כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
תסתכלו על התמונה על הדברים שמסומנים בריבוע... השאלה היא למה רשום בכל אחד מעלות אחרות..?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
-
אני מעוניין במסך lcd זול לעבודה משרדית, לא כל כך איכפת לי מביצועים אבל איכפת לי מבעיות כמו עיוותים בתמונה או ריצודים ואחריות, אני לא רוצה לציין מחיר כי אין לי הגבלה מיוחדת אבל אני מעוניין במסך הכי זול שאני יכול להשיג אבל שיהיה אמין. תודה מראש, רן.
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה לטובת הקלטת תוכניות, שאלתי היא כמה נפח צריך לטובת הקלטה באיכות סבירה. שאלתי בחנות ואמרו לי שהשיטה הכי טובה היא MPEG4 אבל שכל הכרטיסים חוץ מהPOWERCOLOR Theater 550 PRO לא יודעים לעשות זאת ישירות. אבל בחנות אחרת אמרו לי שכן שאר הכרטיסים יכולים . מה השורה התחתונה? איזה כרטיס לקנות? על מה לשים דגש? וכמה נפח ייתפוס לי בזיכרון? אני לא רוצה כרטיס שיקליט לי בנפח גדול ואז יכווץ את זה בסוף כי עדיין אני אצטרך את הנפח הגדול להקלטה הראשונית לא?! תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס הGigabyte 6600GTVP. קיבלתי איתו מתאם שחור עם כניסת SVIDEO OUT ועוד 3 כניסות לבננות (ירוקה שמעליה כתוב Y, אדומה שמעליה כתוב Pr וכחולה שמעליה כתוב AV/Pr). אין לי מושג איך להשתמש באופציית הVIVO שיש בו (מבחינת החיבורים), קראתי את הסטיקי ועשיתי חיפוש בפורום ולא הצלחתי להגיע לתשובה, אודה לעזרה...
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT NF7. רוצה לרכוש כרטיס מסך שהזכרתי בכותרת, ממישהו. הכרטיס יד שנייה ולפי השם שלו אפשר להבין שהיה בשימוש גם הרבה מאוד זמן. קודם כל, בבקשה בלי הערות של "לא כדאי" וכו'. אני מבין שאתם מנסים לעזור, ואני מבין שהכרטיס הוא מאוד ישן ולא מתקדם בכלל. אבל זאת זכותי לרצות לקנות אותו, אז בבקשה בלי הערות מיותרות . עכשיו, לענייננו: כמה הכרטיס הזה שווה בהתייחס לזה שהיה בשימוש ארוך מאוד ובעובדה שהוא בכלל כרטיס ישן? והוא מתאים ללוח אם ABIT NF7? ובנוסף הוא מתאים ללוח אם: mobo- giga 7 vrx rev1.1? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מקריאה באינטרנט נראה לי שזה המסך 17 אינטש הכי טוב שניתן לקנות בארץ במחיר "סביר". מישהו יודע איפה ניתן להתרשם מהמסך עצמו? *לפני שקופצים עלי, המסך הוא לעבודה גראפית בלבד, אז לא אכפת לי ה25MS שלו...
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הבנתי שהיתרון של חיבור מך למחשב בחיבור DVI גורם לכך שהנתונים עובדים מכרטי המסך, למסך, בצורה דיגיטלית, במקום שהמסך ימיר את האות הדיגיטלי לאות אנלוגי, במסכים ללא DVI 1. האם הבנתי נכון ? 2. לאיזה שיפור באיכות אני אמור לצפות ? עבודה יותר מהירה ? תמונה יותר חדה ? צבעים יותר בולטים ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי ביקורות טובות עליו , שהוא פתר את בעיית הטמפרטורה http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1022
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון היו לי בעיות עם כרטיס המסך במשחקים. (הפרעות מהירות) היום גיליתי שהם נובעים מהכרטיס. במחשב שלי יש 3 מאוורים. של הספק,של המעבד,ואחד במארז. ועל הכרטיס מסך יש מאוור וגוף קירור. כשאני נוגע בכרטיס מסך הוא חם. (יש לי אפילו הפרעות במשחקים דו מימדיים משנת 2000.. לא של DOS)
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה לפני בערך שלוש שנים (אז ב1250 ש"ח) ואני חייב לשדרג ל LCD בגלל העיניים.(ואני גם לא גיימר אז לא אכפת לי) מסך יפה, מסך טוב, מסך סוס - ושמרתי עליו מצויין ועם כל החוברות שבאו איתו[נראה ממש כמו חדש] האם יש למי למכור אותו היום? אני לא מכיר ממש את המפרט הטכני שלו וגם לא מבין בזה ממש הrefresh rate שלו או מה שהגיימרים רוצים, איך הוא מהבחינה הזאת? בכמה אני יכול למכור אותו היום בקיצור? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לבן דוד שלי כרטיס Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB עכשיו כשבודקים אצלו את המעלות ה-AMBIENT TEMPERATURE עומד אצלו על -0 איך זה יכול להיות
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מכנן לקנות מחשב חדש. השימושים העיקריים יהיו למשחקים (לא גיימר ממש רציני) וגם אני אשתמש הרבה בFLIGHT SIMULATOR 2004, שממה שהבנתי יש לו דרישות דיי גבוהות... אני חשבתי לקנות 6600GT PCIE אבל חשבתי שאולי הוא יהיה חלש מידי ואולי כדאי להשקיע עוד בX800 או X800XL... אז רציתי לשאול האם הX800 יספק לי קפיצה רצינית בביצועים? (בעיקר בFLIGHT SIM) הנוסף רציני לשאול, איזה כרטיס PCIE מגביל כיום בביצועים לR 9800XT 256MB? איך הR9800XT ביחד לX800XL?
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
1.רציתי לדעת מד החום של הכרטיס מראה לי 52 מעלות האים זה בסדר. 2.איך אני יכול לבדוק עם הכרטיס באמת 128BIT. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הכרטיס מסך GV-3D1(6600GT dual + m.b.) שמבוסס על שתי ליבות 6600 gt הגיע לקיאספי ועולה 3330 זה רק ליציאת pci נכון ? לא צריך לוח עם sli ?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך ישן שיש לו כניסה לכבל טלויזיה אני רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב מה אני צריך שזה יפעל? אם צריך תוכנות בבקשה תביאו את שמן או קישורים תודה מראש יונתן 8)
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מניח שלכל מי שיש כרטיס מסך עם DVI הוא קיבל גם ממיר מהDVI ל VGA. ראיתי שהממיר לא משתמש בכל הפינים של הDVI, רק בחלקם. יש איזשהו יתרון או חיסרון בשיטה זו?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי דעה חד משמעית... http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8034&PHPSESSID=4e9223a75d4e954e0949b3fceb1363bb איך המסך הזה? המחיר נראה לי קצת נמוך כי VIEWSONIC נחשבים לחלוצים בתחום המסכי LCD... מה ה Catch? וגם האם מישהו יודע מה מדיניות הפיקסלים השרופים של היבואן של המוצר הזה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המסך שלי נשרף כתוצאה מנזילה בגג :'( אז אני מחפש מסך חדש, "LCD 17 במחירים 1500-2000 ש"ח חשוב שיהיה איכותי ורצוי עם קצב רענון טוב חשבתי על כמה מסכים כבר: http://zap.co.il/model.asp?model_id=11829 http://zap.co.il/model.asp?model_id=22413 http://zap.co.il/model.asp?model_id=10703 http://zap.co.il/model.asp?model_id=36774 כמו שאתם רואים זה בעיקר LG אז קודם, מה אתם אומרים על המסכים האלה? ואם יש לכם הצעות למסכים יותר טובים אתם מוזמנים לתת לי קישורים והמלצות.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם. מה אתם אומרים על המסך mag 786fd ועל המסך mag 786pf2? מי יותר טוב? והאם בכלל כדאי לקנות אחד מהם? (התקציב הוא בערך באיזור המחיר שלהם)
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רואה את זה הרבה במשחקים, ואצלי זה תמיד מכובה. מה זה בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלפתי למסך DELL 18" FP1800 LCD, התקנתי את דרייבר שצורף למסך, אבל אני עדיין לא רואה ברור טקסטים. אני עובד על XP PRO מצ"ב צילום מסך, רואים שהפונטים "רועדים" ולא הכי ברורים. זה כך לא רק בדפדפן, אלא בכל WINDOWS, בשמות התוכניות בתפריט ההתחל, בקיצורי הדרך על שולחן העבודה וכו'. אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
"Dell Soundbar היא מערכת בעלת שני ערוצים ומצוידת בארבעה רמקולים, שניתן להתקינה על הצגים השטוחים של חברת Dell. על גבי Soundbar ממוקמים בקרי עוצמה סיבוביים ולחצן הדלקה וכיבוי לצורכי התאמת הרמה עבור מערכת הקול, נורית ירוקה לבקרת ההזנה ושני חיבורי אוזניות." מישהו יודע היכן ניתן להשיג וכמה זה עולה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קראתי כבר מדריכים ואני יודע בדיוק מה לעשות... אני רק לא יודע באיזה עפרון להשתמש איך בדיוק להשתמש בעפרון(איך בדיוק להעביר אותו על הקפקיטור) וכמה זמן(כמה התנגדות תיצור כל העברה, במילים אחרות כמה עשיריות-וולטים אני אקבל על כל העברת עפרון)? נדב
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-