עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by menybo2,

תודה לכולם על העזרה אבל אני עדיין במבוי סתום אני לא מבין כלל בכל מיני המרות הללו בחומרה...

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by masterx2,

הי מה יותר חזק מבין שניהם ה330 gt 256mb או HD 4670 1GB הגרסאות הניידות? וגם האם ה320gt יותר חזק מה 9600GT שניהם ניידים ו256 MB ? תודה מראש חשוב לי מאוד

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by ranyr,

????

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  4. Started by Transfer,

אני צריך לקנות מסך חדש וזקוק ממכם להמלצות אני משתמש בו בעיקר לאינטרנט ולמשחקים (עבודה רגילה). הסכום הוא 900-1000 חשבתי על LG F700P שיכול לעבוד על 100הרץ ב 1024, ראיתי אותו אצל חבר שלי והיתה אחלה תמונה והוא גם מרוצה ממנו. ועוד דבר בבקשה שצריך להשים לב אליו הוא שיהיה באתר פנדה כי יש לי אצלם זיכוי ואני רוצה לממש אותו לפני שהם יגנבו לי אותו. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by eladsh,

למשחקים כמו ביושוק וכריסיס מה עדיף: Sparkle 8800GTS 640MB Retail Sapphire Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret Sapphire Radeon X2900XT 512MB Vivo DualDVI PCI-E Retail SX29XT51 זה המחשב: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS NZXT Apollo No PSU Black Arctic Cooling Freezer 7 Pro Enermax Liberty 400W 30A @ 12V Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by Psy,

שמתי לב שכמה אנשים נתקלו בבעיות אוברקלוקינג (אפשרות פחותה מאוד לעומת הדרייבר הקודם) והגדרות ישנות של גירסאות קודמות. שוטטי קצת באינטרנט ומצאתי את זה (עשוי לעניין את כל אלה שמתלבטים): http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=35989 תשימו לב!!! עכשיו באתר הבית של NVIDIA בדרייברים, הם הסירו את הדרייבר האחרון! הדרייבר האחרון עכשיו שמופיע לגירסא 7 של NFORCE היא 93.71 ! תעשו את החשבון שלכם אם כדאי לשדרג או לא, לדעתי היו להם הרבה באגים... אני מקווה שהם יתקנו אותם ויעלו גירסא מחודשת...

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by Lethal_Acid,

בבעלותי 9600XT. הגדרות תצוגה שלי 1152*864. כאשר אני נכנס להגדרות של DISPLAYS ולוחץ על TV אני רואה שה MAX RESOLUTION של ה TV הוא 1024*768 על 60HZ שזה בסדר אין לי תענות. הבעייה שלי מתחילה כאשר אניי מעביר מ תצוגה על המסך ל TV. ה שולחן עבודה לא מותאם לגודל ה TV כאשר אני מזיז את העכבר ימינה שמאלה אני יכול לראות את שארית שולחן העבודה שלא נכנסת בTV. האם אני צריך לקטין את הרזלוציה של המסך לפני שאני עובר ל TV? (זה פשוט קצת מסורבל כי הרבה פעמים לא אני עובד על המחשב אלה מישהו שאין לו מושג בהגדרות אלו). אני משתשמ בעיקר ב POWER DVD, BSPLAYER,VLCPLAYER. ההתי רוצה לדעת מה ההגדרות עצלכם ובאיזו רזלוציה מוגדר המסך והTV. תודה מראש L.A

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  8. שלום לכולם אני מעוניין ששולחן העבודה שלי יתפרס על שני מסכים ואוכל לעבוד עליהם במקביל, לגרור קבצים/תכנים מאפליקציה במסך אחד לאפליקציה אחרת במסך אחר וכו". אין צורך ב FHD למשחקים. האם זה אפשרי עם היכולות המובנות בלוחות לאינטל (H67 או Z68) או שיש צורך בכרטיס מסך ייעודי ? מה נדרש להגדיר ? ואם נדרש כרטיס - מה הכרטיס המינימלי המומלץ ? תודה

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  9. משחקים שבהם זה כן פועל : NFSU כל עוד שאני לא מפעיל את ה אפשרות מריחה או את האורות שעוברים מהר כשה זה מופעל אז ה קווים (AA) האלה חוזרים raven shield 3 תמיד פועל UT 2004 DEMO תמיד פועל 3dmark 2001 ו03 תמיד פועל לא פועל ב : היטמן 3 tomb raider aod אקוומרק 3 המיקרה ב NFS U ספלינטר סל פנדורה דמו (מדובר רק על AA ) נבדק עם דריברים 4.5 4.6 4.7 אותו דבר כמובן שזה מופעל בדריבר :wink: נוסה גם דרך OPEN GL וגם דרך DX במיקרים שזה לא פעל זה נוסה ב 4 מצבים כדי ליבדוק אם יש איזה שהוא שינוי בתמונה X6 X4 X2 ולא פעיל , איו שום שינוי בתמונה בדריבר 4.7 יש אפשרות של TTA (אם אני א טועה ) נוסה בשני המצבים , אותו דבר נוסה גם ב מס רזולוציות , אין שינוי 1024 X76…

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  10. Started by compman112,

נגיד לי יש Gladiator.dvdripXVID ויש Gladiator.DVDR מה יותר טוב? מאיפה לי אם לא קידדו את הXVID לDVDR כי אחרי הכל...כל מה שעובר קידוד אז האיכות שלו נעשת פחות טוב לא?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  11. הרבה מהכרטיסי המסך של היום מייצרים הרבה חום... אבל ממה שהבנתי עד טמפרטורה של בערך 90 זה לא מסוכן לכרטיס. אז למה אנשים בעלי כרטיסי מסך שמתחממים קצת, מודאגים? הרי במילא,אם הבנתי נכון, המחשב יתקע או משהו כזה כדי לא לפגוע בכרטיס... תודה לכל העונים..

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  12. החלטתי לקנות כרטיס מסך מסדרת ה-6600 GT...לאחר חיפוש בפורום הבנתי שהרוחות נושבות לכיוון האלבטרון או הלידטק.. ההבדל במחירים הוא לא כזה גדול כ-90 ש"ח לטובת האלבטרון (בפנדה מחשבים)..אבל כנראה שאני אלך על הלידטק..קראתי את הביקורות על ה-6600GT באתר של אנאנד טק , ובמקום הראשון זכה הלידטק ..אבל לא הבנתי משהו -בביקורת שם הם מהללים את הדגם Winfast PX6600 GT עכשיו אני רוצה לדעת אם הקידומת PX של הדגם הזה מעידה על כך שהחיבור הוא PCI אקספרס?.. מפני שלי יש חיבור AGP , ובפנדה לדגם של ה-AGP יש קידומת של AA ..אז האם יש הבדל בין השניים חוץ מההנחה שלי לגבי צורת החיבור?..מפני שאני רוצה להיות שקט לפני שאני קונה. תודה רבה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by idani1983,

האם 8800GT יהיה מוגזם בשביל מסך ברזולצייה של 1280*1024 (לא קשור למפרט שלי) אין בעיה של המחיר שלו. האם הכרטיס הזה שקט יחסית?

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by creative,

שלום לכולם , אני מתכוון לקנות את הכרטיס: Hauppauge WinTV-PVR-150MCE Personal Video Recorder http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00064GI2O/qid=1119881578/sr=8-1/ref=pd_bbs_ur_1/002-8694221-9332012?v=glance&s=pc&n=507846 כדי להקליט מהטלויזיה כתוב בSystem Requirements שצריך להיות: DVD decoder certified for use with Media Center 2005 מזה הדבר הזה ואיך אני יודע אם יש לי??? ובכלליות מה אתם חושבים על הכרטיס(לצורך הקלטה איכותית מהטלויזיה וצפייה על הטלויזיה)??

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  15. יש לי מחשב שאין ביכולתי לשדרג כרגע ואני רוצה לקנות כרטיס מסך שיתאים ללוח אם ושהמעבד לא ייצור צוואר בקבוק. מעבד - p-4 3.0GH לוח אם- asus p5s800-vm ram (לא נראה לי משנה אבל נגיד)- 512 אך בקרוב יורחב ל1024 איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות? נמאס לי שכל משחק שאני קונה אני יכל לשחק בגרפיקת מינימום במקרה הטוב. כרגע יש לי- NVIDIA GEFORCE FX 5200 אז אני מצפה למשהוא יותר טוב מזה.

16. השנה משקפות המציאות המדומה ימצאו בידיים של משתמשים רבים וב-NVIDIA מכינים שלל הפתעות שיסייעו לכם להריץ משחקים רבים בעזרת התאמה וחסכון במשאבים כשהשקותיהם של ה-Oculus Rift וה-HTC Vive מתוכננות בהמשך השנה, לפחות בגרסה המסחרית הראשונה, ידוע כי 2016 הולכת להיות שנה של מציאות מדומה. זאת, כשעד עכשיו טעמנו את הטכנולוגיה בעיקר דרך הדגמות בתערוכות שונות במהלך שנת 2015. על פניו, טכנולוגיית המציאות המדומה הפעם לא מוכנה לוותר ולהתפשר. חברות הפיתוח רוצות רזולוציה גבוהה, מספר תמונות לשניה מירבי וכמובן איכות תמונה גבוהה ומציאותית ככל האפשר. משקפות המציאות המדומה לא יהיו טרנד חולף, אלא מהפכה של ממש בחוויית השימוש לשחקני המחשב. NVIDIA: הכח הגרפי הדרוש גבוה פי שבעה מהסטנדרט של היום…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  17. איך משחקים רצים לכם עם הדרייבר החדש? קצב פריימים טוב? למישהו יצא להשוות לדרייבר קודם ? תודה.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by MW,

דוד שלי קנה מחשב וקיבל את הכרטיס הזה איתו עכשיו היציאת טלויזיה עובדת אבל רואים בשחור לבן בטלוויזיה לא רואים צבע ובמחשב כן.... ניסיתי הכל לשחק עם האפשרויות וכו' לא עזר... למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה אני לא ממש בטוח לאיפה זה קשור לכן רשמתי את ההודעה הזאת גם בפורום תמיכה טכנית.. תודה רבה לכל העוזרים

19. Started by gal atedgi,

שלום לכולם יש לי שאלה מה ההבדל מסך בין שני הכרטיסי מסך הבאים ATI Radeon 3450HD ו Geforce 8500GS מבחינת מחיר והכל וגם מבחינת איכות הכרטיס עצמו תודה.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by yan_ymar,

אוקי ככה יש לי 7800 gt של gigabyte וכשאני מחשק, בדרך כלל NFS MOST WANTED הכרטיס מגיע לבין 65-70 מעלות ב 5-10 דקות משחק הראשונות אם מישהוא מבין בו אז שיגיד לי אם זה בסדר?? כי אני לא יודע אם ככה זה צריך להיות כי 65-70 זה דיי מטורף לא? תודה.

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by rani_la,

שלום !!! קבלתי מחבר כרטיס פריסה. הבעיה שהוא לא יודע של אזה חברה הכרטיס.ואין לו את ה-DRIVER. יש על הכרטיס שני צי'פים של Philips. SAA7145 R2 SAA7111 יש לו חיבור PCI התקנתי אותו במחשב עם מערכת הפעלה XP הוא לא זיהה אותו. אם משהו יכול לעזור לי ? תודה...

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by amitaihasnes7,

אני חייב דחוף המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 500 שקל. לתושבת pci-e. אני מחר קונה אותו ואני צריך את הכרטיס שייתן את התמורה הכי טובה מבחינה כספית (רוב הסייכויים שהם יציעו לי כרטיס או מ-ASUS או gigabyte בחנות שממנה אני קונה). אז אני צריך שהם יהיו לפי המחירים של החברות האלו. תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by josi,

טוב אז שלום לכולם... אני עורך וידאו במקצועי... אני די בעסק בענייני המחשבים... ורכשתי אתמול כרטיס מסך חדש... הכרטיס המסך שהיה ברשותי עד כה הוא ה GEFORCE FX 5200 ואני אתמול רכשתי את GEFORCE NX 6200 TD 128 המחיר שרכשתי אותו הוא 450 ש"ח כולל DUAL VIEW כלומר בנוסף DVI אני לא חיפשתי משהו ייקר... אני חיפשתי שדרוג טוב למה שהיה לי לפני כן... לכן הייתי רוצה שתגידו לי איך הוא מבחינת ביצועים..? האם ניתן לעשות לו אובר קלוקינג עתידי? והאם המחיר שקניתי אותו גם מבחינת הדגם הוא סביר? תודה לכול מי שעוזר! 8)

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  24. (וכן בדקתי שאני בגרסא שצריך להחליף ביוס לפי המספר סידורי על הקופסא ולפי גרסת הביוס ) הבעיות שלי הם : 1. יש לי ויסטה לא מצליח להגיע למצב של pure dos כמו שבמדריך באתר של Sapphire מוסבר (אשמח לקבל קבצים של BOOT מ DISK ON KEY ) 2.יש לי ויסטה 64 לא מאפשר לבצע את זה בCMD מישהו הצליח לעדכן בויסטה 64 ואם כן איך? תודה מראש ושנה טובה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by Nijhuis,

אהלן אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ,אלה שבמהלך החיפוש אחר הרכיבים הנכונים במחירים הנכונים הגעתי למבוי סתום בעניין כרטיסי המסך. וזו הדילמה ,האם לקנות את ה: MB 128 9800 pro http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1011&products_id=10162 ה - MB 128 x700 pro http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1395&products_id=8509 או אולי - MB 128 6600 GT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=8505 המחירים של שלושתם פחות או יותר זהים כאשר 6600GT יקר בכ 40 שקל יותר אך עדיין במסגרת התקציב (כ 1000 שקל) אני אובד עצות אנשים, אז , אם תוכלו לחוות דעה ,לחרוץ דין ואפילו להחליט בשבילי אני אהיה אסיר תודה

• 6 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים