עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by neil4,

אני שואל מפני שבאתרם רשום: Support Microsoft DirectX®9 compatibility and full DirectX® 8.1 כלומר עובד אבל לא תומך רשמית ,כמו נגיד , ג'יפורס 4 , עובד אבל לא נתמך, בניגוד לג'יפורס fx 5200 שתומך בצורה מלאה. הבנתי נכון?

2. Started by The-Crush,

אני לא יודע אם זה קשור לפורם כאן אבל אני בכל זארת שואל למה כדי לקנות מסך LCD מאשר מסכים רגילים?.......למרות זאת למה עדיין מייצרים אותם ולא עוברים לטכנולוגיה החדשה?.. ??? וגם רציתי לדעת האם המסכים הרגילים גם כמעט טובים כמו ה-LCD ורק בגלל שהם עבים ולא דקים כמו ה-LCD

3. Started by pinkmasta,

מכיוון שקטלו לי את הכרטיס מסך שהזמנתי יש לי תקציב של עד 650 ש"ח לכרטיס מסך איזה אתם ממליצים?

4. Started by cousinIT,

הוא יותתר טוב מ9500NP 9600P/NP 9700NP אני צודק? 128 מגה יספיקו נכון? למרות שיש עליו רק 128 ביט, הכרטיס הוא מצויין ויריץ את כל המשחקים בצורה טובה נכון? תנו קישור בבקשה לכרטיס עם 256 ביט

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  5. Started by Danman,

*

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  6. Started by uriash,

שלום, יש לי כרטיס מסך GForce 2 64mb GTS ויש לו יציאות וכניסות של וידאו. מישהו מכיר את הכרטיס הזה ויודע איזה הגדרות/דרייברים/וכו' צריך לספק כדי שהכרטיס אכן יתפקד ויוציא וידאו? ניסיתי להיעזר בתמיכה של asus אבל אין שם עם מי לדבר. אני בעיקר רוצה ללמוד על חיבור המחשב לטלוויזיה כך שאפשר יהיה לצפות בטלוויזיה בסרטים מהמחשב ולצפות דרך מסך המחשב בטלוויזיה. התוכלו להיות לי לעזר?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  7. מה יותר טוב asus gf4 mx 440 64mb ddr או ati radeon 8500le 64mb???

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  8. יש לי 3dmark 2001 לא se ודירקס איקס 9 אבל שאני מסיים את הבדיקה הוא כותב שיש לי את הdirectx 8 ולא את ה9 השאלה אם יש הבדל בין se ללא se ובין גרסאות directx השונות -ובתוצאות שלהם?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by TimoTy,

יש לי את הכרטיס msi-gforcefx 5900 ומישהו יכול להגיד לי מהם הדרייברים הטובים ביותר בשבילו ומה אני עושה איתם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by Oprapc,

כמו שתראו במפרט שלי מימין תוכלו לראות שיש לי Sapphire Radeon 9600XT 128MB. הציעו לי ולכרטיסי Sapphire אחרים את ה-OC המושלם לכל כרטיס של Sapphire: מה המקסימום OC שהצלחתם להגיע בכרטיס ושיהיה יציב וללא לכלוכים, האם השתמשתם בקירור המקור או הוספתם מאוורר או היטסינקים וכו', האם מומלץ להשתמש לדעתכם ב-OC שלכם לאורך זמן וכל דבר אחר שתחשבו עליו. תודה מראש חברה! 8)

11. Started by Sifo Jen,

היי, מקווה שזה לפורום הזה... אני צריך המלצה לכרטיס לכידת וידאו עד 350 שקל. חשוב שהוא יוכל ללכוד וידאו ברוזולוציות של טלויזיה תוך כדי שמירה על איכות ופריים רייט שלא נופל מ30. המחשב שעליו הוא הולך לשבת לא חזק במיוחד אבל אמור להספיק (ראה מפרט). תודה רבה!!! עריכה: לא שמתי לב שהורידו את פונקציית המפרט אז הינה: P4 2GHZ NORTHWOOD 512 RDRAM 1066 RADEON 9600XT

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  12. Started by KvodHagab,

זה טיפה דחוף.. ! תודה רבה השם הוא Lg E700B הגודל זה 17" והמסך שטוח

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  13. Started by Culandur,

מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם זה איך מי מו מה מתי וכל שאר הניואנסים

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  14. Started by abarbotel,

מה ההבדל בין כרטיס מסך נבידיה 9600gso לבין 9600gt לפי הסטיקי נראה שהgso מכיל תכונות טובות יותר למרות שהוא נחשב שם כרטיס למתחילים וgt מקוטלג כמשתמשים כבדים יותר

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  15. Started by Amit_Gaming,

ישלי את המעבד : AMD Athlon XP 2400 + 1.99\2.00 GHz ויש לי ספק כוח בעוצמה 500W אני לא זוכר את החברה שלו כרגע . ואני רוצה להחליף לכרטיס המסך : Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP ורציתי לשאול אם יהיה לי צוואר בקבוק ?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by Itay Zafrir,

שלום, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי כיום (7600GT) למשהו קצת יותר חדיש. עיקר השימוש הוא לצורך משחקים, או בעצם משחק אחד Modern Warfare 2. תקציב: עד 500 ש"ח אשמח לקבל המלצות לכרטיס שיתאים למפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz לוח אם: Intel DQ965GF זכרון: 4GB DDR2

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by yarin153,

יש לי הצעה לכרטיס מסך 8800GT באתר יד 2 זה יותר טוב כנראה מהכ' שרציתי HD5450 חחחחח רציתי לשאול אם זה מתאים בשבילי לרזולוציה גבוהה (לסרטים במסך 42 FULLHD) על משחקים אני לא שואל כי זה מובן מאליו שהוא חזק מספיק אם הוא מתאים אז איך אני יכול לדעת שהכרטיס שהוא מוכר לי לא מקולקל (עם באגים או כל מיני אפשרויות)?

18. Started by mosheva,

שלום, אני מקווה שזה המקום.... אני מחפש כרטיס טלויזיה או כרטיס לכידת וידאו. בגדול אני מידי פעם ממיר קלטות וידאו או ממצלמת וידאו (לא DV) כרגע יש לי כרטיס lifeview flytv prime spo סדרה 3 למי שמכיר... אין כל כך הרבה תוכנות שתומכות בו ואני מחפש כרטיס חדש... אשמח להמלצות (טווח מחירים עד 500 +-) תודה!

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by mazam,

היי אבקש את עזרתכם בנידון מציאת דרייבר לכרטיס מסך מסוג : Video Adapter VIA/S3G Unichrome Pro Integrated תודה !

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  20. Started by Guy950,

יש לי HD4870 שמשרת אותי נאמנות למרות שלאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות, התחלתי בנוסף לזה לשחק היום את BF3 ויש לי תיכנונים לשחק במשחקים החדשים שיוצאים בקרוב (בראשיתו המשחק החדש של באטמן) ועושה רושם שהכרטיס לא במיוחד עומד בקצב החל מירידת FPS וקריסה של המשחק וערכת הנושא של הווינדוס מנטרלת את עצמה באמצע ומתחרפנת. את תהיתי לעצמי האם יש כרטיס מסך עד תקציב של 700 ש"ח (אפשרות לחריגה עד 800) שיוכל לעשות עבודה יותר טובה מאשר הHD4870 או שאין טעם להחליף אותו? אני אציין שלמחשב מחוברים שני מסכים, שניהם על FHD (1920X1080) ועד כה הכרטיס התמודד יפה עם הדרישות שהקציתי לו. אז מה אתם מציעים?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by סקיווקר,

האם להוריד דרייבר חדש מאתר Nvidia או להסתפק בדיסק המצורף? (הכרטיס של גי'גה בייט אגב).

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by SloOmPer,

יש לי מסך CRT 17 של MAG. קצת רענון המסך הוא על 60HERZ , ואני יכול לשנות ולהעלות את זה עד 85HERZ. אז עכשיו השאלה: כמה שהקצב רענון (HERZ) יותר גבוה ככה רואים יותר טוב/ מזיק פחות לעיניים וכו'?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by skp333,

איך הכרטיס הזה נותן תמורה לכסף? ATI RADEON 3850 512 mb DDR3 Retail אם יש המלצות אחרות יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  24. הזמנתי אך טרם קיבלתי מערכת הכוללת בין השאר כרטיס מסך של Leadtek מסוג 8800GTS, עם מעבד E6600, זכרון 2Gb, דיסק קשיח, צורב וספק של Enermax Liberty 400. שאלותיי: 1. האם הספק יסחוב את המערכת הנ"ל? אני שואל מכיוון שראיתי במקום מסוים שספק הכוח המינימלי המומלץ לכרטיס המסך הוא 550W. 2. האם המעבד הנ"ל לא יגביל מבחינת ביצועים את כרטיס המסך? 4. האם נפח הזכרון מספק לעניין כרטיס המסך וביצועיו? תודה.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  25. יש לי כרטיס מסך 1900XTX512 קניתי אותו שיצא טעות שלא חיכיתי אבל אין מה לעשות איך אני יכול להקליט מהטלויזה למחשב תוכניות וכל מיני שטויות?

• 7 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים