עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zivM,

הקיץ המגעיל הגיע והטמפ' יחד איתו לא מאחרות לבוא... אבל זה לדעתי כבר מוגזם. יש לי 7800GT של GAINWARD עם סיילנסר מורכב עליו. שימו לב: לפני כ3 שבועות שרכשתי אותו (אפילו יותר) הוא היה 43 מעלות במנוחה. עכשיו סתם במקרה יצא לי לבדוק-הטמפ' היא 56 מעלות במנוחה !!!!!!!! זה נראה לכם הגיוני קפיצה של 13 מעלות ??? יש לציין שבדקתי בתוכנה שקיבלתי עם NVIDIA. אני מבריק פעם בשבוע את המחשב-אין שום גרגר אבק,הסיילנסר מבריק וכך גם הכרטיס מסך. אם זו הטמפ' במנוחה אני מפחד לבדוק מה הטמפ' במנוחה... מה אתם ממליצים לעשות נגד זה?

• 11 תגובות
    • 661 צפיות
  2. הכרטיס שלי 7800GT הלך לעולמו השבוע. אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח למפרט: AMD 3200 ASUS A8NE S939 1 GB זיכרון המחשב הזה ישמש לסרטי HD 720P ומשחקים כמו פיפא ודינר דש....חחחח זה לאחותי. איזה כרטיס מומלץ בתקציב הזה,חשוב מאוד ניגון סרטי 720P חלק כי הוא מתחבר לLCD 32 אינץ' HD READY. תודה.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by yuvalkosh,

אני רוצה להעתיק קלטות וידאו ישנות למחשב ואז לצרוב אותן על DVD נראה לי שבשביל זה אני צריך כרטיס וידאו. אבל אני לא יודע איך לבחור וכמה זה עולה. מישהו אולי יכול לעזור לי בזה? תודה !

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  4. Started by Oranili,

מה הטמפ שאסור לעבור ב X 1950... ועוד משהו טמפ גבוהה נגיד 80 במאמץ יכולה להוריד ביצועים ? .. FPS ? וכו' ?

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by sarkise,

הבנתי על פי באנצ'ים שה3870X2 נופל לעומת האולטרה אך ורק בקרייסיס, שכן בכל שאר המשחקים הוא מתעלה עליו משמעותית (ה3870X2) האם זה משום שלאולטרה יש יותר זכרון ? (נאמר פה שקרייסיס צמא לזכרון גרפי..) ואם זה לא קשור, מה יכולה להיות הבעיה פה ?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  6. Started by KoM,

אני \זוכר שבגרסא הראשונה שיצא הכרטיס (6.9) היו דרייברים מיוחדים ל-1950PRO, מאז בכל גרסאת גרייברים חדשה שיוצאית מ-ATI (גם ה-7.1) יש קישור נוסף ל-1950, האם ה-7.1 תומך ב-1950PRO או שעדיין מדובר באותם 6.9 ישנים ?

7. הי, אני מחפש כרטיס למחשב חדש מבוסס ASUS P5K-E עם Q6600. אמנם הכרטיס צריך להיות מאוד מאוד בסיסי, לא מתוכנן גיימינג בכלל, רק עבודה משרדית ומעט מאוד סרטים, אבל יש דרישות: * צריך להיות חיבור למסך CRT שלי. * צריך להיות חיבור DVI למסך הבא שלי. * חייב להיות VIVO ללכידת וידאו מ-VHS. המלצות יתקבלו בברכה ;D

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by mp91,

1)קודם כול רציתי לדעת מי יותר טוב. יש נעוץ על זה באתר שברוב המקרים ה 7600 GT לוקח. אבל הרבה אמרו לי שזה לא נכון. קיצר אז 2)רציתי לשאול מה יותר טוב 7600GT EXTREME או X 1800GTO? 3)אז מה אתם אומרים עדיף את ה 200 שקל יותר האלה מה 7600 ו מה EXTREME GT? 4)עוד משהו שאומרים תציאו לי כרטיס באיכות סבירה שיריץ משחקים על MED אז מביאים את ה 7600 וכשאומרים תביאו לי כרטיס טוב שיריץ על HIGH זה ה X1800GTO. אז זה קצת מעצבן כי אומרים שהם בערך שווים . 5)עכשיו רציתי לשאול שאני עושה אובר +פתיחת צינורות(עם יש) ב X1800GTO2 לאיזה רמות הוא יכול להגיע? בקיצור עם נגיד אני רוצה עכשיו כרטיס מסך שיריץ לי משחקים חדשים על HIGH + כל התוספות של ה AA וכו.. על 1024*768. 6)האם הX1800GTO יריץ טוב ? אני יכול ל…

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by nzxt,

אני משחק בneed for speed hot pursuit עכשיו לפעמים באמצע במשחק בזמן מרוץ מתחילה לרצד לי התמונה בעיקר בצדדים מה הבעיה למה זה קורה איך אני פותר את זה.... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  10. שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא כזה : CPU Type Pentium 4A, 2266 MHz Intel Brownsville D845GBV 512 MB (DDR SDRAM) רציתי לדעת איך הכרטיס הזה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2580 יעבוד על המפרט הנ"ל. עוד שאלה על הדרך , טמפרטורת המעבד שלי היא 56C וטמפרטורת לוח האם היא 48C, נורמלי?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by charm,

רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים 775FT לבין F700B? ומי יותר מומלץ בתודה מראש :-)

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  12. שלום לכולם! יש לי Geforce Ti 4200 128 ודרייבר 56.72. הבעיה שלי היא שבחלק מהמשחקים המסך לא פועל ברזולוציה של 1280X1024 בקצב רענון של 85 Hz (המסך שלי יכול לתמוך בהגדרות האלה), אז ניסיתי לעשות Overide לקצב הרענון דרך הדריברים של Nvidia, אבל כל פעם שאני מאשר את קצבי הרענון שאני רוצה להשתמש הוא מאתחל את ההגדרות של קצב הרענון. (פשוט מבטל את מה שעשיתי) ד"א: בדרייברים הישנים לפני כחציב שנה כן הצלחתי לעשות Overide. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by yosef_yaniv,

שלום. אני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב ב-SECONDERY MONITOR ולא מצליח. חיברתי את הטלויזיה למחשב בעזרת כבל S-VIDEO שמתחבר למחשב ו-RCA שמתחבר לטלויזיה. אני מפעיל את הטלויזיה על AV. לאחר מכן ניסיתי לבחור את הטלויזיה כמסך הצפייה, אך המחשב לא נותן לי בכלל אופציה לבחור מסך אחר פרט למסך המחשב הרגיל. אין שום זכר לאפשרות צפייה במסך משני. אני משתמש בכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE FX 5200 ויש לי את כל רכיבי החומרה הדרושים (מה גם שבעבר הצלחתי לראות את המחשב דרך הטלויזיה). מה עושים? תודה.

14. Started by October,

i860 + HD4850 = צוואר בקבוק?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  15. Started by yigal33,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד עים כרטיס מסך של אינטל וקניתי את המכשיר האלחוטי שיהיה אפשר לראות סרטים מהמחשב לטלויזיה התקנתי TV TOOLS אבל התוכנה לא תומכת בכרטיס רק בכרטיסים של ניוידה מישהו מכיר תוכנה אחרת שכן תתמוך? או בהגדרות של הכרטיס כי אני ממש לא הצלחתי למצוא איפה אני יכול לתת לו פקודה לשדר החוצה מהמחשב? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  16. Started by barakgal,

יש לי מסך 32 אינצ' חדש של סוני מסדרת bravia הוא מחובר דרך יציאת ה-hdmi שלו ל-dvi של כרטיס המסך שלי en7950gt של asus אגב זה htpc שאני משתמש בו כמחשב לכל דבר וענין ... הכרטיס מוציא רזולוציה של 800*600 וכאן מתחילה הבעיה אכן הראות היא ברמה גבוה !! אבל אני מאבד בערך שתי ס'מ מכל כיוון . השאלה שלי היא עם מה ראוי לשחק על מנת לסדר את הבעיה, לדחוס את התמונה דרך ההגדרות של המסך או לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך . כשאני משחק עם הרזולוציות אני תמיד מאבד בערך 2 ס'מ . בנוסף שמעת שיש ענין כל שהו עם ריפרש של המסך ושל הכרטיס מסך שהם צרים לעבוד בהתאמה ??

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  17. Started by elad-k1,

שלום יש לוח אם http://www.yjfy.com/O/OCTEK/mainboard/Rhino_P4M266A-M4P.htm ואני רוצה לקנות כרטיס מסך רידון 9800 לא פרו של ati זה יתאים ללוח שלי ????????

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by stingeR-,

אנשים , הרדאון 8500LE של XpertVision חזר לזיגזאג , לכל האנשים בעלי התקציב הנמוך!! : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=613 להזכירכם : R8500>R8500LE>R9100>R9000PRO>R9200PRO>R9200>R9200SE בהחלט קניה מאוד משתלמת רק לד"א , 9100 ו8500LE זה אותו כרטיס.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by !_Evil_!,

ATI X800XL 512MB VIVO DVI x 2 PCI EXPRESS כרטיס מסך

20. שלום ! יש לי לוח אם של אינטל D815eea [פנטיום 3 1000] ורק עכשיו ראיתי שיש עליו , מחבר של DVO וניסיתי למצוא מידע עליו גם באתר של אינטל וגם פה וברשת בכלל . יש לי מספר שאלות בקשר לזה : א. הבנתי שזה מאפשר חיבור של מסך LCD למחשב שלי , איך? צריך להכניס כרטיס, עם חיבור DVI ואם כן אז למה המחבר? ב. אני יודע שלכל LCD יש כניסת VGA רגילה אז למה להשתמש בזה בכלל? ג.ממה שהבנתי זה מאפשר גם TV OUT איך בדיוק אני מנצל את זה , האם יש צורך בכרטיס ואם כן אז מה הרעיון ? תמיד אני יכול לקנות כרטיס טלויזיה שיש בו TV OUT או אפילו לקנות כרטיס מסך פשוט עם יציאת TV וDVI, אז למה צריך את המחבר הזה אם אני צריך כרטיס שהיה עובד באותו אופן בלי המחבר ? ד.במידה ויש רק איזה כבל "קוסמי" שמחברים אותו פשוט לל…

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  21. שלום, אני מחליף צג לאחד הקוריאניים ברזולוציה 2560X1440, אשר דורש הזנה DVI-D Dual linked. אני עובד עם מחשב אנטיקה אבל במצב מצוין עם לוח P5K-E , מעבד E6750 וכרטיס גרפי GT8600 עם רבע ג'יגה זיכרון. הכרטיס הזה לא יתאים כנראה למסך. אני לא גיימר, עבודה נורמאלית על המחשב, קצת עבוד של תמונות וכן צפייה מרובה בסרטים באיכות טובה. אוהב לראות תמונה טובה מול העיניים. מבקש המלצה על כרטיס גרפי סביר שיתאים לקונפיגורציה הנ"ל. תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  22. Started by Culandur,

מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם זה איך מי מו מה מתי וכל שאר הניואנסים

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  23. המצב נראה ממש גרוע, אומנם הנפילה בביצועים היא לא גדולה, אבל כרגע נראה שמלבד מהכרטיס שמסופק עם הATOP (GeForce 6200A) הוא אינו תומך בשום כרטיס אחר. אלפי בעלי כרטיסי High-End AGP יתאכזו מהפתרון מבית אלבטרון http://www.hkepc.com/hwdb/atop-7.htm עוד בנושא כרטיסי מסך, סקירה (ראשונה?) אודות הצ'יפסט החדש של VIA , הDualGFX SLi הסקירה בדקה את הצ'יפסט החדש אל מול רוב ערכות השבבים החדשניות הן מצד AMD והן מצד אינטל, והתוצאות מאוד מפתיעות http://www.hkepc.com/hwdb/via-sli-5.htm את הכתבות ניתן לתרגם בעזרת BableFish מ-Chinese trad לאנגלית.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by Killer Storm,

קניתי כרטיס Radeon9800Pro 128MB DRR של ספייר בגירסת Bulk, עכשיו זה עלה לי יותר זול מהRetail אבל זה אותו כרטיס נכון ? פשוט בלי כל האריזה והדברים שבאים ביחד איתו, כי זה יצא לי בערך ב480 שקל יותר זול מהRetail אז אני מעוניין לדעת עם זה בדיוק אותו כרטיס ואיך אני מקבל אותו, סתם בקרטון או שלפחות זה בא עם אריזה מסודרת רק שזה לא יהרס במשלוח.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים