עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי מחשב חדש עם radeon 9800 se וקיבלתי איתו חיבור מוזר מאוד של TVOUT שיש את אותו ראש בשני הצדדים של החיבור מהכבל לכרטיס מסך בשני הצדדים. ושאלחתי את החנהות שממנה קניתי והם אמרו לי שזה המודרני מה שהולך עכשיו. מילא נניח שקניתי. עכשיו יש לי עוד מחשב שיש בו רדאון 9000 גם עם TVOUT ולקחתי תכבל מהמחשב שם לנסות וזה לא מראה לי תצוגה בטלויזיה זה לא מזהה לי תטלויזיה בכלל. אם מישהו יודע מה הבעיה תודה רבה.

2. פה תוכלו לראות מפרט טכני+בנצ'מרק הכל מסודר, למי שמתעניין! http://www.hardware.info/en-US/articles/amdnZGpqZGOa/nVidia_GeForce_8600_graphics_card_test/7 בנצ'מרקים במשחקים: http://www.hardware.info/en-UK/articles/amdnZGpqZGOa/nVidia_GeForce_8600_graphics_card_test/8

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  3. Started by mz155,

כשאני מנסה לבדוק ארטיפקטים בעזרת התוכנה atitools הוא רושם לי את זה (בתמונה): המערכת הפעלה שלי היא ויסטה וההוראות בתומנה הם לxp ואני לא מוצא את מה שהם אומרים בויסטה... מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by dolypooh,

שלום חברים. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני צריך להחליף לו את הכרטיס מסך. כאשר אני מתבלט בין 2 כרטיסים עיקריים: 1. GTX460(במחיר 600 שח) 2. quadro 600(באיזור ה900 שח) (הכרטיס הנוכחי שלי הוא NVIDIA GeForce 250GTS 1G-3 P.O.VIEW) הייעוד של הכרטיס הוא גרפיקה כולל תלת מימד ווידאו.( ADOBE חבילת , 3ds max, zbrush) כאשר יש לי מעבד CORE I5 1156 QUAD 750 ולוח אם של ג'יגהבייט GA-P55-US3L. 4G זיכרון ראם שלהם אני הולך להוסיף עוד שתי יחידות של 4 (Hyper X KHX1600C9D3/4G). אני מתכוון להתפתח לכיוונים של סצנות אדריכליות, מערכות חלקיקים, אנימציה.reelflow. מה אתם ממליצים/חושבים?...אשמח לכל המלצה, תודה רבה לעונים וסליחה על החפירה.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  5. באתי לקנות X700 אבל בסוף אני יכול לקנות ב750 אז איזה כרטיס הכי כדאי לי לקנות במפרט: P4 1.6 768 DDR לוח אם של AGPX4 רק.. מעבד לוח אם מסריחים אבל חפיף..

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by Tzion,

צריך אתר רשמי שכתובים בו המהירויות שעון- של הזכרונות ושל הליבה של שבב הFX5200 של נוידיה. באתר המעפן של נוידיה הם לא רשמו את זה. או שזה ממש מסובך להגיע לשם. אם מישהו יכול לתת לי בבקשה אתר של זה זה נורא יעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by KingAlpaca,

ראיתי שרבים המליצו על הכרטיס הזה פה ובפורום מפרטים (CLUB3D ATI Radeon X1950PRO 256MB GDDR3 Passive Heatpipe), וכמו רבים נוספים,השתכנעתי והזמנתי את הכרטיס הנ"ל, אבל כאשר הסתבר לי שהכרטיס לא במלאי ולא יהיה גם בעשור הקרוב, (שוב תודה,IQPC הנפלאים) אני נאלץ למצוא אלטרנטיבה. בנוסף,כבר ידועה לי האופציה של ה3850 ב900 ש"ח, ואני יודע שהיא הרבה יותר משתלמת מכל אופציה אחרת, אבל זה כנראה לא אפשרי מבחינה תקציבית. חשוב לציין שלא יהיה צוואר בקבוק וזה לא פקטור בהחלטה. תודה מראש.

8. Started by eity,

האם כרטיס אחד של Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E או שני כרטיסי מסך של Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by nirtaz,

אני בונה מחשב לAFTER EFFECTS ו פוטושופ יש לי תקציב סבבה - אבל אני צריך להחליט אם להשקיע יורת בכרטיס מסך או במעבד ישנן 2 אפשרויות - כרטיס סביר מסוג 9XXX של NVIDIA ומעבד QUAD /Q8200/Q9400 או להשקיע בכרטיס מסך של NVIDIA QUADRO ורק Q6600 הכל עםGB 4 800MHZ וכ.... שייך לפורום אחר אבל... האם להתקין XP 64? והאם במקרה כזה כדאי 8 גיגה זיכרון? תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  10. יש לי מסך 26 אינץ' LG שהרזולוציה המקסימלית היא1360by768 אני מתכנן לקנות מחשב חדש... אני מתלבט אם לקנות מסך 22 אינץ' 1C של אסוס או להשאיר אותו אם אני קונה גם מסך של אסוס אני לוקח 4870 אם אני אשאר עם הLG כנראה שאני אקח CF 4850 מה אתה אומרים?

11. לא למשחקים כבדים .... רק משהו שהכי טוב במחיר הזה... ולא יותר . תודה

• 10 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by DarkeyE,

אני רוצה להחליף את ה 8800gts 640mb שלי ב HD4870 . asus striker extreme E6750 2GB 800mhz

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  13. 7800GS או 7600GT ל AGP ואני שואל ספציפית לגרסה של BFG gefoce 7800GS OC כמול כל הגרסאות של 7600 GT (לא שיש הרבה) ועם ה7600 יותר טוב אז תסבירו לי בבקשה במה כי זה מוזר וגם ההפרש מחירים בינהם הוא כ 500 שקל.. זה חשוב לי כי אני עוד יכול להחליף את הכרטיס שלי בעד 7600Gt

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  14. עם G-FORCE 4 קיימת אצלי בעיה מאוד רצינית אך ורק במשחקים בהצגת טקסטורות ומודלים תלת מימדיים. מבחינת שולחן עבודה ועבודה תחת האקספלורר לא קיימת שום בעיה כלל. אך כאשר אני מפעיל משחק כל שהוא המצב מיד משתנה וניתן לראות במודלים פשוט הפרעות לדוגמה ב NFSU אני רואה משולשים בגלגלים שזזים יחד עם הגלגל. ואם אין את זה אז אני רואה משהו אחר - ריבוע ענק אטום עולה מהמכסה מנוע ואין אפשרות לראות מה יש מאחוריו. כמו כן לפעמים אני יכול לראות באמצע המסלול קיר ענק שחור או בצבע אחר שמסתיק את כל המסלול. במשחקים אחרים לדוגמא אני יכול לראות על טקסטורות של דשא או כביש פתאום ריבועים או מלבנים בצבעי סגול זוהר וירוק זוהר בלי קשר למשחק. להלן כמה דוגמאות מ NFSU: הערה: הבעיה הזאת מתרחשת גם ב HA…

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by AMIT1024,

יש לי כרטיס מסך LEADTEK 6800U מה שקורה זה שבמשחקים ובמערכת ההפעלה הכרטיס עובד מצוין.....הלוח הוא ABIT FATALITY AN8 .הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לראות סרט....אני רואה את הסרט ב16 צבעים....עם נטייה מוזרה לסגול.....ניסיתי להתקין DRIVERS 77.71 ניסיתי גם להתקין את המקודדים של KLITE.עידכנתי BIOS.התקנתי WINDVD.וגם שם ה DVD ב16 צבעים.....חוץ מסרטים הכרטיס עובד טוב.יש הצעות???.

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by ofer_mat,

רק אצלי זה איטי פחד או שככה זה...הרבה אפשרויות+גרפיקה משופרת = איטיות

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by hike101,

שלום. לא יכולתי לחבר את כרטיס המסך שלי radeon 9800 pro לטלויזיה בעזרת כבל s-vhs רגיל אזי חיברתי בעזרת כבל s-vhs ל rca . כידוע, איכות התמונה בטלויזיה די ירודה. קשה מאד לקרוא טקסט וכמובן שהתמונה די מטושטשת ואפילו זוועתית. קראתי על כל הדרכים שאפשר כדי לשפר את איכות התמונה אך שום דרך לא שיפרה את המצב באופן משמעותי. האם יש מישהו שיודע כיצד לשפר את איכות התמונה בטלויזיה כדי שאוכל לקרוא טקסט מבלי להרוס את העיינים וגם להראות משחקים וסרטים. תודה על היחס.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  18. Started by The Coolest,

*עריכה* לא שמתי לב שכבר פתחו אשכול על זה, נא למחוק. http://www.tweaktown.com/articles/1234/nvidia_geforce_8800gts_512mb_g92_tested/index.html נראה מרשים מאד ברוב המשחקים ושיפור משמעותי גם ב3DMARK2006.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by TheRedEye,

כרגע אני משתמש בדריבר של NV 77.77 ל6600GT שלי שמעתי שהדריברים של ngohq טובים יותר האם זה נכון? [יש לי בעיה עם תקיעות במשחקים וכו' במצב הנוכחי..]

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  20. שלום לכולם החלפתי את כרטיס מסך במחשב המשני שלי מ GF4 TI 4600 ל רדאון 9800XT. לפני שביצעתי את ההחלפה הסרתי את הדרייברים של הכרטיס הישן התקנתי את הכרטיס החדש והתקנתי את הדרייברים שלו להכי מעודכנים. יש לציין שהחלפתי גם את הלוח אם ללוח כמעט זהה עם אותו צ'יפסט רק כרטיס קול טוב יותר. הבעיה היא שעכשיו המשחקים מסרבים לעלות, הם מופעלים ולאחר כמה שניות המחשב חוזר לשולחן העבודה עם הודעת שגיאה של היישום. ניסיתי גם להפעיל 3DMARK 2001 והוא לא הסכים להריץ את הבחינה מסיבה שהכרטיס מסך שלי לא מזוהה למרות שהדרייברים מותקנים. רציתי להפעיל NFR להעיף כל זכר לדרייברים של NVIDIA אך ככה אני גם אפגע בדרייברים של הלוח אם. אין פיתרון טוב יותר לפתרון הבעיה?

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך של ABIT מבוסס רדאון ATI 9550 128MB DDR הוא נחמד והכל... אבל כשאני מחבר אותו עם S-VIDEO וממתאם כזה לחיבור ה RCA בטלויזיה, והולך לדרייבר של הכרטיס, ועושה ENABLE לטלויזיה הוא נותן לי לראות אך ורק בטלויזיה או אך ורק במחשב, אני רוצה לראות את שניהם ביחד. כשאני מנסה לעשות מסך מורחב זה גם לא הולך, אני עושה APPLY והמסך השני חוזר להיות אפור... יש למישהו הצעות? תודה מראש, עידו.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  22. שלום ושבוע-טוב לכם! אני מעוניין לרכוש בע"ה את הכרטיס שאמור לצאת בקרוב לפי מיטב הבנתי, ה8800GTS בעל הליבה החדשה. חשוב לי לדעת אם יש למישהו מידע מסוים שמתוכנן לכרטיס יציאת HDMI. מקווה שתוכלו לעזור תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by abarbotel,

מה ההבדל בין כרטיס מסך נבידיה 9600gso לבין 9600gt לפי הסטיקי נראה שהgso מכיל תכונות טובות יותר למרות שהוא נחשב שם כרטיס למתחילים וgt מקוטלג כמשתמשים כבדים יותר

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  24. Started by ns,

כמו נקודות אמור לקבל ati radeon 9800xt 256 ב 3dmark01?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by jonathan_l,

שלום, החלטתי לקנות כרטיס מסך 7900GT ורציתי לדעת אם הספק שלי (CD-GAL 500W), שאני יודע שהוא מאעפן, יכול להחזיק את הכרטיס? תודה מראש, יונתן ל

• 9 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים