עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני משתמש ב nerovision Express 3 , אני מנסה "ללכוד" - capture עם התוכנה הזאת אך היא לא מצליחה לתקשר עם כרטיס הטלווזיה שלי , כרטיס הטלוויזיה שלי הוא תקין לחלוטין , עם WINDVR הכל עובד חלק. (הסיבה שאני רוצה להשתמש דווקא nerovision Express 3 היא לא סתם בשביל ללכוד וידאו אלא לצרוב אותו בזמן אמת ל DVD .) אין לי מושג מדוע התוכנה לא מצליחה לתקשר עם כרטיס הטלווזייה . עניין חשוב הוא שהאופצייה של video device properties לא אקטיבית הבעייה הזאת מופיעה בתמונה כאשר האיזור הבעייתי מוקף בעיגול ,אם מישהו יודע מה הבעייה ? למה זה קורה או איך להופך את video device properties לאקטיבי ..... ,אנא שייתן עזרה , לדעתי אם החלק של video device properties יהיה אקטיבי אני כבר יסדר את ההגדרות כמ…

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by liiight,

אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל. רציתי לדעת אם יש איזושהיא חברה שהכרטיס שלה יותר טוב (מהמחבר בארץ, אני בכל זאת רוצה לקנות ולא רק לברר ;D)

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by mp91,

1)קודם כול רציתי לדעת מי יותר טוב. יש נעוץ על זה באתר שברוב המקרים ה 7600 GT לוקח. אבל הרבה אמרו לי שזה לא נכון. קיצר אז 2)רציתי לשאול מה יותר טוב 7600GT EXTREME או X 1800GTO? 3)אז מה אתם אומרים עדיף את ה 200 שקל יותר האלה מה 7600 ו מה EXTREME GT? 4)עוד משהו שאומרים תציאו לי כרטיס באיכות סבירה שיריץ משחקים על MED אז מביאים את ה 7600 וכשאומרים תביאו לי כרטיס טוב שיריץ על HIGH זה ה X1800GTO. אז זה קצת מעצבן כי אומרים שהם בערך שווים . 5)עכשיו רציתי לשאול שאני עושה אובר +פתיחת צינורות(עם יש) ב X1800GTO2 לאיזה רמות הוא יכול להגיע? בקיצור עם נגיד אני רוצה עכשיו כרטיס מסך שיריץ לי משחקים חדשים על HIGH + כל התוספות של ה AA וכו.. על 1024*768. 6)האם הX1800GTO יריץ טוב ? אני יכול ל…

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by han98,

שלום, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך LCD אני רואה תצוגה ,(כמו שצריך)כשאני סוגר את המכסה היא נשארת (כמו שצריך) אבל כשאני פותח אותו שוב (ממצב סגור) התצוגה נעלמת וחוזרת למסך הרגיל של הלפטופ וצריך לחבר כבל שוב כדי לקבל בחזרה תמונה בטלויזיה. win 7 geforce 8400M GS. חיבור HDMI to HDMI. איך מסדרים את זה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by Grim Reaper,

כשאמרתי מילה לפני כחודש על כך שה 9800 יעבור את ה 5900 (PRO ו ULTRA כמובן) כמעט לא אכלו אותי ואמרו שאין סיכוי שה 5900 יאכזב כמו ה 5800 (U) והנה מתפרסמות השוואות שקרובות יותר לתאריך ההשקה שאומרות בדיוק ההפך: ה 5900 (U) אפילו לא עובר את ה 9700 (PRO) בחלק המבחנים! האם ATI מנצחת שוב? אני לא ממש מבין למה פתאום ההשוואות שונות? מה קורה פה?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by amirfefer,

AA\AF

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  7. שלום, יש לי לאפטופ R40 של IBM, כרטיס מסך RADEON 7200 ויציאת S-VIDEO 4 פינים. קראתי פה שאני צריך כבל S-VIDEO לRCA לחיבור לטלוויזיה. עכשיו, ראיתי שבטלוויזיה יש לי גם S-VIDEO (חוץ מה RCA) ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אליו או שהוא יציאה בלבד. ואם אפשר לחבר אליו, מה האיכות שלו? ואיך מוצאים את התחנה בטלוויזיה? תודה על העזרה. אם למישהו יש נסיון עם חיבור מחשב זה או כרטיס מסך זה לטלוויזיה אשמח לשמוע חוות דעת על האיכות. תודה מראש רועי

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  8. זה המסך: http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2188&cID=321 הוא 8 ms אני יכול להביא אותו במחיר מש טוב של 1200 שח השאלה אם הוא מסך טוב..?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  9. יש לי מסך כבר די מיושן של LG...דגם 1730S..בכל מקרה,לפני שהתקנתי את הדרייברים לא היתה אפשרות לכוון את המסך לרזולוציה הנוכחית שלי 1152X864 אחרי שהתקנתי את הדרייברים התווספה האפשרות לרזולוציה הזו ולעוד המון רזולוציות אחרות... השאלה שלי היא כזו.. האם כאשר המסך נמצא ברזולוציה הזו (שאני מבין שהיא לא "טבעית" ..אני צודק?) הכ.מסך נמצא בעצם ב"פעולה" ולא במצב מנוחה.. (אני שואל בגלל טמפ' גבוהות כ-66) שהם יותר הגיוניות אם הכרטיס בפעולה תמידית...

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by bears811,

http://www.tms.co.il/product/11555 - Gigabyte 7950 Winforce OC 3GB, GDDR5 http://www.tms.co.il/product/12311 - Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST DP Retail מה יותר עדיף? ועוד משהו את ה Gigabyte 7950 Winforce OC 3GB, GDDR5 אני יכול להשיג ב Amazon בפחות כסף כולל משלוח מי Buy2usa שזה יוצא 1301

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  11. הסתכלתי בתוכנה מסויימת ובדקתי את טמפ' הכרטיס מסך שלי ( GeForce 8800 GTS) הטמפ' בזמן "מנוחה" כלומר בשולחן עבודה וכו' היא 63-65 מעלות. כשנכנסתי ל F.E.A.R לבדוק אותה בשעת מאמץ הטמפ' עלתה ל 72. האם זה נורמלי וניתן לסדר זאת או שיש תקלה באורור הכרטיס?? :nixweiss:

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  12. האם יתרונו של כרטיס ה-QUAD הוא בתחום ה-3D בלבד - והוא פחות משמעותי בגרפיקה וקטורית 2D ?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by wais ass,

איך אני מבצע את זה? האם כרוך בזה סיכון כלשהו? תודה.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  14. מהי הליבה שמותקנת בכרטיס המסך הזה?: כרטיסי מסך ‏MSI‎ - ‏8800GT OC 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=6403

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  15. אני זקוק (כמו שכתבתי בשרשור הקודם שפתחתי) ,לכרטיס מסך דואלי .כלומר שאוכל לראות דברים שונים על שני מסכים שונים. האם לא מספיק כרטיס רגיל עם שתי יציאות , אחת אנלוגית ואחת דיגיטלית -ולחבר מסך אחד בצורה אנלוגית ואת השני בצורה דיגיטלית?.... או למי שחפץ- ישנם כ. מסך "רגילים" כלומר לא של MATROX עם שתי יציאות DVI.... האם יש איזשהו הבדל מהותי?.. ואם לא אז למה המחירים של מטרוקס כל כך גבוהים ?!.. כ. של מטרוקס עם 64MB זיכרון לא פחות מ-1000 ש"ח! וזאת כשהסטנדרט היום הוא לפחות 256 מגה.... http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_324 והנה עוד קישור למאמר שנכתב באתר זה על כרטיסי מסך של מטרוקס : http://hwzone.co.il/articles/Matrox_Parhelia/ חייב לציין שאני לא גיימר ואני זקוק …

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  16. טוב אז מכיוון שאני מתחיל להתייאש מהחיפוש אחרי CRT 19" איכותי נראה לי שאני ישנה כיוון ל-LCD 17. חשוב לי שיהיה נוח למשחקים בנוסף לאיכות התמונה חדות וצבעים. מבחינת מחיר נראה לי סדר גודל של +/-3000ש"ח .

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  17. הי קיבלתי הצעה ב KSP למחשב שכולל כרטיס מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E בפורום מפרטים הציעו לי להחליפו ב Quadro FX570 של Nvidia או לחילופין ה-FireGL V3600 של ATI. התוכנות בשימוש עיקרי במחשב: REVIT, ארכיקאד, אוטוקאד, פוטושופ, פאואר פוינט, בשימוש משני: 3DMAX, פרמייר אשמח לקבל התיחסות לכרטיס המתאים לי ביותר בסביבות תקציב של 1000 ש"ח. אם הכרטיס הזה מחייב רכיבים אחרים (מעבד, לוח אם וכד') מסוג מסוים אשמח לדעת על כך שכן אין לי מושג ירוק בחומרה... תודה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by assaf12,

מישהו יודע איך מפעילים עליו AERO? הכרטיס מקבל את הציון הנמוך במחשב 2.2 (כל השאר מעל 4) ויסטה 64 תודה

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  19. אז ככה: חבר עם מעבד I7 זיכרון של 6GB וכרטיס מסך SAPPHIRE 4870 1GB מארז וספק שעומדים בכל החומרה.(SEASONIC 600W) אם הוא משחק במשחק COD 4 עם מסך 3:4 19 אז אין בעיות וממש רואים סבבה. אם הוא משנה למסך המקורי שלו סמסונג 24 כשהוא מרים נניח נשק לשמיים, הם נהיים שחורים. חשוב להדגיש שבמסך הסמסונג הקטן אין את הבעיה ורק כשמחליפים מסך (זה המקורי שהיה מותקן) יש את הבעיה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  20. שלום לכולם, אני אקנה מחשב בתחילת אוגוסט, ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב לצרכים שלי, משחקים, בעיקר - supreme comander, COH וכמובן 3D shuters למינהם, קצת סרטים מדי פעם , וכמובן SOLID WORKS שתתוקן במחשב (SW היא תוכנה שלא אעבוד איתה הרבה והיא לא משמעותית מבחינתי) יש לי מסך CRT ואני עובד ברזולוצייה של 1024X768 ואני רוצה גם להפעיל פילטרים (נמאס לי לשחק עם הגדרות נמוכות - בקיצור, אני מוכן להשקיע קצת) התקציב לכרטיס יהיה לא יותר מ 2000 שח אשמח עם מישהו יסביר לי את החשיבות של בקרי הזיכרון בכרטיסי המסך, ואיך הם משפיעים על הביצועים, כי ראיתי לדוגמא כרטיס 7600gs עם 512mb זיכרון, ולא נראה לי שהוא ינצל את כל הזכרון הזה עם בקר של 128, אני טועה? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by semuel_t,

היי... האם הכרטיס הנ"ל חזק מהכרטיסים הקודמים לו? 9600 Pro 9600 9500 Pro ומה ההבדל בין גירסת 9600 XT של ה- 128 מגה זיכרון לזאתי של ה- 256 מגה זיכרון? האם יש הבדל בביצועים?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by lior46,

יש לי כרטיס 7300gt עם יציאת tv-out,עכשיו כאשר יש תמונה בטלויזיה יש מן פס לבן עבה כזה שנע מלמעלה למטה...מה גם שכאשר אני מנסה לשחר במשחקים המסך מרצד. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לפתור אותה יש לציין שהטלויזה שאליה המחשב מחובר היא טלויזיה ישנה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  23. Started by Deddy,

עדיף מlogic אבל אם אין שם משהו טוב אז זיגזג... יש בכלל LCD (סביר) במחיר כזה?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  24. אני צריך את העתק של הBIOS שלו אני כרגע מפעיל את הכרטיס עם bios של ati אורגינל אבל יש מלא קירטועים במשחקים איתו

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by yot,

שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה שכל דרייבר שאני מתקין לכרטיס מסך שלי (Leadtek TI4200) הופך את המסך לירוק. זה קורה בכל הדרייברים חוץ מ-40.72. ניסיתי לקחת Print Screen אבל גיליתי שהתמונה נראת בהסדר גמור. אז כנראה הבעיה היא בתצוגה. אני חושב שזה התחיל כשהתקנתי את הדרייברים של אומגה, ואז הסרתי אותם. איך אני יכול לוודא שהם הוסרו לגמרי מהמחשב ושלא נשארו קצבים שיכולים לפגום בדרייברים? (אין שום זכר לאומגה ב-Add remove program). תודה למי שיעזור.

דיונים חדשים בפורומים