עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ZXY1,

שלום אני חושב לקנות מסך LG F700P או LG F900P עשיתי חיפוש פה בפורום 50% בעד 50% נגד ההמלצות אם ישנות אולי יש שינוי בעמדה בהמלצות החדשות כי ברוב המפרטים המומלצים לקניה אתם שמים את LG F700P אני רוצה המלצה ממי שמבין בזה אם כדאי לקנות LG אם לא. איזה מסך במקום LG כדאי לקנות? למסך "17 עד 1500 ש"ח למסך "19 עד 2000 ש"ח חשבתי ללכת על LG כי הוא היחיד בלי פסים על המסך תודה

2. זה נותן איזשהו הבדל ביצועים ? מבחינת מבחני ביצועים ו-fps?

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by MisterVB,

יש לי כרגע 1950 Pro ואני רוצה לשדרג אותו אני משתמש במסך 19" המעבד הוא E6300 יש הצעות?

4. Started by Trin1ty,

ברשותי המפרט הבא : Q6600 4GB זיכרון P35 לוח אם כרטיס מסך - GEFORCE GT8600 עכשיו המשחקים החדשים שלאחרונה יצאו , כגון JUST CAUSE 2 , גם על ההגדרות הכי נמוכות כולל הרזולוציה הכי נמוכה , לא רצים חלק . עכשיו אני מודע לכך שהכרטיס ישן . אך האם זה הגיוני , או שיש בעיה בכרטיס מסך ?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  5. Started by yotam360,

התקציב הוא 1500.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  6. היי היום קניתי את הכרטיס הנ"ל ,והציון שקיבלתי הוא רק 7600 נקודות בתוכנת 3DMARK06 אני לא מבין למה, יש לי לוח אם DDR1 של חברת זיגבייט עם מעבד ליבה כפולה של AMD 3800 2 גיגה זיכרון , יכול להיות שיש לי צוואר בקבוק, הכרטיס הוא בגירסת אובר קלוקינג . תודה רוני

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by nirfarhi10,

אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by mrsph666,

שלום, אחרי משחק של 20 דקות ב - Unreal Tournament ברזולוציה של 1600x1200 כשכל האפשרויות הגראפיות על הכי גבוה, הסתכלי בטמפרטורות של ה - GPU וה - RAM... וזה מה שהיה: 50 מעלות ב - RAM 45 מעלות ב - GPU כאשר המאוורר פועל על המהירות המקסימלית, שהיא 6000 סל"ד! אגב, הכרטיס שלי הוא מדגם Asus Radeon A9600XT/TD האם זה בסדר ? האם הטמפ' נחשבבת לבסדר כשהיא 37 ב - GPU ו 40 ב - RAM כאשר אני מדבר ב - ICQ, גולש ושומע מוסיקה? הטמפ' בבית בערך 20 ~ 22 מעלות. זה חשוב לי מאד! לא ביצעתי OC ! תודה רבה לכל מי שיעזור!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by Rhx,

יש לי 6600GT בגרסת AGP X8 והלוח אם שלי תומך עד X4 זה בסדר?לא תהיה ירידה בביצועים או משהו כזה? זה עבד מצוין אני צריך לדעת אם לא יהיו תקלות או דברים כאלה,תודה. עוד דבר 128MB זה מספיק למשחקים היום? תודה הכרטיס אמור להגיע אליי חדש היום מהמעבדה לאחר שנשרף עם הספק הג'נרי תודה.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by elkriefy,

אהלן, יש לי כרטיס מסך 8800GT OC של BFG מורכב במערכת די טובה. לאחר זמן מה שלא נגעתי במחשב הנ"ל חזרתי כדי לגלות שהטמפ' במצב IDLE היא בסביבות 55 עד 65 מעלות כאשר המאוורר הוא על 30% . בדקתי את ספיקת האוויר של המערכת והכל תקין- ספיקת אוויר כוללת של 52CFM יוצא ונכנס. אני לא זוכר שהכרטיס היה בטמפ' כזו גבוהה במצב IDLE. יש לציין שאני מריץ ויסטה עם 4GB זיכרון פנימי. יש למישהו הסברים מדוע כך הדבר? או האם המצב תקין עבור כרטיס זה???

11. ניסיתי את כל המקומות האפשריים לחפש, כולל המסמכים הטכניים באתרי ATI ו SAPPHIRE (יצרנית הכרטיס שלי). העליתי חרס..

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  12. האם שיפור הדרגתי בהיצע כרטיסי המסך שלה בשוק הנייד יאפשר לנו לראות את AMD מספקת אתגר ניכר לא רק עבור אינטל, אלא גם עבור NVIDIA? חברת MSI מתנדבת לקדם את ההזדמנות עם השקת צמד מותגים טרייםלכתבה

13. Started by aviadp,

שלום יש לי כ.מסך ATI X1250 מובנה, לפי מה שזכור לי הכרטיס תומך בOPENGL. אך משום מה בפוטושופ הוא כותב שהכרטיס אינו תומך בהאצת חומרה. מצ"ב תמונה התקנתי את הדרייבר האחרון של ATI , אך רק את הדרייבר עצמו, ללא כל החבילה אשמח לעזרה בעניין אביעד [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by shmulikg,

אני רוצה לדעת מה אתם הייתם רוצים במחשב ... ? :funn:

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by origmi,

שלום אני יודע שכבר לא ממש משתמשים בכרטיסים האלה וגם לא קונים אותם אבל בכל זאת עשיתי את החשבון ואין טעם שאני יקנה מחשב חדש בקיצור זאת המערכת שלי: intel 3.0 GHz p4x800d-x לוח אם זיכרון אני מרחיב בקנייה הזאת לג'יגה או ג'יגה וחצי עדיין לא החלטתי אני מחפש כרטיס מסך AGP טוב בסביבות ה400 ש"ח

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by asdasdasd,

אני יכוול להחליף את ה R9000 PRO שלי ב כרטיס quadro 4 64 MB האם הכרטיס טוב יותר ?......אני יודע שאילו כרטיסים מקצועיים של NVIDIA השאלה אם הוא מהיר יותר למשחקים כי עדיין יש לו רק 64 מגה ...כמו לכרטיס הנוכחי שלי R9000 PRO ? אם אפשר תשובה מהירה לעוד היום ... תודה.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  17. אני קניתי לפני כמה ימים את geforce 9800LE 128mb אז ככה.. יש לי איזשהי תוכנה שהיא כמו משחק.. והיא ממש חשובה.. ועכשיו היא לא פועלת.. כשה אני נכנס לשם נהיה מסך שחור ורשום "sync out of range" יש לכם מוסג איך לתקן את זה?? כי זה ממש חשוב לי.. תודה

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by Shbd,

טוב ה- VIDEO OUT מחובר לווידאו ב- RCA הכל בסדר רואים מצוין בטלויזיה בערוץ 0. עכשיו שאני מחבר ת- VIDEO IN לוידאו עם SVIDEO או RCA זה לא משנה אני לא מצליח לראות כלום עם התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס POWER DIRECTOR הכל מוגדר נכון ולא רואים כלום. אותי דבר ניסיתי עם המצלמת וידאו של אבא שלי ולא רואים כלום. ניסיתי גם עם WinDVR לא הולך. אני כבר נואש, עזרו לי......

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by bobby323,

ראיתי שאפשר להשיג מגוון דיי רחב של כ.מסך בסביבות 2500 (PCI-E) מישהו מכיר פה משהו ממש משתלם(אם אפשר להסביר למה הוא משתלם)

20. לINNO3D יש 2 גרסאות של GTX260 CORE 192 במחירים אטרקטיביים למדי אבל עם קירורים שונים, ממבט על הכרטיסים כמובן שFREEZER X2 נראה אופטימלי יותר, אבל מניסיון או מקור מידע מסויים, האם יש תשובה ברורה לשאלה? Freezer X2 - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5268 ה"רגיל" - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5069 אז איזה מהם מקורר טוב יותר?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  21. טוב אז ככה.. לפני בערך שנה קניתי מחשב יחסית טוב בזמנו (חודש לאחר הקניה יצא s939 ) amd a64 3000+ s754 asus k8v se-delxe (לוח אם בין החזקים ביותר ל754) 512mb twinmos והכרטיס מסך הועבר ממחשב ישן שהיה לי fx5200 וככה אני כבר שנה משחק או יותר נכון מנסה לשחק עם הכרטיס הזה עד לא מזמן הכרטיס היה בגדר "עובד" (לאחר הרבה אוברקלוקים וניסויים לא ציפיתי שהוא יעבוד אבל הוא שרד) אבל עכשיו המצב ניהיה קשה יותר .. המאוורר של הכרטיס כנראה נסתם מהאבק שמצטבר לי במארז והוא מרעיש בצורה מחרידה אבל זאת לא הבעיה שלי, הבעיה היא שלא חשבתי שמאוורר כזה קטן לכרטיס כלכך פשוט ישפיע כלכך בקירור שלו אבל טעיתי והכרטיס פשוט התחיל לגסוס וברגעים אלו הוא נאבק על חייו :'( חחחחח אז חשבתי למה לא לעשו…

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  22. שלום לכל הגולשים. יש לי לוח אם דגם GA-MA78GM-S2H של ג'יגהבייט הכולל את הכרטיס המובנה HD3200 והייתי רוצה להוסיף לו כרטיס חיצוני ככה שיווצר אפקט הHYBRID GRAPHICS. איזה דגמים תומכים בפונקציה הזאת? האם זה תומך רק בויסטה או שיש אפשרות לשלב את הHYBRID גם בXP? תודה מראש לכל מי שעונה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by psycho killer,

יש לי לוח אם של ASUS דגם p4s800 אני רוצה להחליף כרטיס מסך ל7300 GT ואמרו לי שתהיה לי בעיה בגלל DDR 1 או 2 אני לא ממש מבין בזה איזה כרטיס מסך יכול להתאים לי והאם אני יכול לשים את ה7300 אם אפשר גם המלצה לכרטיס עד 400 שקל (אני חייב לשחק כבר בפיפא 2008 :'( ) תודה .

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by alextomin,

ה R580-שצריך להיות מתחרה ל7800U-יצא לא לפני מרץ שנה הבאה... http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2574

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  25. Started by Vladgi,

יש לי את המפרט הבא: מעבד amd barton 2600 512 ddr 400 סטיק אחד בגלל שזה לא ממש משנה ב-amd 9600xt 256mb epox 8rad3+ וזה נותן לי את התוצאה הבאה 11127 לחבר שלי יש את אותו המפרט אבל 2500 מהירות והוא מקבל 12000 לפחות זה מה שהוא אומר, עכשיו אני לא עם הדריוורים האחרונים אני משתמש ב-4.2 לא 4.3 וגם לא ניסיתי את הדריוורים של אומגה זה יכל לעזור? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים