עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רב. יש לי את הכרטיס מסך הבא: ATI RADEON HD 4670 1GB MSI המאוורר שעל הכרטיס נסדק ועושה רעשים. ראיתי שאפשר להחליפו ע"י פירוק 3 ברגי פיליפס קטנים. חרשתי את כל האיביי ודיל אקסטרים ולא מצאתי מאוורר שמתאים מבחינת המידות. קוטר המאוורר 55 מ"מ והמרחק בין הברגים הוא כמשולש שווה צלעות שאורכם 43 מ"מ. האם מישהו מכיר מקום בארץ/בחול (ששולח לישראל) שאפשר לקנות ממנו מאוורר כזה? או שאולי כדאי להחליף את כל הגוף ולגמור סיפור? אשמח לתשובות ממביני עניין, בתודה ושבת שלום , אלעד.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. היי לכולם.. החלטתי לבדוק את כמות הזיכרון של כרטיסי המסך המנוצלת אצלי במשחק BF3, במפה GULF OF OMAN מבדיקת צריכת הזיכרון עם כרטיס אחד בתוכנת MSI afterburner הגעתי ל-1600 MB. כאשר עברתי לתצורת קרוספייר באותה מפה, מבדיקה עם MSI afterburner צריכת הזיכרון לשני הכרטיסים הגיע ל-3040 שזה כבר קצה גבול הזיכרון המוקצה לשני הכרטיסים. האם זה צריך להיות כך וזה בעצם שילוב של שניהם ביחד או שיש כאן בעיה? הרי BF3 לא צורך יותר מ1800 MB לפי מה שהבנתי. האם זה נכון שכרטיסי HIGE END צורכים פחות זיכרון במשחקים מאשר כרטיסי MID?

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by Belgid,

שלום, אני צריך כרטיס מסך במחיר של עד 250 ש"ח כדי להחזיר לחיים מחשב בן 6 שנים, הכרטיס הישן שהיה עליו הוא radeon 4550 או משהו בכיוון הזה. אם אפשר תבחרו מ-TMS מכיוון שאני אקנה משם. תודה.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  4. Started by piggy_thrower,

שלום אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הקיים שלי בחדש בשעה טובה. רציתי לדעת על מה הייתם ממליצים היום בטווח של 800-1500 ש"ח. מיועד כמובן למשחקים חדשים ידוע לי שבמחירים האלה אני לא אשיג את הביצועים הטובים ביותר, אבל הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס ייתן את הביצועים הטובים ביותר ביחס למחירים שציינתי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by shoeyal,

Viewsonic VX912 19 inch. 1280 x 1024 resolution, 12 ms response time, 500:1 contrast ratio, DVI and VGA בשעה טובה רכשתי את המסך ואני משתמש בו כבר מעל שבוע , מאוד מרוצה וזו התרשמות ראשונה שלי . עריכה יש לי בעיה עם התמונות הן חתוכות כנראה הרזולוציה גדולה מדי אני יעלה מאוחר יותר תמונות תקינות יתרונות: מסך מוצלח ביותר מבית טוב צבעים עשירים אם כי עדיין לא אמיתיים כמו CRT השחור והלבן מוצגים יפה מאוד, תמונה אחידה ללא הבדלי בהירות מורגשים על כל שטח המסך. מהיר מאוד במשחקים ללא מריחות בכלל. לעבודה משרדית(גלישה ,תכנות , DESKTOP י) המסך מעולה טקסט חד וברור העיניים לא מתעייפות גם אחרי מספר שעות בהירות גבוהה מקל ומשפר מאוד את התצוגה. איכות בניה מעולה וניתן להסתיר כבלים בבסיס המסך. …

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by Nijhuis,

אהלן אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ,אלה שבמהלך החיפוש אחר הרכיבים הנכונים במחירים הנכונים הגעתי למבוי סתום בעניין כרטיסי המסך. וזו הדילמה ,האם לקנות את ה: MB 128 9800 pro http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1011&products_id=10162 ה - MB 128 x700 pro http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1395&products_id=8509 או אולי - MB 128 6600 GT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=8505 המחירים של שלושתם פחות או יותר זהים כאשר 6600GT יקר בכ 40 שקל יותר אך עדיין במסגרת התקציב (כ 1000 שקל) אני אובד עצות אנשים, אז , אם תוכלו לחוות דעה ,לחרוץ דין ואפילו להחליט בשבילי אני אהיה אסיר תודה

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  7. לא חייב DVI איכות תמונה הכי חשובה. התקציב מקסימום עד 2500 ש"ח

8. Started by a_halachmi,

כשאני משחק בכל מיני משחקים למשל vice city או san andreas אני רואה את האנשים שקופים והמשחק נתקע ואז משתחרר אחרי איזה דקה ניסיתי לעדכן את הדרייבר להכי חדש ואז לא רואים אנשים שקופים אבל שזה נתקע שוב ומשתחרר אז רואים את כל המסך בפסים צבעוניים ולא רואים את התמונה. ואותו דבר קורה לי עם דרייבר לא הכי חדש ולא הכי ישן. האם אני צריך להחליף כרטיס מסך? נ.ב הכרטיס מסך שלי הוא geforce fx 5200 עם 128 mb זכרון

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. יש לי כרגע מסך LG FLATRON F900P .. ומאחר והוא ענקי אני מעוניין להחליף אותו במסך LCD 19" אינטש .. השאלות הן, האם כדאי לי בכלל להחליף את המסך ? הבעיה היחידה שמציקה לי זה שהוא יותר מדי גדול ואין לי מספיק מקום בחדר ובנוגע לLCD 19 אינטש, איזה כדאי לי לקנות ? אני מעוניין לקנות משהו באזור ה 2000 וראיתי שיש כמה דגמים במחירים הללו של SAMSUNG ושל BENQ ... מצאתי את המסך הזה בחיפוש בזאפ : http://www.mypc.co.il/Product.asp?Pid=BENQ-19-FP91E&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=40 מה אתם אומרים עליו ?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  10. Started by moshiko211,

האם ה6600gt של לידטק הרבה יותר טוב מה6600gt של msi אם אני לא מתכוון לעשות oc כי את הmsi אני מביא ממישהו שאני מכיר?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by The UnKnown,

יש לי את הכרטיס המצויין בכותרת מבית הרקולס, אני רוצה להאיץ אותו למהירויות של 9800פרו, השאלה שלי היא האם שאני יעלה למהירויות של 9800פרו האם הוא יהיה כמוהו, או שהליבה הישנה יותר מחלישה אותו משמעותית? אגב, האם יש בעיות לאחר שמאיצים את הכרטיס מסך?, כי חבר שלי בעל 9700NP האיץ את שלו ואח"כ היו כל מיני מסכים שחורים לא צפויים ובעיות מדי פעם. אם אפשר המלצה חד משמעית לתוכנה טובה אני אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  12. שלום ... כמו שהנושא אומר.. אני קונה בימים אלו כרטיס מסך 6800 ... נאמר לי שיש הבדל משמעותי בין 128 ל 256 זיכרון... האם שווה להשקיע עוד 1000 שקל ? תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by ameer_a7,

שלום הנה הקישור : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_912&products_id=7093 תודה מראש לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  14. אהלן amigos עקב צורך בשידרוג כרטיס מסך ניכנסתי למספר אתרי חומרה על מנת להתעדכן ולהגיע להחלטה הנכונה. אני היתמקדתי ב -farcry היות ולמיטב ידעתי זהו המשחק הכבד ביותר ההמיתקדם ביותר שלא בוצעה בו אופטימיזציה לטובת כרטיס זה או אחר נידהמתי לגלות שתוצאות ה- benchmarks לא רק שהן שונות בין האתרים אלא שלעיתים הן מנוגדות בתכלית ובפערים משמעותיים למרות שמדובר באותם כרטיסי מסך ,אותה גירסת משחק אותה רזולוציה ,אותם פילטרים ,אותה גירסת דריברים ואותה חומרה פחות או יותר בימקום להגיע ביתר קלות להחלטה נעשיתי עוד יותר מבולבל ויש לי תחושה חזקה שחלק ניכר מהאתרים או האנשים שמבצעים את ההשוואות האלה הם לא אוביקטיבים ושרוב ההשוואות הן בעצם פירסומות זולות במסווה של תחקירים רציניים לסיכום אני באמת צר…

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  15. אני קונה: X800 XT PLATINUM EDITION ו ARCTIC COOLING ATI 4 מה החברה הכי מומלצת? מתלבט בין ספיר ,קלאב3די, פאוור כולור,גיגהביט .. מה הכי מומלץ? תודה.. (ואם אני שם מאוורר במרחק 5 ס"מ מההיטסינק.. בנוסף למקרר ארטיקים זה יתן הבדלים או לא שווה?) תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  16. Started by thegodx,

רשום לי על הספק MI-ATX400 אז הספק שלי הוא 400 ווט? ודרך אגב הור ג'נרי..

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by 8-Ball,

יש לי MSI RADEON 9800 PRO, אין לי איתו בעיות או משהו והכל עובד בסדר.. הבעיה היא כזאת: הוא מותקן אצלי בתור 2 כרטיסי מסך, RADEON 9800 PRO ו RADEON 9800 PRO SECONDARY וגם שמתי לב שהתוכנה Microsoft. Net Framework מותקנת אצלי פעמיים (יש לי Enhanced Uninstaller ואני רואה את התוכנה פעמיים ברשימת התוכנות להסרה, הגירסה שלי היא 1.1). אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה, ואם כן אז אני שואל למה זה ככה? אם לא, אז בבקשה תסבירו לי איך מסדרים את זה.. ד"א יש לי את ה CATALYST האחרון.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  18. סליחה על השאלה הקצת תמוהה הזו אבל חיפשתי באתר הרשמי של אלבטרון ולא בדיוק מצאתי מה שמגיע בבאנדל הזה איזה משחקים ותוכנות ... אם מישו יפנה אותי עם לינק מתאים או יותר טוב יאמר לי מה יש בבאנדל אני אשמח תודה

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  19. flytv prime 34... מחובר ליס.. מה אני עושה??

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by mrsph666,

שלום, אחרי משחק של 20 דקות ב - Unreal Tournament ברזולוציה של 1600x1200 כשכל האפשרויות הגראפיות על הכי גבוה, הסתכלי בטמפרטורות של ה - GPU וה - RAM... וזה מה שהיה: 50 מעלות ב - RAM 45 מעלות ב - GPU כאשר המאוורר פועל על המהירות המקסימלית, שהיא 6000 סל"ד! אגב, הכרטיס שלי הוא מדגם Asus Radeon A9600XT/TD האם זה בסדר ? האם הטמפ' נחשבבת לבסדר כשהיא 37 ב - GPU ו 40 ב - RAM כאשר אני מדבר ב - ICQ, גולש ושומע מוסיקה? הטמפ' בבית בערך 20 ~ 22 מעלות. זה חשוב לי מאד! לא ביצעתי OC ! תודה רבה לכל מי שיעזור!

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by devil2052,

אהלן.. אז ככה צילמתי במצלמה דיגיטלית סרטונים קצרים של חצי דקה ושהעלתי את הסרטונים למחשב ראיתי שהסרטים הפוכים... אז רציתי לדעת האם יש דרך להפוך את הסרטונים ממאונך למאוזן???

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  22. יש לי לוח אם ABIT NF7. רוצה לרכוש כרטיס מסך שהזכרתי בכותרת, ממישהו. הכרטיס יד שנייה ולפי השם שלו אפשר להבין שהיה בשימוש גם הרבה מאוד זמן. קודם כל, בבקשה בלי הערות של "לא כדאי" וכו'. אני מבין שאתם מנסים לעזור, ואני מבין שהכרטיס הוא מאוד ישן ולא מתקדם בכלל. אבל זאת זכותי לרצות לקנות אותו, אז בבקשה בלי הערות מיותרות . עכשיו, לענייננו: כמה הכרטיס הזה שווה בהתייחס לזה שהיה בשימוש ארוך מאוד ובעובדה שהוא בכלל כרטיס ישן? והוא מתאים ללוח אם ABIT NF7? ובנוסף הוא מתאים ללוח אם: mobo- giga 7 vrx rev1.1? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  23. דגם ה- + ולא מה שיש בזאפ במחירים מוקצנים של 4000 שקל.. o_O

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  24. שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא כזה : CPU Type Pentium 4A, 2266 MHz Intel Brownsville D845GBV 512 MB (DDR SDRAM) רציתי לדעת איך הכרטיס הזה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2580 יעבוד על המפרט הנ"ל. עוד שאלה על הדרך , טמפרטורת המעבד שלי היא 56C וטמפרטורת לוח האם היא 48C, נורמלי?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by gbox,

שלום רב קניתי מחשב חדש ואני רוצה להפעיל את הפילטרים (זה משפר את האיכות?,האם הכפילטרים עובדים כל הזמן?) ואיני י'ודע איך לעשות את זה (יש לי את הדריבר 71 משהו) תודה רבה לעוזרים ושבת שלום נ.ב הכרטיס מסך זה 6600gt

• 1 תגובה
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים