עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש כרטיס גרפי, עדיף Asus. במחיר שנע באיזור ה - 1000 ש"ח +- תודה מראש

• 14 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by onkyo4,

שלום מחפש הסבר מפורט על המושגים הללו שנמצאים בכרטיסי ATI 1. FSAA 2. HDR 3. למה הם מפיקים איכות טובה יותר בסרטים מכרטיסי NVIDIA ? 4. לשם הבנה ומפני שלא מצויין על הכרטיס מה הרעש שמשמיע המאוורר בכרטיס X1900XTX או 1800 ? לדוגמא ב-יחידות db ? בתודה למסבירים ומפרטים .

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  3. LEADTEK GeForce 8800GTS 512MB DDR3 - PCX - retail במחיר של כ-110 שקלים. או GIGABYTE 9800GTX 512MB DDR3 - PCX - Retail במחיר של כ-1500 שקלים. אני ייקח ת9800 GTX אז המפרט יכלול 2GB , ואם אני ייקח את ה-8800 אז אני ישים 4 GB. המעבד במפרט הוא- Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX המחשב ישמש בעיקר חמשקים כבדים, ולHD. אז על איזה כרטיס משךאתם ממליצים ?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by mz155,

כשאני מנסה לבדוק ארטיפקטים בעזרת התוכנה atitools הוא רושם לי את זה (בתמונה): המערכת הפעלה שלי היא ויסטה וההוראות בתומנה הם לxp ואני לא מוצא את מה שהם אומרים בויסטה... מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  5. אני שוקל להחליף בעתיד הקרוב כרטיס מסך. יש לי לוח P35, שמן הסתם לא כולל חיבור PCI-E 2.0. הוא מתפקד מצויין, ואין לי כוונה להחליפו בקרוב, וגם המעבד (E8400 @ 3.95GHZ) לא יהווה צוואר בקבוק לשום דבר שאני יכול לחשוב עליו. ספק אני כנראה אחליף, אבל זה נושא לדיון אחר. העניין הוא כזה: כל אתר באנצ'ים שיצא לי לראות תמיד בוחן רכיבים בתנאים אידאליים, כאשר אין שום דבר שיכול להגביל אותם. זה ברור ומובן, אבל אני קצת בבעיה שכן אף אתר שכזה לא יכול להגיד לי כיצד כרטיסי מסך שמיועדים לPCI-E 2.0 יתפקדו בפועל על המחשב שלי. היות ומדובר בהשקעה לא קטנה, אני לא מעוניין להסתפק בניחושים והערכות גסות של הפגיעה בביצועים עקב אפיק התקשורת המוגבל. כאן מגיעה השאלה: מישהו נתקל באתר שביצע בדיקה שכזו? לחילופין, …

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by mazam,

היי אבקש את עזרתכם בנידון מציאת דרייבר לכרטיס מסך מסוג : Video Adapter VIA/S3G Unichrome Pro Integrated תודה !

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  7. Started by MOFRA,

האם הוא שווה משהוא ? באיזה רמה הוא יהיה בערך

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  8. באתי לקנות X700 אבל בסוף אני יכול לקנות ב750 אז איזה כרטיס הכי כדאי לי לקנות במפרט: P4 1.6 768 DDR לוח אם של AGPX4 רק.. מעבד לוח אם מסריחים אבל חפיף..

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  9. שלום, יש לי כרטיס מסך Sparkle 8800GT עם הקרור שהוא מגיע איתו. הטמפרטורות לפי דעתי קצת גבוהות אני מקבל 66 במנוחה ועד 80-85 במאמץ מה דעתכם? נסיתי לשנות את הטמפרטורה של הכרטיס בעזרת Riva tune ו nTune בשניהם המאוורר מוגדר לעבוד על אוטומטי וב- 30% במצב זה המאורר מסתובב כ- 1450RPM ניסתי לשנות את ההגדרות בעזרת שתי התוכנות ידנית אבל המהירות של המאוור נשארת על 1400-1500Rpm למישהו יש מושג איך לגרום למאוורר לעבוד יותר מהר? תודה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  10. לא יודע למה אני לא מאמין שזה צריך להיות אבל יש לי ארטיפקטים שאני מריץ את המשחק על high מישהו יכול לעזור להבין מה יכול לגרום לבעיה?? תומנה http://img697.imageshack.us/img697/1781/bfbc2game20100310165434.png ותחשבו שבמשחק ב 50 fps רואים מלאא כאלה בכל המסך בבקשה עזרה בתודה עמית

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by ag43,

יש לי 3850HD AGP שעבד מעולה עד עכשיו. לאחר שבועיים שלא שיחקתי באף משחק ובינתיים התקנתי עדכונים ופעולה שוטפת של הWINDOWS, החלפתי קחרור לכרטיס (המאוורר הקודם היה רועש בצורה לא נורמלית). התקנתי את הACCELRO S1 REV2 (אגב אולי אחד הקירורים הכי פחות נוחים שיצא לי להתקין), הטמפרטורה טובה, הכל טוב ויפה. הפעלתי את MASS EFFECT וראיתי שכל דבר שקשור לצללים "רוקד". בעיקר כאשר הדמויות במצב סיחה ממש רואים את הצל שהאף והאזניים עושים מתחלף כל הזמן וזה ממש מציק. חשבתי שהכעיה במשחק הזה אך פתחתי משחקים ישנים וגם בהם פתאום הופיעה הבעיה. ניסיתי: להוריד אוברקלוק מהמחשב ומהכרטיס, לעדכן דרייברים, לחזור לדרייברים הקודמים, שוב דבר לא עזר. רציתי להעלות תמונה של הבעיה אך ראיתי שלא ניתן לראות את הבעיה …

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by KingAlpaca,

ראיתי שרבים המליצו על הכרטיס הזה פה ובפורום מפרטים (CLUB3D ATI Radeon X1950PRO 256MB GDDR3 Passive Heatpipe), וכמו רבים נוספים,השתכנעתי והזמנתי את הכרטיס הנ"ל, אבל כאשר הסתבר לי שהכרטיס לא במלאי ולא יהיה גם בעשור הקרוב, (שוב תודה,IQPC הנפלאים) אני נאלץ למצוא אלטרנטיבה. בנוסף,כבר ידועה לי האופציה של ה3850 ב900 ש"ח, ואני יודע שהיא הרבה יותר משתלמת מכל אופציה אחרת, אבל זה כנראה לא אפשרי מבחינה תקציבית. חשוב לציין שלא יהיה צוואר בקבוק וזה לא פקטור בהחלטה. תודה מראש.

13. היי, מישהו יכול להגיד לי בבקשה אם זה יציאה לטלויזיה,יש לי גם את החוט הזה שנכנס בול לחור הזה. ראו תמונות: עריכה:שחכתי לצלם את החוט: מצטער על האיכות,זאת מצלמת הרשת שלי חחח..

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by ishic,

יש לי בעיה עם הגיפורס 6600 הרגיל-הציעו לי להחליף ל- radeon 9600 xt או radeon 9800 se(שניהם בערך באותו מחיר שקניתי את ה6600 שזה 900 ש"ח), מה כדאי?

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  15. חלק נעילה OFF, נסיתי לפעול הכל ,שוב חוזר OFF מה בעיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by ofer40,

היי יש לי כרגע מסך 17 CRT ואני רוצה להחליף אותו למסך LCD גדול ככל האפשר עם רזולוציה הכי גבוהה שאפשר. המסך מיועד קצת למשחקים כמו פיפא ויותר לסרטי HD ואינטרנט. עכשיו יש את המסכים הרגילים עד 19 אינץ' עם מהירות תגובה מהירה יחסית של 2MS-4MS אבל הרזולוציה שלהם נמוכה מידי. ויש את המסכים מ 20 ומעלה שהרזולוציה שלהם יותר גבוהה אבל עדיין לא מספקת ל HD מלא. יש מסכי 24 אינץ' שהם כבר בעלי רזולוציה גבוהה אבל הם די יקרים. השאלה שלי מה אפסיד אם אקנה את אחד ממסכי ה 20 אינץ' עם רזולוציה של 1680*1050 שהם היחידים במחיר סביר שמתקרבים ל HD מלא? תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  17. הרבה פעמים יצא לי לקרוא שקניית 8800 למערכות מיושנות זה בזבוז כסף. האם כדאי לקנות את הכרטיס הנ"ל למפרט הבא: מעבד: Intel Pentium 4 630 3Ghz זכרון: 2X512Mb DDR2 533Mhz לוח אם: Gigabyte GA-8I945P-G תודה מראש

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  18. המפרט הוא: AMD Athlon 64 X2 4200+ Asus M2A-VM Corsair 2x1GB XMS2 DDR2-800 Enermax Liberty 400W המסך הוא 17'' עם תכנון להחלפה ל-19 בשנה-שנתיים הקרובות. בכל מקרה משחקים אשחק על רזולוציה של 1024x768. רוב העבודה מתבצעת בלינוקס אובונטו אבל יש גם חלונות מותקן, בעיקר בשביל משחקים. העדפה לכרטיס מסך קריר (ושקט כתוצאה מכך...) שיוכל להחזיק לפחות שנה-שנתיים. העדפה ל-TMS.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  19. Started by kinggil,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס טלביזיה, וראיתי את זה :http://www.sunsway.com.hk/ תגידו לי איך זה בבקשה, ואני חדש בתחום. תודה-גיל.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  20. אני יכול לגרום לזה לקרות ולכן אני שואל אותכם, מה השאלות שבאמת מציקות לכם והייתם רוצים עליהן תשובה ?

21. Started by waizman,

יש לי כרטיס מסך X850XT שמחובר מצד אחד למסך CRT של המחשב דרך VGA, וגם לטלויזית LCD דרך כבל DVI-HDMI. כשאני מדליק את המחשב הפוסט עולה בטלויזיה ורק כשהווינדוס עולה המסך CRT של המחשב נכנס לפעולה. יש דרך לשנות את זה ככה שהדיפולט יהיה ה VGA ולא ה DVI? תודה

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  22. שלום, אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך יד שניה: HD 4870 וHD5770. קודם רציתי לשאול אם הם יתאימו לספק שלי: EZCOOL 450 W (בן שנתיים-שלוש) ורציתי לדעת איזה מהכרטיסים יותר טוב? וועד כמה זה משמעותי שה5770 עם 128 bit וה4870 עם 256 bit? האם חשוב גם הDX11? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by nadav13121,

דברו אלי למחשב נייד למשחקים

24. Started by crazyfunk,

שלום, אני מתעסק בעריכת וידאו ותמונה, כמו גם בבניית אתרים ובכלל בריבוי אפליקציות. כבר תקופה ארוכה אני מתלבט בפתרון תצוגה אופטימלי. שייתן לי שטח עבודה גדול, איכות תמונה מירבית, ומחיר שווה. ההתלבטות שלי כרגע היא בין מסך 24" רחב... (DELL 2407WFP) קראתי עליו בקורות מעולות לבין שתי מסכי 19" איכותיים. (לא יודע של איזו חברה עדיין) שאלתי היא: 1. עד כמה ה-DELL 2407WFP שווה? ביחס עלות תועלת (אני יכול להשיגו ב4000 כחדש) 2. המלצה לזוג מסכי 19" איכותיים שאוכל להשוות ביניהם לבין ה24" הרחב. 3. אם אני הולך על הDELL 2407WFP איזה בדיקות אני צריך לעשות עליו? שמעתי שאותו מסך מגיע ממפעלים שונים. ושצריך להריץ בדיקה מסוימת לראות שאכן מדובר בגירסה האיכותית. תודה ומצטער על הליימיריות...

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  25. אם יש ברשותי ספק כוח 420W של HEC האם הוא "יסחוב" את הכרטיס הזה??

• 1 תגובה
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.