובר בכרטיס הזה: AMD Radeon HD 7670M 1GB מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בן שנה וחצי עם מעבד i7 3770K לא זוכר את הדגם המדוייק של לוח האם אבל 99% בטוח שהוא תומך SLI זכרון 8GB DDR3 GTX 560 ספק כח 500W - לא זוכר את החברה אבל הוא לא גנרי בודאות (יש עליו לוגו של SLI) מעוניין לשדרג כרטיס מסך לעבודת תלת מימד בתוכנות 3DMAX, Cinema 4D ומנועי רינדור אחרים כמו Octane Render או Thea Render למשל. בגדול אני מעוניין לשפר את מהירות הרינדור בתלת מימד ברזולוצית HD, כיום עם ה-560 לוקח לי ממש הרבה זמן לרנדר סצנות כבדות ואני די בטוח שצריך כרטיס יותר רציני. שוקל לחיוב את דגם ה-ACX של GTX770 מחברת EVGA (יש לי אפשרות להביא אותו מחו"ל במחיר מצוין). מה דעתכם? האם כדאי ללכת על 770 או שגם 760 יעשה את העבודה? יש לציין שיהיו פרוייקטים נוספים בעתיד…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי כרגע 1950 Pro ואני רוצה לשדרג אותו אני משתמש במסך 19" המעבד הוא E6300 יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כרגע יש לי HD4870 ואני רוצה למכור אותו ולקנות 2 כרטיסים שיעבדו בקרוס פייר של HD4870X2 השאלה שלי היא האם הספק שלי שלי יוכל לעמוד בזה לפי המפרט מחשב שלי? תודה מראש ניצן
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הלוח אם הוא GA-MA78GM-US2H ויש לי HD4870 אפשרי? יהיה שווה משהו בכלל? או שיש CF אוטומטית?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני קניתי לפני כחצי שנה מחשב חדש: core i7 920 2.67GHz ATI Radeon hd 4850 512 MB asus p6t motherboard 500gb WD hard drive samsung syncmaster 226bw בכל מקרה, מאז שקניתי אותו לכל המשחקים שלי יש בעיה אחת... כאשר אני מסתובב עם הדמות במשחק במהירות ימינה שמאלה או סתם סיבובים, המסך נקטע בחלק העליון, ואחרי שניה הוא מתאזן שוב. זה נראה כאילו המסך יוצא מסינכרון ואז חוזר. זה כאילו הכרטיס גרפי לא עומד בקצב של המחשק או מחשב. חשבתי שזה הכרטיס מסך, אז שלחתי אותו לתיקון, והחדש עושה בדיוק את אותו הדבר. זה עדיין יכול להיות בעיה בגרפיקה, או שאולי משהו אחר גורם לזה??? אגב, אני מריץ את כל המשחקים עם רזולוציה 1680X1050... תודה על העזרה....
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האם 8800GT יהיה מוגזם בשביל מסך ברזולצייה של 1280*1024 (לא קשור למפרט שלי) אין בעיה של המחיר שלו. האם הכרטיס הזה שקט יחסית?
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי,יש לי כרטיס מסך HD4850 עם קירור זלמן VF880 שהגיע עם הכרטיס. הבעיה היא כזאת:אי אפשר לשלוט על המהירות סיבוב של המאורר שלו דרך הדריבר של ATI.גם כשאני שם על 20 אחוז וגם על 100 המהירות לא משתנה.המאורר מחובר לחיבור שעל הכרטיס ונראה שהכל תקין. ועוד שאלה,יש תוכנה/דרך לשלוט על שאר המאוורים במארז?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
קורה לי די הרבה לאחרונה מאז שהחליפו לי כרטיס מסך ל-GTS250.. אני חייב לציין שזה קורה לי רק ב-VLC ואם אני משתמש בתוכנה אחרת אז זה קורה רק לעיתים רחוקות (יחסית וזה עובר אחרי שניות בודדות) ולכן כמובן שהמסקנה היא שאולי הבעיה בווידאו או בתוכנה אבל לפני איזה יומיים המסך השחיר לכמה רגעים ואז חזר אם הודעה קטנה בצד שווינדוס היה צריך להפעיל מחדש את הדריבר של התצוגה בגלל תקלה. בסה"כ אין שום בעיות במשחקים, הטמפ' בסדר ואני לא עושה OC אבל בכללי יש לי הרגשה שמשהו לא בסדר. בכל מקרה אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים..
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה מוכרים כרטיס מסוג 6800 gt או 6800 ultra במחיר זול ? לאי גי פה משהו 600-700 ש פשוט באיביי גם בארהב וגם בלונדון אין ...... מישהו מכיר חנות ממש זולה שעושה משלוחים גם באינטנט גם יכולה להיות חנות מלונדון או מארהב מצאתי חנות אחת רק שמוכרת ב 129 דולר 6800 אולטרה אבל אין במלאי ואין משלוחים תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך CTX PR705F ויש לי בעיה שלפעמים שאני מפעיל את המחשב המסך עובד רק על 60HZ למרות שהוא מכוון על 85HZ. חשבתי שאולי זאת בעייה בדריברים של הכרטיס מסך אז החלפתי אבל זה לא עוזר ואין לי מושג איך לתקן את זה למרות שבדרך כלל אני משחק עם ההגדרות קצת ובסוף זה עוזר אני רוצה לפתור את זה פעם אחת.
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI readon 9250 ויש לו תמיכה בלראות טלוויזיה ואני מחבר את הכבל כמו שצריך מהמחשב וזה לא עושה כלום, עכשיו אני לא יכול לשנות בהגדרות כי מאז שהתקנתי דרייברים חדשים אז אין לי את שאר האפשרויות במתקדם ויש לי ממש קצת.. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד איך אני יכול לסדר?
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות קטנות לגביו... אשמח אם מישהו שיש לו אותו יוכל להגיד ואני אשאל אותו כמה דברים.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם. בשבועיים הקרובים אני הולך לקנות מחשב חדש לגמרי, כולל ציוד היקפי. המסך שעליו אני בטוח הולך הוא L1970HR של LG שהבנתי שהוא בין הטובים ביותר בקטגורית 19 אינץ'. עכשיו אני צריך גם כרטיס מסך. חשוב לי לציין כי מטרת המחשב היא תיכנות ובין היתר גם משחקים. המחשב לא הולך להיות מכונת משחקים אבל אני כן רוצה שהכרטיס יוכל להריץ משחקים כדי שאני אוכל להינות מהם. כרגע לדוגמא אני משחק ב PES 5 ו WOW, והייתי ויש לי RADEON 9800 PRO. אני רוצה כרטיס מסך שיריץ משחקים שיצאו בצורה נורמאלית אני לא גיימר מטורף ואני לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך המון. אם כן התקציב שלי לכרטיס מסך הוא לא יותר מ 900 שקלים עם חריגה קטנה אבל עדיף שלא. כמובן שהכרטיס מסך יתמוך במסך החדש ואם תוכלו להסביר לי איך יכ…
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
התוכנית של NVIDIA לשמירה על מלכות הביצועים של עולם המשחקים ב-PC כוללת שימוש בליבת GA102 מוכרת, עם מספר מירבי של יחידות עיבוד פעילות בדומה לעולם העיבוד הארגונילכתבה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
- 1 follower
-
-
9800GTX 1GB/512MB+ HD4870 1GB/512MB HD4850 1GB/512MB ושל איזה חברה כדאי עם הקירור הכי טוב שיש לא משנה על המחיר רק שלא יתחמם ויהיה הכי טוב מבניהם למשחקים??? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-