כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
פירוט על הגירסא החדשה: להורדה מפה: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163 לכל אלה שכבר הספיקו לקנות 8800GTS/GTX אפשר אולי תוצאות אוברלקוק?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשנו לאחרונה את ה7403 של Philips ואני מעוניין לחבר אליו דרך HDMI מחשב צמוד. המחשב הוא מחשב חלש (P3 ליתר דיוק...) ועד עכשיו הצלחתי כבר לחבר אותו דרך RCA (והמרה של S-video לRCA). האם יש למישהו הצעה לכ. מסך בעל יציאת HDMI שתכלול גם וידאו וגם אודיו ותחסוך כבלי RCA נוספים לHDMI? אשמח לכ. המסך בטווחים הזולים ביותר. אנחנו רק רוצים לנגן תוכן HD מהמחשב, לא יותר מזה תודה רבה מראש על כל הצעה!
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מיהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב וזול עם tv out תודה
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בבעלותי 9600XT. הגדרות תצוגה שלי 1152*864. כאשר אני נכנס להגדרות של DISPLAYS ולוחץ על TV אני רואה שה MAX RESOLUTION של ה TV הוא 1024*768 על 60HZ שזה בסדר אין לי תענות. הבעייה שלי מתחילה כאשר אניי מעביר מ תצוגה על המסך ל TV. ה שולחן עבודה לא מותאם לגודל ה TV כאשר אני מזיז את העכבר ימינה שמאלה אני יכול לראות את שארית שולחן העבודה שלא נכנסת בTV. האם אני צריך לקטין את הרזלוציה של המסך לפני שאני עובר ל TV? (זה פשוט קצת מסורבל כי הרבה פעמים לא אני עובד על המחשב אלה מישהו שאין לו מושג בהגדרות אלו). אני משתשמ בעיקר ב POWER DVD, BSPLAYER,VLCPLAYER. ההתי רוצה לדעת מה ההגדרות עצלכם ובאיזו רזלוציה מוגדר המסך והTV. תודה מראש L.A
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
במילים אחרות האם כדאי להוסיף עוד קצת כסף( 100-200 ¤) ולקנות לוח שתומך ב-sli או crossfire גם אם אין כוונה כעת לעשות שימוש בפונקציה הזאת ולו רק לשם הביטחון שיש 2 סלוטים לכרטיסי מסך,כך שאם האחריות נגמרה וסלוט אחד נידפק אז ניתן עדיין להמשיך לעבוד עם הסלוט השני.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך LCD, האם אתם מכירים חנויות באיזור ת"א שבהן אפשר לראות מספר דגמים של מסכים (וגם לבדוק אותם קצת) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, התקנתי ויסטה (ועכשיו חזרתי ל XP) והציונים שהיו לי שם היו בערך ככה: 4.2 - מעבד 5.4 - כוננים קשיחים 4.5 - זיכרון 2.0 - כרטיס מסך והיה עוד משהו שקשור לכרטיס מסך שקיבל 2.4 אז מכיוון שהכרטיס מסך שיש לי הוא מה שמאט את המערכת, ומכיוון שאת הכרטיס מסך שלי אני יכול להעביר למחשב אחר בבית שגם הוא יראה שיפור כתוצאה מכך, החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש. אני לא משחק יותר מדי במשחקים, אבל כן מתכנן להריץ את ויסטה. המשחק שאני כן משחק בו הוא warcraft 3 (והכרטיס מסך הנוכחי מבצע עבודה נאמנה(בערך)) המפרט שלי הוא Motherboard : MSI 865PE Neo3-F (MS-6728) (i think LGA775) (bus width : 64bit, FSB : 800mhz, Bandwidth : 6400MB/s Chipset : Intel Springdale i865PE, AGP 3 - 8X . Intel 82801EB ICH5.…
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם DX10 נתמך רק ב-VISTA או יש אפשרות שימוש גם ב-XP 64BIT? ואם הוא נתמך רק ב-VISTA אז כדאי לעבור לויסטה רק בגלל זה? ודבר אחרון - עד כמה גרועים הדרייברים של נוידייה לויסטה? ??? ???
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כולל כרטיס מסך עליו לדוגמא: Chaintech 7NIF2 nForce 2 M.ATX האם זה לא יגרום להתנגשויות ? ???
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 600 ש"ח . איזה כרטיס מסך יתן לי את מלוא הביצועים תמורת הכסף?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני עובר בעוד כמה ימים לבית חדש, ומתכנן להשתמש במחשב שלי בתור הטלויזיה. מותקן אצלי כבר כרטיס הטלויזיה (הטיונר), אך יש לי מסך 17" בלבד. ראיתי פעם התקן אופטי שנועד להגדיל את שטח המסך הנצפה, על חשבון איכות התמונה (מעיין זכוכית מגדלת). מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
=] יש לי כרטיס מסך geforce 6200TC שמעתי שהוא כרטיס חלש מה אתם חושבים??עליו ומה הבעיות איתו?
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש הבדל בבצועים בין דריברים של אסוס מהאתר של אסוס לבין אם אני מתקין מהאתר של ATI??? ואם כבר איזה דריברים עדיף לרדאונים שמעתי שיש גם אומגה...גם בו יש הבדל???
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
וזה דחוף כי כבר עשיתי הזמנה למחשב והתבלבלתי בכרטיס מסך.... =\ אז בבקשה לענות הכי מהר שאפשר.. אני צריך כרטיס מסך שיעלה לי משחקים יפה אבל לא משהו מטורף ב5000 שקל. עדיף משהו ש256MB...לא חובה!! מעבד AMD 3000/3200 ATHLON 64BIT דיסק קשיח 80GB SATA II זיכרון DDR 2 DUAL 512MB על אלה אני סגור... איזה כרטיס מסך טוב אני יכול לקנות? אני לא ממש מבין בזה ובלוח אם אני בכלל לא מבין, אז אם אפשר אז גם תתאימו לי לכרטיס מסך לוח תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים ה-8800gt כמעט כפול מה-7800 שלי... אז חשבתי לקנות 880GT חדש.. עם המפרט הנוכחי שלי ,אתם חושבים שכדאי??
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש מבוסס מעבד INTEL E6750 אני רוצה לקחת את המאיץ מהמחשב הישן - MSI RX1300PRO-TD256E קישור לדף יצרן של הכרטיס http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=786 מה דעתכם? טעות חיי או אפשר להסתדר? לא מתוכנן למשחקים רק עריכה גרפית אפילו לא תלת מימד או וידאו (לפחות כרגע)
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אנ י מחפש המלצה לכרטיס ללכידת וידאו,אבל לא יקר בתודה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי דרייבר 8.7, הורדתי RivaTuner הגירסה הכי חדשה והוא לא מזהה את הכרטיסים, אין לי את האפשרות לשנות את מהירות המאווררים מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום מחפש הסבר מפורט על המושגים הללו שנמצאים בכרטיסי ATI 1. FSAA 2. HDR 3. למה הם מפיקים איכות טובה יותר בסרטים מכרטיסי NVIDIA ? 4. לשם הבנה ומפני שלא מצויין על הכרטיס מה הרעש שמשמיע המאוורר בכרטיס X1900XTX או 1800 ? לדוגמא ב-יחידות db ? בתודה למסבירים ומפרטים .
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך של GIGABYTE RADEON X1300 מודל GV-RX13128D-RH. לא פתחתי עדיין ולא יודע אם כדאי למכור אותו ולהוסיף עוד 200-250 ש"ח לכרטיס טוב יותר. אני רואה הרבה סרטים ולא GAMER רציני. מידי פעם משחק, האם כדאי להישאר עם הכרטיס או למכור ולשדרג??? ואם כן לאיזה כרטיס??? תודה רבה!!!!
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן חברה, לאחרונה רכשתי מחשב חדש , זאת בכדי שאוכל לעבוד בצורה נוחה יותר בתוכנות 3D . אני עובד בעיקר על אוטוקד ועל סקאצ'אפ. המחשב : I7-3770 CPU @ 3.40 GHZ 3.90 GHZ זיכרון מותקן 8GB כרטיס מסך : NVIDIA QUORDO 2000 לצערי, אני ממש מאוכזב מתפקוד המחשב, האכזבה מתבטאת בשני אספקטים : כאשר אני מבצע רינדורים בקבצים בינוניים מינוס, המחשב סובל כאילו הרגתי את אמא שלו, וזה עם הוא מועיל בטובו בכלל להתייחס לדרישות שלי... לרוב זה מתבטא ב רינדור ארוך ומייגע (כמעט כמו המחשב הישן שלי ...מחשב סטנדרטי בן 5), או בסירוב לרנדר ("לא מגיב"...).כאשר אני עובד על מודל 3D (קובץ שמכיל טקסטורות וטיפה יותר מידע עליו), בעיקר כאשר אני זז במודל לוקח זמן עד שהתמונה "מתאפסת" ואני רואה את כל הנתונים (כמעט כמו ה…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי לפני כמה ימים: Processor :: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX MotherBoard :: ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Cards : Gigacube Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM Video Card CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Memory : Samsung DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200PC Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card ויש לי בעיה עם הכרטיס מסך. במשחקים ה-FPS שלי ממש נמוך יחסית למה שצריך להיות לי, יש לי חברים עם מחשב פחות טוב משלי ומקבלים ביצועים יותר…
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך לAPG ב700 שקל גג הכרטיס למישחקים
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
היום באופן רשמי תפתח שוק החומרה למכירה של כרטיסי מסך מדגם GeForce RTX 4080 SUPER - כמה ביצועים אנחנו מקבלים בעבור ירידת מחיר רשמית הדגם הסטנדרטי? אנחנו הופתענו. כל המספרים כאןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
- 1 follower
-