כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
המסך מהבהב כל הזמן כשהוא מנסה להריץ וכשאני מפעיל את המנהל משימות אני מקבל הודעה של devicelost. הדיירקטאיקס מעודכן עד הסוף, משחקים עובדים כמו שצריך(קרייסיס, פאר קריי 2 ועוד) ואני עובד עם הדרייבר hotfix8.10 . מפרט בצד. המחשב אחרי התקנה חדשה של ווינדוס.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
המסך נכבה אחרי כמה דקות שלא נגעתי בו, וכשהזזתי את העכבר כדי שהמסך ידלק, המסך התחיל להתכווץ ולהתרחב בצורה מוזרה, וגם התוכן היה מטושטוש ומעוות כמו מסך שהרזולוציה גבוהה מדי בשבילו. התקנתי דרייברים חדשים, והבעיה לא נפתרה. הרזולוציה שעבדתי עליה תמיד הייתה 1280X960, וזאת הרזולוציה המקסימלית כרגע שאני יכול להגיע אליה, לא כולל. ברזולוציה הזאת או גבוהה יותר המסך משתגע. גם את הקצב רענון אני לא יכול להגדיל. אני כרגע על 1280X720, ריפרש רייט של 72, ואם אני מעלה ל75 או 85 המסך שוב משתגע. האחריות כבר מזמן פגה. יש מה לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי בעיות ביצועים קשות עם 9800GTX של eVGA. יש לי ספק 600W OCZ עם שתי יציאות pciE16 6PIN ועוד יציאה 2PIN (מה עושים איתה??), במיוחד בשביל להחזיק בעתיד הקרוב עוד 9800GTX. הבעיה שהכרטיס הנוכחי לא מצליח לתפקד אם מחובר אליו רק חיבור אחד... הוא צריך את שני החיבורים מהספק כדי לעבוד. עם רק אחד מחובר, משחקים בקושי מצליחים לתפקד, אפילו בתפריטים! ככשניהם מחוברים הכל רץ חלק מעולה. מה אני אמור לעשות? זה אמור להיות ככה בכלל או שמשהו לא תקין? קניתי את הספק הזה כי הוא מספיק חזק ותומך מראש ב-SLI אבל כמו שזה נראה אני אצטרך להחליף ספק אם אני רוצה עוד 9800.... יש למישהו פתרון? זה הספק: http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_600w_stealthxstream_power_supply
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
http://www.pcchip.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1162 כרטיס מסך Gigabyte GeForce PCX6200TC NX62TC256DS http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=192 כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX5500 128MB Gigabyte
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
Sapphire Radeon X1600XT PCI-e 256MB Retail Video Card Sapphire Radeon X800GT PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card Sapphire Radeon X800GTO AGP 256 MB Retail Video Card Albatron Geforce 7600GT 256MB DDR III PCI-e DVI Video Card ואם אפשר תנו דירוג 1-4 תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
התקשרו אליי מKSP יש בעיונת עם האשראי אז אני הולך היום לקנות משם מהחנות, בעקרון הייתי אמור לקבל POWERCOLOR X800GT אבל חשבתי, אם אפשר לפתוח לכרטיסים הנ"ל את צינורות העיבוד (מה שאי אפשר בX800GT) אז אולי אחד מהם ישתלם יותר
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי! נגיד ולמישהו יש geforce 6150 מובנה עם TVOUT, הוא מחבר לטלויזיה ורואה את הסרטים כמו שהוא רוצה והכל טוב חוץ מדבר אחד - הכתוביות בסרטים(אם הכתוביות מובנות וגם אם הן לא מובנות בסרט אלא באות בקובץ נפרד) לא נראות. במקום שאמורות להיות כתוביות יש פס שחור שמסתיר אותן! :s05: WTF? יש לכם הצעות לפיתרון הבעיה? תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איפה אני מוריד עידכונים לדריבר של HD 6970 SAPPHIRE ?
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני לא יודע כמה סוגים יש של דרייברים של כרטיסי NVIDIA אבל אני מכיר 2 OMEGA ו ה-FORCEWARE וראיתי גם STARWARE מה זה???!?!?!!? ומי מבינהם יותר טוב???? תודה מראש על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9800 Pro. עכשיו הבעיה היא כזאת. הכרטיס מסך עובד תאחלס.. אבל יש לו כרגע בעיה במאורר וכתוצאה מכך הוא מתחמם. הוא לא מגיע למצב של קריסה אבל מופיעים לי ריובעים כלה מוזרים במסך טעינה של הוינדוס. בעיה נוספת שאני לא מבין איך היא קשורה, זה שהדריברים עושים בעיות. אחרי שאני מתקין את הדריבר, המחשב עושה ריסטרט, ואז הדריבר עושה לעצמו בדיקה כנראה להשלמת ההתקנה, ובבדיקה פשוט נהיה מסך שחור או שהמחשב עושה ריסט עם מסך כחול שמופיע. אחרי זה ב-Device Manager זה מראה לי כאילו יש דריבר אבל שאני גורר חלונות בוינדוס הם נגררים באיטיות כזאת.. קיצור מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה הבעיה ואם זה נובע ישירות מהקטע עם המאוורר?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום חיברתי לכ. מסך שלי(R9800PRO) בנוסף גם את הטלויזיה דרך חיבור ה- RCA , כדי לראות סרטים בגדול 8) . 1.עכשיו הטלויזיה היא כמו מין המשך של המסך (כאילו יש לי מסך רחב) ואני רואה בה רקאת התמונה שךל הדסקטופ, וכדי לראות שם סתם איזה חלון כל שהוא אני פשוט צריך לגרור אותו עם העכבר למסך השני, הבעיה פה היא כשאני גורר את המסך שבו אני רואה את הסרט(דרך התוכנה BSPlayer) אז הוא מראה מסך שחור ואחרי זה קופצת לי הודעת שגיאה (צירפתי). 2.גם שאני עושה Print Screen הוא עושה לי על שני המסכים. 3.איך עושים שהטלויזיה תשקף(יראו בשניהם את אותו הדבר) את המסך ולא תהוה לו המשך. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום וערב טוב! בעוד שבועיים אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי התקציב שלי הוא בסביבות ה-800 ש"ח המפרט שלי: כיום כרטיס מסך של ג'יגבייט 8800 GTS 320 מגה לוח אם של ג'יגבייט 965PDS3 3.3REV מעבד של אינטל כפול 6420 ספק כוח אנרמקס ליברטי 400 אני משחק במשחקים לא ברזולוציות גבוהות-יש לי מסך 19 אינץ תודה רבה ושבוע טוב ליאור
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי VIVO, אבל אני רוצה לדעת אם יש את האופצייה הזאת להקליט בשעות מסויימות שאני בוחר, כי לפעמים אני יוצא מהבית נגיד בשעה 21:00 ואני רוצה שזה ייקליט בשעה 22:00 עד 23:00, אני אודה מאוד לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בעיה בכרטיס מסך. המחשב שלי עמד בערך 3 חודשים ללא שימוש. לאחר שאתמול הדלקתי אותו הוא לא הצליח להכניס לשימוש את הכרטיס מסך שלי, 8800GT, הוא מפעיל את זה של לוח אם. במנהל התקנים רשום שהרכיב דיווח על תקלה ולכן לא ניתן להפעיל אותו. הכרטיס לא עבר אוברקלוק. ניסיתי להתקין את הדרייברים הכי חדשים. לאחר ההתקנה ניסיתי להפעיל את אותם אבל היה רשום שאין כרטיס מסך מתאים שמחובר למחשב. בדקתי גם עם AIDA ושם יש את הכרטיס. המתחים תקינים, ניסיתי 2 ספקים שונים. נגמרו לי הרעיונות. תודה רבה מראש !!
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
האם ישנו מתאם/מעביר שמאפשר לשים כרטיס מסך PCI-E בלוח שיש בו רק סלוט agp ? ואם כן האם זה פיתרון שמאפשר לנצל את רוב כוחו של כרטיס מסך כמו x1950pro?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
קניתי מסך samsung 710N ושיש מסך שחור יש לי נקודה כחולה קטנה מה זה ?? תודה !
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי מחשב בין שנתיים. P2.4 ו 9700pro. אפילו קיום אני מסוגל לשחק CS, HL2 ואת רוב הכותרים האחרונים. אבל ה FPS מתחילים להיות קצת גבוליים עד נמוכים. יש לי לוח ישן ללא PCIE. האם להכנס להוצאות חדשות ולהחליף לגמרי את כל הפלטפורמה בשביל PCI-EX ? או שאני יכול להנות מהטכנולוגיות האחרונות ללא החלפת מחשב. האם שווה לקנות את הגרסת ה AGP X800X לדוגמא ? או ששילוב הלוח והמעבד לא יצליחו להוציא את המקסימום מהכרטיס ?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלויזיה מסוג NVIDIA GEFORCE 6600 GT. המחשב נמצא בסלון והוא מחובר באופן קבוע לטלויזיה וללא מסך. הבעיה היא שלא ניתן לראות באופן ברור שום דבר בטלויזיה מלבד סרטים. איזה אפשוריות קיימות בכדי שאוכל לראות כמו שצריך. חשוב לציין מדובר בטלויזיה רגילה ולא LCD. תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי כולם אני רוצה לקנות עט גרפי..(זה שמציירים איתו בפוטושופ ) אבל הבנתי שזה עולם שלם שכמו כול מוצר יש לו תכונות משלו וכמובן פלוסים ומינוסים רבים רציתי לשמוע דעה ממישהו שיש לו עט גרפי שימליץ לי על דגם מסויים כול מי שיכול לתת לי המלצה על דגם מסויים או אפילו על חברה מסויימת ככה שהחיפוש שלי ייתקצר השקעה משוערת : 300-400 שח יש פה בכלל למישהו עט גרפי ? תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אפתח בעובדה שאין לי מושג לאן הנושא הזה שייך, אם אתם יודעים על פורום אחר, אני אשמח אם הודעתי תועבר למקום הנכון. תמצית הבעיה : סרטים (גדולים) מתנגנים איטי, והסאונד לא מסונכרן עם הוידאו. זה קורה כמעט בכל הנגני וידאו שלי התופעה כמעט לא מורגשת אם אני מנגן את הסרט דרך הנגן וידאו של WINAMP (נראה לי שהוא הכי יציב וקל משאבים פשוט, אז אולי בגלל זה) בכל מקרה, התופעה לא הייתה קיימת בעבר, כשהמחשב היה יחסית חדש. פירמטתי את המחשב, כי חשבתי שזה מעומס תוכנות ועניינים (היה 3 שנים ללא פירמוט) התקנתי מערכת הפעלה חדשה על הרדיסק חדש, והבעיה נמשכת כרגע המערכת שלי די בתולה, התקנתי את חבילת הקודקים הזו : http://www.codecguide.com/features_mega.htm אימיול (בלי מוד, פשוט אימיול רגיל מהאתר הרשמי) וז…
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מה דעתכם על ה6800 128MB של LEADTEK מהחנות KSP ב-1990.... אני מבלבט בין זה או ל- Sapphire 9800pro "Atlantis" 128MB 256 Bit איזה משתלם לי יותר??
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני עובד עם שני מסכים שמחוברים בDVI לכ.מ ואני רוצה לחבר גם את הטלוויזיה ביציאה השלישית שיש לכ.מ האם אפשר את שלושתם ביחד ואיך (על ויסטה 64 BIT) תודה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב יותר? ATI X1950XT או NVIDIA 9500GT 512MB DDR3 מבחינת ביצועים כמובן.. תודה !
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש קיבלתי אותו היום רק אין בו כרטיס מסך הזמנתי מחנות אחרת BFG GeForce 8800GT 512MB OC2 עכשיו זה יגיע עוד הרבה זמן קיצור חבר של דוד שלי יש לו חנות מחשבים הוא הציע לי להיום להביא לי Gigabyte GeForce 8800GT 512MB יענו לא OC רגיל ב1350 שקל זה דגם טוב?
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אתמול קניתי 4850 ואני רואה בתוכנה GPU Z שהוא עובד על 60 אחוז ( הטמפרטורה נעה בין 40 - 42) איך מורידים את המהירות?יש מדריך מפורט?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-