עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by abarbotel,

מה ההבדל בין כרטיס מסך נבידיה 9600gso לבין 9600gt לפי הסטיקי נראה שהgso מכיל תכונות טובות יותר למרות שהוא נחשב שם כרטיס למתחילים וgt מקוטלג כמשתמשים כבדים יותר

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  2. Started by DoMiNioN207,

היי כולם אני רוצה לקנות עט גרפי..(זה שמציירים איתו בפוטושופ ) אבל הבנתי שזה עולם שלם שכמו כול מוצר יש לו תכונות משלו וכמובן פלוסים ומינוסים רבים רציתי לשמוע דעה ממישהו שיש לו עט גרפי שימליץ לי על דגם מסויים כול מי שיכול לתת לי המלצה על דגם מסויים או אפילו על חברה מסויימת ככה שהחיפוש שלי ייתקצר השקעה משוערת : 300-400 שח יש פה בכלל למישהו עט גרפי ? תודה על העזרה

3. Started by jonathan_l,

שלום, החלטתי לקנות כרטיס מסך 7900GT ורציתי לדעת אם הספק שלי (CD-GAL 500W), שאני יודע שהוא מאעפן, יכול להחזיק את הכרטיס? תודה מראש, יונתן ל

• 9 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by Myt0s,

מה דעתכם על ה6800 128MB של LEADTEK מהחנות KSP ב-1990.... אני מבלבט בין זה או ל- Sapphire 9800pro "Atlantis" 128MB 256 Bit איזה משתלם לי יותר??

• 9 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by TUCG,

אני צריך המלצות לכרטיס טלוויזיה שיאפשר לי הדברים הבאים: - לראות שידורים מהטלוויזיה על המחשב (בלי אובדן כלשהו של איכות) - להעביר קלטות וידאו למחשב, לפורמט שעליו יהיה ניתן לצפות בהן על המחשב (אני מניח שזה אפשרי אם הוידאו מפעיל את הקלטת ומחובר לטלוויזיה ואז כרטיס הטלוויזיה קולט את כל המידע מהטלוויזיה עצמה) ולא משהו מיוחד. משהו ממוצע, לא יותר מדי יקר. תודה רבה. נ.ב. שמתי קודם את ההודעה הזו בפורום חומרה אחרת. מצטער, לא ראיתי שיש את הפורום הזה וזה יותר מתאים לכאן.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by Gil28,

שאני אוכל לראות טלויזיה במחשב באיכות טובה. ועוד שאלה... יש לי נגן archos 604 wifi כולל ה-dvr station שיש בו כניסות ויציאות רבות (component, composite, s.video, spdif) האם אני יכול להשתמש בו ככרטיס טלויזיה (כבל מה-dvr ל-dvi/rgb?)

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by shaul,

לא בדיוק יודע אם זה מתאים לפה או לקולנוע הביתי, אבל נשאל פה יש לי מערכת קולנוע ביתי בבית, ואתמול קנינו DVD חדש, מסתבר שהיציאת S-VIDEO של הDVD מקולקלת והיציאת וידאו לא בכל מקרה את הDVD אנחנו כנראה נחליף אבל גם באופן כללי, באיזה יציאה יותר כדאי להשתמש וידאו או S-VIDEO

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by X-Gamer,

??

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by snoopdogg,

שלום לכולם המפרט שלי הוא: TT 420W AMD 64 3200 MSI K8N NEO PT LEADTEK 6800 GT 2 * CRUCIAL BALLISTICK עד אתמול הכל היה בסדר .. עשיתי אוברקלוקינג קליל בלבד ואז החזרתי חזרה למהירות סטוק אתמול התחלתי לראות בחלונות נקודות צבעוניות על המסך שאני פותח חלונות ולפעמים הכל נתקע... החלפתי את הכטיס מסך הישן שלי geforce 3 והכל היה בסדר אבל המחשב אחר כך נפל פעמיים. לקחתי עכשיו את הכרטיס לעבודה שמתי אותו במחשב של העבודה , ספק 240W והוא בינתיים עובד כשורה. ועוד משהו שאולי קשור , המתח 3.3V של הספק מראה בין 2.9 ל-3.1 , הכרטיס מסך מקבל המתח הזה? עד כמה שאני יודע כרטיסי מסך ניזונים מ12V . מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by mrsph666,

תודה רבה לכל המשתתפים, ועוד טובה קטנה, אם תוכלו, אנא פרטו בדיוק עד כמה הגעתם, איזה יצרן יש \ היה לכם, ובאיזו תוכנה ודרייברים השתמשתם - שוב תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  11. דגם ה- + ולא מה שיש בזאפ במחירים מוקצנים של 4000 שקל.. o_O

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  12. טוב יש לי רידון 9800 פרו של MSI וקניתי היום כבל VHS-S כדי לחבר בין המחשב לטלויזיה. אני מצליח לחבר והכל אבל האיכות תמונה בטלויזה ממש גרועה.. היא מרצדת (עוברים גלים כאלה) ונסתי לעשות הכל ולא מצאתי עדיין פתירון יש איזה תוכנה \דריבר\או משהו שיכול לסדר את זה ? ? או שאולי צריך כבל אחד ? הכבל שקניתי פעיל ברוחק של עד 5 מטר.. בידיוק מה שאני צריך. אבל בכל זאת הטלויזה מרצדת.. אז מקווה שיש לכם פיתרון ..ותוכלו לעזור לי.. תודה רבה לעוזרים.. ומהתרשמות ריאשונית אחלה פורום..!!מקווה להנות! אז שוב תודה רבה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by piggy_thrower,

שלום אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הקיים שלי בחדש בשעה טובה. רציתי לדעת על מה הייתם ממליצים היום בטווח של 800-1500 ש"ח. מיועד כמובן למשחקים חדשים ידוע לי שבמחירים האלה אני לא אשיג את הביצועים הטובים ביותר, אבל הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס ייתן את הביצועים הטובים ביותר ביחס למחירים שציינתי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  14. שלום, ברשותי המסך הנ"ל פיליפס 190S5 . הרזולוציה המקסימלית היא 1024X1280 וקבצי הרענון הנתמכים הם 60 ו-70 הרץ. הההוראות המפורשות של החוברת טוענות כי התצוגה במיטבה ב-60Hz. למרות שלמיטב ידיעתי, וגם מבחינה הגיונית - קצב הרענון אמור להיות כמה שיותר גבוה. אני טועה? עוד שאלה- האם קצב הרענון במסך LCD קשור לזמן התגובה ? (12ms במסך הזה) תודה.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  15. לאחרונה קניתי מארה"ב את כרטיס המסך: Geforce6800NU 128MB של PNY. [מפרט מלא של מחשב-בחתימה] לפי מה שהבנתי,הכרטיס כולל 12 צינורות עיבוד פיקסלים,אולם יש לו עוד צינורות חסומים. רציתי להבין,כיצד,והאם אפשר לפתוח את הצינורות האחרים? והאם הדבר כדאי?והאם יש בו סיכון מסויים? תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by dor_ohayon,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך כדי לשחק במשחקים החדשים ברזולוציה גבוהה. התקציב שלי הוא כ350 שקל , חריגה ל-400. יש לי כבר 2 אופציות ואשמח לדעת מה דעתכם.. מצאתי את הכרטיס radeon 4850 ב-90 דולר (342 שקל) מ EBAY ואת הכרטיס radeon 4650 ב288 שקלים איזה מהם יותר טוב ומה יותר משתלם,ואם יש אופציות נוספות שעדיף לקנות בטווח הזה?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  17. Started by sambusak,

אני הולך לרכוש מחשב המיועד לעריכת וידאו. אית האפשרויות שאני שוקל היא שימוש במערכת AVID. בשביל מערכת כזו אני צריך כרטיס מסך שיש בו יציאת וידאו. בנוסף ליציאת הוידאו אני צריך לעבוד על שני מסכים במקביל. סה"כ אני זקוק ל3 יציאות שיעבדו במקביל: 2 מוניטורים ווידאו OUT. באתר של ASUS, כתוב שבכרטיס SE מבוסס 9600 ניתן להשצנש ביציאת VGA, ואת הDVI ניתן להמיר לVGA או וידאו (לא טוב בשבילי). לאומת זאת בכרטיס XT שלהם, כתוב שישנן יציאות VGA וDVI (שניתן להמיר לVGA) ובנוסף יציאת וידאו. הקיצר, אני זקוק לכרטיס מבוסס ATI 9600 או X600, שיאפשר לי להפעיל את כל שלוש היציאות במקביל. האם מישהו יודע על רכטיס כזה? האם מישהו ניסה כבר ויכול להמליץ לי? תודה.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  18. אני משחק במשחקים NFS CARBON CALL OF JUARES בקרוב... ועוד משחקים חדשים שאני לא זוכר את שמם... יש לי כרגע כרטיס 7600GS חשבתי ללכת על כרטיס DX9 כמו 1950XT אבל זה לא ישתלם לי לטווח הרחוק עם משחקים DX10 מה כדאי לעשות? או שעדיף להישאר עם 7600GS בנתיים עד שהמחירים ירדו וייצאו דברים חדשים.

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by dude_o,

אני מפרסם הודעה בשביל חבר: שלום , יש לי כרטיס מסך 9800 pro 128 באמצע הרצה של סרידימקס 5 נתקעה לי התוכנה עם הודעה שאין מספיק זכרון לכרטיס מסך או משהו כזה ...... יש איזשהם פילטרים שאני צריך להוריד על מנת שזה יעבוד לי חלק ?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by ohadedwi,

שלום רב, קניתי מחשב לפני כמה חודשים, עם כרטיס מסך 8800 GT של Leadtec . וקראתי מאמר על הכרטיס ATI 3870 של Sapphire . במאמר היה כתוב שהכרטיס של ATI עוקף את הGT בהרבה פרמטרים. השאלה שלי היא איזה כרטיס יותר טוב? והאם אני צריך להחליף אותו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  21. שום תוכנה ושום גרסה של riva tuner לא עובדת עם הדרייבר החדש של NVIDIA גרסה 185.85 למה זה ? בימים כאלה קשה שצריך שהמאורר יעבוד על מהירות גבוהה זה לא עובד.. מישהו יודע על זה משהו ?<! :s05:

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  22. Started by idobh2,

אהלן לכולם! המאוורר של הכרטיס מסך זקן שלי ( Radeon8500LE) מת.. עכשיו אני מניח שכבר לא שווה להשקיע בקירור חדש, אלא לקנות כרטיס חדש. ולשאלותי: ככתוב בכותרת - אני זקוק להמלצה על כרטיס מסך בתקציב של כ-500-600 ש"ח האם כרטיס מסך בתקציב כזה יהיה מספיק? האם יהיה איזה שיפור? אני לא משחק יותר מדי, רק פעם ב.. אם יוצא, אך בכל זאת הייתי רוצה את האפשרות לשחק במידה ויהיה משהו שאני אתלהב ממנו. אני ממש ממש לא דורש ביצועים לא נורמליים - רק שיהיה אפשר לשחק באיכות סבירה. עיקר השימוש שלי במחשב (שלא לצרכי גלישה, אופיס ושכאלה) זה פוטושופ (כתחביב רציני מאוד - אך לא מקצוע) - פוטושופ בכלל מופשע מכרטיס מסך? כמובן מדובר על כרטיס AGP המפרט: Athlon XP 2500+ barton Samsung 512MB ddr400 (מתוכננת תוספת …

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by yakirsh4,

מה יותר טוב שני geforce 8800gt או geforce 8800gtx אחד

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  24. Started by Gudlevski,

יש לי על הלפטופ כרטיס מסך של radeon עכשיו שאני נכנס לתוכנה אני לא רואה על ה-Gaming משחק שהתקני, FM20 מישהו יכול להאיר את עיני? ראו בתמונות שהמשחק לא מופיע בכלל שתפריט. אגב, שאני נכנס למשחק אני רואה כאילו המשחק לא נתמך במשחק, באיכות בסיסית וירודה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  25. קניתי מחשב64 ביט שיש לו כרטיס מסך gygabyte 9250 128MB , במחשב הקודם (32 bit ) יש לי כרטיס radeon 9600 pro 128MB כדאי לי לשים אותו ב64? זה ישפיע על הביצועים?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים