כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/7015/cat/34 זה ה X1950PRO יד שניה ב 300 ש"ח http://www.gamapc.co.il/Product.asp?Pid=F86005512&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זה ה8600GT ב290 ש"ח חדש מגמא מחשבים במה יהיה הבדל מבחינת התמיכה ב DirectX 10 שיש ל 8600 ואין לשני ומזה אומר שה 1950 מתחמם ? מזה אכפת לי אני לא הולך לעשות אובר קלוק זה לא בשבילי ממש הכרטיס אז פשוט מה יהיה עדיף לקחת מביניהם בהתחשב בנתונים שיש בלינקים המצורפים מטרת הכרטיס מסך היא להריץ משחקים סבבה למשל קרייסיס הגדרות בינוניות פחות או יותר ושאר דברים וזה למסך 22' תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מסך LG L1730B ואני מנסה לשנות את זווית ההטיה של יותר אחורה - אין לי מושג איך עושים את זה... משהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה ובחלק מהסרטונים אני לא רואה תצוגה חלקה אלא ערבוב של צבעים , וחלק אני רואה טוב, יש לי מסך סמסונג 931c איך אני אמור לפתור את הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
הכרטיס שלי מגיע עם אפשרות vivo ובתוכנה המצורפת אין אפשרות לתכנת הקלטה לשעה מסוימת. מישהוא מכיר תוכנה יותר טובה עם אופצייה לכוון הקלטה לפי שעה?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי התלבטות קטנה בין שני כרטיסי 9800GT... האחד: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1461 השני: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1439 איזה מהם עדיף ? ולמה ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מסך נראה טוב יחסית למחיר, יש לו מפרט סביר ומוכרים אותו המון (באינטרנט). למישהו יצא לרכוש אותו לאחרונה? איך ההרגשה והאם הוא MVA אמיתי? תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שולחני עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate וכרטיס מסך Nvidia 8600 GT. בתקופה האחרונה כשהמחשב עולה יש שני פסים שחורים בעובי סנטימטר מעל ומתחת לתמונת המסך (כמו שיש בסרטים). במילים אחרות, המסך "מכווץ" מעט. לפעמים המסך בסדר. אין פסים שחורים, והתמונה ממלאה את כל המסך. העניין הוא שכאשר יש את הפסים השחורים, עושה רושם שביצועי המחשב יורדים. דברים פשוטים כמו מעבר בין טאבים בדפדפן לוקחים זמן. זו רק דוגמה כמובן... למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן חברה אני לוקח את ה כרטיס XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI והבנתי שהקירור סטוק שלו לא משו.. ואני רוצה להגיע איתו לאוברקלוקים רציניים.. מינימום 2100 ו 700 .. אוקי הוא עצמו עולה 1780 .. ואני רוצה להשלים ל 1900 כולל קירור .. חשוב שיהייה חזק כי אני אוהב להישתעשה בקלוקים .. ושיהייה שקט .. סך הכל שיעלה בין 100 ל 180 אפילו 200 אם זה יהייה ממש שווה ..! תודה לכולכם OCELOT אה ודרך אגב אולי כבר ב 1900 אני יכול לקחת את הכרטיס הזה : Sparkle Geforce 8800 GTS, 320 mb, DUAL DVI, Calibre Overclocked, PCI Express. תגובות בקשר לכרטיס הזה ולקירור בבקשה !
-
- 11 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להשיג radeon 9800np אני לא מותא בשום מקום תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
היום שמתי לב שהמסך לא נקי, ניסיתי לנקות עם מטליתי לחה ולא הלך... ייתכן שאימא שלי עברה עם סמרטוט שהיה בו חומר ניקוי חלונות או משו... השאלה שלי אם ניתן בעזרת חומד מיוחד להסיר סימנים אלו ? זה לא סימנים נוראיים, בקושי רואים... כמו מיםשל סמרטוטו שהתייבש... חן
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ברגע שהתקנתי את הכרטיס, ישר שמתי לב שהצבעים על הדסקטופ קצת בהירים מדי, או יותר נכון יש מן חוסר פרופורציה קלה בין הלבן לבין השאר...בכל אופן הנחתי שזה בראש שלי או שאולי פשוט יש הבדלים קלים בין הכרטיסים....... המשחק הראשון שהפעלתי זה אנ בי איי 2004(אני יודע שאתם צוחקים.. ;D) ואז כבר חוזקה אצלי ההרגשה שמשהו עם הצבעים לא בסדר, הלבן שבמשחק, למשל הסל, נראה לבן בצורה חסרת פרופורציות, ממש זוהר..... אוקי עזבתי את זה והפעלתי פאר קריי. אז בא עלי השוק הגדול: חוף הים שחור במקום צהוב :o הקירות נראים זוהרים כאילו הגברתי את הBRIGHTNESS לאיזה 300 אחוז(כל ההגדות בסדר, בדקתי הכל). נתקלתי בנוסף בעוד שלוש תופעות מוזרות, כשאחת מהן(אולי היא דווקא תקינה) שהמאוורר של הכרטיס פועל על מקסימום כש…
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות כרטיס מסך, ולאחר התייעצות עם החנות Tms, הומלץ לי לקנות את הכרטיס Gigabyte radeon 1950pro 256mb zalman cooling נאמר לי שהכרטיס עם גוף קירור שקט ואיכותי ז"א יקרר יותר טוב מהסטוק שמקבלים עם הכרטיס. עכשיו יש עוד כרטיס של sapphire radeon 1950pro 512mb, האם הוא יותר טוב מהכרטיס הראשון? האם זה משנה הגוף קירור, מה היתרונות בכרטיס הראשון לעומת השני ומהם החסרונות, מה כדי לי והאם gigabyte יותר טובה מ sapphire מבחינת כרטיסים גרפיים? אודה אם תעזרו לי, ;D וחג שמח לכולם!
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אוקיי, אני די מיושב דעתי בקשר לקניה של XFX GEFORCE 6600GT 128MB DDR3 ב-1350 ש"ח מKSP. שאר המפרט- P4 2.8 800 לוח אם- משהו עם 865, תומך בAGPX8 RAM- 256X2 400MH ורכיב שהולך להיבעט בבושה- ג'יפורס 5200FX. אם למישהו יש אילו שהן הערות, שיאמר עכשיו או שינצור פיו לעולם.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
האם אתם ממליצים על הכרטיס הנ"ל ואפשר לקנות אותו בראש שקט?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
לא משנה הסתדרתי בעצמי כבר... אומנם איכות התמונה לא כמו שמחברים לממיר חד חד אבל רואים מצויין גם ככה. אגב,ממליץ בחום על חנות סטריאו סטאר שנמצאת בפתח תקוה בז'בוטינסקי ממש ליד אורנג'-שירות מצויין נתנו לי את הכבלים הטובים ביותר,גילו סובלנות והראו לי את הכבלים פועלים על ממיר של יס.. מדהים. אז באמת כל הכבוד להם !!! בלי שום קשר לזה עשה לי מחיר טוב
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
השוואה בין MSI GeForce FX5900XT VDT 256DDR Sapphire Radeon 9600XT 256DDR אז היו כמה אתרים אבל אני לא מוצא, אותם, לא ממש משנה לי אם תמצאו של MSI או של Sapphire, אבל עדיף תודה רבה... עריכה: שאלה: ראיתי פעם שמישהו רשם שכדאי לקחת 9600XT 128 זיכרון ולא 256, למה? זה יותר טוב? או מה?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי מסך 26 אינץ' LG שהרזולוציה המקסימלית היא1360by768 אני מתכנן לקנות מחשב חדש... אני מתלבט אם לקנות מסך 22 אינץ' 1C של אסוס או להשאיר אותו אם אני קונה גם מסך של אסוס אני לוקח 4870 אם אני אשאר עם הLG כנראה שאני אקח CF 4850 מה אתה אומרים?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שברשותי לכרטיס מסך HD4850 או HD4870 במידת האפשר ללא שינויים אחרים במפרט (ניתן לראות בפרופיל). הכרטיס אמור להריץ את כל המשחקים החדשים למשך שנתיים לפחות. האם HD4850 מספיק או שכדאי ללכת על HD4870? (וזאת כאמור, ללא שינויים במפרט) תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן..עתיק אבל אין לי כסף לשדרג את כל הקופסא ואני רוצה כ.מסך כדי להריץ משחקים על גרפיקה נורמלית..ושירוץ.... ואולי בעתיד אני יקנה את מעבד לוח .. זה הכרטיס שיש לי עכשיו Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 550@620 Intel Pentium IV 3.0G@3.6Hz Prescott 2M 64-bit Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום . אני רציתי לדעת על איזה כרטיס מדברים בדיוק שהוא aero זה לא שמו .. פרטים עליו ואם הוא בא ביחד עם המחשב?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא: SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL ואני פותח לו צינורות עיבוד ועושה לו OC מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר שלי את המסך SAMSUNG 753S ולדעתי רואים בו פשוט מצוין תמונה מאד חדה אז רציתי לדעת אם המסך הזה זה הדגם המקביל של 793DF. יש להם את אותה שפורפרת?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב מבחינת מחיר וביצועים הFX5200 או GE FORCE 4 TI4200? אל תציעו לי כרטיסים אחרים זה בשביל חבר לא בשבילי.....
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-