כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מיהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב וזול עם tv out תודה
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אפשר בבקשה את הדרייברים הכי טובים לרדאון 9000 פרו 2
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי אילן קושניר אני חדש בפורום הזה וכמו שאתם רואים זאת ההודעה הראשונה שלי.. אז ככה.. קודם כל אני עובד כמעצב גראפי => יושב המון שעות מול המחשב (הנה תיק העבודות שלי: www.Stylized.co.il - הוא ישן בקרוה יגיע החדש) (והנה הפרוייקט האחרון שלי: www.sharvit.net מאוד מושקע) אז קיצר.. אני מחפש מסך שיעמוד בכמה דברים: 1) מסך LCD. 2) גודל המסך 19 אינצ'. 3) ללא רמקולים כמובן.. 4) שיהיה באופיס דיפו (מפני שאני מקבל תלושים) 5) שלא יעלה יותר מדי משהו סטנרדטי.. 6) אני לא מבין הרבה במסכים אבל מה שאתם חושבים שצריך להיות במסך בשביל מעצב גראפי אז זה חשוב לי.. מסך זה דבר מאוד חשוב בחלק מהעבודה שלי ולכן אני רוצה להשקיע בו ולקנות משהו שיתאים לי כמעצב. אשמח לשמוע הצעות למסכים …
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מצאתי לינק שעושה השוואות מול כרטיסי nVIDIA אל מול כרטיסי ATi וכולל באנצ'ים הכרטיסים המדוברים הם מסידרה 6\7 של nVidia אל מול כרטיסי הx5\6\7\8 וכרטיסי הx13\6\8\9 http://www23.tomshardware.com/graphics.html
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
במילים אחרות האם כדאי להוסיף עוד קצת כסף( 100-200 ¤) ולקנות לוח שתומך ב-sli או crossfire גם אם אין כוונה כעת לעשות שימוש בפונקציה הזאת ולו רק לשם הביטחון שיש 2 סלוטים לכרטיסי מסך,כך שאם האחריות נגמרה וסלוט אחד נידפק אז ניתן עדיין להמשיך לעבוד עם הסלוט השני.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום! בגלל שאני מתכנן לקנות מפרט חדש לסימולטור טיסה שלי, אשר יכלול כרטיס מסך, עלתה בי שאלה- באופן טבעי הייתי מעדיף כרטיס מסך חדש וחזק, מהטובים של התקופה, אבל מצד שני ישנן הרבה סתירות באינטרנט לגביי חשיבות הכרטיס במשחק הספציפי הזה. כמובן שאני חושב שכרטיס מסך יותר טוב יתרום אבל השאלה היא האם הביצועים שייכים למעבד או לכרטיס מסך בעיקר. בקיצור, אני מתלבט אם לקנות כרטיס יקר או כרטיס זול, וחשבתי- האם ניתן להזמין כרטיס מסך לניסיון של שבוע או משהו כזה? האם ישנן חנויות בהן אפשר להתנסות בכרטיסי מסך שונים? בקיצור, האם ישנה דרך לקבל רושם על כרטיס מסך לפני שאתה לא יכול לחזור אחורה? תודה רבה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מעבד E8400 מארז cm Elite 335 ספק כוח thermaltake tr2 430w אני רוצה לשדרג לhd5850 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2627 אבל אני פוחד מהגודל שלו שהוא לא יכנס לי אז חשבתי גם על זה http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2628 אבל אני יודע שיש בניהם הבדלים משמעותיים ואגב יש GTS450 בפנדה שווה משהו? מה כדי לעשות? השדרוג לצורך Pure gaming
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, המחשב הביתי שלנו (Core2Duo 6400, 3GB, GF8500GT,...) משמש בעיקר לאינטרנט, אופיס, וצפיה בסרטים. כרטיס המסך (GF8500GT) מחובר באמצעות כבל DVI למסך LCD ובאמצעות כבל VGA לטלוויזית LCD (כניסת PC), כאשר מסך המחשב מוגדר כ-Primary והטלוויזה כ-Secondary. כמו כן, ישנו כבל Audio בין המחשב לטלוויזיה. מסיבה לא ברורה, כאשר מדליקים את הטלוויזיה - התצוגה עוברת אליה (למרות שהיא מוגדרת כ-Secondary), וזה בזמן שאני יושב מול מסך המחשב ועובד ... בדקתי את כל הגדרות, התקנתי והסרתי דרייברים ..., שום דבר לא עזר. הגעתי למסקנה שעלי להחליף את כרטיס המסך, ו-HD6450 נראה מתאים לצרכיי (כבל HDMI במקום הזוג VGA+Audio וגם הפעולה השקטה של המחשב ואי-החימום החדר - חשובים לי ). האם HD6450 - הבחירה ה…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי לאחר בדיקות FPS עם ה7950 ראיתי שהתוצאות שלי בבנצמרקים נמוכים מהתוצאות שאני רואה בתוצאות שאחרים קיבלו ברשת , אני הבנתי בזמנו שאם רזולוצית המסך גבוהה (1920X1200) אז העומס נופל על כרטיס המסך , מדוע אני לא מקבל ניקוד כמו אצל אחרים, ה7950 OC לא חזק מספיק?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי 9800gt איך אני יכול לדעת ששניהם מחוברים ביחד ואם כן איך אני יכול לדעת איזה דרייבר הכי טוב ודרוש כדי לנצל את השימוש שלהם בטכנולוגיה הזאת... ??
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
-
שלום רב! ברשותי RADEON X1950 PRO, אשר קורס בערך אחרי 20 דקות משחק אינטנסיבי .... בתחילה חשבתי שהכרטיס דפוק. לקחתי אותו לחנות להחלפה, ובדיוק ברגע הגיע הספק של הכרטיסים הללו, אמר שהתופעה מוכרת לו ובדר"כ נגרמת עקב ספקי כוח לא מספיק חזקים. עשיתי את הבדיקות שלי, ועולה כי החנות שמה לי ספק כוח 350W ג'נרי. האם לדעתכם זוהי באמת הסיבה לקריסות? ספק כוח לא מספיק חזק? החנות רוצה שאני אשאיר את כל המחשב "לבדיקות" ולא רוצה עדיין להחליף לי ספק כוח. לדעתכם זהו מקרה חד-משמעי? אולי יש איפשהו קישור שבאמת מוכיח את העניין? אני עוד לא מצאתי אחד כזה. תודה (:
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה עדיף לקנות 9800GT עם 1 ג'יגה זכרון או 4850 עם 512 מגה של זיכרון? המעבד במחשב שאליו יחובר הכרטיס הוא 7400 והמסך הוא מסך 22" ברזולוציה 1680*1050. תודה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח , בעיקרון הבקשה שלי בכותרת. שאלה נוספת , לדעתכם זה נתון אמיתי שהוא 4MS בלבד ? ואיך באופן כללי המסך למשחקים וסרטים והאם הוא מצדיק את המחיר שלו ? לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10311 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
http://img242.imageshack.us/img242/8931/79425109il9.jpg יש עיוותים רבים בתמונה פסים קטנים משהו יודע ממה נובע ?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
סקיי עשו לי כמה שטויות במחשב ובערך 50% ממה שביקשתי הם נתנו לי משהו אחר... אבל זה יוצא בסדר רק שאלה אחת- האם oc בכרטיס מסך (אם זה חשוב, אז 4850 של club3D) ייקצר לו את "תוחלת החיים?" אם כן אז יש מצב שאני אתחיל לדבר איתם על השינויים כי ביינתיים השינויים הם כזה בסדר בשבילי...
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
=] יש לי כרטיס מסך geforce 6200TC שמעתי שהוא כרטיס חלש מה אתם חושבים??עליו ומה הבעיות איתו?
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים ה-8800gt כמעט כפול מה-7800 שלי... אז חשבתי לקנות 880GT חדש.. עם המפרט הנוכחי שלי ,אתם חושבים שכדאי??
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי כרגע 6600GT Pentium 4 3Ghz 1GB זיכרון איזה כרטיס אני יכול לקנות בסביבות 500 שקל שהמעבד לא יהווה לו צוואר בקבוק, ושהכרטיס יהיה טוב (פיפ"א, סימס, משחקים כאלו). עדיפות לכרטיס שגם טוב עם HD(ואולי גם עם יציאת HDMI)
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה בכרטיס מסך, לפני שעברתי לWIN7 הייתי בויסטה כל הדרייברים הכי עדכניים של NVIDIA, והיה לי LINK WIDTH X1, עכשיו שאני מסתכל זה עומד על LINK WIDTH X16, יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי את הדרייברים הבטא החדשים שיצאו לפני יומייםשל NVIDIA?! בגלל שבמשחקים וכאלה הכול עובד בסדר וכמו שעבד בויסטה אולי קצתץ פחות טוב וגם אין לי ארטיפקטים.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: מעבד amd barton 2600 512 ddr 400 סטיק אחד בגלל שזה לא ממש משנה ב-amd 9600xt 256mb epox 8rad3+ וזה נותן לי את התוצאה הבאה 11127 לחבר שלי יש את אותו המפרט אבל 2500 מהירות והוא מקבל 12000 לפחות זה מה שהוא אומר, עכשיו אני לא עם הדריוורים האחרונים אני משתמש ב-4.2 לא 4.3 וגם לא ניסיתי את הדריוורים של אומגה זה יכל לעזור? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי דרייבר 8.7, הורדתי RivaTuner הגירסה הכי חדשה והוא לא מזהה את הכרטיסים, אין לי את האפשרות לשנות את מהירות המאווררים מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי Evga 7900gt co ואמרו לי שהוא מגיע לרמה של כמו ה7900gtx zv bfui?
-
- 11 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס Leadtek 8800 ultra שבזמן מנוחה הוא תמיד על 70 ובזמן מאמץ הוא מגיע ל 90 ויותר המאורר עם 100 אחוז וזהו הקירור שמגיע איתו רציתי לדעת האם זה נורמלי או שמומלץ להחליף קירור מים או אויר תמליצו לי בבקשה על מה לעשות לגבי תקציב תציעו כול מה שעולה לכם בראש יואב
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-