כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להתקין דרייבר ל ATI8500 שלי והוא כל הזמן חוזר עם הודעה על RPC ניסית לנקות את הדרייבר הקודם ב DRIVER CLEANER PRO כח שלא נראה לי שנשאר שריד לקודם! מה עושיפ בעניין?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כשאמרתי מילה לפני כחודש על כך שה 9800 יעבור את ה 5900 (PRO ו ULTRA כמובן) כמעט לא אכלו אותי ואמרו שאין סיכוי שה 5900 יאכזב כמו ה 5800 (U) והנה מתפרסמות השוואות שקרובות יותר לתאריך ההשקה שאומרות בדיוק ההפך: ה 5900 (U) אפילו לא עובר את ה 9700 (PRO) בחלק המבחנים! האם ATI מנצחת שוב? אני לא ממש מבין למה פתאום ההשוואות שונות? מה קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
משהו טוב שיכול להפעיל את מרבית הדברים.! בבקשה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/11555 - Gigabyte 7950 Winforce OC 3GB, GDDR5 http://www.tms.co.il/product/12311 - Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST DP Retail מה יותר עדיף? ועוד משהו את ה Gigabyte 7950 Winforce OC 3GB, GDDR5 אני יכול להשיג ב Amazon בפחות כסף כולל משלוח מי Buy2usa שזה יוצא 1301
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות מסך חדש 17 אינץ' CRT ויש לי תקציב של 750 ש"ח. מצאתי חנות נחמדה עם מגוון מסכים, אנא עזרו לי להחליט מה לקחת מביניהם: http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00101
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
איך אני מכבה פילטרים? יש לי את הכרטיס הזה REDOON 9800 PRO אמרו לי שזה פרום טוב..
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לאחרונה אני משתמש בדואל סקרין (Mag 786FD X2), ויש 2 דברים שמטרידים אותי - 1.איך אני פורש Wallpaper אחד על 2 המסכים ? 2.שאלה שנייה, שבאה בעקבות הראשונה - כיצד נקבעת הרזולציה של 2 המסכים ביחד (כלומר אם היו משמשים כמסך אחד, מה הייתה סה"כ הרזולוציה שלו) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מפעילים עליו AERO? הכרטיס מקבל את הציון הנמוך במחשב 2.2 (כל השאר מעל 4) ויסטה 64 תודה
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כן כן עכשיו לפי האתר זה אפשר בהחלט וחוסך את המאמץ והפחד למות הכרטיס אם זה לא יוצא נכון ב-hardmod הינה האתר המקורי שזה אתר צרפתי אז הכל בצרפתית http://www.3dchips-fr.com/forum/showthread.php?threadid=69771 הינה התירגום של גוגל http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.3dchips-fr.com%2Fforum%2Fshowthread.php%3Fthreadid%3D69771&langpair=fr%7Cen&hl=en&ie=UTF-8&safe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
1.Samsung CRT 19" - 955DF 2.ViewSonic CRT 19" G90f 3.LG CRT 19" - F900P מה הכי מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
צ'שמעו יש לי geforce 6200TC אני לא כל כך מרוצה מיממנו אז אמרתי אני יקנה geforce 7800GTX ורציתי לדעת אם הכרטיס משתלם וחזק מאוד? ואם יש איתו בעיות? D: אם תוכלו לספק לי כל מידע עליו אני ישמח מאוד תודה מי ראש
-
- 10 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7300gt עם יציאת tv-out,עכשיו כאשר יש תמונה בטלויזיה יש מן פס לבן עבה כזה שנע מלמעלה למטה...מה גם שכאשר אני מנסה לשחר במשחקים המסך מרצד. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לפתור אותה יש לציין שהטלויזה שאליה המחשב מחובר היא טלויזיה ישנה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
חשבתי על הרעיון הבא: לקונת לוח עם 975 ולקנות כרטיס X1900 crossfire בלי הכרטיס הנוסף. הרעוין הוא, שכשהמחשב יצתרך שידרוג עוד שנתיים, אוכל לקנות 1900 (non crossfire) מעפאן ב-200$ וכך להאריך את חיי המחשב. אפשרי? מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני צריך את העתק של הBIOS שלו אני כרגע מפעיל את הכרטיס עם bios של ati אורגינל אבל יש מלא קירטועים במשחקים איתו
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
תסתכלו על המפרט שלי שאני משחק במשחק פיפא 2006 יש לי תקיעות מעצבנות אולי זה ארטיפקטים אני לא בטוח בכל מקרה הכרטיס מסך שלי חזק והוא אני מדגיש שלא נעשה עליו שום OC ויש לי גם זכרון גדול איך זה הגיוני וגם איך אני יכול לדעת אם זה ארטיפקטים ?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות לקנות את 4850 במבצע ב30 ש"ח פחות מה4770 האם כדאי?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
זה נותן איזשהו הבדל ביצועים ? מבחינת מבחני ביצועים ו-fps?
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אוקי כבר כתבתי איזה מסך יש לי lcd 19 lg דגם החדש שלהם s בקיצור עם אני ישים רענון גבוה לקראת הזמן המסך יהה ויאבד איכות ? כי אני רואה עכשיו מזה מדהיםםם חבל על הזמן עכשיו אני יכל בה 1024 1280 על 85 הבעיה היא עם אני ישים על 85 זה ישחוק ? עידף על 60 ? ככה לא יקרא אף פעם משהו למסך ? אני רוצה שתמיד ישאר ככה רק אתמול קיבלתי אותו ואני בפחדנים למרות שזה רק קצב רענון לדעת עם אפשר לשים על קצב רענון גובה ? או עם אני ישים על נמוך זה עדיף למסכים האלה
-
- 9 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין ששולחן העבודה שלי יתפרס על שני מסכים ואוכל לעבוד עליהם במקביל, לגרור קבצים/תכנים מאפליקציה במסך אחד לאפליקציה אחרת במסך אחר וכו". אין צורך ב FHD למשחקים. האם זה אפשרי עם היכולות המובנות בלוחות לאינטל (H67 או Z68) או שיש צורך בכרטיס מסך ייעודי ? מה נדרש להגדיר ? ואם נדרש כרטיס - מה הכרטיס המינימלי המומלץ ? תודה
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך טוב יחסית הכרטיס מסך הנפוץ שראיתי זה ה X1400 שחברת DELL מוכרת בניידים שלה ראיתי שחברת ASUS מוכרת עכשיו ניידים עם דגם X2300 חדש. קיימת איזשהי השוואה איזה כרטיס מסך יותר טוב??? אשמח לקבל לינק להשוואה כלשהי אם קיימת כזאת ואשמח לשמוע את דעתם מה יותר טוב ה1400 או 2300 מחכה לתשובות... המון תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אבל שיתאים לצפיה בסרטים בLCD 17" וגלישה באינטרנט וזהו ושיהייה אמין בבקשה תודה. עריכה: המסך הוא מסך של genuis לפני 4 שנים בערך אז מאמין שהוא עם חיבור AGP
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום רב קניתי מחשב חדש ואני רוצה להפעיל את הפילטרים (זה משפר את האיכות?,האם הכפילטרים עובדים כל הזמן?) ואיני י'ודע איך לעשות את זה (יש לי את הדריבר 71 משהו) תודה רבה לעוזרים ושבת שלום נ.ב הכרטיס מסך זה 6600gt
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אז ככה ממה שהבנתי יש לי מחשב amd athlon xp 2600 1.9ghz ראם יש לי 3x256 ddr400 כרטיס מסך ati radeon 9200 128mb ספק 300וואט גנרי אני לא יודע איזה לוח אם יש לי .. המחשב ישן אז אני משער שהוא תומך agp ואני חושב להשקיע בכרטיס מסך חדש (evga 6800gt) השאלה שלי היא : איך אני יודע איזה לוח אם יש לי ? איך אני יודע אם הכרטיס מסך יפעל עם המשחשב שלי ? והאם הכרטיס מסך יצור לי צוואר בקבוק כלשהו במחשב ? תודה מראש ;D
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אוקיי זה המפרט שלי, amd 64 X2 Dualcore 5000+ 2gb ram 1950pro 512mb readon shapphire מסך syncmaster 931bf של סמסונג 19 אינץ' אם תצטרכו עוד פרטים,בכיף ;]. כל מקרה הבעיה היא כזאת,לא יצא לי אולי שנתיים באמת להשתמש במחשב לאחר שקניתי אותו .. עכשיו שיצא לי פה ושם לשחק בכמה משחקים אחרונים אני מקבל מסך שחור אחרי כמה שניות בכל משחק,עכשיו אני לא סובל בעיות חום לכן דאגתי למעבד ולמארז לפני שקניתי , בדקתי ת'חום של הלוח אם הוא עומד על 30-40 בכיף בפאנן אנטרטיקה . אבל המסך עכשיו אני רואה,בלי שאני מפעיל שום משחק עומד על 74 מעלות חום.. נראה לי גבוה מדי לא?.. כמו כן יש לי אחריות אצל סקיי פי סי,אבל סרט עכשיו לשלוח וזה באלגנים. [כמובן שאם זה הפתרון היחיד אז ... ] תודה רבה. בן
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הכרטיסים הם באותה רמה נכון ? פלוס מינוס אותה דבר רק שה RTX יותר קריר ? שווה לקנות את ה RX 7600 לחסוך קצת כסף ה 4060 יקר יותר
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
- 1 follower
-