עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי מחשב בין שנתיים. P2.4 ו 9700pro. אפילו קיום אני מסוגל לשחק CS, HL2 ואת רוב הכותרים האחרונים. אבל ה FPS מתחילים להיות קצת גבוליים עד נמוכים. יש לי לוח ישן ללא PCIE. האם להכנס להוצאות חדשות ולהחליף לגמרי את כל הפלטפורמה בשביל PCI-EX ? או שאני יכול להנות מהטכנולוגיות האחרונות ללא החלפת מחשב. האם שווה לקנות את הגרסת ה AGP X800X לדוגמא ? או ששילוב הלוח והמעבד לא יצליחו להוציא את המקסימום מהכרטיס ?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by abarbotel,

מה ההבדל בין כרטיס מסך נבידיה 9600gso לבין 9600gt לפי הסטיקי נראה שהgso מכיל תכונות טובות יותר למרות שהוא נחשב שם כרטיס למתחילים וgt מקוטלג כמשתמשים כבדים יותר

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  3. כשאני בדקתי בTUNE UP וגם ב-dxdiag זה מראה לי שיש לי 1275MB במקום 512MB....מה אני עושה זה מאוד בעייתי.....וגם כשהפעלתי את COD 4 הוא אומר שיש לי בעיה ב-DX9 כשבכלל יש לי VISTA עם DX10 זה המפרט שלי (קיבלתי אתמול!!) CPU : AMD Athlon 64 X2 4600 Box MB : GIGABYTE GA-MA69VM-S2 GPU : Club3D ATI Radeon HD4850 512MB Mem : OCZ 1GX2 800MHZ CL4 Vista Performance Platinum HD : WD 250G AAKS DVD Burner : ASUS X18 PSU : ENERMAX LIBERTY 400W TT SopranoRS 101

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by omri123,

מבירור על TMS ה8800GT קליבר כבר לא מיובא כך שלא יהי יותר יש לכם המלצות אחרות או חנות שאתם מכירים שמוכרת את ה8800 קליבר?

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  5. אפתח בעובדה שאין לי מושג לאן הנושא הזה שייך, אם אתם יודעים על פורום אחר, אני אשמח אם הודעתי תועבר למקום הנכון. תמצית הבעיה : סרטים (גדולים) מתנגנים איטי, והסאונד לא מסונכרן עם הוידאו. זה קורה כמעט בכל הנגני וידאו שלי התופעה כמעט לא מורגשת אם אני מנגן את הסרט דרך הנגן וידאו של WINAMP (נראה לי שהוא הכי יציב וקל משאבים פשוט, אז אולי בגלל זה) בכל מקרה, התופעה לא הייתה קיימת בעבר, כשהמחשב היה יחסית חדש. פירמטתי את המחשב, כי חשבתי שזה מעומס תוכנות ועניינים (היה 3 שנים ללא פירמוט) התקנתי מערכת הפעלה חדשה על הרדיסק חדש, והבעיה נמשכת כרגע המערכת שלי די בתולה, התקנתי את חבילת הקודקים הזו : http://www.codecguide.com/features_mega.htm אימיול (בלי מוד, פשוט אימיול רגיל מהאתר הרשמי) וז…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by TUCG,

אני צריך המלצות לכרטיס טלוויזיה שיאפשר לי הדברים הבאים: - לראות שידורים מהטלוויזיה על המחשב (בלי אובדן כלשהו של איכות) - להעביר קלטות וידאו למחשב, לפורמט שעליו יהיה ניתן לצפות בהן על המחשב (אני מניח שזה אפשרי אם הוידאו מפעיל את הקלטת ומחובר לטלוויזיה ואז כרטיס הטלוויזיה קולט את כל המידע מהטלוויזיה עצמה) ולא משהו מיוחד. משהו ממוצע, לא יותר מדי יקר. תודה רבה. נ.ב. שמתי קודם את ההודעה הזו בפורום חומרה אחרת. מצטער, לא ראיתי שיש את הפורום הזה וזה יותר מתאים לכאן.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by Cyron,

דבר ראשון כל הכבוד למבצעים, זה מאוד עוזר לכאלה שלא מבינים (כמוני) להתמצא קצת ולהחליט. דבר שני, רציתי לדעת על איזה יצרני כרטיסים אתם ממליצים מבחינת GF או Radeon.... מי נחשב לטוב ? למי לא להתקרב ?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  8. אני מחובר ל-YES. יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב LIVEFIEW FLYVIDEO (לא יודע איזה גירסה בדיוק). אני שמעתי שאפשר להפוך את המחשב לטלוויזיה. ואני לא מתכוון שפשוט לחבר את הטלוויזיה לכרטיס טלוויזיה ואז פשוט שאני אוכל לראות את כל מה שמשודר על הטלוויזיה שאליה חיברתי את המחשב, אני מתכוון שאני גם אוכל לצפות באיזה ערוצים שאני ארצה, מבלי שזה ישפיע על הטלוויזיה השנייה. זאת אומרת שהמחשב יעמוד כטלוויזיה רגילה נוספת. יש אפשרות לזה? אני תריך להזמין ממיר נוסף מ-YES? איזה חיבורים בדיוק לעשות?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  9. קודם כל רציתי לציין שהכרטיס מסך שלי ATi Radeon 9700 Pro הלך לעולמו כפי שניראה .. אבל זה לא בטוח כי אם משחקים במגעים אפשר להחזיר אותו לחיים... אז הבעיה העיקרית שלי היא.. אני יודע שאפשר לתקן אותו כי ה- Chip שלו בסדר גמור ויש בעיה במגעים, ואם כן איפה אפשר לתקן.. אם אי אפשר לתקן אני צריך ליקנות אחד אחר כניראה.. אז יש ליי תקציב מקסימלי של 1250 שקל בערך... ראיתי המלצות לגבי כרטיסים אבל אני עדיין מיתלבט.. אני מחפש כרטיס טוב למישחקים שישאר אצלי הרבה זמן ולא ילך אחריי שנתיים ! אני צריך כרטיס חזק ברמה של ATi Radeon 9700 Pro ומעלה מבחינת ביצועים .. אז אנ י צריך מימכם המלצות, כי אני שמעתי ש- Geforce 6600 GT יתאים לי, בנוסף אמרו לי ש 9600XT הוא טוב מאוד ברמ של 9700 שהיה לי וגם זול…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  10. שיהיהpci expres שיעבוד חזק על כל המשחקים

11. המסך התחיל לשמיע רעשים מעצבנים כאלה,מין ציפצוף ארוך כזה שלא נפסק,זה קרוה לי בעיקר ברזולוציות מעל 1024-786 ,יש לי אותו קרוב לחצי שנה.......הוא כבר מת? :-\ לחכות עכשיו שבועיים לתיקון של היבואן? :'( הדגם הוא Samsung SyncMaster 793DynaFlat תודה רבה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  12. יש למישהו שיטה בדוקה שעובדת להפעיל את הTVOUT בכרטיסים כמו FX5200 או ATI 9200SE על ויסטה פרימיום? נדפק לי כרטיס ה2400 PRO שלי, והמדיה סנטר שלי מושבת. בדרייברים של הכרטיסים הנ"ל, לATI אין דרייבר לויסטה ובדרייבר של NVIDIA לא מופיעה בכלל האפשרות של TV OUT לכרטיס, למרות שאני יודע שיש לו. לצערי המסך שלי הוא טלויזיה ישנה 21", ככה שאין מנוס משימוש בTVOUT. כל הכרטיסים הם כמובן AGP. תודה.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by ob,

כמו שרשום בנושא ... אני מריץ קבצי MKV אבל אם אני רוצה לקפוץ קדימה בסרט , הוא נתקע אבל הסאונד ממשיך . אפשר לראות את הסרט מהתחלה עד הסוף טוב ויפה אבל בלי להריץ . עם ה88gt אין בעיה כזאת. עוד שאלה בקשר לחום של הכרטיס , הוא עומד קבוע על 82 מעלות , אמנם הוא לא מגיע לקו האדום ... אבל זה לא יותר מדי ??

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  14. דגם ה- + ולא מה שיש בזאפ במחירים מוקצנים של 4000 שקל.. o_O

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by etaiso,

אז ככה.. הכרטיס הישן שלי (Radeon 9800 Pro) די נהרס אפשר להגיד.. אני שוקל על אחד חדש.. יש לי AMD 64 2800 512 DDR ולוח אם: Epox 8KDA3J אני מחפש כרטיס מסך לא יקר ושיפעיל חלק על גבוה (לא מקסימום אבל שיהיה יותר מ-Medium) משחקים כמו BF2, CoD2, HL2 וכו'. שיהיה בוא נגיד בתקציב של סביבות ה-1000.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by sambusak,

אני הולך לרכוש מחשב המיועד לעריכת וידאו. אית האפשרויות שאני שוקל היא שימוש במערכת AVID. בשביל מערכת כזו אני צריך כרטיס מסך שיש בו יציאת וידאו. בנוסף ליציאת הוידאו אני צריך לעבוד על שני מסכים במקביל. סה"כ אני זקוק ל3 יציאות שיעבדו במקביל: 2 מוניטורים ווידאו OUT. באתר של ASUS, כתוב שבכרטיס SE מבוסס 9600 ניתן להשצנש ביציאת VGA, ואת הDVI ניתן להמיר לVGA או וידאו (לא טוב בשבילי). לאומת זאת בכרטיס XT שלהם, כתוב שישנן יציאות VGA וDVI (שניתן להמיר לVGA) ובנוסף יציאת וידאו. הקיצר, אני זקוק לכרטיס מבוסס ATI 9600 או X600, שיאפשר לי להפעיל את כל שלוש היציאות במקביל. האם מישהו יודע על רכטיס כזה? האם מישהו ניסה כבר ויכול להמליץ לי? תודה.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by בן בליעל,

למה משמש כרטיס טלוויזיה ומה השימושים הנפוצים שלו? ???

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by gshhar,

17 אינטש שטוח. על איזה דגמים אתם ממלצים.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by zobb,

אני רוצה לקנות אותו. עכשיו אני יודע שאתם פה מקצועיים אז תגידו לי האם המסך הזה טוב. אם יש לכם הצעה יותר טובה ב 2000 ש"ח תאמרו לי תודה. רק אל תיתנו לי הצעה של מסך CRT תודה.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  20. המפרט של המחשב שלי הוא לא כזה חזק. המעבד והלוח יחסית חלשים אבל יש לי זכרונות חזקים ובקרוב גם כרטיס מסך חזק אז אני מאמין שזה יצליח להפעיל את המשחקים החדשים בצורה שהיא סבבה לגמרי אז תגידו לי מה הדעה שלכם המפרט שלי הוא כזה. CPU #0 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 2299 MHz זיכרון פנימי 4GB DDR2 800 CROSAIR לוח של GIGABYTE GA-M68SM-S2 Disk Drive ST3250824AS (232 GB, IDE) והכרטיסי מסך שאני רוצה לקנות אחד מהם הם Gigabyte 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E GV-NX96T512H-B Asus Radeon HD EAH3850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E Sapphire ATI Radeon HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מרוב הבירורים שעשיתי הבנתי שה Gigabyte הכי עדיף גם בגלל הכוח שלו וגם…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by hck,

שלום אם מתעלמים לרגע מהשאלה הנצחית - מי יותר טוב ATI או NVIDIA, רציתי לדעת האם הכרטיסים הבאים מדורגים באותה רמה פחות או יותר או שאחד מהם ברמה שונה מהשני: ATI Mobility Radeon X1350 מול NVIDIA® GeForce 8400M GS

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  22. הדגם של מחשב נייד ג'יפורס 8400M GS שווה לג'יפורס 8400 של מחשב בייתי ?? או שהוא שווה בכוחו לדגם נמוך יותר של ג'יפורס ביתי נגיד מהסדרת 7XXX ??

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by STRENGTH,

כמה CONTARAST יש למסך CRT? כי אני יודע שיש לרוב מסכי-LCD 500:1 . ועוד שאלה מה זה בדיוק GAMMA? אני לפעמים רואה את זה במשחקים זה כמו בהירות? ???

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by ggg123,

היי, רכשתי GTX 260. הכרטיס מחובר גם למסך טלוויזיה 32 אינץ'. רזולוצית הטלוויזיה 1360X768, אך אני לא מצליח להגדיר את הרזולוציה הזו (היא פשוט לא קיימת). יש לציין שבכרטיס המסך הקודם שלי של ATI הגדרתי את הרזולוציה בלי שום בעיה. הדרייברים גרסה 182.50 (הכי חדשים)

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  25. אותו דבר כמו בכותרת אני משוגע על הכרטסי מסך של ATI ואני רוצה לקנות רדאון 800PRO ואני רוצה לדעת של איזה חברה בטוח אפשר לפותח אותו לגירסת XT שלו תודה ועוד שלאה קטנה אז הוא יהיה חזק יותר 6800 אולטרה תודה 8)

• 3 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים