כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
כל הזכויות וכל המראות חסרות אפקטים, בGAMEPLAY זה נראה מטורף והכל ואצלי אין את האפקטים! nvidia 8800GT 2.13 מעבד -כפול 2 2GB ראם המשחק רץ על 1680*1050 חלק, אבל בלי אפקטים. 8X AA... הכל על HIGHEST הדרייבר של הכ. מסך מעודכן עד ל 185.68 (בטא) וזה לא פעל לי גם ב 182.50 (שזה לא בטא) תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיעשה את הדברים הבאים: 1. יקליט טלויזיה מהכבלים. 2. הצפיה בטלויזיה תהיה מהקובץ המוקלט כדי לאפשר את הפעולה הבאה: כשמישהו שמסתכל ושם לב שהתוכנית מעניינת, הוא ילך אחורה בקובץ עד לתחילת התוכנית, ויפעיל הקלטה (נוספת) רק של התוכנית. זה דומה קצת ל-YES MAX אבל במחשב. איזה כרטיס טלויזיה ואיזה חוזק של מחשב אני צריך בשביל זה ? (המחשב ישמש רק לזה). אני כמובן רוצה להוציא כמה שפחות כסף...
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
במקרה נכנסתי לאתר והפרסומת של המבצע עם המסך LCD עיניינה אותי מאוד. זה המפרט של המסך: http://80.179.136.53/HOT.aspx?docID=778&FolderID=125〈=he מה אתם אומרים עליו? האם הוא שווה את זה? האם הוא טוב לשימוש במחשב? אם אני לא טועה, זה אותו מסך: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37772
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום מעוניין לשלב כרטיס מסך שיתמודד עם הצגת 1080P ו-BR. אשמח אם תסבירו לי את נכונות או אי נכונות הדברים הללו: 1. קראתי מאמר שמציינן כי מי שמתכוון לנגן בהצלחה סרטי Blu Ray ו-HD DVD. רצוי שיקנה Nvidia (שני כרטיסי מסך מדגמים Geforce 8600 / 8500GT שמצליחים להתמודד בהצלחה מלאה עם נגון H264 1080P). 2. בנוסף קראתי במקום אחר כי יש לוודא שהכרטיס תומך בטכנולוגיית PureVideo במידה ומדובר ב- Nvidia או תומך בטכנולוגית Avivo כשמדובר ב-ATI. טכנולוגי זו לפי המאמר, מיועדת להשבחת ביצועי הוידאו. אציין שלא ראיתי באף כרטיס מסך שמצויין שמדובר ב-PureVideo, או לגבי ,Avivo ב- ATI
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האם משנה שמה של החברה של הכרטיס , או שיש עדיפות לחברה מסויימת ישנם חברות שראיתי בסוג כרטיס זה - Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail Gigabyte BFG Leadtek Sparkle שאלה נוספת איך הכרטיס משתלב עם המסך DELL 2007WFP אודה על חוות דעתכם
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין דרייבר ל ATI8500 שלי והוא כל הזמן חוזר עם הודעה על RPC ניסית לנקות את הדרייבר הקודם ב DRIVER CLEANER PRO כח שלא נראה לי שנשאר שריד לקודם! מה עושיפ בעניין?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז ככה אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי בשום משחק נימעס לי ואני מחפש כרטיס בתווך המחירים שציינתי קודם כל אני אוהב לשחק על גרפיקה בינונית עד גבוה ועם 30FPS לפחות. עם פילטרים בלי זה ממש לא משנה לי. מה שאני מצפה מי הכרטיס שיהיה בעל קירור פאסיבי עדיף עם אין אז אקטיבי ושכמובן הכרטיס יוכל להריץ תמשחקים הבאים COD4 - GRID - GTA4 קריסיס לא נכלל פו ביגלל שזה סתם משחק מעפן ועוד דבר שאני לא מבין זה כמות הזיכרון כמובן שהכרטיס צריך להיות מצוייד ב256MB זיכרון של GDDR3 לפחות ועד 512MB של GDDR3 ופו הבעיה יש לי מסך 19 LCD והרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280X1024 וביגלל זה אני לא יודע עם256MB יספיקו לי או שכדי לקחת 512MB למסך כזה ? עכשיו אינה המערכת שלי למטה מבקש עזרה רק מי האנשים שבאמת מבינים בתחום …
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו ומאיפה שאני ורצה לקנות זה עולה 540 שקל האם שווה לקנות אותט הוא טוב למשחקים? שווה אותו או לא?
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, לאחר עיון בפורם לגבי משדרי הווידאו הייתי רוצה לדעת אם קימת אופציה לחבר את מחשב ה-HTPC שנמצא בסלון למסך מחשב רגיל Stand Alone שלא מחובר לכלום בחיבור VGA. תודה,
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני נמצא בטיוואן ויש לי הזדמנות לקנות פה דברים בזול אחד הדברים שאני רוצה זה כרטיס מסך על מה אתם ממליצים מבין השניים: GeForce 7900 GTX OC 512MB GDDR3 PCI Express או ATI RADEON X1900 XTX 512MB PCI Express מה דעתכם על ה-QUADRO FX ?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה הן יכולות הכרטיס הזה ? מלבד מחירו המצויין. 9600 GSO של חברת INNOVISIO 384 מגה זיכרון DDR3 DUAL DVI HDTV
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
1.Samsung CRT 19" - 955DF 2.ViewSonic CRT 19" G90f 3.LG CRT 19" - F900P מה הכי מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז ככה מה אני צריך? כרטיס מסך חדש למחשב אני צריך שהוא יהיה APG x8 רצוי שהוא יתמוך ב- SM3 וגם ב HDR תתנו לי בבקשה כרטיס לפי הדרישות שלי בתקציב של 1000 שקל של 1500 וגם ב 2000 תודה!
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
צ'שמעו יש לי geforce 6200TC אני לא כל כך מרוצה מיממנו אז אמרתי אני יקנה geforce 7800GTX ורציתי לדעת אם הכרטיס משתלם וחזק מאוד? ואם יש איתו בעיות? D: אם תוכלו לספק לי כל מידע עליו אני ישמח מאוד תודה מי ראש
-
- 10 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הצנוע שלי (GT240) כבר לא עומד ברזולוציות גבוהות . היה עושה עבודה די יפה על רזולוצייה 1650X1050 . אתמול קיבלתי את הטלוויזיה 40 אינצ'י של סמסנוג FHD בסרטים הכרטיס עובד בלי בעייה אבל במשחקים כמו:COD,Homefront ודומהם הוא קשיש מדי ולא נותן להנות מהמשחק . תהיתי אם מסך יותר גדול צריך כרטיס יותר חזק,הרי אם שמים מסך 22 FHD ומסך 40 FHD הרזולוצייה אותו הדבר רק הגודל שונה. אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב עד 700 שקל שיעבוד יפה במשחקים FHD ולא יקרוס או יאט את המשחק . הבנתי ש ATI יותר משלמים כך שאיני רוצה לעשות קנייה עיוורת כמו בעבר. יחובר למפרט העכשוי במשך שבוע ואז יעבור לפלטפורמה ה I5 2500K שיגיע שבוע הבא אני מאמין . כרגע יש מעבד-Q8300 לוח אם-אינטל בסיסי עם PCI E . זיכרונות…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חשבתי על הרעיון הבא: לקונת לוח עם 975 ולקנות כרטיס X1900 crossfire בלי הכרטיס הנוסף. הרעוין הוא, שכשהמחשב יצתרך שידרוג עוד שנתיים, אוכל לקנות 1900 (non crossfire) מעפאן ב-200$ וכך להאריך את חיי המחשב. אפשרי? מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
היי אני משדרג את המחשב הישן יש בו MX440 64 אין לי מושג איזה agp אבל בטוח שזה agp(הוא בן 3 שנים) מושג לגבי הכרטיסים החדשים והמתקדמים יש אבל אין לי בכלל מושג לגבי הזולים יותר אין לי ממש ניסיון עם ati אז זו הזדמנות...אבל לא חובה תקציב גג 450ש"ח פשוט משהו שהוא הכי טוב לנ"ל תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם של גיגה בייט X58 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2989#sp כרטיס המסך שלי כיום הוא גם כן של גיגה בייט - HD5770 מכיוון שאני מתעסק לאחרונה הרבה בעריכת וידאו, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך נוסף שיתמוך בטכנולוגיית מרקורי מצורף קישור מאתר של אדובי לכרטיסים שתומכים בטכנולוגיה הנ"ל http://www.adobe.com/il_he/products/premiere/tech-specs.html השאלות שלי הם: 1. האם מבחינת הלוח אם, צריכה להיות בעיה להשתמש ב-2 כרטיסי מסך בו זמנית מחברות שונות (NVIDIA ו-AMD)? 2. האם אתם מכירים או יודעים על כרטיס שתומך בטכנולוגיה הנ"ל ויותר זול מה-GTX570? 3. האם מלבד תמיכה בטכנולוגיה הנ"ל, אני אקבל עוד אילו שיפורים (חיבור יותר מסכים, רזולוציות גבוהות…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני אולי יקנה את הכרטיס הנ"ל אבל קראתי שהמידה שלו היא 26 ס"מ ואחרי מדידה קטנה הוא אמור להיכנס ונשאר 1-2 ס"מ רווח אני רוצה לראות תמונה ולהיות בטוח לפני שאני מוכר את הכרטיס שלו ומביא אותו אני לא מוכן לקחת את הסיכון הזה אם למשהו יש ניסיון עם השילוב הנ"ל או ראה אני ישמח לדעת?! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשנו לאחרונה את ה7403 של Philips ואני מעוניין לחבר אליו דרך HDMI מחשב צמוד. המחשב הוא מחשב חלש (P3 ליתר דיוק...) ועד עכשיו הצלחתי כבר לחבר אותו דרך RCA (והמרה של S-video לRCA). האם יש למישהו הצעה לכ. מסך בעל יציאת HDMI שתכלול גם וידאו וגם אודיו ותחסוך כבלי RCA נוספים לHDMI? אשמח לכ. המסך בטווחים הזולים ביותר. אנחנו רק רוצים לנגן תוכן HD מהמחשב, לא יותר מזה תודה רבה מראש על כל הצעה!
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חשבתי על כרטיס חדש בזמן האחרון רציתי לדעת האם כדאי להחליף ועד כמה זה ישפיע המפרט הנוכחי שלי הוא E6300 ABIT IL9Pro SeaSonic 400W Twintech 8800GT 512MB Heatpipe חשבתי על 4770 החדש, הוא יותר טוב מהרכטיס שלי? יסחוט עוד במשחקים? יהיה צוואר בקבוק? חשבתי אולי על OC קטנטן כדי לייצב את העסק כדאיי?
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
עומד לרכוש - מחפש את ה 19 " CRT האיכותי ביותר שניתן להשיג כרגע בארץ - תקציב פחות משנה מאיכות! - למרות שלא הייתי רוצה לשפוך 3700 על LACIE . אשמח לשמוע מכם!!
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
במידה והתקציב שלי הינו 6,000- 7,000 האם כדאי לי לקנות רק מפרט בכסף הזה ולהשתמש במסך CRT ממש ישן (משהו כמו 7 שנים) שאצלי? ורק לאחר מכן לקנות מסך?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה הכי טוב מבין כל אלה: PROVIEW "17 777K 0.25 SyncMaster 793S - "17 17" FLAT 0.25 1280x1024 (1024x768@87HZ) MPR II שחור כסוף מה לקנות?המחשב בעיקר למשחקים! כרטיס מסך:x800gt 256mb מעבד: amd 3000-64 תודה מראש!!! עכשיו לשאלה: יהיו לי 2 מחשבים בבית כשאני אקנה את החדש יש אפשרות שהמחשבים ישתמשו באותו אינטרנט???בלי חוטים? האם שמחשב אחד יתנתק זה גם יתנתק?? כמה עולה לעשות דבר כזה והאם זה מסובך? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-