כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש ברשותי, כבר במשך שנה וחצי כמעט, מסך Mag 996PF. עד כה הוא עשה את עבודתו נאמנה. לאחרונה הוא מתחיל להראות סימנים שקצת הדאיגו אותי... כל כמה דקות, התמונה כזה מתעוותת ואז מתיישרת. כאילו עושה פוקוס כזה (די דומה לפעולת ה-Degauss). מה יכולה להיות הבעיה? האם זה סימני גסיסה של המסך? זה די מדאיג אותי ומקשה על עבודה רציפה במחשב (זה מציק לעין ממש)...
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה עם קניית מסך LCD 17 אינ'ץ כרגע ללא הגבלת מחיר. יש מספר דברים שחשובים לי במסך: 1. זמן תגובה של 16 ומטה. 2. חיבור DVI 3. נקודה של 0.26 4. Contrast Ratio של 450 עד 500 שמעתי דברים טובים על מסכי LCD עם ציפוי זכוכית אז אפשר גם כאלה... אשמח גם לקבל תגובות על המסך http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/ המסך מיועד לעריכות גרפיות לא מקצועיות, משחקים, אינטרנט.... תודה על כל תגובה... אשמח לקבל תגובות גם על המסך הבא: http://data.neovo.com/doc/english/product%20PDF/X-17A.pdf
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מפעילים עליו AERO? הכרטיס מקבל את הציון הנמוך במחשב 2.2 (כל השאר מעל 4) ויסטה 64 תודה
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
1.Samsung CRT 19" - 955DF 2.ViewSonic CRT 19" G90f 3.LG CRT 19" - F900P מה הכי מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אז ככה: חבר עם מעבד I7 זיכרון של 6GB וכרטיס מסך SAPPHIRE 4870 1GB מארז וספק שעומדים בכל החומרה.(SEASONIC 600W) אם הוא משחק במשחק COD 4 עם מסך 3:4 19 אז אין בעיות וממש רואים סבבה. אם הוא משנה למסך המקורי שלו סמסונג 24 כשהוא מרים נניח נשק לשמיים, הם נהיים שחורים. חשוב להדגיש שבמסך הסמסונג הקטן אין את הבעיה ורק כשמחליפים מסך (זה המקורי שהיה מותקן) יש את הבעיה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
למה 95% מהמפרטים האחרונים בפורום ממליצים על ATI? אם זה 4850 או 4870... NVIDIA עומדים לפשוט את הרגל או משהו כזה ? אני כנראה באמת לא מעודכן... אודה אם תוכלו להבהיר את הנקודה. ועוד הבהרה קטנה - מה המקביל ל-4850 של Nvidia? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
תודה רבה ! (לא הצלחתי למצוא את הנתון הנ"ל באתר היצרן)
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לאחרונה ערכתי מספר שינויים במחשב למטרת אוברקלוקינג, השינויים כללו: קרור למעבד -THERMLRIGHT SP-94 +מאוורר 80 מ"מ קרור לכטיס מסך - ARCTIC COOLING SILENCER (GIGABYTE ATI RADEON 9600 PRO 128 MB? ספק - ANTEC TRUE POWER 480 WATT כבלים עגולים - VANTEC מאווררים למארז -4 י"ח 80 מ"מ לאחר התקנת הרכיבים, גילתי תקלה שאיני מצליח להתגבר עליה-ה AGP אינו פועל,אינו ניתן לשינויים (כל הערכים מוצללים). ניסיתי כל דרך אפשרית לתקן את הבעיה, החל מהתקנת דרייבר חדש לכרטיס המסך (CATALYST 4.8),התקנת דרייבר חדש ללוח האם (ASUS P4C 800 E-DELUXE?, ןעדיין איני מצליח להתגבר על הבעיה. אשמח לשמוע את עצתכם לפתרון הבעיה. בברכה go_go
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי משתלם בטווח מחירים של עד ל1500 ש"ח לעפיק הAGP
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
התקנתי גם את התוכנה ללכידה שקיבלתי עם הכרטיס... האם הכרטיס לבדו מספיק כדי להקליט מהממיר של יס? ישבתי עם טכנאי של יס ולא הצלחנו לראות תמונה במסך המחשב. מה שעשינו זה לחבר דרך 21 פינים בממיר ל SVIDEO בכרטיס מסך. אבל לא רואים כלום עדיין! ממש מבאס שאני לא יכול להשתמש\לנצל את הפונקציה הזאת בכרטיס כזה יקר. אני ממש יעריך אם תעזרו לי!
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה חברה מוציאה את הדגם של כרטיס המסך 7600 GT לAGP ושיהיה למסך CRT
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
http://3dv.co.il/content.php?do=View&id=359 מתוך האתר 3Dv.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מתלבט אם אני קונה את ה 8800gt אני נשאר איתו עוד איזה שנה אבל אם אני קונה את 3850\3870 אני במרץ ככה מחליף לחדש מה דעתכם מה כדאי e6750 blitz extreame ddr3-2gb זה רלוונטי
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות: - האם מהירות הליבה בכרטיס מסך קובעת הרבה? למה למשל ב-R9600XT מהירות הליבה היא MHz500, כשב-R9800XT הליבה היא 'רק' על 412MHz? האם זה משפיע הרבה? - האם מהירות הזכרון משפיעה הרבה? למשל אם ב-R9600XT יש 600MHz, ואם אני עושה OC ב-50MHz, כך שיוצא 650MHz, האם ארגיש בהבדל? - מזה RAMDAC ? לרב הכרטיסים של היום יש 400MHz RAMDAC, מזה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך גיפה 6600 של גיגה בייט עשיתי פורמט למחשב התקנתי תדריור כרגיל והחיבורים נשארו אותם חיבורים לTV הבעיה שעכשיו אני רואה על המסך של הטלוזה שחור לבן ושאני מסיר תדריור אני רואה ציבעוני אז שאין לי דריור על המחשב רואים במסך TV טוב ושאני מתקין הבלאגן מתחיל ולא הצלחתי לסדר את זה בהגדרות של הדריור זה מה שהקתנתי 93.71_forceware_winxp2k_english_whql.exe יש פתרון !?!
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך RADEON 9600 PRO. מכל היצרניות FIC היא הזולה ביותר. האם יש הבדל בין הדגם של FIC לבין הדגם של חברות מוכרות ואהובות כמו HERCULES? אפשר לקנות את ה-FIC בראש שקט או שמא תמליצו על יצרניות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום עוד כמה זמן צריך להיות לי מחשב משודרג שיהיה מחובר לטלוויזיה,המעבד הוא AMD פינום 3,טריפל קור כמו שאתם מבינים,זיכרון כמובן 2 ג'יגה,וויסטא הום פרימיום 32 ביט,לוח אם זה לא משנה,כרטיס מסך 8800GT המחשב יהיה מחובר לטלוויזית LCD FHD 37 של LG רציתי לדעת:עם כל המפרט הזה והטלוויזית LCD,איך ירוצו משחקים על המסך הזה מבחינה גראפית וגם מבחינת ביצועים?זאת אומרת האם המחשב יקרטע כשמשחקים ירוצו? תודה
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי שאלה שקשורה בעיית כרטיס מסך ??? יש לי כרטיס מסך AGP 32MB שבמחשב אחד הוא עובד ובשני לא עובד. עכשיו במחשב שהכרטיס לא עובד עליו אין בעיה כי זה מחשב חדש וכרטיס AGP אחר שאני שם עליו כן עובד, מישהוא יכול לפתור לי את התעלומה המוזרה הזו ?? אני יודה לו.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
נכון כשמחברים את המחשב לטלויזיה נגיד כדי לראות סרט אז הסרט הוא כמו שרואים אותו על המסך הרגיל כאילו לא על כל המסך אז השאלה שלי היא האם יש דרך לראות את הסרטים בטלויזיה על כל המסך?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם. בחיפושי אחרי המפרט המושלם לדרישות שלי חשבתי על 8600GT מקורר פאסיבית כדי לקבל מחשב שקט יותר. עכשיו בניגוד ל7600GT של זמנו, רק לGYGABITE יש כרטיס כזה היום. אז השאלה שלי היא האם זה טוב לכרטיס כזה להיות עם קירור פאסיבי, או שקירור אקטיבי יהיה טוב יותר. כמובן שהמארז (AURORA ככל הנראה לפי כל ההמלצות בכל העולם) יהיה מאוורר מספיק, אז השאלה היא פשוט השוואתית אחד מול אחד - פאסיבי מול האקטיבי - מי עדיף? מצאתי את ה8600GT הזה של GB באתר של חנות בשם WELLCOM. ראיתי אותם בדרך לעבודה ונכנסתי לאתר שלהם ומצאתי. אז מישהו יודע עלייהם משהו? טובים? לא טובים? מומלצים או לא? המון המון תודה.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לבנות מערכת מדיה סנטר ממחשב ישן. יש לי שני כרטיסי מסך ישנים אחד Radeon X1050 והשני Geforce 6200. איזה מבין שני הכרטיסים האלו מומלץ יותר?! תודה מראש על העזרה, שניר =]-
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את הספק הזה: http://skypc.co.il/Product.asp?Pid=RS-460-PCAR-A3&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=0 כרגע תצורת המחשב היא i3 עם 4 גי'גה זכרון ושני דיסקים קשיחים וכרטיס מסך GEFORCE 260 האם הספק הזה יוכל להחזיק כרטיס GEFORCE 560?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לWINDOWS 7 , ואני מנסה לשחק במשחק שעבד לי לפני הפירמוט, ואז המשחק מראה הודעה שעלי להתקין דיירקטס חדש יותר ולעדכן את הכרטיס מסך שלי. עכשיו שאני נכנס למנהל התקנים לא מופיע לי הכרטיס מסך, אלא מופיע לי VGA. האם WINDOWS 7 לא תומך בכרטיס מסך זה?...
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אז ככה אני בעיכרו תיקצבתי לעצמי בסביבות ה1600 שקל לקניית כרטיס ודיי ננעלתי על ה-9800GTX אבל פתאום אני רואה שיש אנשים ששמים שניי כרטיסיי מסך עכשיו לשאלתי מה עדיף 2 כרטיסיי מסך (לא יודע לתת דוגמא ספציפית של סוג מסויים של כרטים) ואם כן אז תנו דוגמא לכרטיס ואם לא האים ה9800 באמת יספר אותי ביחס לכסף.. תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-