כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
רדון X 600 או 6600GT מה אתם אומרים???? מה עדיף ומה הפרש בכסף????
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כרטיס מסך לטובת משחקים ברמה הבינונית( NFS) +צפייה בסרטי HD אני רוצה כרטיס שאוכל להביא לידי יכולת מקסימלית של לוח האם שלי -ASUS SABERTHOOTH X58 תקציב של 400-800 יש לי ספק כוח חזק (800) יש הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
קודם כל,איזה תאגיד\חברה מייצרת אותה? האם יש איתה בעיות כלשהן(עיבוי טקסט מעל רזולוציה מסוימת, בעיות בגאומטריה וכו')? איך היא ביחס לשפופרות אחרות כמו הFlatron וה-Trinitron.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום.. חשבתי למכור את המסך שלי כמה אתם חושבים המחיר הריאלי שלו? http://reviews.designtechnica.com/review403.html
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך שווה ביצועים +/- ל Asus ATI Radeon X800PRO 256MB באפיק AGP 8X אני מדבר על הכרטיס הזה: (אחד משני האחרונים) - http://www.asus.com.tw/products3.aspx?l1=2&l2=9&l3=15&slname=Radeon%20X800 אם אפשר אז כמה אפשרויות רק לדרג מי יותר או פחות טוב מהכרטיס שהזכרתי התקציב לא יותר מ 2500 שח (אני מקווה שהכרטיס באותם הביצועים יעלה פחות) תודה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אני רואה שצריכת ההספק של הכרטיס מסך עולה בצורה די ליניארית ככל שהוא מתקדם וחזק יותר. השאר האם יש פיתרון לספק מתח משני לכרטיס המסך שלא יחובר ללוח אם אלה ישירות לכרטיס.כרטיס שצורך לבד 500 600 וואט לא יכול להתחבר לספק הראשי ולאפשר למחשב עם 4 דיסקים קשיחים בממוצע (שלי לפחות ) לעבוד בצורה חלקה. הבנתי שיש משהו כזה שיושב במפרצונים של ה CD ROM אבל לא התעמקתי כל כך בנושא. שאלה נוספת שלי האם במיקרה כזה צריך שני ספקי כח במחשב אחד לכרטיס מסך ואחד למחשב???
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני צריך לרכוש כרטיס מסך AGP עד סכום של 1200 שקל. השאלה איזה כרטיס יהיה הכי טוב לתקציב הזה ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיס מסך 512 MB DDR2 ו כרטיס מסך בעל 512 MB DDR3 ? האם DDR3 יותר מהיר ?
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כרגע יש לי את הכרטיס ATI 4890HD והוא לא מספק אותי,אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי לפחות ל4 שנים הקרובות. זה המפרט שלי: amd 955 OC 3.6GHZ gigabyte 870A-USB3 silverstone 600W רשום על הקופסא 80 plus תודה חשבתי לקנות כרטיס מסך מהחדשים של ATI סדרת 7XXX,אין לי לחץ של זמן אז לא אכפת לי לחכות עד שיצאו,לפי ההדלפות הסידרה החדשה נראת כמו משהו שווה קנייה?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט עם לקנות את הכרטיס HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3. רציתי לדעת מה דעתכם עליו, כמה זמן הוא נמצא בשוק, האם יש לו תאימות לDX10, האם מישהו יכול לתת לינק לסקירה עליו ובכלל האם הוא נותן תמורה טובה למחיר. תודה
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הכרטיס הוא GFORCE 6700GS IONNO 3D המעבד הוא Amd athlon 64 x2 dual core processor 4200 ואני לא מצליח לגלות איזה לוח אם יש לו והכרטיס הקודם הוא ATI RADEON HD 2600 XT של Sapphire המחשב הוא מחשב שמיועד לגלישה באינטרנט ומקסימום לשחק משחקים ישנים כמו דיאבלו 2 ולראות סרטים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך יד שניה בתקציב הנ"ל. המערכת שלי: I5 2500K 1X8G SAMSUNG 1333MHZ asus z68-v 128GB SSD CRUCIAL SEASONIC 620W M12 DELL 2311HM וכרגע יש לי RADEON 5850 איזה כרטיס מסך פחות או יותר אפשר להשיג בתקציב כזה? כמובן שיהווה שיפור ל5850.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי על כל הנושאים בפורום הקשורים למסכים ולא הצלחתי לגבש דיעה. האם יש מסך אחר מומלץ ברמת מחירים דומה? מדוע לדעתכם הctx עדיף על ה mag (לשניהם אותה שפורפרת?)? או שמא ה mag עדיף? מישהו בעד ה lg? החשוב מכל, המסך שהכי פחו מעייף את העיניים! בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני מנסה להשלים ידע בחומרה של 5 שנים אחרונות. לא מצאתי שום דיון שמתמקד ביתרונות/חסרונות של SLI/קרוספייר לעומת כרטיס אחד. מבחינת מחיר וביצועים. מתי עדיף להשקיע עוד 200 שקל ולקנות שניים של 600 לעומת אחד של 1000, בתחום השוק הבינוני/בינוני גבוה בלבד. או אם יש מאמר מפורט בקשר לזה אני גם אשמח. פעם אחרונה שהייתי מעודכן בחומרה היה בתקופת CORE 2, אז אני כן -לא מבין כלום-. תודה מראש :)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך לא משנה איזו חברה הכי חשוב שהוא שיהיה PCI ושהאיכות TVOUT שלו תהיה טובה ושיהיה לו דרייבר ל WINXP למה אני מחפש כרטיס כזה, נשבר לי כבר מהאיכות של ה NVIEW של GFORCE לפני הכרטיס המסך שיש לי עכשיו שהוא: TI4800SE LEADETK היה לי כרטיס מסך TI4400 LEADTEK ןהשתמשתי ב TVTOOL והייתי מרוצה יחסית מהאיכות של הTVOUT אבל בכרטיס החדש אפילו הגירסא החדשה של הTVTOOL לא מזהה את הTV CHIP שלי שהוא PHILIPS 7108. אז אני לא יודע כבר מה לעשות חוץ מלהשיג איזה כרטיס PCI זול שיעשה את העבודה. חברה תמליצו מה לעשות אולי אפילו יש לכם פיתרון כלשהו לגבי שיפור האיכות הנוכחית של הNVIEW. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בליזארד שחררה את המפרט הרשמי המומלץ כדי לשחק בדיאבלו 3: Windows® Vista/7 (latest service packs) Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz 2 GB RAM NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better מתוך האתר הרשמי אני לא עומד בדרישה של כרטיס המסך כרגע. ראיתי מיליון כרטיסי מסך זולים שנחשבים טובים בהרבה מ HD4870 למשל Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB GDDR5 הבעיה העיקרית היא שיש לי ספק כח של Enermax 400W וזה מסתבר לא מספיק לכרטיסים "חדשים". לעצתכם אודה!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הוצע לי לקנות מחשב 4gb ddr3 זיכרון פנימי עם מעבד i5 החדש של אינטל וכרטיס גרפי 128mb. השאלה אם הוא יעשה עבודה כמו מחשב עם כרטיס מסך nvidia geforce 105m 512mb עם ליבה כפולה דור שני. הבנתי שיש מאיץ גרפי בליבות החדשות של אינטל ויעילות מסוימת בהעברה מהירה יותר של נתונים מהמאיץ למעבד בגלל השבב החדש (P55). בקיצור.האם זה מתאזן?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי, כאשר אני מנסה לשחק במשחק, התצוגה נראית כמו בתמונה המצורפת. האם אלו ארטיפקטים? הטמפ' של הכרטיס מגיעה מקס' ל52 מעלות. מה יכולה להיות הבעיה? (אני משתמש בדרייברים 197.13). תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ואני 99% קונה את הGeForce 6800 GS.. 1. זה כרטיס טוב? הוא צריך להפעיל את המשחקים החדשים שיצאו עד עוד איזה שנה וחצי דיי טוב.. 2. אמרו לי שהוא טוב לאובר-קלוקינג.. זה נכון? אם כן, לעשות אוברקלוקינג זה מסובך? ועד כמה זה ישפיע?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
4 ג'יגה של זיכרון, מעבד E4300@2.4GHz, האם יוגבל על ידי שאר המפרט? אני חושב על הכרטיס הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=17474
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם . ראיתי לאחרונה ש XFX התחילה לייצר כרטיסי ATI מסדרת ה 4800 . הכרטיס שלהם (4870) , נראה דיי מרשים , חפשתי בגוגל ולא מצאתי עליו ביקורת אחת .. למשהוא יש איזה ביקורת עליו / חוות דעת ? תודה לכולם , והמשך יום טוב !
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
כאשר אני מחבר את המסך ליציאת VGA רגילה הכול עובד. כאשר אני מחבר אותו ליציאת DVI-I בעזרת מתאם DVI-VGA ומדליק את המחשב המסך בהמתנה עד שמערכת ההפעלה עולה ואז הוא נידלק אבל נישאר חשוך (הנורה שלו מפסיקה להבהב ונישארת דלוקה). האם זה יכול להיות קשור להגדרות של הBAIOS? תודה מראש גל
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי אנשים. פתאום הבנתי שה-GTX295 שתכננתי לקנות הוא בזבוז כסף מטורף, במיוחד לרזולוציה של 1,600x1,200 בה אני מתכוון לשחק.. מה גם שאני חייב תוספת לתקציב בשביל מערכת איכותית. אז ככה: המערכת תכלול את הרכיבים הבאים: i7-920 שאותו אקח לכמה שאצליח (מקווה ל-4GHZ עם טורבו מוד) 3GB זכרון במהירות המקסימלית של הלוח (1,800MHZ) את ספק הכוח אתאים לפי כרטיס המסך עליו תמליצו. כפי שכבר צוין, הרזולוציה המתוכננת תהיה 1,600x1,200. אין לי בעיה לשחק ללא פילטרים, פשוט להריץ הכול על ההגדרות הכי גבוהות (ULTRA HIGH ו-VERY HIGH למיניהם, כולל בקרייסיס) אין לי בעיה שהכרטיס לא יהיה שקט במיוחד, רק שלא יפלוט כמויות מטורפות של חום. עדיפות ל-3 שנים אחריות, כשאמכור אותו בעתיד זה יעלה את ערך הנכס : …
-
- 113 תגובות
- 10.7k צפיות
-