כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב אבל אני בדילמה............. עם: כרטיס המסך.... על רוב המחשב כבר החלטתי אבל עם כרטיס המסך אני עדיין בבעיה: אני רוצה לקנות או GeForceFX 5900 "Golden Sample" 1100XP ULTRA או Radeon 9800 Pro 128MB של Shapire אבל אני לא יודע אם שווה לי לחכות עד שיגיעו ה-6800 וכול החדשיםץץץבקיצור הנה השאלות שלי: מתי יגיע ה-6800 לארץ? כמה הוא יעלה ? (מחיר מינימום) ואם נכון לעכשיו ...שווה לי לחכות? (ביחס למוצרים שיוצאים עם כרטיסי המסך שאני כבר אולי ייקח)... בתודה רבה...דן (=
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אהמ...התקציב הוא בערך 700 דולר חשבתי על הדל שהוא 20" יש לכם עוד עצות להביא לי של מסכים אחרים איכותיים אגב סתם שאלה X800GT יהיה בסדר ברזולוציות גבוהות של מסכים כמו הנ"ל?
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הי, קיבלתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו כמו שנאמר, התקנתי את התוכנת באנדל שבאה איתו - Power Director של Cyberlink, לא ברור למה - התוכנה לא עובדת - גם קופצת לי הודעה של Windows שזה ביצע פעולה בלתי חוקית ויסגר, וגם אם אני לא נותן לו לסגור ומנסה לעשות Capture זה לא ממש עוזר. ניסיתי עם Nero Vision וזה גם לא הצליח, ניסיתי עם Power Cinema גם של CyberLink וזה גם לא עבד. התוכנה היחידה שהצלחתי איתה זה Windows Movie Maker, אבל הוידאו שנוצר נראה ממש ממש מעפן. ניסיתי את כל השיטות שידור שיש, אף אחת מהן לא הניבה תוצאה יפה. המקור וידאו הוא הממיר הדיגיטלי של הוט, זה מחובר לScart עם SVHS למחשב. מישהו יודע איך לגרום לזה לעבוד כמו שצריך ולהיראות נורמלי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GA-P35-DS3L rev. 1.0 מטרות הכרטיס לפי הסדר הבא: משחקים וחיבור לטלוויזיה FHD לצורך צפייה בסרטי HD. התקציב שעומד לרשותי כ600 ש"ח. תודה מראש כל כל תגובה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של חברת Sapphire מהדגם Radeon 9600XT. אני יודע שזה כרטיס מדור ישן אך מבדיקה שעשיתי עם אותו כרטיס רק של ASUS התברר לי שהוא מספיק טוב בשבילי. את הכרטיס אני רוכש ב 300 ש"ח יד שנייה. מה שמפריע לי הוא שאין מספיק צלעות קירור ביחס לזה של ASUS ורציתי את חוות דעתכם בקשר לאמינות של הכרטיס והיכולת שלו לעמוד ב OC. ובכלל מה אתם אומרים על הרכישה. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש לי שאלה. מה יותר טוב ? Geforce 8800GTS 640mb or NVIDIA DUAL GeForce 7600 GT SLI tnx
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי חברה אני שואל אתכם מהחנות כך שזה קצת דחוף לי. יש לי פנטיום 4 פה ואני לא יודע איזה לוח אם בדיוק אבל נראה לי שזה AGP X8 כרטיס פשוט שיהייה מקביל ל GF5500 128 מגה שנשרף.
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני כבר הייתי עם האצבע על העכבר להזמין את ה HD4870 sonic 1gb של Palit, ואני רואה המון שיחות כאן על זה שהם הפסיקו לייצר כרטיסים מבוססי ATI ותהיה בעיה לממש אחריות... מה לעשות? האם לשלם עוד 150~ שקל בשביל Sapphire Toxic (חברה שכנראה יהיה יותר קל לממש את האחריות שלה)
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסיבת העיתונאים של מפתחת השבבים בתערוכה האלקטרוניקה האדירה סיפקה לנו עוד כמה אמצעים טכנולוגיים משוכללים לחלום עליהם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
מה נשמע פורום גראפיקה שמעתי ש hwzone אתר החומרה הכי טוב עם הפורום הכי עשיר אז באתי לבדוק מה קורה פה בדרך כלל אני גולש בגיימר אבל קצת נמאס כבר עברתי על ההודעות פה וראיתי מס הודעות השואלות בנוגע לradeon 9800 pro\128 bit\256 bit אז רציתי להבהיר את הנושא איך תוכלו לזהות את מבנה הכרטיס זכרתי ש בגיימר ילד פרסם דיון עם ההשוואה בין טוב בוא נתחיל 1) צורת הזכרונות בגרסת ה256 ביט היא ריבועים מושלמים כשב128 הם מלבנים 2)הזכרונות בכרטיס ה256 ביט הולכים כמו האות L 3)המאוור של ה256 ביט אמור להיות כסוף כש128 ביט שחור תמונות ------------------------------------------------------------------------------ http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=407593 טוב מקווה שלא אמרתי שטויות ו…
-
שלום. אני מרכיב מכונת i7 והחלקים מגיעים לאט. אתמול קיבלתי את המחשב הGTX285 2GB SSC ורציתי לבדוק אותו על המחשב הקודם שלי - ראה מפרט משמאל. האם הספק של קורסאייר 520W על המחשב הישן שלי יכול להחזיק אותו.?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה HD 6950 ולפתוח אותו ל 70 מבחינת כסף זה 1350 שקל של sapphire ואני מאמין שעד שאני יקנה זה ירד בעוד 50-100 עכשיו, ראיתי מלא המלצות שכדאי לקנות את ה 5870 שעולה 350-450 פחות מה 6950 עכשיו אני מתלבט, מצד אחד אני רוצה את ה 6950 כי הוא חדש ומצוין, וגם בהמשך הזמן, אם אני יצטרך, אני יקנה עוד אחד ויעשה CF. מצד שני אולי כדאי לי את ה 5870 ומישהו גם הציע לי לקנות שני 6850 ולעשות CF מה אתם ממליצים? אני מעדיף כרטיס כמה שיותר חדש, יש כאלה אומרים 6950 יש כאלה אומרים 5870 ואני ירצה ככל הנראה בהמשך להוסיף עוד כרטיס מסך, אז בשביל זה עדיף את ה 6950 כי את ה 5870 עוד כמה זמן יעלם מהשוק אז מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות למחשב החדש שלו את הכרטיס עכשיו יש 2 שאלות 1. האם בתקציב של 1300 ש"ח יש כרטיס יותר טוב מה X1900GT או שהכי כדאי לקחת אותו? 2. הוא קנה את המארז hec 6a19 עם 2 מאוורים של 120 ומעבד החדש של אינטל וספק של hec 300 ואט אם הוא לוקח את הכרטיס מסך הזה האם הוא צריך להוסיף עוד קירור או מעבד יותר חזק או שבתצורה הנוכחית הכל יעבוד טוב? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי שאלה למומחים שכאן . אתאר לכם סיטואציה ואני כמעט בטוח שיש פתרון לסיטואציה. בחדר יש שולחן גדול ועליו 2 עמדות מחשב. אחד לי ואחד לאשתי . הצרכים שלי דורשים הרבה משאבים (לצורך הדיון - VR , סימולטורים עתירי גרפיקה וכ'ו.) הצרכים של אשתי - היא ממדלת ב3dmax, כך שבזמן המידול יש שימוש בכרטיס מסך ובזמן רינדור בעיקר במעבד. לרוב כאשר אשתי תעבוד על המחשב שלה - אני לא אצטרך את הביצועים של הכרטיס מסך , אלא אעבוד בעבודה רגילה(אינטרנט בעיקר). ועכשיו לשאלה : אולי אפשרי לקנות כרטיס מסך אחד חזק במיוחד (נגיד 1080TI) + מארז מיוחד לכרטיס מסך שכולל בו גם הספק כוח . ולהגיע למצב שבו כאשר היא עובדת - היא תצטרוך את המשאבים של הכרטיס מסך ואם לא - אני אצרוך את ה…
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך די ממוצע בתקציב של 500 שקל בערך, הבעיה היא שאני באמת לא מבין בעניין. ניסיתי לקרוא ולראות מה יתאים לי אבל באמת שלא הבנתי הרבה. אני אודה לכם אם תוכלו להציע לי משהו שיתאים לי. תודה רבה חברים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מטלבט בין כמה כרטיסי מסך למחשב החדש. תעזרו לי להשוות GTO עם GTO2 כמה צינורות עיבוד יש לשניהם מהירויות וכו'.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו בכותרת, ניכנסתי לאתר ובאמצע השורה איפה שרושמים את הכתובות של האינטרנט, מופיע לי נקודה קטנה בצבע שחור על רקע לבן. שמתי רקע שחור ואחרי זה שוב בדקתי ברקע לבן, והפיקסל נעלם, עכשיו הכול בסדר, אבל העם זה מעיד על זה שהפיקסל עומד להישרף? תודה וערב טוב!!, המפציץ..
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך intel gma 3100 upto 384mb רציתי בערך לדעת מה הרמה שלו והאם שווה לי לתת עוד 155ש''ח ולקנות כרטיס מסך כזה: gigabyte/msi/asus/sapphir pcle nvidia geforce 8400gs 512mb אתם אומרים ששווה
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום חברה הערה: בסוף התקנתי מקודדים מעודכנים לMPEG2 והבעיה הסתדרה. יש לי כרטיס טלויזיה חדש אשר נקרא ProVision PCTV XTREME. הכרטיס הגיע יחד עם התוכנה InterVideo WinDVR 3. השתמשתי בתוכנה הזאת כדי להקליט וידאו שמקורו במכשיר וידאו חיצוני. הוידאו שהקלטתי הינו בפורמט MPEG2. ניסיתי להפוך את הקובץ לפורמטים DivX/XviD לצורך חיסכון במקום. אחרי חיפוש קצר בגוגל ניסיתי 3 תוכנות אקראיות לקידוד בפורמטים אלה. לא משנה באילו תוכנה או פורמט אני בוחר לקידוד הוידאו (גם אם אני בוחר בUncompressed Video) כאשר הקידוד מתחיל הוא נסגר רגע אחרי עם הודעת שגיאה ג'נרית של וינדוס, כלומר בלי שום הסבר מיוחד על התקלה. הערה: ניתן לצפות בקובץ במדיה פלייר בלי שום בעיה (ואף בנגן מובנה שקיים באחת התוכנות איתה ניס…
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
משום מה יש לי את הבעיה הזאת: http://img43.imageshack.us/i/probzal.jpg/ רעיונות? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לפי השמועות שהיו, אמרו לנו ש G92 הוא בעצם היי-הנד 9800GTX/GTS עם נתונים מרשימים ביותר. אבל כנראה ש G92 הוא בכלל מיד-רנג' שמיועד להשלים את הפער בין 8600GTS ל8800GTS. (בטח אתם שואלים אז מה עם כרטיסי היי-הנד חדשים? אל תשכחו שכל כרטיסי היי-הנד היו X0 אז כנראה זה G90?) G92 אמור להתחרות ב RV670 שאמור להגיע בקרוב (HD2900PRO) הנתונים של G92: G92 740MHz core clock 64 stream processors 256-bit DDR3 1800MHz 512MB TDP between 7900GS and 7900GTX 3DMark06 on QX6700 : 97xx Price : US 199-249$ 65NM and PCIE 2 50GT/s texture fill rate, Pure Video Gen 3 9 אינץ אורך הכרטיס (בערך כמו 8800GTS) ויהיה כנראה בשם קוד 8700GTS/GT G98, ליבה לשוק הנמוך שאמורה להשלים פערים בין G84 ו G86 להתחרות ב RV6…
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כבר היום ניתן בהחלט לחוש בירידה של המחירים ברשת לרמות שפויות יותר, אך האם יש סיכוי כי נוכל להשיג את המיטב מבית NVIDIA ו-AMD במחירי מציאה הנמוכים משמעותית מכל מה שהיה זמין בעבר? השמועות ברשת חוגגות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש מסך כמו שמתואר בכותרת שיעבוד טוב במשחקים כבדים. אני חשבתי על המסך הזה: http://www.hyundaiq.com/pro_q17.asp 16ms למרות שלפי הביקורות הרמקולים שלו מקדימה גרועים, אני לא חייב רמקולים על המסך, אשמח לעוד הצעות בערך במחיר של המסך הזה. 2500 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני כבר מספר שנים לא בסצנה, ואין לי ממש מושג איך זה עובד כיום בזמני אך ורק הכרטיסים של MATROX תמכו באופציה הזו (duel view) והפרהיליה אפילו תמך בשלוש מסכים. האם כרטיסים רגילים תומכים בשנים מסכים? האם אני חיייב חיבור DVI? הם חייבים להיות יקרים משמעותית? בתודה מראש יואב
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כ.מסך תואם ל7600GT או X800 XT בכרטיסים של היום אני חושב לפי תמונות מהרשת של GPU-Z זה בין 630GT ל640GT. עכשיו אני לא בטוח כי כל האתרים או מראים כרטיסים ישנים או חדשים אבל לא את שניהם. זה לחבר שרוצה מקסימום להפעיל SC2: לב הנחיל. באתר רשום שהכרטיסים למעלה הם המינימום בשביל המשחק. בבקשה תעזרו לי ואם אתם מוצאים רמת ביצועים של כרטיס חדש וישן מארבעת הכרטיסים בSC2 תעלו לאתר.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-